Back in business...again

Hehe nu när jag tänker på alla saker som hände under resan känns d nästan lite filmaktigt. Det gick lixom inte bra alls. Positivt var att Stefan Holm(höjdhopparen) var på planet. så en kändis har jag sett!
Taxi chauffören som tog mig från flygplats till hotell i Tyskland tog inte kort och jag hade inga cash så han kasta ur mig ut taxin med svärord hängande i luften, Maten jag fick in på Room service var sådär god, glassen var dock. Kunde ej sova helt utan vakna till..Killarna skulle hämta mig på frlygplats men när jag väntat en timma insåg jag att de ej sku komma så d var bara att hoppa i taxi och ta sig dit själv.

Men nu är jag usövd, installerad och ätit lite med.

Carrie Bradshaw- släng dej i väggen haha:)

Nu ska jag göra inköpslista, harju givetvis glömt en del grejer:)

CIao

Framme

Så. Jag är framme. Maj god vad detta har varit asjobbigt. Klockan sex gock jag upp lördagmorgon, ftf onykter och tog mig tack vare päronen ner till flygplats. Där började tårarna rinna okontrollerbart och de slutade väl egentligen inte förrän sent lördagkväll. Trött som en bandyboll(mors uttryck) kom jag fram til Tyskland och fick veta att mitt flyg var inställt. UTAN ANLEDNING. Fem timmar i kö för att få veta att det blev hotel och flyg dagen efter. Som tröst unnade jag mig roomservice och sov sedan sju kvart i timmen.

Söndag spenderades på flygplats. Som plåster på såren fick jag åka i business class och OBOY vad najs det är! God mat, massa sovplats och himla trevlig personal! Kunde fälla stolen så jag nästan hade den rakt nere. Det du ECONOMY CLASS- suck on that!

Framme I San Franscisco fick jag vänta fyra timmar men folk är betydligt trevligare här på denna sidan än east side. Har ej sett så mycket av staden men de har gett mig ledigt imorn för att få sova ut, fixa till och komma iordning!

Nu. ska. jag. sova.


Ciao

Galet

Har detta varit den bästa veckan ever? Manuel, Eme, Fia, Johanna och Ella har förgyllt tillvaron med knasiga topics att diskutera, bowling,drinkar, pojkar,partyn och massa annat crazy!! Det har varit den bästa sista veckan i Sverige! Imorn kommer än fler personer och imorn är det THE PARTY OF THE PARTY!!!!! Allt är fixat och folket har tackat ja, kan ej bli bättre
Lördag morgon far jag till San Diego, maj god!!!

Ha d gott!

See ya on the othe side!!


Ciao

Crush on u

Jo minsann och da har jag gått och fått en crush på en fiiiiiiiin pojke. Jojamensan,precis i tid för avfärd till San D. Inte för att mannen finns i min närhet, utan mer genom tv-rutan men GUD så fin han e:)
Jag tror att han och jag hade haft en perfekt relation, iaf in my mind:) Lika galna i fotboll, och ptja, jag tror minsann och dag att vi hade passat perfa.

DOCK ska jag ju till San D, så jag får la hitta en annan där att roa mig med:) Hola Mexicano vengo sabado!!!


Ciao

Värsta kuliga veckan!

Spännande vecka!!! Kusselinen har landat i Svedala och imorn ska vi ses, spanjoren landar imornkväll med spansk seger i bagaget, lycka! Måndagsklubben väntar...E tar Båstadmark på tisdag och F på onsdag, precis som J!!! På torsdag anländer E & P och fredag är det ultimata dagen på hela veckan! Under dagarna ska vi hitta på massa skoj!! Maj god, vad roligt det ska bli! Nu har jag fem dagar kvar i Sverige, jag börjar bli nervös men ska ej tänka på detta nu, nu ska jag bara ha megaskoj!!!

Om jag ej bloggar så ses vi i San D!

CIao

RiRi




Lätt coolast i stan. Inte alltid något en "normal" human being skulle ta på sig men hon gör d så bra!
I like it!

Ciao

Portugiser, nothin wrong with them....

Ptja, går inte Sverige eller Frankrike vidare till kvartsfinal så vet jag vilket lag jag ska heja på......


Yes sir, Portugal!

