Haven´t u heard? There seems to be missing a... u know?

Dags att långsamt packa ihop mig och ta K under armen och åka mot centralen. Jädrar vad det ska bli roligt att komma iväg, verkligen lovely! Ikväll spelar Arsenal - Barcelona och London kommer vara fullt av härliga (??) fotbollsfans. Vi ska dricka öl (nja inte jag då) och kolla matchen. Medans de dricker öl ska jag spana in en lämplig engelsman att diskutera fotbolll med. En som inte får dille och bankar på mig när jag berättar att jag är Barcelona-fan och att jag tycker att man nästan kan säga att Barca är ett svenskt lag iom Zlatan.

Sen ska det shoppas, ni fattar inte hur mycket plats jag har i min väska, så här ska det shoppas! Kanske man ska starta ett hur-man-packar-bäst-företag... Jag har köpt skyhöga skor som jag ska stylta rundor i på gatorna och bara se sådär FAB ut. Delish.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det EEEEEEEEERRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIKs födelsedag!



Därför tillägnar jag honom detta klipp så han får sig ett gott skratt på sin födelsedag, CONGRATZ Erik, visst var jag först att gratulera?

Londonviderci!

 


Mon mari dans l´avenir

Jag tror bestämt att min framtida man arbetar på samma arbetsplats som mig. Det är mitt aprillöfte numero 123456789. Att ta reda på om jag inbillar mig eller inte. Men först måste jag piffa till mig lite, jag drar till London och shoppar på mig lite nytt!

Ciao

Ibland kan dagar vara så vardagliga men ändå så bra!


Detta stod på jobbet idag när vi kom. Ett på varje avdelning. På varje våning. Och ett vid ingången. Plågeri på hög nivå. Men jag vill stolt meddela att jag inte tog en enda bit. Not one! Yay me!

Innan surdegseventet hann jag med en snabbkaffe och läsa metro, hann ju inte det imorse då jag promenixade!

Lång dag, tröttsam men rolig! Surdeg är alltså ett djur, kan man säga som behöver matas innan det blir till surdegsbröd. Behöver jag säga att jag inte tog hem en låda påbörjad surdeg som var 4 år gammal? Tänk att ha det djuret stående hemma som sen växer, no merci!

Ciao

Butter blev glader in one heart beat.

Här sitter jag trött och opeppad och tycker synd om mig själv.
Så sätter jag på Lady Gaga & Beyonce och blir helt uppryckt till denna härliga låt. Samtidigt ringer pappa som fyller år och som fått mitt Gottogram, med massa choklad. Han var glad och det gör mig glader! Gav mig ny energi och nu ska jag snart lämna jobbet ocg bege mig söderut i stan för att lära mig baka surdeg!

Vad glad man själv kan bli av andras glädje!

Ciao

Kickstartar våren och aprilmånad!



Jag hade tänkt att april, som för övrigt är årets bästa månad eftersom 1. jag fyller år 2. våren kommer, skulle bli starten på våren med massor av träning, ny garderob och nya projekt! Men igårkväll kände jag att jag ville starta redan nu! Så imorse började jag med att "gå" till jobbet. Iaf första biten som är en promenix på 40 min! Sista biten tog jag bussen annars tar det närmare 2 timmar att gå. Skönt med morgonpromenad!
Vårjackan är framtagen och kastas på inför London på onsdag. Sen måste jag på allvar söka mer jobb, har varit lite slö på den fronten! Garderoben får bli att fixa EFTER London, har lyckats packa så pass bra att jag nog kan få med mig en del hem från den engelska huvudstaden och träningen? Ja den kickstartades ju nu med promenaderna, jag har bytt danskurs från värdelösa Ixumba till spännande västafrikansk dans och kommer köra styrketräning 2 ggr i veckan framöver, Beach 2010 har startat! Kan det faktiskt bli så att Sanna kommer köpa bikini i år för första gången sen jag var 3 år och bikinikropp inte var ett bekymmer ?=)

Ciao

Huvudvärk delux

Efter en trevlish kväll i sumpan så har jag vaknat upp med världens huvudvärk. Har försökt sova bort den, kaffedricka-bort den, vattendricka-bort den och nu Iprena-bort den. Jag hade ju en del planer för denna dagen men de gick ju åt pipan. Nåväl. Packa ska jag göra, minimalistisk packning men ändå fyra dagars outfits, smink och hårfön,plattång,locktång och två par skor....kommer jag få övervikt hem, U got it! Nu bär det snart av, lovely!





