Visitors and guests

En efter en trillar dem in. Besökarna. Och det är ju så kul! Senaste besökaren var Mr Gothenburg, lätt roligaste snubben jag någonsin träffat. Han dimper ner igen i min soffa nästa helg. Och A från Jkpg som vi fick äran att fika med en timmish, dessa underbara bekantskaper som lever trots att vi inte bor i samma stad. Delish! Veckan efter sladdar Miss pilot in, i stan dock inte på min soffa. Då blirre röj på Hells. Aldrig varit där. En tjejkompis som Djar där. Dock i rockbaren. Får ge det en chans. Som jag gör med all musik men som oftast inte får mig på kroken. Därefter är det återigen dags för snäckan från Jkpg att fräsa förbi, om än kort så kommer hon. Ljusglimtar i höstmörkret. Någon mer som vill komma och lift our spirits up in Estocolmo?

Ciao

Goooooooomorgon bloggen!

........................................................................................

Jag dör, man får inte säga det, ännu mindre skriva så. Muppolainen. Kaos i tunnelbanan då gröna och blåa linjen inte rullade så jag gav mig av på en tur till Barkaby och sen vidare till Akalla och till jobbet. Käkade frulle på tåget, tjyvlyssnade på amerikanska truppen (business men på villovägar) och funderade över helgen, samtidigt som jag snörvlade och nös. Alltså palla bli sjuk. Verkligen. Orka.

Igår travade jag hem efter dubbelpass på gymmet. Gick och fundera på min danslärare som är den sötaste Jorge jag ngnsin sett, han blir så glad när vi klarar hans koreografi, å då blir man så glad att han blir så glad. Han satte på Robyn "Dancing on my own", jag tror vi kunde dansat i flera timmar. Väl hemma hade jag inte lyckats få tag på kusselinen som brukar hålla mig sällskap på vägen hem. Öppnar dörren till lyan och kliver in, SUPRISE! Där sitter de tre finaste och väntar på mig! Sicken ljuvlig överraskning, gjorde ju hela min dag!

Helgen är sjukt späckad, normalt när veckorna är busy busy brukar jag jag lugna ner tempot på helgerna, but not this weekend, jag kör all in och ligger säkert dödsjuk på måndag men so be it! =) Ikväll ska jag vila, ikväll blir det bara prisxtra-besök samt tvätt och laga mat till min sambo. Längtar redan till halv fem.

Ciao

Shopping och Vickan!




Så fin hon är, i världens bästa stad. Hon har HM-jacka på sig. VILL HA DEN I HÖST, SUPERNAJS! VAR? VAR? VAR?
På fredag och lördag ska jag shoppa. Ja jäklar vad det ska handlas. Ima go bananas, I tell ya!
Bilder lånad av Ebba

UPDATE: Hittade jackan och köpte i svart!!! LOVELISH!

Reality becomes a dream.

Igår när jag gick förbi en barnvagn råkade jag stöta till den med mina väskor och jag tror mamman utstötte ett ERHM och dödsblick på det. Men jag gick vidare. Annars alltid brukar jag säga förlåt men vet inte, orkade inte stava det ordet vid den tidpunkten. Sen började jag fundilera på Filmon i Bounce då jag såg någon som liknade honom.



När jag sedan somnade flera timmar senare drömde jag om hur jag stötte till någons kundvagn i en mataffär och hur rasande vagnens ägare blev och börja måtta slag och sparkar mot mig. Jag fick hjälp av ett kassabiträde som kallar till sig ..........FILMON som säger till henne att sluta slå mig. Därefter frågar han hur jag mår och om jag tycker att butiken ska bjuda på lite mat. Det tycker fattiga jag (för det kommer jag ihåg i drömmen, att jag är low on cash) och får handla mat till ett värde av 500 pjux.



Tänk så mycket våra dagliga tankar påverkar drömmarna och tänk sicken soppa det kan bli när det blir dröm. Ganska skoj hur man får ihop det =)

Ciao

I got a million ways to get it. Chose one.

Det går verkligen upp och ner. Ena veckan är allt skit, nästa seglar man fram på små fluffiga moln (gröna är dem i min fantasi) och allt bara går sådär BRA! Man får njuta så mycket man kan medan molnen håller en uppe, en dag finns dem inte där igen....

Den senaste mordhistorien med den 27-åriga tjejen i Gbg gör mig så himla illa berörd. Vet inte varför för det är ju tyvärr vardagsmat med sådana här saker. Kanske för att vi är lika gamla och att jag kan relatera till henne. Gått hem själv många gånger om har man ju gjort och ibland kanske i efter hand undrat hur dum man var att man utsätter sig för den risken. Så jäkla tragiskt och jag mår dåligt över hur alla i hennes omgivning måste må idag. Usch.

