Tror igen

Mja, några snälla pojkar har väl varken jag eller mina homieschicks stött på de senaste åren och pessimismen och misstron för det manliga könet har sakta men stadigt myggts upp inom mig och jag trodde på allvar att alla män var dirtbags. Men så slog jag mig ner framför Amelie Montmatre och insåg att livet kanske inte är fullt så hårt. Sen efter ett samtal med min grankotteflicka så sa hon något som jag nog aldrig tänkt på förr och helt plötsligt öppnade sig en ny värld.Kanske man tro att det finns boys som verkligen kan bry sig, som kan lyssna och som kan förstå en????
Jag tänker iaf tro på det!

Merci ma poule!!!


Ciao!


New York

To do-list!
Skating in Rockefeller center
Breakfast at Starbucks
Dinner at TGI:s
Walk around the Central Park
Shopping at 21st century
Lingerie-shopping at Victoria Secret
Bootlegs in Chinatown
Enjoying Time Square
Cruising 5th ave
Remember the old days


....Bara några av de få saker jag ska göra när jag åker till NEW YORK!!!!!!

Sweet three weeks!

Efter en timmes diskussion kom vi fram till att människor som får en att känna att man jagar dem, stör dem, tröttar ut dem, tråkar ut dem, förföljer dem, spionerar på dem- det är människor man inte borde inkludera i ens liv. De som trots att de är trevliga i ens sällskap ändå inger känslan av att inte redigt vilja vara där, inte redigt vilja prata med en, ja helt enkelt inte värdesätter ens sällskap.
Men. Sen kan det vara så att trots att de får en att känna så, egentligen inte alls tänker och känner så?
Så here we go again. Överanalyserandet av Miss Moi. Ja, jag vet att jag är expert på det, och jag borde verkligen lära mig att at orden för vad dem är och inte tro att de ska betyda något annat än det de verkligen gör. Ett nyårslöfte kanske??? Dock finns det nog bara en person som kan få mig att känna så och jag tror inte vi kommer vara i varandras liv år 2007 och framåt men det lär väl dyka upp någon ny haha.
Imorn är det tre veckor kvar, TRE VECKOR kvar av denna fransk/turistiska turismen. För att quota en nära vän "JESUS AMALIA" vad tiden har gått fort!!!
Men jag har lovat mig själv att vara supereffektiv de sista veckorna för den senaste veckan har inneburit mycket planering, mycket slappa-framför-tvn och många telefonsamtal. Så från och md idag är det effektiva Sune som dammas av och här ska pluggas,tränas och jobbas!!!
Sen är det ju det här med juleklappar. Två är redan inhandlade men vad tusan ska man köpa till sin far och mor- any suggestions??? holla at yo girl!

Ciao

NU

Det är underligt hur fort ett hjärta kan glömma. Satt och läste gamla dagböcker och upp dök sorgsna ord om personer som svikit och gjort illa, som man idag helt hade glömt bort. Som man förträngt och trott aldrig hade sagts. Men där står dem, på det vita pappret som en gång fyllts med de saker personen sagt.
Och med ett så sköljer ilskan och sorgsenheten över en. Att man kunde glömma???
Men det är väl det dagböcker är till för? Att påminna och upplysa om sanningen som den en gång var och tyvärr fortfarande är? Jag är glad att den gör det, på så sätt begår jag inte igen de misstag jag än gång gjorde.....

Hur kommer det då sig att man kommer ihåg de få ljusglimtar som fanns,så mycket lättare? Gör man det för att omedvetet skydda sitt hjärta från att gå itu om än mer? Eller är det så vi människor fungerar??

Fredagskvällar hemma i lyan. Det är då alla kläder kastas ut för att sorteras för att sen stoppas in i en lite bättre ordning. Dammtussar puttas från den ena sidan av rummet till den andra,tidningar kastas och hårinpackning, fotinpackning och nagelfixning och facials utförs-PUH, är det inte meningen man ska ta det lugnt efter en hård vecka??? Njae don´t think so. Sitta still och lyssna på när Johan i Idol halvnasalt kämpar sig igenom Christina Aguileras Beautiful, nope wont work. Då får man göra annat under tiden. Jag vet inte vem av Erik och Markus jag vill ska vinna men att de två ska till final är stensäkert.
Tack fresten flicks för en mycket trevlig fredag på stan med shopping, chailatte och plaskande i spöregn på jakt efter det underbara.

