Diversity

Måste alla säga att det är varmt hela tiden? Alla blogginlägg heter typ "usch vad varmt det är, ojojoj vad varmt det är, helskotta vad varmt vi har det" Alla man möter på stan kommenterar det. Visst fasiken är det varmt men why the hell comment on it?? Hör jag en till som säger det...mummel mummel

Har jag sovit inatt? Nej två sms från Skottland väckte mig med några timmars mellanrum och sen ett sms från en kompis till bror min som ville ha skjuts till Ä-holm. Inte heller får jag i mitt sömndrunckna tillstånd rätt på av och på knappen för ljud så vakna gjorde jag, varje gång. =)

Solat och simmat denna underbara dag och den fortsätter med grillning på altan- LOVELY!

Idag visade min mormor ett brev för min föräldrar som jag skrivit 1990:
Hej Mormor,
kan jag få låna 34 kr för jag vill köpa en likadan bok som Jenny(kusselinen) har? Om Lidi och Lofsen. Den vill jag ha.
Ja___  Nej__

Hon har aldrig fått tillbaka dem pengarna så jag ska köra dit imorgon och betala tillbaka. Rätt ska vara rätt, right?=)

Imorn är det 1a juni och P-skiva gäller i hela Båstad samt att man INTE får parkera överallt så nu blir det lättare att komma fram. Jag ska INTE köra mer bil from nu. Båstad+ bil på sommaren= Katastrof.

Ciao

Värdiga vinnare i Britain´s got talent och jag skulle inte ha ngt emot ashley...not at alll=)

Jag ligger ju i lä med antalet barn iaf...



Det är heeeeelt galet, 21 BARN och 29 ÅR GAMMAL!??

Som svar på mina egna frågor jag ställde här så har jag fått perfektus hy igen och mitt hår har växt-YAY! 2 veckor till klippning så väx väx väx!
En ny plan för framtiden börjar ta form i mitt lilla brydda huvud. Jag tror minsann jag har hittat det ultimata till hur jag ska gå tillväga med allt. Planera planera planera, what I do best=)
Imorn är det Mors Dag pch jag har köpt fin present till mor. Sen blir det sim och sol med P följt av Mors dag lunch!
På måndag blir det utgång och Timbuktu för hela slanten!

Ciao

Sanna i ett nötskal.

"Du är en sann filosof som analyserar de flesta ämnen ingående. Du förstår och kan enkelt ta dig igenom svåra frågeställningar, vilket gör att du enkelt kan sammanfatta och ta in information och du tänker ofta utanför uppsatta ramar. Du är påhittig och gillar att analysera teoretiskt. Du har stor socialkompetens och du är både en god lyssnare och en god talare. Du har lätt för att läsa andra människors ansiktsuttryck, kroppsspråk och tonläge vilket gör att du intuitivt förstår människors behov.
Du är mycket empatisk och bryr dig mycket om andra vilket gör att du ibland får göra personliga uppoffringar för att vara en bra och stödjande vän eller kollega. För dig är det också viktigt att engagera dig för en bättre värld.
Du uppskattar nya idéer och erfarenheter och är flexibel, vänlig och öppen
för äventyr. Du beundrar impulsiva och spontana människor trots att du gärna själva planerar i förväg.
Du är konflikträdd och söker alltid en lösning som tillfredsställer alla och med dina färdigheter som förhandlare tillför du ett lugn till den många gånger kaotiska världen omkring dig. Som vän är du varm, insiktsfull och spännande.
"

Gjorde ett personlighetstest såhär på morgonkvisten och det resultatet känns väldigt mycket Sanna=)
Nu ska jag städa hela garderoben, rummet, rensa och feja, sen blir det 85-års kalas. Jag hoppas jag är som min farmor när jag är 85. Hon skruttar runt i sin Skoda, runt 35 km i timmen på 90-vägar. Med jämna mellanrum kör hon in till kanten för att släppa förbi ilskna bilar bakom sig. Jobbar varje dag, sen direkt upp till sitt torp i skogen. Tupplur vid tolvsnåret och sen skvaller med tanterna på eftermiddagen- Krutgumma helt enkelt!

Ciao

Roligheter


Denna reklamen är faktiskt riktigt rolig!

Annat som är roligt är när mamma och jag är ute och handlar vad som, så träffar man såklart vänninor till mor, eller iaf bekanta. Och alla berättar dem hur de fått barnbarn och att barnen flyttat hit och dit. Vad kan mamma säga? Nej Sanna har precis flyttat tillbaka hem och bor med oss. Barnbarn nej gud nej=) Mohahaha stackars min mamma. Det kommer dröja tills barnbarnen kommer, 30 + har jag ju alltid sagt=)

Ciao

Tvättklämmor tack!

- Hej kan jag hjälpa dig?
-Har du några tvättklämmor?
-
Eeeh nej det säljer vi inte.
- Nej jag menar om du har några över?
- Över? Nej vi har inte tvättklämmor på turistbyrån, prova ICA?
-Nej jag ville ha några om du hade några över.