Ja, On a roll är bara förordet. Boys på krokarna, jobbsaker som händer men det allra allra allra bästa är alla mina underbart fina och fabulösa vänner. Varje gång jag tänker på att jag har mina nära samlade och alla nya bekantskaper i Sthlm samt underbara töser som kommer upp till stan med jämna mellanrum, ja då blir jag helt genomlycklig. Eller flickorna som förgyller min mailbox under dagarna. Ja det är nog det som gör leendet så stort.

Herre min je vad jag är lyckligt lottad.

Ciao

Do these things really happen?

Hoppade inom Telenor idag för att hämta upp mitt modem som varit på lagning. Killen öppnar med om jag är nöjd med min telefon. Sen undrar han om hela familjen är nöjd med telenor? Är pojkvännen det med? Jag förklarar att någon pojkvän inte existerar. Han fortsätter med att säga att jag INTE ser ut som 27, max 22. När han sen tar fram modemet och ska kolla priset, sticker jag in att ussssch jag vill inte behöva betala något...
Det visar sig att jag visst måste betala, typ 600:-...och jag börjar sucka lite. Då säger han, vänta lite och så går han iväg. Efter ett tag kommer han tillbaka med ett modem. Han säger att det är hans eget privata som jag får av honom. Han behöver det inte så jag får det. Så ger han mig sitt kort och säger:
Ta mitt kort också och hör gärna av dig så jag får bjuda dig på middag också.

.....................................................................................................................................................................

Japp, säljare, van vid att flörta och vet vad han ska säga, men fasiken vad smickrad jag var och fasiken vad roligt att få uppleva en sådan sak! Nu är ju frågan om jag ska höra av mig till snubben eller inte.... ? =)

UPDATE: Det blir dejt på söndag....efter en annan dejt som jag har på lördag....

Hey I guess u gotta kiss a lot of frogs!

Monday morning tiredness


Snubben med afrot är gift med Peter Jöback. Snubben, Oskar, arbetar på mitt gym. Han är gyminstruktör. Lite sådär O-kändis. Han hälsade så hjärtligt senaste gången jag var på gymmet. Jag blev lite generad. For what reason undrar jag i mitt stilla sinne. För att han är gift med en kändis?? Töntigt.

Måndagmorgon och jag kan inte komma över hur hon så fatalt misslyckats med mitt hår. Trött jag blir. Måste man slösa tid på att gå dit igen och få det fixat. Måndagmorgnar är vad dem är men resten av veckan blir nog bra. Jag har en ny plan för hur jag ska klara av höstens arbete.... =) Kommer nog bli bra!

Helgens kändisspotting : Felix Herngren.

Ciao

Späckad som en späckhuggare.

Polkamarabou är min favorit of them all! Nästa gång vi spenderar kvällen hos dig A, polkamarabou till alla! =)=)

Söndagen har bjudit på "lite sällskap", lite kungarna på Tylösand, lite chokladmys och matlådefix för både Browni and me, städat ur lådorna fick jag gjort med. Overall a FAB day in all its modesty.
Jag älskar "lite sällskap"! Fyra underbara karaktärer som bara önskar sig lite kärlek här i livet. Filip och Fredrik som på alla gulliga och roliga sätt ska se till att dem hittar det. Tror jag behöver lite F&F i mitt liv...eller så gör jag kanske inte det, är ganska bra på att leta själv samt att jag har härliga vänner som letar upp den till mig =)=)

Sista veckan av september kickar igång imorgon och jag har fyra träningspass inbokade samt en AW med en flicka från nya jobbet....samt en dejt på lördag...=) Lovely week, dont ya think!?

Ciao

Blondin, brunett, same shit different shade.

Lördagnatt och den blev inte som jag tänkt mig men likväl lika trevlig :) Bio Wall Street, not so good, myskväll framför serier och lite godnattsnack med room maten min. Fredagskvällen var superbt trevlig med shotar,vitlök,drinkar,vitlök,mat,vitlök, födelsedagssång och vitlök. Ja vi spenderade kvällen på Garlic & Shots.

Imorgon ska jag börja projekt "rymma ur lägenhet" då jag förmodligen och mest troligt kommer att flytta om sisådär 1 månad och en vecka. Lika bra att börja tidigt tycker jag, det finns en hel del saker som bara finns och tar upp plats i denna ack så mysiga men trånga lägenhet. En söndag, städandes framför roliga serier, perfekt söndag.

Veckan som varit var sjukt busy men kommande vecka innebär bara massa träning, kan inte sluta gå på danspassen, så roligt och så härligt efter en stillasittande dag på jobbet.

Nu ska jag se färdigt Lite sällskap med Filip & Fredrik och grunna över hur frisören lyckas göra mig brunett när jag sa blont hår tack......

Ciao

A good question...


Nu är det slut på veckan nu är det dags för....klackarna i taket!