I väntan på att boka USA-biljetten ska jag ringa ett samtal, så får vi se vad det kan ge!

Ciao 


Trop Bien

Som en av mina söta vänner sa häromdagen " livet är faktiskt redigt bra just nu", så håller jag med henne totalt! Normalt brukar man väl deppa ihop kanske för att man bor i studentkorre "ftf"!!, att man inte har stadigt sällskap eller att något annat saknas en. Men som B sa, vi är faktiskt bara 23 år och vi har uppnått en hel del redan nu! Och visst tusan har vi det! Varför bara tänka på det man inte har?? Istället kanske man ska vara glad över det man faktiskt har?? Massor med härliga och goa vänner, ett jobb som ger extra pengar, en pågående utbildning och massa små andra saker att sätta värde på!
Nej jag är trött på släktingen som gång på gång frågar var fästmannen håller hus(det är ju dags nu, du börjar bli till åren), släktingen som säger att ja, det gick ju inte så bra för dig där och där..istället för att jubla över de framgångar man haft!!!
Men det är faktiskt vad jag själv gör nu-vältrar mig i lycka över vad jag har och vad jag är!!!
Det är fem veckor kvar av 2006 och då kommer de vanliga summeringstankarna, men jag ser fram emot mot 2007-vilket damn sure is gonna be a great year-speciellt eftersom det kommer börja så super bra:)
Damn vad jag längtar!!!!

Ciao


Huvudroll

För varje dag som går så förundras jag över vissa människor anser sig vara mer viktiga än andra, att de anser deras problem vara viktigare än andras. Att de ser sig berättigade att ösa sina problem på andra människor utan att ens ge något tillbaka. Hur kan man vara så självisk att man knappt ens frågar personen man pratar med, typ whats going on in ur life?????
Hur kan man vara så självabsorberad att man inte märker hur andra kanske mår sämre, eller kanske mår superbra och kanske vill berätta något om en själv??

Det är bara frågor som dykt upp under de senaste månaderna och jag kan inte för mitt liv förstå det.

Alla är vi huvudroller i våra egna liv och den man bryr sig mest om är sig själv. Att man sen värnar om vänner och familj är givetvis självklart man there comes a time and a place när man slutar att lyssna och stänger av öronen för man har helt enkelt fått nog. Ibland finns det säkert tidpunkter där man undviker människor för att man vet i vilken riktning samtalen kommer gå i och det är en sådan dag då man inte orkar för fem öre lyssna på någon annan. Man kanske helt enkelt känner för att för en gångs skull tänka på sina egna bekymmer och glädjerus?? Få vädra sina egna tankar utan att den andra vänder det till sina egna bekymmer. Man kan nästan ana sig till att vissa vänner egentligen inte har en aning vad som får en att må bra varje dag, vad som får en att skratta och le utan anledning....

But hey, som sagt, man är huvudroll i sitt eget liv...så ens egna problem är väl viktigast...men i alla lägen???

Ciao


So close:p

Jag är så nära. Verkligen så nära! Och det ska tusan i tången bli av denna lilla gång.
400 på kontot och en vecka till nästa löningsdag-ska bli kul att se vilken av dagarna tills dess som kosingen tar slut:p
Hur hittar man motivation till att göra saker när man kan krypa under täcket, planera och drömma sig bort? För tillfället är den helt borta och hur mycket jag än letar bland dammtussarna så hittar jag den inte.
Dagens erkännande: Jag gillar Carolina Gynning! Så länge jag inte behöver lyssna på henne, inget illa ment, hon e ascool, snygg och allt det där men ganska jobbig att lyssna på. Men det är ju bara min lilla synpunkt.

Nu blir det pedikyr och manikyr, ännu en undanflykt för att slippa pluggilugga!
Ciao

Snälla svenskar eller bara otrevligt tjurigt folk?????