Sen när går en privatperson runt med TVÄTTKLÄMMOR i bakfickan?

Människor är ett roligt men väldigt bisart släkte, je vous dit!

Ciao

End of may

Snart sluss på veckan. Igen. Maj är över och sommaren börjar la nästa vecka? Jag tänker iaf inleda juni med Timbuktu-konsert! K som slog mig i bowling igår ska hänga med mig, ska bli skojsigt.

Jag ska erkänna en sak- Jag läser Blondinbellas blogg väldigt ofta. Yes I do, och vet ni jag GILLAR hennes självsäkerhet, hennes sätt att peppa tjejer. Man märker mer och mer hur osäkra tjejer,kvinnor är. Killar också men de döljer de så väl med arrogans=) Min ena arbetskamrat är så sjukt osäker att hon ibland försöker trycka ner oss andra eller att hon ursäktar sig 100 gånger för sina svagheter. Eller en annan jag umgåtts med lite grann detta året. Hennes kommentarer och ursäktande. Så jäkla synd tycker jag!! Alla är vi osäkra till en viss punkt men när det går för långt att de ursäktar sitt varenda move, säger dumma saker om sig själva....jag tycker det är så synd. För att må bra och lyckas måste man ju först och främst tycka om S.I.G S.J.Ä.L.V. That said, det är ju inte lätt alltid=)

Anywhoo, jag tog Es modighet till mig och har nu satt igång mitt eget lilla modighetsprojekt, I will tell u later om det=)

Ikväll ser jag fram emot en kväll utan träning, har tagit fyra spinningpass i rad nu så ikväll ska jag inhandla badrdäkt inför badpremiären imorn och bara hänga! Chillax.

CIao

PMS is a bitch

PMS, är ett samlingsbegrepp för olika typer av fysiska och/eller psykiska besvär under förstadiet till mens. PMS-besvären är mest uttalade 3 - 10 dagar före mens. Det är ofta de psykiska symptomen som dominerar vid PMS. Stämningsläget förändras i rikting mot nedstämdhet och kvinnan blir känslomässigt instabil. Det gäller allt mellan "att känna sig olycklig" till verklig depression. Däremellan ligger tendens att bli irriterad, intolerant, orolig, grälsjuk och aggressiv. Vissa kvinnor kan även uppleva olika typer av smärta. Bland annat eftersom kroppen behåller mer vätska dagarna innan mens och orsakar allmän viktökning och svullen mage. Många kvinnor får även ömmande bröst, ryggont, migrän eller känner sig allmänt illamående.

Jag har alltid avfärdat folk som skyller på PMS men på senaste tiden så har jag märkt hur hela jag förändras något grymt veckan innan D Day. Helt galet. Deprimerad och allmänt "dont wanna do nothin"...Att det kan vara så ändå....

Ett annat krux jag kommer underfund med: Mina BH-band trillar alltid ner...folk har påpekat det men min mamma förklara varför det är: "Vi har sluttande axlar" hon och jag så de glider ner no matter how hard jag spänner haha. Jaha vad gör man åt sånt lixom?

Nu börjar the wannabe-bratz/bratz killarna ringa till byrån:

 

-Välkommen till turistbyrån, Sanna.

-Tjena, Napoleon här.(Eeeh säkert Nappe) Jag vill ha ett schyyyyyyyyyyyyyysst hotellrum i Båstad under tennisveckan, gärna med extrasängar(du vet man ska ju inte gå hem själv hehehe, om du förstår vad jag menar, tjejen). Det får kosta vad det kosta vill, vi är fem störtsköna killar från Örebro som ska leva skööööööönt under Tennisveckan förstår du.

- Okej, jag har bara ett rum på ett hotell utanför Båstad...

- Vadå, stumpan, vi ska inte köra, här ska alkoholen flöda..

-Taxi, tänker jag, prisvärt dont u think?

-Det får kosta vad det vill...så fem läckra grabbar, skarru med? Det kommer bli världens röj, vad kostar det du hade? Priset spelar iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingen roll!

-19 000 för en vecka.

-  Alrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrright super, ska snacka ihop med killarna här så ringer jag dig, Jenny, skittrevligt att snacka med dig!

-Sanna heter jag.

-Preeeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, Sanna, vi hörs tjejen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

Det är ju ändå sjukt underhållande, vad det är roligt ändå att dessa härligt störda människor finns!

Ciao


Brinna för min franska kanske?

Sååå min franska har börjar bli sämre. Men för att göra den till det den var när jag senast var i Paris så har jag hmmm "lånat" hem en del franska filmer för att friska upp le francais. Som taxi-filmerna som är sjukt roliga. Nid de Guepes, Nos amis les flics och Parlez-moi de la pluie. No subtitles, just me and the french. Yesseri.