Vissa morgnar, sådär en gång varannan vecka, vill jag ha choklad på morgonen. Mumsa på till mitt kaffe. De flesta får inte i sig choklad så tidigt på morgonen. Det får jag. Sen efter att jag ramlade pladask i trappan på T-centralen gjorde att chokladen var given. Tröst. Men jag får skylla mig själv. Smsa/byta låt/läsa metro och gå i trappor blir tydligen för mycket för mig en fredagsmorgon. Åh det är freeeeedag. Nya naglar väntar, middag på Garlic & Shots och "klackarna i taket" ikväll är det sagt. Vi får se hur långt upp klackarna kan gå på en pensionär som jag.

Igår såg jag två avsnitt av "Kungarna av Tylösand". Fruktansvärt. Äckligt. Förnedrande.Chockande. Kommer jag fortsätta kolla, säkert. Så är det ju med dessa skitserier. Man vill se även om man äcklas av dem. Disgusting people.

7,5 timmar tills vi tar helg, längtar jag massa till så jag får sova, klippa hår och handla och umgås med bästaste människorna!

Ciao

Dancing Queen

1,2,3,4,5,6,8....oj vad jag dansar igen! Denna veckan blir det två danspass, nästa vecka bjuder på tre. Jag har heeelt kommit in i träningsrullningen och dans är ju det bästa jag vet, klart jag inte missar en lektion! Dansglädjen är tillbaka! Delish! Gårdagens lunch var ett nöje, Frösunda and it´s people is the shiiit, I tell ya. På kvällen blev jag bjuden på middag i Fredhäll, delish det med! Jag har det lite för bra nu =)

Snart bara en endaste dag kvar av fattigdom innan kontot fylls igen och vi kan leva som drottningar igen. På tal om royalties så fick jag ett sms av brodern att jag ju måste glutta på Kunga av Tylösand, livets idioter som han så fint kallade dem. Ikväll kör jag och Emelie dessa avsnitt som underhållning, får återkomma med recension, om ni inte sett dem =)

Ciao

RASBERRY

Jag vill inte vara en negativ person. Jag vill inte klaga. Well IBLAND vill jag det men oftast vill jag vara positiv till saker och tycka att livet är dejligt. Men med jobbsituationen så blir det som om ett stort moln hänger över huvudet på mig. And I hate it. MEN, jag ska ge det två veckor till och se om händelsen igåreftermiddag var en engångsföreteelse eller faktiskt ett försök till bättring. Om inte, så ska jag ha PU-samtal med resten av gruppen, ta upp alla saker jag gått och grunnat på, kasta mig utför berget och se om dem kanske har någon bra landningskudde.

Nu är jag på jakt igen. Förra gången var det Marabou Polka. Denna gång är det Kexchoklad hallon.

Vaaaar hittar jag dessa? Mitt ICA har dem inte, mitt sabis har dem inte, och prisextra tänker jag inte ens leta på, where can I find these little munchkins?? :)

Ciao

To be or not to be...NOT

Idag är en härligens dag, får träffa mina kära Enirosar, får middag lagad åt mig och tid att städa, tvätt och jobba, delish! Danspasset igårkväll var så jäkla jäkla fun. The most dorky yet FAB dansläraren som kombinerade house med Beyonce. Är superbt nöjd med mitt nya gym och känner att varenda krona jag kommer lägga där kommer vara värt det. Sover dåligt men är trots det superpigg om dagarna så det måste bero på träningen!

I helgen blir det make over time. Nya naglar, ny frisyr och ny hårfärg samt inhandlande av massa nya kläder. Nu kommer lönen. Och den kanske är slut på måndag men so be it. Som den singeln jag är så måste man ju vara på topp, eller något....på senaste tiden har jag känt mig som den här karaktären:

I filmen kastar hon sig ut och dejtar hej vilt och vågar lägga upp hjärtat på ett fat. för vem som helst att ta det. Jag är väl inte lika mycket out there men att erkänna mina känslor för en snubbe samt söka upp en annan därefter på facebook och ta kontakt..är liiiite out of carachter för mig, men man måste våga. Mitt motta denna höst kommer vara " vad fasiken har jag att förlora...egentligen?"

Ciao

Men alltså seriöst!

Jag förstår faktiskt inte vissa människors tankegångar när det gäller att hjälpa andra människor, speciellt människor som man känner och tycker om. Min vän E bor hos mig nu. Precis som J gjort. Jag ser det som en självklarhet att de kan bo hos mig tills dem hittar boende. Idag fick jag kommentaren
"oj bor hon hos dig? Då måste hon vara en väääldigt god vän"
Nej, det hade hon inte behövt vara, jag hade ställt upp ändå. För det är det man gör för andra människor. Man ställer upp och hjälper till osjälviskt. Egoister är vi allihopa, men dem som har för mycket av egoism i  sig och inte kan se till andra människors behov utan att se sina egna först, fy för sådana människor. Tyvärr möter man dem överallt och det är bara att gilla läget och putta dem lite till sidan.

