The botten is nådd, I´m on my way up!

Det har kanske inte undgått någon att de senaste veckorna inte varit de bästa i världshistorien, iaf inte för denna flickan som då är jag, moi and me. Men det är som jag säger, livet har sina toppar och dalar och för att uppskatta topparna, ja då ska man ner i dalen, djupt djupt ner. Å det känns som att jag i helgen nådde botten. Så då kan det ju bara gå uppåt nu eller hur?

Jorrrrå, jobbet har blivit supermycket bättre (arbetsuppgifterna iaf,och det är det viktigaste, resten behöver vi inte prata om), det blir ny affärsresa nästa vecka (visserligen Suomi igen men hey what ya gonna do) och jag får vara kreativ i texter, bilder och faktiskt komma med input på jobbet, känns grejt! Sen att jag har världens bästaste bästa vänner,(sorry u guys but they are mine to keep) gör bara allt så mycket bättre.
 
Nu längtar jag också till Badminton med mina homies på Eniro, förlorade mot två av dem förra gången så nu är det att ge igen som gäller! Men mest av allt och bäst av allt är att min chokladsnäcka kommer hem om exakt två veckor och att få ha henne här, ja då kan jag stå ut med alla dalar som finns, musketörerna är united once again! Dejligt, som hon skulle säga då hon nu hitchat sig med en dansk. Dubbeldejligt säger jag.

Timme kvar på jobb, bäst skriva färdigt inför imorn!

Ciao!

CRED

Att våga är att förlora fotfästet för en stund.
Att aldrig våga är att förlora sig själv.

Tycker nog jag borde få cred eftersom jag lever efter detta motto for the time being.

Ima wake up when September comes...for reals.

Helgen har varit....extremt spännande och lite oväntad. Fredagskvällen spenderade jag med mina tre bästaste med vin, ost och massa annat samt hysteriska skratt till ett fredagsmysskämt gone too far. Men ack vad roligt vi hade. Lördagen spenderades på stan,shoppandes och käkandes, mysigt. Kvällen innebar förfest innan vi direkt gav oss på efterfesten i Sumpan. Där uppfanns en ny party starter-dans som vi roade oss med en hel del. Massa skratt och lite avslöjanden samt några tårar och avslut på MAX. Såklart. Jag hade en FABULÖS helg. Nu börjar en ny månad med massa nya grejer som sker, jag tror stenhårt på september!

Elina, fasen vad roligt att du hittat hit!

Ciao


Listaaaaaaaaaaaaaaaa

Stilförebild: Bloggare, samt Kim och Bey.

Din stil i en mening: Min stil som jag varje dag vill förändra.

Vilken är din favoritdesigner/favoritmärke? H&M

Vad inspireras du av i höst? Allt möjligt som kommer i ens väg

Vad tror du på inför hösten? Att köra på sin egen stil

Det bästa basplagget i höst? Svarta kläder

Färger i höst? Jag kommer köra på svart med accessoarfärger.

Skor eller väska? Väskor

En ideal outfit i höst? Svart klänning, cool kofta och boots.

Do's and don'ts? Äsch do u and I do me =)

Ditt senaste köp? Kommer inte ihåg, har inte shoppat på evigheter :(

Tre saker på höstens önskelista? Skinnjacka, boots och fred i världen


Countdown T-minus 81 hours....


På måndag ska vi på fotboll. Se Hammarby. Såhär ser deras hemsida ut. Nedräkning till matchen. Herrejesus. Fotboll är som religion i vissa klubbar. Nedräkning till en match i superettan. Hilarious. Inget ont om Hammarby, men extremt roligt med nedräkningen tycker jag :)

FINALLY FUCKIN FRIDAY

Det är spännande det här med kärlek. Alla vill vi känna pirr i magen när man träffar den där speciella. Man vill bli sådär himlastormande kär och gå runt och le sådär fånigt. En gång har jag varit sådär sjukt galet kär. Och jag vill bli det igen. Ska det vara så ska det vara. Inga halvmesyrer.

Flera i min närhet försöker tutta ihop mig med en person som vi känner. De försöker med allt. Tom min mamma kommer med kärleksråd i stil med " bjud honom på ett glas vin" eller " ta med honom på en promenad på gäääääärdet" HAHAHA så sjukt roligt. Den lilla detaljen att jag kanske inte är så intresserad verkar inte intressera någon. Sådana petitesser (tänk er en röst på en gammal dam från djupaste stockholmstrakten). Ja min vän/familjkrets är härliga, det må jag säga :)

Ser fram emot vin/ost/grönsak/dipp-kväll med de tre bästa.

Ciao

Bloggorskor!

