Dirrrrrrrty Dancing!


IGEN har jag sett Dirty Dancing. Jag kommer alltid kunna se den, igen och igen och igen. Effin FAB är vad den är!
Det är tack vare den här filmen som många flickor letar eftet bad boys som de tror är mjukisar inombords precis som Johnny. Dock finns inte många Johnnys out there. Konstaterar jag.

Love the movie anyways!

Ciao

Älteri ältera

Jag är en expert på att älta saker som varit och typ tänka " men varför gjorde jag så eller varför gjorde jag inte så"!
Som t ex när min söta bartender försökte krama mig, grämer mig än idag att jag inte tog tillfället. Eller att jag inte gick till baren när vi var i Kanada och min Italian boy hade varit där FÖR EN GÅNGS SKULL. Eller varför hade jag inte sminkat mig den dagen när jag träffade den och den människan. Små skitsaker som hade gjort min huvudbry en tjänst om de bara försvann efter att jag konstaterat att ok I fucked that up, movin on...

Frågan är om man någonsin kan lära sig eller typ bara sluta älta sådant, men det kanske är en vana som alla andra saker man gör?

Jag önskar ibland att jag kunde beskriva de otroligt roliga karaktärerna här på jobbet, den ena knäpproligare än den andra,det får bli när jag börjar nästa jobb, då hängs de alla ut i bloggen mohahaha=)

Ciao

Juniglory

Solen lyste för fullt när jag satte mig på min gröna hoj, placerade min grön/rosa/blå cykelkorg därfram och gasade iväg. 35 minuter senare var jag framme på jobbet. Nya livet har startat. Vardagsträning varje dag är ett måste. Träningskort ska inhandlas ikväll, imorgon springer vi vårruset. Puh. Första veckan i juni och ska fixa frillan, naglarna och shoppa i helgen då jag får finfint besök. Hur bra börjar inte juni då? Och hur bra slutade inte maj? Fotboll, Grönan, barnkalas med världens sötaste kids (även om de kickade mitt behind i Wii Tennis och golf) och lång promenad hem med flicksen.

Nu bokar vi semestern flickorna mina!

Ciao

Hektiskt, härligt, hällregn, Hamréns första vinst!

Hektisk och underbar dag!

Först var det karusileller på Grönan

Direkt iväg på Sverige - Bosnien...

..eller Bosnien - Sverige ska jag kanske säga, vi var max 2000 svenskar och 20 000 bosnier. Stämningen var på topp hos alla men grusades när svenskarna öste in fyra mål.
Precis innan Martin Olsson kom in på plan sa jag till alla som ville lyssna att nu kommer snart Olsson, då jäklar!
Vad gör mannen? Går in och gör två pytsar. Maj god vad jag borde jobba med sport alltså. Karin tyckte att det var fantastiskt med menlösa saker som jag har i mitt huvud, som namnet på alla spelare t ex, så jag borde ju använda mig av all denna menlösa kunskap right?? Kicka Jihde, ersätt med MOI!

Nu blir det denna mannens visa ord och tidig sängdags!

Ciao

Lunchtime!



Lunchen idag, kesella, yoggi, blåbär och katrinplommon, lovelish!
Satt och skratta för mig själv åt saker som hände igår. När F sa att vi måste gå förbi Stureplan för att känna pulsen, och hur han med hela kroppen beskrev denna puls, hahaha HILARIOUS!

Dags för Grönan!

Ciao

Skrattade så jag grät. Men grät innan jag skrattade.


Spontana kvällar är de bästa. Speciellt med så hilariously roliga människor som mina splinxare(kollegor) Drinkar på Tudor Arms, dans på Mango till housemusik och samtal som inte borde föras efter njaa 10 öl? Jag skrattade så jag grät!

Vilket jag behövde då jag tidigare under dagen snubbla på målsnöret. Två var vi kvar till ett jobb och jag fick det inte. Trist. Jag fällde en tår, gaskade upp mig och movade on. Vad mer kan man göra. Jag tror verkligen att allt har en mening och det var inte meningen att jag skulle arbeta där.

Idag blir det fotboll på Råsunda, Sverige - Bosnien, bring it on!

Ciao

Van rökare!



