Miss Maid

image297
Jag håller med Browni, städa VERKLIGEN ORDENTLIGT är ju inte så skoj. Dock måste jag göra det denna helgen då jag har besiktning av lägenhet på måndag. Har fått fula fläckar på olika ställen som kommer bli svåra att dölja men jag får skura satan i gatan imorgon! Har ju inget annat för mig ändå, och en ren lägenhet är ju inte fel.
En julklapp till inhandlad idag, bara fyra kvar, varav två måste hittas imorn, en måste "skapas" och en måste beställas. Puh, men jag hittade iaf byxor och kofta idag:) Vilket jag givetvis ej behövde men den andra delen av hjärnan ville ej lyssna, tyvärr.
Elva är klockan och jämfört med andra kvällar denna veckan har jag ingen ro alls att kolla på film/serier. Har tidningar som väntas på att läsa men helst av allt vill jag skrubba skrubba skrubba.
Nej det får vänta till imorn, det får bli tidning och filmen white chicks i bakgrunden.

CIao

Ri

image296
Finest lady in town
And Im not jealous.
Not at all.

Ciao

Love the Hoodie!

image295
Alla säger att Brittan är värsta fashiondisastern. Visst ser hon weird ut oftast men then who orkar bry sig om mode hela tiden. Här tycker jag dock att Brittan har världens finaste hoodie, en sådan som jag själv är på jakt efter! Att mysa i, de dagar man är casually klädd! Vart tusan hittar man den då??? Får jag kanske vänta tills Kanada???
På tal om mysa så har jag ju äntligen efter lång tid inskaffat min kära Juicydräkt men vad gör jag? Jo jag låter den ligga i garderoben för den är ju så fiiiiiiiiiiiiiiiin att det vore ju synd att använda den.....
Jag är precis som min mormor hahaha. Lovar! På lördag när det är myskväll igen LOVAR jag att sätta på mej den!

CIao

My own skinny jeans!

image294
Har nu efter en veckas väntande hittat den rätta moodet att sortera garderoben. Provat allt nytt jag köpt(MYCKET NÖJD,TACK TYSKLAND) och slängt iväg plagg jag vet jag ej kommer använda. Precis som Miranda i SATC har jag mina SKINNY JEANS liggande i garderoben och gav mig på att prova dem. De gled på med bara ett uns besvär vilket nog betyder att jag går åt rätt håll YEAH!!!!! De satt ej snyggt eftersom de är WAY WAY OLD SCHOOL och har inte redigt passformen för 2000-talet men de GICK PÅ!
Så det ska jag fira med att promenixa en runda!

CIao

Makeover time!

                            image293
Jag har länge pratat om att jag vill göra en redig makeover. Trött på mitt utseende och vill se a major change inför det nya året. Jag har inhandlat massa nya kläder, tränar tusan i det och funderar extremt mycket på hur jag ska klippa mig nästa gång för att förändra det lite. Men jag kan inte komma på något mer som jag skulle kunna förändra för att uppnå den där riktiga förändringen....tips anyone??????
Det är egentligen inte det att jag inte gillar mig själv men jag känner att jag förändras en del inuti och då vill jag att den förändringen ska följas av utsidan. Mitt utseende förr var inte roligt för jag mådde inte sådär jättebra men när jag nu gör det vill jag att det ska SYNAS genomgående!
Man ser ju hur kändisar klipper en cm av håret och ser HELT NYA UT....hur gör dem egentligen??????
Nåväl, jag jobbar vidare, 2008 nalkas, om 32 dagar är vi där. Så 32 dgar har jag på mig tills the new me ska träda i kraft!  Jag har åtminstone roligt i mina försök hahaha

CIao

Breathe on me

Först vill jag säga att INTE har hämtat mig från chocken att inse att jag glömt ljusen tända, jag kunde ju bränt ner lägenheten!! För det andra undrar jag vad som kan ha hänt på tre futtiga månader, filmerna jag sett de senaste kvällarna suger riktigt hårt vilketjag inte tyckte i augusti...weird. För det tredje så har jag alltid sagt att jag tycker Chamillionaire är ...tja lite söt, folk hånskrattar men jag står på mig.
image292
Han är inte MR UNIVERSUM men vem vill ha en FÖR perfektus pojkus:)
Jag har inte fått sova ut ut på snart två veckor och det blir jobbigare för varje dag att komma upp, längtar såå til lördag och söndag, då ska det minsann sovas och VILAS framför allt. Dock har jag julklappshandling,shopping,fokusgrupp,och skrubbning av lägenhet att göra....hmm....

Allså, jag vet att jag envisas med att I like the french and all that men SHIT vad vissa e tomma i bollen, man blir rent mörkrädd när man hör dem eller pratar med dem VA VA VA???? FOOOOOOOOOU!

Nu lektion/Kampanj
Bästa låtar just nu: Breathe on me, touch of my hand.

