Next stop- MIAMI

Tudels!!! Sa var den stora dagen over och jag kanner mig... ptja gammal! Follsedagen kunde inte varit battre, blev bjuden pa frulle och sen gick vi pa naturhistoriska museet och utbildade mig litta angaende utdoda djur, man far val gora sant nu nar man ar vuxen=) Efter museet blev det fika da flickorna plockade fram VARLDENS BASTA PRESENT!!! De hade gjort en bok med bilder fran var tid i freddy, och klippt ut saker ur tidningar och en samlat ihop sma skrivna lappar fran alla jag lart kanna i freddy. Det var det finaste ngn ngnsin gjort for mig och ar sa jakla glad for presenten, det var det basta ngnsin!!!
Pa kvallen gick vi pa restaurang och sen pa Comedy CLub som bjod pa mycket roligt!! Mycket bra follsedag!
Imorn bar det av till Miami, har kopt bikini idag URK vad det ar hemskt, vet inte vad jag gett mig in pa, ska bo i San Diego ett halvar vilket innebar bikinitvang..typ...

Jag flyger tillbaka till NYC pa lordag for att spendera helgen med Estelle i New Jersey. Den 5e flyger jag hem te Sveirge! SKont att komma hem ett tag innan man ska ivag igen! Har ju lite att fixa hemma med!

Hoppas ni har det bra alla, tack for gratulationerna!!!!

CIao!

Ps- linda, jag laser din blogg flitigt, grattis till lgh!!!
Eme- hur gick d for dig med u know what?
Jenny- god damn it vad svart det ar att fa tag pa dej!!

NYC!

Halloj i stugan! Ar i NYC i 23 grader och soligt vader!!! har promenerat sonder fotterna och njutit av staden, maj gad allsa jag kannaer mig som hemma har!!! Imorn ska jag fira min 25 ariga follsedag!!!! Nu ar jag gammal eller hur=)
Pa mandag bar det av till miami sen akerjag tebax te nYC nasta helg for att sen flyga hem till sverige den 5 maj.
Jag har aldrig matt battre och vilket stalle kan vara battre att vara pa an NYC!

Ciao

San Diego- here I come!

Såå har veckan med familjen blåst förbi. Himla trevligt har vi haft med massa skratt och roliga bekantskaper. Under veckan fick jag även beskedet om att jag ska flytta till San Diego den 30 juni. Praktikplatsen jag sökt där blev min och ett nytt liv börjar igen. Ska bli spännande!!! Har på grund av detta lagt om min rutt i maj lite grann. Nu blir det NYC och Miami och sen bär det av hem. Västkusten kan jag ta när jag bor i San Diego. Känns lite maffigt att jag fick platsen men är man duktig så är man hahahaha

Två hela dagar kvar i Freddy, sen bär det av, maj god nu är det slut här, känns trist som fan, jag har haft hur jävla skoj som helst här!
Oh well see ya from staterna!

Ciao


I did it!:)

Så var den sista "gemensamma" festen över. Class bash, sista dagen av klasser och vi samlade ihop oss och tog oss till The cellar på campus. Två klubbar var öppna och vi tog stämplar på båda. Den först person jag ser när vi kommer fram är givetvis min italian boy. Kvällen bådade gott. Vi tar oss ner till det ena stället och sitter och dricker drinkar när italian boy närmar sig vårt bord och det visar sig att han känner en av mina vänner. De slår sig ner vid oss och tar del av vårt bords konvo. Hela bordet vet om att jag har denna crush på denna fina man och sitter förväntansfullt och STIRRAR på mig och väntar på att jag ska ta tag i att prata med honom. Till slut får jag mitt tillfälle och han, jag  och två andra går ut och röker(vad gör man inte för att få vara nära haha) vi presenterar oss för varann och pratar lite medan cigaretten brinner ut allt för fort. Soooo I did it. I talked to him.

Han är fortfarande assnygg men denna person jag trodde jag aldrig skulle komma nära blev helt plötsligt mänsklig och hela grejen var ej så speciell längre. Men still, han är ju the italian lixom. Tyvärr åkte han downtown sedan sååå det var nog sista gången jag ser honom men jag är glad för det lilla jag fick.:)
Och....vill ni se honom...? Säkert? Ok here we go!

Pojken i grå hoodie och röd tröja under- thats him:)

Ciao

Last day- time for class bash!