Jag känner hur jag irriterar mig. Hur irritationen växer sig starkare och starkare. Men jag tänker smtidigt, för jag vill vara en positiv människa att det är bara 10 veckor kvar till jul. Jag ska härda ut. Sen ska jag inte umgås med människor som hela tiden ska racka ner på den person som jag är när man är långt ifrån perfekt själv.
If ur gonna make a change, look urself in the mirror first, sade den kloke MJ. Gör det.

Ciao

Regniga tisdag!

Ugg. Mitt hår är fett och hemskt. Min outfit är så ogenomtänkt att modebloggarna hade skrikit av bedrövelse. Glömde borsta tänderna. Mina stövlar är nedstänkta av lera från regnpölarna. Jag har inte sovit mer än 4 timmar. Trots det känns dagen ganska bra! Jag ska på roliga Bodyjam-klassen ikväll, E och jag ska ha jobbsökarkväll och kolla House och det är bara två dagar till innan löning, halleluja, mina panka dagar är över!

Jahapp, dags att börje ta tag i allt som finns att göra, tuesday, hej och hå, jobba på!

Ciao

JENNY!



HAPPY BIRTHDAY Jenny!!!! Världens bästa kusselin firar födelsedag idag och det ska inte glömmas, på något forum!! GRATTIS GRATTIS my lovley lady!!!

CONGRATZ!

Lördagsmyyyyys

Egentligen vill jag inte bo i USA, men ibland får jag ett sug efter det sättet att leva. Att bilen är mitt tempel och tar mig överallt. Att svänga in vid Starbucks and grab a latte (skinny,decaf,half foam, half coffee,not stirred typ) att säga OMG till allt, att tycka att mitt land är världens bästa och springa runt på deras superstora malls o shoppa på Gap, Victoria Secret och Banana republic. Men sen återgår jag till att titta på mitt liv här och tänker att det är inte fy bubblan det heller, jag kan ju alltid göra det lite amerikanskt, förutom biltemplet.

Har idag varit och röstat, och snart vankas middag på Zum Fransikaner, spännande med ny resto!

Ciao

Beyoncefriday

Så var det äntligen fredag. Det är egentligen synd att längta bort dagar och veckan har ju varit bra, superbra faktiskt men vissa aspekter är ju mindre bra och dem måste jag gå igenom för att nå de bra. Oh well. Igår var det Bodyjam på gymmet, ett grymt bra danspass, loved it!! Det bästa med "riktiga" gym är att de har ett grymt bra utbud av klasser så idag blir det dans igen men en annan form. Det kommer alltså bli massa dans denna höst, samtidigt som många bodypumpklasser. De säger ju att en blandning är bästa träningen.

Igår fick jag och J nöjet att se min närmaste granne. Han är perfektion stöpt i en person. Helt perfekt är han. Typ en sådan kille man ser i filmer. Han.bor.bredvid.mig. Still untouchable. För jäkligt. =)

Nu ska jag lyssna på Beyonce hela dagen, ingens musik gör mig så glad och nöjd som hennes.

Ciao

Torsdag men hjärtat säger fredag



Torsdag. Det känns som om det hade varit bra mycket mer underbart om det var fredag. Men den känslan får vänta tills imorgon. Jag får en high five för hur modig jag blivit på sistone. Tog lite mer kontakt med B-tendern och nu känner jag att det är up to him. Vill man så vill man, vill man inte så vill man inte.
Ikväll ska jag prova på Body Jam på Worldclass. Häftigt danspass ska det tydligen vara, får hoppas på det!
Veckan har än så länge varit magiskt bra och jag tror den fortsätter så ända till måndag då en viss snajsig brutta fyller år och vi ska fira med pompa och ståt!

Ciao

Bästaste av de bästaste!

Alltså, jag vill bara konstatera att jag har så många coola,fantastiska och underbara människor i mitt liv att jag borde inte kunna klaga på något alls! Dem bästaste vännerna like ever! På senaste tiden har jag fått spontankramar, miljontals tips och pepp, presenter och tips! Senaste? Tipset om koft/jackan (tidigare inlägg där jag letade efter jackan) på indiska som är GRYMT lik jackan jag vill ha!
Ska dyka in på närmaste indiska så fort jag lämnar jobb!
TACK FREDRIKA, DU ROCKAR SÅ HÅRT!


Ciao

Same day different routine

Idag hade jag en annorlunda men underbar morgon. Jag tog mig en annan morgonrutt, mötte upp en vän och fortsatte till hemlig ort. Uträttade det jag skulle göra och träffade på en annan vän. Fick småpratat lite med dem båda och guuud vad jag saknar dem och stället!!! Det skar i hela mig att behöva lämna dem och fortsätta till jobbet.

Men dagen här har gått fort. Två timmar knappt tills jag lämnar stället för att möta chokladsnäckan som anlänt vid det laget! Igår var en av de bästa kvällarna på länge länge och jag måste erkänna fair and square att jag har de bästa killkompisarna i världen. Rakare, ärligare och snällare finns inte! ikväll blir det världens bästa ladies, mina tre vapendragare i vått och torrt, bättre måndag/tisdag kan man inte få!