Ciao




Now u backin in for me to dance...

Jag gillar cheesy RnBmusik. Loves it dearly, really.
Just nu är det JaySeans senaste skiva som rullar, hur bra är inte turn the lights off, war och ride it?
Det är fredag, jag ska på bio ikväll och helgen stundar...men för en gångs skull längtar jag tills helgen är över, jag vill att det blir onsdag PRONTO! Jag vill iväg!

Spotifya JaySean för bövelen, u will lika it!

Ciao

Sannas vecka 11 går mot sitt slut, skynda skynda säger jag! =)


Favoritklänningen just nu, loves it!
Veckan har varit hektisk och nu ikväll blir det vila vila vila

Det blir sill, mozarella, ägg och Henke. Alltså tänk ändå, här gick vi i samma klass, spelade fotboll,innebandy och alla dess möjliga sporter på gympan ihop och nu är han superstjärna på isen...tänk om man insett hans potential då och haffat honom, snygg, superduktig på sin grej och en härlig person =) Nåväl, his girl is a lucky lady!
On to the next...

Kan man bli bakfull på ETT glas vin?
Tydligen...jag kravlade till jobbet, jag kravlade hem, herreminje vad jag börjar bli way way OLD.


VIll ni uppröras av hur jäääääla trångsynta svenskar är?
Checka denna dokumentär om våldtäkten i Bjästa. Bjästa ska ju aldrig besökas, verkar vara värre än värsta Hillbillihålan i good ol US and A. Skrämmande.

Ciao

Allmänna galleriet har ett speciellt klientel om jag får säga så =)

På måndagmorgnar när jag går till jobbet är mitt hem immaculate. Städat, snygg och hemtrevligt. Ungefär när jag når onsdagkvällen är det som om en orkan dragit fram. Då har alla sena kvällar, långa dagar på jobbet och provandes av outfits tagit ut sin rätt och kläder ligger överallt, diskberget är sju meter högt och papper ligger överallt. Så imorse när jag äntligen kom upp var det med bedrövelse jag tvingades leka inte nudda golvet då jag praktiskt taget inte såg golvet utan fick gräva mig fram från sängen till toaletten.

Föreläsningen igår var rent ut sagt värdelös. Dock var baren vi besökte efteråt för att fira S mycket najs, svår att hitta men väl värd att leta efter!

5 dagar och sen är det Londontime! Längtar faktiskt mer till denna resa än jag längtat till något på länge. Senast jag längtade massor var innan jag åkte te Emedarrlino i Glasgow, ja jäklas vad jag längtade då! =)

Sen vill jag bara säga det att jag har typ världens bästa arbetskollegor. FYI.

Nu ska jag jobba satan i det, om 4 timmar är det nästa jobb som gäller!

Ciao 

They say relaxation is the best medecin. Dancing is mine.

Ibland får man bara slappa. Jag kände under eftermiddagen att jag var inte upplagd för inplanerad träning och fika med kompis så jag ställde in allt, åkte hem, lade mig i badet med desperata hemmafruarna, hårinpackning och bara låg där. Efter lite dans här till Beyonce Live är jag som en ny person! Full av liv och riktigt längtar till imornkväll!

Då ska vi fira S födelsedag på BagPipers med drinkar och tårta a la BP. Innan dess ska jag på föreläsning om kropp och hälsa! På torsdag blir det en annan föreläsning " Bli modigare i din vardag". Man får passa på när tillfällen bjuds! Därför ska jag även gå på ett, håll i er nu, SURDEGSevent på måndag. Min käre A håller i det, så det ska bli spännande!

Onsdag kommer bli lovely. Göran Gillinger brukar hänga på BP, får se om jag ser honom imorgon, ni minns väl honom?



Ciao

To the left to the left, U are NOT irreplacable.

Det här med att visa respekt verkar vara tricky. De flesta vet såklart men så finns det denna lilla klick av personer som inte vet. Snubben som jag dejtat de senaste veckorna tillhörde tydligen den klicken. Hade detta varit 5 år sedan så hade jag nog haft överseende med händelsen i lördags. Men inte i dagsläget. Det gör mig fullkomligt rasande att en människa så nonchalant och respektlöst tror sig kunna gå igenom livet och tro sig komma undan med saker. Well another one bites the dust. I am not having it. So I kicked him smoothly to the curb.

