For breakfast I want...him!

image195
Maj gad he is soooo goodlooking!
I mitt lilla huvud har jag börjat forma en bild av den pojke som jag tror mig kommer möta nästa år. Njae jag tror ju ej han kommer se ut som tyson Beckford, BOY would I be lucky! Nej, jag tror mig kunna se han framför mig. Någon som kommer kunna roa mig litta i Kanada, Najs!
For all of u: Jennys blog http://jehe.blogg.se CHECK IT OUT!!!

ciao

Goooodie!

Det finns vänner. Och så finns det vänner. De sistnämnda är vänner man går över lik för, de som man hoppar ur sängen klockan fyra på morgon och rusar över för att de har en breakdown. För man vet att de skulle göra samma för en själv. Jag har nog fyra sådana vänner, kanske fem. I mina slit med mitt jäkla tal så stod hon i 26an till förfogande och hjälpte till, lyckans mej att jag lärt känna denna tjej!image194
Så här pluggflitig som jag varit denna månad har jag nog ej varit på mina två och ett halvt år i Örebro. Kanske för att kursen e najs och för att livet leker i allmänhet? What do I know? Men det har varit en avslappnad dag, och eftersom plugget blitt gjort ska jag efter tisdag bara ägna mig åt två saker: Träning och shopping!  Life is goood!
Dags för kvällsutflykt!

Ciao

The difference between men and women!

27718-193

Iakttagelse

De senaste intervjuerna jag sett med kändisar som Jennifer Lopez, och andra kvinnliga artister så har de alla påmint mig om en gammal vän. Jag kunde inte sätta fingret på det. Leendet, tillrättaläggandet av kläder och sådana smådetaljer. Men så idag slog det mig. Falskheten. Det ointresserade leendet som ändå hålls påklistrat. Fingrande med kläderna för att komma undan ögonkontakt för att kunna tänka på något annat istället för att lyssna. Hon var exakt sådan, precis som många av de artister jag nu sett på TV.

Summan av kardemumman av dessa iakttagelser visar på hur falsk hon var, hur falska kändisarna kan vara och hur illa det egentligen är. Tur att jag inte måste umgås me de där kändisarna och framför allt tur att jag inte behöver umgås med min gamla exvän.

Tal var det jag skrev på, just det...

Ciao

Femidom

image190
http://www.eros-shop.co.uk/how_to_use_a_femidom_guide.html
Visste ni det? Att det finns kvinnliga kondomer? Weell here it is! I adressen ovan kan ni följa instruktionerna hur man använder den! Ja mycket ska man se innan ögonen sluts för alltid. Men jag antar att det är som att välja mellan pest och kolera- kondom eller femidom....

Ciao

Just Dance

image189Efter en lång och härlig dag i Stockholm med mycket shopping, mysig fika med två najsiga Stockholmare och besök på olika stadsdelar var det återigen dags för dansen. Det var en hård dag igår. Upp halv sju och hemma vid sju i Öret då vi traskade till dansen jag och Browni.  Väl där fick jag ny energi och dansade i cirklar runt dem alla mohahaha. Love love love it! hur underbart som helst är det och vi önskade alla att vi kunde dansa MINST två ggr till per vecka! Shoppingen blev bra förutom att jag kanske inte köpte det jag hade på listan men d gör la inget, har pengar kvar och Öret har ju en del att erbjuda! Livet är stressigt, hela tiden något som ska göras eller fixas. Jobb, skola dvs tal, olika texter eller så ska man fixa inför nästa termin eller dylikt. Nu har jag ett major speach som ska hållas på tisdag men efter att inte fått en sovmorgon på väääldigt länge så tänker jag sova till åtta imorn och sen förvandla mitt rum till ett spa. Mysa till det med en smoothie och behandligar. Det enda som saknas är den snygga massören somkan ge mig massage. Nu är det föreläsning!

