Valborg

27718-62
Så var Valborg över- ialla fall för mig. Det blev för mycket med en tredje kväll så ikväll blir det istället ishockey, en obekväm sanning och pedikyr/manikyrkväll för mig. Sen Kusinen kom i fredags har det varit hektiskt så en lugn dag för mig själv är vad jag behöver. Paris resan är bokad och det känns bättre för var dag som går, det är en molande känsla i mig som hänger kvar men jag tror det har att göra med jobbet...eller brist på det hahaha, dock är min budget på topp.

Det har varit en del destruktiva förhållanden runt om mig med idioter till killar som skyldiga för tårarna men i helgen stod en av oss på sig och sa att nä nu jävlar räcker det. Otroligt starkt tyckte jag det var och nu ska jag följa hennes exempel och vara stark. Som Hannah på VR säger
Om jag var nöjd ned mig själv innan (och det är jag verkligen, jag har jobbat med det för det är det enda som kan ta mig framåt i livet), finns inga gränser för hur nöjd jag är nu när jag får hör att jag gör dig lite mer nöjd!
Det är så underbart för mig att höra, för jag vet att det inte är lätt att gilla sig själv. Speciellt inte idag när de flesta förebilder bara försöker tala om för en hur fel eller ute man är ... Det behövs någon som knuffar en i rätt i riktning och får en att inse att om man gillar sig själv, då skiter man fullständigt i om man är ute eller inne. För så är det! Livet blir så otroligt mycket lättare när du istället för att motarbeta dig själv försöker stötta dig själv i varje steg och varje beslut. Som att du blir sin egen bundsförvant!
Kom ihåg att ingen faktiskt är som du, och det är pretty fucking cool.

OCH... gillar man sig själv så fortsätter man inte träffa killar som inte kan ge en vad man behöver. Med dåliga killar uppskattar man små ljusglimtar i vardagen MEN det ska man ej behöva, ljusglimtarna kommer naturligt med en bra kille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ nu räcker det faktiskt.
Första maj och nytt liv som jag säger varje månad:)
Ha en rolig Valborg!

Ciao

Valborg

Så var det dags för ett nytt valborg. Maj stundar och det är bara en månad kvar tills terminen är över. Föllsedagsfesten var lyckad och fick en fin present, här ska det bli massage! Kusinen har gracat helgen med sin närvaro och kort har spelats med hjärtattackerna inte långt borta. Bakfylla och frukost i solen har även det ingått. Ikväll blir det grillspett, sallad och mys på Studentstreet, sen kanske vi masar oss till konsertområdet för att checka dogge doggelito. FÅ EN CYKEL PÅ KÖPET, tror ni han spelar den haha.
Biljett till Paris är bokad och om lite mer än en månad bär det av, spännande. Livet är just nu bara så..soligt!


Ciao

My birthday!

27718-61Då var man ännu ett år äldre, tiden går fort! 06.18 slog jag upp ögonen och morrade lite för att jag vaknat så tidigt men jag får ju visserligen njuta än längre av min dag! Har redan fått öppna några fina presenter och ska snart gå ner till pressbyrån och köpa en god frukost! Sen blir det som vilken annan dag men lite speciellt är det att fylla år, jag måste nog erkänna att jag blir som ett barn på julafton, lite gladare och lite mer spänd är jag:)
Nu ska jag fixa o tricksa!
Ha en bra dag- i know I will!

http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/kjendis/article974089.ece
Checka detta klippet av chefredaktören på norska elle, snacka om att göra bort sig!!!

Sista dan som 23-åring

http://thesartorialist.blogspot.com/
Hur jag än gör så vill inte min kropp och knopp sova. Kl sju var jag klarvaken. störigt. Men med the voice på kanal fem i bakgrunden och gluttande på datan så kan jag iaf vila lite till.
Bloggen ovan är en ganska mysig blogg, även om människorna som fotas kan upplevas som non-real, ser verkligen folk ut så i Milan? Shit vad stylish de är:)
Jaha dags för frulle, uppsats och städning.

