The kortspel är så fun, ya know?

Inspirerade av Victoria Silvstedt försöker vi nu oss på att lägga in lite catchiga engelska ord i meningar, och inte som vi brukar utan man får max använda sig av ett engelskt ord i varje mening vilket kan vara ganska klurigt! Igår var det poker/pizza kväll i Puteux utanför La defenseområdet med våra nyfunna vänner. De lärde oss Texas Holdem och sen spelade vi glatt, men vi vann inte tyvärr..Men vi ska bjuda in till returmatch nästa vecka och då jävlar...fast vi vinner kanske om vi spelar klädpoker SAMTIDIGT som vi spelar poker, killarna kanske får problem att koncentrera sig då hahaha. Ikväll blir det antingen dejt med Argentinaren eller med en annan, beroende på vad argentinaren har planerat för J. Han kanske vill ha henne själv and by all means får han det! Då får vi andra två klara oss bäst vi vill haha. Sne vid midnatt anländer den fjärde medlemmen för veckan som kommer, S kompis från Sthlm. Ska bli lite trevligt med besök men det kommer bli trångt, men who cares?
Imorgon hoppas jag på att få höra från mitt jobb så jag vet helt säkert om jag är jobblös eller inte, J och S har jobb och kanske kan J fixa till mig på hennes ställe...Vi får really se vad som händer, roligast är ju att planera dejter och utgångskvällar!
Nu ska jag och S ÄNTLIGEN gå och fixa nycklar så vi alla har varsin, sen blir det att laga lite mat för kvällen.
Later girlisar!

Ciao

Vanlig dag

Jaha. Fortfarande jobblös dådå. Arbetade på måndagen men hon skulle se andra sökande också så jag får snällt vänta till fredag. Men hey jag ska ej klaga, det är ju härligt att slöa i denna stan:)
Dejten igår kväll var trevlig men när det var dags att säga hejdå ville jag göra det som vänner, inte han tror jag. Men jag kysste honom snällt på kinderna och sa att vi ses på onsdag vilket han tydligen ser fram emot men jag tänker sätta stopp för eventuella fortsättningar. Han är urtrevlig men inte någon som kommer bli min sommarfling. Punkt slut. Imorgon är det som sagt pokerkväll, på torsdag får vi ett tillskott i form av A och sen blir det argentinsk kväll med J:s homie från syamerika. Fredag blir festkväll och sen får vi se vad som händer vidare. Det går bra för de andra två, J har ett bra jobb på gång och kanske S med. Men idag har jag varit effektiv, sänt ut några CVs, handlat hem lite mat och städat en del. Leandet här nere sliter helt klart på utseendet och när man vill se som bäst ut, ja då strejkar kroppen, men men får jobba på det, ska ge mig ut på promenix lite senare om jag ej somnar inför filmen som står på schemat. Thank you for smoking! Vi försökte ta oss igenom den igår men somnade alla tre hahaha, life is hard!
Nåväl inget nytt spännande att rapportera, så får skriva mer sen some other time!

Ciao

Grymt!

Tänk vad dum man är ändå. Här gick man en hel sommar och trånade efter en person.  EN liten ynka och mesig person som visade sig vara ännu mer ynklig.Och när sommaren var över hade man mer hemska minnen än underbara. Ett år senare, samma stad, nästan samma homies med mig och allt är bara så jävla underbart! Vi festar, promenerar och beundrar Paris, träffar supergulliga killar som tar oss ut på drinkar, bio och pokerkvällar. Andra som fixar gratisdrinkar hela kvällen lång och andra som blir helt tagna av de vackra flickor vi är. För som min ena roomie sa på väg te klubben i fredags, JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG. Och jag kunde inte mer än hålla med till 100% , det finns ingen bättre plats för en självförtroende och ens självkänsla OM man träffar rätt. Och jag tror nig minsann att man har höjt sina krav och sina vyer från förra året för helt plötsligt drar jag bara till mig trevliga och mysiga pojkar som vill mig väl...än så länge. Men jag tänker leva med den tron för det kan inte bli bättre än så här, Im loving life more than ever right now, och jag kommer gå te jobbet med ett leende på läpparna imorgon!
På torsdag får vi besök av en väninna till S, så då blir det festa av det i helgen, annars är det mest att bli van vid jobbet och ha roligt på kvällarna. Bara värmen som saknas, sen är allt än mer perfa!
Som min goda vän L sa en gång, det är så svårt att skriva blogg när man e glad, mycket lättare om man e lessen. Det är sant.. för jag kan inte skriva mer nu, då blir det för CHEESY!

Ciao

Here comes the drums!