Eeeeh, världsvan rökare vid två års ålder. Jaa, vad säger man =)

Finally friday, som jag har längtat efter denna helg!

Sex and the City. Hela kvällen igår fick jag försvara filmen. Killkompisar som rackade ner på Samantha och hela filmens koncept. För mig är serien helt klart bäst, filmerna kommer inte ens i närheten. Jag tror att killarna rackar ner på Samantha för att antingen är de intimidated av henne eller så är det killar som aldrig själva skulle ligga runt och därför inte gillar hennes stil. Vet egentligen inte varför jag försvarade den men det kändes lite som om alla killar är avundsjuka på att en förkortning, en serie och två filmer kan engagera så många tjejer och samla oss kring en och samma sak. SATC står det på alla facebookstatusar och det driver våra små pojkar till vansinne. Störtlöjligt säger jag. Get over urselves.
Filmen? Delar av den var sjukt roliga, härliga, tårdrypande och magnifika. Vissa delar var extremt cheesy, onödiga och löjliga. Hade man skurit ner filmen, tagit bort en del och lagt lite mer djup i den som det var i serien, då hade den varit klockren. Dock var det härligt med 950 personer i en och samma biosalong, 5 killar (vi räknade dem, ditsläpade av flickvännerna, tre av dem sov haha) som klappade, skrattade, blev tårögda och var uppdressade till tänderna. Under de 2,5 timmarna glömde man reality, bekymmer, framtiden och nojjor och bara typ escaped from it all. Tar man filmen med en nypa salt så gillar man den!

Ciao

LÄNGTAR!


F12 terrassen!


Här fick jag nöjet att hänga igår. Nöjesguiden hade smygläsning av sitt nya nummer och eftersom M jobbar på Carlsberg som sponsrade eventet fick jag nöjet att gå dit. Massor av ascoola människor, den ena trendigare efter den andra, säljare som bräkte på med stomatol-leende och festfixare som sprang runt och lekte viktiga. Underhållande till max. Även megasnygga boys vandrade rundor där, det tråkiga är dock att de nog tar sig på för stort allvar för att kunna platsa in i the world of mine, här tar vi inget på allvar=)

Nästa onsdag vankas nästa event - spraydate med Carlsberg som sponsor. Jag går dit i egenskap av sponsrare (låtsas vi) och sommarflörtsugen singel=) Ibland är livet bara för dejligt!

Ciao

SJP recyclar Beyonces look?

SJP på premiären av SATC

Beyonce på en gala för några år sedan.


Utifrån den här observationen kan man ta olika slutsatser:
1. Jag kollar WAY TOO MUCH på kändisbilder, att jag kommer ihåg klänningar och hårfärger som ser typ likadana ut....!
2. Att jag faktiskt har för mycket tid att lägga på detta.
3. Att jag älskar kändisar och allt som händer runt dem! =)

Ikväll ska vi gå och se SATC 2, ska bli skoj! Jag tror inte så mycke på filmen men väl att gå på bio med naturgodis(ftf inte hittat tillbaka till lösgodissuget) och hänga med mina härliga vänner!

Ciao

Dancing on my own



Love Robyns nya låt!!

What Ive done and will be doing - maj is coming to an end...

Vad har jag sett,gjort och upplevt denna helg?

- Tekniska Högskolans tunnelbanegolv är extremt halt, där ramlade jag pladask och vrickade foten, måste varit en rolig syn=)
- Man ser sjukt mycket kändisar i stan: Emilia, Anders S Nilsson, Anna-Lena Brundin och Emma Sjöberg   (Emma var för övrigt grymt snygg IRL)
- Elita Plaza hotel är bra men inte världens bästa hotell trots att de säger sig vara första klass.
- Restaurangen på torget vid kungsträdgården har supergoda chevresallader!
- Trodde aldrig jag skulle säga det men lösgodis är inte gott längre, känslan man får efter att ha ätit det är faktiskt hemsk och jag hoppas den håller i ett bra tag, no more lösis for me for now, naturgodis är way godare!
- Killar är de mest retarderade varelserna som walkat på denna jord, although we love them none the less =)
-  Intervjuer är ganska roliga, speciellt när intervjuaren tycker det är roligare att prata om sig själv än den han intervjuar =)=)

Imorgon ska jag på Nöjesguidenevent med M, på torsdag blir det SATC-filmen, AW på fredag och Grönan på lördag, härlig härlig vecka!

