New spankin music!

image149Som gammal Fitty fan måste jag lyssna av hans nya skiva. Och jag är...besviken. De flesta låtarna låter likadant. Tråkiga och förutsägbara. Nej det håller inte.She wants it med Justin är nice men resten nope dont like at all!image150Har tyvärr ej fått lyssna av Kanyes än men Stronger är nyskapande och annorlunda, jag tror mer på honom än den andre!!!
image151På senaste tiden har jag avrit så lessen över att se hur Brittan har blivit. Hon kan inte ha många rätt i sitt ibland ganska söta huvud. Men nu har ialla fall två nya låtar från henne läckt och den ena är inte dålig, den är ej bra, den är inte dålig men någonstans mittemellan. Den andra var dock sämre. Men hon kanske kanske kanske klarar att göra en comeback ändå....?
Nu ska jag själv göra comeback, haha har levt i mjukiskläder de senaste två dagarna, sovit och bara slappat, läst och kollat VM hela dagarna. Dags att bli aktiv! VIn på Tärnis ikväll- ser vi fram emot!
Ciao

I min ensamhet

När man har all tid i världen blir man för trött för att göra något alls. haha eller är det bara jag men jag skulle egentligen bara kunna ligga i sängen och kolla på VM hela dagen. Men det har jag baske mig ej gjort. Storrensat rummet, lagat god och bra mat, umgåtts med grannen och fixat diverse saker som ska göras. Dock har jag tråkigt. men har man inga pengar och är än så länge ganska lonely här uppe så får man helt enkelt ha tråkigt. Det var ju inte så länge sedan jag hade megaskoj....image147
Nu ska man tampas med dessa korrebor och vissa människor går det superbra med andra....jesus christus vad man längtar till eget boende. Nåväl ett år kvar kan man väl säga! Idag gjorde jag en megagood smoothie som mellanmålimage148Very gott måste jag säga! ibland lyckas man. Apropå lyckas, snart ska jag ge mig på att göra min kusins berömda kycklinggryta för första gången. Har aldrig provat men har fått klara instruktioner på hur det ska gå till! Så här ska det kockas. Eftersom jag anses av många vara oduglig i köket är det nu dags att motbevisa dem!

Ciao

R.I.P

image146
Blivande pappa och bara 22 år. Hur kan det gå så illa? Hur kan läkare missa eventuella hjärtfel och ifall de vet om det, varför gör de inget åt det, innan det är för sent?
Så ledsamt att läsa och höra om, breaks my heart.

Back for the last time!

När bilen rullade in i Örebro fick jag nästan lust att be pappa vända. Jag kände inte alls för att komma tillbaka, sommaren har gått så fort och jag önskade mig intensivt söderut igen. Men nu är jag uppackad, handlad och hemmastadd igen så det känns OK igen. Kan kanske vara att området ekar tomt, the flicks har ju ej kommit än...
Igår hände det ändå en lite rolig grej. På vägen hem från jobbet ringde jag upp mor som ej svara utan jag hamnade på telefonsvarare. Så jag lade på... trodde jag. Omedveten om att jag spelade in ett meddelande till mamma sjöng jag för full hals till Michael Bolton... När jag upptäckte att jag ej lagt på gick det långsamt upp för mig vad som hänt...Snabbt hem och inspektera mors telefon. Mycket riktigt, det enda som hördes var mina desperata försök att överrösta Micke B med min ljuva stämma...MOHAHAHAHAHAHAHAHA jesus vad roligt det var. Hela familjen fick lyssna av och fick sig ett gott skratt, men GUD VAD PINSAMT om man hade ringt till någon "viktig".image145
MY GOD vad stor han var. Men jag kan ju inte låta bli att titta på sådana här stora pojkar...Men jag kikar bara hahaha.
Nu ska det bli kvällsmat- färdiglagat- palla ställa sig att laga mat lixom! Sen blir det HOUSE-maraton, Top Model och HOUSE encore!
Ciao

Bad boys bad boys what u gonna do?

