Tentaplugg...

Det här med tentaplugg är ganska roligt. För just när man ska börja plugga så kommer man på att man måste tvätta fönster, skura golvet, eller städa i garderoben. Finns inget som är viktigare i den sekund än det. Eller som jag gör, bloggar istället. Allt för att skjuta på att trycka in dessa jäkla begrepp.
image226
Ännu en som lagt sig under kniven, för inte tusan hade hon sådana boobs innan?
image227
Har egentligen aldrig varit något fan av lindsay, kass skådis lixom, men hon ser sådär härligt fyllig och snygg ut! Inte som de andra benrangeln som springer runt i Hollywood! Nej mer sådana riktiga kurviga flickor. Någon sa att Jessica Alba var kurvig.... vilken planet bodde den personen på innan?:) Pinnsmal sku jag vilja säga!

Men nu ska jag verkligen ta tag i mig själv och dessa jäkla begrepp, ingen omtenta här vet ni!
Jensan darrlin, nu får du se til att blogga!!

CIao

Mummel

image223
Najs....Tydligen är fifty och Ciara an item. Kul för dem, no really, kul jul för dem, biatch....:)
Onsdag och dags för plugg igen. Det ser halvbra ut på tentafronten men det fixar sig, som min vän E skrev i sin blogg. Allt kommer gå BRA!
image224
Att jag inte hade en sådanhär klänning på balen i gymnasiet? Den var visserligen rosa men Maj Gad vad den här var beautiful! Me jealous!
image225Me miss Starbucks!! Men om ungefär två månader blir kaffet återigen en del av min vardag! cant wait!! Yeah!

Ciao

I need a break!

image222
Att hela tiden ha saker att göra, att träna, äta bra mat och samtidigt ha hobbies är ta mig tusan svårare än jag trodde. Sen terminen började har det varit full rulle med massa skolarbete, Röda Korset volontärarbete, jobb på kvällarna, samtidigt som danslektioner och träninge minste tre ggr i veckan skulle tryckas in. Att jag sen för att hinna med allt tvingade mig själv att gå upp halv sju varje morgon och sen äta extremt nyttigt för den goda sakens skull gjorde dagarna längre. Att se fara och flyga på helgerna, festa och hitta på saker stup i kvarten gjorde la inte saken bättre. Igår tog det stopp. Huvudet dunkar, kroppen känns lealös och inget smakar. Samtidigt känner jag att jag vill hinna med än mer saker än jag gör nu. Hungern efter allt det jag ska syssla med i framtiden, hur jag ska vara i framtiden sätter press på allt jag gör idag. Men sen igår... jag.. orkar.. inte. Precis i tid för tentan på fredag. Helst skulle jag vilja köpa världens största gottepåse, se 2 days in Paris och ligga raklång i sängen. Men det får jag inte,vänstra hjärnhalvan säger bestämt NO WAY! Så kaffe, miljontalspapper och begrepp ligger istället framför mig.
Orkade inte jobba ikväll, orkade inte med mentormöte imrogon, WHAT IS GOING ON??

I need a break and I need a break from myself and the rest of the world...
Men hur ska det gå när det är tenta på tenta två veckor framåt, Halloween fest i helgen, sexparty, RK-stuff,danslektioner?? Allt jag VILL göra men ej känner att jag har orken för??
Eller så har jag helt enkelt en crappy week...

Kaffe and begrepp it is!

CIao

Ready and Steady!

Motivation inför de sista höstveckorna fram tills jul, Voila Everybody! Kan flickorna i Victoria Secret så kan minsann vi ladies! Lets set the alarm very early!!! Det ska iaf jag, Ima step my game up dessa sista åtta veckor innan julafton! Nystart på året som mer vältränad perhaps!??image220
För man e ju faktiskt lite på jakt. Jakt efter en söt liten pojke att kalla sin egen. Japps Ladies, Im ready for one. Jag har egentligen inte bekymrat mig så mycke för det innan men det slog mig häromveckan att det hade minsann varit trevligt med en. Så jag satsar på att Kanada ska ge mig en.
image221Denna lyckliga tjej fångade ju en very najs man, ska minsann se till att fånga mig en jag med!
Hatar tentaplugg, it sucks big time! Men det måste göras eftersom annars sitter jag med tentor hela våren. Men om en timme är det jobb, varför tar man på sig mer när man behöver tid att plugga- U TELL MOI!

