Wrapping it all up...

Jaha snipp snapp slut så var denna termin slut. Utan att låta för töntig, Oboy vad tiden har gått fort, känns som det var igår flyttlasset gick hit till Örebro.
Men nu är det över för detta året. Är dock tveksam till om det har varit något bra år? Har rest en del, jobbat och nu börjat plugga så produktiv kan jag väl kalla mig, men om jag nått en ny nivå i mitt liv,,,njae det tror jag inte.
Tre människor som förtjänar en eloge för att de orkar med lilla mig och för att vi har så roligt ihop. Det är M,L och E. Sen alla andra som lärt känna här-spank u to u too!
Nu ska jag fara hem till Båstad och plugga på kommunikationsteorier....och kanske äta en eller två peppisar...
Men detta är inte det sista Örebro har sett av mig. Och jag har några juleklappar jag vill ha nästa år, i början på nästa termin:

1. En hel drös med snygga killar som ska börja läsa MKV och som förtvivlat behöver ngn som kan visa runt i Forum...I´m here boys!
2. Inga mer tentor där man ska läsa mellan raderna.
3. Att me and the chicks ska skapa lite Laguna Beach-intriger för oss oxå!


Ska det vara så svårt att få ihop det?

Ok that´sit for me!
Merry X-mas and a Happy New Year!

Lots of Love/ S

Am I??

Är jag en dålig person? När jag läste min väns blogg häromdagen kom jag på mig själv....Jag har under ett långt tag träffat en kille som redan har tjej. Jag visste inte från början men när jag fick reda på det skulle jag sagt so long, farewell, au widerseen, good bye men jag gjorde aldrig det.
Och nu har jag träffat tjejen i fråga. Hon är trevlig, en god person och där står jag och pratar om vind och väder men det enda jag kan tänka på är att jag vet något som hon inte vet. Och det jag vet skulle krossa henne och hennes tillvaro om hon fick reda på det...Det är väl inte mig hon kommer hata mest, men varför gör jag såhär mot en tjej, skulle jag vilja att någon anna tjej gjorde det mot mig?
What comes around goes around???
Fram till mitt möte med henne, så existerade hon inte. han bara fanns inte i min värld. Men en dag bara stod hon där. En riktig person, med känslor.
Mitt förnuft säger sitt, mina ord jag trycker in i min dagbok säger att så här borde jag göra. Min hjärna säger likadant...men vad säger hjärtat? It´s not about love, trust me....But what is it then? varför kan jag inte släppa taget? I´m literally going crazy!!!

Vi som inte säger nej till upptagna killar....vad är det för fel på oss? Det finns runt en miljon killar, singlar och underbara och ändå väljer vi att klänga oss fast vi de som inte kan ge oss mer än någon timme om dagen....nej vi borde sluta upp med det...men man kan ju som bekant inte kontrollera sina känslor och tankar.

Det är lördag kväll. Här sitter jag med omslagspapper och julklappar. Dammsugaren och dammtrasan. Tv med skitprogram. Men jag är ganska okej. Det kunde ha varit mycket mycket värre.;=)
Nu ska jag fortsätta grunna på hur jag ska kunna göra 2006 till ett bättre år, då jag kanske kan sluta göra folk illa utan att de vet om det. För det värsta scenariot skulle ju vara om hon visste, då skulle jag inte stå ut med mig själv.....

Ciao


Too short...

Ett samtal idag ledde till långa funderingar....Livet är för kort för att befinna sig på platser man inte trivs på, umgås med människor som inte ger dig något, arbeta med något eller studera något man inte vill. Gå runt att vara olycklig för att vissa aspekter av ens liv inte är till belåtenhet.

Nu har ju jag träffat på två små "fransyskor" som gör min tillvaro så ljus att jag nästan bländas, jag har en pepparkaka som bor mitt emot som jag bara vill äta upp ibland, så god är hon!
Utbildningen går det upp och ner med, jag gillar, jag ogillar....men det är väl kanske bara svackor??
Att jag skulle vilja bo Paris istället för Örebro går inte att förneka men jag kommer dit, jag är ganska säker på det....Livet är för kort för att inte må bra så ofta man kan. Och det är ofta jag undrar varför jag inte förverkligar drömmar jag gått och burit på sen massa år tillbaka? Men jag vet att det kommer bli så....snart....