Mon crush sera au boulot, je hate d´y aller:)

Bisoooouuuuu

The winds of change

27718-60Idag under utbildningen på Röda korset slogs jag av tanken hur annorlunda mitt liv såg ut för 1 och ett halv år sedan. Jag kom som ny till Örebro Universitet och efter bara några veckor hade självförtroendet sjunkit i botten. Jag kände som om jag inte kunde något alls och vågade inte säga något eller nästan inte göra något själv med rädsla för att göra fel. Första terminen var inte den roligaste. Den andra gick lite bättre men jag mådde inte bra varken skolmässigt, med vänner eller med mig själv som person. Sommaren började så underbart bra men slutade nästan som en katastrof och jag var tillbaka i Sverige som en tilltrasad själ med ett skal jag bar runt på, som jag inte alls tyckte om. Men julen kom och jag hade någorlunda hämtat mig efter sommarens eftersviter och slogs sen igen av ett litet bakslag i januari. Men åter tillbaka i Sverige efter New York bestämde jag mig. Nu var det nog med känslomässig berg och dalbana, slut på att inte tro mer på mig själv och det jag göra och abslolut slut på att inte gör saker!!!
Sagt och gjort. Jobb, Röda korset, hitte på saker med mina underbara vänner. Så jämfört med första terminen på universitetet så kan jag idag sitta och tänka att jag är en helt annan person idag än då! Borta är allt det negativa, borta är alla måsten, nu fan blir det my way or the highway! Jag gör bra ifrån mig, jag tycker om mig själv och jag vet att jag KAN! Wow dont wanna blow my own horn here....hahaha.
Nu blir det Paris i sommar igen och ingen mr ilsken och upp-o-ner-i-humöret-chef och ingen idiot pojke som förstör mig. Utan bara två coola vänner och massa ögongodis!
Idag ser jag massor fram till den 11juni,då vi förmodligen lyfter från köpenhamn! Nu är det bara massa jobb och Uppsats.
Ikväll går Titanic för those who cares!


Ciao

Söndag morning way too early!

27718-59
Ni kanske har märkt att mina bilder inte alltid matchar vad jag skriver om men det är ej meningen heller, tycker bara det är ett trevligt tillskott till bloggen. Koma känns det som jag befinner mig i, efter en dag av utbildning hållar jag på att ramla ihop och idioter till grannar som för diskussioner utanför dörren kl fyra på morron gör det ej bättre. Men jag hämnades imorse med att slänga igen min dörr några ggr så jag hoppas de väcktes haha.
De två veckor som kommer är sjukt stressande, med massa uppsats, jobb, föllsedag, helg med kusinen, mentormöten, planering av sommar, konserter, sthlm och göteborg besök.
Jag är kluven för även om jag vill rädda världen o se till att alla har det bra så vill jag gärna göra det blandat med shopping, resor och galna upptåg. Men jag antar att man kan göra både och, man behöver inte välja! Glammig and saving the world! Nu e det dags att plocka ihop sig, ännu en dag med röda korsets alla regler och konster. Men det är skoj!

See y´all...

Bisouuuuuuuuuuuuuuuu

Knut

27718-58
Jag gör som min vän E, sätter upp en snuttegull bild på lille isbjörnen på Zoo i Berlin. Han har femton poliser som hårdvaktar honom dag och natt. Värsta kändisen, tom Brittan och Michael Jackson har färre hahaha, U go björnis!

I´m lovin it!