27718-144
What a sight for sore eyes! Jag vet inte varför men bad boys är himla mysiga...haha kanske inte så konstigt att jag då fick Mikael Persbrandt i testet nedanför- vilken kändis passar du ihop med- kolla du med!
Imorn bär det av till Öret- see u there!
Ciao


http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

Fredagsfunderingar

image141Läste i tidningen imorse att en man i Örebro hade blivit biten av en diamantskallerorm som är en väldigt giftig orm som OFTAST går att hitta i torrmarkerna i USA. Hans skador hade varit livshotande men läkarna hade lyckats stabilisera läget än så länge. Så därför har jag bestämt mig för att hoppa av Universitetet och fortsätta jobba. Aldrig att jag bor i en stad med en så farlig orm- no thanks! När E och jag promenixade i våras höll hon på att trampa på en liten vanlig orm och vi höll båda på att dö av rädsla( nåja iaf jag!), eftersom jag är för ung och vacker;) för att dö vill jag ej utsätta mig för detta hot! Kanske inte kommer hoppa av skolan- så drastisk är jag inte MEN no more skogspromenader for me, kanske i vinter när jäklarna sover...eller gör ormar det? Måste googla. image142 
Någon som såg matchen i onsdags? I did. USAs gossar är så damn snygga att bara det förhäjde matchen ett snäpp. Jag brukar normalt sett vara extremt kritisk till vår allas Zlatan och jag vidhåller fortfarande att han i tidigare matcher inte gjort mycket för att hjälpa Sverige till en säker EM- plats. Som kommentatorn i matchen sa "inte ett mål på 8 matcher", så jag var beredd på att skälla på honom igen under matchen. Men han överraskade. Han var spelsugen, springvillig och slog briljanta passningar vid olika tillfällen. Och närhan nickade i ribban tyckte jag nästan att det var synd att han inte fick göra mål. Så yes Zlatan, jag har konverterat, jag gillar dig nu, du kan  om du bara vill och ger dig fan på´t. Gör det nästa lördag är du snäll!


Anyday!

image139ge mig en kille som ser ut som Milo ANYDAY! Mörka drag is the shit. Han ä så läcker! Längtar tills Heroes börjar igen!image140Syster Cruz är snyggare än Penelope, anyday.

Hösten i ett nötskal

När jag lade mitt söta lilla huvud på kudden igår kom jag på mig själv att fundera över vad som egentligen kommer hända i höst. Eftersom Örebro i sig själv kanske inte erbjuder mer än vanligt ärdet upp till en själv att se till göra det bästa av situationen.image134 Det ska bli danslektioner i form av Hip hop/reggae dancehall. Med de bästaste bästa tjejerna ska vi svänga våra lurviga!image135Vi ska promenera långa sträckor runt hela Örebro, som motion men också som anledning till problemlösande och skvallerkvartar!image136Kanske kanske kommer vi få tummarna ur och äntligen ta oss till London och ha lite roligt! Sista terminen ihop för många av oss, så hade varit ett underbart avslut på Öret!image137Då kussenlinen ska till Wiesbaden aus das faterland så får det nog bli en liten tripp dit med! Nya städer måste ju upptäckas och det har på sistone blivit ett mönster PARIS-LONDON-NEW YORK och så samma runda igen....Nej nu jäklar Wiesbaden Here I come!image138I våras upptäckte jag min kärlek till sushi och sommaren har varit fylld av sushi( av olika anledningarhahaha) men givetvis kommer jag hålla uppe denna tradition och förhoppningsvis kunna frossa i denna ljuvliga rätt mörka vinterkvällar framför de olika tv-serierna!
Sen ska jag ju givetvis studera och jobba extra. Shopping för de eventuella kronor man drar in under hösten. Planera för Kanada vistelsen och bli aktiv i datingsvängen.
Summan av kardemumman av tankarna på den blåa kudden igårnatt blev att hösten blir nog ganska bra ändå. Faktiskt jäkligt bra ändå.

