Jag längtar till....

27718-38
¤Lördag kväll då jag ska mysa med Gotte och nya numret av Glamour framför andra chansen i Melodifestivalen.
¤Snoop och Diddy konserten nästnästa söndag i Sthlm!
¤Paris som jag åker till den 28 mars
Mars kommer nog bli en bra månad, jag bara känner det på mig!

Ciao!

Gotte

27718-37
GODIS orsakar cancer.
Forskare har funnit ett klart samband mellan högt blodsocker och cancer.
Dessa studier brukar inte avskräcka folk. Cancer har förknippats till rökning för ages, ÄNDÅ röker folk.
Jag tror inte att folk kommer kasta bort sina karamellkungen påsar eller sluta köpa dem på fredagkvällarna. Men man kan ju hoppas att folk drar ner på det i alla fall. Nu när jag tänker efter så har jag inte ätit godis på 11/2 vecka, damn klapp på min rygg:)


Ciao

Ebba!

Då jag ska på femtioårs fest om en månad så blev det klänningköp i helgen! Klänningen är jag supernöjd med och hade nu tankar på vilka skor jag ska köpa till. Då slog mig tanken att varför inte maila självaste Ebba von Sydow och fråga?
Och döm om min förvåning när jag öppnade mailboxen imorse och hittade detta:

Hej Sanna,

KLart du kan ha ett par färgglada skor! Misstänker att klänningen är svart med vita prickar. Då tycker jag verkligen att du kan ha på dig ett par röda skor och kanske tom matcha skorna med ett skärp.

Gratta pappan din och ha så roligt på festen!

Glada hälsningar
Ebba

Hon tog sig tid att svara på min fråga och jag måste ju säga att det gjorde mig redigt glad!
Big up to Ebba!

Ciao

Hår i all sin glans...

Vad har du för hårtyp: Halvlångt, ganska fint och tunt.
Hur många gånger i veckan tvättar du håret: Ungefär varannan dag
Vilket schampo och balsam använder du: Red Ken-för det ska ju enligt ALLA frisörer jag varit hos, göra mitt hår till världens bästa hår!
Vilket är ditt favoritmärke när det gäller hårvård/stylingprodukter: Jag gillar Red Ken och använder mest L´oreal när det gäller styling produkter
Hur ofta besöker du frisören: 2-3 ggr om året
Värsta frisyren du någonsin haft: En frisör klippte min lugg så kort att den fick vara spretig och stod rött ut från huvudet. HEMSKT!
Ditt drömhår: Vem vill inte ha svallande långt och tjockt, men jag e nog ganska nöjd ändå!
Nämn 3 bra produkter du inte kan vara utan: Inga speciella!
Vad är det värsta som skulle kunna hända ditt hår: Att jag skull sätta fyr på det eller bränna av det, då jag har en tendens att använda spray OCH SEN platta det hahaha
Rakt eller lockigt: Rakt men ibland smyger sig en lock fram...
Kort eller långt: Axellångt
Har du färgat håret någongång: Ja GUD ja, tappat räkningen för LÄNGE SEDAN!
Vilken färg isåfall: Allt från brunt till rött till blont!

Din tur! Kopiera till din blogg and tell me about ur hair!!!

Ciao

Oxå favorit!

27718-36
Klart B var fin med, I always like her clothes:)

My personal favourite

27718-35
Efter en joggingrunda!! i skogen satte jag mig för att kolla in klänningarna på nattens oscarsgala. Massa fina klänningar men det var faktiskt enkla Reese som jag gillade bäst. Enkelt men classic. Me like. lär väl ha ändrat mig uppåt dagen haha.
Nu blir det kanelkaffe och dusch!

Ciao

Bästa

Har precis haft den bästa stunden på länge. Med underbar musik från Beyonce, Corneille och Jennifer Hudson, en kanelkaffe och nedkurad i fåtöljen. Kan inte bli bättre!

Ciao

Mihihi

-Jag har en magisk klocka
-Jaha...

-Ja, jag ser här att du inte har några trosor på dig
-Va? Det har jag visst!

-Oj, förlåt! Den går visst 10 minuter för fort....