Våren försvann och vintern är här i stan igen. Snön vräker ner och det vårglada humöret lade sig i en driva och fortsatte sova. Men jag ska ändå plocka fram vårjackan till helgen för nu är det drygt en vecka till London och där, där är det banne mig VÅR!

Ciao

Loves it!



Engelska sportstjärnor + en portion självdistans = Hilariousness=)

Tre uberdåliga filmer och klockan fem skulle den fjärde börja, nej då var det bara att kasta in handduken.

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? Mörk och vältränad brukar vara det jag gillar men jag försöker thinka outside the box nowadays!

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Ja

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Min ääääälskade dator =)

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Ismannen, sugig film från 1984.

5. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ima texter!

6. Vilken är din favoritplats?
I Paris mår jag alltid förträffligt.

7. Vilken plats föredrar du minst?
Tandläkaren!

8. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Frankrike eller Kanada.

9. Hur stor är din säng?
Big enough for me.

10. Tycker du om kinamat? Jodå men sushi, godis och massa annat är ju godare.

11. Tycker du om kaffe? Sover Dolly Parton på rygg?

12. Vad dricker du helst till frukost? Se ovan

13. Kan du några andra språk än svenska? But ÅF KÅRS!

14. Har du någonsin åkt ambulans? NÄPP

15. Vad spenderar du helst pengar på? Resor!

16. Är du cool? Cool på mitt eget vis =)

17. Vem är den roligaste människan du känner? Alla mina vänner är roliga på sitt eget vis men ska jag säga en så får nog MR San Diego ta första platsen, vrida mig av skratt gör jag ofta i hans sällis =)

18. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mitt hjärta och nagellacket på naglarna

19. Kan du byta olja på bilen? Byta vadå?..................=)

20. Dansar du i bilen? All the friggin time!

21. Har du någon tatuering?
Nej och kommer aldrig skaffa!

22. Gillar du någon just nu? Nej, nope, not at all!

23. Vad ska du göra ikväll? Fortsätta med min översättning av hemsida PUST PUSSSSSSSSST

24. Har du några syskon?
Japp en uberkaxig men underbar broscha!

25. Hur mycket pengar har du på din mobil?
Hur mycket jag vill såklart =)

Dagens lista, jag älskar listor haha. Nu blir det Hitlåtens historia, Lost och översättning. Solen var här igår, idag snöar det som om himlen var öppen. Ser fram emot veckan, massa saker inplanerade!!

Ciao

Ben & Jerry never get old =)

Lördag delight. AIK på TVn (Ja,vi skulle gått och sett dem men nu spara vi pengar till London så då får vi vänta med fotboll), kommit ur ett kallt (ja det var inte skönt med varmt idag, kanske för att det börjar bli varmare ute) bad och god frulle blev det. Kvällen igår blev inte som väntad. Bion var sådär, Shutter Island, now so good och följande event var lite ledsamt.

Dock har jag två nya favoriter:


Superbt god glass, superbt god fryst frukt

Jag funderar på att permanenta mig...är det old school kanske? Dock vill jag jääääättegärna ha lockigt svall i sommar!!
Som Rita Ora, Ja- Zs nya stjärnskott

Lovely, really lovely.

11 dagar till London, yay!

Ciao

Påskdelux!


Iår hade jag lovat mig själv världens största påskägg. Det skulle jag njuta av hela påskhelgen. Men istället gav jag mig själv en annan form av påskägg nämligen en resa till London! Tjolahopp! Kanske jag smyger ner lite gotte och tar med för en redig påsk är ingen redig påsk utan svenskt godis. Så det så. Jag är så himla nöjd att det är fredag idag. Eftersom det blir resa om två veckor så har jag blåst av alla andra planer de närmaste veckorna, här ska sparas MASSIVT. Så nu kommer jag sitta framför datorn, i hemmet och knapra på knäcke.

Ciao

Modet på jobbet kan vara tricky ibland :)


Jag försöker experimentera med accessoarer för att göra mina kläder lite roligare. Idag satte jag på en blomma på tröjan. Tyckte det blev supernajs men tog av den innan jag gick till jobbet. Tänkte att Eniro-peepsen inte skulle fatta min tanke =)

Men sen när vi fick besök på eftermiddagen så tänkte jag att det verkar som om man kan ha på sig vad som helst hos oss. Verkligen vad som helst.