Som vi alla vet så läser jag massa bloggar. Loves it.
Och ska jag vara ärlig så tycker jag nowadays att bloggorskna är roligare att se IRL än andra kändisar. Så igår när jag var på väg över ett övergångsställe fräser en volvo XC60 fram emot där jag ska gå över. Man ser ganska tydligt att personen INTE tänker stanna för mig så jag slår av på takten. När bilen svischar förbi ser jag att det är Katrin Zytomierska AKA Schulmans exfru AKA a real bitch. Såklart att just hon INTE skulle stanna för sina medmänniskor. Men jag fick ju se henne IRL så mig gjorde det absolut inget :)

På lördag ska Blondinbella signera en bok på Östermalms Bokia. Klart jag ska gå förbi och kika =) Jag brukar säga att jag inte har en hobby men jag får nog säga att detta blivit lite av en hobby, att sporta kändisar (helst då bloggare) när jag är out and about.

Ciao

Another Bey photo hits the blog


Amen hon är ju så jäklarns snygg. All the effin time.

Depression måntro?

Fy vad jag tycker det är hemskt för dem 33 chilenska gruvarbetare som sitter instängda under jorden. Nu vet dem dessutom att de inte kommer få komma ut förrän om en kanske två månader. Hemskt är det. Men jag längtar till den dagen då de berättar på nyheterna att de fått se dagens ljus, då kommer jag stå där med ett leende=) Ja, vissa saker berör mer än andra.

Jag börjar fundera på om det kan vara en höstdepression jag känner av? För vad kan jag egentligen klaga på? Förra året i augusti bodde jag hos päron i Båstad och satte som mål att nästa år vid den här tiden så ska jag ha ett "riktigt" jobb, bo i ny stad och med massa saker som händer....är det inte så jag har det då? Eeeh jo.
Ändå kan jag inte 100% glädjas åt nya jobbet eller inte glädjas åt höstens alla nystarter och event.

Mitt nya företag har låst alla sidor som det är "föbjudet" att nyttja under arbetstid. Det gjorde dem inte på min förra arbetsplats. Datasnubben här menade på att "de vill att folk arbetar här". Det bryr de sig tydligen inte om på mitt förra jobb.... eller så kanske de helt enkelt LITADE mer på sin personal, frihet under ansvar eller något i den stilen. Ni vet ju säkert vart jag står. Min största olycka är att msn kommer försvinna under dagen. Isolerad kommer jag känna mig. Delux.

Aja, dags att jobbe.

Jag betalar du fixar! Inte om man heter Telenor.

Telenor, u betta shape up! Cuz I need a phone ( I neeed a phone!!) that can keep me satisfied!!!! Vilken låt vilken låt? Japp thats right!

Nej nu har de krånglat till det för sig, inte skickat vad de ska, inte ordnat med vad som ska ordnas. Nötter. No good. No good at all. Onsdagmorgon, hallå, vart tar veckorna vägen, hänger ju inte med!

Fullt ös varenda kväll resterande kvällar av veckan, besök i helgen och utgång,shopping och allt möjligt planerat, herreminje, kanske ska börja kl nio framöver så jag får liiiite sovmorgon ändå =)

Ikväll står fixa naglar, glasögon och nya linser på schemat. Must dos, tråkiga utgifter men sånt ere.

Ciao

Negativism...heter det så?

Nej fy fan för idag, och fy fan för igår. Denna veckan verkar bli till den sämsat EVER. I betta be a goooood weekend. Gör inte bra ifrån mig på jobbet, känner mig krasslig och allmänt nere, Pank som en lusråtta är jag med. Inga kläder har jag heller. Inget speciellt att se fram emot...Förutom Fs visit i helgen, och att E kommer hem snart.

Maj gaaaaaaaawd vilket neggoinlägg, det bara dryper av negativism. Oh well, imorn kommer lön, ikväll ska jag bylta på mig massa varma kläder och gå promenix med S & J och gjorde jag inte bra på jobbet imorse så ska jag minsann göra bättre i eftermiddag!

Ciao

But why? Por qoui? Por que?

Det här med att svara på SMS och returnera telefonsamtal verkar vara något jag och många andra inte delar åsikter om. Jag skickade tre sms denna helg, till tre olika personer och fick inte svar på ett enda av dem. Det var inga livsviktiga frågor men none the less frågor. De tre har inga konstiga abonnemang utan kan lätt slänga iväg sms utan att behöva oroa sig för kostnader. Telefonsamtalet gick över till telefonsvarare och personen har inte ringt upp. Jag är inte arg eller irriterad. Jag är mest förundrad över varför man inte svarar.
Men OK. Trots att jag har unlimited med sms och telefonsamtal enligt mitt kontrakt så ska jag också sluta svara på sms. Iaf till dem jag vet inte anser mig viktig nog att svara. LOL =)

Any Takers?