Min vän E gjorde något grymt modigt häromdagen. Stående ovation till dig E. Så det har inspirerat mig, finns inte tid för att vara feg. Här ska det varas modig. Vet bara inte redigt HUR än men på något sätt ska jag det...=) Som du E=)

Jag vill hitta något att brinna för. Som vissa brinner för sitt jobb, sin hobby eller ja vad tusan de än brinner för. Jag vill go all in i något. Jag tycker om mitt jobb men jag brinner inte för det. Jag gillar mina hobbies men jag brinner inte för dem. Jag vill vara 100 000% into något, som jag vill fixa och dona med....mmmmmmeeeeeeen VAD?


Ciao

Inte-gjort-ett-smack-helg!

Så vad har jag lärt mig efter en helg av film,bok värvat med bloggar, godis och mer film och bok?
Att det är okej att ta en helg där man inte gör ett smack. Att det finns sjukt många kassa bloggar such as Linda Rosings megatråkiga blogg. Att de flesta chick lit böcker är ett och detsamma och att jag nu efter två chick lit böcker i rad ska läsa "The Audacity of Hope" av Obama. Kan behövas.

Två och en halv vecka kvar av praktik innan sommarjobb drar igång. Då är det även dags att börja söka arbete inför hösten. Så var man där igen. Pust. Nåväl. Min vän E har fått jobb, heja E, så jäkla grymt. Att han inte kan hänga med MOI hela den dagen när jag är i Gbg...ja jag förlåter det, jobb är väl en OKEJ ursäkt...=)

Dags att läsa färdigt boken, se färdigt Taxi, och snart svida om för spinning. Jag är redo för sista veckan i maj- Bring it on!


Ciao

Obsessed with taxi!


Filmkväll denna regniga kväll. Jag såg först Obsessed med min favorit of all, Beyonce såklart. Har aldrig tyckt hon var så bra skådis men i denna e hon faktiskt helt okej=) Filmen är helt okej den med. Idris Elba, e ju inte helt fel han heller!
Nu blir det taxi 1,2,3 och fyra DELING DELING!

Ciao

Ich Spreche Deutch!

Jaha så har man pratat tyska. Ett äldre par tyskar som nästan började gråta när de frågade om jag talade tyska och jag skakade på huvudet. Jag tyckte så synd om dem att jag minsann tänkte OKEJ EFF IT, jag kör på. Så jag klämde ur mig
- Ich ferschte ein bichen( egen stavning klagades det inte på tack=)
De sken upp som två solar och frågade efter ein waffel museum. Nu finns det inte något museum dock ett wåffelbruk där man kan äta, så på teckenspråk och funf minuten-anvisningar fick jag dem på rätt väg. Aaaaaand Im pattin my shoulder. Heja mig. Jag har tyskan i blodet så nu ska den bara sättas i språkliga kunskaper.

Jag fick en konstig tanke häromdagen. Att personen som skapat världen(om det finns ngn sådan) sitter och läser gonattsagor för sig själv. Dessa sagor är i själva verket våra livsöde. När personen är på gott humör får en människa ett bra liv men har personen en dålig dag blir en annan människas liv olyckligt....Så alla dessa historier som han berättar som godnattsagor blir våra livsöden...

Är jag ute och snurrar nu, har jag för mycket tid on my hands eller en fantastisk skrivådra med en sjuhelvetes fantasi? Ja, självförtroende idag säger såklart det sistnämnda=)

Sen har jag två frågor:
- Kommer mitt hår bli längre än det är nu eller är det som Frissan sa att vissas hår växer till en viss längd och sen inte kan bli längre?
- Vad är det som gör att min hy blivit så ofantligt dålig med utslag och blemmor i hela ansiktet? Är det rättvist eller?


Ha en bra helg y ´all!

Ciao

Victory

Ja ensam är stark...kanske inte på en turistbyrå som invaderas dock. Telefon ringde konstant och folk hade tusen frågor och saker de skulle köpa. Bland dessa var en italienare och hans svenska vän. De ställde fråga efter fråga och någonstans efter den 511e frågan förstod tom jag att det nog inte var frågorna de ville ha svar på...nej det var egentligen ett ställe att hänga på....och när italienaren klämde ur sig på halvt svenska, halvt engelska ifall JAG skulle jobba där hela sommaren, ja då skulle de komma tillbaka. Så fort han sagt det förstod jag ju att jag skulle bli röd i ansiktet men tänk, det blev jag inte! Man vet ju hur dessa italienare för sig så man tar inte det på allvar at all! En seger till mig.  En annan seger jag kan räkna idag var tennissegern. Japp jag vann men motståndet var inte jättestort iom att M inte rörde sig så möe hahaha. Men det var skoj!

Bara en vecka kvar av maj sen börja sommaren officiellt, ser vi framemot eller hur?

Ciao

Kristi Himmelsfärd

Idag efter jobbet ska jag spela...TENNIS! Det var minst 10 år sedan jag höll i ett rack men nu jäklar ska vi prova på´t igen. Annars är dagen solig,  ett turistfyllt Båstad och ett helt okej humör.

