Mums!

Mums!


Kan det bli bättre???? Enligt folket är han världens snyggaste man. Från Brasilien. C pas juste. VArför föddes jag i Sverige?

Dansar galet

Snipp snapp slut, så var julen slut. Det är faktiskt likadant varje år. Det går lika fort varje gång.
Men julen är inte vad den brukar vara. Julklapparna från släktingar innebär olika tecken har jag upptäckt.
Handdukar, ljusstakar, koppar och diverse saker till "när du ska stadga dig". 23 år och du borde väl vara där snart eller??
Jag förstår inte varför jag måste vara gifta o ha tre småttingar innan 25. Jag är så långt ifrån kapabel till att ta hand om ett barn som det bara går. Och att bo med någon känns för tillfället som en omöjlig uppgift. Sen varför ändra på något när man mår som bäst? Its me myself and I som gäller för hela 25öringen.
Om fyra dagar är 2006 över. Jag vill dock, även om jag trivs som handen i handsken med livet, se några förändringar under år 2007. En major förändring skedde detta året men det finns en del som ändras om inför det nya.
Prata i gåtor är vad jag gör bäst i denna bloggen men jag skriver för min skull och ingen annan och när jag om tio år läser denna bloggen så kan jag tänka tillbaka och se om mina löften till mig själv infriades!

Juldagens utgång handlar för de flesta om att visa upp sig, berätta om sina spännande liv och se hur de andra om möjligt kommit hm över julen. Då går man till det lokala placet så att alla kan se en. Dock mår jag lite smått illa av det. Så därför går jag ej dit. Jag tar mig dit jag är anonym, spanar på söta killar som jag antagligen inte ser de närmaste året, kanske aldrig och dansar vilt och galet till fångad av en stormvind.
 New York om knappt tre veckor, japp börjar bli duktigt nervös.

Ciao

Mode sucks...eller?

Vart man än vänder sig idag handlar allt om mode. Det finns tusen miljoner modebloggar, alla julklappstips detta året handlar om hur du kan förändra din familj till en riktigt fashionistafamilj, brodern ska bli coolaste killen med de "mest inne" kläder man kan ha, likaså pojkvännen. Mor och far måste lägga om stilen totalt då de bara är (galet använt uttryck av självutnämnda modegurus) FEL FEL FEL!!!!
Mode är viktigare än alla krig, alla konflikter och alla som svälter i HELA VÄRLDEN, jag menar, har du inte den senaste pashmina sjalen, då kan du ju lika bra lägga dig ner och DÖ!

Jag brydde mig inte så mycket till en början. Det är kul med kläder, himla skoj men det finns en gräns för vad man gör för att vara inne, för att vara "rätt" klädd. Mista sin personlighet verkar inte vara något som helst problem för de som kastar sig över tidningar som Vecko Revyn eller ELLE och skapar sina nya outfits utefter modet. Min Fråga: Tycker ni verkligen om allt ni sätter på er? Hur reflekteras er personlighet i det ni tar på er??
En tjej på universitetet hördes prata om frisyrer och så här lät det:
-Allså i höst är det Jessica Simpson pagen som gäller, men jag vill ju ha kvar mina lockar, tänk om jag inte passar i lugg då???
(Vänninan)- men du behöver ju inte klippa dig??
-MEN JOOOOO, kan ju inte ha denna frisyren, den är ju inte inne!

Ute på stan i Örebro ser större delen av den kvinnliga befolkningen likadana ut och ni som tror att ni ser speciella ut, har er egen stil, think again. Sätt er på en bänk och titta på folk som passerar, inom några kvartar kommer ni se minst fyra par stövlar likadana som era, leggings på tio olika par ben och skärp i midjan på 20 andra tjejer.
Likadant gäller killarna. Alla med stuprörsbyxor, tighta som tusan. Var finns det manliga i det? Nej fy och usch för detta förskräckliga mode för killar.

Mode ska vara skoj, en liten del av ens vardag och mode ska vara INDIVIDUELLT!
De vänner jag umgås med mest skulle väl inte kallas fashionistas av sådan som miss von Sydow eller de andra tusen som bloggar om kläder men för mig är de så coola! Var och en av dem har "sin" stil. Man vet direkt när ett plagg är för F eller för A. Med egen stil kommer du längre, det tror jag starkt på.