Ciao

Sleep to damn much

Fast jag börjar undra med mig själv. På kvällarna är jag peppad till tusen och ska minsann upp och träna dagen efter,men på senaste tiden så vaknar jag klockan sju,stönar och snoozar fram till nio. Har jag tid med det? Hinner jag göra allt jag vill göra under dagen? No way jose! I will not turn into a sjusovare!
image219
Effektiva sune ska jag ju vara!
Merde!

Sunday

IFK Göteborg tog SM-guld, vi ställde om klockan, Argentina går till presidentval och jag har pluggat flera timmar, följt av en mysig fika med L. Så summeras söndagen. Jag kan inte fatta att det är start på vecka 44 imorn. Tiden går så sjukt fort. Det känns inte så länge sedan som jag tänkte att ja, nu är det två månader tills jag åker till Frankfurt. Nu är det knappt tre och en halv vecka. SICK! Veckan som kommer är nog den tråkigaste som vi kommer ha under terminen. Det är seminarium på tisdag och tenta på fredag. Utdelning av hemtenta med, PUST. Det blir att bara sitta med huvudet i böckerna, jobba sig igenom kvällarna och träna vid sju-tiden på morgonen. STÅNK. Får trösta sig med att det är Halloween till helgen med utklädnad och fest! Gissa vilka vi ska klä ut oss till?
Ledtråd: Come back band!

Nu ska jag krypa i säng med Aftonbladets bilaga, dagbok, vattenflaska(huvudvärken efter fredag sitter kvar) och tända ljus runtomkring moi.

CIao

Un petit cadeau pour moi:)

image218
Idag kom jag på att jag minsann och dag förtjänade en present. Något som jag gått och tänkt köpa till mig ganska länge. Så nu har jag inhandlat det! Bildbevis kommer när jag får hem presenten! Tröttare än tröttast har man varit idag, drack minst men fick nog mest huvudvärk. Men trots det tog vi oss in till stan för lunch och sen har jag minsann pluggat en gnutta....Dock måste jag säga/klaga på några saker
VARFÖR FUNGERAR INTE INTERNET SOM VANLIGT???
VARFÖR VISAR INTE EN ENDA KANAL NÅGOT BRA??? Austin Powers skitfilmer och The Nutty Professor- EVEN WORSE!!
Ikväll blir det filmkväll

Ciao

Japanskt

Det vankades inflyttningsfest hos Fia på fredagkvällen. Festen innan var trevlig med en del weirda inslag. Det var två sorters personer som möttes där mellan F och S gula väggar och det är inte alltid det funkar. Men tog oss till Satin, det gjorde vi och väl där satt vi och filosoferade om blodigt och kletigt.... Dont get me started. Lite reggae influerade rytmer höll mig leende ett tag men när japanska bandet började spela och jag insåg vad stället egentligen hade att erbjuda mig insåg jag att jag var på fel place! Jag försöker tycka om ROCK AND ROLL. Men varken musiken, stilen, sättet att vara och allt som tillhör lockar mig inte. Jag och A tog oss hem rätt fort efter att bandet intagit scenen.
image217
Vad jag borde göra är att plugga. Riktigt jäkla ordentligt. Men givetvis sitter jag här och ska snart till stan och luncha med flickorna. Jaja begreppen kan vänta tills i eftermiddag!

CIao

Friends

http://www.youtube.com/watch?v=t5_DzkvPu38&NR=1

Check it out, u wont be sorry!!!!

Ciao

PIV IT!

Jag kände mig uppsvullen och mådde inte alls bra så jag bestämde mig att för att inte arbeta igår. Det var det bästa beslutet jag kunnat ta. Först tog jag en angenäm promenad för att bli av med magontet och gick sedan in på Hemköp och fick en komplimang. Sen var det hem och äta Ärtsoppa och sen kolla på Vänner som igårkväll var det avsnitt när Ross skriker PPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVVVVVVVVVVVV IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag skrattade så jag grät och kunde inte sluta på ett tag, Maj gad vad jag ÄLSKAR den serien!!!!!!!!!!!!!!! Boxen i julklapp tack!image216
Piv it PIV IT PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIV IT!!!!!
Det är ju det bästa man någonsin kan få göra, brista ut i sådant hejdlöst skratt.
Sen bar det av hem till nyhemkomna F och där mös vi till hemska Horatio i CSI Miami. Bästa torsdagskvällen på länge!

