We are three hijackers..


Såhär roligt hade jag och J ikväll, när J gick igenom HippHipps alla galenskaper. Kaparna slår alla de andra klippen! Har även mellan skratten letat praktikplatser och jag har nu 8 möjliga platser som jag ska söka, håll tummarna!!
Idag fick jag en sista glimt av min "italian boy" innan march break och LORD vad snygg han var idag. Han är lätt på min top tio lista över snygga killar jag har sett i mitt liv. Eftersom jag är sjuk, har min snälle spanjor laddat hem Step up 2 till mig vilken jag tittade på ikväll. Och ja, Eme, den suger stenhårt. Dansen var bra, musiken var bra(soundtracket är bra) men filmen suger riktigt hårt. Så DONT WATCH IT:)
Hostel i både Quebec City och Montreal är bokade, bussen avgår 14.15 söndageftermiddag, ska bli så jäkla skönt att lämna Freddy for a little while och få andas annan luft!
Nu är det jag som ska krypa te kojs.

Ciao

Vinter igen

Det har varit underbart soligt och snön har långsamt smält undan de senaste dagarna men imorse var snön och kylan tillbaka och det var bara att gilla läget. Tillsammans med den ihållande huvudvärken och feber, could it be better?
Jag har hittat en sommarkurs, jag har hittat en del praktikplatser och sommarjobb fixar sig, framtidsutsikterna är strålande. USA resan är om två månader och det är en dag kvar i skolan. Allt som skulle göras innan lovet är gjort. Trots det är humöret på halvfart och va tusan är det då....Jo men självklart är det de manliga könet. Men jag ska sova bort det ikväll, jag ska verkligen göra det.
Kanske kommer jag droppa en kurs till, det går bara inte, den är omöjlig och de förkunskaper man var tvungen att ha för att ta kursen har jag inte, vilket ingen meddelade mig. Varje måndag och onsdag vaknar jag med en suck då jag vet att det är den kursen under dagen. Det är bara inte värt det. Men jag kommer få skit för att jag hoppar av den, tro mig, ÖU kommer rasa. Men så länge jag får ihop mina poäng så får de tycka vad de vill.

Anywhoo, nu ska jag sova sju kvart i timmen, inga drömmar utan bara lugn och skön sömn.

Ciao



Telefonens eller solens?

Jag trodde ju imorse att jag skulle forsätta vara grumpy men någon gång under dagen började solen skina och jag kom ihåg varför jag hatar att vara nere och just grumpy:)
image390
Kanske solen började lysa när jag fick ett telefonsamtal, ett underbart samtal. Kanske var det den långa promenaden ner på stan med Roomin J eller det faktum att jag hittade sex pack hallonvatten. Kanske det faktum att L skickade bilder från min fest i vintras som påminde mig om en av de bästa terminer i Öret. Eller kanske att muppen börjar fatta vinken. Vad vet jag. Glad är jag ialla fall För det blir inte bättre än vad man gör det till, det vet vi alla, så därför får man göra sitt bästa.
Nu är det franska, engelska, tvätt och American Idol för hela slanten.
Thanks babe- U made my day!

Ciao

Grumpy is the word

Det är typ såhär jag sett ut de senaste dagarna. Huvudvärken vägrar släppa och halsen var sämre imorse. En viss person vägrar vara tyst och acceptera att vi inte är morgonpigga och vill prata och vi försökte med snäll ton men det enkla meddelandet gick tyvärr ej fram. Mid term om en timme, sen lunch och sen fixa naglarna. Sen ska jag krypa ner i sängen och kurera mig igen. Ska vi nu ge oss iväg nästa vecka, ska jag minsann ej vara sjuk. image389Eftersom jag är grumpy så får jag också vara negativ. Har ända sen förra terminen jobbat stenhårt på att vara Miss positiv men ibland pallar jag bara inte och vill bara ösa ur mig allt jag håller inne. För det finns ju andra i min närhet som inte verkar bry sig om att de uppfattas som negativa så varför ska jag bry mig egentligen? Fast nu gör jag det, så bara en snabbis:)
F¤¤¤¤¤ skit mat som vi får har, aldrig tillfälle att träna ordentligt, vardagen är tråkig och k fattar ju nada, men who cares, jag lägger ner! USch vad det är tråkigt att vara grumpy, livet känns så jäkla tungt! Nåväl, jag ska gå och göra bra ifrån mig på provet, sen äta äcklig lunch och sen ta promenix te Köpcentrum för some Nails!