Ciao


Väskjox

Man ser kändisar och vanliga människor byta handväskor som en annan byter strumpor. Min fråga är, glömmer de aldrig att lägga över viktiga saker som plånbok och nycklar till den nya väskan? För närvarande har jag två väskor jag använder. Jag hade den svarta i lördags och idag när jag skulle till affären blev det den bruna. När jag står i kassa och har lagt upp varorna på bandet inser jag att plånboken givetvis ligger i den andra väskan och istället för att handla lämnar jag affären tomhänt. Är det bara JAG som glömmer lägga över sakerna i den andra väskan???

Ska bara vänta in regnetavbrott sen får jag ner och hämta varorna...

Byta väskor är minsann bara jox.

Ciao

Söndagsgodis

I och med fotbolls EM tänkte jag minsann bjuda på några godbitar, dvs mina favvisar på planen....
Ramos- klipper han bara håret så är han perfetto.
Thierry Henri- Always on the list:)
Aint nothin wrong with this guy either:)
Men bäst gillar jag Bojan för att han kan snacka bra, analysera och le sitt fina leende:)


Ciao

Posh


Precis som damen på bilden var jag ledsen över förlusten igår men hon kan ju glädjas av att hennes man iaf skrämde Spanien lite med siit mål! Det svenska svaret på Posh Beckham, Oksana- släng dej i väggen:)
Tillsammans med ett 40-tal andra svenskar såg jag Sverige förlora och fick snabbt spanjoren i luren som påpekade hur mycket de festade där nere nu, jaha som att det skulle störa oss lessna svenskar.... Han får det inte lätt när han anländer om en vecka, att sova under bar himmel i skogen har jag hört ska vara ganska farligt, även i båstad:)

En kär vän påpekade hur mycket lyckligare jag verkade vara i min blogg och livet jämfört med 2005 då jag började på universitet. Miss Neggo skulle jag vilja kalla mig då, den Sanna känner jag inte igen alls, förstår ej att jag var den då. Men hon har rätt, jag mår mycket bättre, jag är lyckligare och det känns som om världen är det med. Så ja, min darrlin, jag är lyckligare. och för att du skrev som du gjorde så gjorde du min söndag till en underbar dag. Är så glad att du finns i mitt liv. Puss på dej!

Ciao

San Diego...14 days to go!


Fem veckor har jag nu varit hemma sen jag lämnade US & A. Nu börjar jag åter bli sugen på något nytt och San Diego är bara two weeks away. Jag har ärligt talat funderat på andra grejer än San D men har just legat och funderat på vad som kommer hända därborta och vad och vilka som kommer korsa min väg. Praktiken kommer säkerligen bli spännande, lärorik och värdefull för framtiden. Nya roliga människor att hänga med och en ny stad att lära känna. Jag kommer vara fattig som en kyrkråtta då CSN ej ger mig värst många slantar men matlådor, och smart thinking kommer lösa det:)
Man är ju inte den som är Ingvar:)
Nu är det sista jag behöver fixa inför resan några välvalda plagg som ska skaffas, titta lite närmre på DW och...ja just det...bikini...Lawd have mercy;)

Ciao

Ynkrygg

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2672299.ab (klippet med amerikanska soldater och hundvalp)
 
Kom hit så ska jag slänga dej över en klippa jävla idiot. Ynkrygg är det enda rod jag har för dej!

CIao

Spännande värre!

Vaknade klockan fem av att regnet öste ner och åskan mullrade. Log gjorde jag nog om jag inte egentligen sov. Det är så himla mysigt att ligga och snooza när det är sådant väder. Det är över tills jag ska upp klockan halv åtta. Men tji fick jag, det bara fortsatte. Så jag fick gott hoppa simningen och läsa en bok istället. Rensa garderoben och prova gamla kläder. Pratade med N från Kanada, oboy vad jag saknar honom, nog den roligaste jag träffat på länge!! Han hade vatt i kontakt med min italienare, har minsann inte tänkt på honom på ages men nu trädde han åter fram- FAB:)
Idag ska jag på manikyr och pedikyr och kortspel med mormor. Promenad och Tysklands-matchen!
Visst har jag de mest spännande dagarna:)

Imorgon får det bli solarium så brännan håller sig, vill ju inte vara likblek när spanjoren kommer så att han får rätt i att svenskar ej blir så bruna!