Sista dagen idag för klasser och det firade jag och J med att INTE gå till vår sista klass. Jag tror personligen att vå engelskalärare har ett band inspelat och sen sätter han på det varje lektion och så säger han samma sak om och om och om igen. Jag var så positiv till honom i början men blev grymt besviken då han maler om samma saker och pratar till oss som om vi var 3 år gamla. Anyways skolan är ,kan man säga, över. Det är bara två tentor och ett muntligt förhör kvar.
Ikväll är det class bash på Zee´s, då ska ALLA dit sägs för att festa en sista gång innan tentorna sätter igång. på torsdag ska vi ha a goodbye party för många åker hem i helgen och då kommer ju ej jag vara här så då får jag säga hejdå till dem! Sad sad days ahead of me...
Så har även värmen nått Freddy. Måndag, tisdag och idag har varit runt 10-12 grader och vi har njutit av långa promenader i solen främst jag och Manuel och sen hänkade J också på. Första glassen utomhus intogs igår och min var den bästa glass jag ätit på åratal. Påminde om Cup Silvia på danska Glassbaren i Båstad. MUMS!

I övermorgon flyger jag återigen till Montreal för att möta upp resten av min kära familj. Ska bli trevligt!

Nu lunch

Ciao

Vi gör annat än festar...

Det är roligt när man går igenom sina bilder från olika ställen och inser att man typ bara har festbilder. Så J tog lite andra bilder idag och på så sätt kan jag visa att vi faktiskt gör annat med:)
Vi går och tränar på gymmet.Vi går ut och äter supergod mat på The blue door. Ikväll ska vi på bio. Läste att F inte rekommenderade filmen 21 men alla andra vill se den så jag får ger den en chans.
Vår kära fransyska Caroline åker hem på tisdag, tu nous manqueras ma poule, c sure!!
Skola och gym.
Nu när jag ser bilderna så ser området faktiskt pittoreskt ut. Ja faktiskt så gör det det.
Nu blir det promenad med norrlandspojkarna till bion.

Ciao


Vår

Ännu en helg avklarad,solen skiner och jag har varit effektiv idag och gjort min spanskapresentation med E i klassen. Ska sen till gymmet(väntar på J), tvätta och packa lite. Ikväll blir det bio för första gången i Freddy:)
image411
Det börjar banne mig likna vår här så kanske får vi två veckor av sol och värme!!
Yey! Veckan är späckad...av fest haha, imorn är det margaritanight, onsdag är det CLASS BASH, slut på klasser för alla, torsdag är det avskedsfest för alla och på fredag åker jag bort! Galet vad tiden går fort!

Ciao

Smurfarna

Igår slog vi klackarna i taket, alla i Mcleod residence. Fyra barer avverkades och minst tio drinkar stjälpte vi i oss. Flirtade, dansade och avslöjanden var en del av kvällen. Eftersom det var pubcrawl var vi tvungna att bära likadana likadana tröjor, blå t-shirts. Väldigt blå.Welcome to smurfland. Men det var redigt skoj, alla som vi lärt känna, alla som vi inte lärt känna men som bott under samma tak i tre månader med var där och skoj som tusan hade ialla fall jag. Det är två veckor kvar, för vissa bara några dagar sen är Freddy- eran slut och inte för att jag vill bo kvar här men människorna jag träffat här, sakerna vi gjort ihop, ställen jag sett- jag ångrar inte för en sekund att jag åkte. Lätt den bästa terminen på åratal!! Spanjoren, the swedish chicks, egyptierna,kanadensarna hilarious people!
Svettigt värre, I know. Men galet skoj.Idag är det avskedsmiddag för fransyskan som ska bo i Paris med mig i höst(hoppas hoppas hoppas). Hon åker hem på måndag efter ett år i Freddy. Trist. Sen är det Daves tur att åka tillbaka till the westcoast. Also damn trist men han kommer ju till Europa i oktober. Blir iaf kul för en av oss:) Det blir en avskedskväll till. Nästa torsdag då det är sista gången vi alla är samlade. Jag åker för att möta föräldrar, och de andra åker hem. Dolan´s på torsdag alltså.
Jag trodde kanske att det skulle bli annorlunda på killfronten här men jag har ju en tendens att falla för de mest konstiga killarna och det gjorde jag givetvis här med. Aldrig träffat en sådan upp och ner-människa. Hade en liknande sådan i Paris och nomore. Tyckte jag skötte mig ganska bra igår.

Nu ska jag se "Country for old men" det är vad mitt kära huvud och min kropp orkar med idag.Kanske blir det en fem-minuters plugg session också, wouldnt bet on it though.

CIao

To be or not to be in a couple

image407Det går massa rykten om att Beyonce och Jay- z gifter sig i denna stund. När jag senast läste uppdateringen slogs jag av en känsla av...ja jag tror det var avundsjuka. Tänk att ha hittat sin själsfrände. Den person som du vill se varje dag, som får dej att må som bäst. Singellivet är ju underbart det med men när man ser sådär äckligt lyckliga par som ser med skälmska ögon på varann jaaa då önskar man kanske lite i lilltån att man hade en snubbe på sin arm. 25-linjen passerar imorn om 3 veckor och enligt släkten ska man ju egentligen vara tvåbarnsmor och gift eller ÅTMINSTONE förlovad nu.Dock hade jag inte fått chansen till alla mina resor, alla nya vänner, alla flirtar och alla upptäckter om jag haft pojkvän, det är jag ganska säker på. Men det kommer när det kommer:)
Nu ska det pubcrawlas!

