Grubbel

Hur blir man sin egen person? När vi bor i ett land där alla flickor (nåväl nästan alla) ser ut som kloner?? Vi klär oss ungefär likadant, har samma blonda nyans på håret(förutom brunetterna som ser ut som varann), samma sminkning och så vidare. Jag tycker svenska tjejer ser oftast väldigt fräscha och put togheter ut men om man har samma stil, hur står man ut i mängden? För det vill vi väl alla? Att man ska ha ngt speciellt, vara ngt speciellt?? Sen hemkomsten från Paris har jag lagt märke till hur lika vi svenskar är, precis som fransyskorna ser ut som varann. Där stod man ut med sitt blonda hår men här blir man bara en i mängden....
Nog om dagens grubbel, det är dags för en långpromenad med Ipod och solen i nacken, love more than anything! Jag har dock kommit fram till att trots sommarens upp-och-ner känslomässigt så har jag hämtat mig, satt ihop bitarna som föll samman och jag kan nu stå rakt igen. Jag mår bra och thats all that matters!
Torsdag kväll suckade vi i kör, det är dagen då det är skit på tv....men döm om min förvåning när jag såg att det är från kl åtta fram tills halv tre riktiga bra program att följa!!!
Och ännu bättre, jag har inga föreläsningar imorn så då kan jag sova lite längre än vanligt. Superperfekt.
Nu är dags att bege sig,

ciao mes amies!!
Je t´amais.....mais tout mes sentiments sont disparu.....c´est ta faute.....

Brum Brum

Livet ändras så snabbt, ena dagen sitter man i Paris, smuttandes på en jordgubbsröd Monaco och snackar och suktar efter de mycket snygga pojkar som vandrar runt på de parisiska gatorna. I nästa andetag sitter man återigen i Örebro, fullt med böcker och papper som måste fixas. Nollor som ska skolas, kompisar man ska catch up with. Men jag gillar allt lika mycket! Jag gillade det inte lika mycket förra terminen men nu gillar jag att ränna runt på Campus iaf så här i början av terminen då alla snyggos ger sig ut på området. Jag gillar att ta mina morgonpromenader då jag möter massor av människor, kanske inte lika pigga som jag. Jag tror jag kommer gilla att gå på franskaföreläsningarna då det mystiska språket ger mig glädjenojja i hela kroppen.Och människorna på kursen verkar lite små coola.
Denna termin känns som en helt ny början, med nytt folk, nya broar att ta sig över och ny händelser att lägga på minnet.
Jag hade bestämt mig för att köra om helt från början, starta min Hummer(ja i min dröm kör jag alltid en Hummer, den är silverfärgad och större an alla andras) från GO-rutan och glömma allt gammalt. Och just som jag trodde att det skulle gå så gör sig mitt förflutna påmint. Men kanske de kan få följa med in på min nya väg, ska överväga det ett tag. Men negativa influenser i mitt liv ska bort för evigt, negativiteten kan jag själv stå för haha.
Så nu startar my grosse hummer, Im on my way. Get in if u feel like it!

Inte han

När Han brukade ringa kl sex på morgonen kunde jag le trots att jag visste att jag inte skulle kunna somna om och att han hade förstört morgonen men jag var glad ändå. När Han ringde och lade på så jag fick ringa upp gjorde det mig ingenting. Han lämnade söta sliskiga meddelanden jag normalt inte skulle gilla men gjorde det för att det var just Han. När vi nu inte pratar längre så saknar jag alla de saker jag en gång irriterade mig så mycket på. Vissa saker är fortfarande svåra att förlåta och det kommer jag nog inte göra men jag kan sakna och komma ihåg. När jag nu får uppleva detta igen, de sliskiga meddelandena och de nattliga samtalen men denna gången från en annan pojke gör det mig bara mer och mer irriterad. Hans röst är inte som den ska vara, han säger rätt saker men på fel sätt och hur mycket jag än försöker se hans positiva och gulliga sätt förblindas jag bara av irritationen. Vill inte ha dessa samtal från denna pojke, vill inte men samtidigt vad har han gjort mer än vara snäll, uppskattande och bara varit sig själv....Varför kan jag inte hitta glädjen över att höra från honom??

Det är väl helt enkelt bara fel nummer,fel röst, helt enkelt fel människa....

Infidelity


Vaknade upp imorse och insåg att jag drömt en mardröm. Men det var inte en mardröm med hajar eller ngn som jagar mig.Utan jag drömde om otrohet. Och det kan man ju tycka inte är en mardröm eftersom jag inte har en pojkvän och det inte handlade om honom.Men det var det för mig.Hur han kunde såra mig, slita sönder mig och bara stampa på mig och sen efteråt inte tycka det var så farligt gjorde allra ondast. Han tyckte inte han gjort något fel. Vad som gjorde det än mer verklighets troget var att tjejerna i drömmen är vänner till mig(nämner inga namn). Det gjorde det ännu värre då inte heller de showed remorse.
Jag avskyr människor som anser otrohet vara ok, det sårar och förstör. Om man vill vara med någon annan borde man vara skyldig sin äkta hälft att göra slut innan man går dit man ej ska.Ska man inte kunna lita på någon. Man litar kanske inte på en främling men man måste väl ändå kunna lita på den som svurit att älska en?