27718-83
Söndagkväll. Dags för promenad. Idag har vi besökt porte de clignancourt, jag och S, J har pluggat och varit duktig. S har fått se ett av sina älskade Dr who avsnitt och vi har haft engelskalektion med grannen ovanpå. Han skulle ha engelska test på tisdag och vi ställde upp som de engelskor by heart we are! Vi blev attackerade av tio miljoner killar på marknaden och hade en kille som jaga oss och sa att om vi inte köpte hans bästa CD som han gjort ALLDELES själv så skulle han ta på oss på la fesse! Nänä sa vi och drog, skitcd säkert!
Imorn är det jobb och bio med en av pojkarna från i torsdags, antingen får jag gå själv eller så får jag med mig mina flickor. Sen har vi två dejter till inplanerade i veckan med andra fransktalande mecs, så roligt, denna sommaren är så mycket bättre än någon annan jag upplevt thats for shizzle!
Life is good!

See ya!
Ciao


Var e min öl, nej jag menar var är min nörd???

Midsommaraftons senkväll spenderades med att måla upp bilder av våra drömmän, och det var inte lite krav vi har på dem.
J: Kostymman(som var med på SASplanet ner te Paris), jobbar mycket men vill inte prata om sitt jobb alls, men på fritiden ägnar han sig åt Jenny och naturen och har seglarskor och är egentligen ingen kostymman utan är i grund och botten väldigt nördig(för att nämna några saker)
S: jobbar i en science fiction butik, är ganska smal men samtidigt vältränad och uppskattar och förstår hennes nördighet vad det gäller Doctor Who och hennes starka kärlek för Morrisey! Han är fransman men pratar mycket bra engelska med endast en gnutta brytning. Deras sexliv kommer vara på sin höjd bland DVD boxarna i butiken!
Jag: Lite mer diffust men definitivt en sportkille som e stenrik(lever nog på sin pappas oljemiljarder) som är halvbrun och har lite gettostil men ändå en normal och SNÄLL pojke, längre kom jag inte förrän vi landade på kvällen uteställe.
Varpå kvällens span var en kostymkille(som inte ville prata om sitt jobb), en nörd(som sjöng högst på stället och hördes över hela stället) och jag, nej jag hittade inte alls något som passade mig. J:s kostymkille blev snart undanskuffad av australiensaren. S kastade ut nätet och fångade in spanjoren AKA the nörd/the singer, för att han var grymt nördig och bara så Sofiaish! Jag tog mig en fransman, en halvryss och en brun en att roa mig under vällen men ingen av dem var värd mer än kvällsfördriv vilket jag idag inte tror var det bästa men men man lever ju bara en gång. Spriten flödade och dans på barborden var ett faktum. En ännu mycket trevlig kväll tillsammans med flickorna.  Lördag har spenderats med än mer sushi, filmer och bakfylletankar. Bakfylla suger när men är det cirka tre ggr per vecka. Imorgon blir det marknad och början till omställning inför jobb på måndag!

A tres bientot
Ciao


SI j´aime pas...

Midsommar 2007 och vi är återigen utomlands. Denna gången har vi lyckats fixa potäter, gräddfil och lite annat men bara en kon på gatan som kan agera midsommarstång. Den hitta jag och S igår kväll på vägen hem efter vår dejt med de tre reunionpojkarna. Mycket trevlig och (gratis) rolig kväll! miljontals människor på gatorna som levde upp hela staden på grund av fete de la musique! ikväll blir det som sagt lite mat och sedan någon form av utgång, vart vi ska är ännu oklart men med få euros på fickan får det bli där det är billigt nästintill gratis:)

Hoppas alla har haft en trevlig midsommar !

Ciao

J:s sms: Hey how are u? Im good...and u?

27718-82Det kan gå ganska vilt till när vi blondiner gör Paris osäkert! Det blev ingen middag på Lizard Lounge, J och S kan knappt ta sig ur sängarna, way to much alkohol intogs igår, istället får vi besök som har med film och hämtmat, sushi blir det för min del ME LOVE IT! Så börjar man jobba på måndag då! Så jäkla härligt att jag är ledig fram tills dess, hade hopp om det och när hon sa att hon ville jag sku börja på måndag var jag nära att ta ett glädjeskutt i luften men ack nej det kunde jag ej göra...
Som sagt imorgon är det fete de la musique, vihar tre pojkar som ska ta hand om oss i början av kvällen sen får vi se vart det bär! De har de mest svenska namnen, Johan frederic och Nicolas, mina föräldrar sku bli glada hahaha. Nåväl det är nog bara en som e intressant(den sistnämnda) men vi får se...S hittade en äkta fransos igår och ja J ja hon hittade hon med:)
Nu ska snart vår Landlord komma, vår dörr fungerar inte, den stängs inte, så det måste fixas, annars e vi fats i lgh hela sommaren, we dont want that!
MESSAGE: UPPDATERA ERA BLOGGAR!!!!

puss puss

Nu när jag är 19...