Ciao

My god

image291
Har varit på läxhjälp och kom innaför dörren en och en halv timme senare och inser att JAG HAR LJUS TÄNDA! Det var precis på slutet av ljusen. JAG KUNDE BRÄNT UPP HELA LGH!!!!!
Jag blir redigt rädd för mig då det är ANDRA gg denna termin som det händer! Får nog sätta upp en lapp på dörren om ATT INTE GLÖMMA LJUSEN!!!
MAJ GAD

CIao

CB

image287Jag undrar om jag lyssanr för mycket på Chris Brown men jag har drömt om honom de senaste två nätterna. Barnarov skulle jag vilja säga haha. Kom på en bra grej till min kära mormor i julkapp så nu är ännu en grej avklarad. Ska bara fixa allt i helgen så det är överstökat. Eftersom kontot ekar tomt får det bli hemmahelg för min del. Har ju besiktning av lgh på måndag så det lär ju bli skrubbning o fejning.
Oh well, läxhjälp hägrar!

Ciao
image289

Taurus

The Tramp

Aggressive. Loves being in long relationships. Likes to give a good fight.
Fight for what they want. Can be annoying at times, but for the love of attention. Extremely outgoing. Loves to help people in times of need. Good kisser. Good personality. Stubborn. A caring person. They can be self centered and if they want something they will do anything to get it. They love to sleep and can be lazy. One of a kind. Not one to mess with. Are the most attractive people on earth!

Thats me?

Thoughts

                                  image286
Satt och funderade på den senaste terminen här i Örebro. Den har lätt varit den bästa under dessa 2 1/5 år som jag nu bott här. Och om tre veckor lämnar jag staden. Det har nog mycket berott på min egen inställning, jag har någonstans vetat att det är slutet och kanske gjort det bättre än vad det var innan. Kanske också för att jag trivs så mycket mer med mig själv, hur jag är och vad jag gjort. Sommaren i Paris gjorde mig gott, fick mig att ta tag i mig själv och satsa allt på att få mig själv att må bättre på alla plan. Och det gör jag nu. Better than ever. O ännu bättre ska det bli. När jag börjar om. I Kanada. Om 2007 gjorde bra saker för mig så hoppas jag och tror att 2008 bara kan bli ännu bättre. Jag har lämnat människor bakom mig som bara gjort mig illa, som är för hemska att umgås med. Kvar har jag fem sex vänner som jag kommer sakna men som jag hoppas kommer återse snart igen! Jag har bra minnen från Örebro och lämnar staden som en ny person.
Jag har också (tack vare påtryckningar) insett att jag inte är SÅ gammal som jag ibland känner mig, 24 är ju ingen ålder idag!
Tre veckor kvar av kampanjande, 50 Cent, danslektioner, fest och myskvällar. Då får man njuta av dessa veckor tills det är sluss.

Ciao

Klädmaniac for the time being

Då var måndagen gjord igen. Tiden går så sjukt fort. Men kul har jag! Just nu sitter jag och stirrar på de tiotal kassar som ligger utspridda runt om på mina 18kvm. Det ska bli så skoj att organisera och fixa min garderob i helgen, så mycket nytt, ändå så mycket som fattas! Ska bege mig till stan på lördag och leta pants, har ju för tusan inga! Men jag längtar indeed till helgen, some alone time med städning och rensning av varje liten vrå på Studentgatan 4. Here we go.image284
Sen ni,som är så sjukt selfabsorbded och så sjukt upptagna av ert eget liv- det är ingen fin egenskap, det är inte roligt att umgås med er, det är så sjukt ohärligt...tur att jag har vänner som F,E,J,A,S som vet vad vänner betyder. Ni andra....F urselfs.


Ciao


Vinter

image282
Har haft en tuff natt med en död mobil och inget alarm som skulle väcka mig. Så istället vaknade jag tio ggr och fick till slut sätta radion som tjöt kl tio över sju, maj gad, hatar att bli av med saker, I NEED A LADDARE!
Inte har jag heller tid att köpa en idag då jag ska vara i skolan hela dagen och sen jobbar klockan fyra.
Men när jag slog upp ögonen idag var hela världen utanför vit, I love it. Jag längtar till helgen när jag kan få slappa,packa,städa och feja och bara chilla.
Men nu är det fyra veckor kvar i Örebro, nu sätter vi igång!

Ciao

GLAD

image281
Så här glad blev jag när jag kom hem och såg att mitt nya halsband låg i posten, jag har fått min HM-kjol och jag har sjukt mycket nya kläder att packa upp och börja använda! Julklapparna är så gott som inhandlade och jag ska till helgen börja packa ihop min lägenhet! PLUS att vi ska se 50 cent nästa vecka, härligt liv man lever!