E- kämpa på med jobbet, tänk på pengar och erfarenhet!!!ELLER kom ner och håll mig sällis!

Ciao

Im a happy happy happy lady:)

Livet ler mot mig. Nästan för mycket. Kursen är avklarad och jag väntar med spänning på att få göra nästa del innan jag är certifierad:) Träningen går som på räls, solbrännan håller i sig, jag är frisk (med alla som får cancer runt en måste man uppskatta sin hälsa), har två veckor kvar innan äventyret börjar. Linda kommer nästa vecka, min Kanada crew kommer veckan efter tillsammans med Örebroarna och alla andra härliga och glada. Biblioteket har fått in min bok som jag viljat läsa minst tre ÅR. Min bror fyller år idag. Jag ska till frissan på lördag. Jenny kommer hem om exakt 11 dagar!! Zlatan och Petter gjorde mål igår på icke vackra greker. Jag får mina nya supercoola glasögon på lördag. Jag håller på att sortera garderoben och är GLAD över vad jag ser där!
nej vet ni vad- det kan ta mig tusan inte bli bättre. Living life is greeeeeeeeeeeeeeat!

CiaoIma

Men det är ju så jäklans härligt:)

Jihaaaaaaaaaaaaaaaaa, Zlatan fick göra det och Sverige fick vinna första matchen!!!! Fuckin Lovely!!!
Det är ju så wonderfulicious!!
De har en ny moderedaktör på veckorevyn. Hon åkte till USA och var au pair efter studenten. Det gjorde jag med. Sen pluggade hon Media & Kommunikation. Det gjorde jag med. Hon fick jobb på Veckorevyn. Det har inte jag...än:) Hon hade visst pluggat till journalist med meeeen jag har ju andra fördelar. Känns bra att folk med MKV i bagaget får jobb!

Nu ska jag njuta lite till av Petter Hansson kämpar mål och Zlatans fina mål;)

Ciao

Memories

Eftersom jag spenderat dagen med att ladda hem musik och lyssnat igenom den kom jag på hur låtar kan påminna en om platser. Städer där man varit vid ett tillfälle....jag har min egen lilla lista...

New Jersey 2003 - Crazy in Love- Beyonce
London 2003 - Breathe on Me-Britney Spears
Paris 2004 - Yeah- Usher
Aix En Provence 2004 - Twork it out-Usher
Paris 2005 -African Queen
Örebro 2005 - Irreplacable-Beyonce
Paris 2006 - Ridin-Chamillionaire
Paris 2007 - Buy u a drank-T-pain
Örebro 2007 - Just dance/Dancin Feva-Voicemail
Fredricton,Kanada 2008 -Put ur hands up for Detroit

.....Ska bli spännande att se under vilken låt jag kommer le för mig själv och tänka, ååå detta påminner mig om San Diego.....

Ciao

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

HEJA SVERIGE! Jag ska vara den som går mot alla andra teorier och tänka att jo Sverige kommer gå långt i denna turnering, såsom även Frankrike kommer göra! Ikväll gäller det och det ska bli sååååååååååååååååååå skoj!  ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZ

Sätt fart kanske?

Despite what E säger så är visst Vegard i Norges Herligest jättesöt, så det så. Han skänker mina måndagkvällar lite extra joy:) Nä varken fransmännen eller italienarna gjorde bra ifrån sig i sina öppningsmatcher och imorn är det Sverige som kliver in i EM, va skoj det ska bli!

De senaste fem veckorna har jag försökt sysselsätta mig, skrivit listor över vad jag ska göra men inte fan fått något gjort. Imorgon är det dags att sätta igång. Annrs kommer jag stå oförberedd, opackad och i en enda röra den 28nde. No can do. Imorgon är det träning, ärenden, start på packning och träning innan det ska bänkas framför TVn och EM!
Lyckos min far som ännu en gång får se det live, not jealous...not jealous at all.....:=)

Ciao

Brudens bästa man

För ganska längesedan tvingade jag med mamma på bio för att se Jessica Alba. Vi vet alla att jag har crazy dålig filmsmak så givetvis somna mor ganska snart då filmen var kass. Nu ger hon igen och tvingar med mig på "Made of honor" med Mcdreamy-mannen. Fått så dålig kritik att den inte ens är värd att ges ut på DVD men mamma ska tvunget se den och tydligen jag med. So here we go!