Ciao

Hif i all sin glans, skulle de ha vunnit om inte Örebro fanns?

image188Glad i hågen och med HIFs färger lysande ut ögonen cyklade jag och 26an flickan till Bern Arena. Där var det fotbollsfest och Henrik Larsson dyrkan. Jag dyrkade hans kamrat men de var bra bägge två. Det började så bra med 2 fina mål efter en kvart men när slutsignalen löd var jag tvungen att se mig besegrad bland alla Örebroare på läktaren när Öret vunnit med 4-3. Men kul var det! Hoppas på fler matcher! Nu ser det faktiskt ut som om det kanske blir London i november ändå och det hade ju varit mäkta roligt! Detta kommer då innebära att jag varit i New York City, Paris och London under ett och samma år. Najs. Men defenitivt dags för något nytt- just det glömde Kanada nästa år- så nytt det bara kan bli!
Imorn är det STOCKHOLM som gäller(just det, kan ju räkna in sthlm i min storstadskavalkad där ju) och en massa shopping, PLUS en efterlängtad fika med en av mina musketörer från Paris. Skoj skoj!
Nu väntar jag även ivrigt på kusselinen ska få upp sin blogg så jag får läsa hur det tyska livet artar sig!
Dags för Lunch

Ciao bellinis!

Jag och Browni

image187
Jag och Browni ska åka dit, jag och B har planerat dett här, jag och B var där. SITTER NI IHOP- frågan har kommit från två olika håll nu och jag tänkte här imin blogg besvara den. Nej vi sitter inte ihop. Dock är det så att vi läser samma kurs, tar bägge morgonpromenader(och varför inte då göra det ihop), vi tar samma danskurs och är bägge med i Röda korset. Vi har ju ganska liknande intressen, the black boys, France och massa annat. Vi använder liknande bloggspråk och ja vi kanske tänker likadant oftast. MEN vi sitter inte ihop, vi har absolut våra egna tankar, egna åsikter och ibland går vi faktiskt utan varandra till olika ställen UTAN VARANDRA. hahaha Så nej B och jag sitter inte ihop, dock UMGÅS vi mycket. Man kan kanske tro för mycket men än så länge under de fyra år vi känt varann, har vi inte haft ngt gnabb. real friendship for sure! A match made in heaven mohahahahahaha. Nu blev det litta blödigt här så Ima end this right here. Men nej, ni som undrar- vi sitter ej ihop, vi gör inte ALLT ALLT ihop och vi tycker absolut inte alltid lika...men vi funkar helt enkelt, right B?

Ciao

Gammal kärlek rostar aldrig...

image185Ibland poppar tankar upp i huvudet på mig. Tankar på människor som en gång funnits i ens liv men som inte längre tar del av ens vardag. Så när de en dag dyker upp igen påminner sig gamla känslor och lurar hjärtat att tro att man egentligen har känslor kvar för personen. Vilket man inte har. Senast var det pojken för sju år sedan som jag vid 17-års ålder var dödligt förälskad i. När han en dag nyligen gjorde sig påmind blev känslorna för honom jag kände då påminda. Och inbillningen satte igång...Kanske han?? Men måndagmorgon satte tillbaka mig i verkligheten och jag kom på mig själv att tänka NA HELL NO! Men är det kanske så? Att gammal kärlek egentligen aldrig rostar? Att man någonstans alltid kommer ha speciella känslor för ex-peeps? 1997 föll jag handlöst för Michael Jackson och än idag när jag ser honom kan jag få en mysig känsla i kroppen...Nej gammal kärlek rostar nog aldrig...

GO HIF 19:00!
Ima be there!

Ciao


Fin bild på fint par!

image183Så var det dags för Reggae/dancehall Nite. Vi var lätt äldst på stället men vem bryr sig om det när musiken är sjukt bra och inga dåliga avbrott för technoskit! VI shaka ass och smögtitta på kåren och bussen. Låt mig förklara. Man får ju associera killarna till olika platser för att veta vart man sett dem och däerför heter dessa pojkar bussen och kåren. Taxichauffören hem tyckte vi hade en mysko konversation som gick ut på:
- Så vem tycker du e snyggast?
-Lätt kåren
- Ja bussen är inte så snygg man han har något
- Men bussens flickvän är ej snygg allså...
Sen berätta han om olika kunder som åkt med honom som hade varit asroliga tyckte jag och emelie och han avslutade kvällen med att säga att BROWNI från JKPG pratade konstigt!!!!!!!!!! Äntligen fick SKÅNE upprättelse!
LÅng diskussioner utanför Brownis hus men de ledde inte till något så hem gick vi för att sova. Trodde jag. Men datorn var tvungen att slås på för att se... and YES INDEED!
Sen var jag så uppe in the varv att jag var tvungen att läsa till halv fyra typ. Vakna för en halvtimme sen och bara tanken på att plugga får mig att kväljas...elelr nej förresten det är nog som jag är hungrig!