Anything goes verkar vara mottot på min arbetsplats =)

Ciao

Fredro Starr, well he sure was a star när jag var 13!

Jag har ju en liten thing för mörka killar. Imorse på väg till jobbet funderade jag på hur detta kommer sig. Man är ju som man är antar jag men ändå, någonstans måste denna fascination uppstått och för en minut sedan kom jag på när det började...
Kommer ni ihåg tv-serien Moesha?? Med Brandy? Kille som spelade hennes pojkvän?


Japp, jag föll pladask för honom. Utseendemässigt men också hans style. Det var nog then and there som jag fastnade i det där träsket( om man nu kan kalla det för ett träsk, aint nothin wrong with some chocolat right=). 1996 var året och jag var 13 år. Nu är jag dubbelt så gammal och har fortfarande inte kommit över det=)

Vi får väl se när jag är 30. Jag ger mig själv 3 år till, sen får jag banne mig börja tänka outside the friggin box.

Ciao

AIK = Annars Ivrigt Kallade Sveriges mest hatade lag.....kaxiga men fotboll kan dem väl ändå?

Så min kära kusselin flyttar till huvudstaden. ( Jag gör ett litet glädjeskutt i luften och smäller ihop klackarna!) Vi ska bli träningsbuddies! Så fort hon är på plats så är det beach 2010 som är målet. Då har vi 2 månader på oss att träna som galningar innan vi kan sätta oss på uteserveringar och häva i oss de kalorier vi så fint gjort av med under våren. Snajsigt.
Har suttit sedan jag kom hem från jobbet med att översätta en hemsida från engelska till svenska. Jag försöker göra lite sidoprojekt som kan generera lite kunskap samt lite kosing. Så förutom mina två jobb har jag översättningen att sysselsätta mig med. Fritid, who needs it really? =)

Imorgon blir det lektion med min elev, på fredag Shutter Island med Mr Sociala medier AKA Adam och på lördag blir det AIK-match! Jag blev AIK-fan när jag flyttade upp. Bojan spelar ju där. Det var givet. Sveriges mest hatade lag, japp Im a fan, åf kårs!

Det har varit dåligt med kändisspotting denna veckan, räknas fotbollsspelarna på lördag?

Ciao

Men vad är det du säger egentligen?

För att bli en riktig stockholmare så måste man följa vissa oskrivna regler. som t ex när du sitter på tunnelbanan. Då tåget kommer fram till station. Du väntar med att resa dig från din plats. Tåget stannar, dörrarna öppnas. DÅ reser du dig. Inte en sekund före det. Du PLANERAR även din resväg och kommer inte till station precis när tåget ska gå och får vänta 9 minuter. Du går även på därbak om du ska gå av därbak osv. Fascinerande. Så har jag aldrig känt att det varit i tunnelbanan i Paris, New York eller London...men kanske var jag för uppslukad av annat för att se det... Jag letar hela tiden efter signs that says that ur a true sthlmare så vet ni några så hojta, man måste ju adaptera sig eller hur?

Igår fick jag el bosso att skratta med mitt ordval när vi hade en diskussion. Han hade and I quote " aldrig träffat någon som slängde sig med så mycket konstiga och obefintliga ord". And it got me thinking att jag kanske ska starta en egen ordbok! Jag tycker det är fantastiskt kul att leka med språk, hitta på nya ord och missmatcha språken hejvilt. Det får bli mitt nästa projekt. En ordbok a la Sanna. Delux ska den nog heta. Det är ju ändå le mot que je préfére =)

Ciao

Livet går alldeles för fort, jag hinner baske mig inte med.

Jag känner mig inte redo med denna helgen. Jag hade behövt en dag till känns det som. Det beror nog på att jag sov bort halva söndagen och sen spenderade resterande tiden på IKEA shoppandes alldeles för mycke saker. Dock har det varit en superb helg! Fika med A på lördagen följt av världens bästa drink (hallonkola) på Morfar Ginkos (nytt favvishak på söder) och East på Stureplan med K och T. Jag körde på leopard i helgen, kändes rätt för humöret (läs förra inlägget)

East var najs, dock inte så bra som jag trott kanske men hemåt vandrade vi runt femsnåret. Deluxlång kväll.