27718-57
Underbara morgon! Solen skiner efter gårdagens rusk och blåst och jag vaknade en timme INNAN jag skulle upp och låg och lyssna på The voice radion på tv;) Vågen tickar neråt inför sommaren och sommarklänningar(denna sommar blir det minsann grön klänning, Im telling u), fotbollsmatch med galna Örebroare och uppsatsen går stadigt framåt. Beyoncekonsert om två veckor, fölsedagskalas om en vecka och 7 veckor tills sommaren börjar.Jag vet inte vad jag ska klaga på? Finns det något i mitt liv just nu som INTE går bra??? Nääää PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ! Dock finns det ju hemska saker runt om mig, som 33 döda på universitet i USA, så fruktansvärt att jag vet ej redigt vad jag ska skriva.
Ikväll blir det old movienight, C´ant buy me love, Crybaby, Sarah Jessica pArker Movie och mys med flickorna! Helgen går i Röda korsets tecken med utbildning om mänskliga rättigheter, intressant!

Ha en super bra helg, I know I will:)

Crush

-Nu har jag nog fått nog av Paris.
Jag sa det i augusti förra året. Men så dök en gratis lägenhet och möjligheten att åka utomlands upp igen. Då måste man ju bara ta chansen...eller? Jo det måste man. Så nej tack till jobbet i Båstad och ut igen i Parisiska djungeln efter jobb. Men denna sommaren blir annorlunda, I can feel it!
Uppsatsskrivningen går framåt, ganska bra betyg av vår handledare och A och jag lunkar vidare.Det är en månad kvar så det är lungobungo tycker jag allt.
Nästa vecka vankas föllsedag, fest med kusin på besök och nya pengar på kontot, finally. 100 kr på en vecka är tight I must say.
Men trots det tar jag mig friheten att lägga 70 av dem på fotbollsmatchen på Berhns Arena ikväll där Örebro möter Elfsborg! Ska bli kanon!
Det var länge sen jag gick och fluktade efter en pojke men nu har jag hittat en liten söt en och jag måste säga att "having a crush makes life just a little bit better!" Jag mår superbra, det är roligt att vakna och stiga upp VARJE dag så jag måste säga att de som är kära och nykära måste må even better. Så kanske ska man bli kär?? Njae ganska farligt faktiskt med alla mina tusen planer för 2007-2010. Det får lixom inte plats ngn mer i mitt liv, sorry. Men flukta och flirta kan jag la få göra hahahaha.
Nokk för idag. Glöm inte min dag nästa vecka, ni vet hur jag blir då mihihihi.
Puss i pannorna!

Ciao


get it out...

Från en ung tjej, som allmänheten upplever som koko, så insåg jag en del saker om mig själv. Det är dags att älta gammalt och bara se framåt. Man kan inte ångra något man gjort i sitt liv och what doesnt kill u will make u stronger. Det kommer alltid finnas människor som vill förstöra för dig men så länge man följer sin egna stig så kommer det gå vägen. Jag har ältat förra sommaren och mina fruktansvärda misstag och hur jag gjorde mig själv(och andra troligen)oerhört illa. Men det är slut med det. Jag behövde tid för att hitta tillbaka till den jag var när jag var ung 20 post Paris. Vilket inte betyder att jag är yngre i sinnet men bitterheten som satt sig fast i mig börjar långsamt att sjunka undan. Jag börjar känna mig hoppfull och pleased with the world igen. Att man ska skaka av sig negativa influenser i sitt liv är det bästa en människa kan göra och jag har gjort det på alla möjliga vis. Ingen ska få komma åt mig, aldrig mer. Vi är så jäkla bra på att snacka illa om oss själva när det är en själv man ska höja. Höja för alla de saker man uträttat och lyckats med, inte bara ta fram de saker man misslyckats med. Jag bedömde två människor i mitt liv helt fel,trodde de skulle vara en tillgång för mig, men nu finns det inte mer för mig och aldrig, aldrig aldrig finns det någon plats för dem. Jag har varit trött på att analysera mina egna snedsteg, vad jag kunde gjort annorlunda och vad jag kunde förändrat hos mig. Men det är slut på det. 24års dagen närmar sig med storsteg och jag tänker sluta vara den jag varit, inte hela jag ältande och försvarande moi. Jag gjorde vad jag kunde och det är bra det. Det räcker nu. Och inte bara denna tjej, utan även en supervän som jag lapade sol och käkade glass med i solen idag fick mig att igen känna att fan, mitt liv är annorlunda nu, jag är annorlunda nu från förra året och jävlar i havet så ska det minsann bli åka av det i framtiden!
Min drivkraft som lyste om mig har långsamt efter 20års strecket sjunkit ner och legat på sparlåga, men jag känner hur mycket bättre jag mår nu och hur den långsamt börjar återkomma! Och den kommer komma fullt ut, det lovar jag! Jag vägrar må dåligt längre. Så det så.