Ciao!

Urban har sina små godbitar dem med =)

Imorn checkar jag in på Elite Plaza Hotel. Delux. Njuta av hotellsängar, hotellfrullen och min kära mammas sällskap. Det kommer bli hett hett denna helgen därför åker nya klänningen från Urban på. Fick den superbilligt då knapparna lossnat så de sydde jag på själv och vips hade jag en dyr klänning som jag pröjsade billigt för. Snajsigt!



Ha en FAB helg y´all!

Ciao

Tomorrow can only be better if yesterday was FAB!

Gooooooooood morgon!
Jag hade en så underbar kväll igår! K och jag tog oss till Bagpipers där vi satte oss och kikade på semesterresor. Eller ja, jag kikade mest på bartendern, fy fasiken vad han är vackert snygg, heeelt galet vad jag tycker han är mucho najs! Trevlig är han också och gav oss lite komplimanger, aldrig fel, can´t wait for sunday, pubquizz! =) Vi satt iaf där, drack vin/öl, och körde "vem utav dessa skulle du get it on with - leken", mycket mycket roligt. Sen joinade J och vi fortsatte kvällen att diskutera både det ena än det andra, lovely!
Vid elva trillade jag hem och upptäckte att tvättstugan var tom, så jag kastade in två tvättar och tvättade tills nästan halv två. FINALLY, FINALMENT, ÄNTLISCH!

Det kan vara vädret, det kan vara bartendern, det kan vara jobbspanet, det kan vara all träning jag hållit på med den senaste veckan, det kan vara mina härliga vänner, det kan vara sömnen jag fått de senaste helgerna, det kan vara alla nya kläder, det kan vara en mysig uppkommande helg med mama, but I am loving life!!!!! Gör inte ni det med?

Ciao


Any time, any day, any moment, Im ready for some chocolattychocolate!

Det här med att "vissa saker kan inte göras vissa tider" har jag aldrig förstått. T ex som det att äta godis kl sju på morgonen. De flesta säger alltid nej men gud det är alldeles för tidigt. För tidigt?? Jag kan nog äta godis dygnets alla timmar, som när jag köpte några chokladbitar halv sju en morgon och mannen på pressis undrade om jag vill ha något att dricka till "min stadiga frukost" =) Nemas problemas. Haha retarderat.

SUCK - jag har fortfarande inte fått tvätta, sista chansen ikväll kl tio. Igår skrev ngn upp sig från 18 till 23 men kl 23 var tvättmaskinerna i full gång och inte fick jag min tid. Stor irritation som växer inom mig samt tvätthögen som växer. Snart sover jag på balkongen.

Ikväll blir det öldrickande (för Ks del, jag håller på min alkoholfria månad) på Bagpipers och jag får kika på min bartender. Sommarresa ska planeras, och jag måste få analysera av mig lite, finns en del saker som förbryllar min lilla varelse och som skapar rynkor i min än så länge släta panna, mohahaha jag har lt för mycke Danielle Steele. Nu ska jag lyssna på min nya favvis Joshua Radin, LOVES HIM!

Ciao


Die son scheint, yes it does!

Jag som hade tänkt logga in för att säga att jag ska ta en bloggpaus, att jag inte har någon motivation att skriva längre. Så ser jag en kommentar från Jkpg-areat och att det var många som läst igår så då fick jag ny energi!=)
Har idag varit på en intervju till, det ser lovande ut men säg ngn gång när det inte gjort det och sen vips sitter man på en ny intervju för ett annat jobb...Men jag är positiv, d måste man la vara eller hur =)

Igår tog jag en två timmars promenix på djurgården, jag måste ju bara säga det, jag älskar min del av Sthlm, kunde inte bo bättre, kunde inte trivas mer, delux!

Ciao

Done 6 months, bring on the next 6!

Idag är det exakt 6 månader sedan jag flyttade till Stockholm, 6 av de bästa månaderna i mitt liv skulle jag vilja säga! Egen lya, nya vänner, lärt känna ny stad, och hittat på en massa massa saker, söta pojkar än här och än där, några flörtar, ett kortis äventyr med en pöjk och fler hoppas jag på hehe. I love it here!

