Oh how I love me some lists=)

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!


1. Vad heter du? Sanna

2. Ett ord på 4 bokstäver? Sexy=)

3. Flicknamn? Sara

4. Pojknamn? Samuel

5. Yrke? Svetsare

6. Färg? Silver

7. Klädesplagg? Sarong

8. Mat? Stuvning

9. Sak i badrummet? Schampoo

10.Plats/stad? Sofia

11. Orsak att vara sen? Sjusovare  =)

12. Något man skriker? Satan!

13. Film? Saw

14. Något man dricker? Saft

15. Band? Sahara Hotnights 

16. Djur? Späckhuggare

17. Gatunamn? Syrenvägen (där bor jag=)

18. Bil? SAAB(för de fins ju fortfarande hehe)

19. Sång? SINGLE LADIES! haha

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Samba

Jag utmanar Emelie, Erik, Pernilla, Micela!

Ciao


Bad day, that´s all.

Det var meningen att ja skulle ha uppesittarkväll och se Taxi- men det visade sig vara fel taxi-film och istället gick jag och lade mig för att hoppa upp vid åtta. Halv tolv hasade jag benen över kanten...not my day today either....Jag har lixom tappat orken lite. Vill inte söka fler jobb, vill inte gå upp ur sängen, vill inte fixa mat eller göra något utan vill bara typ läsa eller skratta åt vänner.

Okej det låter illa men det är ej såååå illa. Jag har bara en eller två dåliga dagar, jag har huvudvärk och är uttråkad. That´s it. Nu är det helg, sen efter den får jag säkert nya krafter att leta upp det där jobbet.

Ciao

Back..

....in Båstad. Back to mina rutiner. Jag är en rutinmänniska, det går inte att komma ifrån,jag är ingen spontan människa utan en planerare av värsta sorten. But it is OK! Det är ju jag och jag gillar mig själv ganska bra på det sättet. Arbetsintervjuer är väldigt lärorika, och även om man är nervös så tycker jag det är ganska roligt att gå på dem. Man får berätta vad man är bra på och vad man kan utveckla. Vad man tycker är roligt, vad som kanske intresserar en mindre och framförallt om man lyckas knyta ett band med de personer som intervjuar en. Då tror jag det är viktigt att man tror på sig själv, känner sig själv och vet vad man vill. 3 intervjuer har jag gått på och för varje intervju känner jag mig starkare som person. Jag kan mer förstå varför jag är som jag är, och framförallt ACCEPTERA den jag är. Länge strävade jag efter att bli mer spontan, mindre intresserad av kändisar, sluta överbry mig om människor osv. Men jag är som jag är och jag gillar mig själv a hell of a lot, ska jag säga er=)

Tror det är många som behöver tänka igenom vem de egentligen är och vill vara och KAN vara. Osäkerhet gör tyvärr folk grymt otrevliga, grymt ledsna och grymt lost. Jag är inte världens mest självsäkra person MEN jag vet vem jag är, vad jag vill och vart jag ska och det hjälper mig att jobba med de saker jag inte är så säker på.....

Vilken moraltant jag blev där för en sekund, men jag har länge länge funderat på detta, så tänkte ta tillfället i akt att ventilera=) Nu hoppas vi på att en viss person ringer mig SNART så att jag får flytta till Sthlm och gifta mig med F, har en liten crush på honom,haha!

Ciao 

Min dag i Sthlm

Nina i Cardigan:
"Jag blir så stressad över mode i Sverige, där är en sorts fascistisk modehets" I New York och i andra  storstäder utomlands ser alla coola ut men på sitt eget sätt, personlig stil och det finns INGA måsten"

Så har jag känt jämt. Alltid när man i Paris, London eller NYC eller wherever känns det som om personliga stilar är det viktigaste, det coolaste och framför allt att det funkar no matter what. Hellre en egen stil än det galet strikta modet
här i Sverige. Svenska tjejer är grymt snygga men grymt lika varandra i sättet att klä sig, sättet att frisera sig. Jag som inte intresserar mig för mode men ändå kan känna en viss press, tror jag har lättare för att se det jämfört med de tjejer som följer modet slaviskt. De ser inte sina kloner ens när de bumpar in i varann på TopShop slitandes i samma tröja. Nej jag får samma känsla varje gång jag kommer hem till mitt kära hemland. Men iom Ninas ord vet jag ju att jag inte inbillar mig=)

Spenderat dagen med att fönstershoppa, fann faktiskt inget av intresse. Men jag gick runt och insöp Sthlms atmosfären för att känna av ifall jag skulle kunna se mig bo här en tid framöver....japp det kan jag=) For sho.