Ciao

JS

Fredagmorgon. Nog den bästa stunden på hela veckan. Det är hemmagjord latte, god frukost och kändiskväller update. Idag blir det stan och lite trixande där. Farligt då vi alla fått nya pengar och anser oss vara nyrika! Då glider man lätt in på Vila och shoppar loss, klart bästa affären i Öret pga av de supertrevliga biträdena! image215
Ikväll blir det inflyttningsfest hos Fia, najs. Då ska jag vara lika najs som JS här, om inte finare.
Efter tips från C, kom jag på att man kan ju faktiskt göra en nyttig och god latte a la maison. Lättmjölk, suketter och VOILA! Men vad borde göra istället för att sitta här, är att städa, maj gad så det ser ut hahaha

Bonne Weekend!

Ciao

Mer spontanitet åt folket!

Det blev hemmakväll idag. Oväntat men kanske skönt på ett sätt. Get better lixom. Man glömmer lätt vad komplimnager gör för en människa. Idag i kön på Hemköp sa jag ngt till E på engelska, som jag som vanligt gör. Mannen bakom, i kostym och talandes i handsfree, sa till mig, va bra engelska du pratar! Och sen pratade vi lite. Givetvis blev jag röd i facet som jag så ogärna blir men samtidigt glad. Spontana komplimanger gör folk glada och vi borde ge dem mer ofta, när vi känner att ngn eller ngt är bra! Thanks du okända man som gjorde min kväll lite bättre!
Har även gjort ärtsoppa för första gången på år. Gott som bara den var det! Tyvärr äter jag ungefär samma saker dag ut och dag in att det nog var dags för något annat.


CIao

6e december

Den 6e december, det vill säga om mindre än två månader ska vi se denna man på scen i Norrköping! Och vad ni andra än säger så har han defiinitivt något speciellt. När jeansen inte är för stora och säckiga, när musklerna är sådär läckra. Maj Gad va najs han e här!
Han skulle man ju inte säga nej till, eller hur? Annat var det i oktober 2002 när jag såg honom i Asbury Park, USA.image213Första året han var känd, han såg inte lika bra ut då. But I guess fame change the hell out of u!
Man får ju hoppas det gör det iaf....image214För vad tänkte denna killen när han vaknade en morgon? Hmm jag ska minsann fixa flätor med kulor i håret, naaaaaaaaaajs......NOT!
6e december smäller det iaf!

Dags för föreläsning!

Ciao

In love

image212
Som den okära person jag är så blir jag nästan galet sugen på att bli kär när jag hör Chris Browns "With u". Hade varit lite mysigt att ha någon att tänka på till denna låt...!

Check it out!

Ciao

Maj God!

Maj Gad vad man e duktig ibland! Kastade mig ur sängen vid sju och skuttade ut i mörkret för en morgonpromenix/joggingrunda. Orkade springa halva tiden och ändå vara ute 40 minutas, najs morgon I must say! Min dagliga genomplöjning av kändisar fick mig att inse att Justin T är bara som vilken white boy som helst, Brittan är spritt språngande galen, Spice Girls nya låt är inte sådär värst bra, Chris Brown nya är dock redigt mysig!image211Rihanna är lika snygg som vanligt och Jessica Biel är en tråkig kändis hihihi. Fick ett meddelande från kära L igår. Och jag inser med henne att snart är det dags att skiljas åt, efter 2 och ett halvt år tillsammans. Det kommer bli konstigt, trist... tomt. FÖrhoppningsvis ses vi igen i sommar och kanske hamnar vi i framtiden i samma stad!!! Hoppas!
Snart är det dags för Sem-uppgift i bibblan!

Ciao

Hur ska jag hinna...?

Skrev precis en lista över alla tågbiljetter, flygbiljetter, hotel, bussbiljetter som jag måste fixa. Ska även gå och använda mitt presentkort innan jag lämnar Örebro. Sen ska det pluggas satan i det och givetvis jobbas litta med. Blir stressad bara jag tänker på det. Såhär stressad har jag nog ej varit under mina år som student. Kul samtidigt som det är litta jobbigt. Men har kommit fram till att halv åtta på morgon är för sent att kliva upp. Så sju får det bli i fortsättningen. Så det så. 2 veckor kvar an denna kurs, sen tror jag nog att jag kan andas ut lite mer. Får la se. Dagen har varit givande med trevliga klassisar, lunch och sem-uppgifts diskuterande. Såg en snygg kille i Forum idag, vilket borde vara kors i taket, men han verkade också tycka att han var det snyggaste GUD skapat så jaha men nej tack dådå. Men kanske finns det hopp om Örebros killar? Det är ju egentligen shit the same eftersom jag bara har två månader exakt kvar här. Maj Gad vad tiden går. Oh well, Back to skrivandet.