Men jag borde insett redan när jag slog upp ögonen imorse att det är så mitt liv skulle blivit med honom om jag inte gjort slut på det.......

Utmaning!!

Har blivit utmanad av först Micela och sen Linda!  Så här kommer nu min enkät!

Fyra arbeten jag haft:
Kassörska på ICA
Receptionist på GN
Servitris på fransk resturang
Au pair

Fyra filmer jag kan se om och om igen
Dirty dancing
Getto blaster
Dangerous minds
Grease

Låtar jag gärna hör(Just nu)
Ridin
Bordel
Sexy Love
Unfaithful

Fyra städer jag bott i
New York
Paris
London
Örebro

Fyra tv-serier jag gärna ser
Vänner
Sex and the city
Lost
Grey´s anatomy

Fyra ställen jag vill åka till
Sydamerika
Elfenbenskusten
Los angeles
Bahamas

Fyra websidor jag besöker dagligen
aftonbladet.se
seb.se
vännernas bloggar
limewire

Fyra ställen jag trivs
När jag mår bra trivs jag mest var som helst

Fyra personer jag vill träffa
Den stora kärleken
Britney Spears
50 cent ( för att se om hans skratt är lika mysigt i verkligheten)
Mig själv om 30 år

Fyra personer jag vill utmana med denna enkät
Malin
Anna
Emelie
Jenny



Back home

I`m home. Det har varit en hell of a summer. Ta de mest konstigaste människor ni känner eller någonsin sett och föreställ er dubbelt så konstiga. Där har du mesta delen av Paris befolkning. Två blottare har jag stött på, pojkar som vill gifta sig med en efter bara en dags bekantskap.
Jag har haft skoj med mina musketörer och ångrar inte att vi gjorde detta. Även om chefen behandlade en som skit, jag har lärt mig än mer franska. Jag har fått erfarenhet inom resturangbranchen.
Jag har levt så ohällsosamt att om jag tar det lugnt nu en vecka så kanske stortån återhämtar sig lite...
Lyssnat på underbart härlig musik, käkat god mat, känt av kärlek, hat, ilska, rädsla och total förvirring. Mer känslor än jag haft på ett år. Men imorgon börjar ngt nytt, jag känner att detta måste bli ett slut på en massa saker i mitt liv.
Jag har ännu en gång lärt mig att man kan inte lita på killar, hur de kan leka med ens känslor, utnyttja en men samtidigt ändå hålla fast dig i sitt garn.
Jag är inte ledsen längre, inga tårar för dig mer, ingen saknad utan bara en växande ilska som för varje tanke på dig sprider sig från topp till tå. Jag vill inte vara du vid nästa kontakt med mig. Bara så du vet...

Örebro om en vecka och jag måste säga att det ska bli skoj!! Det känns som om detta blir ett bra åt...håller ni inte med mig????

Ciao!

Tva manader

Fredagen den 11 augusti. Det ar nu exakt tva manader som jag befunnit mig i denna stad. Det ska faktiskt bli skont att komma hem. Att fa ata normlt igen, att fa leva ett inrutat rutin liv med mindre drama och mindre kanslostormar.
Den senaste veckan har inneburit tva nattklubbsbesok, ett OZ besok(australiensiskt hangout) orkatta oss till tvatteriet, borjat packa mina vaskor och brakat ung fyra fem ggr med pojken.
Har hunnit med nagra biobesok och slosat bort annu mer pengar. Kussen har akt hem och det saknas en i ganget; det marks. 
Jag har ju varit upp o ner med mina tankar angaende hostens planer men det blir helt klart Orebro igen.  Den 23 bar det av norrut igen och detska val anda bli ganska trevligt, serfram emot en hostfylld av aktiviteter.
So I'll see yall up there!
Ciao

over

Som sagt, bestulen pa ens vardesaker och lamnad ensam att ga hem efter nattklubbsbesok, nej det har inte varit den basta veckan, det kan jag inte saga. Mycket brak, mycket biljard och mycket tjafs om money money, att dessa sma slantar ska skapa sa mucho problemos!
sommaren borjar ga mot sitt slut, om mindre an tva veckor satter jag fotterna pa svensk mark. Det ska bade bli skont och vemodigt. Sommaren har varit valdigt speciell. Det har hant mycket och mycket kanslor har varit inblandade. Karlek var vad jag onskade hela aret i Oret men nu nar jag fatt det sa vet jag faktiskt inte om det ar sa fantastiskt, det ar ju mest jobbigt....

Det kommer bli ett annorlunda liv att komma tillbaka till, har levs det mest for stunden, gor det som faller en in och rusar in och ut ur husen- vi ar lika stora dramaqueens allihopa!!!!
Nu ska jag gora det basta av det som ar kvar av sommaren, med mina homies eller utan dem!!

Ciao!!

Arg

Min mobil har blivit stulen,likasa min kamera o min pengar. Jag kan inte bli nadd alls.
Javla skitstovlar som inte kan lata bli ens saker, dra at helvete ni som har mina o min kusins saker nu, verkligen, dra at helvete!!!!!!

RSS 2.0