End of an era!

27718-54Så kom då den första riktigt varma dagen och det kom perfekt så jag o L satte oss på hojjarna och bikade oss in till stan och fikade i solen och letade febrilt kläder! Jag spyr på alla märkesjeans som ej gör jeans till oss med rejäla höfter och lite mer på kroppen. Det är fritt fram för alla benrangel!
Nåväl, väl hemma kunde man ju inte uggla framför datorn utan en riktig powerwalk blev det, wunderschön!
Väldigt produktiv dag I must say. Och nu åker jag hem. Eller hem, Paris blir det på onsdag och jag insåg idag att jag längtar dit en massa, för jag vet ju att halva mitt hjärta tillhör den staden.
Det är bara något så underbart över den stan! Och ögongodis kan jag behöva just nu. Lycklig singel men no guys i hela Örebro, mossigt tycker jag!
Jan,feb och mars har gått way too fast och vi är snart inne i april. Hujeda mig allså, snart fyller man 24 och snart är det sommar. Jag oroar mig inte för sommaren då jag har två potentiala jobb men hjärtat skriker Paris så...vi får la se!
Men jag tycker nog att det skett en del dessa månader, skrotat den ena efter den andra, BLI AV MED ALL NEGATIV ENERGI som Mia Törnblom så starkt rekommenderar, det gör mig ändå bara mindre lycklig, vilket är så sant så sant. Så ut med det gamla, in med det nya. Och det ska du veta, gbgflickan min, att du är värd mer än att bli ignorerad, vem tror dem att dem e??? Im telling u, jag spyyyyyyyyyyyyr på det hahahaha
Vatt på konserter, spännande myskvällar med flickorna, kårbesök och trips te el stockholmo. Men det är slut på första halvan av terminen, det är dags för C-uppsats och sista tio veckorna. Men först två veckor away from Öret, välbehövligt, tycker jag nog!
Vi ses på andra sidan påsken!

Ciao

Zlatan djshfjdkshfjdshfjdshfjhfjdshfjdshfjk

27718-53
Jag förstår ärligt talat inte hysterin kring Zlatans återkomst till landslaget. Han har aldrig gjort superbra ifrån sig och vad säger att det skulle ändra sig nu? Han har gjort några mål, absolut, skit bra men annars tycker jag mest han går och hänger med huvudet eller spottar lite sådär nonchalant eller sträcker kanske ut en tå efter en förbi flygande boll. Nej tacka vet jag t ex Marcus Allbäck som vid nästan varje inhopp i svenska landslaget gjort mål och jobbat som ett djur. Eller nu Elmander som gjort bra i från sig. Men nej, Zlatan måste vara med!!!!!! Jag blir ganska irriterad när jag läser om hur de hyllar honom och ja i sitt klubblag har han lyckats göra bra ifrån sig. Ska vi slå vad om hur många mål han gör på onsdag mot NordIrland? Noll, utan tvekan säger jag. Utbytt i 70nde minuten mot Allbäck som sätter spiken i kistan. Like always. Sen en sak till. Bort med Lagerbäck. Sämre än sämst,tråkigare än tråkigast. Tommare än tommast. In med nytt styre innan EM, så ska ni se att det kommer gå super bra.

Nu bär det av söderut i två veckor, ska befinna mig i Skåne/Paris ett tag, ska bli skönt att komma iväg. Jag måste få tänka. Livet går ibland i samma hjulspår och jag tror det behövs en drastisk förändring. 
Och Anna, jag tyckte inte heller att Snoop var snygg i den outfiten men det är nog bara han som är cool nog som vågar gå ut i något sånt. Som på konserten, när han kommer ut i sparkdräkt, haha priceless!

Ha en bra påsk, 1a april och allt sånt.
See ya!

Ciao
Ps- Jag tycker om dig med M, du är ju så wunderschön! 

Arg

Så arg så arg. Jag smäller i dörrarna, skriker och vill bara gråta men inte fan finns det några tårar när jag väl behöver dem. Jag vill skrika på någon som kanske kan förklara, för inte fan finns det någon som kan ge en vettig förklaring. Nä, utan bara rycker på axlarna. Svär och slänger saker runt om mig på mina 18kvadrat, ja det gör jag!:)

För jag är galen kanske men arg blir jag!

SNOOP

27718-52
Finns bara en som klarar denna outfiten galant på Paris gator:)
Right on Snooooooop, hahaha

Sanna & Jag

27718-51
Sanna Lundells tips på hur man slappnar av bäst!