CIao

Christening

Så var det dop i Estocolmo. Lilla Salma skulle få vatten på huvudet och jag o E tog oss till Sthlm. Där blev det som sagt dop, dopfika ocg sen födelsekalas för Anette. Roligast var när vi skyndade oss på Tunnebanan iväg till vår skjuts. Jag var sist i högklackat och klänning och när vi kom in till sista etappan precis innan trappan kommer en snygg kille upp mitt emot mig. Våra blickar möttes... och Sanna fastnar med klacken och snavar till. Röd i ansiktet och med skon återigen på foten fortsatte jag ner för trappan. Där trillar jag pladask på knäna. Hujeda mig säger jag bara,
image210Eller roligast var kanske S angry outspel klockan halv tre på natten i bussen/tunnelbanan/promenaden hem. Mysigast var frukosten imorse och att kramas med Marius.
Imorn är det andra bullar som gäller. Nu ska det bli ändring på resultat och shit!

Ciao

7.00 Lördag

Idolerna suger, Peter Jihde är lite rolig, med betoning på lite och Criminal Minds var kasst. Bara för att jag tog hemmakväll en fredagkväll. Morgonen gav inget roligt resultat och jag blir GALEN på orättvisan. Men skam den som ger sig! Jag har mina undringar över dagens övningar, får se om jag har rätt. Nu blir det buss, tåg och METRO hihihi See u in Estocolmo!

CIao

Friday

Fredagkväll. Känner egentligen att jag borde sitta med näsan i "Tillämpad kommunikation"-boken men jag ska ärligen säga att jag ej kommer lära mig något ändå. Så den får vänta tills imorn. De bästa låtarna just nu "Timbaland och One republic"- Apologize och J holiday- Bed.image209
Imorgon bär det av till Sthlm med värsta finaste presenterna och det stundar för dop. Födelsefest och kanske utgång. Sen mysfrulle på söndag, som vi gjort innan i Sthlm. Kanske lite shopping för pengar som inte finns?:)
Ikväll ska jag spendera min första ensamma fredagskväll på länge. Rensning och städning av garderob, packning, clean lägenhet och Idol, Criminal Minds och lite dans mellan varven.
Ha en bra helg mina darrrlins!

Ciao

Deep deep

På cykelresan hem från dansen började jag o E våra intelligenta samtal om hur vi skulle rädda världen och framtiden och massa sånt. Mohahaha not. Istället diskuterade vi hur man blir annorlunda beroende på vilket språk man talar. Jag menar, vissa saker kan man inte säga på engelska, vissa inte på svenska eller kanske något annat på franska. "Det var inget att hänga i julgranen" "Då stod man med skägget i brevlådan" eller Whatever, n´importe qoui" eller "godmorgon yxskaft". Hur översätter man det???? Sådant som bär med sig sen barndomen kan man kanske inte alltid överföra till den nya kultur man valt att ta del av.

Mina homisar och jag har en speciell jargong när vi snackar. Det är mycket engelska ord hit och dit (franska med E och J). Detta har många utanför VÄLDIGT STORA PROBLEM MED!!! Påpekanden om att vi e töntiga som pratar så vi är FAKTISKT in Sweden! Min innebandy tränare sa att jag trodde jag var så cool för att jag bott i USA och trodde mig vara bättre än andra....

HATERS HATERS HATERS!!!! Maj Gad vad folk som dem får mig att må illa. Sluta störa er och ta tag i era egna monsterproblem så mår vi kanske alla bättre. Vi ha denna jargon och det märkte en vän till E av när hon kom besök, vilket hon tyckte va skönt , för hon hade själv blitt utsatt för detta.
Nu kommer inte Kanada ge mig det problemet, där kan jag tala franska och engelska WHENEVER I WANT!