CIao

Trött allså

27718-133
Ibland blir man bara så.....så tröttt!
Nej, jag tänker inte ringa dig, du som sitter i Afrika och tycker att vi ska lära känna varandra så att vi kan ta upp det senare, tror du jag vill slösa tid och pengar på det?? Fatta läget, hur många gånger ska jag behöva förklara samma sak??? Aldrig träffats och helt plötsligt ska vi gulla på telefon? Herregud min skapare säger jag bara!
PUST STÅNK O STÖN! Då var det ute iaf, skönt!
Här har jag gått och funderat på mitt liv efter universitetet, alla är vi ju nojjiga över vad som ska ske, vart man ska ta vägen och dylikt. Men jag har nu en vattentät plan inför hela 2008! Det känns wunderschön måste jag säga för det är i såfall inte förrän i september nästa år som jag måste börja fundera igen! Känns nice. Nu börjar jag faktiskt till och med se fram emot örebro som stundar på tisdag. Det ska kluras på killproblem a la Osby, dateproblem a la Båstad och Ö-problem a la vanliga livet hahahaha. Men det ska bli skoj! saknar inte lyan o rumskompisar men dock de andra gökarna som man ska umgås med! Dans och massa träning väntar plus de ever so nödvändga promenixerna te ICA/HEMKÖP/COOP! Kanske tom flirten på bouloet;)

Ciao

New York Times baby!

http://travel.nytimes.com/2007/08/19/travel/19explorer.html
Även om jag inte själv vill befinna mig i Båstad under sommaren så känner jag ju mig ändå stolt över min lilla hemstad. Och när den nu får uppmärksamhet i självaste New York Times så måste jag ju ändå lysa! Härliga bjärehalvön, härliga Båstad och Torekov! Kanske ska ta nästa sommar hemma? Finns ju dock risk efter den här artikeln att Båstad kommer överbefolkas av amerikaner men det får man la stå ut med!

Ciao

Facebook!

http://www.e24.se/dynamiskt/klacksparkar/did_16773135.asp
Läs och se vad du tycker... kan det verkligen vara så illa???


Oh BUT YES IT CAN! :)

Dejtande och smejtande

27718-132Det här med dating är inte något jag är så haj på. Men med det nya livet ingår nya saker. Så i Paris gick jag på min första "riktiga" date, med fika, snack och "lära-känna-varann-grejen". Nu gick den dejten väldigt bra, han var himla trevlig och snygg! Och jag laddar för nästa. För jag ska minsann våga mig iväg på dessa dejter, vad har man att förlora egentligen? Man måste sluta tänka att den andra kommer bli besviken, att det kommer bli jobbig stämning med mera, man är ju två om datemomentet så man får ju hjälpas åt att göra det trevligt! Upp med modet och på med datingskorna- ut i djunglen är vad som gäller!

Ciao

Buttercake!

27718-131Bästa meddelandet som lämnades på min mobil under sommaren var ändå " Oh but hello my little buttercake, where are u???" Jag skrattade så jag höll på att omkomma när jag lyssnade av mobilen. Sen när jag såg denna bilden kom jag att tänka på "butter" hahaha Vilken association! Helgen e sluss och det har varit en lugn och skrattfylld helg. Kubb med delar av släkten, bio med del av andra sidan släkten och roliga samtal över msn. Uppsats har blivit färdigjord och dragit på mig halsfluss(typ tror jag). Nu är det en vecka kvar och två dagar kvar av jobb, sen bär det av te Öret mot skola, dans och mina homies!
Ska bli skoj...!

Ciao

Svenska flickor

27718-130Vad är det med svenska flickor och dess dragningskraft? Läste imorse en artikel i HP om två fransmän på besök i Svedala, Halmstad. De sa att fransyskor är så blasé och svala medan svenska flickor är MUMS. Och jag vet ju att det är så då jag nu bott fyra ggr i landet och varje gång fått mer uppmärksamhet just för att jag är svensk. Så vi har ett bra rykte i Frankrike....eller? För faktiskt är det inte bara goda tankar som de käre fransmännen har om oss....att vi är lättfotade är nog en av de negativa sakerna de tänker om oss! Men att fransyskorna är tråkigare än oss är ju bara POSITIVT! Nåväl, det är roligt att höra vad de säger, fransmannen på jobbet menade på att det var en myt att svenskor var så omtyckta i France..dock är han gift med en blond svenska...
Enough said i guess...