Önsketänkande, hahaha S kläckte ur sig detta under en av våra många drinkkvällar. Hon glömde antagligen de senaste sex årens födelsedagar!
Nu har vi varit här i åtta dagar och vi har faktiskt inga jobb än, vilket beror på vår lathet. Det är ju så mycket roligare att sova till fyra och sen gå ut och ha skoj! Men det måste det bli ändring på. Idag har jag intervju och förhoppningsvis kanske jag får det jobbet. J och S är way to hangover för att leta jobb än men det kommer nog gå bra ska ni se! Imorn är det fete de la musique och vi ska ut och vandra i stan! Massa musikanter över hela stan och supermycket folk kommer vara ute! Ska bli skoj, ska bara se vem jag ska spendera kvällen med, har ju en del erbjudanden hahaha Nåväl, life goes on... Vi fortsätter leta jobb, fortsätter ha superskoj och dricka gratis drinkar. Det bästa med OZ är ju att allt numera är gratis där. Bartendern likes us VERY much. Shots, öl, cocktails, u name it we get it! härligt men very dangerous! Hahaha
Har väl inget nytt spännande att berätta som ska finnas på bloggen så jag får återkomma, dags för intervju och dinner på Lizard lounge ikväll.!

Ciao

Two beers, tack

De språkliga färdigheterna varierar men S såg det på sin plats att testa servitrisens skills i svenska o engelska och visst fick hon två öl. Hon sa ju ändå tack:)
Jobb intervju gick bra men sen päronen tveksamt påpekat att barnvaktsjobb kanske inte vore det bästa och jag tyvrr blir väldigt influerad av deras tankar så vet jag inte om jag vill ha jobbet. Kanske vore bättre med restaurang... Blir galen på mig själv att jag lyssnar så mycket på de äldre.... Men visst att ta hand om ett barn innebär mycket ansvar och ifall det händer ngt....Och det vore kanske roligare att vara med vuxna männsikor hahahaha Mina två roomisar är ute på äventyr men jag kände för att ta en funderare ikväll, på med värsta bästa låten just nu(T-pain-Buy me a drank) och lite Dave Chapelle. Then Im good. Eftersom det blir jobbsökande imorn kanske man ska vara utvilad...

PÅ tisdag kommer jobbtidningen+ snack med Oz-killen om jobb så vi får la se vad som händer...nu skriver jag utan egentligen ha något nytt att förtella. Är fortfarande lite skakad efter gårdagens händelse, jävla idioitgrabb. Skrämma söta flickor som oss, dont like.

Ciao

Rädd

Jag har adrig känt mig rädd i Paris innan,att gå hem mitt i natten hel ensam har aldrig gjort mig mig särskilt bekymrad och jag har aldrig trott att jag skulle bli utsatt för våld. Det har jag inte blvit nu heller men igår när vi hämtat S på flygplats och tagit oss till St Michel för att ta en drink hände det något obehagligt. Just framför vår uteservering stod det en ung kille, lutad mot en stolpe, och bara stod där. Han skickade några sms då och då men han bara stod och iaktog. Det var inte så att han beundrade alla vacka tjejer på baren utan han skummade mest med blicken. Från början tänkte vi inte så mycket på det utan sa mest att han passade inte in. Efter ett tag gick han och det var ej mer med det. Tio minuter senare var han tillbaka men stod lite längre bort ifrån oss. Servitrisen som jobbade där vi var sprang fram och tillbaka men jag förstod att han störde henne för hon tecknade till sina kollegor att han borde ej stå där..
Återigen kom hon ut och skulle ta en beställning från bordet, två bord från oss, precis framför killen. Helt plötsligt rycker han tag i hennes väska, drar så hårt att tjejen flyger runt i luften, gör nästan en volt och landar rakt på marken och killen fortsätter dra. Massa människor runt omkring börjar resa sig och killen inser att han ej kommer få med sig något och sticker. Hela scenen gick på tre minuter men jag kan inte sluta spela upp den i huvudet. Han hade stått en meter ifrån vårt bord och iaktagit, men eftersom vi kände att han var konstig hade vi hållt stenhårt i våra väskor. Men trots att han ej tog något från oss kände det som om han gjort det. En bit av den trygghet man känt här var borta. Jag vet ej om de fick tag på honom, massa poliser kom och de blev ganska mycket liv och rörelse. Men jävla idiot, jag hade helst inte velat se det!!!! Stackars tjejen, hon var riktigt upprörd, tyckte så synd om henne.
Men en ny dag och man får försöka glömma det. Dock ska jag ta killkompisarna råd på allvar denna gång, håll hårt i din väska!!!! Nu är det hänglås på axeln som gäller!