Ciao

Jamie Fox


Hilariou, ganska rått men oh boy did I laugh!

Poppin pills:)

När jag var liten hade jag ibland ganska jobbiga migränanfall. Som oftast gick över bara jag sov en stund. Idag slog huvudvärken till med full styrka och sitället för fransk fonetik fick det bli sängen. Men tji fick jag för inte tusan gick huvudvärken över.  Så min kära roomie sa att jag skule ta en tablett. Normalt sett är jag väldigt antitabletter men Ellas mor som är läkare säger att det är det bästa, to pop pills. Så efter tabletten släppte givetvis huvudvärken, så from now on, we´ll be poppin pills:) Så franska blev givetvis inte gjord och om en timme börjar Oscarsgalan. Om exact en vecka börjar spring break och vi ska ta oss iväg till Montreal och Quebec. Ni förstår inte hur skönt det ska bli att få komma till ordentliga affärer, köpa snygga kläder och få spatsera runt i en större stad. Vi längtar ihjäl oss efter H&M och då är det nästan illa! Det ska bli så frikkin skoj att handla!

Denna vecka innebär ett midterm, spanska quizz och inlämning av superknepig assignment. Får titta litta extra på min italienare för sen åker vi ju bort, vi ska rensa garderoben på massa saker som måste slängas så allt nyt från Montreal kan få plats.
Nu får jag la ta tag i min franska en sista gång innan det blir lost- avsnitt, oscars och sängen.

Ciao

German food

image386
Igår var vi som jag tidigare nämnt inbjudna till tyskarnas mansion. And mansion it was! Stort med massa rum, gym och biljardrum. Maten var supergod och allt vad kanadensisk mat inte är. Vi åt, spelade biljard och drack vin. Sen tog vi oss till mitt favvoställe Back 9 där de finns söta pojkar och bra musik. Trodde jag. Musiken var kass. Värsta Djn ever. Dock var där söta killar överallt som jag tills vi åkte hem spanade litta på. Inte en av de bästa kvällarna direkt men helt okej. Idag är det plugg inför franska midterm och spanska quizz, gettin my nails done och spelkväll.

Varenda gång man involverar sig med ngn så börjar huvudet play tricks on ya så nu ska jag ta en day off från allt där BS.Trött på mig själv att jag inte kan vara normal när jag behöver vara det,haha.
Nu har jag precis fått hem 6 avsnitt av LOST, säsong tre. Försöker catcha up så jag kan se säsong fyra sen med. Men franska och spanskan måste göras först.

Ciao


Dålig mat!!!!

image384
Nu har det blivit mycket på senaste, ännu en gång måste jag få häva ur mig hur ONYTTIGT kanadensiska studenter lever. IDag var det fyra olika tårtor till efterrätt, kakor och något rulltårtsliknande. Lunchen bestod av meat on bread with cheese, kött eller paj. URK Trött på att vara hungrig men inte vilja äta maten. Blääääää
Anywhoo inte mycket att göra åt, det är ju två månader kvar så man får stå ut helt enkelt. Har sovit alldeles för lite denna vecka, beroende på vissa saker haha, så nu ska jag istället för att plugga, lägga mig och kolla på LOST och vila. Plugga får jag göra imorn, eller nått. Imorn ska jag också gå och göra mina naglar igen, jihhaa, bästa med amerika, det kostar nada att göra det:)

Ikväll är vi bortbjudna på middag hos tyskar och en botswana dude, ska bli trevligt och sen blir det clubbin!