Ciao

WIESBADEN

Så var man hemma igen. Det har nog lätt varit de bästa fyra dagarna på terminen. Det innehöll allt! På torsdagen fick vi äntligen gå till vårt älskade Starbucks, vi fick shoppa och äta god mat och goda drinkar!
image273
Sofia fick sin öl och inget kunde vara bättre.
På fredagen fick jag upp mina musketörer i rimlig tid och iväg for vi till Frankfurt. Först blev det tre timmar i djurparken vilket VERKLIGEN var en höjdpunkt!
image274
Apan som så sött bar runt på höet och städade efter de andra. Eller tigern som skrämde livet ur kusselinen.
image275
Pingviner(mumble), Mellman(giraffen), gloria(flodhästen) yes they were all there!
Efter djurpark var det dags för shopping, chokladöverdragna jordgubbar och dinner. Sen blev det djupa diskussioner på en bar mitt inne i FF med en del cute boys surrounding us.... meeeen Jensan och jag var fullt upptagna med varandra....
image276
Sen fick vi springa i 20min för att hinna med tåget hem där vi på tåget hamnade i en djup diskussion och allas vår Brittan.....på väg hem från tåget träffade vi två jimmys(alla som vet vem Js ex e), de pratade som han acted like him yeah u name it och J tackade sin lyckliga stjärna för att hon moved on.... men shit vad roliga dem var!
Därefter blev det ena baren efter den andra och vid femsnåret hamnade vid med Leo D och transan från Polen.
image277
image278
Hihihi och för att verkligen bevisa mina stereotypa bilder av tyskar tänkte jag minsann hitta en redig hottie...
image279
nääää det gjorde jag inte hahaha MEN det fanns snygga tyskar TRO MIG!
Handlat fick jag med:
Fyra toppar
Svarta stövlar
Handväska
Party top
Party klänning
Bh
Julkappar
Skjorta
Party väska
örhängen
Halsduk
Säkert glömt något men en sak är säker, jag har ej kollat kontot än... jag vågar inte!
Sista dagen tog jag och J oss till Strbucks, Shoppade och sen vidare till rudesheim
image280
Mycke mysig stad där vi drack varm choklad i kylan. Sen bar det av hem för att möta S för middag på italiensk resto. Perfekt avslut på perfekt resa Thanks darrlingar, jag hade askalas skoj!

CIao



Wiesbaden day three

Det blev en wunderschön dag. Efter att ha tagit tåget till Franfurt spenderade vi tre timmar i regnet på djurparken och gud var härligt det var att gå och se lejonen, tigrarna ,girafferna(jenny o mellman got aquainted:), flodhästarna och aporna. Bästa stunden på hela dagen! Sen blev det Starbucks och shopping, följt av restunrangbesök och bar. Vid tolvtiden var det så dags att lämna FF men vi insåg inte att tågstation var lååååångt bort och fick i panik springa för att hinna med sista tåget. Biljetter hanns inte inhandlas, det var antingen biljett eller hinna med tåg. Att det sen skulle komma kontrollanter och ge oss böter på 600 pjucks var något vi försökte ignorera...

Som tur var kom inga kontrollanter och väl hemma i Wiesbaden började vi sakta ta oss hemåt. Då stöte vi på två töntiga I WANNA BE AMERICAN- tyskar som babblade så mycket goja att tårarna rann av  skratt. Vi slank in på en annan bar för att till slut bli av med dem och där förvandlades jag o S till Oprah och Dr Phil och löste att förhållandeproblem som bara kan finnas. The experts lixom mohahaha
På vägen hem hittade ännu en bar där Leo D och en slampliknande kvinna bjöd in till drinkar. efter fler dirnkar och djupa diskussioner och en förolämpning av LEO D bar det av hem, klockan sex. leo D var by the way en polack vid namn Pawel, P-A-W-E-L, hon bokstavera gärna hahaha men de var superlika!

nu är det dqags för gingerbread latte och mer shopping!

Tudels!

Gutes heute!

Efter en lång dags resande kom vi så äntligen fram till Wiesbaden. S blev lite förvånad när hon såg skylten med Wiesbaden eftersom hon trott vi skulle te DIESBADEN och gått och rättat alla som kommit hennes väg, humor ändå:)
Första dagen blev det lunch på J:s universitet där vi inspekterade de tyska pojkarna och vi kom fram till att de får godkänt! Sen bar det av in mot centrum och lite shopping. Pluggen drog jag ut ganska omgående och hitta massa saker men hejdade mig och tänker spara några saker tills idag inne i Frankfurt. mupplönen har ej kommit in på kontot så får hålla igen lite på shopping haha.
Men innan shopping så blir det djurpark. Det ska bli superskoj!! hur länge sedan var det inte man stod face to face med ett lejon? Hihihi, dagens höjdpunkt tror jag! Sen blir det som sagt shopping, lite sightseeing(S har ej varit i FF förr) och sen bär det hem för partay med resten av J:s crew!

Nu är det sminket som vankas

Ciao


Guten tag!

Vaknade halv två, tittade inte på klockan och var helt inställd på att det var dags at gå upp. Slog på tvn och gick upp ur sängen. När jag såg att det var Jay Leno istället för The Voice blev jag lite fundersam men tänkte att de kanske ändrat tv-tablån. Det var dags för dusch men först, ska bara kolla klockan... HALV TVÅ!!! Maj god, kastade mig i sängen igen och sov fortare än någon kan säga hej hopp. Makalös till uppstressad tror jag.
Nåväl jäkla tur att jag inte hann duscha o klä mig innan jag fattade läget.
image272
F, jag är den sämsta på spontanitet och jag tror nog att en kurs i det hade varit perfa, om jag handlar GOTT GODIS på COOP så får du stå för tipsen, do we have a deal?

Nu ska jag bege mig, ha d gott!