Snäll. Ja, jag är det. För snäll faktiskt ibland. Och det retar mig. För när jag äntligen vågar säga emot, eller säga nej så smyger sig det dåliga samvetet inpå mig och lämnar mig inte ifred förrän jag sagt ja istället eller jag har ställt upp för personen i fråga. Och missförstå mig inte, jag vill alltid kunna vara där för mina vänner, men ibland, ja ganska ofta så står jag utan ett tack. Och det är inte bara vänner. Certain boys har för vana att ta mig för givet, som om jag alltid kommer finnas där för dem, göra allt för dem och ställa upp på allt....(don´t take that the freakin wrong way=).
Så om jag en dag inte står där och väntar så bli inte besviken, arg eller förvånad. Jag har nu officiellt varnat er. Som sagt, livet är för kort för att inte göra det JAG vill och för kort för att inte slå bakut. Så nu när vi närmar oss 2006 med stormsteg så ska dessa drömmar och mål förverkligas....Och Inget....jag menar INGET eller INGEN kommer stå i min väg!

Nu är det dags för julbord på kåren. Det kommer ingen heller stoppa mig ifrån att gå på=)


Ciao



Nattliga funderingar

Kåren...hm...Klaras.... ja helt okej...Det är nog de enda ställena jag besökt denna termin. men vad söker jag egentligen? Musiken är tillfredställande. Söta pojkar finns det en del. Men ändå tänker jag bara på annat. Kanske det behövs en hel flarra tequila för att jag ska släppa loss redigt ordentligt, eller handlar det kanske om att jag har känslan av att inte passa in? Jag är inte en flörtare så jag måste bli upptäckt och nästan påhoppad om jag ska träffa dig. Du som kan och vill vara med mig. Men jag mår ganska bra utan dig också. Ja confused är nog det rätta ordet för mina nattliga tankar. Jag vill inte hänga upp mig på fransmannen eller amerikanaren men vad kan jag göra för att styra mina tankar bort från dem när ingen annan vill uppta dem?

Är det kanske Sverige det är fel på? Eller är det mig?


Nu när jag tittar mig runt i lägenheten så ser jag att lortgrisarna jag hade här på förfest stökat ner något riktigt ordentligt, så städning blir det innan jag kryper till kojs med mina funderingar. Nåväl lortgrisarna är ju mina nära och kära, så jag förlåter dem. De enda de vill är ju att lära sig franska=), och vill ju kunna säga vad de tycker och tänker när situationer uppstår. Så jag står till deras förfogande, alltid.

Sista rycket nu innan jullov med marxism och funktionalism....hujeda mig!

Ja städa var det ja, okej ska bara... nej förresten jag tar tag i det med detsamma. Man är som mest effektivast när man har tusen tankar att tänka! Ciao mes amies!

Life in general

Man kan ju fråga sig varför jag inte sortiat så mycket denna termin?? Har nästan inte druckit en droppe alkohol men ändå har jag väl haft ganska skoj....men jag saknar den där utekvällen man kan prata om i veckor efteråt, har inte varit med om det på länge, den jag senast kommer ihåg som jag hade sådär askalas kul....ja det var....hm....i våras? I Paris? Nej men oj, det är nog dags för en omgång Tequila race och ett dansgolv med RnB musik. Det är vad jag behöver.
Kanske för att det varit första terminen på universitet som jag koncentrerat mig på annat...vad??
Kanske för att Örebros uteställe är kanske inte så super hilarious??
Nåja man ska inte skylla i från sig, en rolig människa kan nog se till att det blir roligt på de flesta ställen...


Nu till något annat....Vad jag inte gillar är när människor går bakom min rygg och pikar, sätter upp lappar om att saker måste förändras....har du ngt att säga till mig så tycker jag du ska knacka på min dörr, ni vet vart jag befinner mig, och säga exakt vad du tycker....
Jag kommer inte spotta dig i ansiktet, jag kanske rynkar på näsan så där lite sött som hollywoodstjärnorna gör i filmerna och jag kanske inte håller med dig, men jag respekterar din åsikt och kommer efter att brottats med din åsikt ett tag, tänka efter och se det från ditt håll..... MEN du måste komma till mig...bort går lappar, kryptiska meddelanden, kom till mig, skrik på mig, fräs ut vad du känner.... That I will Respect!!

Nu ska jag skriva mitt sista föredrag för den här terminen.

Om 8 dagar ska jag åka hem till min kära by. Då blir det plugg till omtentan. Det blir även julfirande med god mat och fina klappar. Jag ska umgås med min kusin som alltid får mitt goda humör att krypa ut ur sitt ide. Vi ska fira nyår, fira in att det är ett nytt år med nya löften och nya äventyr. Jag ska sätta  mig på tåget tillbaka till Örebro för PM inlämning, omtenta och miljoner planer ska förverkligas tillsammans med min favvo-ålänning. Min favvo-skåning ska firas då hon tar det stora steget mot den andra nollan i livet! Jehu vad vi ska fira!
Sen börjar en ny termin i Öret.....