Det var efter att ha läst ännu en liten 16årings artikel om hur MÄNNISKOR MÅSTE KLÄ SIG!!!, som jag fick lusten att bloggilogga om mina tankar om detta. Man gör precis som man vill när man klär sig på morgonen, men när du sitter på ålderdomshemmet som 86-åring så tror jag inte du drar dig till minnes vilken fin kjol du köpte från Dolce & Gabbana 2006 utan vad man minns är de vänner man hade, de resor man gjorde, de äventyr man upplevde. Eller ni kanske aldrig gjorde de där resorna, upplevde de där äventyrena?
Ni köpte helt enkelt bara kjolen det året??


Ciao

Finns d bara Georges??

Kl nio på tisdagkvällar är man bänkad framför femman. Då är det Grey´s anatomy. Där har vi Dr Mcsteamy, Dr Mcdreamy och...George. George är den vanliga snälla killen som blir vän med tjejerna han med hundvalpslooken. De andra läkarna är ju ögongodis så det smäller om det.
Efter ett litet besök på strömpis igårkväll insåg jag hur många George det finns. På dansgolvet, i baren och i toalettkön. Men var finns då dessa Dr Mcdreamys?? Finns de bara på tv? Var ska man leta för att hitta dem?? Vid alla besök på nattklubbar denna termin kan jag inte för mitt liv komma ihåg att jag sett någon som har Dr Mcdreamy looken.
Men det är kanske George man ska gå efter? Det är kanske han som kommer älska en unconditionally, som kommer ställa upp i alla väder...
Men....varför viftar man bara bort dem??? Vad är det för fel på mig som inte kan se det bra i sådan killar utan bara tänker och letar efter de andra???För någonstans måste ju dessa pojkar gömma sig??
Men vaaaaaaaaaaaaaaaaaaar?????????

Summering så här i juletider

I sann anda att på alla möjliga sätt undvika att plugga, så är ju bloggen perfekt att koncentrera sig på.
Så vad har då 2006 fört med sig?
Våren var definitivt inte den bästa för mig, Parisresan i April förhöjde den lite grann men annars har jag inte många positiva minnen från den. Dock blev sommaren desto mer händelserik, med mina två cheries gjorde vi Paris osäkert, jobbade och hade kärleksproblem så det stod härliga till och efter en händelselös vår så var till och med kärleksbekymmer välkomna. Men det var med en ganska stor lättnad jag lämnade Paris och när jag steg på planet vet jag att en del av mitt liv tog slut. Vilket är det bästa som hänt mig på hela året. Så vad hände på hösten då? En ny bekantskap i form av flickan boende under mig, en mycket trevlig bekantskap jag abslut inte vill vara utan, du kommer bli saknad i vår vännen min!!
Annars har det inneburit mycket plugg, mycket jobb och mer träning än jag tränat de tre senaste åren gemensamt. Mycket vänner, Grey´s anatomy, mycket spring till Pressis, några galna kårenkvällar och mer sprit än lila jag är van vid. Hann även med att besöka det lilla landet Luxemburg och tog då en sväng inom Frankrike, Belgien och Tyskland. Ja das faterland måste ju också besökas.
Jag har mopsat till mig under de senaste månaderna och jag tror absolut inte jag är samma person nu som jag var när jag lämnade Örebro i juni.
Med en vecka kvar I Örebro detta året, så har jag ett späckat schema. Klassmys, Luciafirande, två tentor, inlämningsuppgift, julklappshandel, biobesök, städning och packning. Men som den tjej man är så kan man ju hålla tusen bollar i luften, tänk om man varit en Bert, då hade det varit ångest på hög nivå!

Justins "What goes around comes around" går på repeat och det är ju så sant så sant.
What goes aorund really do comes around- Karma´s a bitch- believe it!

Ciao

Julmust i all sin glans

Det har inte blivit så mycket shopping för lilla mig denna terminen men nu på slutet när juleklappar egentligen borde inhandlas så har det blivit mer inhandlat till mig själv än till andra. Min kära Friis väska som kostade skjortan på SHU, var på 50% rea så det var bara att hala upp plånboken. Och på tal om SHU, världens mest söta affär. Alla möjliga prylar som bara måste fingras på och den sötaste tjej som jobbar där. Mycket bättre än de sura tjejerna på Gina.
Men jag har "bara" köpt saker som jag behöver, t ex Rosebud salva, mycket behövligt.