Med våren har jag fått känslor för rosa. Jag har rosa krukor på balkongen, rosa kuddar och sängkläder, läsa rosa bok och rosa filt i soffan, rosa ljus på bordet. Ima Pink Lady helt enkelt!


Sen har jag upptäckt att mitt hår blitt så långt att jag kan lägga det på sidan, dagens roligaste upptäckt =)=)=)


Nu kör vi på sex nya månader i Stockholm, hoppas de blir minst lika bra som dessa som varit!

Ciao

Major problems såhär på kvällskvisten.


Nä fy fan för att dela tvättmaskiner med hela huset. Någon hade strukit mina tvättider de dagar jag skrivit upp mig så jag har inte fått tvätta på TVÅ veckor!! Äntligen hade jag tvättid som jag vaktat och vaktat genom att kika på tvättlistan varje morgon och varje kväll. Skulle ner och kika en sista gång ikväll och då står det en ny lapp på dörren:
Det är stopp i avloppet, det går inte att tvätta!

ARE U FUCKIN KIDDING ME??? Jag går alltså in på tredje veckan utan att ha tvättat, disturbing as a M-F...

Ett annat problem jag har är att jag inte kan hitta min party-gen, måste ha förlagt den någonstans...känner inte för att gå ut när helgen väl kommer. Normalt är vi ute så ofta i veckorna på AWs och dylikt att när helgen väl kommer ser min soffa så inbjudande ut...men så kan vi ju ej ha det, det är varmt och härligt, klart man måste ut! Jag ger mig själv denna helg och nästa helg då mamsingen är här, sen blir det partaj delux!

Ciao

Maj har än så länge visat sig vara en förträfflig månad!


Jag längtar faktiskt riktigt mycket till nästa helg. Att få styra kosan till ett härligt hotell med allt vad det innebär, strosa runt i affärer med maman, fika på kaféer och prata en massa med en person som är mig så himla nära, tänk att jag fick så bra föräldrar ändå, u gotta love it. Semesterweekend i min egen hemstad, wonderful!

Sen några månader tillbaka har mina priosar helt ändrats. Jag värdesätter andra saker, tycker lite andra saker är mer roliga än vad gjorde förr, kanske jag verkligen börja växa in i mina 27 år?
Jag vill hellre dricka vin på någons balkong än shaka ass på dansgolv
Jag vill hellre åka på SPA-helg än shoppingweekend
Jag vill hellre åka till Afrika än NYC
Jag vill hellre vara kär än fri (dock går det väldigt upp och ner med tanke på killarna som jag stöter på hehe)

Solen skiner och det är varmt varmt ute, J väntas anlända any time now och en promenad runt Djurgården väntar, jag mår förträffligt =)

Ciao

Ibland är man bara nöjd med livet utan att egentligen veta varför...

Dessa lediga dagar har varit superba. Jag har äntligen fått sova längre än sex, kanske sömnproblemen vänt? Jag har varit på IKEA och handlat mucho fina saker, sett bra filmer, myst på Js nya balkong, tagit promenader hit och dit och har FTF hela helgen framför mig, delux!

FYI
- Private Practice & Desperate Housewives är värsta bästa serierna just nu, inga andra slår dem, inte ens Lost!
- Bloggvärlden är för jäkla najs, krig, smutskastning och hyllningar, a world of its own haha
- Lobbning för att Mat-Jenny återuppstår, come back girl!
- Halva maj har gått, sommaren är snart här och jag tror att detta blir värsta bästa sommaren, no doubt.

Med dessa tankar ska jag avsluta kvällen, ny härlig lördag, nyhetsmorgon, frulle, kaffe och solsken är lovat!

Ciao

Beauty lies in the eye of the beholder brukar det la heta?

Alltså, Kim K, jag tycker ju hon är vääääldigt vacker sådär

och för att pina mig denna onsdag ligger jag o gluttar på bilder, man orkar ju knappt alltså.
Anywhoo, det har la inte varit den bästa dagen, fick dock ett besök på kvällskvisten som gjorde dagen. Mycket snack på balkong, rent therapeutic var det, delux faktiskt. Nu ska jag somna till en film och hoppas på att morgondagen blir bättre med lika mycket sol som idag och roliga saker att shoppa på IKEA.