Ciao

Lovely wheather

image383
Det är underbart hur mycket jag tycker om torsdagar. Sista dagen för veckan i skolan. Vi har alla sett till att vi inte har lektioner på fredagar så att vi har långhelger! Så på torsdagar har jag franska och engelska tutorial vilket är helt okej lektioner. Däremellan är det ju häng i Caf och sen i SUB där det spanas för fullt. Sen är det hem och förbereda för helgen. Häromdagen kom vi på att vi borde köpa lite spel så att vi kan ägna oss åt något annat än att dricka drinkar, kolla american idol eller plugga. På fredag ska jag göra mina naglar igen, shoppa en klänning till utgången på fredag och sen måste vi förbereda för lördagen. Då ska vi baka smörgåstårta åt 60 pers, vi ska international dinner så då ska svenskarna bjuda på smörgåstårta. Klassiker måste jag ju säga, det enda som saknas är spettekakan efteråt så har vi den perfekta SKÅNSKA dinnern haha.
Okej E, om du ej skickade det för två veckor sen så får jag nog snällt vänta en vecka till:)
OCH jag tänker ej bli kär men du vet hur lätt det är att trilla dit... nja kanske inte för dej som bara blir kär i stortån, så jag får la vända mig till någon annan som faktiskt KAN och ÄR kär hahhahhaahahaha No worries, här ska inte fallas ngnstans. håller mig stående tack!

Ciao

Candy Girl

image382
Nu har det gått två lååååånga veckor sedan min kära E skickade GODIS till mig. Jag har fortfarande inte fått det. Antinge har E rätt som säger att gottet ligger på Atlantens botten eller så är det i nuvarande stund på väg mot min brevlåda. Ihopklibbat, ihopfruset och tja gammalt. Men tusan i det så ska jag äta det ändå! när jag öpnnade brevlådan idag och såg att det fortfarande ej kommit ngt så skrek jag " I want my frikkin candy" Glömde bort att hela matsalen var fullsatt och det stirrades en del, haha så nu är jag Sanna the Swede the Candy girl- it just gets better.

Mtt snack om italienaren har för mig och mina vänner här varit på en skämtsam nivå, han e fine as hell men det är ögongodis som jag så gärna vilar ögonen på under dagarna. Men så idag kommer min kanadensiska vän springande och säger OKEJ NOW I KNOW EVERYTHING ABOUT UR GUY. Hon drar iväg mig till sin dator där en annan tjej sitter. När vi kommer fram säger tjejen Oh ur the one that likes my friend, well his name is.....bldasjdkasdf VA VA VA???? Bad jag om att få veta detta? Bad jag henne ta reda på saker? Nu kommer ju denna vän säga detta till honom och så kan jag inte längre spana på honom.. Maj god, jäkla nötta.
Anywhoo så är han iaf basketspelare, runt 22 år trodde hon och snäll, för när man pratar med honom så lyssnar han faktiskt på dej- hahaahahahaha GODE GUD, det märks tydligt att vi har olika åldrar och olika sätt att se på saker! Nåväl, antar att det inte spelar någon roll, jag får spana i smyg och låtsas som om han är luft när han kollar åt vårt håll haha.

Skolan går mycket bra, har fått nästan full pott mina spanska quizz så även på mina franska quizz. Fick ett B på min första uppsats och det är bara phonetics som känns jobbigt. Jag dansar ju på måndagar vilket är asroligt sen dansar ´jag loss alltsom oftast i mitt och J:s GIGANTISKA rum.

American Idol väntar

Ciao
Ps tack för komplimanger, ur are far to kind;) ds

Drutta på ändan- check!

Idag efter 6 veckors vistelse föll jag för första gången. Tack vare is och snö och slask har det varit nära en del gånger men har lyckats klara mig men så idag gick det inte längre. Bilarna stannade vänligt för mig att gå över och jag tar ett steg ut mot gatan och inser att det var halare än jag trodde och föll med baken rätt ner i slasket. Jag landade mjukt som ni säkert förstår, ibland hjälper det att ha en del junk in the trunk. Ilskan över att jag trillade gjorde att jag skrek och gormade en massa men insåg efter någon minut att jag egentligen inte var så värst arg. Det var säkert roligt för bilisterna att se mig drutta på ändan en trist och grå måndagsmorgon så den bjuder jag på!