En film heeeeelt i min smak. Nästan värd att vänta på tills den kommer på bio. Om den gör det.
Michael Ealy, Idris Elba och Chris Brown. Alla mina favoriter. Top Notch!

Another me with a tofs


Tänk vad lite löshår kan göra för en utekväll! Jag svängde friskt med tofsen och kände mig allt annat än Sannaesque =) Debaser har blivit lite av ett favvisställe, men jag saknar bagpipers, ska nog försöka övertyga mina flickor om att det är dit vi styr stegen på fredag!

Iom att jag inte längre kan lyssna på musik på jobbet så får jag uppdatera mig på helgerna, och denna helgen har jag fått tag på masssa nytt härligt, kommer bli en bra städdag!

Ciao

Enjoyin the weekend to the fullest

Lördagmorgon och när jag vaknade vid åtta så bestämde jag mig för att detta ska bli en be-good-to-me-weekend. Så i frukostyoghurten hällde jag i några mörka chokladbitar, det tillsammans med blåbär och banan är superbt gott. Långfrukost tesammans med datorn.
Har börjat läsa BBs bok men läser den långsamt, vill spara på den:P och snart ska jag städa lyan, för är det rent och städat så mår själen bra. Darin sjunger för mig. Får man säga det högt? Att man diggar honom? Well efter hans sommarsnack och det nya albumet så gör jag det med lite stolthet, han e faktiskt rätt grym! Cool snubbe den där.

Tänker njuta av denna lördag och söndag så mycket jag bara kan, livet är ju ganska bra och hösten kommer innebära så mycket skoj! Emelie kommer hem!!! Vi ska resa!! Lära känna mitt nya jobb mer!! EM-kval!! Nytt gym!! Kanske nytt boende!! Ja ni hör ju, det blir bara bättre och bättre! =)

Ciao

Happy Snappy!

Annelie, jag ääääälskar alla dina kommentarer, så underbart att få respons och JA, jag åkte hissarna hela tiden!! Vad roligt med Gbg, fått jobb??? Vad händer? DO TELL, gärna i ett lååååångt mail ;=)
Anette - jag vet int vem jag blir kär i, men jag e också superspänd på din nya kärlek!!!



Härlig kväll på loungen i humlegården, härliga vänner och härligt väder! Fredagkvällar är BÄST! Nu ska jag läsa Blondinbellas bok. Tyck vad ni vill tycka men jag tror den kommer vara superb.

Ciao

Elephant love


 En tjej på jobbet ska gifta sig. Vår maskot här är en elefant. Love. Elefanter. Combined. Fint det. Härlig symbol denna fredagen. Jag ska bli kär i höst. Like crazy in love.

Ciao

Det blir bra det här.

Okej, jag ska vara ärlig. Jag var kanske inte så öppen för dessa förändringar som skett på senaste. Jag levde fortfarande kvar lite för Eniro och dess peeps, jag var kvar i rullorna där och tänkte att snart ska jag ändå vakna upp och mitt nya jobb var bara tillfälligt. Efter gårdagens jobbsejour som var otrevlig minst sagt så har jag idag kastats in i massa jobb och trevligare kollegor. Det kommer bli bra det här. Efter gårdagens fikastund så kan jag lämna the Eniro-spirit som jag gått och lagt till mig med bakom mig =)

Nu är det snart lurre och jag ska nog unna mig en utelunch. Idag hittade jag en ny väg till jobbet och gick förbi alla de ställen som nämndes på fikan igår ( Xchefen snackade om Burger King (check), kollega sa Microsoft (check), en annan sa Olles Krog (doublecheck) ) jag börjar känna mig hemma lite grann.

Ciao

Can´t wait for the weekend!

Äntligen fredag! Har varit en hektisk vecka så jag längtar rejält efter att klockan ska slå halv fem så att jag kan ta helg. Igår fick jag min härliga fika med mina härliga Enirorare, mumsigt fikabröd och härlig stämning. Perfekt avslut på Eniro-tiden. Mina splinksisar are the best, no protest (kommer ni ihåg att man alltid sa det i typ lågstadiet? Eller ja, jag gjorde iaf dt=)
Ska snart pallra mig iväg till jobbet, jag ska inte hymla och just nu ser jag inte fram emot det 100%, dels för de ovälkomnande människorna men dels för att jag är så grymt trött och skulle behöva en långhelg. Men jag hoppas och tror att folket blir bättre och att arbetsuppgifterna blir fler och fler så att jag kan jobba järnet under dagarna och sen ha roligt med folk på fritiden. Det är la få förunnat att få ha så roligt på jobbet som jag hade innan....