Mohahaha, lite roligt var d iaf:)

Willys

27718-34
Då var det dags för en runda på Willys. Nu när mamsen är här får man minsann ta sig till Willys och storhandla. Så upp med matlistan och pennan och med mamma i antåg for jag rundor på Willys.
Då hade ju någon nötta satt en pall med tomatsås i burk mitt i gången. Sannas knä snuddar vid pallen...eller okej jag gick väl nästan rakt in i den, och välter en tio burkar som säger CRASH.
Hela Willys stanna upp och blängde. Pinsamt läge. What to do? Långsamt smög jag undan efter att plockat upp de hela burkar som fanns kvar....
Ja pinsamt var det. MOHAHAHAHAHAHAHA tur man kan skratta åt det, eller ja snart ka jag det:)

Nu blir det fyllda paprikor med mor!

Ciao!!

Si

Si vous saviez comment je doute, parfois
 
Si vous saviez souvent je doute, de moi

Si vous saviez les choses que je ne dis pas

Que je ne dis à personne d´autre que moi
 
Si vous saviez....


Min mamma kommer snart. Det ska la bli trevligt! Shoppa loss på Willys, mohahaha.
See ya ´ll later...


Ciao

Jag är trött på...

Elaka kommentarer som får tårar att trilla- tänk er för fuck sake för!
Dåliga tidningar som jag envisas med att köpa
Falska program- kan de inte bara ha det som det är från början? Vill ju se verkligheten!
Serier som urartar och dör, LOST,DESPERATE why?
Att experter aldrig har svar på var felet ligger, ni kallar experter för att...??
Att alla på nyheterna varnar för SNÖ, stanna inne, kör ej. Och vad gör svenska folket, kastar sig ut i vänster filen och slutar i diket 2 meter senare. LYSSNA!!!!
att jag skjuter upp pluggandet
att jag aldrig blir nöjd
att jag alltid vill ha godis
att alltid tänka på budgeten, jag ska ha värsta bästa jobbet med unlimited cash när jag blir stor.
att bli kallad gammal. 24 är ingen ålder. Dock kan man undra hur äldre än mig kan kalla mig gammal, vad är dem då? Döende?

att det aldrig sker något spännande utan att man forcerar fram det.

mest av allt, att vara trött på något.

Stal ett sant ord från en annan som jag..

Men herrgud, vilken absurditet att kommentera att "hoppas du hittar en kille". Kamilla, vi lever på 2000-talet! Om det enda sättet att bli lycklig för dig, är att skaffa pojkvän, tycker jag synd om dig! Lev ditt eget liv! Ni "icke-singlar" måste för guds skull sluta se singellivet som en tragedi. Med det är det inte sagt att jag inte har svackor som singel, precis som jag hade när jag var förlovad med min sambo. Men nu vet jag att den enda som kan göra mig genuint lycklig är jag själv. Hur varierar från person till person. Själv blir jag lycklig av att hjälpa nyinvandrade flyktingar, engagera mig politiskt och ibland svira på stureplan och dricka redbull vodka.
När det känns tungt, tänk på allt fint du har i livet. En klyscha, men det brukar få mig på bättre humör. Om livet som party-singel ibland känns ytligt, kan jag garantera att med åren känns sambolivet likadant. Parmiddagar, perfekta julkort på dig och din man på den "perfekta" resan, perfekta designmöbler, den perfekta bebben...
Slutsats: livet blir inte midre ytligt för att man inte längre är singel, man bara slutar märka att det är ytligt. En dag kommer jag också stå där och le Pepsodent-smile på julkortet, men innan dess ska jag förverkliga mig själv. Vilken mardröm att vakna upp och inse att enda anledningen att man inte går runt och deppar om dagarna är att man har en skäggig typ på andra halvan av sängen. Uh, säger jag! Kram till alla andra, singlar som sambos, som gör sig själva lyckliga!