Ciao

Tisdagmorgon 06.29

Ibland gör man idiotiska saker. Real stupid stuff. Som att prata om något på ett mindre bra sätt och inse att en, som har något med detta något att göra, går bakom en och antagligen hör allt man säger. Man kan också vara en person som pratar fortare än tanken och hasplar ur sig idiotiska saker som får folk att undra om man faktiskt har några hästar hemma...

Nu är ju inte jag den personen jag pratar om ovan (eeeeh jo) så jag skulle ju aldrig göra något sådant. =)=)
Men om jag hade gjort det så hade jag nog börjat fundera på om jag
1. Skulle ta upp det med personen eller 2. Helt enkelt bara låtsas som det regnar.
2. skulle lära mig prata mer långsamt och kanske bli tråkigare eller 2. Lita på att människor i ens närhet VET att man inte är så hästlös som det låter.

Första dagen denna veckan gick från att vara skit till att bli den roligaste kvällen på länge. E & A fick mig att gråta av skratt och vi hade en supertrevlig kväll, god mat och kändisspotting i form av Kishti Tomita. Hon och jag skulle kunna ha en battle i vem som kunde slänga sig mest med engelska ord....patetisk 1 versus patetisk 2 eller något.

Det går inte bra nu för mig. Jag vet inte om det ärligt talat är jag som är för känslig, för stängd, för rädd och utan talan eller om jag tar saker fel. I alla fulla fall så hoppas jag att dagen resulterar i färändringar, jag får försöka se till att det gör det helt enkelt.

IDAG KOMMER EMELIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
Längtar till fem!!!!!


Ciao

FIERCE!!


Coola coola Beyonce som modell under Fashion Week! Hade det inte varit så coolt att ha sånt hår som hon har här! Tror det hade passat min förvirrade och out there-personlighet =) Men vad gör man som vit och med plattaste håret i världen? Jo man gillar läget och avundas lite på avstånd men gör det bästa sitt fjun på hjässan, eller något =) Eller så köper man en peruk...

Måndagmorgon och regnet började ösa precis när jag satte foten på jobbet, det är tur på hög nivå, veckan har börjat bra! Ikväll blir det middag med härliga Erik och Adam, snacka om att jag kommer få skratta hela kvällen!
Nu back to work!

Ciao

Söndagkväll

Har tränat ett hårt bodypump-pass. Duktiga jag, förstår inte varför det dröjt så länge innan jag kommit igång med träningen! Denna härliga vecka som kommer innehåller så mycket underbart! ERIK och middag med honom och Adam! Tisdag och Emelie kommer hem och middag med mina flickor, längtar järnet! Sen händer lite andra grejer men mer om dem senare kanske =)



Den här jackan vill jag ha i vinter, den är ju så bra dejligt fin och verkar vara bekväm, hojta om ni ser en kopia någonstans!

Ciao

9/11


Så fruktansvärt. Så tragiskt. Att höra samtalet och dess slut gjorde ont ända in i själen. 9 år sedan men det berör fortfarande så mycket när man ser bilder, när det talas om det.

Ciao

Ima ima ima ima be stronger

Saaaaaaaaaaaaaturdaymorning! Uppe relativt tidigt och snart bär det av till gymmet för ett Bodypumppass. Första träningspasset på det nya gymmet, ska bli dejligt. Igår när jag besökte gymmet såg jag Peter Jöbacks man där. Dvs, det finns kändisar att spotta på gymmet, have I died and gone to heaven!??!?! Perfektus I tell ya!



Härliga Pirates of the Caribbean höll mig sällis igårkväll, helgen blir störtlugn då nästa vecka blir galet busy, nu träning sen fika och kanske lite mer shopping!

Ciao

Skit skit skit skit skit skit

Skitmorgon. Skitresultat. Skitmänniskor. ja allt var skit denna morgon. Men jag har inte gjort fel. Jag har gjort mitt bästa. Och jag ger inte upp. Tänk vad musik kan få en att ändra känsla/känslor, få en att må bättre. I mitt fall är det ALLTID Beyonce som livar upp vilken mörk dag som helst. Det slår aldrig fel.

Det blir en kortisdag på kontoret innan jag ger mig av in till stan för nya skor/jacka och ett gymkort. Kvällen spenderar jag med mig själv, thank u very much.

Ciao

Finns kanske alltid en mening med allt.

Ibland kommer man till vägskäl i livet då man inser att det inte håller längre, då man måste lägga om rutten man gett sig in på. Jag nådde det för ungefärligen två veckor sedan. Det höll inte längre och jag vaknade och tänkte nej nu sjuttsingen är det dags att börja om. Gör om, gör rätt. Så det gör jag nu. Det går långsamt men det går så mycket åt rätt håll som det bara kan gå.