Nu är det tv-kväll blandat med tidningar,bloggar och min nya skriv-bok...man kan aldrig få för många skrivböcker eller hur?

Ciao 

Vecka 7, dag 2

Sitter och blickar ut över Gärdet som är snötäckt, vitt och härligt. Igår fick S mig att se Twilight, en film jag var övertygad inte alls skulle tilltala mig....yeah well it DID! Mysig, kärleksfull och i filmen är ju Rob P bara sådär sjukt underbar och man vill bara att han ska komma och ta en!=) Ser redan fram emot andra filmen, funderar kring ifall jag ska läsa böckerna...
Nåväl idag ska jag in till shoppingstråket och promenera runt lite, njuta av storstaden. Det är ju bara så att storstäder tilltalar mig grymt mycket. Om nu allt går som jag vill och önskar så kanske jag bor här snart....den som lever får se.
Stannar här tills onsdag, sen bär det av hemåt igen,förhoppningsvis med något besked gällande framtiden.

En blogg att rekommendera är ju ändå http://browni.blogg.se, hennes senaste inlägg med egengjorda bilder är FABOLUS! Eftersom jag är lite ringrostig i Photoshop ska jag minsann ta itu med det nu när jag kommer hem, jag ska bli en photoshop prinsessa!

Nu vill jag se "He's just not that into you", jag har väntat på den filmen sen i september. C'mon now!

Ciao 

S-e-x V-e-c-k-o-r a-v B-å-s-t-a-d!

6 veckor har nu gått av min tid i Båstad. Imorgon bär det av till Sthlm igen. Nervöst. Spännande. Skoj. Ska hålla tummarna för mig själv faktiskt.

Helgen har varit lugn med lite småutflykter till Malmö, Halmstad och soffan framför melodifestivalen. Fick en godispåse också, det var ju ändå lördag=) Nu ska jag på danspass på Friskis med M, har för mig att E skrev i sin blogg om detta "fantastiska danspass" men jag får lov att prova ändå! Sen ska jag packa och förbereda, Here we go again!

Ciao

TGI Friday!


Idag har jag tagit en paus från jobbsökandet och suttit och glottat på fina män, som Usher här. Och Filmon i Bounce. det är grejer det. Fotbad, hårinpackning, dans och promenad står på schemat. Några avsnitt av SATC tror jag med,härliga fredag! Måtte nu bara helgen bli lika bra!

Ciao

Lovely


Visst hade det varit mysigt att vara kär ändå? Det ser sådär mys mysigt ut=) Nu börjar det hända saker i Fröken Sannas liv. Ena sekunden känns allt skit och i nästa, betydligt bättre. Men man ska INTE ropa hej förrän man är över bäcken...
Mer om det en annan gång. Nu ska jag kolla TV.

Ciao

HAJ FAVJ!

...till mig själv...Japp jag gav mig själv en sådan idag efter att ha sökt tre jobb, ringt och anmält mig som vikarie på dagis, städat mitt rum, sålt någon sak till på tradera, köpt en kameraladdare och betalat en faktura. det var en mulen morgon i Sannas huvud och fighten med skrivaren förlorade jag såklart. Men sen när jag fått allting uträttat kändes det bättre.