Kunde inte ha sagt det bättre själv!
Ciao

Mörka tankar

Ibland kommer tankarna från förra sommaren över mig. Att jag lät det gå så långt som det ändå gjorde.
Häromdagen pep telefonen och jag blev faktiskt glad för en millisekund att han skickade mess, på alla hjärtans dag. Men ganska snabbt hopade sig de dåliga minnena och ilskan rasade i mig. No fucking way ska den mannen någonsin komma nära mig igen.
Men mest arg är jag på mig själv. När inte ens mina kompisar kände igen den person jag tillät mig bli, då har det gått för långt!!!!
Det är egentligen tre personer som vet den hemska sanningen men som jag hoppas kan se att jag inte är den personen längre och ALDRIG kommer bli den personen igen.
Har ju fått utlovat en massa slag i huvudet ifall jag skulle falla dit igen så det är bäst att ej göra det hahaha.
Men nej, det kommer inte hända, jag vet bättre idag.
Så.
Snart 7 månader efter återkomsten till svensk mark så vet jag att jag skulle klara av att möta honom. Möjligtvis att han skulle hamna i en sophink med huvudet före men vi kan ju låtsas att han kommer vara oskadd.
Jag trodde verkligen inte att JAG skulle kunna låta mig bli en "sådan" tjej men jag gjorde det men jag lyckades hämta mig. And Im speaking to u who might need an advice. Slösa inte bort tiden på ASSHOLES, det finns så mycket annat i livet än idioter som utnyttjar och leker med oss. Vänd dem ryggen och gör det bästa av ditt liv- den bästa hämnden någonsin. Sen kan du slänga till dem en krona eller två när de sitter utanför arbetsförmedlingen och ber om pengar. Du kommer ju helt enkelt vara en FABULOUS WORKING BEAUTIFUL tjej with it all...!! FUCK HIM!

Nu ska jag stänga in dessa arga tankar i en liten tankebox med tre tunga lås på. Underst i boxen lägger jag honom. Och den är stängd. Glömd och bortkastad.

Jag har länge funderat på en make- over. Våren är förhoppningsvis här snart och det hade varit skoj med en ny look. Så så får det bli, je vous jure!

Gotta go- Top model stundar!
BTW- varför är det mars delight som sponsrar Top Model? Precis som om NÅGON som vill bli modell skulle fundera över att äta en sån!!! Men det är väl sådan som jag som jag ska bli sugna hahaha

Ciao!!

Ps- ser absolut ingen skillnad på Carolina Gynning efter borttagandet av silikon...eller e jag blind?

Såhär kanske

Såhär?
Första och kanske enda gången (vad jag minns) jag var riktigt nöjd hos frissan var när jag visade denna bilden. Då lämnade jag salongen med galet bra självförtroende och underbart vackert hårsvall. Det får kanske bli denna bilden igen haha. She does look nice.

Recept för alla dessertälskare:
Frysta bär (any kind)
honung

Tina bären, värm dem lite i mikron och häll lite honung över dem. Låt honung "sjunka" in i bären.
Ready to serve!
Perfekt en onsdagkväll som denna när man inte kan gå till Pressbyrån då det är svinkallt ute.

Ciao!
Ps- Om ngn har tips på vart man kan hitta sommarkurser- Holla at yo girl!!

Ragg..

Brukar du sjunga i duschen?

-Jaa, det händer.

-Vad sägs om en duett?

Ett bra eller dåligt raggningstips? Tja vad vet jag.
Jag har funderat skarpt på att studera denna morgon men kommit fram till att det inte kommer hända.
Så jag tänker inte ens fundera på att göra d. Vaknade redan sju och var utsövd, inte hänt på länge, och gav mig ut på promenad. Men det var så kallt att efter en halvtimme fick jag vända om och kasta mig in i varmduschen. No more vinter säger jag bara!!
Sen sitter jag här och funderar på vad jag ska ge mig själv i present. Nej ingen föllsedag eller namnsdag på gång(jo maria den 28feb) men jag vill ge mig något fint eftersom jag förtjänar det.
Men vad?
Något jag ska klura vidare på....

Ciao

Va?

Varför fungerar inte bloggen????

Nå?

27718-32
Man blir aldrig nöjd är ett uttryck jag kan skriva under på tusen miljoner gånger på.
När man ser till baka på kort från några år sedan, tänker jag idag att nej men vad fiiiiiin jag var...Men i det exakta tillfället mådde man dåligt över att håret ej var rätt blond färg, att byxorna satt hårt eller vad det nu var men egentligen så inser man nu att fan man borde vara glad att man har det man har. NEJ. Det tänker jag inte göra eller vara glad över. Jag fortsätter sträva det som jag uppebarligen tror kommer kunna ändras:)
Så nu är det frisyeren som jag känner för att ändra...
Jag gillar Brittanys frisyr här, kanske lite pretto men man kan ju göra den lite "busigare" lite mer min egen...
Vad tror ni?
Är det en Sanna frisyr?

Galet

27718-31
Det finns ju ingen hejd i Hollywood, bootylicious??? Snarare SCARYLICIOUS! Det finns inget finare en en tjej med an ass men detta är ju galet galet!!!