Tror ni på mening med allt? Jag börjar tro det mer och mer. Idag när jag kom hem från Finland och kylskåpet gapade tomt så var det bara att ge sig ut på jakt efter mat. Jag kunde gått till ICA som ligger två minuter bort. Men valde av någon anledning att knata ner till Sabis på Karlaplan. På vägen hem springer jag in i min käre käre bartender på Bagpipers!!!! Hunken har flyttat in i huset mittemot mig, same street, huset mittemot!! DÅ undrar jag vad som fick mig att knata ner till Sabis....meningen...eller? Blev jag djup där? Maybe men jag undrar ju =)

Det är iaf en hääärlig tid jag har framför! (Hängandes ut genom fönstret spanandes på el bartendo)

Ciao

Ge mig information jag redan har. En gång till tack.

Min hyresvärd ringde igår. På min telefon(såklart) och berättar att ventiler ska bytas i lägenhet. Jag är inte hemma så hon får gärna gå in med dem i min lägenhet och ordna det. I samma veva ber hon mig om min e-mailadress,mitt telefonnummer och adressen jag bor på.
....................................................................................................................................................
Hon ringer på mitt nummer, alltså har hon det, jag hyr lägenheten av henne alltså kan hon min adress. E-mailadressen bör hon ha eftersom vi oftast mailar varann men jag skickar den såklart igen. Då får jag svar: Jag kan inte se mailadressen, har du skrivit den?.............................För det är ju inte så att jag SKICKAR från min mail, eh jo. ................................................................................

Så nu har jag gett mitt telefonnummer, som hn ringde på. Mailat min mailadress och skrivit den en extra gång i mailet OCH skrivit ner adressen på lägenheten som jag hyr av henne.

Ibland undrar man. Faktiskt.

Bye Helsinki for now.


There is nothin wrong with a little luxury in an ordinary girl´s life.


Jodå som jag sa, Helsingfors har växt på mig. Och det är nog inte sista gången jag är här, om två veckor bär det nog av igen.
Gymmet välkomnade mig imorse igen, och efter god gröt och fruktfrukost (sundheten själv I must say) är vi nu tillbaka på kontoret för jobbilobb!

Det är spännande det där med människor, man tror man har fått grepp om någon men så visar dem sig vara helt annorlunda. Skönt på ett sätt, trist på ett annat.

Ciao


Mysig finsk kväll


Det blev bara en tidning och världens godaste ting just nu, granatäppleläkerol, makes me talk EVEN MORE =)


På min promenad ikväll hittade jag en björnutställning mitt på ett torg. Fråga mig inte för vad men något med fred tror jag. Fint var det iaf, björnarna var målade i alla världens färger och ni ser ju hur glada dem blev att se mig=) Stående ovationer, jo jag tackar jag. Nu kryper jag ner, gymmet väntar imorgonbitti med innan vi far hemåt mot svensk mark. Helsingfors växte på mig ikväll, här är faktiskt ganska fint ändå.

Ciao


Gossip overlaod


Ikväll har vi sagt att det blir middag på hotellet och då tänkte jag passa på att köpa på mig lite tidningar och efter middagen krypa ner i min dubbelsäng och bara läsa massa skvaller heeela kvällen. Det är något visst med engelska/amerikanska/franska tidningar, så mycket bättre än svenska, dunno why. Jag gillar hotellivet. Gymmet i källaren, städerskan som fixar rummet, och maten framdukad morgon och kväll. Tröttnar man i längden?

En timme till lunch. Tiden går inte för snabbt idag. Oh well, back to my presentation.

Ciao

Oooooooooooooonsdag

Alla vi som var uppe och tränade klockan sex, say haaaaaaay! Haaaaay. Oh U betcha, att jag var uppe, 45 minuters träning innan god frulle. Det är inte fy skam att få åka på affärsresor lite då och då. Kul om man är några stycken, not so much fun doing on ur own dock. Onsdag, mitt i veckan och eftersom jag längtar järnet till nästa vecka så kan jag inte förneka att jag vill att tiden går fort fort. Men den senaste tiden har jag gjort lite roliga observationer:

- Min nygifta kollega får ett härligt smile så fort hon pratar om sin man. Efter 8 år tillsammans (dock gifta i tre veckor) så är hon sådär löjligt kär. Supergulligt.
- Samma kollega säger alltid som svar "Just D". Till allt. Kom på mig själv med att säga det jag med. Jag tog efter folk på förra jobbet, nu tar jag efter folk på detta jobb. Härmapa.
- Mannen som satt bredvid mig idag vid frukosten påminde om Marcel Proust. Han hade plockat åt sig massa frukost men efter att ha ätit allt plockade han fram en muffins ur fickan. Då såg han ut som fransmannen som satt och njöt av en Madeleine. Retarderat men jag antar att jag lärde mig något på franskan på universitetet. Att Proust åt Madeleines. ( Fler observationer kommer)

Jag tycker det är jätteroligt att höra hur folk pratar och se hur de uttrycker sig, ansiktsuttryck och kroppspråk. Därför kanske jag observerar FÖR mycket. Mycket för att jag tycker människor är otroligt intressanta, spännande varelser. Spendera en hel dag på flygplatsen och kolla in människor. Fråga ut alla jag träffar om deras öden och deras livshistoria. Varför har de blivit som de blivit? Gör som de gör? 