Så har man ju skaffat sig ett litet jobb vid sidan om studierna. Telefonundersökning. Och det ska jag säga er, är faktiskt inte det lättaste. För folk i detta avlånga land kan ha en tendens att vara riktigt otrevliga och riktigt elaka. "Jag har minsann inte tid för dig" Sluta nu med detta tramset" " Nej ring inte hit mer" !!!!!!!
Sen finns det givetvis dem som har the desency to say snällt och vänligt nej jag är inte intresserad.
Det finns egentligen ingen anledning att vara otrevlig, det är för er skull vi gör undersökningarna och det är inte vi som ringer som " vill dig illa".
Värst är ändå dem som lägger på innan jag ens hunnit säga mitt fulla namn. Eller som skriker irriterat att de inte är intresserade innan man ens hunnit säga hej. Det är då man vill säga- Jagskulle bara berätta att ni vunnit en miljon, men ni var ej intresserad så tack och hej. Då kan de stå där med näsan lång. För någon miljon skulle jag ej ge dem.Ens om jag hade en.
Idag fick jag äran att ringa till Skåne. Mitt eget lilla län. Och det hade sagts att skåningar var de otrevligaste. Det skriver jag under på, inte många gav en ett snällt svar, inte ens ett tack och hej. Men skam den som ger sig. Jag tänker fortsätta plinga på er, jag tänker fortsätta undersöka...så länge I get paid:)

Och om någon vill ringa mig och undersöka något så ska jag vara snäll- det lovar jag.

Kill them with kindness. Im telling u.

Ciao

Du

Hat är ett ganska starkt ord.

Jag hatar dig.

Men mest av allt...så hatar jag mig själv för att jag låter dig göra som du gör.

Jag vill inte hata, men det är så jäkla svårt att låta bli.

Dag 1.

Funderar jag för mycket???

Så var det ännu en ny vecka. Efter att inte ens stuckit ut näsan utanför dörren under hela söndagen, var det dags att sätta igång hela mig. Simning och cykling vid sju imorse och nu är man inställd på att plugga på!

 Det blev mycket spel i helgen, över fredagskvällen hängde det något sorts svart moln över oss och den avslutades ganska tidigt. Lördagen blev betydligt bättre med fika på stan, film och pizza, spel och godis. För första gången låste jag mig ute och väckte hela huset i mina försök att ta mig in.
Söndag spenderades av olika skäl i sängen tillsammans med SATC-gänget.
Under helgen har en del frågor poppat upp och jag sitter nu och djupt försöker få reda på svaren.
Tvingar man sig själv att tycka om någon då det inte finns någon annan att tänka på? Gör man det av rädsla att det kanske inte finns någon annan för en? Japp Carrie Bradshaws tankar fick mig att börja tänka, det är ju lätt för henne då vi alla vet att hennes liv har ett lyckligt slut, men hur vet man att man själv kommer få det? Har vi alla en Mr Big som kommer finnas i bakgrunden , som man senare inser är den rätte??
Jag har aldrig trivts så bra som singel som jag gör nu, men jag vill veta att det finns en lite pojke där ute i världen som är menad för mig och att vi vid rätt tillfälle kommer att mötas. Kunde inte någon garantera oss det? Nåväl, man kanske ska skaffa sig en back up plan...?? Hihi
Paris gjorde mig gott i somras, jag fick upp ögonen för hur världen tyvärr ser ut och varje dag hör jag om en ny kille som bedragit sin tjej. Det får mig att må illa och vilja skrika och stoppa in  alla de otrogna i ett köttkvarn o ja...resten kan ni föreställa er. Märker att jag hoppar lite hit och dit i mina funderingar...nåja, nu är det dags för plugg.

Ciao

onsdag

Att jordgubbar höjer sexlusten, att Britney ska skilja sig och att Hilary Clinton är ett steg närmre President posten är vad jag fått reda på denna vanliga onsdag. Eftersom jag alltid varit lite av ett Britney fan kan jag kommentera att jag är glad att hon slängde ut slusken, att hon snart släpper ny skiva och att hon ser damn bra ut. In case u asked for my opinon. Jordgubbar höjer sexlusten förkunnade Mrs Gillian på brittiska "du är vad du äter"...det är kanske därför de flesta barn blir till under sommaren...hihi
Egentligen såg jag Hilary Clintons resultat i valet igår men fan vad coolt du skulle vara med en kvinnlig amerikansk president- det ser jag fram emot!
Effektiva Sune har letat sig in i lägenheten ¤¤¤ på Studentgatan 4 och jag har nog aldrig fått så mycket gjort som jag har fått denna veckan. Klappar mig själv lite på axlen.
Igår började en ny serie som ni säkert inte missade. Ugly Betty. Och jag kan ju säga redan nu att antingen går ni och ser "Djävulen bär Prada" eller så följer ni serien. För det är exakt samma handling. Trist. Men jag gillade första avsnittet och jag har inget annat för mig på tisdagar kl åtta så...Ugly Betty följdes av Grey´s Anatomy- också superbra serie. Ikväll är det Lost och jag måste säga som det Lost fan jag är, att jag börja tröttna på de intriger som försegår där, man orkar snart inte mer. Nej Lost- lägg av medan ni e på topp!
Sen måste jag ju bara påpeka att att Ross i vänner är den enda mannen på denna jorden som kan få mig att gapskratt! Man do I love him!!!
Anyway, nu börjar Vänner, a plus mes amies!

