Ska jag gå näck??

Det här med kläder och stil är svårt. Mycket svårt. Jag har en diffus bild av vad Sanna stil är...Med generös hjälp av mina besvurna skulle vi hitta kläder idag men det slutade med att jag kom hem tomhänt.
Vad man själv vill ha speglas i ens tips till andra. Och eftersom jag inte vet vad jag vill ha, är jag en omöjlig person att handla till...
Jag gillar färg, men inte skrikigt, tajt men inte fööööör tight, mörka bas färger men inte för murkna färger. fashion but not too fashion. Puh, det är inte lätt.
Har haft en svacka vad det gäller att handla kläder och har bara de senaste veckorna känt mig manad att hitta lite nytt. Och när jag äntligen börjar leta, mixa och matcha....Ja då hittar jag INGET!
Är jag för snabb att döma ut plaggen? Är det min kropp som hindrar mig? Eller???
Men jag ger mig inte, jag letar vidare, då är det dags för en ny Sanna.
Ciao

Singel Sanna

Har fått en del anmärkningar på att jag är FORTFARANDE singel och att det är väl konstigt att du inte träffar någon????
Jag har givetvis också haft mina funderingar kring varför MOI är den eviga singeln, varför inte jag hittar den där killen, han den speciella.
Kräsen? För lat för att leta? Fel ställe? Frågetecknen är många. Men efter att noggrant tänkt efter så kom jag fram till:
1. Jag trivs ensam---mest dels av tiden
2. BARA MIN MUSIK SPELAS!!!
3. Jag kan prata med mig själv närhelst jag vill och få super intelligenta och käcka svar tillbaka!
4. Kan se på Tv hela kvällen utan att någon klagar på att jag ej är kreativ
5. Kan resa vart jag vill, när jag vill, flytta när jag vill, vart jag vill.
6.Prata med ex-pojkvänner when ever I want to!
7. Sjunga hur högt jag vill( nåja , så att inte grannarna hör det då) och falskt jag vill whenever I want to


Jag skulle kunna fortsätta med listan hur länge som helst. Visst saknar man en viss man armar runt om sig vid läggdags men bortsett från det så lever jag lyckligt!
Så frågor om eventuellt singelhood....don´t bother!!!

Solstrålen!

Det är grått, mulet, småduggande ute. Men mitt strålande humör får dagen att lysa upp totalt! Vet inte vart mitt humör kommer ifrån. Kanske från det att jag börjar se ljuset i tunneln angående min utbildning och framtida kurser. Att tentan närmar sig med storsteg och jag känner mig ganska säker på att det ska gå bra(hujdeda mig om det ej gör det nu), ikväll är det dans, OCH jag har tagit mig upp på morgnarna och gått min dagliga promenad! Framsteg måste jag säga. Från att vara butter till solstråle på tja några dagar. impressed I must say;)
Försöker ragga upp ngn som vill se bio med mig på fredag. Ingen har än så länge nappat så det ser inte bättre ut än att jag får gå själv:) Vissa anser det vara det värsta som finns men jag gjorde det tusen ggr i USA när jag bodde där och jag har inget alls emot det. Ma får ju ha godiset ifred!!
Kanske var det ett oväntat samtal på söndagskvällen som satte prägel på denna bra veckan, oväntade förklaringar, oväntade skratt men trevligt var det.
Nu har jag fallit för Bad Boys från det att min verklighet tog del av orden men e det vad jag egentligen vill ha?? Han ska se Bad boyig ut men han får gärna vara sådär lite snäll på insidan:) Svårt att förklara men jag vet ungefär själv hur han ska vara....ska bara lokalisera honom först.
Emelie & Jenny- Om man inte räknar imorgon så är det 12 dagar kvar tills vi ska återförenas och göra Paris osäkert, O BOY vad det ska bli skoj!
Sen kom jag på att mitt eviga projekt som inte går framåt är för evigt nedlagt. Nu handlar det om en ny livsstil. och jag trivs med dem. Jag har, för er som lyckats undvika mitt prat om det, uteslutit kolhydrater från min matsedel. Och det går bra, jag saknar inte pasta eller potatis alls, vissa bröd äter jag ju men annars är det mesta uteslutet.....Ngt jag dock funderat och saknat på sistone är just LYSMELK!!!! Den härliga chokladen!! MUMS vad det skulle vara gott....Det får bli senare=) Nu är det lax och avokadosallad som väntar!
Ciao!

wow!!

27718-7 På den tiden då Brittan var snyggast! Inget toppar detta!


Ngt nytt...

Tänk vad livet kan vända på bara några dagar. På grund av bara några detaljer...Att denna terminen inte skulle bli den allra roligaste hade jag tyvärr kanske förstått lite redan när jag kom hit i januari. Min kära Browni skulle inte vara här. Jag skulle fortsätta läsa MVK, som jag insett inte riktigt varit vad jag ville läsa. Jag skulle sätta igång ett för mig mycket viktigt projekt. Dock skulle jag börja dansa, vilket jag såg fram emot.
Nu, två månader senare sitter jag här,med ett misslyckat projekt, en tråkig tenta hängande över mig,halva terminen kvar och fortfarande inget span på hela universitetet.
Men så bestämde jag mig efter en vistelse hos föräldrarna att om jag inte har ngt roligt så får jag hitta på lite roligt själv.
Promenaderna jag går varje morgon har muntrat upp mig oerhört, hela dagen blir annorlunda på grund av dem! Den senaste kursen jag läst, var riktigt intressant och jag tyckte den var riktigt rolig. Dansen håller mig uppe och jag ser fram emot uppträdandet! Om två veckor ska jag åka med en av mina favvisar ner till Paris och hälsa på min andra favvis och vi ska leva livet några dagar. Mitt nya projekt funkar relativt bra och mina framtidsplaner börjar väl så smått forma sig. Tråktentan hänger fortfarande över mig men jag ska fixa den. En positiv inställning är vad jag eftersträvar nu;-) Dock mycket besviken på att jag inte under ett helt år i en ny stad inte kunnat hitta ett enda span, inte en enda snygg kille. Mycket mycket skumt.
Jag raderade en hel rad bloggar igår. Det kändes inte som mina ord, mina tankar, så därför finns de inte längre. Det är dags för något nytt. Helt klart...

RSS 2.0