Efter dessa djupa tankar på hojjarna hem så sov vi gott. Vi kan nog rädda värdlen jag och E. Ja visst kan vi det!
CIao

Future/l´avenir/Framtid/Futura:)

image208
Mitt lilla brydda huvud har på senaste tiden spirat av olika framtidsplaner. Efter Kanada är jag klar med min utbildning och ska...ja vad? Jag har några dröm planer:
- Ettårigt el längre jobb inom turism och event management i New York City
- Turismskola i Paris (ettårig)
- Iata-utbildning och jobb utomlands

Än har jag ej bestämt mig för vad jag ska satsa på men något av det ska det bli. Jag vill inte bo i Sverige. Kanske när jag blir 50 och efter det men not now.
Sen vill jag ha en hund. En Jessica Simpson Vovve(bild). Sötaste minihunden. Jag vill EGENTLIGEN ha en golden men de är för stora så JS hunden blir bra tycker jag.
Nu får jag la sätta igång med plugg igen. Är orolig för kortfrågeskrivningen men jag fixar det nog!

Ciao

Back in the internetdjungle!

Det har varit en lite galen tid den senaste veckan. Utan dator har jag lyckats att använda min tid till att plugga järnet, träna och annat bra. Det är jobbigt utan dator men man klarar sig gott och väl. En gammal bekant kom in i livet och jag sparkade ut honom ganska fort igen. Han påstod att jag förändrats en massa... U DAMN STRAIGHT att jag har. Så puts väck var han haha. Det har även varit glasögonfest, SATC-maraton på tärnvägen och plugg, plugg. image207
Helgen stundar och det är dags för barndop och födelsefest i Storstan- STHLM. My London-crew kommer samlas igen- ser vi fram emot!
Det är ändå ganska roligt hur vissa människor inte kan stå för vad de säger. Den "gamla" bekanten hade så mycket bullshit på lager att jag stängde öronen efter ett tag. Men jag tar det med ro. Ive moved on. Så det så.

Ciao

Computer is being missed!

image206
Jag hatar att leva utan mina dator. Det har gått sex dagar och datorn är fortfarande inte tillbaka. Det är jobbigt redigt jobbigt. Och ännu jobbigare blir det av en nygammal kontakt som mailar friskt och gör mig ännu mer galen! Men veckan har varit bra i övrigt. Fått redigt mycket pluggat eftersom datorn saknas och tvn förblir avstängd. Beyonce är givetvis snyggare än någonsin och jag, ja det är jag med haha. Fredagsfest med sugig kår och SEX AND THE CITY-Maraton hela lördagen med L.  Imorn är det nya tag med livet inför nästa vecka!

CIao

Måndagmorgon!

image205Vad roligt ändå. Överallt på internet dissades Evelinas kläder från Idol i fredags. När vi satt där sa jag precis hur mycket jag gillade den hip-hopinspirerade stilen. Just i detta nu dissar Cecilia B Johnsson henen i the Voice. Vet ni, vad glad jag blir att jag ej håller med dem. I dont like mode but I sure like clothes. Därför är jag happy lappy att jag tycker olika andra. Jag skulle vilja ha liknande byxor, vitt snyggt linne och coola örhängen. Kanske kan skippa lilla minijackan men annars it is OKAY! Kastade mig upp kl sju och tog en morgonpromenix, lovin it! Såg stretchande byggarbetare och massa tjejer som var ute och sprang i skogen..förstår varför de stretchar...!!

Ciao

Vänner

Doktorn ska ringas, mat ska inhandlsa till krymplingen i 26an, utlåning av säng och snackatolva. Pojkvänsproblem ska diskuteras och mössor ska inhandlas. Det är sådana saker som vänner gör. För vänner- riktiga vänner, det har jag nu. Det var en del år under min uppväxt som jag tyvärr umgicks med människor som ansåg sig kunna mobba, skämma ut och allmänt behandla illa. De fick mig att tvivla på mig själv, tro att jag var sämre än dem, tro att jag var helt fel. Det var egentligen inte förrän jag lämnade USA 2003 och åkte till London som jag fick veta vad äkta vänskap var. Efter det har det bara blivit bättre. Och ju bättre vänner man har, desto bättre vän blev jag. När jag insåg vilka underbara människor jag idag har runt mig, har jag insett vilka idioter jag umgicks med och hur lite de fötjänade mitt sällskap. Som tur är är vi inte längre riktigta vänner och jag ska se till att vi aldrig blir det igen. När de nu tycker att jag blivit annorlunda och "sämre" vet jag att det beror på deras egna dåliag självförtroende, deras egna osäkerhet och deras nuvarande dåliga vänner, eller icke-existerande vänner.image204
I helgen har jag insett att jag har ett gäng underbara vänner som jag hoppas kommer finnas med mig i all framtid. De är de bästa jag någonsin kunnat hitta och inte en enda av dem ska bort. de bevisar bara vad vänskap är, att de får mig att må bra och tack vare dem är jag den jag är idag...med lite hjälp av mig själv också då hahaah.
Flickor- fortsätt vara dem ni är!!!!!