Ciao

Blast from the past

Så var lördagen nästan nästan över den med. En fika med två härliga Sthlms-flickor med liknande tankar som jag. Black is the shit right there! Eftersom vi ska till Estockholmo på onsdag och shoppa så gick jag in på HM och spenderade närmare 500 idag. SMART Sanna!! Nåväl, hade ju köpt det på onsdag ändå så what the heck. Läste
image182igenom hela min blogg idag, från oktober 2005 till dagens inlägg. LÄSKIGT hur mycket man har förändrats. Men jag och kusselinen diskuterade och kom fram till att vi drabbades av ett virus runt 2004 och det har suttit i fram tills i somras. DÅ JÄKLAR SLÄPPTE DET. Så nu levs livet 100 %. Ikväll blir det nattklubb för oss gamla tanter. Eftersom åldersgränsen är 18 så är vi gamla tanter på 24 som ger oss ut i natten för att svänga de lurviga. Vad gör man inte för bra musik lixom?
Har också gjort en modig sak, I contacted my past hahaha, i samma stund som jag förbannar the past så tar jag contact med det, vet inte redigt vilken fot jag ska stå på mihihihi. Nåväl, nu ska jag sluta bloggilogga och göra vid resten av mitt wonderful self inför den stundande utekvällen! Ska bara shaka till Beyonce Mixen första
Tudelooooo

Mitt öga brunt

Okej hör och häpna var kanske att ta i, vi går ju ut en del, jag och Browni, men det kändes rätt i hjärtat att skriva det then and there!
image181Mysig, rolig, skrämmande och gripande. Normalt brukar jag vara tveksam till svenska filmer men det grep tag i mig från första stund och släppte inte sitt grepp förrän jag steg ut ur biografen. Defenitivt värd att se!
Det är bara så att förmiddagen är min effektiva-sune-tid. Det är då jag får allt gjort, matlagning, pluggning, städning och mitt jox med hårrullar(mina nya bästa vänner). Klockan är ett och allt är klart! Nu ska jag fixa till mig så jag kan möta besöket från ESTOCKOLMO!

Ciao

Så det så

Finns stor risk att jag kommer bli a stalker den närmaste framtiden och jag står inte för något jag gör. Immunitet for shizzle! Planer för imorgon? Rensa garderoben och rensa sminkhyllan- på onsdag bär det av till storstan för massiv shoppingrunda. Och nej, jag ahr inga problem med att slänga kläder- har aldrig gillat det mesta som ligger där och sminket börjar bli lite väl 90-tal. Som nämnt tidigare- livet börjar om nu- dags att leva det till fullo då.
Ska även träffa en flicka från Sthlm som äääääääääääääälskar paris minst lika mycket som jag gör! Ska bli lite spännande. Sen ska(hör och häpna) Browni och moi ut och svira. Bäst att det finns snyggingar. Spelar ingen roll i vilken ålder, bara det finns ögongodis. Ikväll blir det vanligt godis. På bion.

Ciao

YES JAG FACEBOOKAR!

Allså fenomenet Facebook är ju hualigen helt underbart ändå! Man hittar gamlar vänner, kärlekar och nya människor man trodde sig kände bara för att man sett dem på stan. Ändå sitter jag inte timmar framför och tittar och tittar. Nope tittar in lite då och då och ser om det hänt något nytt. Nu kanske det blir mer hehehe men ska försöka att INTE bli en stalker, näää thats just not me.

Nu e det bio med hon i 26an och browni

Ciao

Saknad som aldrig går över, trots att kärleken är borta

image180
Saknaden kom över mig och släppte inte taget förrän jag slog upp ögonen imorse. Alla bra minnen och hur underbart kär och galen jag var i honom. Hur mysigt vi kunde ha det, samtidgt som vi skrattade. Han hade den bästa kropp, de dummaste och roligaste kommentarerna. Han var någon att vara stolt över och den enda jag någonsin sagt I Love U till. I fem år har han funnits i mitt liv och som flickan i 26an sa: aldrig lämnar du nu mitt liv då jag vet att du existerar någonstans på denna jord. Och jag har än idag inte släppt honom helt. Men när jag vaknade imorse sköljde en våg av alla dåliga minnen över mig. Hur han ljugit, behandlat mig illa, lekt med mig och övergivit mig när jag bäst behövde honom. Då bleknade det bra, de roliga och det härliga och istället ilsknade jag till. Men trots allt dåligt så finns det mycket bra som jag kommer komma ihåg mest. För han är ju inte i mitt liv längre och då kan man få må bra av bra minnen. Så länge det inte får en att göra något man kommer ångra. Men nu är det dags att sluta lyssna på Ushers "Burn"- den får mig tyvärr att minnas dig....

