Stureplan

Födelsedagsfest var härlig och följd av utgång. 3 nya klubbar fick jag prova på Laroy, Obaren och Riche. En vän jobbar som nattklubbschef på Laroy så där var det före i kön, gratis inträde och drinkar. Delish. Dock var det mest 18åringar som juckade loss så vi drog vidare till Obaren. Där var det så trångt att jag inte visste vart jag skulle lägga armar och ställa ben och vi tog oss vidare till Riche. Dock hade Obaren en hel del mumsiga pojkar så dit måste vi igen! Riche har man ju hört att det ska vara upp-i-näsan-folk men de flesta var helt okej och "vanliga". Dock skulle jag med väska,jacka och drink ta mig genom ett gungande dansgolv. Det gick fem meter sen var det ngn tjej som var så inne i sina grymt dåliga dansmoves som inte brydde sig om ngn annan än sig själv som skickade min fina Cosmo i golvet och det krasade och det stänkte. Tjejen vände sig om och sa flörtigt "hello uuuuu". Det kunde varit där och då jag hade startat mitt första slagsmål.



Kul att prova på Stureplan, kul att lära känna nya vänner! Men bäst på hela kvällen var taxiresan hem. Mannen som körde:
- pluggade retorik som jag gjort
- hade bott i Frankrike som jag gjort
- hade pluggat på Sorbonne, Paris som jag gjort
- ätit på samma restauranger i Paris under sin studietid som jag gjort (studentpriserna såklart)
- pratade (såklart) flytande franska som jag

OCH han var typ sådär 50-60 år! Så mycket gemensamt så stort åldersgap. Trevligaste taxiresan like ever.

Idag har jag sovit superlänge, ska rensa garderoben, fixa matlådor och se ishockeyfinalen. Imorn börjar en ny månad och vi tar oss an mars, the third month. Förhoppningsvis blir det varmare, I wish!

Ciao

Kändisspotting denna vecka

E-type lämnar 7 11 02.35, blänger surt inåt affären. Jag ler och tänker, stureplan, kändisar, Sanna = HEAVEN !



Fick ögonkontakt med Jesper Sahlen på H&M i Solna Centrum. Han är ju dock tveksam "kändis", I mean what has he done lately?

Johanna Lind på Hemköp på Drottninggatan. Fröken Sverige en gång i tiden (eller hur?), nu reklamflicka. Så fräschare ut IRL än på denna bild.

Blått är flått och Paris är överallt =)





Temat för lägenheten är blått blått är flott flott och städer/länder. Paris är överallt just nu som ni ser. Jag letar tavlor till väggarna som är kala. Jag letar klarblåa kuddar till soffan.
Nu ska jag hoppa i badkaret och börja förvandlingen inför ikväll. Frisören tog givetvis för mycket av mina toppar så nu känns d som om jag har kort hår igen. Men hår växer, så inget att deppa för, det var ju behövligt=)

Ha en underbar lördag!

Ciao

Ps. Undrar ni över tejpbiten så sitter den där för att lådan öppnar sig av sig själv....tips på hur jag får den att stay stängd?=)

Vad jag är nöjd med denna vecka:

- börjat med extrajobbet, kalla mig engelskalärare=)

- varit på intervju och gjort personlighetstest (blev inget men jag ville faktiskt inte heller ha jobbet)

- Lyckats överleva -25 för att nu se 1 plus grad på termometern!

- Fått två vänner som bor i San Fran att upptäcka varandra och fått dem att hooka up, sorta. Kanske ska jag starta en datingservice?

- Äntligen lyckats få fem minuter så jag kan handla lite kläder och klippa barret, dvs idag. Första dagen utan obligations.

- Ordna in ett sällis på 10 pers på en het nattklubb på stureplan, vem har connections i gruppen om inte skåningen?=)

Ikväll blir det 30-års fest, FABOLUS!

CIao

Ma crib







Såhär får ni se två delar av min lilla lya. Det blir mer kort. Me promise. Nu sitter jag och fäller lite tårar till "This is it". Vad underbar han är ändå.

Over and out.

VA?

VA? VA? VA? VA? VA?