Ciao

CPR



Man kan ju inte säga annat än att videon är heartbreaking.

Solen skiner, fåglarna kvittrade, dagen innebär jobb, promenad och ett besök i Jakan hos A, lovely. Imorgon väntar IKEA, träning och lite översättningsjobb, do tell, vad ska ni göra denna loveliga kristi himmelsfärd?

Ciao

Kenza spotting!

Okej, kändiskollen är kanske inte vad den borde vara dådå. Idag på bussen satt en äldre kvinna. Skådespelerska. Lik Christina Schollin men tröttare look lixom. Har (trodde jag) varit med i varuhuset och lite sådana serier. Men jag kan inte komma på namn eller något. Sen såg jag Kenza idag igen. Andra gången på två veckor. Vet ni vem det är?

Kenza- bloggaren

Anywhoo, jättesöt tjej men hon såg lite suris ut när jag mötte henne, men det kan man ju inte bygga en åsikt på, jag kan se hella sur ut när jag kommer gående. Som idag, gick in affär, tar vad jag ska ha, går till kassan. Där står en tjej som inte redigt pratar svenska ( av asiatiskt ursprung) och vill betala med kort men har ingen pin och lämnar fram ID..som tillhör ngn annan!!!!! Vad tror du lilla flicka?? (Hon var nog 25 typ) mannen i kassan försökte förklara att det där går inte. Jag såg nog suris ut när jag lämnade den affären men normalt är jag ju miss sunshine herself, right =)

Sista jobbedagen imorn, efter jobbet ska jag promenera hem, en sträcka på 8km, vilket inte är så långt, så lets hålla tummarna för solen =)

Ciao

Skrattar bäst som skrattar sist


Det bästa med klippet är hur jäkla glada de små pojkarna ser ut, som för att säga : Haha här springer vi runt och kickar en boll till en tjejanthem men skratta ni åt oss för vi skrattar hela vägen till banken. Typ.

Sen finns det ju ett klipp på min X som jag skulle kunna lägga upp här. Dock tror jag inte att jag ska det. Men det var första gången jag ser honom på typ 6 år. Crazy ändå.

Ciao

First class is the way to go

Nej Anette, det är ju onsdag? Sov du lite länge i söndags kanske? =) Hihi nejdå du har rätt men vi sa på jobbet att det är som att komma till jobbet en onsdagseftermiddag då det är kortisvecka =) So ur right verrrrry right! =)

Nästa helg kommer min kära mamma på besök. Min käre far o käre bror säger alltid att man ska unna sig saker här i livet, har man råd eller tid eller önskan så ska man unna sig, man lever bara en gång.
http://www.elite.se/sv/hotell/stockholm/plaza
 så mamma bokade in oss på detta hotell, första klassigt hotell.

Här sparas inte på krutet, det blir alltså hotellfrukost delux, sköööna sängar, gångavstånd till aaaaalllllttttt, badkar (har jag visserligen hemma) och fler tv-kanaler, lovelish! Det är gott att leva ibland! Ganska mysigt att bo på hotell i sin hemstad.

Idag är det premiär för min cykel, hemåt ska den rulla idag efter jobbet, ska bli snajsigt, men läser ni imorn om död cyklist i trafiken i Stockholm så kan ni ju åtminstone skicka en blomma att lägga på min kista, nej usch vad hemskt det lät, kanske ska leda cykeln hem ändå...