Ciao

Ps. Någon i the Osbourne family har HIV- undrar vem? Jag gissar på Jack eller Ozzy.

Föllsepresent

27718-30
Detta önskar jag mig i födelsedagspresent, med mitt namn obviously! FInns att köpa på supastar.dk men jag har inte 500 danska kroner att lägga ut så någon som tycker jag är värd detta i födelsepresent, plezzz go ahead and buy me one:)

Ciao

Sad?

27718-29
It is sad, but maybe she got a purpose with it? Who knows?
Time will tell...

Finns det hopp?

Torsdagkväll blev trevlig på grund av kusinens uppdykande och Dreamgirls avverkades tillsammans med browni. Sen blev det spelkväll på fredagen där den SANNA Sanna kom fram. Måste nog lugna mig liiiite,haha
Sen bar det av te sthlm och umgänge med stockholmarna och den sötaste baby som finns!!!!  Han charmade brallorna av oss alla fem, melodifestival, promenader och fikor i stockholm city och en avslutning framför Jerry Springer där det konstaterades att SHIT VAD FOLK E CRAZZZZZZZZZZZY!
Vaknade upp söndagmorgon med en Brittan på alla Löpsedlar utan hår!!
De som känner mig vet att Brittan var nära mitt hjärta ända sen hon blev popstjärna, men när hon fick ihop det med Kev Fed så försvann den där lilla känslan av känna-mer-för-henne-än-för-andra-kändisar.
Och den har inte infunnit sig igen. Jag tror att hon mår skit, riktigt jävla dåligt men omgivningen(dvs hennes staff eller familj) har inte fattat hur illa det är och inte gjort något åt det. Nu är hög tid att ta tag i henne. Stackars barnen som inte kan ha en bra mamma hos sig. Stackars henne som tagit till droger och alkohol för att må bättre. Det bästa hon gjort sen 2004 var att kasta ut Federline, annars har hon inte spelar många kort rätt.
Jag hoppas för hennes skull att det löser sig, att det inte går så långt som det gjort för vissa andra...


Vad som spelas i min lya just nu:
Corneille- Alla hans låtar!! Speciellt "avec class"
Robyn-hennes senaste skiva är redigt bra!

Vad jag ser fram emot just nu:
Min mama kommer på fredag och hälsar på!
Paris och femtioårs fest om 6 veckor!
25 års fest!
Snoop & Diddy på globen!


Ny vecka imorn, nya mål!!
Ciao

Jahaja

Dessa jäkla känselspröt pojkar har allså, man trodde man klarat sig och så piper mobilen...Men lite sött var d kanske trots att d är som det är hahaha....


B

27718-28
Motivation för Beach 2007?
Vassego:)
Biatch...

Paris je t´aime

Har precis sett halva av vad jag tror kommer vara min favorit film mycke länge framöver. LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE IT. Konstig, speciell, rolig, trist, ledsam, oförståelig men framför allt så handlar den om..ja allt. Och den utspelar sig i Paris. PARIS PARIS PARIS Je t´aime!
Se den!

J to tha LO

27718-27
Fast hon e ju bara för fin. Hon är en av dem som verkligen lyckats med att ha allt från hip hop stil till elegant långklänning till track suit. Och här ser hon sådär, oupnåeligt snygg men ändå en bland oss..Eller who am I kidding, she is way up there, haha

Morr

27718-26
Att denna människa kan få kallas stilikom har jag så jäkla svårt att fatta.
FIne, hon klär sig säkert snyggt då och då men titta på henne. En lien speta med en hemsk out fit!!!!
Nej fy för dem som hyllar dessa...JA Ebba, du bland annat
Ebba talar sig varm om hur självständiga och hur unika alla är och hur vi kvinnor ska vara starka och stå för dem vi är. Sen kan hon inte med att skriva att hon äter pepperkakor utan måste skriva att hon äter FULLKORNSPEPPARKAKOR OCH DRICKER JULMUST LIGHT!!!!