Jag förstår inte hur det här fungerar, är DETTA en nyhet? Är detta vad advokater VÄLJER att satsa sin tid på? Hur är denna "älskarinna" FUNTAD? Jag och J försökte säga något men efter klippet var det bara VA? MEN VA? VA?

Bildkavalkad


Bollarna representerar de antal person som är intresserade av StudyBuddy, antal samtal jag fått positiv respons på. Kanske finns det en liten säljare inom mig ändå...

Godaste drinken jag druckit på LÄNGE! Red Dream på Mellow! MUMS!

S med As slips. The only way to wear it. Fo sho.

Snöig och vacker morgon. Gärdet deluxe.

Jag älskar min mössa. Lite Coolness. Mycket värme. =)

Övar leenden i min nya tröja/klänning, loves the dress, tveksam till leendet=)

Denna pose känns mer klockren!

Tyvärr inga bilder på lgh än, det är stökigt här haha men på fredag lovar jag A, då kommer dem!

Ciao


Moody deluxe

Shit allså (tänk er Josef Fares röst här) jag är verkligen en MOOD-person. Som inlägget i igår där jag var nere, idag är det en bra start denna morgon. Stora snöflingor, inte så kallt och bussar som går on time. Sweet. Långlunch väntar med min kära roomie i Kanada, ska bli fun!
Jag har tidigare nämnt att jag har en snygg kille i huset. Igår fick J se honom live i tvättstugan. Jag fick ett sms:
"Maj God vad snygg han är!!!!!!" Sen stötte vi på honom bägge två lite senare. Som vi båda sa: Han är inte snygg, inte perfekt, utan äckligt perfekt snygg! Amerikanare, brun och har en sådan swagger att man bara vill bli inlåst i tvättstugan med honom forever and ever. Herremin je. Eme- du hade dött! Han bor på min våning MEN är såklart tagen. Men nu har jag ögongodis i huset också, mumma!

Jag lovade bilder på lgh till A men det blev ej av igår så lovar att det kommer inom de närmaste dagarna =) Jag fick även reda på igår att jag har en del okända läsare som jag inte alls trodde gluttade in här, himla himla roligt att höra att ni tar er tid att kika in här : Me lajki=)=)=)

Have a fun day y´all!

Ciao


PURE EVIL

This is CRUEL, det är inte OK även om hon gjorde fel så behövs det inte göras på detta sätt. LYSSNA!

Mysfaktor

Igår fick jag ett roligt litet uppdrag av en arbetskamrat gällande bloggar. Och vi vet alla hur mycket jag älskar bloggar...det kanske är det jag ska arbeta med, behind the scenes of blogs?=)

I fredags när snökaoset började var det många som vände hem istället för att kämpa sig till jobbet. Jag har växt upp med två föräldrar som har präntat in en hård arbetsmoral och 1. man är inte sjuk 2. man ska jobba mycket och hårt 3. man tar inte ledigt. Så givetvis förfrös jag tårna, händerna, näsan och knäna men till jobbet skulle jag. Dock beundrar jag min förebild just för dennas arbetsmoral så jag är ju glad att jag kan säga att jag faktiskt är lite likadan!

Men jag har varit extremt grinig den senaste veckan. Inte utåt men inombords (för J som kanske märkt det eftersom hon varit nära de senaste dagarna). Trots grinigheten har jag ju kört på fram tills igårkväll. I ärlighetens namn så ville jag bara gråta gråta gråta men det gjordes ju inte DOCK hoppade jag av alla kvällsförpliktelser och åkte inom pocketshop och köpte en bok jag sett ut tidigare, köpt en tidning på ICA, tappade upp världens hetaste bad och läste och värmde upp mig. Kikade OS, lagade mat och somnade framför OS sprintloppet. Det var den bästa kvällen jag haft på länge i min ensamhet och trots att buss 70 inte kom 07.17, inte eller 07.27 och inte heller 07.41 utan tio i denna morgon och trots ilsken och frusen så känns dagen lovande tack vare mysfaktorn igår.

Nu snöar det. Igen. Fast det tar ju aldrig slut. Jag börjar tro på Js teori om att vår undergång kommer i form av snö. Ny istid på gång. Deluxe.

Ciao


Lucky me right



Idag känner jag mig såhär.

Ny vecka!