Gör dig oanträffbar,stäng av alla kommunikationskanaler.Titta gärna på film men ingen kontakt med omvärlden.
Träna- din favoritsysselsättning inom träningen, utför den och känn hur energin flödar!
ÄNDRA inställning!! Att slappa är inte en waste of time- tvärtom. Det är underbart och gör oss starka och hungriga på nya utmaningar och händelser dagen efter!
En svala gör ingen sommar- se därför till att tanka kontinuerligt och vik en dag då och då till dig själv.

Det är ju egentligen råd som vem som helst skulle kunna ge men det känns ofta som om man ska skämmas för den tiden man tar och inte gör något alls, men det är som min namne säger, att bara slappna av och inte tänka eller göra något kan nog ge ny energi och nya ideer och nya krafter. Jag ska prova. Från och med nästa vecka ska jag ta en dag i veckan då jag försöker utöva detta. Får la se om det gör ngåon skillnad....

Fyra saker som gör mig glad just nu:
Frisörbesök på fredag följt av shopping på Marieberg!
Restaurnang besök på fredagkväll med mina girlisar!
Den stundande Parisresan
Akons nya " Dont matter"

Im off to work
Pick up ur got damn phones, Sweden!


06.10

27718-50
Jag vill ha sådana jeans? Anyone knows where?
Anyway, nu har jag i tre dagar i rad  vaknat 06.10 och varit klarvaken trots att jag lagt mig vid tolv, är det våren som väcker mig??
Tiden går så himla fort och med hemtenta och jobb hela veckan så känns det som om man missar massa eftersom tiden bara rusar. Men på fredag ska vi girlisar shoppa loss, Marieberg/Skopunkten/Willys-here we come!
Ni ska även veta det svenska folket, att ni är verkligen så jäkla otrevliga och frustrerande att det inte finns. Jag ber er om en liten tjänst, vill ni inte så är det bara att säga nej tack, jag vill inte vara med. Thats it!
Så när jag ringer, so step up och visa att ngnstans inom dig finns det en  normalitet som du helt enkelt bara har svårt att visa:)
Nu blir det dusch och frulle

Ciao

Snack Snack

27718-49

För att svara på din fråga Anna, så var det faktiskt fint på henne, hn är ju inte mörkhårig men mörkare än hon varit innan! Nice!
Igår på festen på Bar On då jag och F och E ätit oss mätta och snacka en hel massa skit om allt och inget och tömt varsin flaska vin så kom F på den briljanta idéen att vi skulle alla skriva tre positiva och en negativ sak om varandra.
Det var svårt tycker jag. Att sätta ord på det man känner för sina vänner. Och tre positiva saker räcker ju inte på långt för att beskriva sina vänner. Det finns ju lixom en del anledningar till att man umgås!
Jag hade svårast med det negativa. Mest för jag visste inte riktigt hur jag skulle sätta ord på vad jag menade.
Men efter uppläsning så insåg man att det negativa var saker man visste innan och som man själv var medveten om.
Men det var skoj att se vad ens vänner tycker om en, me like the idea! Vi var verkligen på det humöret att vi skulle ha kunnat prata hela natten och vad är bättre än att hitta människor man bara kan prata och prata och prata utan att sluta? The chemistry is just there, u know!
Sen vet ju alla att kemin inte existerar mellan mig och en annan och när jag upptäckte att en annan av mina troga bundsförvanter hade känt liknande känslor insåg jag att det minsann inte är fel på mig hihihihi.

Imorn börjar hemtenta vecka, men det kommer nog ganska lugnt, jag menar fyra stycken jobbar ihop på en hemtenta, det går la inte att misslyckas eller?
Känns så skönt att ha jobbat lite denna månad så det blir lite extra klirr i kassan och mer jobb ska det bli.


Om bara sommarjobbångesten kunde försvinna litta, kanske ska söka en sommarkurs? Får la se.

Är fortfarande i kvalet om jag ska åka hem eller te France, varför kan man inte i dessa situationer få a sign from ngn??? Hade behövt det nu!


Nu blir det till att städa!


Ciao


Kämpar utav bara den!!

27718-48
Beyonce har nästan lika snygga skor som jag precis köpt! Grym men enkel outfit: me like!
Just nu kämpar jag utav bara fan, att det ska vara så svårt!! Men skam den som ger sig. Jag vet ju hur bra jag kommer må om si sådär tre veckor:)
Då var det fredag och jag kan ju lite skamset erkänna att jag har inte gjort många knop idag. En promenad och en fika med L. Thats it. Eller ja, en CV har jag fixat med.
Snart stundar mys i Tybble.
Hektisk helg med utbildning och fest.
Ska la bli skoj!
Kämpar vidare!