Ciao


Måndagsfunderingar

27718-10
Ja roligt hade vi, thats for sure. Nu är tentan över och jag har varit så effektiv hela dagen. Uppe med tuppen kl 06.20 och startade med min dagliga datorrutin, det är hemskt att säga men jag tror inte jag haft en datorfri sen vi började här igen efter sommaren-Bad I know:) Anyway, ner i bunkern och gjorde ganska bra i från mig på tentan, det ska till en redig evil lärare om jag ej ska få tillräckligt med poäng, o boy Im screwed! Efteråt satte jag fart på påkarna och tog mig en promenad i skogen och sjöng i kapp med fåglarna. Tror dock jag skrålade mer än dem haha.
Nu har jag pluggat, städat och unnar mig lite(igen) datatid.
Nu ska jag te jobbet, terrorisera svenska folket med undersökningar.
54 dagar till jul, 9 dagar till Sverige- Elfenbenskusten matchen( Vi vinner-garanterat), 5 dagar till lördag då jag ska ha SATC-dag, relaxation på hög nivå vill jag kalla det:)

Later..Ciao!

Halloween

Det var den bästa Halloween festen jag varit på I must say. Utklädda till Catwoman, Zorrolita, Supergirl and Goldwoman vinglade vi bort till Fia där inflyttningsfest och halloween party stundade. God bål och massa folk bland dem två nygamla ansikten från "jönnet" som dem så fint säger. Och ohh MAAAAAAN Vad jag skrattade med dessa två!! Massa Paris minnen bubblade upp till ytan..those were REALLY the days..
Efter halva kvällen hade Zorrolite förvandlats till en vanlig person då pojken från "jönnet" tagit över outfiten och man var nu bara en kvinnlig biroll Pffffffffff=) Men jag var ganska glad ändå:)För förvånansvärt nog så var där minst fem snygga pojkar på kåren och DET, DET har aldrig hänt förr, så ögongodis, skratt och dans förgyllde min kväll!!
Dock slutade kvällen med nedvinade byxor och detta känns bekant, det senaste året har det hänt fyra ggr, två ggr i Paris, en gång på sittning och nu igår kväll. But I guess its my lott att bli hälld över ..I wonder....

Ciao

7 veckor!

Det ser gott ut, man blir inspirerad- sa korrevännen. Jag höll på att sätta i halsen, ngn impad av min matlagning??? Kanske man kan ändå..matlagning har aldrig varit min starka sida men tror nog att om jag verkligen försöker så går det tusan i det! Tentatider och plugga är det enda man verkar göra, dock hanns det med en promenad till ICA i det mest kalla vädret jag någonsin varit med om- aldrig att jag går ut mer om det fortsätter vara såhär kallt!
Då var man alltså tillbaka i Öret och Halloween fest planeras och att det är bara 7 veckor kvar till jul känns obegripligt, men så är det allså. Tyckte det var igår jag satte igång med första terminsveckan men tiden går fort när manhar roligt haha.
Har mycket att göra med turismkurs, jobb och då franskan men lägger jag ihop alla timmar jag brukar spendera framför tv och dator så har jag massa tid att plugga...Tyra suger ju ändå ganska hårt och alla serier jag normalt följer lockar inte längre.
Sen har jag kommit fram till att jag inte ska vara så hård mot mig själv när det gäller att bryta vanor. Det tog mig ett bra tag att sluta bita på naglarna som jag gjort sen jag började gå. Så att man ska bryta vanor man lagt till på bara några dagar är nog för mycket att begära...
Nu blir det te med honung och nya Veckorevyn!
Ciao!

RSS 2.0