AUF WIEDERSEEN...I suck( hur stavas nu det då???


Oh well


AUF WIEDERSEEN!

:)

Så var man tillbaka från jobbet igen. Ni ska bara veta vilka stoplskott som finns på det kontoret. Hade de varit min konkurrens om framtida jobb hade jag lutat mig tillbaka då jag VET med säkerhet att jobbet hade varit mitt. Lata, klagande, undviker att jobba, snackar skit och allmänt korkade. De avslöjar att de fuskar under intervjuer så de slipper ringa upp folk, de gör en intervju o sen springer de runt och snackar. Sitter över rasten EFTERSOM DET ÄR SÅ JOBBIGT ATT JOBBA FYRA TIMMAR I RAD!
Det finns en anledning till varför samhället har TVÅ olika kategorier, de RIKA och de FATTIGA. För de som slarvar med ett enkelt jobb som vårt så får de tusan i det skylla sig själva att de inte tjänar ihop några pengar eller att de ej kan behålla ett jobb. Fem gånger till ska jag jobba på detta ställe, sen är det dags att gå vidare, lämnar dessa människor bakom mig och inser att jag iaf kan räkna bort dem från tänkbar konkurrens i framtiden.

Det är hemskt hur väl folk känner en, tredje personen frågade idag om jag hade packat för tre veckor sedan inför denna resa. Det brukar jag göra ( och att folk vet d så väl är lite scary haha) men denna gång har jag haft annat att göra och varit iväg på annat så inte förrän nu fyllde jag resväskan. Det ska bli najs najs att komma iväg igen. Har varit i Öret mest hela terminen förutom korta trips te Sthlm. Ett år sedan jag var i Deutschland så det ska bli gutes gutes! Jag tror minsann kusselinen har planerat vår vistelse...

Nu kom jag på att några euro har jag inte fixat, kan ju vara bra att ha på flygplats och liknande, har inte ens kollat bussen för imorn, INTE LIKT MIG haha.

Sov gott my peeeps!

SES PÅ SÖNDAG!


CIao


CD

Jag är så trött. Kl fem vaknade och slumrade fram till sju. Efter helgens ickesovande, skola och jobb och träning börjar det ta ut sin rätt. Im tooo tired. Men sånt är livet antar jag. Ikväll blir det sängdags INNAN tio, sova ÅTMINSTONE till åtta och sen off to GERMANY BABY! Närmare bestämt  Frankfurt!image270
Snart dags för promenad och jobb igen. 
image271
There is nothin wrong with Craig y´all!

CIao

Im not jealous

De vackra de kan, vi alldagliga försöker...image269u k

Nyårstrubbel!?

image267
Ända sedan jag kom hem från USA har nyårsaftnar varit ett ständigt problemo.  Antingen har det varit i sällskap av föräldrar och släkt, med italienaren och hans flicka och vänner(bäst hittills), Malmöiternas version eller K-town sällskapet. Eftersom min vänskapskrets inte precis är så stor då folk flytt hemstaden blir det inget att dra ihop en fest. Så vad är då alternativen? Peppes kanske anordnar något som man kan ta sig till, eller någon nattklubb i H-town? Eller god mat, gott godis och bra filmer och bojkotta hela grejen. Frågan är vad min partner in crime säger?

Nu har jag kontaktat alla som ska kontaktas, ändrat tider, beställt saker, skickat tillbaka annat, städat korren, städat rummet, packat upp helgens inköp, börjat fylla resväskan och ätit lunch- yes effektiva Sune har flyttat in!


Ciao

Travelling

Det här med att packa är lika spännande varje gång. Man vill resa med så lite bagage som möjligt men fy vad mycket saker jag vill ha med! Sen ska man hem med alla shoppingkassar o väskan är överfull!image266Får nog ta bort en del kläder ändå, återanvändning är nyckelordet tror jag nog!
Sen använder man aldrig allt ändå, har aldrig hänt fram tills idag så.... nej får nog tömma väskan och packa om!
Nu tvätta och lunch!

CIao

Månday- one day

Vaknar upp måndagmorgon, håret värre än vanligt, den vanliga kaffekoppen väcker inte kroppen och tvätten är överfull och inget i garderoben känns bärbart.  Suck pust och stön. Men nej nu får jag minsann rycka upp mig, en timmes skola, lite kampanjande och sen ledig eftermiddag innan jobb. Kan nog bli en hyfsad dag!image264
Jenny, in case u read this innan tio, hoppas du är ok!!
image265
Beyonce och Rihanna var lätt snyggast på World Music Awards inatt. Jag var inne på min favoritaffär i Sthlm- Karen Millen- de har de mest underbara klänningarna, väskorna och skorna, men frågan är när man ska änvända dem? Ingen av mina vänner som ska gifta sig, förlova sig eller ha storslagen fest? In THAT case- let me know ladies!!!
Nu skola!