Lägenheten har fått lite fler prylar bland annat en tavla och ljus. Desförrinnan inhandlade jag ljushållare på hemtex och världens finaste kudde på Bolagret


Sen köpte jag även en fotoram som jag nu ska fylla med kort...mitt mission för denna veckan.



Denna veckan är också fylld av aktiviteter och endast fredagkväll är öppen. Men jag ser fram emot en slapparfredag i mitt eget sällis, folk träffar jag ju konstant 12 timmar om dygnet haha.

Vecka 11 here we go!

Ciao

Ps. Såg ännu en bloggare på stan igår. Herreminje vad de retuscherar sig!!!


Utåt verkar jag som vanligt men inom mig är det banne mig kaos. Typ

Jag ogillar skarpt dessa dagar. De dagar då jag inte känner mig redigt hemma i mig själv. Inga kläder passar, håret blir ej bra och allt bara går åt pipan. Dagen har ju varit trevlig med fika på Fältan med A, shopping och promenad i solen MEN inom mig är jag bara arg och frustrerad och jag vill bara gå och lägga mig och lägga denna dag bakom mig. Men det går ju inte. En drink ska drickas. Sen ska jag fortsätta kolla på True Blood. Har sett halva första avsnittet av första säsongen och jag tror nog jag kan bli hooked=)

Får hoppas Morfar Ginkos placet kan liva upp mig!

Ciao

Tänk vad ett samtal kan liva upp vardagen!

Fredags delight. Världens godaste knäcke, lufttorkad skinka och feta ost, mumma!

Världens coolaste människa och nu är jag gryyyymt sugen på lugg!

Såhär ser gymnasieskolan ut på Djursholm. Så såg INTE min gymnasieskola ut. Rikemansbarn for sho.

Nygammal top, me lajki.

Mitt nya halsband som jag fått många komplimanger för. Snajsigt.

Tre personer har under senaste veckan tippat att jag är runt 22-23 år. "Du har ju inte en enda rynka" eller VA? 27, nej det kan du inte mena. Jag myser. Det känns lättare och lättare att ta in att det faktiskt bara är 44 dagar kvar av mitt 26-åriga liv. Så denna veckan har faktiskt varit fylld av komplimanger och trots att jag har sjukt svårt för att ta dem på allvar och ta dem till mig så ska jag faktiskt försöka göra det denna gång :)

Imorgon blir det storstädning delux, verkligen skrubba hela lyan. Rensa garderoben och tvätta. Följt av drinkar och glutta på melodifestivalen. På söndag blir det första långpromenaden på Gärdet utan snö. Ser fram emot det!

Ciao

Den började dåligt men he made up for it big time.

A - Du ska inte vara avis, jag satt typ i din situation för ett tag sedan och vips så händer det, så du ska se att VIPS så är du där du vill vara, believe me! Njut av där du är idag, det gjorde inte jag och såhär i efterhand kan jag önska att jag "njutit" mer av arbetslösheten haha=)
L - Satte i mig känns lite väl mustigt då det slank ner två bitar haha, men jag är den första att erkänna, har jag tillgång till gotte så spelar det INGEN ROLL vilken tid det är på dygnet=)=)

Veckan är över om en timme. Jag har flängt något så kopiöst dessa dagar och det enda jag mina ben ska göra ikväll är att ta mig från soffan till köket och tillbaka. No more. Hämta krafter inför helgen. Lika fartfylld den som veckan. LOVES IT!

Dejten var över förväntan, very very najs I have to say=)

Have a lovely weekend y´all!

Ciao


Kallar man sig ftf ny i stan eller?

På tisdag har jag bott här i 4 månader. Jäklarns vad tiden går fort.
Kändisspotting so far:
Lena Endre, Sanna Bråding, Christer Ulfbåge, E-type, Johanna Lind, Maria Montezami & Jesper Sahlen
Span so far:
3 jobbspan på Eniro. 1 jobbspan på (Stud)yBuddy. 1 Span i mitt hus. 1 bartenderspan. 1 vaktspan =7span.
Glöm att gå ut utan smink och rätt out fit. Always be prepared. The spans are everywhere.
Antal AWn so far:
Inte tillräckligt många, med våren kommer AWs minst två ggr i veckan anser jag!
Antal soffbesökare so far:
3 st fina flickor som besökt mig, och det väntas fler besök under våren. E, kom igen nu! Gbg e inte så långt bort! J från San D tror jag la, M från H-town och vem helst som tror att gärdet är det place to sova på- kom!!