LIGHT!!!!!!!!!!! Så du menar att om man är dum nog att äta vanliga pepparkakor och dricka vanlig julmust så är man ju ute och snurrar. Och strävar man inte efter att se ut på M-K på bilden, ja herre gud, vad ska du göra nu! Hur ska du göra med tjejer som går sin egen väg...ja men hoppsan det var ju det du promota?? Eller???? Jag är confused.. En sak vet jag iaf.
Jag vill inte se ut som M-K, dock kan hon ju få dela med sig av sina miljoner;)

Bee

27718-25
Fast Beyonce var nog strået vassare, tänk om man fick gå i sådan här klänningar till skolan, hade ju vatt kalas!!! haha

R to the K

27718-24
Christina tyckte jag var en av de finaste på årets grammisgala, FYI

När grannen började snacka om att hennes biologiska klocka börjat ticka, satte jag nästan gurkan i halsen. Så olika man tänker!!! Det finns inte en tanke i mitt lilla huvud på att skaffa barn. Det finns givetvis in the future, men just nu leker ju livet och vad har jag att ge ett litet barn? Jag är inte klar med utbildning, med mina resor, med mina barnsliga upptåg på långa vägar!!!
Så istället för att föda fram ett eget ska jag minsann hjälpa andra barn med läxorna och sen åka ut på flyktingläger och leka med barn som inte har det lätt här i livet.
Jag har alltid vetat att min hjälpande sida finns där men den har gjort sig påmind på sistone. Så det är dags att ta tag i det nu. Like I said, there is a time and a place for everything!!

Ps. Om man har beställt prenumeration på en tidning så borde man få den omgående, så SPEEDA PÅ NU!!!

Ciao

Tankar obligatoriska att sprida:)

Efter år av ständiga funderingar varför det ej går så måste jag väl idag ge mig. Jag tillåter mig inte att bli lycklig. Så varför gör jag nu inte det? Och där finns inget svar. För hade jag tillåtit mig det hade idag och alla andra dagar varit annorlunda.
Efter en timmes diskussioner med N så hade vi iaf kommit fram till att lycka strävar man efter men förmodligen på fel sätt. Men hur ska man då göra det på rätt sätt frågar jag mig själv.
Jag önskar så att jag hade svaret.

Men jag ska fortsätta leta efter svaret.

Fick återigen frågan om hur det gick med killarna, av en gammal bekant. Blir man trött eller.
Ni ska veta några saker om mig som jag upptäckt de senaste åren.
1. Träffar jag någon och verkligen fattar tycker för denna så går det bokstavligen åt helvete. Jag kan knappt koncentrera mig på något än honom. Vill bara vara med honom och gör drastiska saker en normal människa ej borde göra.
2 Jag studerar och planerar för framtida äventyr, jag vill inte ha någon som står i vägen för t ex utomlands studier. Jag vill göra det jag vill och bara koncentrera mig på MINA behov. Självisk? Klart, men sen behöver jag ej tänka på någon annan än mig själv när det gäller MIN framtid.
3 Jag har ascoola vänner. Bland de bästa man kan hitta och jag vill ha så jäkla roligt jag bara kan medan jag är ung. Och kommer en pojke in i bilden så vet vi alla hur det blir...
4 Jag har hållt fast vid idioter ända sen jag var 19. Nu äntligen är jag FRI FRI FRI och jag vill njuta av det lite grann.
5 Ni som konstant frågar(alltid folk från hemmatrakterna),jag kommer ändå inte berätta för er om jag träffat ngn tillfälligt, det är none of ur got damn buisness!

Så LÅT mig vara singel.Sluta fråga. Så mår vi alla mycket bättre.

Dagens mest lyssnade låtar:
Beyonce-Irreplacable
Corneille-Laissez nous vivre
Frankie J-Dont wanna try
Justin Timberlake- What goes around comes around

Just nu: Laddar ner Ice age 2 te mina grannhomies, Dreamgirls, Trust the man och Volver är på väg. Här ska det ses film!!!

Kussen kommer på torsdag! För första gången! Oj vad jag e glad!!

Överraskad

27718-22
Så var det igen lördagkväll. Efter en trevlig fest med poppispajen och god bål och en mindre lyckad kväll på kåren så vaknade jag upp med stränga order(från mig själv) att det var time för tvätt och städning. Nogrann städning. Så det är vad jag sysslat med mest hela dagen.
Under ett kort uppehåll framför datorn såg jag nya bilder från Sisters nya kampanj och blev positivt överraskad av Victoria Silvstedts nya look. Det bevisar egentligen bara att Man ser minst lika bra ut med kläder på som utan!!
Så länge man ej behöver lyssna på henne så är ju allt bra:)
Nu längtar jag tills nästa helg då min kära kusse ska ta sig te Öret och sen ska grannen, jag och kussen ta os till Favvostockholmaren och spendera helgen i STORSTAN. Sen kommer min kära mamsen på besök helgen efter. Life is gooooooooooooooooooooood. Om det inte vore för....eller jag skitsamma.