Min chef sa att jag skulle ta ledigt lite innan sommaren börjar...SWEET säger jag som varit arbetslös i fyra månader och inte gjort möe under den tiden! Jobba två månader och sen få SEMESTER- now how great is that!? Men jag har ju som sagt inte jobbat så mycket så jag tar lite försiktigt EN DAGs semester.
Så den 12 juni ska jag ta mig upp till Gbg för shopping, sushi och glida runt i en härlig stad, Erik, join me for sushi will ya?

Nästa vecka ska jag äntligen börja simma på morgnarna. Jag har väntat och väntat och skickat mail till dem för att få veta när de öppnar. Legat på dem som en igel! Måndag är den officiella öppningsdagen, LOVELY! Det finns ju inget bättre än att börja dagen med simning i en stigande sol. Ja Båstad är fan i mig härlish härlish och jag börjar tycka om sommar mer och mer. Tanken att bo kvar här i Båstad slog mig häromdagen och jag tänkte att kanske kanske hade det gått?...Men sen kom jag till mina senses. Nej vintern.... Nej jag vill helt klart bo i storstad.

Ciao

Båstad in all its glory!

Igår var det sommar kick off för alla företag i Båstad som är medlemmar i den turist ekonomiska förening som Båstad har. Där jag då jobbar. Ett event(som jag varit högst deltagande i då jag planerat det och fixat allt, klapp på axeln till mig) där vi träffas för att samtala om vad som händer i sommar.
Jag som Båstadfödd person har kanske inte alltid insett hur stort detta med "Båstad" egentligen är...Att vi har u21landslaget som kommer och bor och tränar här i sommar och att nu Portugals landslag, DVS Cristiano Ronaldo har bestämt att de ska komma hit på träningsläger i den närmaste framtiden, möjligen i september, hur galet är inte det? Att en liten ort som Båstad får ta emot ett av världens bästa fotbollslag?
Rix FM Festival, TVÅ tennisveckor, restaurangvecka, Hamnfester, Pepes Bodega, u name it and we have it here! Varje sommar lockar vi flera miljoner besökare. Igår när vi gick igenom alla händelser för sommaren kom jag på mig själv med att njuta, jag älskar detta, detta är ju vad jag vill göra i framtiden! Turism, event, galenskaper Halleluja säger jag!

På torsdagkväll ska jag sätta ihop nya CVs, snart är det dags att IGEN söka jobb, dags för en karriär EFTER turistbyrån!

Ciao

Turistbyrån ordnar sovplatser...whatever it takes...

Ung dansk kille ringer och pratar engelska...
-Hello, I would like to book an hotel during tennisweek
-I´m sorry, we are completely booked...
-Well we need to stay somewhere? Can we put up a tent? On the beach?
-Um well Im not to say, its not legal but if u wanna take the chance...
-Or we could just find company for the night, and stay with the girl for the night...
(Överentuastisk Sanna)- OH YES, that wouldnt be a problem for u during that period of time!! Swedish girls will be..ehh u know ( Sanna börjar inse vad hon gör och blir långsamt rödare i ansiktet..trots att han e på telefon!)
- Oh great, swedish girls are like that ok well then I guess we will see U there!
-Ehhhh just det.....


Ringlös

Det finns en anledning till att jag inte ska använda saker jag får eller som jag köpt och betyder mycket för mig. Ringen jag fick i födelsedagspresent är borta sen fredagen och jag är livrädd att jag tagit av den på solariet och sen gått. Den lär ju INTE finnas kvar när jag kommer dit om tio minuter. Ser någon en fin ring ligga i ett solarium så tar 9 av 10 personer.
Det gör mig väldigt ledsen att jag glömt den för ja, mamma lär ju bli ledsen att jag tappat bort den, och jag är sjukt arg på mig själv att jag inte kan hålla ordning på mina saker.

Imorse ringde någon mig från dolt nummer....folk ringer aldrig mig före 10 på förmiddagen, vem kan det ha varit och vad vill dem klockan åtta på morgonen? Spännande=) Man får hoppas det ringer igen...men det är ju säkert inget viktigt...

Måndag morgon, ringlös och ingen sol, kan det bli en tråkigare måndagsmorgon?


Ciao

Helghärligheter

Expressen,DN, dagbok, Australia-film, choklad, vatten, kalender, projekt B och min stoooooora säng. Så tänker jag spendera söndagen tills det är dags att spinna vid fem.
Igår samlades fyra av mina gamla vänner från 9an hemma hos moi. Vi käkade pizza och chips, drack vin, dansade och snackade en sjuhelvetes massa! Lovely. Sen for(influerad av norrlänningar) vi till ett tomt Pepes. Ja det var sannerligen inte möe folk, vilket var lite tråkigt men vi shakade loss utav bara den ändå.
Time för ny jobbevecka och nu har jag två veckor framöver med nästan inget planerat...men det ändrar sig säkert=)
Island tycker jag skulle vunnit, bäst helt klart, Norge, visst fine, glad låt men värst bra var den inte!




Ciao

B.e.y.o.n.c.e






Bilder lånade av M.D & A.G
Jag som drömmande väntar på Beyonce. Hon är helt jäkla fantastisk och skulle jag få vara någon annan för en dag skulle jag var henne. KOLLA HENNES DANSARE...Need I say more?