Nu promenix!

Ciao

Just nu har jag dille på...

Klänningar

Vart jag än kommer, vilken än affären är så är det klänningarna jag vill titta på. Ett helt underbart plagg som jag inte kan få för många av. Sen jag kom till New York i april har jag köpt...10 klänningar. Alla lika fina för olika tillfällen. När det nu varit så varmt här har jag kunnat ha klänninga varje dag, wonderful! Och eftersom jag ska bo i San D förväntas värmen där leva upp till en massa klänningsdagar.

Böcker

Jag älskar att läsa. Jag läser och jag läser. Nya böcker och gamla böcker varje dag. Nu ligger "Alla var där" av Lauren Weisberger(Djävulen bär Prada) och "Aldrig fucka upp" av Jens Lapidus och väntar på att bli lästa. Igår läste jag en bok, min smala lycka, som är en mysig chicklit bok. Jag har läst en Danielle Steel bok (never again-sluta nu skriv) och en tysk sann historia om en 7 årig tysk flicka under andra världskriget. Love it.

EM

Det är underbart hur hela Europa (och vissa andra fotbollsintresserade delar av världen) nu enas och tillsammans glädjs av denna sport. Fotboll är alltid roligare under mästerskap och jag kommer följa matcherna intensivt, speciellt Sveriges och Frankrike. Vive la Suede, La France!

3 veckor kvar i Sverige. Dags att avsluta turismkurs, öka träningsdosen, börja packa så smått och bli klar med bordsplacering.

Ciao

Men kan finnarna stanna där de hör hemma?

Finnarna invaderar Sverige,Skåne,Båstad. Kanske vill de ta del av EM-febern som råder men I DONT LIKE IT! Mitt ansikte ser ut som en brun fläckig massa:( Solen torkar ut finnar säger alla, jamen varför har jag då fått sexton stycken färska mitt på haka, näsa och kind? Svara på det kära google, som kan allt??
Då magsjukan inte lämnat huset har det varit en lugn dag. Men imorn är det back to normal, simning och studentkalas står på schemat. Sen är det ju fredag och Svenska nationaldagen. Det ska firas med nypotäter:)

Japp så spännande har jag det här i Båstad. Vad som dock förgyller min vardag är faktiskt facebook. Jag catchar up med alla vänner och kolla över vad de har för sig, me like facebook. Sen väntar jag besök från L, M och alla andra som drar sig söderöver(några norröver) inför den 27. Så skoj, jag räknar faktiskt dagarna. Sen ska det bli skoj med vattenmelon med J, Mondayclub premiär och kanske gamla ansikten och Canada reunion!

23 days away from San D....time flies.

Ciao

Fördel eller nackdel?

Det bästa med att vara sjuk är att man får bete sig som en liten flicka igen. Man får ligga kvar i sängen hela dagen, mamma köper skvallertidningar (men bara för att du är sjuk, annars får du inte läsa dem hehe), blåbärs proviva och skorpor. Det är okej att be om saker som är inom räckhåll men som mor eller far ändå kommer springande med. Ja man blir helt enkelt mer bortskämd. Nackdelen med att vara sjuk är ju just att man är sjuk. Man orkar nada, vill ej göra nåt alls eller ens resa sig...så det går la på ett jämt ut, nackdelarna och fördelarna med att vara sjuk.

Nu har jag iaf haft mitt lilla sjukdomstillfälle detta år så nu blir det inte förrän 2067 nästa gång!

Ciao

Ps- jag är nog lite smått förälskad i en av programledarna för Norges Herligeste:) Guess who hehe....

Sanna

...är magsjuk.
...saknar Paris jättemycket helt plötsligt.
...planerar festen.
...vill att EM ska börja idag.
...tycker bättre om Zlatan nu än innan, han ska bara göra fler mål i landslaget, då e han en favorit.
...har inte varit såhär brun på evigheter.
...har 26 dagar kvar i landet.
...har massa nya fina kläder i garderoben.
...har sovit nada i natt
...letar fortfarande efter drömklänningen.
...åker till Gbg om två veckor!
...får besök av L om tre veckor!
...längtar tills kussen och M kommer!

CIao

RSS 2.0