Ciao

Sthlm

När jag kom fram till tågstationen för att ta mig till Sthlm stod det på monitorn att mitt tåg var inställt. INSTÄLLT utan någon anledning. Jag fick snällt vänta på nästa tåg istället. VA VA??? Vad fan är det SJ???? Tänk om man skulle med ett flyg eller något sånt?
Nåväl, klockan sju mötte jag upp mor på hotellet, sen bar det av till Ristorante Italiano där kyparen trodde jag var 18 men insåg sitt misstag och rodnade. När han tappat både bröd och glas började jag tycka att han var söt så lite dricks fick han allt, han gjorde ju så gott han kunde. Vid bordet bredvid satt David Tainton, någon som kommer ihåg honom? Nää trodde inte men han var la känd för 10 år sedan men han är fortfarande deliciously snygg!
image263
Lördagen bestod av att shopping, fika och mer shopping, har äntligen införskaffat mitt Juciy-set(i svart för den slimmande effekten), ansiktskräm, linnen, underkläder och kofta. Mor min var på shoppinghumör och handlade både väska o skor! På kvällen bar det av till nästa resturang även den italiensk(mamma får som hon vill) och utanför fönstret såg jag helgens andra kändis(hon i Äntligen hemma med blont galet hår). Maten och servicen var super och vi promenerade hem på smågator och njöt av kvällen. Hotellet var supernajs, likadant frukosten och hela helgen var wonderful!

Tack mamma!

Ciao
Ps
Skärpning SJ!

Lugnt och skönt...not at all

När man väntar på att åka ngnstans som jag nu gör så går tiden extremt långsamt. Rummet har aldrig varit renare och väskan är packad sen länge. Vänner är inte så roligt idag och inga bloggar uppdaterade. I am sysslolös:( Jag skulle kunna läsa min bok men jag vill ha den på tåget jue. Stackars mig hahaimage262
Nåväl det är skönt att ta det lugnt, så man kanske ska njuta av det.....nääää det går inte.
Anyway.
Im off

Ciao

Huvudsaken!

image261

Jag har verkligen hittat den ultimata frisören. Hon klipper superbra, är supertrevlig och vi verkar vara likasinnade när det visade sig att vi tar samma danslektioner men mycket annat med. Tyvärr ska jag lämna Öret och kommer bara gå en sista gång till henne, buhu.
Anyway, jag tycker att DU om du bor i Öret ska besöka Salong Huvudsaken och fråga efter Josefin- du kommer inte ångra dig!

Ciao

Weekend

Då F och pojke smakat på godiset på ICA o sågat det med fotknölarna känns det nu lugnt att gå dit igen. Good job F, jag har precis sparat like 50kr!!!
image260
Veckan har gått fortare än blixten och imorgon är det fredag igen. Time for me to bege mig till Sthlm och möta upp mor där vi ska lyxa till det och bo på hotell och shoppa och spatsera runt i storstan.
Shoppinglistan är gjord, resturanger får mamma bestämma och gamla stan ska besökas på beställning av kära mamma. Men mest ser jag fram emot hotellkuddarna,hotellfrukosten och hela helgkonceptet. Ett wonderful brejk i vardagen.
Nu ska det bara jobbas undan ikväll, klippas hår imorgon and then I am off!


Ciao

Crazy dancing!

Precis kommit hem från danceclass, my god vad jag älskar det!!! Trots att mina ben vek sig inför sista danserna, trots att ansiktet var rödare än tomaterna på ICA och trots att svetten rann som Niagarafallet så fortsatte jag BECAUSE I LOVE LOVE LOVE IT!! Underbara dansmoves, härlig musik och härlig lärare!
image259
Hade jag dansat fem ggr i vecka skulle jag kunna leva på godis 24/7 och ändå inte väga mer än tio kg max. Så hårt är det, men som jag sa I LOVE LOVE LOVE LOVE it!
Trist att man ska lämna Öret nu när man hittat så bra och rolig träning men det första jag ska göra i Kanada är att hitta en ny dansklass. Nu ska jag köra dansen en gång till innan Ima hit the shower!

CIao

Lugg?

Har lite smått funderat på att ändra frisyren. Kanske lugg hade varit något? Vänner har gett mig både ja och nejimage258
Tåls att tänka på tills nästa gång jag ska klippa barret.


Ciao

Ledighet

Min bror flög idag till SydAfrika. JAG ÄR INTE AVUNDSJUK-INTE ALLS!
Vad är en resa till Afrika mot att sitta i kylan här i Örebro lixom? Nåväl, my time will come:)
image255
Själv har man det inte så dåligt heller. Då föreläsningar än inställda och vi har skrivit färdigt vårt PM så är vi lediga fram tills måndagmorgon, Najs.
Har kommit fram att jag älskar att läsa bloggar, har säkert 10 olika bloggar som jag bara måste läsa varje dag.
Det har trots ledigheten varit en produktiv dag, powerwalk med E, matlådor har gjorts, läxhjälp med barnen och schema har gjorts för sista tiden. Snart är det dags för middag, danslektion och sen blir det film eftersom jag har sovmorgon imorgon. Hade varit najs med en stor godispåse(ICA har massa nytt godis!) men en annan gång.
Förmodligen har inte these btiches ätit godis like forever haha. Nej jag måste be strong och stå emot!image256
Dags för kycklinggryta!