CIao

Turistbyrån

Det är ändå jätteroligt med de härliga sakerna som folk ringer och undrar över!

- Hej, jag skulle vilja veta, det finns ett äventyrsbad i norra Tyskland. Vad heter det?
- Eh, jag kan se vad jag kan hitta på nätet....(efter en stunds sökande)nej jag kan inte få fram något, tyvärr
- Men hur kan du inte veta det?
-Eh hehe, jag jobbar ju för att promota och upplysa folk om Båstad och Bjärehalvön...
-Ja allså jag trodde du visste detta..
-Kanske om du ringer en turistbyrå i säg hmm..Tyskland??
- Nej det tror jag inte hjälper...
-Malmö ligger ju närmare, de kanske har en aning?
- Jaaa det vet de säkert, tack då

"Blank stare"

Klänningsjakt


Det bästa med att bo hemma är att jag kan sno föräldrarnas tidningar. DI Weekend är lätt favoriten. Alltid roliga och intressanta reportage, som idag t ex intervju med Petter om fildelning och en artikel om allas vår korta lilla franska president. Najs, bättre än så kan inte fredagsmorgnar bli tror jag. Det lär får bli en egen prenumeration när jag väl flyttar.

Nu är mor min på väg hem från Norge med den klänning jag letat efter i flera veckor...det var nämligen så att jag hittade denna klänning men inte i rätt strl. I Hbg var det. Jag fortsatte jakten i Sthlm och var inne i sex olika affärer för att hitta... men icke. Dock ringde mor i onsdags och sa att hon nog hittat den...efter långa förklaringar från oss båda tror vi nu att det är denna klänning hon fått med sig hem....varför skaffade jag aldrig MMS- funktionen, får nog göra det nu när jag bytar telefon..

CIao

Knappar massa

Idag satt jag nästan och somnade på jobbet. Men när jag kom hem var tröttheten som bortblåst. Snabbt hoppade jag i träningskläder och iväg på en solig promenad i skogen. Hem för matlådefix och sen skriva skriva skriva på projekt med stort P.  Det är extremt mysigt att sitta med dator i knät, kaffekoppen och musik och bara knappa knappa. Äntligen är det helg och jag ser fram emot shopping/fika med gamla vänner/ utgång på Pepes.

Nu ska jag snart sussa, ha en superhelg y´all!

Ciao

Skapar debatter!

Jag startade en debatt idag. Efter spinningen igår sa ledaren att " ja, nu ska ni inte gå hem och äta, för då förstör ni fettförbränningen"!! Okej tänkte jag, då vet man det. Idag efter spinninge säger dagens ledare " Då ser ni till att gå hem och äta något nu, så träninge ger resultat"
Normalt sett brukar jag ALDRIG fråga eller säga saker i ett stort rum med människor, men idag kunde jag inte hålla mig, såjag frågade, WHATS UP lixom, du säger en sak, han igår en annan?
Och snacka om att få folk engagerade, alla började prata och säga nej men GUD VAD FEL HAN HAR, du måste ÄTA, annars försvinner musklerna, DU MÅSTE ÄTA! Alla hade åsikter och tankar och kom fram till mig efter passet, haha.
Lite roligt ändå.


Det är spännande ändå med humöret. Hade en underbar dag men helt plötsligt bara vände det och allt känns just nu bara skit, vad är det som nu gör det? MegaMysko, nåväl det går väl över tills imorn!


Ciao

Eh Va?


Dagens: Hur tänkte du??
Dessa galet komiska rappare....inser att de är rika, köper massa äkta smycken (och massa oäkta som de kan ha på sig ute) sen när de inser att de är panka försöker de sälja de oäkta först( som stupid ish kanske tror det är real hehe) sen får de sälja resten efter sin one hit wonder. Ja det är bra roligt det.... Nu tycker folk att de RIKA människorna ska ha sympatier för oss normala vanliga och inte spendera så mycket pengar, inte leva som att de har pengar utan dra ner på sina pengar....spännande det där....?!

Jag var ensam på spinningen med ledaren igår. Då fanns det ingen möjlighet att slinsa...jag körde järnet. Jag och Bosse. Lovely. Jag längtar till helgen, ska än en gång ge mig ut på jakt efter den där klänningen jag nu sett i fem H&M men inte i rätt strl....i Halmstad då? Sen blir det fest- SWEETNESS!