Ciao

Paparazzis my ass:)

image12927718-128
Vi tar lite roliga bilder!!! Jaaaaa, vad skoj. Men bilderna blev mindre bra mohahahahaha. Några fotografer kommer vi då rakt inte bli, thats for shizzle!
Jag vet inte vad det är men något är annorlunda. Sen jag kom hem från France har jag gjort saker, sagt saker, tänkt saker jag aldrig gjort förrut. Och då menar jag åt det positiva hållet! Jag vet inte om två månader i Paris har ändrat mig men en del saker känns väldigt annorlunda och jag hoppas inte återvändandet till Örebro ska ändra på det. Jag trivs med att tänka, agera och vara och göra som den nya jag. Människor som finns i mitt liv, som jag känner är värda min tid kommer få ta del av min tid men jag är evigt trött på att de som kräver och kräver men aldrig ger ska tro att jag ger mer, hahahaha MAIS NO. De som får mig att må bra, japp, även om de kanske ej varit snällast i världen, kan få en tredjedels sekund av min tid:) kanske...Men som min kära vän E sa, om att sluta leva i samma gamla hjulspår och tänka annorlunda så har det faktiskt hjälpt. Istället för att döma och kasta bort direkt väljer jag nu att begrunda och försöka tänka positivt istället and it sure is helping! Att tänka positivt om mig själv, att inse att jag faktiskt har det så in i h--tes bra i detta liv. att ta vara på det och göra det bästa av det jag har och kan!  Vad jag tror har infunnit sig är ett annorlunda lugn, ett lugn jag inte känt av innan och kanske har det varit två månader av inget göra som gjort att lugnet infunnit sig. Men hur ska jag nu göra för att behålla det? När skola, dans, träning och jobb drar igång? Advice??????????

Ciao

Monday night outing!

27718-127Sista måndagsklubben för sommaren, klart vi skulle dit. Vi har ju inte varit där innan denna sommaren. Så kusselinen och jag tog oss bestämt bort till kåren för en dansant afton i röda klackar! Folket strömmade till och Petter stod för djandet, nu har jag sett typ fyra kändisar denna sommar utspritt sådär, ganska nice för en kändisgalen flicka som moi! Även min gamla "kärlek/span" var där för att svänga de lurviga och jag såg nog hur bra han e på att dansa men inga fjärilar i magen längre. Träffa några trevliga killar att snacka med och några gamla faces från high school time. Overall en helt okej kväll och med mig därifrån fick jag nya ideer och tankar kring moi-meme, goody!
Ikväll blir det en ny phone(jippi) min crasha ju i Paris så nu äntligen ska jag ta mig dit!! Hoppas de har den jag vill ha! Got damn it! Snart är det lunch där jag ska hämta nya krafter för att sen skriva på the godforsaken uppsats som ska vara klar på måndag! ikväll blir det långpromenad och DYYYYYR sushi!
Parce que je le vaut bien!

Ciao

Funny pic

27718-126
Så var det dags för en ny vecka igen. Lördag spenderades i sällskap med mormor och kusinen med mysig fika i den otroliga hettan. Sen var det middag med broderns polare och sen förfest och Peppes som gällde. Prins Carl-philip befann sig på Peppes, minsann, kändisspaning på hög nivå denna sommar måste jag ju säga! Himla skoj på Pepes och som min vän E sa om fördomsfria utekvällar så funkade det superbt!!! Imorn blir det sista måndagsklubben och jobb jobb.
Ibland borde lillebröder ha sig en redig smäll. Bara för att de är på dåligt humör betyder det inte att de kan bete sig hur som helst MORRRRRRRRRRRRRR säger jag bara. Så trött på hur humöret växlar hos den personen allså.
Nu Casanova på tv1000.

Ciao

Ps. favoritlåten nu: KAno ft Craig david This is the girl

Enough said!

27718-125

Vänskap

27718-124
Eftersom jag haft mycket tid att grubbla denna sommar har jag bland annat funderat över de vänner man har. Och de vänner man tror sig ha. Vilka som verkligen bryr sig om en och vilka som är så sjukt upptagna av sitt eget att de inte har vett att ens fråga en annan, hur e d!?
Jag kan räkna mina närmaste vänner på en havlhand, de jag verkligen räknar som äkta vänner. Som jag känner kommer finnas där till 100%. Hon som alltid är pigg på att snacka eller lyssna, som hör av sig med jämna mellanrum TROTS att vi bor långt ifrån varandra. Eller mina två musketörer från l´été dernier som lika mycket ger som tar. Vi har alla stunder av själviskhet, ointresse och lathet men som äkta vän vet man att när det väl gäller så finns personen där.
Sen finns det dem somöser ut allt sitt eget över en och som sen rusar vidare utan att tänka på att den andr kanske har något på hjärtat...
Det är få människor som hört av sig till en när man varit borta. De man har hört av sig till har sinom tid svarat men de har aldrig startat kontakten. Och som ni säkert läst längre ner i bloggen så är det WINDS OF CHANGES på gång här. Så det är slut med givandet utan att få-andet! Om jag e offline always på msn, kommer de ta sig tid att kontakta en då? Ska bli intressant att se....