En dag ska jag skriva en livsödesbok. Ja, det ska jag.

Nu ska jag jobbilobba,

Ciao

One day in Finlandia

Var på (enligt säkra källor) Nordens bästa sushirestaurang tidigare ikväll och damn vad god sushi! Sthlms sushi, släng dig in el väggo. Mycket trevlig kväll och glad överraskning fick jag under dagen men mer om den senare i veckan. Nu ska jag kolla lite youtubeklipp innan jag släcker ögonen. 04.40 slog jag upp dem imorse, imorgon blir det 05.50. Gymmet väntar. Därefter hotellfrukost. Det känns....ganska bra just nu=)

Ciao

Muminlandet!

Hei, miten se on?
Japp, då var man tillbaka i Helsingfors och Finland. Fint väder vilket ju gör staden smått bättre men nja, är inte så förtjust i den finska huvudstaden. BUT, ikväll blirre sushi, andra kvällen i rad. Galet nice. Jag tyckte jag förtjänade sushi igår efter att har utklassat (!!) pojkarna i tennis....mja hade väl liiiite hjälp av tennisdrottningen herself=) Härligt att träffa dem igen, jag saknar dem och dem ställer upp och träffar mig, dem är dejliga dem!
Idag fyller Josefin år, har grattat henne på alla möjliga kanaler så även här, CONGRATZ darrlin!

Klockan är elva här, en timme till lunch, ska fixa mina listor så får jag fokusera på de "hemliga mapparna" som ska fixas i eftermiddag. Frågan jag ställer mig just nu är om jag ska träna imorgonbitti så jag kan shoppa lite imorgonkväll ELLER träna imorgonkväll och hoppa shoppingen....Ganska givet svar va?

Ciao




Första veckan av september!

Mondaymorning aaand jag sitter och visualiserar badmintonsegern ikväll. Samtidigt slänger jag ett öga på Jimmie Å, som snackar en massa goja på nyhetsmorgon, sicken pajas. Nu hoppas jag att dagen har massa saker att ge, mycket på jobbet, att kaffemaskinerna är återinstallerade och med bra kaffe och klockan går snabbis till kl fem. Funtar på att unna mig lite sushi ikväll, det var ett bra tag sedan och sushin på gärdet är bra god.

Update: Kaffet är nu på Eniro-nivå (som jag läste i DN har fått ny VD, spännande utveckling, här måste luskas) och jag har ett nyhetsbrev att ta tag i. Suketterna är nu min nya vän iom äckliga kaffets ingång på jobbet och filmen 88 minuter på fyran igår var väldigt bra! Jag längtar ihjäl mig efter nästa måndag och tisdag : Middag med älskade Erik och Adam sen på tisdagen kommer Emelie!!! En vecka!!! Måtte den gå fort fort!

Ciao

Movieoverload



Den tredje filmen, bra den med! Nu följer jag filmen på fyran, spännande spännande. Det har varit en filmig helg I must say =) Mysig helg på alla sätt, nu sätter en hektisk vecka igång! Aaaaaand I´m ready!

Ciao

Movie Weekend!





Dessa två filmer har avverkats so far denna helg. Letar efter en tredje. Brooklyn´s finest är klart bäst so far.
Filmhelgen har varit superb.

Ciao

TRÄNING!!

Det här med träning....Jag tränade som en galning förra året och gav inte något resultat överhuvudtaget. Iaf inte de resultat jag var ute efter. Less var jag på det, som fan. Men nu börjar det rycka i träningsnerven så nu är det dags igen. Efter ett års uppehåll av kontinuerlig träning börjar jag nästa vecka. Mjukstart med badminton med mina kära XEniro-kollegor, följt av gymsessioner på gymmet på hotellet i Finland innan jag på fredag stampar till World Class och signar upp mig för ett gymkort. Låter väl som en bra idé!?!?!

Därför får jag njuta denna helgen av att bara ligga i soffan, kolla KUWTK och Entourage, slöa Sanna är snart ett minne blott!

Ciao

September 4th = 9....4....8....1....BDAY


Idag fyller denna snäckan år och eftersom hon är min all time favourite like EVER så blir det ett CONGRATZ!!

Ciao

Friday nights fun!

Jag äääääälskar att vara på stora fotbollsmatcher och igår med 30 000 andra svenska fans, stämningen var underfuckinbar!