CIao

Lyckliga jag

Åh vad underbar hon är! Beyonce! Jag lyckades komma riktigt nära och fick typ stå ansikte mot ansikte mec henne och gud vad liten och vacker hon är! Sen att komma nära dansarna var inte direkt fel heller....Konserten var superbra och jag är precis som jag är efter konserter, sådär glad och bestämd med klara mål för vad jag ska göra med mitt lilla liv. Precis som om hennes succe triggar mig...det är bra konstigt det där.
Dagen har varit extremt hektisk och nu ska jag Sanna AKA Trötter hem och spinna för att sen jobba lite på mitt och Es projekt innan jag får sova. Man klagar att man aldrig är ledig kanske men fasiken vad roligt det är när man har massa saker på gång och saker som är roliga!! Life is gooooooood=)

Det är nästan lite galet vad livet känns bra just nu, en forskare sa en gång på Skavlan att vi har ungefär tre månader i rad som vi är lyckliga sen går det neråt igen för att sedan återigen gå uppåt....så jag säger att mina tre började.....i lördags! Det var då jag, ståendes i rulltrappan, vände mig till S och sa: Livet är bra fantastiskt ändå, det blir inte bättre än man gör det och väljer man att göra det dåligt med idioter till killar, fel jobb, fel vänner, ja då är det dags att ta sig ur det. Man kan tyvärr inte skylla sin olycklighet på någon annan (OFTAST) än på sig själv. WORD.

Ciao

Smittar av sig- både skratt och energin från scen!

Min väninna har det mest smittande skrattet ever. Av någon bisarr anledning kom jag att tänka på det imorse. När hon väl kommer igång, ja då kan man inte längre skratta åt det som sades eller gjordes utan mer med henne för hon låter så sincerely glad. Man vill oftast kittla henne för då börjar hon MEN jag vet ju att hon hatar det...=) Nåväl, eftersom jag inte fått tummarna ur och åka och hälsa på henne så vet jag nu att om typ TOLV veckor kommer hon till Båstad- Halleluja!!! Då har vi typ inte setts på....1 år och en månad, LONG OVERDUE. Pallra dig hit nu E=)

Ny vecka och om en halvtimme beger jag mig till el worko, men det blir ju bara en kortisdag för ikväll som ni vet:

Det är total lycka att gå på hennes konserter, bara så du vet Poop-E, att få höra single ladies LIVE för första gången- Total AWESOMENESS!=) När jag såg henne 2007 var jag i total awe efteråt, aldrig sett någon ge så mycket på scen som hon.
Till helgen blir det lite av klassfest/reunion med folk från högstadiet, spännande! Även om jag ftf har kontakt med de flesta ftf så ska det ändå bli skojsigt...!

Happy Monday!

CIao

Härlig weekend!

Jag fullkomligt älskar mina små utflykter. Denna helgen med S har varit totally FAB! Efter att ha uppdaterat varandra på varje aspekt av våra liv blev det brunch på the one and only brunch place - SIRAP! Därefter shoppade vi loss och njöt av Sthlmssolen. Därefter stod Bounce på tur.  Som jag har längtat tills denna föreställning! Och visst tusan var det bra, de är asgrymma dansare och hela showen involverar oss i publiken, då de dansar med oss, runt oss och ovanpå oss! Lite spretig föreställning om det ska vara något på minussidan men med J och F på scenen, ja hur kan det bli tråkigt att titta, maj god vilka snyggingar! Helt klart värt varenda öre!



Efteråt gick vi och mötte upp Ss vänner och drack vin på imperiet på söder, mycket trevligt ställe med snygga pojkar vart jag än tittade, Sthlm really is the shit!

Nu ska jag snart sätta mig på flyget söderöver igen för att ladda för BEYONCE imorgon i Gbg! Det kommer bli helt FAB!

Jag kom på mig själv igår när jag och S släntrade runt i stan att jag är helt och fullkomligt supernöjd med mitt liv just nu. Jag har ett skoj jobb som jag trivs super med, jag har superba vänner jag kan åka och hälsa på och göra roliga utflykter med, jag kommer ha tillräckligt med kosing i höst för att kunna flytta dit jag vill flytta, göra den Paris- resa jag vill göra. Jag är på väg mot mitt mål och inget , ja inget känns jobbigt eller osäkert. Jag vet exakt vad jag vill med mitt liv och känslan av att veta är viktigare än något annat. Jag säger som Brandy:

I´m sitting on top of the world!

Ciao

Du ser för snäll ut.....

För några år sedan när jag arbetade i Korvkiosken så kom Fredrik Belfrage(googla om ni ej vet vem det är) och köpte cigaretter. Han var sjukt otrevlig och jag kommer ihåg honom just på grund av hans otrevlighet.
Idag kom han in på turistbyrån och frågade M (min kollega) om några saker. Han var trevlig och behaglig. Jag berättade för M och hon sa:

-Jamen du ser ju så snäll ut, det är säkert därför han och andra kan vara otrevliga....

Är det så det är? Ser jag ut som ett jävla MÄHÄ? Ser jag ut som varsågod kom och kör över mig? Eller ser jag så snäll ut att de tror att jag inte kan bli arg och vara bestämd? Hmmm tåls att fundera på=)

STOCKHOLM

Sista jobbdagen för veckan-skönt! Ikväll bär det av till Sthlm där jag ska hänga med min underbara S och lösa livets stora gåtor..eller något. Vi ska iaf gå och se Bounce imorgonkväll, som jag har längtat!
Jag ska även börja på Es & Mitt projekt ikväll....det är så svårt att bara börja...
Sverige - Kanada i semifinal ikväll, hoppas vi kan göra tvärtom iår från vad som händer förra VM!
Have a great weekend y´all!