Puh, då fick jag ur mig det med:) Nu är det dags för dusch,fruktpaus och lite uppsatsskrivande!

Ciao!
Ps- dagens visa ord- Gå inte och må dåligt, livet är för kort för det!

Ojojoj vad djup jag blev helt plötsligt haha

Update

27718-56
Att man har dilemman och beslut att ta är ju jobbigt i sig men när någon sen pushar på att man måste fatta beslutet nu, ja då blir det la än värre!!! Mitt trygga säkra jobb i hembyn begär nu att jag bestämmer mig om jag ska jobba där i sommar eller inte, och jag vet ju innerst inne att NOPE DOPE vill jag jobba där men detta beslut måste ju då också tas av mina resevänner. Så helgen kommer bli en stor bestämmelse helg. Im telling u.
Värsta bästa starten har jag o A fått på uppsatsen och mer än nöjd efter två dagars arbete kan man ej vara! Här det ska det skrivas och ha sig! Sen är det ju inte fel med lite extra kneg och eftersom jag har min lilla crush på jobbet så känns det inte SÅ jobbigt att gå dit hihi.
Nu ska jag städa järnet i takt te Michael Jacskon skivan Dangerous(dammat av den och kör den nu på repeat), sen ska jag fortsätta läsa om magdalenas kamp mot exmannen/galningen, bra bok I must say. Hoppas på sushi och bra film ikväll Ciao mes amies!

Ps. Brittan är ju så sjukt läcker där allså, en bränna skulle inte sitta fel nu men än så länge håller jag till BUS-burken!

Påsk

Pepes. Ska väl ärligen säga att jag ej haft många roliga stunder där men påskaftonen på Pepes var bland det roligaste jag haft på länge, galet folk och super musik! Att min gamla kärlek var där(han var ej lika snygg som förr, känss nice haha)och att vi gled förbi kön med rätta kontakterna gjorde kvällen bara mer skön!
Även K.-town med mina musketörer var supernice, med alldeles för mycket påskgodis och god mat och galen kår!
Nu är det c-uppsats som vankas. Sen blir det föllsedagar i mängder, två niciga konserter och massa grunnanden på hur sommaren ska spenderas...kan ju inte bestämma mig/oss...
Nåväl, back to Öret.
Nu ska jag göra det jag gör bäst, slappa framför tvn hahaha

Mums

27718-55Jag dras ju till män som dessa, ändå tror jag att vad jag verkligen letar efter en sån som han som jag nu för tiden refererar till som favvochaffisen:) Eller kanske en mix av dem två?
Nåväl ögongodis är han iaf, thats for sure!

Ciao

Back to reality

Paris var underbart som vanligt, jag fattar inte varför jag envisas med att åka tillbaka till Svedala!
Grymt mysigt och skoj med familje och festen var urlyckad! Talen var great, favvoshaffisen var öt och vi dansa och hade galet fun! Mitt enda problem är att jag ej kommer ihåg var jag befann mig mellan 11 och halv ett.... känns lite jobbigt!
Nu är det tillbaka till verkligheten och uppsatsande för fullar muggar! Vi har kommit igång en del och jag kämpar på med den franska delen!

Nu back to översättningen!

Ciao!

Ps, grekisk yoghurt och färska blåbär och Hallon till lunch, kan det bli bättre?

RSS 2.0