Efter mina år utomlands,på universitet, diverse äventyr har jag idag kommit fram till att jag är nog väldigt väldigt självständig av mig. Jag har mycket roligt i mitt eget sällskap(se ovan), jag gillar att göra saker på egen hand och jag behöver göra saker på egen hand. Trots att man har underbara vänner betyder det inte för mig att vi måste göra allt ihop. Jag behöver my space, my alone time och att jag får göra som jag vill när jag vill- för inte tusan beodrar jag någon annan att göra något de inte vill. Vill absolut inte känna mig tvingad att göra saker för att andra inte kan göra det själv. Tror bland annat det var en av anledningarna til helgens humörsvängningar, Im no frikkin boss u know:)

Nu har jag luskat ut att min italienare egentligen är egyptier och på fredag ska vi ut med en kille som känner hans kompisar! Har även kommit fram till att hans ena bruna kompis är redigt najs och går nu under namnet " the friend". Så två span i samma gäng har gjort att nackmusklerna jobbar hårt. Om två veckor är det Spring Break- då far vi till Quebec City och Montreal. Ska bli skoj med nya städer, få shoppa lite nytt, se nya saker och nya dansklubbar och få prata litta franska!

Supper awaits me
Ciao

Back to my old self again:)

Efter att inte ha fått promenera ordentligt sen jag lämnade Sverige plus att jag har haft några dåliga dagar så bestämde jag mig för att trotsa isen på gatorna och ge mig ut. Det gick bättre än jag trott jag gled bara ned för en och annan backe.Solen sken, bilarna släppte fram mig och jag hade bra musik i öronen. Någonstans under promenaden släppte den dåliga sidan och gled av mig och nu känner jag mig nästan som mig själv. Irritationen är borta och jag kan med glädje se fram emot måndagmorgon.

image381
Trots allt så var fredagskvällen den roligaste på länge, och jag vill ej förstöra min vistelse här med att deppa ihop så nu rycker jag upp mig. Over and out.

Ciao


Negativitet

Något har hänt. Sen i fredags har jag haft svårt att hålla humöret uppe. Jag irriterar mig på det mesta, trött på maten, att inte få träna regelbundet och på att inte bara kunna gå ut och promenera av mig mina tankar. Trött på att osjälvständiga människor, att behöva vara mellanhanden- sköt ert eget och prata med varandra. Jag spenderade två timmar helt själv igår men insåg när jag kom till nattklubben att jag var fortfarande inte redo att umgås med folk. Jag behöver min alone time. Tyvärr måste jag snart gå ner och äta ihop med resten av huset och believe me I LOVE THESE people, men jag vill bara vara i mitt eget sällskap idag. Får nog dra på mig galosher och ta den där promenaden, ensam, i snön, men mest för att komma ut. Jag vill vakna imorn och vara lika glad och galet välmående som jag varit de senaste sex veckorna. Jag vill komma tillbaka dit, men vad gör man när humöret sjunker och man bara ser negativa saker överallt..............................?


Ciao

Formal 2

image375
Så här såg jag ut inför kvällens formal, maj gad hade jag roligt! Jag dansade typ hela kvällen, drack massa drinkar och efter formalen gick vi till mitt nya favorit place, AWESOME music hela jäkla kvällen, E du skulle älska det! Snygga pojkar och jaa all var bara så crazy good! 
image380
Så här blev det, me and my wingladies:)
image379
Som ni ser var det inte många som stannade efter maten, men vi utbytesstudenter kämpade på och festade loss rejält. Maten var buffé, man fick fem min på sig att äta, snö storm och asbra musik även på formalen. Kunde inte varit bättre.
Nyttiga veckan gick sådär. Måndag och tisdag gick mycket bra, onsdagen började det dala, torsdagen var galet dålig och så var fredageb. Så idag tar jag en nyttig dag, Starbucks har börjat med skinny latte med skinny syrup för att de har insett att folk är överviktiga här. Lite roligt tycker jag att det är. För det är ju en kaffe som gör dig tjock!