-22 på termometern. Men idag hade jag garderat mig. Ny resväg och den gick helt smärtfritt. Jag frös som en gnu när jag kom fram men fram kom jag , snabbt=) Precis sett färdigt ishockeyn, bjussat födelsedagsbarnet K på prinsesstårta och ska nu hugga tänderna i jobbet.

Helgen var så himla härlig. Bäst var fredagskvällen med 6 underbart härliga vänner, jag skrattade så jag trodde jag skulle få sexpck. Easy! Lördagen var lika trevlig om än seg och vi trotsade vädret och gav oss ut i förorten.

Ny vecka, måtte detta väder dra bort innan helgen, då är det fest och liten klänning!

Ciao

Stannat hemma

Jag skulle INTE gått upp idag. Först snoozade jag en kvart. I don´t do snooze. Sen glömde jag nycklar och t-banekort och fick vända hem i snökaoset. Väl på centralen var mitt tåg försenat 40 min. Fine jag ställer mig och har koll på tågfan så jag inte missar det.

Märsta                        40 min
Upplands Väsby           5 min
Bålsta                            6min
Kungsängen                7min
Södertälje                   9 min
Märsta                        5 min

Exakt ser ni? TVÅ Märstatåg! När jag upptäcker att det kommer ett om fem minuter ja, då hade de fem minutrarna redan gått och jag missade ju det tåget. Hur bra är den informationen på en skala? Effin SL. Tårna förfrös och de sköt upp tågtiden hela tiden. 1,5 timmar senare var jag på jobbet. Sönderfrusen deluxe. Arg som ett bi, irriterad som en gnu, butter som dvärgen, sur som ättika, och längtandes efter träning och utgång ikväll. Måtte denna dagen gå fort fort. Helgen kommer bli superbra, tack vare skitmorgon idag. I can feel it.

Ciao 

Stressande känsla

Kan ni också känna en stressande känsla i kroppen? Över att inte vara där man bör vara? Alltså inte att man är på fel planet,stad eller land utan att egentligen för att sitta här och nu så borde jag typ göra miljoner andra saker som egentligen är grymt oviktiga? Kan inte riktigt förklara...Kanske är det inte saker som måste göras men tankar som måste tänkas? Jag känner att när jag sitter här, borde jag gå än hit än dit, när jag sitter på lunchen borde jag gå än dit än hit men egentligen har jag inget utsatt mål...

Jättekonstig känsla men den finns där och låter mig inte redigt slappna av eller fokusera på det jag faktiskt ska göra...Kanske behöver jag bara en lång sovmorgon? Men jag får ju aldrig sova för oron i mig gör att jag vaknar titt som tätt...Jäkla stressande alltså =)

Perspektiv

Efter jobbet igår stövlade jag iväg till citycentralen och fiskade upp kusselinen. Därefter bar det av hemåt mot R-gatan och massa snackandes framför OS. Det roligaste med att ha folk boende hos sig är att (trots att man typ pratar varje dag) man kan ligga och prata långt in på nätterna om allt och inget. En annan vän vid namn E är ju expert på detta och pratar så mycket att man till slut somnar av utmattning hahaha, vilket ju är bra men det finns ju risk för att man missar värdefull information hon har att delge...=)

Imorgon blir det utgång och på lördag blir det melodifestivalen i Jakan, härlig helg att se fram emot!

Läste i en av mina favoritbloggar (en tjej som jag tycker har allt vad gäller attityd, utseende, jobb och socialt liv) att båda hennes föräldrar har cancer, och hon själv har diabetes. Allt sätts i ett annat perspektiv när man inser att kanske har hon fått mycket men samtidigt upplever något sådant. Närstående som är så sjuka unnar jag inte en endaste människa i världen. Tragiskt. Med ens kände jag hur jäkla bra jag har det i livet. Vad gör det att man e lite mer pank ibland, vad gör det att jag måste banta med jämna mellanrum för att hålla rätt på kilona, vad gör det att jag inte har det tjockaste håret i världen? Jag har ju friska människor runt mig, föräldrar och syskon och vänner och i längden så vet man ju, att det är det enda som är viktigt. And u know it. 