I wished we could´ve have some more time, but u decided to be all moody....It could have had ended in a better way.

Torsdag morgon

27718-122Denna mannen är ju bara för Yummy. Marcus Bent, fotbollsspelare i England. Hans flickvän sägs ha varit otrogen mot honom med 50 cent. Hallå flicka lilla, Visst att 50 är mysig men ändå! Denna man is the shit right there!image123Tänk vad enkelt men ändå så snyggt....Im telling u, listor skrivs på vad som ska inhandlas för denna lönen, hur mycket får man för 100kr???

Hm?????

27718-121
U know I like em big but this is ridiculous!!!!!!!

Back home

27718-120 Im back home. Det var inte långt till tårarna igår. Inte bara för att jag inte vill vara hemma utan för att jag var så sjukt trött efter att varit vaken hela natten på flygplatsen och sen hela dagen. Men mest för att jag ej vill vara här. Jag vill bo i Frankrike och inte här. Så är det bara. Men jag har ett år kvar av förpliktelser, sen kan jag ta mig dit jag vill..and I will.
DOCK kan man ju ta tillfället i akt och verkligen ta tag i sit liv och börja om på ny kula. Trots allt har man levt ett "dåligt liv" vad gäller sprit, rökning och antal sovtimmar. Man har gått i dåliga skor och bitit på naglarna har jag gjort. YES I HAVE MANY FLAWS....:)
Men nu idag har jag bestämt mig. Det är dags att ta tag i de troll som spökar i gardeorben och verkligen sort it out for once and and for all. Då jag nu har en hel vecka med ett eget hus utan föräldrar och kan göra vad jag vill på min lediga tid så är det verkligen detta jag ska tag i. Jag sa till min vän E att man borde göra mer listor. Över saker man ska göra, förändra, förbättra, skaffa och så vidare. Så det ska skrivas listor så det sprutar nu denna veckan. inom alla områden jag kan komma på. Eftersom sommaren tagit fram ett lugn och e glädje jag inte kände efter förra sommaren tänker jag nu jobba vidare på dessa känslor. Livet kan bara bli bättre från denna stund, je vous jure. Så här ska det slutas med giftpinnar, jag vet att ni tänker YEAH RIGHT, men jag gör inte det för någon annan än mig själv så jag kan säga hur mycket som helst hahaha, men en dag and counting IM TELLING U! Promenader, simma och drick morotsjuice, grönt te och annat som rensa kroppen. Det ska va husvagn nyttigt och hälsosamt dessa veckor. Om tre veckor åker jag tillbaka till Örebro med nya krafter, ambition och livsglädje. Now back to work!

Ciao

I´m confuse for the confusion too!

27718-119
Man ska inte ångra saker, jag vet. Men ibland känns det som om ngn eller ngt inte vill att man ska må lite extra bra. Har spenderat två månader i Paris. Och inte förrän fyra dagar innan hemfärd träffar jag någon som tar fram det där pirret. Stackars A som jag umgåtts en del med har varit underbar mot mig men jag kan inte med det. Dock har denna pojke och jag gruffat lite redan efter två dagar vilket kanske inte bådar så gott men samtidigt skyller jag det på hans vän och att jag var naiv. Nu åker jag hem och jag kommer inte få veta om det faktiskt hadekunnat utvecklas eller ifall han bara var en i mängden.  Jag ösnkar jag hade träffat honom då vi skulle ses första gången, eller kanske till och med tidigare. Men det finns inget att göra åt och jag får åka hem och kanske se om kontakten fortsätter att hållas vid liv... Nu bär det av till Montparnasse för ett sista inköp, sedan en minipromenad och sedan ut till flygplats för att campa inför flyget imorn kl sju.

Back to reality skulle man kunna säga....