Ciao
Bon Weekend a tous!

Ps: Carolina Gynning is brunett, gillar hennes frisy mega mycket!

Tidningsgalen

27718-47
Jag måste sluta.Sluta köpa tidningar!! Jag tror att jag köpt sex tidningar de senaste två veckorna och inte ett skit står det i dem!!! Eller jag tycker ju det när jag står där och väljer vilken jag ska köpa...Det har tom gått så långt att jag väljer att köpa engelska OK istället för att äta. Och då är det illa.
Idag blev det ännu en, japp OK från England. Och nu när jag läst färdigt, det stod inte något som kommer göra mitt liv rikare. Blir ju så trött på mig själv.
Dock innebar morgonens mentormöte en erfarenhet rikare. Min mentor var supertrevlig och efter en timme av massa ny information känns detta projektet super spännande!
Nu ser jag fram emot:

Tjejmys med Fred avsked
Frisörbesök
Paris
Fars fest
Girls get togheter in K-town
Beyonce konsert+ firande av tre coola flickors födelsedagar
....och uppsatsen får jag väl skriva med hahaha

Det enda som saknas nu är ett sommarjobb antingen i Båstad eller Paris, anyone got something for me?

Ciao

Sol, sommar men nöjer mig med våren..for now

27718-46
2002 var senaste året jag åkte på solsemester. Ibland kan jag känna att jag saknar det men mest kommer minnen om asfulla svenskar och värmeslag upp, så jättemycket längtar jag väl inte till en solsemester igen. Men givetvis kommer det bli en i framtiden!
Dock mitt nästa resmål vill jag ska bli Kenya. Har varit fascinerad av Afrika och dess kultur ett bra tag och när jag läste boken "Den vita massajen" bestämde jag mig direkt. Kenya it must be!
Frågan är bara hur jag ska få ihop till den resan...
De små slantarna jag tjänar på extrajobbet tar mig kanske ner till malmö, på sin höjd...

Nåväl, om två veckor bär det av te Paris en kort sväng. Ska bli skönt att byta Öret mot sydligare breddgrader!

Ciao

S to the double O to the P

Snoop Dogg was arrested in Sweden, where he was on tour with Diddy, early Monday on drug charges.

A rep for the local police says, "He was arrested for use of narcotics. It's illegal in Sweden to use them, even to have it in your system. You can see that a person indicates that he has used narcotics in looking at his eyes or his movements. (Police) suspected that he had taken drugs."

Damn. Sweden ain't no Holland!!!

This latest arrest is (at a minimum) the third time Snoop's been arrested in the past 12 months.

Gangsta!!!
Tom amerikanska medier har koll på vad som händer i vårt lilla land!

Konserten var redigt bra. Jag njöt av superbra musik, dansade trots onda blickar från bakre rader(gå inte på konsert om ni inte vill dansa o ha skoj!)och mös av hur cool Snoop är! Det var en kväll jag kommer minnas länge länge och när P.Diddy spelade memory låten till Notorious BIG så var det nästan nästan tårar i ögonen. De fick i alla fall mig att skratta, dansa, hoppa och skrika. Lyckat I must say.
Sen att tre kändisar spottades av oss gjorde dagen än bättre. Anton i Big Brother, Allan Svensson i Svensson Svensson och en av dansarna i BOUNCE. Got damn vad snygg han är!
Resten av tiden spenderades i Stockholm med underbart sällskap och snygga killar fanns det en del. Gemensamt beslut att Stockholm kan man absolut bo i men bostadssituationen suger tyvärr.

Nu är det tillbaka i Örebro, träning och planering inför FEST!
Later
Ciao!


Det hade ju ändå..

Det hade ju ?nd?..
Det hade ju ändå varit lite spännande att få ta några coola bilder av en professionell fotograf. Bli makad, stylad och hela kitet och sen ta riktigt snygga bilder!
Det hade kanske varit en bra 25 års present?
För man skulle kunna vara hur jävla snygg som helst med rätta hjälpen;)

Ciao

Spring

Det finns människor som man inte vill ha i sitt liv. Som på något sätt smyger sig in trots ens försök att hindra dem. När de väl kommit in börjar de långsamt bryta ner en med kommentarer och liknande. Denna person som jag nu sen i september skarpt ogillat men varit tvungen att stå ut med, har nu gått ett steg för långt.
Tyvär bor personen in my face så det är ej aktuellt att starta en fight. Men hon ska veta att hon ligger min tio i topp lista över personer jag inte tycker om. Hahahaha

Våren är här. Solen skiner och promenad med B stundar.