Jag har de senaste minuterna suttit och gått igenom bloggtoppen. Blondinbella regerar tätt följd av Kenza, Alex schulmans exfru, Gynning, Sophis mode och kling...Ebba von Sydow lyser med sin frånvaro. Alltså är det kvinnor som regerar bloggtoppen. Jag läser endats blondinbellas blogg, jag klarar inte av de andra hoppestossorna, de här modegalna människorna är inget för mig, eller katrin som vill vara out there eller Gynning som verkligen är out there. Den värsta av dem är Kling. dont know why, jag klarar bara inte av henne och hennes panna. Nej tacka vet jag Hannah på VRs blogg, och andra småbloggar som har betydligt mer personlighet än vad de där mupparna har. Men nu har jag la höjt deras blogg med en sidovisning och det kommer inte bli fler=)

Sex veckor har jag nu spenderat i Jobbsökandeträsket. Det börjar bli lite tråkigt faktiskt. Eller jättetråkigt faktiskt. Jag hoppas innerligt på vikariepoolen, på så sätt tjänar jag lite pengar while jobbsökning och kan resa lite mer samtidigt som jag väntar på THE JOB. Man får passa på att resa så länge man kan, sen sitter man där med jobba hela dagarna långa...

Nu ska jag kolla vidare på mina kändissidor, sen får det bli en hal promenad till motorvägen. Min dator kommer hem imorgon, fixad for now som han sa min reparatör, hoppas den håller. YAY- min älskade dator!

Ciao  


Naaaw...

...ni är ju för härliga, lägger upp fina låttexter och goda recept - när detta brödet är uppätet ska jag prova på de andra två, låter härligt goda! Såhär i kärva tider får man minsann se till att baka istället för att köpa=)
Vad händer annars då? Nej inte ett jota, vill boka mig till Madrid med min Kanada-Crew men får göra det när jag SÄKERT vet hur april ser ut...Johanna, dont worry, one way or another, I´m there!=) Har spenderat dagen med mor i H-stad, inget spännande dock utan rent häng med morsan haha. Resten av veckan blir det jobbsök, har sökt 30 jobb denna veckan och det finns en hel del jag skulle vilja ha men inte fan får man dem. Kanske dags för en språkkurs...i NYC kanske hehe. Känner nog att jag tappat engelskan lite under denna månad jag varit hemma, eller vad tror ni?

Nåväl, www.ams.se var det ju jag skulle kolla....

Later peeps! 

Bagarinnan Sanna


Himmelskt goda blev mina bröd som jag bakade imorse! Såhär huslig har jag nog aldrig varit, mina första bröd under mitt snart 26-åriga liv. "patting myself on the shoulder"
Igår var det ingen bra dag- fortfarande på jobbjakt, inga positiva svar alls, allt bara kändes rent ut sagt för jävligt. D känes inte ens bättre efter snack med föräldrarna, nej det kändes bara skit skit skit. Inte någon aspekt av mitt liv kändes rolig. Men så vaknar man idag och allt känns igen mycket bättre. Det KOMMER JU LÖSA SIG och jag får ju tillfälle att öva mina konster som bagare, får laga olika roliga maträtter till försökskaninerna mor och far, kan göra små trips norrut och söderut och träna nogrannt och spela MIN musik på hög hög nivå utan att någon störs=)

ciao

Men va?


Som tidigare visat är hon skitsnygg och sådär men vem sade henne att denna out fit var najs? Hon har stylister,pengar och allt och tar på sig ett par gamla jeansshorts..No I dont get it...What I DO get is that att jag kommer sitta på ett plan till Glasgow den 10 Mars- Jihaaaa!

Ciao

Superb start på måndagmorgon


Sådärja- sökt elva nya jobb och är på rätt track i jobbdjungeln igen! Även om det är lågkonjunktur så finns det faktiskt en del jobb! SWEET. Nu kan jag ägna någon timme åt ansiktbehandling, fotbad och städa mitt rum. Kanske hinner jag läsa några sidor i boken (Dubbla slag) som jag började på igår och inte kunde lägga ner förrän halv tre inatt. Promenad och inhandling inför brödbakning väntar sedan i eftermiddag!

Later gator!

..and Im here.

Back från en trevlig och härlig helg i K-town, me likey that town mer och mer efter varje besök! Tillbaka till jobbsök, träning och behandlingar. Har fått lite dålig hy så nu blir det ansiktsbehandlingar deluxe framöver. På tisdag ska jag baka mitt första bröd! Måste sysselsätta mig med något så nu jäklar ska det bli Slim Jim hälsobröd, får vi se om det blir ätbart också...