Ciao



Celebs in my hoood


Kändisspotting igen dårrrå. Inne på mitt ICA kom denna man valsandes med ICA-korg och brydd min. Han letade bland köttsakerna så kanske vad det skulle bli till middag? Både jag och min vän A kikade i smyg på honom, alltid lika roligt att se celebs do ordinary people stuff =)
Så nästa gång ni kommer te staden, ICA Gärdet is the place to be =)

Ciao

Monday morning may morning

Godmorgon!
Det är redan onsdag efter lunch och bara 2,5 dagar kvar av jobbeveckan, så skönt! Ska bli redigt najs med lång skön ledig vecka på fyra dagar. Och kortisveckan har börjat bra med supersnabb promenix imorse till bussen, fåglarna kvittrade och jag lämnade redan min lya vid fem över sex, morgonstund har indeed guld i mund. Har gått och funderat på en resa som jag skulle vilja göra. Inte långt alls, bara några dagar men till en av del mitt favoritland La France. Frågan är ju nu om man kan med att resa själv? Eller ses man då som en av de misslyckade singlarna som man läser om i alla chick-lit böckerna? =) Detta tåls iaf att fundera på, så fall bär det av i början av juli eller i september.

Igår kom jag så äntligen igång med träning, gång/spring på gärdet i en timme, najs! Nu kan det bara bli bättre!
Ikväll är det middag med gamla Örebroare som gäller, fun fun fun!

Ciao

Lördad loveliness samt sömn en masse


Slocknade redan klockan elva igår och vaknade vid sex, men gick inte upp förrän 9. Jag måste sova denna helgen. Typ massor. Jag vill vara sådär sprudlande pigg och bara hoppa på saker som folk vill göra, inte tänka tankar som att jag "hellre hänger i soffan än gör detta". Så sova sova sova-helg är detta samt att jag ska ta tag i mitt sockerberoende (tror jag har det iaf) Nyttig och stärkande frukost delux.
Men innan jag somnade fick jag mig en vacker syn när solen lös över grannhuset och färgade det smått rosa. Hade gärna suttit ute på balkongen och tittat men det var för kallt. Annat var det i söndags när mina flickor pimpade balkongen, då såg det ut såhär:

Ääääääälskar min balkong nowadays!
Idag har jag sökt lite jobb och ska snart rensa garderob och städa lyan delux. Skön och lugn lördag, precis som jag vill ha det.

Ciao


Hauling



Det nya i USA är tydligen "hauling", göra videos och berätta om märken och saker som gör att märkena får reklam och börjar skicka saker till dem för att göra än mer reklam. Denna tjej är tydligen väldigt populär inom detta området. Jag varnar er dock, kollar du mer än 2 minuter så kommer du dö, seriöst. Jobbiga JOBBIGA människa!

Ciao

Hotter than the hottest alla katergorier.


När jag inte trodde hon kunde bli snyggare, ja då går hon och blir just that. Avundsjuk kan man ju bli, eller så får man helt enkelt bara gilla läget.
Fredag idag, najs! Ikväll blir det filmkväll, men dessförinnan lite shopping, har hittat några godbitar på stan =)

Bon weekend!

Ciao

Nehe det bidde inget chokelad :(

Har det varit min morgon? Not so much. Kommer fram till busshållsplats precis när bussen gått. Tänker: Jamen jag tar nästa buss som kommer, den går säkert TYP samma väg. Nix pix, den viker av och jag hamnar en bit åt fel håll. Tar närmsta tunnelbana och väntar på tåget. Ser i godismaskinen: Marabou Polka, yay, jag köper med mig till jobbet så kan vi provsmaka till fikan. Kollar plånbok, har 18 kr, ploppar i kronor, några ramlar rakt igenom. Tåget kommer. Visar sig att jag bara har 17:- ....tåget väntar inte på att jag ska välja något annat,...så jag hoppar på tåget i sista stund och lämnar mina 17 kr i maskinen, utan att ha fått något med mig, finns det en chans att ingen provar maskinen innan sju idag så jag kan åka tillbaka och hämta ut ngt? =)

Herreminje, vad kaotiskt det kan vara ibland, men får ju se det från ljusa sidan, sköna historier to tell!

Stand up på Norra Brunn igår, Johan Glans glänste, Ann Vestin did not. Jag vet inte vad det är med kvinnliga komiker men varenda en jag sett driver med sin uppenbara övervikt eller sitt misslyckade dejtingliv. På ett sätt som gör det tragiskt istället för roligt. Det slår aldrig fel. Tyvärr.

Snart helg, lugn och sovande ska jag spendera den! Lovely!