Ciao


Waking up to OS, priceless

Onsdagmorgon och jag har så konstiga nätter. Två nätter i rad har jag vaknat nu och tänkt "damn nu ska jag gå upp vilken minut som helst", kollat telefon och upptäckt att hon är runt ett. Jaha, bara att försöka somna om...totalt lost vad gäller tiden. Sen vaknar jag med ett ryck vid halv sex och studsar upp precis som om jag försovit mig. Men inser ju ganska snabbt att jag är i god tid. Knäpp I know. Dock har man ju härlig underhållning nu på morgnarna i form av OS. Sverige 2 guld Norge 0 guld.
Gud har blivit svensk står det på löpet. Finally säger jag.

Idag kommer Jensan studsandes från Paris, funfunfunfun! Härliga dagar framför oss!

Dags att sätta igång med jobbet, mitt program var under maintenance ( sorta) så nu får jag bita tag i det!

Ciao

Stockholm 3 mån!

Idag är det exakt 3 månader sedan jag började på Eniro och började mitt "nya" liv i Stockholm. Det har varit 3 härliga månader trots klagandet över kylan och vintern. Massa roliga utgångar (några väl överförfriskade=), trevliga öl/vinkvällar, span lite här och där, biobesök och promenader runt stan. Kunde inte blivit en bättre start på Stockholm-livet=) Nu får jag hoppas det fortsätter vara lika lovelish!

Hade en diskussion med E igårkväll och den resulterade i att jag inte kunde sova på typ hela natten, den blandat med hunger och huvudvärk( ja, jag ska börja äta nu=). Det var ingen uppmuntrande konversation men för att se det positivt så peppade den mig att ta tag i det och göra så att det inte blir som vi fruktar...Ska inte skriva kryptiskt men det är för personligt ämne kan jag känna och jag har lite svårt för att öppna mig för mycket...

Nåväl, pengahungrig som jag är samt för svag för att säga nej så kommer jag sitta och ringa runt till Stockholmsfamiljer ikväll igen och jaga kunder år företaget. Men det är fan sista gången, got damn it. Jag tycker inte om det och jag har inte pluggat 3,5 år för att arbeta med telemarketing. Så det så.

Imorn kommer J, ska bli himla skoj!

Ciao

Spring is here...sorta

Det är inte längre mörkt när jag går till jobbet klockan sju! Det är inte heller längre svinkallt! Våren börjar besegra vintern och snart kan vi se snön försvinna och jag kan börja inhandla vårjackor,yay!

Läste om 24-åringen i Göteborg som oprovocerat blivit nedstucken och dött under helgen. Det gör mig så ledsen, då jag tänker att det kunde varit min lillebror och att det troligen är någons bror och son. Rent ut sagt för jävligt av de fyra killar (om de nu är skyldiga) som gjorde det, jag förstår faktiskt inte vad som händer med våldet i vårt lilla land?

Denna veckan ska jag prova på något nytt. Jag ska gå förbi en frisör som drop in och våga ta steget in och klippa topparna, sådär random. Har alltid bokat tid innan hos någon jag trott skulle ta hand om mina hårstrån. MEN! Nu är det dags att really leva on the edge haha, så vi får se hur det går! Allt för att liva upp sin vardag right?=)

Dags att börja jobba, have a lovely monday!

Ciao


Celebcrush numero 3

Happy Valentines y´all!
Har haft en supermysig dag med lunchbio på Rio " Coco avant Chanel" och sedan fika och lite shopping. Trots att jag inte får handla hittade jag lite fler saker och nu hittade jag även en klänning jag letat efter aslänge=) Superbt mysig V-day med två tjejer jag trivs så himla bra med! Nu sitter jag och söker ett jobb. Ett jobb jag känner skulle passa mig megabra. Like perfaboll för mig. Men man ska la inte hoppas för mycket.
Sen har jag en ny celebcrush. Glöm Filmon. Glöm Bojan.
Nu är det denna mannen:


Ny vecka imorn, det kommer bli en bra vecka!

Ciao

Lördagskväll

Hade beställt kläder och fick paketet idag. Allt passade! LOVELY! Nu har jag en outfit till nästa helgs utgång!