Julmust. Som den ickeälskande kolsyre tjej som jag är så har mycket lite läsk slunkit mellan mina läppar och en av de läsksorter som jag aldrig provat är faktiskt julmust. Två av vännerna stirrade på mig i chocktillstånd när jag nämnde det. "Hur kan man inte ha druckit julmust?????"
Så E och A- jag ska provsmaka i jul och återkomma till er med utslaget, how about that?

Ciao

the next day

När man nu börjar närma sig 24 år, känns det som att det börjar bli svårare att träffa nya vänner som man verkligen "klickar" med. Som man har något verkligt gemensamt med och inte bara känner sig konstig i närheten av. Trots det tycker jag mig hitta guldkornen då och då-which makes life so much more fun to live!
Sen måste jag ju bara, finns det något mer avtändande när ett gäng killar börjar cirkulera runt ens gäng och stöter på var och en av tjejerna? Vem som än nappar blir bra...Nope, Sorry men det där faller jag inte för. Ska man vara glad för att man får napp då? Näpp, då går jag hellre hem med flickorna:)

Hittade ett gammalt klipp av ett av Brittans uppträde på Mtv music awards. På den tiden då jag var ett ganska fanatiskt fan så kunde jag varje steg, varje vändning i uppträdandet. Detta var jag givetvis tvungen att prova om jag kom ihåg. Visst satt stegen kvar men ryggen var inte glad dagen efter, så ser ni en framåtlutande liten gumma vandra rundor på Campus-Yep It´s me!

Så är det då dags för att köpa juleklappar idag, listan är klar, vet som ska köpas. Dock tror jag bestämt att jag måste hitta ngt till mig själv oxå- hylla mig själv lixom. Som Carry säger, bara för att jag inte har pojkvän, man, barn ska man väl hylla mig för att jag singel???
So that´s what Im a do....
Congrats to me!!! For being a FAB singel=)

Ciao

SAS

Om man inte kan ta upp sina problem här så vet jag inte var!
Okej, så sas drog mitt kort två ggr och mitt konto övertrasserades. Då får lilla jag en avgift på 100kr som banken tar från mig. Men den avgiften hade jag inte fått om inte SAS gjort fel. Vem ska då betala avgiften??? Jo SAS. Men icke sa Nicke. Den får jag snällt stå för själv. Jag hade nog kunnat skrika och gorma men det hade nog ej hjälpt, SAS "gör inte sånt"
Så 100 kr fattigare och med noll kr ftf på kontot sitter jag här och mumlar för mig själv.
Men nu efter att fått en genial tanke av en genial vän så är det upp till kamp-nobody messes with dude..nej hoppsan fel tillfälle för den filmrepliken hihi. Nu ska vi se vad konsumentverket har att säga om saken.
Återkommer med utslaget-i case u´d like to know....

Ciao


Besvikelsens besvikelse

Nej, some people never seize to amaze me. När man tror besvikelserna är över dyker de upp en efter en och bara trampar på den lilla tron man hade kvar. För nu är den helt slut-finito, fini,finished!!!
Annars tyckte jag att veckan varit myyyyyyyycket lugn. Missade att anmäla mig till en tenta so no grammatik för mej nästa lördag, but oh well, It´s not like Im crying:)
Annars har jag lyckats se Get rich or die trying, Mission Impossible 3, Guds stad och Prime under veckan. Japp, jag har inte pluggat alls kan man säga. Eller ja, två saker har la blivit gjorda.
Men sen SAS snodde 4000 extra för flygbiljetten så har jag inga pengar att spendera så det har varit gratis aktiviteter mest i helgen. Imorn får jag tebax dem och då blir det juleklapps inhandling.
2 veckor kvar innan avfärden till Båstad och julemys. Kind of like the idea

Ciao!

Ps. Eme,slå mig hårt om jag gör-det-du-vet-att-jag-ej-får-göra-som-jag-aldrig-kommer-göra-i-livet-typ.
6 veckor till NYC-time goes fast:)

RSS 2.0