Det går verkligen upp och ner, ena dagen mår jag förträffligt och vill inte ändra på något, men i nästa sekund suger allt och jag vill bara ge upp jobbsökandet och bege mig till Katmandu för att hitta mig sjäv igen eller någon annan soulsearching...haha=)

Dock vet man ju att jag är inte den enda i sitsen som arbetslös och med ett stort hus, massa möjligheter att träna och sådär och lite stålar så kan man ju iaf ge sig ut på äventyr: K-town-check, Glasgow-here I come!

Ciao

...and I´m gone.

Äntligen fredag skulle man kunna tänka men iom att det är fredagen den 13nde så kommer det säkert hända något...typ tåget går sönder på vägen till K-town, min biljett är ej giltig eller något sådant, Superstitious, me? Not at all=)

Jag har nu igen vant mig vid de svenska programmen och trots att jag saknar mitt BET så har jag fått några favoriter i TV-djungeln:
- Gränspoliser: Både roligt att se hur de kämpar för att stoppa illegal invandring men sorgligt för de stackare som inte släpps in i landet, samt kastas ut.
- Mästares Mästare: Dokusåpa med idrottare. Här finns det inga "jag-vill-bli-känd-till-varje-pris-människor, utan duktiga idrottare som redan gjort sig ett namn på att faktiskt kunna något, kul tävlingar och roliga lustigkurrar.
-Vem vet mest: Kul frågeprogram som man faktiskt kan lite i.

Ja ni ser ju hur roligt jag har om vardagskvällarna...=) Nu ska jag packa ihop mig inför K-town, har flera tidningar och en superrolig bok " Mina hemligheter" av Sophie Kinsella. Skrattar högt hela tiden och kände väl igen mig när en karaktär i boken frågar huvudpersonen - Jamen du vet ju vad 9 gånger 8 är...och hon fräser tillbaka: klart jag gör och börjar tänka:
1 gånger nio är....nio, 3 gånger 9...blir ju och då måste ju 9 gånger 8 vara...72!!! hahaha LOVES IT!

Happy Valentine´s !

Ciao

Nej roligare än så har jag inte...

Igår gjorde jag en intervju för Manpower och ligger nu tryggt i deras databas och inväntar arbeten...eller något sådant=) Sen spenderade jag hela dagen med familjen i Lund. Jag tror nog jag såg min drömkille, han såg ut precis the way I like it,sen om han var rolig förtäljer ju inte historien=)
Snart slutet på vecka fem hemma i Båstad och visst är jag less på detta livet men vad ska man göra, jag kan ju bara fortsätta söka jobb, träna och läsa massa böcker. Har idag gjort ännu en fotbehandling själv eftersom jag inte kommit mig för att ringa till en fotperson som kan göra det "på rätt sätt". Lat- yes sir, indeed!

Tradera och jag har blivit bästa vänner och jag har snart sålt saker för 600 spänn vilket ger en vinst på 500, har lagt upp brors oanvända saker och snart kommer mer av mitt. Min biljett till Skottland är ju iaf betald!

Nej roligare än såhär blir bloggen inte, så roligt har jag ju, oh well, Im off tomorrow, förhoppnings blir helgen roligare än de fem veckor jag spenderat hemma combined=)

Ciao 

Connected for now..

Efter två dagar av no internet sitter jag som fastklistrad framför datorn hela dagen idag. Har sökt lite jobb, pratat med lite roliga människor och fixat med tågbiljetter till K-town. Dricker smoothie till lunch och inväntar internetgubben som kommer med magiska nya saker till vårt internet som givetvis valt att fungera idag när det ska fixas, muppigt.

Har sålt än mer kläder på Tradera, och pengarna bara rullar in, LOVES IT!
Nu blir det musik on blast!

Ciao

Vecka 4 and counting...

En månad har jag nu varit hemma i Båstad. Känns som ett år. Däremot har månaden varit bra, fått gjort en massa bra saker som städat ur garderober, tränat och fått erfarenhet av att gå på arbetsintervjuer. Nu blir det nya äventyr. Jag ska börja läsa tyska! Aber dorh(stavas det så?), det ska jag. Detta språk som jag för jämnan talar men som jag inte alls behärskar, ska bli skoj att lära sig på redigt! Jag ska till manpower och se till att de fixar drömjobbet till mig, jag ska till K-town och hälsa på kusselinen, och VI ska boka resa te G-L-A-S-G-O-W, nu är jag sugelilugen på en resa, och på att träffa E. Att jag inte har sett hennes vackra nuna på mer än 8 månader, nej så kan vi inte ha det! Here we come!