Ciao

Dressmaniac

Klädgalen har jag blivit men framförallt klänningsgalen!image252
Det hade ju varit wonderful om man fick ha sådana här klänningar varje dag!
image253
Maybe one day...


Onsdag redan, tiden går så fruktansvärt fort, det är inte klokt. Idag är det föreläsning,läxhjälp och dans jihaaa!
Ska la hinna med lite kommunikativ plattformssnack imellan.
Nu ska jag minsann lära mig att göra en egen hemsida!

Ciao

No air

Musik kan påverka ens mood hur mycket som helst. Just nu snurrar Jordin Sparks feat Chris Brown "no air" för fullt, helt underbar låt.
Brukar inte gilla Shakira sådär men här tyckte jag hon var superfin.
image251
Im off to work

Ciao

Fin som snus!

Lång dag av föreläsningar och nu har jag ätnligen fått komma hem och beställa kjolen jag såg imorse på C:s blogg och som jag älskade från first sight.Sen mitt klädintresse poppat upp har det blivit en del handlande. Undrar bara om kontot orkar med?image250Men ska man bli fin så får kontot lida pin tycker jag. Beyonce är ju alltid supernajslooking och det vill jag också vara!
Men nu är det stopp. No more shopping until Saturday, förhoppningsvis är det inte mitt konto som blir lidande då:)
Nu ska jag städa undan lite snabbt och sen vila en kvart innan det bär av till jobbet!

Ciao

Blackout

image249
Så har ju Brittan släppt ett nytt album. Som det Britney-fan I am (yes Emelie, Im proudly admitting!) så har jag givetvis lyssnat av skivan- the Blackout. Den är bra, vissa låtar är faktiskt redigt bra!
Speciellt Gimme more, get back, heaven on earth, piece of me och Cold as fire! Om hon nu bara kunde hotta upp sig själv i takt med albumet och bli ännu bättre än hon var förr och är nu så är jag ett liak troget fan igen som jag var då!

Ciao

15 december

image248Den femtonde december är sista helgen i Örebro och då stället jag till med partaj! Det ska vara fin klädsel, typ kostym with a twist, u define that however u want! Alla i Örebro området som känner för farewellparty är välkomna!
Som sista fest tillsammans!!

See y´all there

CIao

Måndagmorgon

Ibland önskar jag att jag hade ett jobb där man kunde få klä upp sig sådär supermycke. Iaf en gång i veckan, att få ha klänningar som den här Freakin Fantastic!
image247
Så var det ny vecka och ny kurs. Sista kursen för terminen. Halv november har typ gått och det är en dryg månad kvar att terminen. Det var meningen att jag skull börja fixa med lägenheten går, packa, sortera och dylikt men tänker skjuta upp det tills nästa helg. Det blev läsning läsning läsning igår, boken var ju  hm...jäkligt bra på ett annorlunda sätt.
På fredag bär det av till Sthlm och shopping med mor min. Bo på hotell och äta hotellfrukost- mmmm mums!
Tre dagar senare är det Deutschland uberalles!
Men först är det denna veckan, fylld av kampanjjobb, jobb och loads och träning, nya mål och nya sätt att uppnå dem på tack vare grannens råd!

Hörde att Kanye Wests mor gått bort, enligt ryktet, under en plastikoperation. SAD.


Ciao

Fresh!

image246Finns det någon bättre känsla än när man tränat satan i gatan, sen duschat och smort in sig och är sådär härligt fräsch? I think not. Där befinner jag mig nu. Det enda som saknas nu är kvällsmaten bestående av kycklinggryta, ris och loads and loads of veggies.

CIao

Ljuset i mörkret

Efter några timmar av struggling med hemtentan och omgörandet av hemtentan, trött och irriterad så skickade mina kära kusselin dessa klipp.
Boy Did I need this!
http://www.youtube.com/watch?v=eaybOwDhJZo
 
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go


Enjoy it!


Ciao

New week!

Så var det söndag igen. Dags för en ny vecka. Sex veckor kvar till jul. vad hände med terminen kan man ju undra?image245
Tack vare min granne har jag nu nya mål för dessa sex veckor som återstår. Med start idag.
Jag får också ändra sovsätt tror jag, tack vare att jag vände mig som Pippi Långstump i sängen, sov jag till halv ett idag. Way too länge. Kanske också beror på den otroligt najsiga boken jag läser. I HIGHLY RECOMMEND IT!
Nu ska det käkas clementiner, läsas tenta och röja i lgh, som sagt sex veckor kvar i detta lilla kyffe, dags att sålla bort en del som ej ska med hem.

CIao

Softa

image243På sistone har jag blivit obsessed with att fixa till min garderod. Jag vet precis vad jag vill ha och I want it now! Sen att de plagg jag specifikt letar efter inte finns att hitta gör mig litta annoyed. Dock ska jag ju iväg te Kanada snart så då lär jag nog hitta mina unusual plaggisar:) En cool hoodie e vad jag letar efter, en snyggare än Brittans men typ sådan, u get it right:)

image244Denna helg har jag längtat efter, softa softa and again softa. Det blir lite shopping på Marieberg med L, sen hem med gottepåsen och se alla sorters serier det finns att se. komma fram till killars problem och mumla vidare om de leksaker som blev inhandlade igårkväll, some of us got a little excited and bought  A LOT!