Har spenderat eftermiddagen med min bror, hans flickvän och kompisar. Hängde på sturecompaniet och fikade. Jag har nu efter ett tag i staden förstått att staden är ganska uppdelad och att "man antingen är söderkis eller stureplanare" eller så placeras man i något annat fack däremellan. Jag vet inte redigt vart jag ska placera mig själv. Idag på som tidigare nämnda Sturecompaniet så var det kul att hänga där, snygga människor och trevlig stämning men jag tyckte det var lika härligt på Kellys sunkbar på söder. Så Im still indecisive. Men sen behöver man ju inte bara vara en av dem, man kan ju vara en mix, ja det ska jag nog vara=)

Nu rullar melodifestivalen, jag har städat och håller på att rensa garderoben, in med det nya ut med de gamla (eller upp med det på tradera). Snart kommer S och hänger, fun fun fun!

Ciao

Une petit histoire


J skickade denna video idag. Jag såg den för ett bra tag sedan men nu när hon påminde om den så kom jag ihåg hur underbart härlig den lilla flickan är, lovely story!

We are the world remake Den nya We are the world-videon släpptes under invigningen av OS. Bäst är att de låtit MJ vara kvar och sjunga sin del samt Celine Dion och Lil Wayne, Pink och Akons delar I think. Dock är jag lite tveksam till rapdelen... Judge for urself.

Min hyresvärd hade igår hängt en påse på min dörr. I påsen låg Michael Jacksons bok Moonwalker. Hon har ju säkert sett mina MJ-prylar i lyan när hon hämtat posten och då tänkt att jag skulle gilla boken, now how SWEET isnt that? Delish säger jag!

Idag ska jag träffa bror min som är på besök i staden samt hans nya tjej. Fun! Have a lovely weekend!

Ciao

Längtat

It is Friday och jag har längtat efter denna helgen heeeeela veckan! Inte av någon speciell anledning men jag har bara längtat. Och nu är den typ här. Ikväll blir det lite shopping med K. BEHÖVER.VARDAGSKLÄDER. ASAP.
Min kära bror är i stan och det blir häng med honom och hans nya tjej, ska bli spännande att se vad det är för en "böna", Stockholmstjej och söt, mucho exciting.
Har funderat nu i en vecka ifall jag ska ge mig på att sälja mer kläder på tradera, är det värt jobbet? Värt slantarna? Worth the effort? Tåls att fundera på tills ikväll. För åker några saker in i min lilla garderob så får ju några lämna värmen därinne, right?
Nåväl. Inget intressant att förtella här. Det är helg om 5 timmar. Jag längtar mer nu än innan.

Ciao

GODIS!


Vad är det med denna påse? Vad är det med godis? Det är som en drog( I know the sugar) men jag kan inte få nog när jag väl tillåter mig att äta det. Nu är det länge sedan men varje gång jag går förbi någon som har påsen skriker hela jag, VILL HA!
Idag står det två stora påsar på ett bord en bit ifrån mig. TORTYR! TORTYR!
Fy vad jag älskar godis, är det någon som vet en bra matplan som går ut på att leva på godis, holla at ur görl!

Ciao

Två

Jag blir så illa berörd av olyckor, ja vem blir ju egentligen inte det? Igår när jag kom till T-centralen stod vakter och motade bort folk från mitt tåg. En man hade hoppat ner på spåret för att rädda sin mobil och hann inte ta sig upp innan tåg kom och dog. Fruktansvärt. Två personer hade försökt hjälpa honom. Mitt i rusningstrafik. Två. Av de 50-60 pers som väntade på tåget. Två. WTF? Varför reagerade ingen, varför gjorde ingen något? Visst, vad fasiken gav han sig ner på spåret för men ändå?

Veckan har rullat på i 190, jobbat långa dagar, tränat och gått på möte med min coach. Imorn blir det tvåjobbs-dag igen och fredagkväll är avsatt för shopping=) Mest av allt längtar jag till helgen. Lördag har jag avsatt till att bara kolla serier, och göra sådant man måste som typ tvätt. Söndag blir det frukostbio, två filmer och frukost följt av Alla Hjärtans Dag fika med två vackra flickor. Vi singlar måste hålla ihop på kärlekens dag=)

Jag kände imorse att nu NU kommer våren snart. Då började snöflingorna dala. Men trots det så tror jag på vårens ankomst, typ om en vecka eller två! Lovely!