Väldans superdupermeganajs!

image175Det känns som om livet börjat om. Det känns som om varje dag som gryr så känns det som om det bara blir bättre. Kan jag kanske kommit in i en fas där allt är rosenrött, ljuvligt och bara underbart bra? Det är roligt att gå på föreläsning, underbart att hänga med vännerna och ja nästan roligt att gå till jobbet. Det är roligt att rulla upp håret på spolar och ser resultatetimage176
Jag längtar till varje morgon då jag vet att det blir till att plugga, läsa, träna, mumla för mig själv och fixa o trixa! Vad har egentligen hänt? Och hur länge kommer jag att få må såhär? Kommer det bli plattfall en dag då jag åter slungas tillbaka till den sinnesstämning som jag varit i de senaste kanske 4-5 åren? Eller har jag tagit mig ur det? Men det kanske är upp till mig själv att se till att hålla mig på denna nivå, se till att sätta mig själv först och göra endast det som får mig att må som den prinsessa jag förtjänar att må som!?image178
Summan av kardemumman kan sägas bli att jag mår superduper najs och tänker fortsätta göra det. Enough said.
Helgen innebär bio, reaggedancehallnattklub och såklart plugg:)

Ciao

Min sanna åsikt!

image170Skulle inte Jay-Z reitre?? Va? Varenda album han släpper så "nej det här är mitt sista, aldrig mer ska jag göra något!" Yeah right säger jag bara, när han är 80 kommer han frotfarande( om än då lite knaggligt och stödd på käpp och Beyonce) säga att nej detta är mitt sista. SIcken pajas, säg helt enkelt att du ska fortsätta. EASY PEASY!
image171Sex and the City filmen är i full gång att spelas in och kommer att ha premiär den 30 maj 2008. Då är jag i Kanada och kommer kunna se filmen!!! För den lät väl inte komma till Sverige förrän i slutet av december 2008...Ser vi fram emot- Kanada is just gonna be so dope!!!image172Denna kvinna är gift med en fransman- avis är jag då I LOVE höra en sexig pojke prata franska. Men det kommer tyvärr inte hålla mellan dessa två. Han är 23 år och basketspelare och cool. Han kommer vilja leva livet  mer och palla med en BIATCH som henne lixom. Nej max två år till säger jag!
image173Hur mycket ja än försöker hoppas och tro på att hon någonstans ska ta sig i kragen så är det nog så att jag får lägga ner mina tankar- my god vilket vrak hon är!
image174IDAG FYLLER MIN KÄRA KUSIN OCH BÄSTA VÄN 24 ÅR!!!!!!!!!!!! GRATTIS GRATIIS GRATTTIS!!! Den lilla flickan har övergivit mig i singeldjungeln och stadgat sig. Tack för det du:) Mohahahaha IGEN ETT STORT GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN! PUSSSSS PÅ DEJ!

ciao

tudeloo

image168
Det här med att se sig själv på tv eller kort eller liknande är inte roligt.Kanske för dem som har världens bästaste självförtroende men hur många på denna jord har det? Förutom Kanye West som bara loves loves loves himself. Vid halv åtta imorse satte jag ingång med uppgiften att analysera mitt eget tal från igår. Efter knappt en minut var jag tvungen att stänga av då jag inte kunde med att titta på mig själv mer. Först måste jag ju säga att kameran lägger nog på en till tre hekto så det känns ju sådär bra. Sen har jag upptäckt att jag när jag pratar gör någon konstig rörelse med munnen som gör att jag ser RETARDED ut. Milt sagt. Löjlig var det enda som fanns i mitt huvud under de plågsamma sekunder som jag tittade på mig själv. Som jag nämnt tidigare så krävs det övning i att få bort retarded-uttrycket, EN MAKE-OVER och talövning!
image169Vad jag ser fram emot just nu är de mysstunder jag ska ha på Starbucks i Kanada nästa år. Enligt vännen F är det inte Starbucks man går till i Kanada men jag kommer nog smyga dit ändå:) Krypa upp i en mysig fåtölj med vaniljlatte a la Starbucks(som bara de kan), senaste skvallertidningen(kanske alternativt skolböcker) och snön som dalar ner utanför fönstret. Kan det bli mysigare? Kan det bli bättre? Jag trodde inte Kanada skulle locka så mycket men det gör det faktiskt, det ska bli riktigt skoj!