Ciao

Formal

EGentligen är det faktiskt killars fel att man blir till den man blir. När jag kom hem från USA hade jag en attityd så det skrek om det. Självsäker och arrogant skulle jag vilja säga men den maldes sakta ner efter London-tiden och fram tills jag satte min fot här i Kanada. Då kom jag så smart som jag är att det är det engelska språket som nog gör mig till den bitchiga Sanna. Dont get me wrong, jag gillar att vara den personen, hon är ganska rolig haha. Men för att återgå till killarnas fel så lyssnade jag på RIhannas Good girl gone bad. Alla känslor som killar kan frammana, alla saker man gör pga dem. Man ställer sig utanför sin egen kropp och hjärna och blir till en sämre person av den forna personen. Nu pratar jag givetvis om dåliga killar, de som twists our necks och får oss allmänt konfunderade. I would actually consider myself being a good girl gone bad, iaf delar av mig samtidigt som jag är starkare nu än jag någonsin varit i mitt liv. Tack vare superduper umgänge, mitt kämpande med att vara en positiv människa och bästa vännerna i världen. Att jag faktiskt inte är i Sverige, då jag trivs SO MUCH MORE utomlands.

Anyways, ikväll det är Formal, typ som en prom, we are going all the way och lever som nordamerikaner. Vi ska ha fiiiiiiiina klänningar, fiiiiiina frisyrer och vi ska ha förbaskat roligt.image374
Så här ska vi inte se ut, thats for sure. Bildbevis på hur fiiiiiiiiina vi kommer vara, kommer imorn!

Ciao

U made my day

image372
Denna fann jag utanför min dörr idag. En liten duns avslöjade att någon ville något och utanför fanns rosen. bättre kunde inte denna dag bli.
image373
Thanks who ever you are- u made my day!

Ciao

Happy day!

image371Happy Valentine´s Everybody!
Jag vet att många har problem med denna dag men se det som en dag att vara extra glad och extra snäll mot dig själv. Jag vet också att folk har problem med alla par som springer runt och gullar med varann men äh who cares, jag kunde inte bry mig mindre. Jag ska fira min Valentines dag me att shoppa något fint till mig själv på mallet, jag ska köpa mig en vanilla latte på Starbucks, kolla hockeymatch och sen ut på nattklubb och dansa loss. What better way to celebrate my singlehood och the fact that jag är i lovely Canada med massa wonderful people och livin it up!

Ha d bäst my darrrrlins!

Ciao

School closed

image370
Skolan stängdes för cirka en timme sedan. På grund av snö som senare ska bli snöblandat hagel och storm. Hey we are not complainin, vi får en hel dag att plugga undan och ikapp, förhoppningsvis blir det snödag imorn också och då blir det shopping i Mallet istället för franskaprov! Men det är la lika bra att plugga inför provet in case...

Ciao

Snöstorm = Sovmorgon

Inatt ska det bli snöstorm. Säger vädergubbarna med flaxande armar och visar med hela kroppen hur mycket snö som ska komma. Det ser ganska galet men dessa vädergubbar tar sitt väderjobb på största allvar, Tone ligger i lä där måste jag säga. Därför tar vi dem på största allvar och tar sovmorgon imorgonbitti och skippar engelskan. Äta god KÖPT I AFFÄR-yoggi och plugga hemma.
image368
Jag och Ella i Plaster Rock. Det var minus 22 grader, vi stod ute på en sjö i över två timmar och den fula hasludken til trots, frös jag ändå som en gnu. Men vad jag gör man inte när det gäller hockey, då vi har en puckkanin ibland oss så får man ställa upp!
Så kommer då den dagen som alla singlar nog tycker är lite jobbig. Valentines Day. Men jag hoppas på att E:s skickade lösgodis samt en glimt av några söta pojkar kan göra torsdagen en bra dag. Vi ska ju även ut och festa på torsdagen på mitt favvoställe, so how can it not be awesome? E och J, ni hade älskat det, musiken är galet bra!
image369
Sanna- the iceprincess!