Igår var det en snäcka som kommenterade att det var kul att höra att jag kommit igång med träningen. Jag tittade förunnat på henne och tänkte "hur vet du att jag kommit igång?" men när hon avslöjade att hon läst det här, så trillade poletten ner. Jag glömmer ofta att jag skriver för andra här och ibland kan tänka att jag e själv om att läsa detta :)

Nu ska jag gå till jobbet idag och som sagt längta till halv fem. På måndag ska jag vara utvilad, glad och positiv till mina arbetsplats och göra det till en skitbra plats att vara på! Trots allt är ju jobbet roligt, det är ju viktigast los peoples på denna plats får bli statister like in a movie =)

Ciao

Torsdag

Goooodmorgon!
Det ekar verkligen tomt i kommentarsfältet men I see u in here så jag fortsätter bloggilogga :)
Igår var en halvbra dag, incheckning och flyg var nedlagt/försenade så Finnair står inte högt i kurs, middagen med föräldrar var superb med massa goda nyheter. Däremot var inte hemkomsten lika lyckad då jag insåg att jag låst mig ute och spenderade (IGEN) timmar i tunnelbanan för att få tag på reservnyckeln...trött jag blir på mig själv!
Dagen idag började bra gott kaffe, snabba tåg och direkt massa att göra, Annika Östberg i öronen och med ne vetskap att om mindre än 6 timmar ska jag bege mig till Eniro, hur mycket har jag längtat efter det!! Jo typ SÅHÄR mycket( håller ut armarna åt alla olika håll), måtte tiden gå fort!

Ciao

Sötnessness

Jag har glömt bort att läsa Gynnings blogg de senaste veckorna och igår tog jag tag i det och läste igenom, bland annat fastnade jag för detta inlägget:

Nu är den slut, för mig! Den vackraste sommaren jag någonsin haft. Som jag har fått spendera med den mest fina, person jag någonsin träffat. Det var någon som sa till mig att man borde åka på semester med någon man tycker om för då skulle man verkligen se vad det var för person. Nu har jag spenderat 5 veckor med min älskling, Alexander. Och vi har skrattat, bråkat, älskat och lärt känna varandra på djupet. Han har konstaerat små saker med mig som är helt sanna som att jag är en ”
glasoman”… Jag tar tydligen ett nytt glas så fort jag vill dricka något. Är jag törstig så tar jag ett glas och häller vätska i det. Detta kan resultera i att jag innan dagen är slut använt säkert 10 glas som står överallt med diverse dricka.

Vad fint det är när en annan människa ser sådana här småsaker som man lixom inte tänker på själv. Jag älskar det. Jag älskar att min kille blir helt vansinnig så fort något krånglar i trafiken. Jag älskar när han svär och när han slår i ratten för att de inte gör som han tycker är rätt. Jag bara älskar de där små sakerna som gör honom till den han är. På Mallorca kunde jag inte hålla mig längre jag var tvungen att säga att jag älskade honom. Jag minns exakt vad han sa, vart vi var och hur han reagerade. Det varma leendet som spred sig över hans ansikte. Fan vad fint det var. Under denna sommaren har vi skapat massor av minnen tillsammans. Minnen som vi alltid kommer bära med oss, som startar en historia som förhoppningsvis ska vara förevigt.

Källa: Carolina Gynnings blogg

Just det hon skriver om de där småsakerna, det är så gulligt, det är nog det bästa, när man hittar saker personen säger eller gör som man sen tycker är gulliga, irriterande och gör personen till den man tycker om. I love it. Sen märker man ju att lilla Carolina har förändrats en hel del men det är nog inget ni har intresse av att lyssna på, den diskussionen tar jag med Jensan ikväll!=)

Ciao


Third and last

The third and the last day in Helsingfors. Ser fram emot att komma hem till min säng, har svårt att sova bra i hotellsängar. Plus att nu är vädret totally sucky här, hoppas det är bättre hemma. Insåg idag hur mycket jag faktiskt trivs med livet i Stockholm, hur glad jag är för att jag flyttade dit exakt för 10 månader sen (16 nov), jag hoppas på att en dag få en utlandsvistelse igen genom jobbet men tillbaka till Stockholm kommer jag med all säkerhet.

Ikväll får jag besök av familjen. Blir trevligt häng samt middag på fancy restaurang. Imorgon blir det även som tidigare nämnt fika på Eniro, känns lite som att gå hem när jag går dit haha. =)

Time for work again!

Ciao

Elevators anno 1700



Hur coola hissar har dem inte??