Här skiner dock solen och promenix med E stundar!
CIao

Pust stånk och stön!

Ett år efter valet- folk anser det inte ha blivit bättre ekonomiskt med alliansen
När sedan reportaget börjar säger de att 64% anser det vara oförändrat, 19 procent säger det blivit bättre och 13% säger att det blivit sämre... HUR KAN DE DÅ HA SOM RUBRIK ATT FOLK ANSER DET HA BLIVIT SÄMRE!!!!! Om 64% anser det vara oförändrat så kan de ju inte säga att byta  regering var en dålig sak. 19% är mer än 13% sa min mattelärare en gång i tiden vilket betyder att flest personer i Sverige är relativt nöjda och så kommer det alltid vara, ALLA kommer aldrig vara nöjda- LIVE WITH IT!

Två svenskar saknas i flygplanskraschen i Phuket
Varför envisas svenskar med att åka till Thailand?? Det är för det första SO 99 att åka dit. Vi blev bortsköljda av Tsunamin och nu kraschar planet som tar en dit. Det är otursföljt och ändå ska folket dit. Men det är klart, billigt är ju BÄST enligt vissa men då får man kanske också betala priset....

The Voice MorgonShow
Ni spelar Hip hop och RnB musik. I studion har ni tre personer som inte vet ett skvatt om någon av musikgenrerna, som kallar Chris Brown rappare(LIKSOM VA?), som ber Petter visa magen( ÄR Paul Haukka GAY) och säger sell out och blir mobbad av Petter som säger att det är så 98 att använda det uttrycket. Josefin C som bara svamlar och den andra som utnämnt sig själv till komiker- kanske jag kan hålla med om- SICKEN PAJAS...(not in a positiv way)
Ska programmet vara  hip hop inspirerat så se till att ha KUNNIGT folk! Paul Haukka från Rix och NRJ- nej gud vilket nedköp!!!

Nu ska jag återgå till att vika min tvätt.

Ciao

Anna B-day

Im killing me...jo men allvarligt så gör jag nog det. Får nog vara försiktigare i fortsättningen hehehe.
A:s 25 års fest var najs. Speciellt sångkvartetten som framförde Roxettes gamla hits. E,F och L- vi borde starta a old hits kind of choir! Oslagbart. Objudna gäster skälldes ut och droppade av(sorry hihihi), maten var god och sällskapet(delar av dem) underhållande. Så festen får godkänt. F har efter smoothies, fotboll och idol lämnat mig alone again. Regnet öser ner och inget på tv. Förmodligen inget annat att göra än att plugga, imorn är det ny vecka med lots and lots of things to do!image167
Ciao

Åskmoln

Personen ovanför molnen vaknade nog på fel sida idag. För han bestämde att det skulle bli en dålig dag för mig. Dålig start på morgon gjorde att jag beslutade mig för att städa ur skafferiet. När jag som bäst i min tystnad försökte dämpa ilskan och tänka positiva tankar kom jobbiga grannen och envisades med att ställa idiotiska frågor om allt möjligt och humöret var i botten igen. Givetvis regnade det och jag var TVUNGEN att handla mat. Kunden framför tog extra lång tid att beklaga sig över hur allt var nytt och att DET VAR BÄTTRE FÖRR...i mitt stilla sinne tänkte jag att "men det är ju skönt att det var bättre förr för du ska antagligen inte graca vår jord med din presence much longer" men jag sa det inte trots att hon vänd på mot mig med höjda ögonbryn sa detta påstående. Hittade ingen motivation till att skriva talen och texterna och surnade till än mer när Sjunde himlen började på femman. Orkade inte städa, göra hårinpackning eller ens en kopp kaffe. Det blev en stunds vila framför Fotbolls VM. Två sekunder och jag sov som en stock. Nu när jag vaknat är det som om luften gått ur mig. Ilskan och besvikelsen är borta, tanten på COOP får tycka vad hon vill, grannen kan vara hur jobbig hon vill, lägenheten får vara hur stökig som helst. Det enda som gäller nu är en kopp kaffe. Sen kan jag hämta krafterna och vara the best host I can be för Smoothies-kvällen med girlsisarna!