Ciao

Nyttiga så det ryker!

Ny vecka men denna vecka kallar vi NYTTIGA VECKAN. Det har gått fem veckor med denna maten och man blir inte precis muntrare av den. Samma utbud och onyttigheter till höger och vänster. Så nu är det sluss med bagels(iaf tre om dagen!!), slut med French vanilla(Hortons) och Vanilla Latte(starbucks), slut på kakor till lunch och sluss på kvällsfika bestående av kex eller vad som än finns att komma åt. Det kommer nog hålla i ungefär tre dagar för på torsdag är det ju alla hjärtans dag och då ska mitt lösgodis arriva har E sagt...På fredag är det Fest/Bal så då lär det bli drickat igen...börja tröttna på cranberry/Vodka nu allså. Men är man snål så är man:)
Men nyttiga måndagen har gått bra så det är la bara att fortsätta.
Det finns en del negativa vindar som blåser runt om oss vilket är galet trist då de flesta av oss trivs som fiskar i vatten och vill ej ha folk runt om oss som klagar på allt och ALLA. Vi vet ju alla att när jag gör det så gills det inte mohahaha.
image367
Några av gänget från i lördags, maj gad vad roligt jag hade det. Ser redan fram emot fredag då är dags igen!
Hip Hop igen.

Ciao

Plaster Rock/Crazy night at Zee´s!

image364
På torsdagkvällen hoppade jag och Ella in i Sheenas bil och åkte upp till hemmes hemstad, Plaster Rock. Där skulle vi se på The world championship of pondhockey. Små ishockeymatcher på en damm typ. Ganska skoj, mycket snygga ishockeyboys. Det var världens bästa pizzaresto, bra shopping och mysiga områden men samtidigt ut i mitten av ingenstans. Mellan varje hus tog det typ en kvart tjugo minuter med bil. Men det var en rolig erfarenhet och jag är glad att jag åkte!
Back home in Freddy på lördageftermiddag kastades vi in i festplaner och oboy did we have fun. Fyra kanadicker, 7svenskar, en spanjor, en egyptier= BAD KOMBO! Det dracks det dansades, det väsnades och det snackades och flirtades, en helt galen roligt kväll. Me and johanna försöker efterlikna F. Svanberg- ifall ni ser honom på bilder på facebook, u´ll understand!

Ciao

Thoughts..