Ciao

Självömkan

27718-44
Nej nu får det vara nog. Sen klockan åtta imorse har jag tyckt synd om mig själv. Men jag måste sluta, för det got damn vad man har det bra jämfört med så många andra. Så nu när jag sitter här med hicka(japp någon tänker på mig) och säger strängt till mig själv, RYCK UPP DIG FÖR FAN!
And I will!
Snart spännande föreläsning och sen pannkakskväll med mina flickor. Kan det bli bättre?

CIao

Stolt

27718-43
Stolt är jag vad är. Jag myser i hela kroppen när våra svenska idrottare gör oss sina svenskar med människor stolta. Så efter Henriks segermål i champions league igår så mös jag. Jag myser av stolthet när Carolina Kluft tar VM-guld eller Henrik Lundqvist räddar Rangers i slutminuterna. Eller när Peter Forsberg blir utnämnd till bästa spelaren i USA.
Mest stolt var jag på den australienska baren jag befann mig på med kussen i sommar, när Sverige spelade gruppspel i fotbollsVM. När Fredrik Ljungberg satte 1-0 och hela baren hejade med oss, de enda svenskarna, då var jag superstolt över vårt lag. Stolthetskänslan som sprider sig är ju så wunderschön!

Så jag fortsätter mysa i smyg när våra svenska idrottare gör något bra, det händer ju faktiskt ganska ofta nu för tiden:)

Ciao

Inte lika roligt längre

27718-42
Det känns inte lika roligt längre. Kanske är det vädret, att det regnar konstant och man kan inte riktigt hoppa ur sängen och ta sin morgonpromenad. Kanske undanflykter men lika roligt är det inte.
Det är definitivt inte roligt i skolan, kursen är så tråkig att man blir uttråkad bara av att tänka på den. Why ska man läsa denna i MKV C????
Det är inte så roligt att varje minut oroa sig för sommaren. Var man ska ta vägen, om man kommer hitta ett sommarjobb. Om man jag bara kunde få "ett sign"??? Anyone?
Nu är det slut på nätter av Heroes avsnitt iaf, kanske det som är glädjedödare? Näää.
Kanske trött på att alltid vara bollplank men aldrig få ringa o säga HEY THIS TIME I NEED TO TALK!
Eller så är det något annat som lurar under ytan. Kanske den stundande hemfärden med alla dess uppfyllanden och kanske bedömande.


Eller så var d ngt i kaffet imorse, haha

Ciao

Ny vecka

Helgen har väl inte varit så värst extra super speciell. Det har tränats, tvättats, mysts, smugits, snackats och kollat galet mycke på Heroes. Ja. Nu är jag fast. Nu vill jag se hur det går för de små liven!
Jag har fått en mentor och konstaterat att Örebro Universitet kommer börja med turism till hösten- till min stora lycka!
Sen har jag funderat på om kända personer verkligen är sådär galet upptagna som de låtsas vara. Har varit i kontakt med tre kändisar denna veckan, alla svarade på mail inom en timme efter ivägskickat mail. Hmmm...
Det är knappt fyra veckor kvar till fars fest och talet är ej klart, smått i paniktillstånd, ja.com!
Sen ska det ju inhandlas skor och skärp med. Då får la bli stan på fredag, innan dess har jag ej tid. Man ska ju kanske plugga lite, jobba lite och träna lite haha

Mitt dilemma för nästa vecka. Ska jag ta sommarjobbet på ICA? Fördelar? 20 000 kr rikare i höst. Nackdelar? Jobbet och att behöva bo hemma o vara bland STHLMS värsta. Andra möjligheter? Jo Paris lockar, kan ju alltid stanna i Örebro... MUPPDILEMMA säger jag bara.
Nu har det varit nog med kändisar i min blogg, nu ska det handla om fabulous moi!!


Ciao

Ps.
Killar är bara otrogna jävla svin, de flesta iaf, ska jag verkligen förklara igen varför man väljer att vara singel??


Bee

Bee

http://www.youtube.com/watch?v=CL2idLJizjk&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eperezhilton%2Ecom%2F%3Fpage%3D4

This girl s got it going on!!
Shit vad snygg hon e!
Kolla nya videon Upgrade u via länken ovan!

Ciao

RSS 2.0