Ciao

Au revoir Paris

27718-118Så var kusinernas sommar i Paris över. Det är ju tur ibland att man ger sig iväg trots att man är tveksam till en början. Vi har träffat massa roliga och knasiga människor, sett och åkt till olika platser. Versaille, museum, marknad, kyrkogård och massa annat. Massa barer och klubbar. Vädret har varit sådär men det har inte förstört så mycket ändå. Ärligt talat vill jag inte åka hem, Paris har allt jag vill ha och lite till och Örebro saknar det mesta ska jag ärligen säga. Som tur är det bara fyra månader kvar i Öret innan jag lämnar stan för gott(I hope). Nu bär det hem till familj, jobb och nya rutiner.Jag önskar att detta var något man kunde göra varje sommar, fly till en annan plats och bara leva och må bra...men life is just not that easy. Ses i Sverige snart igen dådå...

Ciao

Äventyrlig!

27718-117Ibland måste man ge sig ut själv i världen. Det kan man kanske säga att jag gjorde igår. Jag gick på min första riktiga dejt ever med en mycke snygg och rolig och trevlig kille. Efter tre timmar skildes vi åt med planer att träffas på kvällen. Nattklubb utanför Paris med hans polare. Skulle jag åka själv??? En vän som jag känner sedan en vecka ville med så jag och J tog oss till utkanten där pojkarna hämtade upp oss. Kompisen J-C var skrämmande lik min pojke från förra sommaren och det var nästan jobbigt att han var med....men what to do? Efter en timme var vi framme och javisst var det Coupe decallerkväll som väntade. J som nog ej inte alls tyckte om stället satt pall i soffan hela kvällen medan jag försökte dansa litta grann. Hans polare var extremt trevliga och jag hade mycke skoj. Zouk är ju en populär dans här och jag var vid femsnåret tvungen att dansa med en av hans kompisar vilket gjorde H lite småsur. Men F var en redig dansare så det var nästan a pleasure:) Vid sju gav J upp ett glädjetjut då hon förstod att vi skulle åka hem! En mycket lyckad kväll för min egen del och jag börjar fråga mig själv varje minut varför jag ej bor kvar här????? Men som sagt, om tre dagar är det dags för Sverige!!!!

Ciao

Våra äventyr med E!

27718-116Så var de tre musketörerna samlade igen i Paris. E arriveade på lördag eftermiddag och det bar av på en starbuckstur vid pompidou där vi lyssnade på en sjönsjungade fillipin som försökte skramla in mynt till mat. Dock var det ej så bra sång så v lämnade honom utan kosing. På kvällen blev det ett tre timmar långt restobesök på en senegalesisk resturang med god mat och vin, Därefter var det en ny bekantskap som letade upp i form av en svensk flicka och en ny bar, Longhop. Där blev vi ej långvvariga utan drog till OZ. Vid halv tre kom A och joinade oss och det bar av till nattklubb vid Clichy.
Natten slutade med att vi alla stöp i säng vid femsnåret.
Söndagen spenderades med croissanter, porte de clignancourt marknaden och lunchande. Sen en crepe och en kaffe vid Mouffetard. Måndagen hade E bestämt att göra till en shoppingdag så affärer besöktes men E hittade bara ett plagg och var missnöjd men bestämde sig för att ta upp shoppingne igen på onsdagen för på måndagkvällen var det reso med återvändande J från Montpellier. Fransk specialité skulle det bli och gott var det! Något kulturellt måste ju också hinna med så institut monde arabe blev tisdagens uppdrag. Men det var inget att hänga i julgranen så det bar av till starbucks och sen kortspel i solen i Park Luxembourg med joinande A. Sen lagade A mat till oss och sen var det dags för bowling. Denna gång gick det inte alls bra och vi fick se oss besegrade av J som strikade mest HELA TIDEN!
Shopping var återigen planen för onsdagen och Montparnasse blev platsen. Där inhandlades en del till och sen blev det återigen parken med A och J. GIvetvis gick jag vinnande ur det långa partiet kortspel.:) Eftersom E skulle bege sig torsdagmorgon vid sju bestämde vi att det var fest som gällde hela natten  lång och började med förfest vid elva och fortsatte till La Perle där A;D och D mötte upp. Men den dåliga servicen gjorde att vi tog oss till OZ där det var Hip hop night med snygga pojkar osm dansade galet! Vi var in HEAVEN! Vid fyra blev det ny bar och mer ralaxad stämning för att sedan ta oss hem och för E att acka ihop och ge sig av SNYFT. nderbart roliga dagar, precis som det ska vara i Paris!

Ciao

RSS 2.0