Det är inte alltid lätt att komma till ett nytt land.  Vi har fått anpassa oss till nya matrutiner, nya tider och nytt klimat. Maten är inte dålig men det är mycke samma mat, samma utbud och halvfabrikat till höger och vänster och för att må bra i kropp och själ har salladsbordet blivit min bästa vän vid lunch och middag. Dock har min kropp inte alltid tagit det bra och reagerar på olika sätt till denna föda. Det är dock inte bara sallad utan salladswraps, salladsmackor och salladsröror--U got the picture. Mycket hallonvatten och MASSA frukt. Har nog aldrig i mitt liv krängt ananas, äpplen, bananer och persikor som gör jag nu varje dag. Vi äter varje dag frukost klockan halv åtta och bageln håller en mätt tills man får kaffe vid tio och sen lunch vid tolv. Sen väntas middagen vid sex och sen är man konstant hungrig då maten ej håller en mätt. Vädret är också bizzart. Det pendlar mellan -30 grader till att vara nollgradigt, skor går sönder av slasket och det är bara tråkkläder som gäller. Inte för att man inte känner sig fin, Alla bär mjukiskläder eller pyjamasbyxor. Slafsiga hårknutar och ryggsäckar, dessa kanadensare hade fått svårt att aklimatisera sig i ett land som mitt. Vi svenskar står ut vart vi än går och haft diskussioner på lektionerna varför vi klär upp oss-whats the point? Frågan får stå för enskild kanadensare för givetvis finns det uppklädda och snygga kanadicker. Detta blir mitt femte land att bo i och jag brukar har lätt för att aklimatisera mig och har även denna gången gjort det men vi väljer ej mat själv, inte heller väder så därför har iaf kroppen inte viljat ställa om lika snabbt. Universitet här i Fredericton är som att gå tillbaka till High School, ungdomarna är omogna, fnittriga, små och glöttiga. Det finns mogna människor också men tar definitivt inte de kurser jag tar. Dock trivs jag mycket bra med hur dagarna ser ut. Då jag har en major crush på denna kille som jag ser minst två gånger om dagen är det roligt att hänga i skolan, vi har roligt ihop vi svenskar/tyskar/spanjorer och de kanadensare vi hänger med men det märks vissa kulturella skillnader, tänk er high school movies (first kiss,sex is a BIG thing,date-scenen och diverse andra saker) Den stora skillnaden här är "kompis till kompis". Picture this Anna, Sara och Lisa är ute tillsammans, bra kompisar är dem. De ser Anthony och Lisa bestämmer sig för att få med denna pojken hem. Det får hon pch nästa helg går de ut igen. Då är det Saras tur att ragga på Anthony och följande helg tar Anna honom. De skiter fullständigt i att deras två kompisar har varit med honom innan, vad killen tycker om att få vara med alla tre behöver vi inte ens nämna. Så är de flesta tjejer här, vilket jag tycker är lite läskigt. Håller vi inte ihop längre? Måste man ragga upp Samma Kille?? Då jag berättat för de flesta att jag diggar italienaren börjar jag nu bli tveksam till ifall mina kanadensiska tjejkompisar har rent mjöl i påsen. En har iaf uppmärksammat min italienare lite väl mycket...Nåväl, det är ganska kul att på avstånd se hur folk på denna sida jorden agerar...
Imorgon ska vi ännu längre ut på landet och kolla på ishockey på en damm, haha det låter något va? Sen ska vi shoppa i USA vilket jag ser fram emot, så jag kan klä upp mig än mer(för tom jag är redigt uppklädd här i jämförelse). Nu ska jag skriva färdigt min uppsats och göra min franska läxa.

Ciao


Tony Parker look a like, fast snyggare.

image363
Sååå min italienare, who is he?? Tja for those who cares, så är han faktiskt litta lik Tony Parker. Han är lång, samma mörka drag och ganska smal. DOCK är han en snyggare version av Tony, som jag egentligen inte alls finner särskilt snygg. Jag har lovat mig själv att innan jag lämnar Fredericton så ska jag minsann plantera en puss på honom. Je vous jure!
Det är nog många som tycker att jag har det slött här. Jajamen INDEED har jag det. Mina kurser är inte vidare krävande utan jag kan med pretty little effort ta mig igenom lektionerna och hemarbetet. Det verkar som folk har lite ont av det men det kunde jag inte bry mig mindre om, jag gör som jag vill, ni som ni vill och sen mår alla bra och är lyckliga.Jag vet vad jag vill med mitt liv och min framtid så bekymra er inte. Igår fick Ella äran att blondera mina rötter och jag måste säga att jag har hittat mina nya slingfrisör. Med relativt van hand satte hon färgen i håret och det blev redigt bra. Lite väl gult men med mitt dyra stora silverschampoo var det inga problem och jag ser nu igen ut som den äkta blondin jag är. Fick en kommentar om att jag såg ut som Marilyn Monroe i håret en kväll när jag piffat till det och har sen dess kommit fram till att hennes frisyr och färg är underbar och följer den looken lite mer, jag menar den sticker la ut lite:)
Nu är det Hip hop som gäller!