Vem var uppe klockan sex imorse och tränade 40 minuter på gym? Yeah u damn right it was me! Härligt att ha ett gym i botten, typ alla våningshus i USA har det, varför inte vi här i Sverige? Ska lägga fram det i nästa hus jag bor i i huvudstaden. DAgs att fortsätta fila på mitt nyhetsbrev. Fick en liten tur av Helsinki igår och staden pendlar mellan öststatisk och lite lik delar av Stockholm. Oftast får man en känsla av att antingen skulle man vilja bo här eller inte...nej här vill jag inte bo speciellt eftersom finskan får det att krypa i kroppeb på mig, förlåt men fy fasiken vilket språk det är, me not lajki at all.

Ciao


Suomi day yxi.

God eftermiddag från Helsingfors! Vadret är vackert, jag har precis knåpat ihop mitt första nyhetsbrev (klapp klapp på axeln) och satt ihop en plan för alla mina kommunikationskanaler. Lunchen var sådär på detta kontor men OBOY har de roliga hissar. Det är som små lådor som rullar hela tiden så för att kunna åka med får man hoppa på i farten och de är hela tiden öppna så där står man och hoppar av och på vid varje våning. Jag och G (kollega) funtar på om vi ska åka med hela varvet eftersom de går runt non stop men undrar om vi kommer komma levande ur, worth trying? Ska fixa bildbevis på dessa mackapärer.

Om några timmar ska vi åka till hotellet för incheckning och sen lutade det åt sushi ikväll, snajsigt! Jag ska efter åtskilliga revideringar skicka mitt newsletter till kollegorna för godkännande, vilket redan nu gör mig nervös, tänk om de trashar det totalt?? Oh well, den stunden den sorgen. Dags att ta tag i första omskrivningen, here we go!

Ciao

Crush of the day


Aaaaaalright, here we go again. Jag är kär. Fast kär och kär, attraeffinherad kanske jag ska säga. Frederick Bousquet som tog guld i simning iag, MUMS! Snygg som få, vältränad som få och såklart, it doesnt hurt that he is in fact FRENCH!
Love it!

Special


Det härliga med storstad är att man kan klä sig lite som man vill och nog komma undan med det.... =)

Finland tomorrow!

Time för en ny vecka, hella galen! Finland tills på onsdag, föräldrar på besök onsdag- torsdag, Eniro-besök på torsdag, och fortsatt jobb med min plan för företagets kommunikation runt projektet. Men its alll so much fun! Mest ser jag fram emot taxin som hämtar upp mig imornbitti för att ta mig till flygplatsen, de egna hotellrummet som väntar på Grand Marina Hotel, hotellets gym, frukosten och såklart företagets kontor i Helsingfors. Lilla jag är inte van vid allt sånt här så det ska bli sjukt spännande!

Cocktailpartyt was fun, Grönan i fredags was fun, och frisörbesök och ärendespringande gick bra, overall a hella good weekend! Nu ska jag kolla ännu en film innan det blir powerwalk på gääääärdet!

Ciao

Success!

Okej, jag är inte arg längre. Jag släppte det. Fick tvunget göra det när jag gjorde en sån bra dag på jobbet. Fick igenom att vi ska ha en blogg som en av informationskanalerna, samt började fila på ett nyhetsbrev, hella fun! Blogga på arbetstid, jag dör vad det känns bra! Så veckan har varit en SUCCESS, arbetsmässigt. Men jag är besviken, ilskan har lagt sig och blivit besvikelse, så kan jag säga. Besviken på människor och saker. Så ere. Och det står jag banne mig för. MEN, det är fredag och en härlig kväll på grönan väntar. Delux. Dags att hoppa i duschen och sätta på mig mitt nya fina linne med röda blommor på. Looking all fly, eller så fly man nu kan se ut considering the circumstances.

Ciao

MAD

Första veckan på nya jobbet gjord och huvudet snurrar av system, formler, ord, fabriker och massa annat. Krångligt men jag ska nog se till att fixa det, sitter och filar på en kommunikationsplan, vilken måste bli bra! Lärt känna lite nya människor och kaffet är superbt mycket bättre än Eniros. Cargotec- Eniro 1-0. Kollegor Cargotec - Eniro 1-1 Fett lätt att jag saknar mina sötnötter på Eniro. Helgen stundar med Grönan och Cocktailparty. Delish!

Jag är arg. Mest hela tiden. Jag döljer det bra men fy fasiken vad arg jag är. Det kommer gå över, jag ber till vad än som finns att be till att det går över, snart snart snaaaaaart! Anyways, helg stundar!

Ciao

Cargotec Day 1

Sååååå var första dagen över! Det var trevligt folk, massa massa massa information OCH jag fick mail,inlogg,eget skrivbord,egen stol OCH en jobbtelefon. Jag tittade mest på dem och undrade när de skulle säga...NAH we´re just playin with ya och ta tillbaka alltihopa igen. Det känns lite konstigt att lilla jag ska ha värsta riktiga jobbet med massor med saker.
Sen visade sig även att jag ska på min första business-trip nästa vecka, håll i hatten, jag ska till SUOMI!! Mjaa, visst hade det varit betydligt mer glammigt att säga Buenos Aires eller kanske New York men hey, Helsinki är inte fy skam det heller, business-trip: Here I come!