Underbar folkfest där alla var glada och united men inte tillräckligt united för att få igång en våg....dock lite skillnad från de arga Bajen-fansen imåndags..
Idag har jag massa att göra så lika bra att sätta igång men det enda jag vill göra är att spendera all tid med min
nya kärlek...


Ciao

My loss or his?

Ibland är man försent ute. Tyvärr tog jag för mycket tid på mig denna gången och missade någon bra. Tror jag. Snöpligt, trist och lite ledsamt. Men jag brukar resa mig ganska snabbt efter motgångar och kommer göra det efter den här med. Jag behöver bara lite tid att komma över det sen är jag redo igen att möta hösten med allt vad den innebär. Men jag behöver helgen. För mig själv, att fundera, komma över och gå vidare. Sen om kontakt är bra eller inte, det är den stora frågan denna helg.

Ciao


3 SEPTEMBER - A VERY SPECIAL DAY.

Den 3 september är ett speciellt datum. Tydligen är det så att det var den 3 september som min mamma fick veta att jag skulle komma till världen. Och det vet vi ju alla att herreminje vilken stor dag!!
Den 3 september 2002 åkte jag till USA för första gången. Den 3 september 2003 åkte jag hem efter ett omtumlande år i USA. Sedan dess har jag sett till att göra något speciellt på denna dag. 3 Sept 2004 började jag skolan i Aix en Provence, 2005...flyttade till Örebro, 2006 & 2007 kom jag tillbaka till Öret efter härliga somrar i Paris. 2008 åt jag en amerikansk muffins i San Diego och tänkte tillbaka på alla 3 septembrar jag "firat" Förra året glömde jag av min speciella dag lite grann men idag sitter jag här och tänker göra dagen superduperspeciell! Och på ett sätt blir den det, för idag publiceras mitt första nyhetsbrev för mitt nya företag!! September 3rd är helt klart and always a perfect dag!

Ibland gör man så pinsamma saker. Den här gången involverade det en kille, några kort och denna kille som inte skulle se korten. Hahaha. Såhär i efterhand var det ju superroligt. Men i stunden mortification? Mmm not that funny LOL =)=)=)=)=)

Nu gör vi denna fredag hörrni!!

A - mailboxen ekar toooom, men av uppdateringar så förstår jag ju att Gbg gäller järnet nu, då får vi organisera en get together på andra sidan Svedala snart!

Ciao

Thursday night, longing for friday morning

ÄÄäääääääntligen fredag. I loooooove fredagar! OCH, jag har sovmorgon. Dock ska jag till tandläkaren så så fett skoj är det ju inte men ändå. Sen blir det en snabbisdag (hoppas jag) på jobbet innan jag beger mig till Råsunda för att hänga med Zlatan och se honom ge ungrarna lite däng! Lovelish, bättre sätt kan man inte avsluta veckan!

Nästa vecka spenderar jag i Finland. Tråkiga staden Helsinki men jag får ge shoppingen en chans. Kanske kanske kan jag ändra lite åsikt? On verra bien mes amies.

Ser fram emot helgen, like a lot!

Ciao

Fin dag idag.

Guten morgen!
Finally Fursday(tänk engelsman säga torsdag), och två dagar kvar av veckan. Har inte haft en lugn stund sen förra veckan någon gång och så blir det inte ikväll eller imorgon heller, but oh well! Längtar till helgen just på grund av det lugn som jag kommer ha.
Hallå, tycker Vickan såg redigt SNYGG ut på senaste bilderna

(Lånad av Ebba Von Sydow)
Brukar tycka hon är ganska alldaglig but she is looking hot hot.
Dags för mig att pallra mig till jobbet, har inte så möe att blogga om idag, iaf inte nu när jag bara varit vaken typ 45 minuter. I´m off!

Ciao

AUTUMN!

Så min kusselin fick biljetter till Cirkus. Cirkus tänker vi! Kul! Nja, vi hamnade i/på Djursholm där vi fick se en fransk clown, en polsk flicka ta några skutt och några söta hundar som hoppade i ringar. I paus ringde vi en taxi (eller en bulle som sthlmarna säger, som vi skrattar åt det) och lämnade förort och åkte hemåt. Not worth the money, men ett litet äventyr iaf :)



1 september. Nu är det höst för mig. Like real autumn leafs and all that shit =) Älskar hösten, starten för massa nytt! Vi diskuterade året jag o J igår. Först sa vi att nästan inget hänt...men sen började vi rada upp saker som nya jobb för oss båda, massa nya vänner, vi har rest massa, lite kärlek, lite tårar, massa äventyr OCH året är inte sluss!! Sen dem som har ett problem med att jag o J umgås mycket, BITE ME.

Snart har halva veckan gått och bästa halvan av veckan är kvar, ikväll ska jag unna mig lite shopping. F som var hos mig i helgen hade handlat så sjukt mycket fina saker att jag nu e tvungen att snika till mig hennes kvitton och handla på mig ungefär samma saker =) Loveliga saker!

Time to worky worky!

Ciao

RSS 2.0