Ciao

What to do now then?

image203En hobby of mine har gått i graven. Jag har under flera år älskat att köpa tidningar i tid och otid och mumsat i mig allt som stått i dem. Men på senaste tiden har jag tappat intresset. tidningarnas skvaller ligger hela tiden efter internetets uppdateringar och all fokusering på detta jäkla mode står mig upp i halsen. Alla tips på hur man ska fånga pojken- INGA AV DEM STÄMMER ÄNDÅ! Nu sparar jag in flera hundra i veckan på att ej köpa dem MEN ett kärt nöje och en skön avkopplingsgrej har försvunnit. Men samtidigt har jag blivit värsta bokmalen istället så nått gott kom ur det!
Kårenkvällen var najs, dock utan snygga pojkar men med dans och skoj!
Ikväll blir det Tacos och Poker!!!

Ciao

Shoppinglady

image202
Jag kan förstår varför man kan bli en shopoholic! Idag var det lite shopping på stan som gällde och efter att ha hittat den perfekta jacka, den perfekta klänningen, perfekta hårinpackningen, de mest perfekta ringarna och fått en fiiiiin frisyr hos världens bästa frissa så hade lät några lusentappar spenderats. Men jag förtjänar det, så det så!
Har egentligen inget att göra så det får la bli dans/städning- asnajs kombi!

Ciao

Best Friday ever!!!

Life is sooooo good! Jag skulle inte vilja ändra på något idag. Igår var vi mitt horoskop "Du känner dig stark och du mår bättre än någonsin" U damn straight! Kunde inte vilja ha livet på något annat sätt. Idag är det klippning, fika och lite shopping, vilket jag och mina chicks förtjänar efter en hård! och arbetssam vecka.  Jag går på världens roligaste danskurs, jag ska flytta till KANADA om tre månader, världens roligaste människor runt omkring mig och school is going goooooooood. image200Nästa kurs is going to be hell, sägs det och samtidigt ska jag lämna in my baby computer, bara en månad gammal men redan krånglig och knäpp, undrar om jag kommer kunna ta hand om barn, klarar ju ej av en dator, hahaha. gotta go folks!

Ciao

Confused, angry, annoyed, happy, thrilled, satisfied, crying, laughing!



image199
Så här känns min hjärna. Efter ett samtal med vännen på andra sidan atlanten blev det mer tydligt varför vi inte är de good friends vi en gång var. Mindervärdeskomplex och olycklighet och skilda åsikter har kommit i mellan och för ett år sedan hade jag tyckt att hon hade rätt och jag hade fel. Men jag tycker inte det längre, hennes sätt att se världen är inte bättre bara för att hon är äldre och har haft och levt ett hårdare liv. Noway Jose! För att skingra tankarna gasade jag och B iväg på våra hojjar och dansade vilt under en härlig timme. När jag sen kom hem igen och nästan glömt allt vad USA och dess folk betydde blinkade inkorgen ilsket- nytt mail. Från en amerikan. Som jag ej pratat med på nästan ett år.  Jaha. Glad- sure, surprised- u damn straight! Förvånad- absolut. Lite arg- for shizzle. RADAR-som min kära vän F påpekade. Killar vet när man glider dem ur händerna för evigt och ser då till att man hålls kvar genom att göra något sånt här. MUPP säger jag bara. Nåväl. Det var en sjuhelvetes bra dag igår. Så är det bara. Sista dagen i kursen idag, skönt att bli klar och njuta av helgen med allt vad den innebär, Kårkväll som shopping, klippning som datafixande, Tacoskväll som vindrickande!

CIao

Cirkeln är sluten!