Även om jag tänkte en del på mina Eniro-peeps under dagen så tror jag nog att det kan bli bra det här, det kändes mycket bra så nu kör jag på! Dagen var utmattande men trots det spratt det i el kroppo när jag kom hem så jag gav mig ut på en joggingrunda. Andra på två dagar, total success!

Tuesday, bring it on!

Make it or fake it

I am soooo hocked!
How to make it in America är den bästa serien jag börjat följa sen jag hittade PP och Entourage.

Inne på mitt femte avsnitt för dagen och då har jag ändå hunnit med lunch, joggingtur, städning av lyan och förberedelse för imorgon! Effektus Teodorakus I tell ya that much! Kvällen fortsätter med tvätt och fler avsnitt!
Och jag är på nytt kär. Denna gången i den här snubben:


Ciao

Då varre snart dags dårrå.

Sista dagen före stormen. Det mailas, det städas, det läses på och det förbereds. För med nytt jobb,ja då kan man lika gärna starta om allt. Sitter och klurar på en ny frisyr, handlade en del nytt till garderoben i helgen och jag har sprungit runt och fixat en massa, dock glömt hälften. Men det är ju inte så att jag ska lämna stan (även om en del verkar anse att Kista är långt åt fanders;-) SKA KÖPA TRÄNINGSKORT också, att det ska vara så svårt att styra fossingarna mot ett friskis, förstår inte...

Men som jag tidigare sagt så jag gillar jag omstarter i livet och jag tror att augusti blir en grym månad! Nu ska jag se första avsnittet av "How to Make it in America", och sen ska jag checka "Mad Men". Lovely regnig söndag.

Ciao

Ankomsttal!



Detta är vad jag ska säga när jag kommer in på nya jobbet på måndag (00.1-00.20) Se början, sen behöver ni ej se mer ;-)

Presenter!

Massa frukostbullar och kanelbullar blev det till frukostfikan samt en finfin present från mina kollegsisar. Ett paraply (som jag tjatat om att jag sku köpa) och en matchande sjal!


De tyckte att svart och vitt var mina färger och nu när jag tänker efter så har jag nog faktiskt nästan alltid svart och vitt på mig. Den symboliken kanske mina närmsta förstår bäst hehe :) Gulliga är dem iaf som köper present och så mycket fika och snart väntar lunch på en mysig restaurang innan jag för sista gången trippar ut från Eniro.

Ciao


An end of an era.



Varje gång jag gjorde något denna morgon så slog mig tanken att det är sista gången jag gör detta. Förmodligen. Det är sista gången jag går på buss 70 mot Frösunda. Det är sista gången jag går till Thelins på Frösunda Torg för att köpa en kaffe. Det är sista gången jag svipar mitt kort, slår in koden och går in i entrén på Eniro. Sista gången jag säger godmorgon till mina lovely kollegor. Sista gången vi tar en morgonfika ihop. Sista dagen med det här underbara gänget, med dessa arbetsuppgifter i denna byggnaden. Nostalgisk, sorgsen men också mos def redo för det nya jobbet och det nya livet som följer med! Ska njuta av hela dagen med mina Eniro-peeps. Njuta av ledig helg, sen börjar äventyret!

Ciao

Appropriate or what?

Det här med att appropriately dress for the occasion är väl något som de flesta lyckas med. Man hör sig för, inser att det är cocktailparty/jobbintervju/playboymansionfest eller myskväll i mjukis and dresses the part. No problemas. Men att appropriately dress for the season är för mig en helt annan sak. Det har varit evigt snack om att jag har strumpbyxor mitt i sommaren. In fact, idag har jag helsvarta strumpbyxor och ve och fasa, på sommaren ska man ha bara ben.

SAYS WHO? Jamen säg mig det? VEM säger att man SKA ha det? Står det i lagboken? Nej, tänkte väl det. Jag kommer fortsätta ha strumpbyxor, ljusa som mörka. Jag kommer fortsätta ha kofta även om folk tycker det är för varmt. Jag tänker fortsätta ignorera the seasons och klä mig i för varma/för kalla kläder bäst fasiken jag vill ;-)

Skönt att det blir höst snart, så slipper jag justifia my love for strumpbyxor.