Mina konstana problem:
Hitta hårfrisörska - Hittat!
Hitta nageltjej - Inte än..
Hitta promenadstråk - Inte än...
Hitta bättre i stan - Jodå men inte tillräckligt bra

Härliga fyra månader har det varit, mest tack vare alla roliga människor jag träffat =)

Ciao


I´m stressed. Att vara lite stressad är bra. Om man kan hantera den. Eller?

Jag är så stressad, uppjagad och totalt okoncentrerad. Istället för att gå upp halv sex som jag normalt gör låg jag kvar tills sex och gick igenom alla saker jag måste fixa innan och efter jobben...Då blev jag ju stressad över att jag nog inte skulle vara tidig på jobbet (eftersom jag låg kvar i le lit) och behövde några minuter för att planera hur jag skulle kunna vara så snabb som möjligt under morgonrutinen...haha retarderad. Je sais.

Så vad har jag gjort för knäppheter denna vecka då?
- Pratat om min granne( som sket i att ge mig min post som kommit fel) och inser sedan att han står utanför dörren och försöker lägga in ett kuvert i mitt inkast. Alltså hörde han allt och vet nu att jag och vår hyresvärd tycker att han var slö som gjorde så.
- Totalt loosat det när jag trodde mitt kreditkort och körkort var borta men insåg efter femton varv runt baren att det låg i BHn. Där jag alltid lägger dem. Ju.
- Jag fortsätter att hoppa av på fel stationer, dock har jag dessa gånger insett att jag är fel och rekulerat (kan man säga så på svenska?) tillbaka in i tåget..

Dock har jag gjort en bra sak. Jag fick en superstor gottepåse av L som tack för sovplats. Normalt hade jag satt i mig allt eller gått och småätit varje dag. Men se den nya Sanna tänker annorlunda. Så jag tog med godiset till workshopen på jobbet och bjussa mina jobhomies på det. Snajsigt. Smart av mig. Slipper man ha ångest över att man ätit godis mitt i veckan =) Men L läser ju obviously min blogg för hon visste att jag älskar älskar godis =) TACK L!!

Ikväll ska jag få fixa till mitt barr. Och ja, så har jag ju en dejt också...Vi får la se vad som händer och sker...

Ciao

In LÖVE

Jag dog lite igår. Var trött efter lång arbetsdag men stannade för AW med SB. En efter en trippade de in. Bland annat en kille som på håll såg helt okej ut. Inget jag tänkte mer på. Sen kom han och satte sig bredvid mig och började snacka med den gruppen jag stod och hängde med.

Vi kom fram till att vi båda gillade RnB och hiphop och att han tyckte jag var ball för jag såg inte alls ut som en sådan tjej. Vi snacka musik och massa annat och jag blev heeeeelt betuttad i denna människa. SÅ inte min typ. Men Så rätt ändå. Med detta sagt betyder inte det att detta ska bli mer än så att vi jobbar för samma företag. Men om han får tummarna ur och mailar mig( fick min mail då vi ska dela spotifylistor (LOVE) så kanske jag tror på mer)

Tänk vad man INTE ska ha en viss typ, det där är ju bara BS! =)

Ciao


Gooody bites

Lotten lagade FAB dinner.
Maria Montezami på NK
Bästaste kaféet med underbar mat & fika, MUMMA!
Fruktsallad på fredagar på jobbet. Delux.
Outfitsbild...kan ju inte bryta min morgonrutin right =)

Några av helgens små godbitar.
Redo för ny vecka!

Ciao

He´s a caller, I´m a texter, perfect match I´d say

Då min lya inte har någon spis eller ugn utan då jag bara har två kokplattor (varav en inte fungerar) så fick jag tips av K igår om den här bloggen TIPS och OBOY vad jag ska prova på saker, spännande!

L har åkt hem och helgen har varit fartfylld. Shopping, girltalk, dansande på Berns och nattamat med en Olofströms analyserande snygging på MAX. Idag har jag bara städat, kollat serier och legat raklång i soffan. Just what I needed.
Nästa vecka är minst lika fartfylld och det är inte förrän fredagkväll som det är tomt i kalendern. Busy bee and loving it.

Jag hade kunnat blidblogga men min CPstörda dator krånglar såklart. Om en månad fyller jag år. Då ska jag önska mig en MAC. PCs är djävulens påfund för människor som inte är experter på datorer. I tell ya.