Varför har jag inte kommit på innan att jag kan lyssna på radio på datorn? Nu kan jag ju lyssna på Z100 och hot97 as much as I want...jippi!


Påsitiv=)

Min vän skrev på sin blogg att hon hade satt upp mål för den här terminen, men att hon nu satt här i mitten av december och inte något av dem var uppfyllt...
Jag är precis likadan. Listorna är långa med saker jag hade bestämt mig att jag skulle ha klarat av vid årsskiftet. Men inte heller jag känner att några av dessa mål har blivit uppnådda.
Men när jag tänkte efter kom jag på att ibland glömmer man bort andra saker man gjort istället.
Jag har skrivit för min första tidning, för första gången har en text skriven av mig blivit publicerad.
Har klarat av min  första termin på Universitet coh det har ju gått bra!
Jag har lärt känna två underbara människor som har gett mig massor av lycka under denna termin.
Jag har slutat bita på mina naglar, vilket jag aldrig trodde var möjligt men jag gjorde det!!

Jag ser mycket fram emot nästa år, har stora förhoppningar inför det.
Vi ska börja dansa, det blir ett nytt gym med nytt folk och kanske en riktig goding att lägga ögonen på=)
Mitt eviga mål, det jag alltid kämpar för, det är den stora prioriteten nästa år.
Att fortsätta göra bra ifrån mig i skolan och umgås med mina härliga vänner.
Vi ska åka till France och roa oss och hälsa på min kära Emelie Pemelie Pyret och parlea francais med henne.

Man ska inte se ner på sig själv för att man kanske inte uppnått alla sina mål, utan se på de saker du uppnått och sen kan du säga till dig själv att, ja nästa månad då är det dags att uppnå detta och detta målet.

För några månader sedan skulle jag nog ej tänkt såhär men något har fått mig att inse att livet är för bra för att bara se på det med negativa ögon, det finns så mycket bra!

Så jag tänker fortsätta vara positiva Sune så får vi se vart det leder mig!

Vad?

Jag ahr funderat....och det mina vänner gör jag ofta....way to often tror jag...det är nog därför jag är fucked up som jag är.
Jag funderar in i minsta detalj på allt och inget.
Men till saken. Varför alltid vilja vara någon annanstans, vilja ha det man inte har och inte leva i det underbara nu och göra det bästa av situationen?
Örebro är inte den bästa stad jag befunnit mig i men jag har världens härligaste människor omkring mig.
Skola och utbildning funkar bra förutom att jag haft en Mr Eastman som hällt lite solk i bägaren. Jag har lyckats fixa till en superduper mysig lägenhet med alla mina ljus som jag tänder vid alla tillfällen...
Men något saknas. Det är inte en person, det är inte en sak, det är egentligen inte plats heller....
VAD ÄR DET DÅ????



Jag vet inte, den är en känsla, en gnagande liten ingrodd känsla som vägrar ge med sig och vill inte försvinna. Kanske har jag en liten aning om vad det kan vara men nej, jag hoppas inte det är det....det får det bara inte vara.
Men jag jobbar på det, den ska bort, för att längta bort tiden är bara slöseri med den.
Man ska vara glad att man lever!!!




Rest in peace Svullo!

L

Livet är så fucking jävla orättvist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B

 Jag har tråkigt. Så fruktansvärt tråkigt. Skulle jag suttit i bibblan nu och arbetat med arbetet, ja det skulle jag. Eller skulle jag varit på gymmet och tränat? Ja det skulle jag också kunnat vara. Men istället sitter jag här framför datan/tvn och gör absolut ingenting. Känns som om alla andra förutom jag är så effektiva och duktiga.... men jag orkar faktiskt inte just nu, jag vill vara lat, vill bara sitta här och zappa mellan kanalerna.

Så jag kanske får skylla mig själv att tiden sniglar sig fram, att jag har så tråkigt. Men det är väl när man har som tråkigast man inser att man måste ha tråkigt ibland för att kunna uppskatta den tiden då man har roligt=)

Snön singlar ner utanför, ljusstakar lyser i alla fönster, det är snart jul, älskar verkligen denna tiden på året.....Har tagit tag i julklappsinhandlandet och än så länge har jag lyckats riktigt bra!! Jag hoppas jag får se alla mina kära le stort då de öppnar de julklappar jag köpt.


Kanske ska ta en promenad i snön med ipoden och njuta av att kinderna fryser till is?? Tja det låter ju lite lockande men att lägga mig i sängen med boken jag läser låter ännu bättre=)

Don´t get blinded out there....it´s just snow=)


RSS 2.0