Ciao

Rabatter deluxe

Häromdagen damp det ner ett kuvert i brevlådan. Innehållande en "du är nyinflyttad"-present. Det mina kära vänner har jag aldrig fått förr. Det var:
- En gratis grillad kyckling från ICA Karla Plan
- Rabatter på en frisör i Fältan
- Halva priset på en massagebehandling
- Gratis hämtning och leverans på tvättkompaniet i närheten
- 100:- rabatt på lidingö järn och färg(för det är ju ändå dit ut jag åker för färg..)
- Ett Happy Meal gratis om jag handlar två andra mål på MCDonalds.

Och några andra rabatter på närliggande affärer. Hur bra och välkomnande är inte detta? Så den 18nde då jag avslutar soppkuren och Jenny dimper ner i stan så blir det grillad kyckling a la Sanna. Perfekt att kunna bjuda min gäst på middag (som är gratis! No offence Jensan=) samt få äta det jag älskar mest första dagen med mat igen. THANKS!
Jag ska gå och klippa topparna och få RABATT, (precis som jag fixade på slingorna) och jag ska gå och få massage & fotmassage (ngt man aldrig unnar sig, för det är för dyrt) för halva priset. Delish!

Snacka om att jag gått från att vara slösa till att bli spara med rabattkuponger i bakfickan=)

Ciao

Identitetskris in terms of style

Jag har en identitetskris. Jag har idag grubblat över hur jag vill klä mig. Jag och K var idag på Mocco och fikade. Mocco ligger mitt på Östermalm där alla överklassbrats hänger. Jag satt och tittade på alla, och alla hade jag har detta på mig för att jag vill att alla ska tro att jag är skitrik, eller iaf att mina päron är det och därför måste jag klä mig såhär-stilen. Det är otroligt underhållande att sitta på kafé och analysera folk och deras jox de har för sig. Men det var då det slog mig, vad har jag för stil? Vad tänker folk när det ser mig och det jag har på mig? När jag sedan gick in i affärerna och skulle handla stod jag mest mitt in affären och tittade runt och kunde inte för mitt liv komma på vad JAG vill ha för kläder, vad JAG tycker är snyggt, vad som är JAG....?
Jag städade igenom garderoben igår och nej det känns inte bra, jag har ingen stil jag gillar, det är så spretigt inget jag känner att det här är jag så det är mitt projekt för kommande veckan. På fredag ska jag shoppa. Då ska jag veta vad jag ska satsa på in terms of style. Vad säger ni? Vad skulle ni säga är en bra stil för mig, om ni ser utifrån den jag är?  Any advice?

Ciao


UPDATE: Im on to something, har IGEN kollat closeten, grubblat och satt ihop lite outfits så jag tror jag börjar hitta Sanna-stilen, den ska bara finslipas, YAY=)

My playlist!

Sååå jag fick ju så fina låtar av er så ni ska få några fina låtar av mig!

Lil Wayne - Hot Revolver
Roxette - Dressed for success
Mariah Carey - I wanna know what love is
Beyonce - Halo
Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart
Diam´s - Enfants du desert
Singuila - Ma nature
Amel Bent - Ou je vais
Marc antoine - qui tu aimes
Whitney Houston - Like I never left

Loveliga låtar. Nu har jag precis insett att jag missat 3 avsnitt av DH, 4 avsnitt av Greys och PP, jag ligger efter, no melodifestival för mig =) Den missade jag haha.

Ciao

Skööööön lördag

Efter att ha sett Skavlan med ursnygga Josef Fares och Hitlåtens Historia med Jay Z och Roxette så har jag satt igång att rensa garderoben. Roxette på högsta nivå, kläder över hela den nystädade lyan. Mörkret har åter kommit och när kläderna är undanröjda blir det tända ljus en masse och tre avsnitt av mina favoritserier. Ibland är de enklaste recepten de bästa sätten att chillaxa. Loves it.

Ciao

Ps. Anette, ur back, I sure have missed ya!=)

Some real coolness


DELICIOUS! HOTNESS!

GORGE GORGE GORGE!

WONDERFUL DRESS!

Tar tillbaka det jag sa om CUTE, great artist, not so cute tatts:(

FAB FAB FAB

FIERCE FIERCE FIERCE!

And thats all I have to say. Now LOST!

Ciao

RSS 2.0