Vårt internet fungerar knappt, ibland som nu fungerar det men oftast inte, vilket gör mig G-A-L-E-N!! Min TV fungerar inte heller utan stänger av sig var tredje minut och min egen dator flimrar bara....Har jag haft en bra dag? Njaeee, imorn ska jag ha så många reparatörer springandes här, de måste bara fixa d!

Jag får roa mig med Beck ikväll, för TV4 tror inte på att visa nya filmer. Nej varför ska vi förändra, vi kör Beckfilmerna varje år, varje söndag, om och om och om igen. Skitbra tycker ni på TV4. Skitdåligt tycker vi på Syrenvägen 1.

Ciao

Min åsikt...

Melodifestivalen i all sin glans, låt oss kräva svenska folkets röster och inte låtsas om finanskrisens existans!!
Fem gånger skulle svenska folket minst rösta. På den ena duellen efter den andra. Härligt att massa pengar gick till radiohjälpen men hur mycket pengar ska vi lägga på att rösta på en egentligen meningslös musiktävling. nej sådär  kan de inte ha det, alldeles för rörigt!
Och du Mede, du suger rätt hårt. Det var inte ens okej, det var inte ens njaee, det var fullkomligt och oerhört förrvirrande och tråkigt. Det var för många klänningar och för mycket fokus på Mede. Me not happy. Dock gick de två låtar jag typ gillade vidare så det var ju bra, plus att Shirley kom sist. Im glad=)

Ny vecka imorn, incredibly inspired är jag!

Ciao

Då har jag alltså

tjänat ihop 228:- på de tre klänningar jag sålde, hade 33:- i avgifter på tradera och 40:- i fraktavgifter....151:- återstår....är det då värt att fortsätta sälja saker?

I längden, är det värt det?

Jag sitter här och klurar på de andra kläderna jag inte längre vill ha, mammas motionscykel( ja, hon vill sälja den, men jag får ju några procent hehe), ska man ge sig på det?

Har egentligen inget som talar emot det, jag har tid, ork och intresse och man tjänar ju faktiskt några kronor på det! Har ju ingen inkomst så fram tills att jag får mitt första jobb kan ju göra det, det är faktiskt skoj!

Ok here we go, nästa auktion!

Ciao

Utmanad!

Utmaningen: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 (eller minst 4) personer som du utmanar.

1)  Jag pratar med mig själv, typ hela tiden. På engelska eller franska, aldrig svenska faktiskt. Därför tycker jag om att vara ensam så att jag kan prata...Retarded.

2)  Jag har samtidigt som jag pratar med mig själv, alltid dagdrömmar. All the friggin time. Vardagen blir ju lite roligare på det sättet.

3)  Jag älskar bloggar och lägger tyvärr ner alltför mycket tid på att läsa alla människors skit. Hur de åt sina korvamackor, satte på sig strumpbyxor och fixade kvällsmåt åt älsklingen. Trots att det är helt onödigt vetande tycker jag fortfarande det är roligt.

4)  När jag är ute och promenerar och inte vet om jag ska hälsa på den mötande personen eller ej, tar jag upp ipoden eller telefonen för att "låssas" ändra låt eller kolla "inkomna" sms....Det händer ganska ofta haha.

Jag kan ta mig tusan inte komma på fler än fyra....jag får återkomma med fler....sometime!

Jag utmanar:
Veronica
Erik
Ulrika
Pernilla


Båstad...eller?



Jag vaknade upp och trodde jag var tillbaka i Kanada, hade varit real najs! Jag saknar Freddy, det var en angenäm håla att bo i, med de roliga människorna. Dit skulle jag vilja åka, även om det just nu är -40 grader. Båstad är inte fy skam idag heller, snö överallt och lugnt och fridfullt. Fortfarande arbetslös,jobbsökande,in between jobs eller vad man ska kalla sig. Dags att gå till arbetsförmedlingen!