Nu är frågan ftf....ska jag bli rödhårig på torsdag eller inte....


Ja, vi får se på torsdag!

Nu full fokus på Lost, sen slutet på DH.

Ciao


Bilder lånade av Frida Fahrman & Spanbloggen

Snatch



Om ni inte redan visste det så har jag ju dejtat en kille som är skådespelare. Jodå serru, spelade mot Brad Pitt i Snatch. Eller mot och mot, han hade en betydande roll i samma film som Mr Pitt. Eller betydande och betydande. Han hade en "one liner" och var med 15 sekunder... Kille jag dejtade ser ni i klippet ovan. Det är han som säger " It´s a free country aint it?".

Och ja, han är superkort, han är jude iRL (utan hatt och polisonger dock) och det är nog den enda film han gjort.

Bara så ni vet så dejtade jag honom inte för att han var skådespelare och "känd".

Så ni vet.

=)

Ciao 

Booba



Det kan inte hjälpas, denna mannen är fantastiskt snygg. Jag kommer aldrig hitta en snäll och trevlig kille, jag kommer förevigt stå ut med känslokalla, manipulerande, taskiga idioter, allt för att få en bad boy med detta utseende ,hahahaha =) Neglectant for punishment? U got it!

In my head or in urs?

Jason Derulo – In My Head

Vi fortsätter med härlig musik denna torsdagsmorgon. Today it´s good to be me, I tell ya =)

Pep talk delux.

Ämnen bara poppar upp i huvudet idag, kanske för att Jason Derulos fantastiska låt får mig att vilja åka rutschkana ner för trappstången och omfamna första bästa person som jag stöter emot. Glädjen i låten är wonderful!
Jag har ju kommit på att jag är ganska involverad i folks liv på ett eller annat sätt. Lyssnar, kommer med råd och peppar utav bara den, vilket jag tycker är jätteroligt! Kanske man skulle bli en livscoach eller ngt? Många runt om mig verkar ju känna att de kan prata med mig då de öppnar upp sig och lättar sina hjärtan och jag hoppas de känner att mitt peppande kommer från hjärtat, cuz it does! Peppade en heartbroken imorse, hejade på ett blivande kärlekspar och peppade en annan till att leva i nuet och inte tänka på framtida problem!

Det enda som detta lett till är att...jag orkar inte prata om mina egna saker. De flesta skriver jag ju om i bloggen men de andra mer privata sakerna lägger jag locket på och typ ja stänger in i en box. Ganska skönt, ens egna bekymmer blir lixom mindre påtagliga.

Har haft en superbt bra kväll. Fått skor som gått i sönder fixade, tränade ett sjuhelsikes jobbigt pass på Balance, handlat mat, fått posten (den har varit frånvarande) och haft onsdagsmys a la Sanna. Imorn blir d J för hela slanten, och i helgen kommer Lottis! Yay!

Ciao

Red head

Jag funderar på att ändra hårfärg, denna gången vill jag bli rödhårig! Vad tror ni om det? Any thoughts on that?

Please feel free to hissa eller dissa rött hår på Sanna =)

The sky really is the limit!



Bästa låten just nu, hur glad blir man inte av den lixom!

Virrepanna

Herreminje vad jag är förvirrad och uppe i varv! Igår gick jag helt åt fel håll på väg mot jobb numero dos, hoppade av en station för tidigt på väg hem och slängde gymsaker i sopnedkastet. Imorse hoppade jag på tåget...som visade sig gå åt helt fel håll än dit jag skulle. När jag ställer frågor till folk tänker jag redan på annat när de svarar och matlådorna som jag kastar ihop ser ut som om fem personer stoppat i fem olika saker, not matching at all. CONFUCKINFUSED.

Det faktum att jag har massor av saker att göra är säkert en bidragande faktor, jag far och flänger än hit än dit och kalendern är överhopad av aktiviteter. Jag kan inte ens planera in ett bio-besök med K förrän om 2 veckor. Galet.
MEN, jag klagar inte, det är ju hur kul som helst att verkligen leva varje dag och få ut det mesta av dagarna!

Ikväll har jag inte mer än träning med jobbkollegsen och hämta paket & tvättid att passa så ikväll ska jag VARVA NER. Imorn kommer det bli häng med Jensan och sen kommer Lottis till helgen. Lovelish!

Ciao

RSS 2.0