Kl fem ska jag på intervju, lite nervöst men det går säkert bra!

Ciao

Blött blött

27718-81
Efter två nätter av hemraglande i natten känns det nu som om det är kanske dags att inse att vi inte är på semester utan faktiskt ska jobba här. Så med intervjuer inbokade börjar den nya veckan redan imorgon. Dock kommer den tredje svenskan ikväll och det måste givetvis firas med en drink så helt lugnt blir det inte hahaha. Gårdagen på gamla goda stället Oz levde upp till förväntningarna med gratis dricka hela natten lång och många söta pojkar och många gamla "vänner". Eller folk amn typ kände förra året! Så det var en helgalen kväll med en promenad med två mexikaner längs Seine. Man kan verkligen träffa vem som helst, vilket gör det än mer underbarare! Nu har det varit pizza, Dave Chapelle och sängliggande hela dagen, så det är dags för långpromenad för att hämta S, Starbucks inbokad på vägen såklart.

Ciao

Kusinen aka mizz Vodka

Det skulle bli en drink i Bastille. Men det blev inte redigt så. Gående tog vi oss te Bastille(i hög klackat) som tog fyrtio minuter men vi fann inget vi kände för där och tog oss därför vidare till St Michel. Där vi efter den långa promenader satte oss och bad om vin. Då vi satt som mest försjunkna i tankar om förr kom två pojkar fram och undrade om de fick slå sig ner. Sure thing sa vi och sen bar det av. Efter två glas vin var det dags för att ta sig till värsta bästa nattklubben enligt dessa pojkar. Vi kom dit, inte en kotte och halvdålig musik. Men Vodka fick vi. Och eftersom kusinen svepte i sig Vodka blev hon spontant mizz vodka, svårare än så var det inte. Efter WAY TO MUCH innanför västen bar det av hemåt framemot sexsnåret. Att man dagen efter vaknar upp med värsta baksmällan och fick ställa in jobbsökandet var inte redigt vad vi planerat men ibland ska man hoppa på ett oväntat tåg...Mina metaforer rockar idag, tycker jag.

Pojkarna var trevliga, den ena ansåg sig vara den nya Zidane och den andra var den roligste kille som jag träffat de senaste åren. Vi skratta så vi höll på att dö. Perfekt start på Paris vistelsen!
Nu blir de sushi, film och jordgubbssmaksatt vatten-bästa grejen!

Ciao

Men det är ju första kvällen...

Så har det ungefär låtit hela kvällen sen jag och kusinen anlände i Paris. Efter att ha stuvat väskorna utan missöden ända fram till lägenheten tog vi oss gående(ingen metro än så länge!) ända ner till ett mysigt kafé vi ofta hängt på och pratade gamla minnen och drack Monaco så det stod härliag till. Killar fanns det GOTT OM, så huvudet gick hit och dit, och en del leenden och vinkningar har delats ut, här ska det flörtas av bara den!
Det är ju ändå så underbart att vara tillbaka att vi unnade oss kanske mer av de DYRA o goda men som sagt, det är ju ÄNDÅ FÖRSTA KVÄLLEN! Det kommer vi få ångra dyrt om några veckor kanske men what the hell, man lvere bara en gång. Några potenitella jobb har lokaliserats och värmen ligger på en okej nivå. Lägenheten rymmer alla kusinens skor och vi har fått det riktigt hemtrevligt! Vive la Paris säger jag bara! Då min bror blivit polare med pizzabagare across the street känner jag det som min skyldighet att ta över den vänskapen och fixa billiga pizzor till oss fattiga studentet,så den jobbar jag på. Annars har la inget världsomvälvande hänt...var ner i "hallarna" och kollade runt och kusinen festade loss på en crepe a la cocos o nutella..för det är ju ÄNDÅ FÖRSTA KVÄLLEN!
Nu blir det lite Dave Chapelle och sängdags, imorn är det jobhunting och jordgubbar i jaridin(park) Luxembourg!