Ciao

Det finns människor och så finns det människor=)

Jag.kan.inte.gå. Spinningen, promenaderna och nu slutligen loppet har förstört mina ben totalt och jag haltar om vartannat för all värk i benen. Men jag kan inte med nu att bli "sjuk" och inte kunna träna, I am on a roll ju! Damn it!

-Välkommen till Turistbyrån
-Hej, jag vill åka till det där museet som ligger söder om stan
- Mmm okej vet du vad det heter eller vad de ställer ut?
- Ja det är impressionister som ställer ut
-Okej, jag känner inte igen att vi har det här i Båstad...
- Nej INTE I BÅSTAD, I KÖPENHAMN, söder om KÖPENHAMN, du vet det där museet...!
-Ehhh du e medveten om att du ÄR I BÅSTAD?? Jag kan googla och se vad jag kan hitta men annars tyvärr får du kontakta turistbyrån i typ ja kanske KÖPENHAMN???

Folk allså....makes my day wonderful=)

Bjärebygd!

Mamma och jag tog bilen runt bjäre för att lära känna min hemby. Där jag bott i 19 år. Vissa av ställena har jag aldrig hört talas om. Så efter en timme runt om Grevie, V Karup, Kvinna böske and god know where så vet jag nu lite mer om byn jag promotar till resten av Norden! Eller världen kanske jag ska säga, vi hade några indier förra året som letat sig upp till bjäre....

Imorgon blir det jobb, promenad, ishockey, och packning för på fredag far jag till Sthlm och ska hänga med den coolaste Stockholmarn! Ska bli wonderful att komma iväg en helg till den kungliga huvfudstaden=)

Idag startade jag och E ett projekt, vi får se hur det går men det ska bli skoj att ha att knåpa med på fritiden!=)

Ciao

Service Schmervice!

Det bästa med mitt nuvarande jobb är att varje dag skiljer sig lite från varandra. Det är ungefär samma arbetsuppgifter men med inslag av nya saker. Eftersom jag är extremt service-minded så passar service-yrket mig men samtidigt ligger det mig i fatet med. Jag vill alltid till 100% göra allt för turisten/kunden och lyckas jag inte ge dem exakt vad de vill ha så grämer jag mig hur länge som helst. Samtidigt när man lyckas boka boendet, golftiden eller de rätta biljetterna- ja då känns det bra! Dock har jag insett en sak: Jag har svårt att ta en sak i taget. Jag kan ha sex olika mail med sex olika frågor jag vill göra dem alla samtdiigt, så fort jag bara kan, så de ska vara nöjda och glada. Men under veckorna som gått så har jag fått lugna ner mig, ta ett samtal i taget, ett mail i taget, ett golfpaket i taget. Tänk vad man lär sig i arbetsvärlden=) Haha.

Men detta är nog den första arbetsplatsen som jag trivts på med både arbetsuppgifter och arbetskamrater. Service-yrket är rätt yrke för mig for now, och det känns himla bra att hittat in på rätt bana. Och i detta nu kan jag säga att London står tur för Sanna. Så känns det iaf idag=)

Ciao

35 minuter var helt okej!


Jag ska ut på sightseeing...jamen klart jag tar dessa skorna!Perfekta att besöka världens mest underbara stad, Paris! Eeeeh nej, men sen är jag såklart inte världsstjärna som har en bil väntandes i varje hörn när jag blir trött... vems fötter är det?
Idag sprang jag vårruset- 5km på 35 minuter. Jag hade nog kunnat ta det på 30 minuter men benen domnade efter 3 km men kondisen var det inget fel på, men jag är nöjd ändå! Dock har kroppen tagit stryk efter denna månad med sjukt mycket spinning, promenader och gym. Men har jag en gång börjat träna så kan jag inte förmå mig att hoppa ett pass, är anmäld till spinning imorn men tror nog att kroppen egentligen behöver vila DOCK blir det ingen träning tors-sönd då det är hockey och Sthlm för hela slanten...wait a minute ingen träning måndag heller, förutom att jag ska Shaka loss med Beyonce!! LOVELY! Lästa på BBs blogg att hon tyckte Beyonce och Jay-Z är det coolaste paret ever. Och jag kan inte mer än hålla med, Coola är vad de är! Och så härligt hemliga, gulliga och annorlunda från alla andra tråkiga kändispar som skiljer sig, bråkar och har sig. Jayonce rocks=)

När jag hittar min Mr Right, ja då ska han vara min Jay-Z, u know what I mean=)

Ciao

Första helgen i maj avklarad!