Jag tror en cirkel har slutit sig. Det började med M och slutade med A.  En vis person sa en gång till mig: Sanna- du behöver en svart man, hahaha. Ngt jag hade redigt roligt åt då, little did I know that i would go they way it did...
Men med honom startade det nog och för några veckor sedan gjorde han ett gästinhopp i min lilla värld. Med det lilla gästinhoppet tror jag att cirkeln slöts och jag kan nu forgive, forget and celebrate- säger som Sugababes- Now I know how I feel about u now. För det gör jag. Jag inbillar mig att jag vill ha tillbaka ngn av dem M,J,R eller ngn annan men det är delar av min hjärna som är så uttråkad att den väljer att hitta på sådant. BULLSHIT tänker jag varje gång hjärnan börjar tänka dessa tankar. Det är osäkerheten inom oss som lurar oss, jag vet det. Men det måste få ett slut. Antingen så bestämmer jag mig för någon eller så skiter jag i det. Och det är det jag tänker göra! Skita i det. Känns det inte hundra procent bra så kommer det aldrig bli bra. Och det var ju aldrig 100 % bra så varför skulle det blir det nu? NOPE DOPE!!

Sitter med ett stort vitt ark framför mig. Det är planering av make-over time. Ni vet när man är sådär förbaskat trött på garderob, utseende och allt vad man är! Så det är dags, inför Kanada, MAKE-OVER MYSELF! Får la se hur det går...

CIao
ps- HATAR gwen stefanis nya låt- lixom do something different!!!!!!!!!!

LÅNG DAG

U know Freddan, det finns alltid space för dig i mina bags!!!
Jag är så trött. Så trött. Efter en HELdag i skolan med massa tal så kom jag hem för en halvtimme sen och vill bara kasta av mig allt inklusive linser och bara ligga pall i sängen. Men det tänker jag ej göra. För här ska det promeneras med Browni. No rest and no vila.
Idag var det för tal. Det stora talet. Fjärde man var jag. Nervös och hela kroppen spänd. Men efter att fått kritik(bra kritik) och gjort mitt kände jag mig duktig, det gick ju redigt bra och jag hade gjort damn well ifrån mig! Me being all proud of moi!
Men efteråt släppte spänningen och huvudvärken tog över och det var nästan så jag somnade under sista talet, maj gad- det blev för många tal och för många GÖR NÅGOT ÅT KLIMATHOTET! Första tisdagkvällen hemma och det ska bli myspys framför Desperate innan John Blunder flyger in genom fönstret och stoppar om mig.
En person kontakta mig i söndagskväll, sa massa dravel jag inte ville höra och påstod att jag var avundsjuk och att jag saknade personen... låt mig säga såhär: MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA I think not, det är nog bara i personens fantasi det ser ut så men som den snälla person jag är så låter jag personen tänka så. Eller person och person MONSTER är mer en redig beskrivning!image197
Häromdagen satt och jag tänkte på sportsevents, ni vet, baseboll, basket och fotbollsmatcher... Fråga miginte varför WHY jag tänkte på detta men jag kom på att med min framtida pojkvän så ska det bli massa sånt. Det ser så mysigt ut när par går på sådana events och jag vill bli ett sånt par in the future with the right man då allså. Jag tror jag kommer hitta honom, för de andra loosers jag haft innan har varit askassa på sådant så nu letar jag mer noga, ficklampa, pannlampa och tändare! Men vi ska iaf bli ett gå-på-sportsevents-par. WORDimage198
Imorgon är det tal och tal igen men också DANS DANS DANS- Cant wait!

Ciao

Fly me!

Det finns bland annat en sak i livet som gör det värt att leva!
Det är att resa.image196Att få ge sig iväg till nya platser och kanske där träffa nya coola människor! Då suget legat och vilat nu i en månad är nästa resa bokad. Kusselinen ska få sig ett besök i Frankfurt och dit ska jag med min favvisstockholmare. Om lite mindre än två månader bär det av! Najs! Dessförinnan blir det två utflykter till Sthlm som får stilla suget tills Ryanair tar mig till TYSKLAND! Ungefär ett år sedan jag var där och ungefär 10 år sedan jag var i Frankfurt- ska bli störtkul! Men nu måste jag ta tagi mitt jäkla tal igen istället för att drömma mig bort!

Ciao eller kanske AUF WIEDERSEN...hur det nu stavas...

Arrivederci!

RSS 2.0