Ciao

Dagen D

Brun och klänning- thats the shit!27718-80
Om det inte är cancerpinnar så är det cancerstrålar. Efter andra doppet i havet idag och lite soakin up some sun och miljoner igenomtänkta tankar är det snart dags att fira min brorsas föllsedag! Har köpte en fin present, får vi se vad mr kräsen tycker om den! Det har varit både upp och ner att vara hemma, haft skoj och festat en kväll, umgåtts med föräldrarna och fixat och trixat med uppsatsen, hoppas det är över nu. Börja sommardieten bestående av frukt och sushi. Får se hur länge det håller. Nu bär det av iaf(hur många ggr har ju inte sagt det) och jag tror det kommer bli galejans därnere, det blir inte bättre än man gör det till så det blir att festa till det! Hoppas det känns skönt att komma hem te GBG nu A,hoppas på att få se dig i Paris och att du får den bästa föllsedagen och festen i universum! Ska vara med dig i tankarna!!! J, visst är det underbart med klänningar, its the shi for sure! E, har redan blivit utbjuden av Mr G och C på festkväll, nu får du snabba dig ner så vi kan alla leva lite Paris life, like the good old days! Men jobb är första prioritet. a girl gotta do what a girl is forced to do!  men först, häng på köpengamns flygplats med massa puddingar, lattes och kusinen, det är värt resan ner bara det!

Ciao

Paris i all sin glans...

27718-79
Jag trodde att jag skulle klara det men ibland kanske man ska lunga ner sig och tänka två steg längre. Att jag skulle klara en webdesign kurs samtidigt som jag ska jobba och bo i Paris. Nej det kommer ej fungera. För att sätta sig framför datorn med massa koder och bokstäver efter jobbet istället för att glida in på ett café och njuta av staden är INTE ngåot jag vill göra. Och för en gång skull tänker jag välja "latheten" framför ambitionen. Ta efter din bror lite, som pappa brukar säga hahaha, att ta det lugnt och njuta av livet lite kanske inte är helt fel för en gångs skull...Ska ju trots allt vara i min all time favourite citay! Så jag lägger undan tvåkilos boken till sommarkursen och tar tag i den till hösten istället! Sådärja, en stor börda har lyfts från mina axlar..nu är det bara csn som ska tacklas också:)
Tough decision, but I had to take it....hahaha tönt I know

pusss på er! Saknar mina flickor redan!

CPH-klänning!

27718-78Här ligger man inte på latsidan. Dagen har spenderats i Köpenhamn med en shoppingsugen familj och inne på Oasis hittade jag nog årets finaste klänning. Har blivit litta fäst vid klännngar på senaste tiden och nu hittade jag den ultimata! Här ska det struttas rundor längs med Seine i fina klänningar:)
Köpenhamn är mysigt och det är alltid lika roligt med en galet uppsjö av folk i alla dess former.

http://www.youtube.com/watch?v=IN7WPYKR2ls
Kolla in klippet av galet galet sjuka Akon. Hur fan kan man göra något så förbannat dumt???? funderar starkt på att bojkotta denna persons musik...

Later!

Gammal kärlek rostar aldrig...?

27718-77Det här med att komma hem har ju båda sina ljusglimtar och mörka påminnelser. Idag på ICA i kön såg jag en kille som jag i sexan var dödskär i. Han var allt jag tänkte på och önskade mig. När jag så nu såg honom igen kände jag...ingenting. Absolut nada. Och han var inte den första av gamla kärlekar som dykt upp på stan sedan hemkomsten. Både den ena och den andra vandrar förbi. Och jag är inte ledsen för att jag inte skapade mer med dem, inte se tillbaka på många års förhållande med dem men lika glad är jag för det:) Tänk vad ens smak förändras över åren, eller så har de kanske sunkat ner sig hahahaha näää det är nog smaken som ändrats...
Var en avstickare i Malmö idag med ex-svägerskan och shoppade och lunchade, very nice nice. Uppsatsen sitter som en irriterande finne mitt i pannan men skam den som ger sig, till helgen ska det vara klart, så det så!
Nu blir det kaffe och tv...slåss om fjärrkontrollen, hujeda mig, bo ensam is the shit, Im telling u!

Ciao

Sol in Båstad...hahahaha sicket skämt

27718-76Ibland undrar jag om jag är adopterad. När det kommer till min smak vad gäller kläder, accessoarer och smycken så skiljer jag så ofantligt mycket. Men sen när det gäller utseende och tankar e vi nog mer lika så nej, adopterad är jag ej hahaha. Föräldrarna är borta i helgen så jag har ett helt hus, bilar och allt till mitt förfogande, mycket nice men det regnar som om himlen vore öppen så det får bli att skriva jobbansökan,läsa bok till uppsats och kolla film. Och söka jobb i Paris såklart. det börjar ju närma sig...
Nu ska jag slinga mina stackars hårrötter, have a good weekend!

Ciao

RSS 2.0