Fick genom Expressens sportbilaga tips om roliga klipp på Youtube. Så jag checkade Kobe Bryant och Lebron James storhet. Vad som gör målen,passen och hindrandet av målen är ju egentligen sportkommentatorerna. Det är dem som hissar upp det med sina skrik. Även om det är coola grejer de gör=)
Nu är det snart dags för en annan sporthändelse, nämligen vinna eller försvinna i ishockey VM. Spännande. Här ska det hejas..iaf en halvtimme, sen blir det spinningcykeln igen.
Pepes var skoj och jag och L dansade loss. Vid ett tillfälle alldeles för vilt då jag störtdök från bänken jag och L tagit oss upp på. L märkte inte ett jota och jag var nykter nog att ta emot mig själv med händer...hade det däremot varit för tre veckor sedan...
Det finns en kille som jag var kär i när jag var 9. Det är 17 år sedan. Än idag när jag ser honom ute så slänger jag en etxra blick. Han ser inte lika bra ut nu, in fact han är ganska sluskig men det är ändå något. Jag undrar varför man(bara jag?) är sådan.Kvällen var lyckad och förfestdansen väckte många rave/grease-minnen!

Thanks ladies!

Ciao

MAJ

Kan det vara så att intresset för bloggar börjar ebba ut? Eller är det bara jag som börjar tröttna rejält på folks alla möjliga inlägg om out fits,åsikter, ilska och skit? Jag bloggar ftf själv, I know men ändå...nu för tiden skummar jag snabbt igenom bloggar och ibland låssas jag bara att jag läst dem och trycker i knappen redan läst inläggen. (Inte vänners bloggar dock).
Hur roligt är det egentligen att läsa BB, och alla de andra flickornas bloggar...eller har jag kanske bara en anti-blogg dag?

Med tre egna inlägg denna dagen..dubbelmoral på hög nivå. Men det var som jag sa till mor när jag beklagade mig över hur mycket regnskog som skövlas pga vårt slöseri med papper SAMTDIGT som jag säger mig INTE VILJA källsortera, dubbelmoral har jag massor av, men vad kan man hjälpa det när man bott 19 månader av sitt liv i dubbelmoralens land? Den smyger sig lixom in i personligheten.

Ligger fortfarande och småmyser åt filmen, det var som om dagen blev än ljusare och det känns roligt att leva. Alltså det har det ju alltid gjort men idag har jag fått så många idéer, klarheter och nyheter att första maj fasiken i mig varit en av årets bästa dagar!

Det blir många konserter iår,Brittan kommer till Köpenhamn så jag får ta mig dit med. Egentligen om jag ska vara helt ärlig så är jag inte alls lika förtjust i B som jag var innan, men konsert, shopping och hotellnatt med kusinen säger man väl inte NEJ till, eller hur?=)

Maj månad kommer bli superbt bra, det känner jag, som en lång soldränkt startsträcka till sommaren! U gotta love it!

                                

Someday you will be the exception to the rule...


Det är faktiskt dags att sluta hitta på ursäkter för att killar/tjejer inte ringer,smsar,facebookar,myspacar eller IMar en. They just dont fuckin care. Från och med nu ska jag vara brutalt ärlig mot mig själv och andra....Filmen är helt underbar!!! Man (jag) börjar tro att det FINNS bra killar men att det också finns sjuhelvetes många idioter och än så länge har de GOOD guys inte hoppat framför mitt skenande tåg men en dag så=) Som jag har längtat till denna film och vad jag tyckte om den! Loved it! Ska låta den smälta in lite, sen blir det Gossip Girl för hela slanten!

Ciao

Mitt eget företag in the works!

Satt och läste DI nu på morgonen och helt plötsligt framför mig uppenbarade sig en YPPERLIG företagsidé!! Jag har skrivit ner all information och nu ska jag gå och grunna lite. Idén ger mig tillåtelse att bo där jag allra helst önskar och kanske kan jag lura med mig Skotska vännen på det=) Nåväl, det ska grunnas och funderas, det hade varit sjukt skoj att starta eget!

Serie -CHECK, Filmer- CHECK, nu ska jag iväg och sola sen blir det riv och slit i garderoben!

Hitta en rolig pick-up line:

My love for you is like diarrhea, I just can’t hold it in.

Do not use it..like ever.

Ciao

Kempeflott!

@ Alfa-krull!!! Så hette det! Tack E! Underbart ord!
Hela kvällen har jag suttit med min födelsepresent och fixat och donat-jag talar såklart om min nya dator som jag knappar på! Den andra gick ju som bekant i kras så nu ska denna behandlas med silkesvantar! Lyckliga jag!
Imorgon kommer bli en superbt underbar dag- efter att ha sovit ut ordenligt(första gången på tre veckor!) ska jag sola och sen städa rum och garderob för att sen vältra mig i tidningar och filmer! Äntligen ska jag se "He is just not that into you" och "Bride Wars" som en amerikanska så snällt rekommenderade. Även DH blir det....Kanske Gossip och Private Practice, kanske Greys ..jag har ju en del att komma ifatt, härligt härligt!!

Besöket hos frissan blev mycket lyckat och fyra timmar på jobbet gick i ett svisch! God glass mumsade vi på jag och P innan vi gick för dagen och morgonpromenaden i solen gjorde att dagen inte kunde börjat bättre!

Imorgon en ny månad med jobb, Beyonce, Bounce och massa annat skoj!


Ciao

RSS 2.0