Enjoy the weekend!

Ciao

Huh?

HAVE A GREAT WEEKEND Y´ALL
image242Matchin couple huh?

Im off to Annas SexParty!

Ciao

Juicy!

image241Nu har jag varit på jakt efter detta juicy set hur länge som helst.  Har hittat dem på en del sidor och har nu bestämt mig för att efter STHLM nästa helg(om jag inte hittar ett set där) så ska det beställas. Nu är ju frågan om jag ska köra på svart, vinrött eller grönt? Tips anyone? Svart smalnar men samtidigt hade det varit fint med lite colour....
Har en vecka på mig att fundera!
Nu bär det av till stan

Have a wonderfule friday!

Ciao

PS- lite mindre frustration idag FYI

That hungry?

image240
Jag är så frustrerad. och jag vet verkligen inte hur jag ska övervinna grejen och bli av med frustrationen. Ingen jag pratar med vet vad jag kan göra, eller har några tips. Jag vet allvarligt talat inte ut eller in längre och det FRUSTRERAR MIG! Jag antar att man inte kan få allt här i världen. Fast jo, tusan i mig, visst F¤¤ kan man det!
Kämpar man bara så visst kan man det!
Nu har jag efter många om och men lyckats installera något på min data så jag kan se filmer, helt själv gjorde jag det (klapp på ryggen)
Imorgon ska jag äntligen få långa fina naglar, jag ska unna mig något på stan( en klänning till kanske) och sen fixa sista biten på tentan. Sen är det helg och då ska jag göra två saker: SOVA och njuta av att inte göra något alls.

Nu blir det 2 jours a Paris

Ciao

Right at this minut

image239
Just nu...

sitter jag och beundrar Beyonces kläder-tänk om jag fick ha hennes garderob och hennes kreditkort!
laddar jag ner mycket efterlängtad musik!
pratar med min kära kusin
gör horoskoptestet E skickade, scary if it works!
hoppas jag på att min bror har nyckeln till Office.
att diskussionen i eftermiddag ska ge mig lite förlösande tankar runt tentan
ska jag laga mat

Ciao

MUPPTORSDAG!

http://www.dailymotion.com/video/x3f73n_j-holiday-suffocate-new
 Denna torsdag har varit skit. Im having a really really BAD day. Datorn krånglar och hemtentan låter sig inte bli skriven.
Tidningen jag prenumerar på kom inte så jag köpte en egen och fick GIVETVIS sedan den i lådan. Boken jag beställt har ej kommit än, inte heller mitt halsband och jag ser inga resultat. MUPPTORSDAG!

Men jag har bot på detta:)

Jag ska skriva allt jag kan på hemtentan idag, diskutera med flickorna ieftermiddag, sen promenixa med Micela och LÅTA DET VARA EN DÅLIG DAG.
Imorn blir nya naglar, ska shoppa något fint till mig och kanske något roligt resultat!

J Holiday går på repeat!

Ciao

Un cadeau pour...moi!

Jag har kommit på värsta bästa julklappen. Den är så extremt underbart bra men jag kommer att behöva kämpa jäklar i det för den. Den kommer förhoppningsvis vara klar exakt i rätt tid för julafton. En person som jag kan kryssa från listan.image238


Vem den är till?


Mig själv:)

Ciao

IF

IF YOU ARE NOT HAPPY WITH THE WAY YOU LOOK -  CHANGE IT
           IF YOU ARE NOT HAPPY WITH WHAT YOU DO - CHANGE IT
                    IF YOU ARE NOT HAPPY WITH WHERE YOU LIVE- CHANGE LOCATION


IT IS THAT EASY, STOP MOANING AND GE TO IT!



7 november

image236
Paris, New York City eller London. Mina tre favoritstäder. Jag ska bo i en av dem under de fem kommande åren, var så säker. Thats where I belong!
Onsdag 7 november. Inget nytt och spännande har hänt. Tränar som en galning, skriver hemtena så fingertopparna glöder och myser med tända ljus med snön fallande utanför fönstren.
image237
Såhär fin var B när hon landade på en av flygplatserna i Asien(vet ej vilken:), enkelt men ändå sådär snyggt fixat.
Längtar tills nästnästa helg då mor och jag ska på shoppingsprees i sthlm! Då ska outfits inhandlas!
Nu blir det dusch, lite mer skrivande och sen tentadiskussion with the ladies!!

Ciao

Brittan i all sin glans!

Såhär i hemtentapluggstider/höstmörker och tankar på ännu ett år som gått till enda kan det var lite skoj med uppmuntran.
image235
Man är tröttare på morgonen, det är mysigare att tjacka godis och hyra rulle och mumsa away än att ge sig ut i joggingspåret. Precis som Brittan, som lassar fast food och sörplar frappucinos i tid och otid men ändå ser FANTASTISK ut..eller? Nej hon retuscheras. Känns skönt att veta att man själv ändå ser ganska någorlunda ut UTAN retuschering:) Än finns det hopp lixom! 
Nej nu har tentapausen varat för länge, back to skrivning!

Ciao

Icke konkurrens!