Nu blir det honungsglaserade jordgubbar och cashewnötter!
Ciao

Yummy

27718-21
Man kan ju inte annat än sukta efter detta. Its the truth, I love them muscular boys!

Massaj, Uganda och Leo Dicaprio!

27718-20
Mitt uppe i tankar om framtid och sånt där som sägs vara viktigt har jag tagit mig tid att se några filmer. Den första, Blood Diamond, med Leo Dicaprio som utspelar sig bland annat i Sydafrika. Mycket bra och verklighetstrogen film som skrämmer och gör en ledsen. Att delar av världen leve som de gör.
Sen såg jag The last king of Scotland. Om president Amin i Uganda som regerade fram till 1979. Ännu en verklighetsbaserad film som likadant den skrämmer. Att det kunde få hända...
Just nu är jag mitt inne i den vite massajen. Om den vita schweziskan som åkte ner och blev kär i en samburukrigare i Kenya. Han är betydligt snyggare i filmen än i verkligheten haha men så är det väl alltid!
Men även den filmen ger något att tänka på.
Jag är jävligt trött på vanliga Hollywood filmer som görs utan någon som helst mening. Varför får det göras filmer som kommande Mr Norbit med Eddie Murhphy? Där han spelar en tönt OCH sin tjocka flickvän! Töntfilm. Precis som massa andra sådan skitfilmer. Det ska vara underhållning men ibland kan man ju undra varför det läggs pengar på sådan skit. Så det så.
Ikväll blir det ännu en film. På roxy går den franska filmen med en av mina favvoskådespelare Sami Nacery, från Taxi filmerna(som oxå kan anses vara skit men något kul får det ju göra haha,dubbelmoral på HÖG nivå). En infödd soldat heter den och vi får hoppas den är bra. Om inte annat så får jag lyssna på det underbara franska språket.

Im off to town!

Ciao

Framtidsutsikter??

27718-19
Idag var det full fart på Örebro Universitet. Arbetsmässan var i full gång.
Först var det Röda korset föreläsning. Mycket intressant och det känns som om att kanske finns det något att sträva mot? Två år på Elfenbenskusten, JA TACK!!

Sen var det dags för David Batra. Hur man kan använda humor i arbetslivet. Hela Aulan var full och skrattsalvorna ljöd med jämna mellanrum. Han sa ett sanningens ord mellan skämten och gav mig några karameller att suga på inför framtiden.

För det är veklrigen inte lätt att veta vad man ska satsa på i livet? Och ska man våga satsa, trots varningens ord att det kommer vara tuff konkurrens och ont om jobb? Brinner du inte för det så kommer det bli skit av det ändå så då måste man satsa fullt ut ju!


Därför satsade jag fullt ut på seminariet imorse och sa inte ett pip, till Peters stora förtret hahahahaha. Arg och besviken på mig själv lämnade jag den salen, man skulle ju kunna sagt så mycket bra!


Sen kan man undra om jag inte umgås för mycket med E, grannen och France-homiesen mitt emot.

Idag kom vi till skolan i svarta byxor, vit top och samma Gina Tricot kofta. As icing on the cake, så hade vi samma klämma i håret. Vi får nog börja konsultera varann innan vi lämnar våra pyttelyor!! hihihi


 Nu ska man ju givetvis veta att Gina tricot koftor är LIVSFARLIGA  att köpa eftersom praktiskt taget ALLA har dem!!!!


Oh well. Nu ska jag lata mig några timmar genom att titta på en rekommenderad film. The last king of Scotland. Forest Whitaker i huvudrollen är oscars nominerad. Återkommer med rapport.


Ciao


Osäkerhet

Var och när det började kommer jag inte ihåg men jag tror det var i takt med starten på universitetet. Min osäkerhet. Min osäkerhet när det kommer till att skriva uppsatser och seminarieuppgifter. Jag ifrågasätter hela tiden mina åsikter och tankar och ämnen. Jag är inte den bästa på det, det vet jag men så dålig kan man ju inte vara????
Det blev nog värre när jag tog distanskursen. Kursledaren var otrevligare än otrevligast och sa med bestämda ord att jag sög. Hon sa det inte rätt ut givetvis men genom dataskrämen kunde jag se hur hon tänkte d!