Ciao

Beslut

Vid vissa tillfällen står man inför stora val i livet. Angående utbildningar,resor,arbete,vänner eller lägenheter. Ibland tar man rätt beslut, ibland fel. Paris 2004- So right. Aix-en Provence- not so right but still in a way a little right. Örebro utbildning- right, praktik i San Diego- right. Idag stod jag inför ännu ett val som skulle komma att påverka min framtid på ett rätt tradikalt sätt. Man vet aldrig om man tar rätt beslut, man får aldrig reda på om man gjort fel eller rätt för man kommer ju aldrig se hur det blivit om jag valt Ja istället för Nej. Nu blev det nej och nu i efterhand har jag såklart ångest ifall jag tog fel beslut MEN samtidigt måste jag släppa det. Jag har tagit beslutet och inget kan ändra på det.

Varför jag sa nej: det kändes inte rätt i magtrakten och jag tvivlar på att jag kommer att ångra det. Framtiden får utvisa det. Nu tänker jag se detta som något oerhört positivt och le=) Just Smile and wave girl, just smile and wave...right?

Ciao

I´ve learned...

“....that life never goes the way you planned. So my goal is to learn as much as I can about as many things as I can, so when opportunities present themselves, I can hit the ground running"

"that no matter how much I care, some people just don’t care back."

"that it takes years to build up trust, and only seconds to destroy i
t"

Det känns lite som jag lever i ett vakuum. Jag inbillar mig någonstans att i framtiden, ja då kommer jag bo omringad av alla de underbara människor som jag träffat under åren utomlands. Att E, J och S, mina tre musketörer kommer bo i samma lghkomplex som jag. Eller att F & E kommer att underhålla mig med sina sjukt knäppa skämt. Men det är nog bara jag i mitt framtids-önskande som kan önska att det blir så. När E messar och säger att vi ska dansa loss nästa gång vi ses, att det kanske kommer vara så att vi bor långt ifrån varann i framtiden med...nej jag kan bara inte se det...så får det inte vara. E,J,S- nej ni får faktiskt inte bo långt ifrån mig=)

Ciao



40 jobb!

Enligt en undersökning på arbetsförmedlingen ska man söka 40 jobb innan man får ett. Jag har sökt 31 sen jag kom hem. Jag sökte ungefär 60 jobb under hösten. Borde jag inte få ett snart då? Jag ska minsann fråga min personliga kontakt på arbetsförmedlingen på torsdag, hon borde rimligtvis ha något svar på den frågan, inte sant?

Så har man blivit sjuk, kanske har det varit alla tuffa behandlingar jag utsatt mig för...eeeeeh eller inte=) Kanske bara utan mössa på promenaderna som gör det. Oh well. Inte så att man har ett jobb att sköta!

Dags att hitta flygbiljetter!

Ciao


Starten på vecka 4

Sen 19 års ålder har jag egentligen inte haft något riktigt eget hem. Jag har hela tiden vetat att jag ska någon annanstans efter en,tre och sex månader och därför aldrig brytt mig om att hitta något superbra boende eller inrett fint. Nu är det väl tänkt att jag ska hitta ett jobb som kommer hålla mig på en och samma plats i minst ett år eller två. Jag har faktiskt ifrågasatt om jag kommer klara det, att bo på ett och samma ställe så länge...Rastlösheten finns i mig hela tiden och än lever den. Men när jag såg en tavla idag som jag föll för så började jag fundera över hur min nästa (och första egna) lägenhet ska se ut och inredas så ser jag faktiskt fram emot det! Att få ha något eget. Bara det blir i någon av mina städer jag kan tänkas bo i.

3 veckor exakt har jag varit hemma och jag har press på mig att hitta ett jobb, Press från mig själv. 1 mars måste något ha hänt. Annars...Dock trivs jag bra hemma med päronen, mina aktiviteter och de vänner jag träffar. Allt har sin tid som man brukar säga, och det jag gör nu behövs inför framtiden. Nu börjar jag dock planera för skidåkning, Glasgow, London och Paris. Att jag inte varit i Paris på snart två år, nej så kan vi ju inte ha det.

Ciao

Ps- Ikväll blir det hederligt vattenbad med fotsalva för fötterna, kanske det enda som behövs?

RSS 2.0