Ciao

Pubcrawl,baby:)

Fick ett ryck angående praktiken och satte igång och sökte på nätet och hittade ÄNNU en perfekt plats för mig i Paris:) Slängde iväg min ansökan och hoppas nu på att den eller de andra två i Paris ska ge något. För trots att det skulle vara himla skoj att komma till ett nytt ställe så vet alla att jag trivs som fisken i vattnet i Paris. Jag har sökt på andra ställen och ska fortsätta göra det men Paris är ju Paris:)

Imorgon ska vi ha pubcrawl vilket innebär att alla i huset ska ha likadana t-shirts och vi ska skeppas runt till fyra olika barer där vi ska dricka så det skriker om det= allså en pubrunda haha. Ska bli sista gången alla vi lärt känna och the utbytescrew festar loss, sweet:)

Nu ska jag sova!

Ciao

Tandlös

Skam den som ger sig. De senaste dagarna har gått framåt. Jag har bekantat mig med några av min "mans" friends och jag har nog minsann känt en connection mellan oss de senaste dagarna(påhittad möjligtvis meeeen jag tänker låtsas som om den är där) Bara att vara i samma byggnad gör mig nervös och idag när vi stod en meter ifrån varann utanför subben, så skakade mina händer och jag kunde knappt prata. Så här har jag inte känt för någon sen M när jag var 17.Inte ens amerikanen gjorde mig så nervös. Anywhooo min kära vän N berättade idag att han hade snackat med H(from nu är det hans namn i bloggen hehe) och tydligen hade han blivit nedslagen i helgen. Han är ju som bekant från egypten och det är ju tyvärr många som är emot människor från andra länder /religioner så tio kanadensare hade utan ngn som helst provokation gett sig på honom och nu saknar han en framtand.
Jag tyckte så fruktansvärt synd om honom idag att jag bara ville krama om honom meeen det skulle nog vara lite för framåt eller vad tror ni?
Anywhooo så gör det mig så arg! Några tjejer hade gått fram till honom och sagt att "låt oss vara annars ska vi se till att du blir nedslagen" utan att han ens hade varit i närheten av dem och eftersom han var ensam var det lätt för deras pojkvänner. Inte alls mitt problem men jag hatar rasism, hatar hatar hatar det. Blir så fruktansvärt arg på idioter som dem. Speciellt när det drabbar denna vackra man:)

Jag låter kärlekskrank, I know, löjlig sure men det kan jag leva med:) Jag åker ju ifrån Freddy om 20 dagar och då ser jag la aldrig honom igen. Så bare with me:)

Fick iaf ett supertips från F om hur jag ska hitta mina drömbyxor. Tack F, det är bara fram med sewing kitet som jag så fint köpte första dagen i Freddy och som använts flitigt av alla svenskarna:) Här ska det fixas!
Nu MÅSTE jag plugga, sluta hänga på nätet!

Ciao

Freddy-life

Bloggvärlden stannade upp för en dag då blogg.se fixade till sin sida, haha, jag som hade så mycket att säga på söndagen! Jag har nu äntligen fått fram namnet på min crush och jag har även fått tag på en bild av honom men jag vill inte lägga upp den här, känns lite som om jag stjäler en bild på en privatperson och lägger upp den. Fine med kändisar men det känns fel bara. Anywhoo, jag ska visa honom på ett eller annat sätt:) Han var ju tyvärr ej ute i helgen MEN förhoppningsvis kanske nästa helg som blir sista helgen i Freddy.

Här är vi i bibblan, där vi hänger 50 % av tiden, och på den tredje bilden kan  ni se italian boys huvud. Hehe. Kanske ska klargöra att han är inte italienare utan från Egypten, men som sagt, han verkar vara ett fotbollsfan då han har olika fotbollströjor på sig och då oftast från Italien:) Nåväl, det får bli ett slut på snacket om honom men IRL är han nog den snyggaste jag sett.
Våren troddes ha kommit för att stanna men sitället vaknade vi upp till det här:

Vår kära kanadensare Dave sa igår att residence life innebär bland annat att vara sjuk konstant. Vilket han har rätt i, det går i omgångar och någon av oss är hela tiden sjuk, de senaste veckorna har det varit J och nu känner jag att halsen börjat göra ont igen så antagligen blir det jag nästa. Vilket jag fullständigt kommer ignorera då träningen går fruktansvärt bra och det är det som jag gör på dagarna när skolarbetet är klart. Så no way José ska jag bli sicko!
Idag är det första april, 10 dagar tills familjen kommer, 14 dagar till mammas föllsedag, 21 dagar till NYV, 25 dagar till föllsedag och 27 dagar till Miami. April is gonna be busy:)

Ciao

RSS 2.0