Ciao


Dare to

Jag njuter. Jag njuter av att avsluta detta kapitel och jag gör det med lång frukostfika, mysig lunch i solen, superba sommarpratare a la Claudia Galli, Andreas Lundstedt och Per Morberg. Det blir shopping på vägen hem innan jag ställer mig och lagar mat åt två fina flickor som kommer till mig ikväll. En sista dag på detta liv för på måndag förändras en massa. Kul ska det bli iaf. Dock vet jag inte om jag vill att det ska regna i helgen så jag kan spendera helgen framför Mad Men. ELLER om det ska vara solsken och jag ska hänga på stan och mysa runt på fikor....Återstår att se.

Vad jag vet är att quotet jag fick av C. Galli idag kändes helrätt i detta nu.

" Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att aldrig våga är att förlora sig själv"

Helrätt tankesätt för de missions jag har framför mig denna månad. Jobbet var ett, återkommer när jag vågat de andra två.....;-)

Ciao


SANNA...

gör sin nästsista dag på Eniro.
sitter och småskrattar åt Per Mobergs sommarprat, sjukt rolig är han!
såg på sporten igårkväll och blev ännu mer kär i Usain Bolt. Sjukt skön snubbe.
bjuder sina bästisar på middag på balkongen ikväll.
ska inhandla något så roligt som dammsugare ikväll.
hittade en skitsnygg höstjacka igår. Blir köpt idag.
insåg att hon yttrade ord av svartsjuka igår, något som J aldrig hört henne säga.
känner nervositet inför det nya jobbet, har hon tagit sig vatten över huvudet?
läser en sjukt rolig bok " If this is paradise, then I want my money back"
tänker att ifall hon köper Blondinbellas bok så kommer hon bli retad for life. Men att det kan vara värt det;-)
målade naglarna i så fin mörklila färg att hon inte kan sluta beundra sina naglar var tredje sekund.
satte på sin tunisiska ring idag och började direkt drömma om rymmen med nomaden.
förstår att det är dags att börja jobba nu. Snart fikarast jue.

 


Another list hits the blog ;-)

Smeknamn:
Zansibar, LaQuisha (don´t ask) Sanna panna.

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Kanske Titanics "My heart will go on" Cheesy meeen den funkar ju!

Beroende av:
Bloggar

Vad tror folk om dig?
Så himla mycket antagligen. Svårt att tro att de tror att jag är någon annan än den jag är för jag är ganska öppen med typ allt.... :)

Stämmer det?
Säkert det mesta men det finns ju garanterat folk som har helt fel bild av mig.

Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är positiv och mina ögon

Hur imponerar man på dig?
Man har en sjuhelvetes humor och får mig att skratta varje dag. Då är jag impad for life.

Brukar du skratta för dig själv?
All the effin time, finns ju ingen roligare än jag själv ;-)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

"Grattis till det nya jobbet, sjukt nice!"

Var bor du?
Gäääärdet i Estocolmo

Trivs du där?
Så ända in i bomben!
Hur svarar du i mobilen:
Ngn jag känner:
Halloj snäckan eller okänd: Sanna?

Vem ringde du senast?:
Mormor

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:`
Att det var väl underbart att jag nu har " en fast plats" dvs ett jobb.

Antal timmar sömn inatt:
Knappt sex

Sov du ensam:
Nej, sover aldrig utan min Iphone;-)

Brukar du komma i tid:
ALLTID utom när det är Karin (som alltid är i tid) då lyckas jag alltid vara sen :(

Hur känner du dig nu:
Euforisk, lugn, glad, nöjd, tillfreds, spänd, nervös och saknande...

Vanligaste färg på dina kläder:
Black!!! We allll know how I feel about black :)

Vad tycker du om fötter:
Mina egna okej fine, andras hmm not so much.

Vad saknar du:
Jaa du, någon kanske.

Hade du en bra kväll igår:
Superb, Firade med J och fick chokladkaka och häng på balkong. Tisdagslyx.

Favorit dryck på morgonen:
Pressbyråkaffe med mjölk.

När brukar du oftast gå och lägga dig:
Oftast före 23.

Är du blyg?:
I vissa sammanhang men oftast inte.

Sysslar du med någon idrott:
Ska börja spela fotboll och träna på gym.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej men förälskelse.

Har du spytt offentligt:
Nope. Jag spyr inte offentligt. I don´t roll like that ;-)

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:
Vara extremt manlig.

Är du nöjd med ditt liv:
Jodå, finns alltid småsaker man vill ändra men i det stora hela så kan man inte säga annat än att jag är content.

Är du bortskämd:
Men skojar du eller, så in i det, men jag vet om det och embracar det :)

Vad gör du i morgon:
Jobbar, städar lyan och handlar lite nya kläder inför nästa vecka.

Vad är det värsta du vet?:
Översittare som trycker ner andra

Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Ja. Några få, bästaste i världen. Många lite mindre nära som jag aldrig vill förlora. Roliga människor runt om mig? En härlig massa!