Mina stackars homies får läsa skrivna texter om och om igen och inom sig suckar de djupt, haha, thanks ni som hjälpt mig, snart blir det inte mer. Detta är sista, I promise!

Kanske jag suger på det eftersom det inte intresserar mig?
Är det något jag brinner för brukar det gå hur bra som helst ju.

Nåväl. En termin av MKV C måste jag igenom, sen kan jag välja att undvika ämnen som dessa!

Ciao

Sämstalåtenvinnerfestivalen?

27718-16
Förra årets melodifestival är glömd och än en gång är det dags. Vem vann egentligen förra året, bryr vi oss??
I mitt kämpande med uppgifter till skolan, slog jag på reprisen av melodifestivalen 2007. Tänkte att det kunde vara lite trevligt med bakgrundsmusik. Men TJI fick jag. Först fick jag lyssna på en Elin Lanto som inte annat sjöng med näsan. En avdammad Stefan Andersson, som förr fick mig att sjunga med till låtarna, fick mig att gäspa sömnig och väcktes i samma stund som Anna Book klampade på scen. Svart ska ju slimma ner men tyvärr ej i detta fallet. Hon tog några vacklande danssteg hon lärt sig på Let´s dance och sjöng sen vad hon tror är ett spansnkt ord hmmmm. Låten var väl inte den värsta jag hört men det värsta kom istället efter Anna. Addis black sucking widow. De kan ej sjunga, de kan ej entertain, de kan inte något överhuvudtaget och hur Björkman har tänkt när han valde ut dem vet jag ej. Fick väl en del gentjänster antar jag, fråga mig inte vad jag tänker på:)

Tommy Nilsson var inte dålig men det var ju inte det bästa heller. Andreas Lundstedt med den mest skräckinjagande blicken "moved" on stage och jag hoppades innerligt att han skulle trilla så de skulle stoppa låten, yes It sucked big time den med. PUST
Sen var det någon vailande jungfru i grönt som försökte ta sig in på den svenska stjärnhimlen, it didnt go well.
Uno och Irma vill jag ej ens diskutera. Var där fler? Who cares. They all suck. Skulle jag göra det bättre själv? Kanske, men framför allt så har jag inte ens försökt, det är ju vad de gör och de misslyckas totalt.
Nej tacka vet jag Charlotte Perellis "take me to heaven" och Carolas "Fångad av en stormvind" -då snackar vi redig schlager!

Ciao

Dr Sanna

27718-15
Man kan inte annat än älska denna lilla serie. Istället för att slaviskt sitta framför tvn varje tisdag och följa hans sarkastiska, onda,roliga kommentarer så har jag istället laddat ner alla säsonger och roar mig med House maraton sent in på nätterna. Det är väl därför jag är tröttast än tröttast och därför jag ej hunnit färdigt med allt jag borde göra. Om jag ej haft denna serie att titta på skulle jag varit klar med:
Vara klar med turismgrejen
Skrivit seminarieuppgift
Läst ut the game boken
Gått upp klockan sju istället för åtta
Promenerat oftare

Men å andra sidan, så kan man ju säga att jag kommer hinna färdigt med båda uppgifterna, The game boken håller mig underhålld och spänd längre. Jag kommer börja gå upp tidigare på måndag och jag kommer promenera oftare. Vad har jag istället vunnit på dessa maratonen?
Jag har gått och blivit kär i en äldre man,har lärt mig massa nya engelska ord och kan utan tvekan säga att mina skills som läkare är att lita på i nödfall!

Men imorn är en ny dag. Promenad, plugg och ingen mer House. Its time to be a good girl again!!

Kanske har jag mött min like? Personlighetsmässigt?? Tåls att fundera på över natten....


Ciao

Beloved movie!

27718-14
Klassikernas klassiker går just nu på Tv3.
Älskar musiken,kärleken och kampen i filmen, vem i min generation äslar inte denna film?
Patrick Swayze var den snyggaste(på håll hihi), alla ville vara Baby och musiken, musiken gick om och om igen i bandspelaren. Alla ville vi lära oss dansa. Speciellt till Hungry eyes låten som är min personliga favorit!
Nu är det dags för spelkväll!

Ciao

RSS 2.0