Ciao

POLKA DOTS


Den nya maraboun. Älskar polka. Älskar choklad. Älskar Marabou. Men inte tusan finns den i affärer. Den finns i godisautomaterna på tunnelbanan, vem har skrammel i ficka för sådant....Tips på affär i stan som har den?

Britney Spears

Har haft en Britney Spears-dag idag på Spotify och suttit och reminissat över hur galen jag var i denna människa. Hur jag kunde alla danssteg till alla låtar, ville se ut som hon, vara som hon och att jag faktiskt tänkte ibland hur bra polers vi skulle kunna bli, om hon bara själv insåg det:P Från det att hon slog igenom så har jag varit ett fan. Fram tills typ när hon blev litta smågalen. Jag vet inte varför jag övergav BS-båten men någonstans tror jag att jag inte kunde relatera till henne längre, eller något sådant. Jag har ju hittat en ny person som jag plirar lite extra på och som inspirerar mig istället. Vi vet ju alla vem det är. Anywhoo, har lyssnat igenom alla album och alla mina favoritlåtar med Brittan idag och ser mig själv anno 2000 när jag med hopprep, kalasbyxor på huvudet(skulle föreställa hår i tofsar, hey u gotta be creative right) och magtröja stod och hoppade till OOPS I did it again. Det var tider det.





Ciao

Missiones con questa mio

Såg världens bästa,mysigaste,underbaraste, heart-clenching film igår. Jag och J tog filmkväll efter en shoppingrunda i Kista Galleria. Jag VET att resten av världen INTE kommer tycka om filmen, kommer inte förstå filmens magik eller bigness, därför är det ingen idé att jag rekommenderar den =) Men jag njöööt så av den, jag vet nu vilka mina två favoritfilmer är, såg båda i helgen!

Ikväll bär det av till Norra Brunn för Stand up, Johan Glans är the man som ska få mig att skratta litta!
Sen har jag två missions denna veckan : Få hem cykeln och cykelkorgen från jobbet (ännu inte invigt cykeln) och köpa träningskort och börja träna, vårruset om mindre än en månad och jag ska vara ärlig, jag har typ inte tränat ett jota sen februari, I suck big time, I tell ya. Nu är snart sommaren här, semesterresa hägrar och bikinis, ähum NO WAY! =)

Så nu kör vi igång, pepp uppskattas =)

Ciao

Dagens kändisspotting


Sprang förbi en Björn Gustavsson i långt nerdragen keps och nedböjt huvud men min blick kunde han inte undgå, en kändis ser jag anywhere =)
Föreläsning på Berghs idag om marknadsföring på internet, intressant och lärorikt!
Idag jobbar jag hemifrån med mina översättningar så nu är det sluss med bloggarna och dags för jobbet!

Ciao

EMELIES B-DAY!!!!


Idag fyller min älskade Emelie Pemelie Pyret år!!!! Hade jag varit inom en okej milsradie hade jag bakat denna Sponge Bob tårta åt henne och åkt över med den, nur får det räcka med en bild på en, GRATTIS MY DARRRLIN! =)

Helgen har varit superb, varit trött och stressad så lördagen spenderade jag sovandes, typ hela dagen. Och tittade på min favorittyp av filmer, och det var tur att jag sov ut för söndagen sprakade igång med fotboll på Råsunda följt av lång promenad med gärdet-paret och sen pimpandes av min balkong med mina ladies, därefter gjordes planer på balkongen, sittandes på mina nya möbler, med lyktan och den ännu inte fyllda blomlådan.

Nu kickar maj igång och vädret är underbart. Promenaden till bussen imorse var underbar och jag har kommit fram till lite fler saker som jag ska se till att ordna, göra och inte göra.
Hade ett litet sammanbrott igår över en galet blinkande MSN, ett ständigt inloggandepå FB, samhällets krav och mina egna krav på livet så därför tänker jag nu ta en MSN/andra chats-fri vecka, dra ner på bloggarna och fokusera på
1. Söka jobb
2. Mina översättningsjobb/bok
3. Komma igång på allvar med träning
4. Slänga saker jag har liggandes i lgh och som ligger där "för jag orkar inte ta dem till soptunnan"

Ny månad, nya sätt....vilket betyder att jag behöver en ny kalender, jag ääälskar nya kalendrar! =)

Ciao!

RSS 2.0