Vad är det finaste du fått?:
Kärlek

En speciell dag du minns:
4 april 2003

Du samlar på:
Erfarenheter och skratt

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Mamsen el Jensan el Browni beroende på problemet.

När grät du senast:
Förra veckan.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Betala av lån och resa massa och långt!

Vill du gifta dig:
Absolut, jag vet hur min klänning ska se ut. Vart min smekmånad ska gå. Inget jag kompromissar över. FYI.. LOL

Vill du ha barn:
Yes box inte fler än två dock.

Är du musikalisk?:
Mjaaa det tycker jag nog.

Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans:
Japp

Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Mjaa men inte så många gånger, jag slutar alltid innan jag somnar.

Biter du på naglarna:
Inte nu längre.


The day Ive been waiting for has finally come.

Så har dagen kommit som jag längtat efter!!!! Men som jag också känner sorg inför. Men först............

I GOT A NEW JOB! STARTING MONDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommunikationskoordinator. Smaka på den! Japp på måndag börjar jag arbeta på Cargotech som kommunikationskoordinator. MO MONEY men framförallt JÄTTEROLIGA ARBETSUPPGIFTER och ett steg i den riktning jag vill gå. Karriärsmässigt!! Im a happy dappy Scrappy idag!!

Sen måste jag dock säga att det är med massssssa sorg som jag lämnar Eniro och världens mest underbara arbetskollegor. Fredrik, Emma, Alex, Emelie, Andreas, Erika, Gustav, Karin, Josefin, Reza & Tania. Det har varit så underbara månader med er på Eniro! Jag har längtat varje morgon tills ni alla stapplade in för en bättre arbetsmiljö med er har man inte kunnat hitta! Jag kommer sakna er så grymt mycket! Hoppas på att jag får närvara vid framtida AWs och att vi kan fortsätta med våra tennis/badminton/alla-andra-sporter-kvällar framöver trots att jag inte längre är Eniro trogen.

Har tre dagar kvar på Eniro, ska njuta så mycket jag kan!

Hösten kommer bli grym, nytt jobb, nytt träningschema, ny garderob(heeeelt nödvändigt när man har nytt jobb lol) och massa nya spännande saker. Jag känner mig helt tom men samtidigt så jävla glad, ett nytt kapitel i livet startar!

Ciao

Jobbfrulle. Lyxig tisdag helt enkelt.

Medhavd frukost. Hallon. Katrinplommon. Madagascar vanilj (bästa yoggin EVER!) och dinkelmuesli. Delux.


Tuesday morning

När jag gick och lade mig igår längtade jag tills jag fick sätta mig på bussen för att fortsätta läsa min bok. Det är inte varje bok man känner så för, I have to say. Men denna är faktiskt riktigt roande.
Tjejen i boken ska gifta sig men är inte säker på om han är den rätte så hon letar upp sina tre ex för att se varför det gick som det gick med dem. Rolig grej att göra, kanske man själv skulle göra en dag....ger ju iaf en tillfälle att resa runt i världen =) Eller så blir det bara fruktansvärt jobbigt...Anywhoo, boken vinner inte litteraturpriset precis men får den mig att skratta är den värd alla andra priser. Att skratta är fasiken i mig det bästa som finns, räck upp en hand om ni e med mig!



Ciao

I mitt hjärta



Man kan ju inte annat att älska Båstad. Finaste lilla orten i Sverige och det säger jag utan att ha sett allt i detta land. Klart jag ska ha hus där när jag blir rik. Och gammal. För innan dess måste jag ju se heeela världen. Bästa stunden på helgen var dock i Laxvik, när S,E,J och jag svängde våra lurviga till Waka Waka på en balkong med utsikt över Båstad skyline. Afrikansk dans at its best. Fett lätt.

Ciao

Augustimånad, hej och hå!

Back in town. Fyra sköna dagar i Båstad. Jag gillar augusti. Det är startmånaden för hösten och alla dess äventyr. Det är även den månaden man tar tag i sig själv efter slapp månad. Ikväll ska jag rymma ur lägenheten och möblera om och inreda på nytt. Städa. Tvätta. Laga storkok för veckan. Lgh behövs göras om big time. Letar visserligen nytt boende from idag men mean while kan jag la bo mysigt? Augusti är också månaden alla börjar träna/banta/skaffa ny garderob så varför ska jag skilja mig från mängden, Ima do it too! Träningskort och matschema införes pronto! Längtar tills alla utgifter denna månad är betalda så jag kan brassa på med nya höstkläder. En ny look behövs med, jag älskar att börja om på nytt på alla plan. Mest är det nog planeringen för det och transformationen, sen tröttnar jag ganska fort på "the new stuff" och faller tillbaka men varje gång är det lika roligt!

Ciao



RSS 2.0