Ibland blir man lite rädd när man märker hur svårt folk har för att göra saker, för att förstå saker. Igår på jobbet fick jag smärtsamt uppleva detta(inte första gg på jobbet dock.) Det skulle bäras kartonger till posten. som galningar baxade vi dit kartonger och som sista man fick jag order om att skicka tillbaka några för att hämta nästa lass. Jag kommer till posten och säger till folk att vi ska ej stå kvar här utan gå och hämta mer. De sex ungdomarna tittade på mig, tittade i golvet och rörde inte en fena. Så det fick bli jag som rusade tillbaka och hämta sista lasset för att se komma tillbaka igen och se dem stå orörliga. Sex pesoner som skulle skriva på EN LAPP, att vi lämnat in posten. Arbetsvilja, arbetsmoral, framåtanda, ambition? I THINK NOT. Det finns massa konkurrens out there om framtida jobb men det finns också massa ICKE KONKURRENS Believe u me!image234
Hemtentan rullar på, idag är det intervju, skriva på fråga 2 och tvätt som gäller. Sen blir det ICA och jobb. Ifall ni vill veta min dagliga rutin allså.
Eftersom E klagade på förra Rihannabilden satte jag in en ny, better u think E?:)

Ciao

New week.new life

Måndagmorgon, första dagen i mitt nya liv. Jag och A var uppe med tuppen och stack och simmade. Najs. Nu är det andra bullar som gäller, här ska de ske förändringar!
Ovanligt pigg såhär måndagmorgon!
image233
Behöver man inspiration är det bara att titta här, så otroligt vacker e hon, and I am not jealous hihihi
Nu är det dags för hemtenta, lika bra att sätta igång med en gång!

Ha en bra dag y´all

Ciao

SPICE GIRLS!

image232
Spice Girls in the house BABY!!!!
Kvällen var trevlig, förfesten var bra, Klaras hade fina pojkar att erbjuda och bakismaten var god.
Summan av kardemumman!

Ciao

Halloweeeeen!

image231
Nej Rihanna kan inte ha en dålig dag, inte en för oss vanliga dödas skull, morrrrr

Jag tycker ändå att livet har varit good to me. Jag har fått massor, gjort massor och när jag och E diskuterade vad man skulle ändra om man fick ändra EN sak i livet så kom jag faktiskt inte på något då allt man upplevt har skapat mig till den jag är idag.
MEN
Det finns en lite detalj i mitt liv som jag inte kan komma överens med, bli av med eller get over, whatever man säger. Och jag kämpar BELIEVE ME!! IM FIGHTING! men jag får inget för det och det förstör mig, yes it does!
Men nu är det ny månad, november, och jag tänker ge det fram till jul. 7 veckor till jul and ILL BE DAMNED om jag inte ska lyckasd denna jävla gången!!!! Så med start imorgon är det nya tag så det skriker om det!
Så jag avger mitt löfte här öppet i bloggen att nu JÄVLAR I HAVET SKA DET BLI AV!

Ciao

Baby spice is about to enter Örebro- keep ur eyes open!!

Free for now

image230Det man lagt ner hela veckans tid på är nu över. Tentan. Jag vet ej hur det gick, det kändes både och. Nu ska jag städa, feja, dona och fixa, sen får det bli hemtenta!

Ciao

Sometimes classy sometimes REALLY trashy!

image229image228

Destinationsberoende

Det är vad jag lider av. När man aldrig lever i nuet, när man hela tiden tänker att när jag komme dit, när jag är där så kommer jag vara lycklig. Men det kommer jag inte. Om tio kg kommer jag vara lycklogare, om jag hade de kläderna, de skorna, de vännerna, den lägenheten, när jag bor där iställt för där. Alltid denna längtan från där jag är nu till (ngt jag tror) bättre. Man söker hela tiden en ny destination. För när jag väl nått de mål jag har idag, kommer jag söka nya mål. Never satisfied skulle jag vilja säga. Samtidigt som onöjdheten driver en framåt så kan den även leda till att man tror lyckan lurar runt hörnet men aldrig når den.

Men jag blir bättre för varje dag och jag hoppas att mitt beroende kommer att försvinna mer och mer.

Ciao

If u could change one thing in ur life...

Som den nogranna student jag är studerar jag stenhårt inför tentan imorn..NOT, sitter istället och tittar på Oprah. Japp I admit, det är ju ganska trevlig eftermiddagsunderhållning. Anyway idag handlar det om lycka,happiness. Hur lycklig är man egentligen? Enligt testet Oprah bad oss göra (Yes she did ask moi) så hade jag mycket att jobba på, men det håller jag inte redigt med på. Men en fråga kan jag inte besvara:
Om du kunde ändra EN sak i ditt liv, what would it be?

Kan du svara på det?


Ciao

Hmmm

Idag på hemvägen från bibblan frågade jag min vän en fråga. Jag ahde känt vibbar av irritation från hennes håll och tänkte minsann se om det var något som var fel eller störde henne. Så jag sa: Är du irriterad på mig?
Hon svarar: Inte mer än vanligt...
Hur tar man det svaret????


Hmm....


Ciao

RSS 2.0