Ciao

Superbowl!

image361Så var ännu en kanadavecka över. Utgången igårkväll var redigt skoj, träffade en kille jag hängde med nästan hela kvällen. Han är exakt som de killar jag brukar träffa och därför bestämde jag mig imorse för att inte fortsätta. Det får vara nog med de där tveksamma killarna som kommer förstöra ens gooda mood. Dagen har spenderat pluggandes och drickandes hallonvatten. Som mina små musketörer från Paris i sommar säkert kommer ihåg så drack jag jordgubbsvatten hela tiden där och har nu funnit samma vatten här!! Nu överger jag Tim´s kaffe för rasberry water! Ny vecka imorn och denna veckan innebär som vanligt skola, span och träning. På torsdagkväll speedar vi iväg med Sheena till hennes hemstad, hockeyturnering och shopping I USA! Ska bli skoj!
image362Här ser ni SUB, där vi hänger och pluggar. Idag,söndag, var det folktomt men annars är det fullt med folk och en del span:)
Sitter och kollar på SuperBowl, man måste bara göra det, finns inget option. Inte jättespännande men man kan iaf säga att man sett det:)

Ciao

Don´t wanna go home.

image360
Idag bestämde jag mig för att ta lite Sanna-quality time och gav mig av till the mall. Väl där strosade jag runt och försökte hitta något att ha på mig ikväll. Då slog saknade av HM till. HM är ju perfa när man behöver en billig top för en kvälls övningar, för det finns verkligen NADA på detta mall. I vimlet stötte jag på de två svenska pojkarna ich tillsammans tog vi oss te Starbucks och skvallrade lite.När alla inköp var gjorda var det bara att ge sig av hem. Men känslan jag har är att jag vill inte åka tillbaka till Sverige. Inte ens till Europa.Jag vill inte heller bo kvar här i Fredericton men jag trivs så oförskämt bra. Den enda perioden jag kan jämföra detta med är Paris 2004 som var sjukt bra med. Den enda anledningev varför jag skulle flytta hemåt eller nära hem är ju min kära familj och mina bästa vänner men fångar jag nummer 8 i hockeylaget så ska jag se till att han blir proffs i NYC eller något. Tyvärr men då stannar jag nog:) Trots att min stora kärlek befinner sig i Europa(Paris) så kanske jag får lägga den kärleken på hyllan ett tag??
Vi får la se...Jag har iaf TRE LÅNGA(hoppas jag) månader kvar i Kanada. Nästa helg ska vi följa med Sheena till hemstad och sen köra över till the US och shoppa! Ska bli skoj! Nu ska jag fortsätta njuta av mig lediga lördag med US weekly, en yoggi och äpple!

Ciao

Dubbelhaka loooong gone!

image359
Som vi alla vet så kämpar jag väldigt mycket med att inte få dubbelhaka på kort och igår så hjälpte ella mig hitta den rätta vinklen, ser det inte naturligt ut så säg? Jag läste my fellow exchangestudents blogg http://fraiche.blogg.se och hon skriver där om hur studenterna INTE tar sitt eget ansvar för studierna. Det är exakt samma fenomen här. Läraran ger ut läxor som de sedan påminner om i mail till oss. De säger att uppsatser ska lämnas in ett viss datum och påminner om och om igen. I Sverige får du ett datum och sen är det upp till dig att vara klar. Kanske är det för att de flesta ungdomar här faktiskt inte är äldre än 17 och det är bara jag som nått den mogna åldern av 25..snart iaf. iaf på spanskan är det så. Alla utbytestudenter är runt 24 och några till finns som är i den åldern men thats pretty much it. Igår klippte jag mig för första gången i Kanada och det gick bra, hon var en bra frissa och för 35 dollar allså 220 kr ung blev jag på nytt snofsig, som mormor skulle säga!
Stod utanför ett uteställe igår och plötsligt hoppar en kvinna fram- om jag var blond skulle jag vilja ha ditt hår!!!
Vad svarar man på det lixom, jaaa svenskt hår har jag ju så du får la åka dit och färga det...???

Ciao

RSS 2.0