CIao

Its Sanna, Bitch

image166No matter what som händer så måste jag ju ändå säga att jag supportar henne. Som E höll i sitt lilla tal i tisdags så var det faktiskt hon som var den första jag idoldyrkade "på redigt" så jag håller fast vid henne, haha, trots att hon ej gjorde bra ifrån sig i söndags så rockar iaf låten!!
Arbetsveckan är sluss, shoppandet har börjat(äntligen), tog en lite mjukstart idag inför THE shoppingrunda i Stockholm om två veckor och handlade några saker. Very nice I must say. Bara alla tal och texter som ska bli skrivna imorn samtidigt som VM-fotboll, presentshopping och städning av lya. Men efter den slöa sommaren är det wonderfull att springa hit och dit och bara ha massa saker att göra mest hela tiden. Att gå upp sju på morron och sucka över hur dåliga de på Voice morgonshow är, att dricka världens godaste smoothies efter en härlig morgonpromenix och gå igenom alla sidor på nätet- me like a lot. Måste bara nämna så här i förbigående att jag är ganska besviken på en del av mina vänner. Tänker ej nämna why men jag antar att jag är den som vill och de som inte vill så jag får la inse det. Im being DUMPED haha. Mina hemliga planer är in session, det ska bli himla spännande att se vad som kan göras, ändras och fixas!
Började på dansen igår, reagge/dancehall and man, did I have fun! Ascool lärare, asbra musik och sköna moves. Gissa om vi kommer rocka på dansgolvet hädanefter! Äntligen fredag imorn- ser vi fram emot!

CIao

Mysigt ont!

http://www.youtube.com/watch?v=C-cqUj99zMI Det ser ut att göra redigt ont faktiskt! Stackar vristerna

!image164Detta ser väl heller inte ut att vara så mysigt precis....:)
image165Däremot detta...Myspys!

Iland

Ibland när man tittar sig i spegelen kan man bara få känslan av att "shit vad jag är trött på mitt utseende" Samma visa varje morgon, middag och kväll. Men vad man inte gillar får man så snällt se till att ändra på! Så med en ny inspirationskälla ska nu nya projekt sättas i rullning. I och med den nya glada känslan sprittande i kroppen hade kanske en ny look passat bra? Tips??? What shall I do?

Idag börjar danslektionerna, inte en dag för tidigtska jag säga, har gått lite mer än ett år som jag inte dansat och jag har saknat det loads and loads! Ska bli superduper mega skoj! Skoj är också den kurs vi läser nu med att hålla tal och skriva bättre. Trodde man skulle vara mest nervös, mest värdelös men både jag och E sken i en egen klass om jag får säga det själv:)

På lördag är det 25-års fest med allt vad det innebär vilket ska bli najsigt. Sen är det ju den eviga frågan om man ska resa i höst eller satsa pengarna på Kanada? WHat to do?

Jag säger det själv- Det finns ingen annan som har lika mycke ILANDSPROBLEM som jag!!

CIao

Engagemang

Mitt engagemang tryter. Jag tror att jag skulle kunna prestera så mycket bättre om jag bara engagerade mig mer i det jag gör. Texterna jag skriver, träningen jag gör, maten jag lagar, varför tryter det? Kan det vara så att det jag tycker är halvroligt bara ges 50% engagemang och det jag tycker om 100%? Kändisar, dans och diverse andra saker brinner jag för och de blir oftast väldigt bra. Men hur hittar jag knappen att trycka på för att öka mitt engagemang? För att öka kraften och orken att VILJA engagera mig?
Liten tanke som slog mig under skrivkursen idag.

Ciao

What a mess!

image158Nää, Brittan lyckades inte alls igår. Hennes så kallade dans sög hårt, kläderna fick henne att se puffy ut och hennes tveksamma och blyga sätt på scen fick alla i salen att titta med sorgsna ögon på Americas FORMER sweet heart! Personligen tycker jag det var trist, då jag var så into Miss Brit för några år sedan trodde jag ändå att hon skulle pull it trough and surprise everybody...OH NO SHE DIDNT!
image159Rihanna var lika snygg som vanligt och uppträdde även hon med Chris Brown som dansade byxorna av alla som någonsin sagt att de var dansare. Makalös!image160Paris såg extremt gammal ut och hon borde verkligen gå i idé eller något, trött man bli på henne.
image161Beyonce brukar normalt sett var slammin hot men not so much this night...Och vad hände med att hon och Justin skulle hosta?? Såg dem inte en enda gång säga något...
Sarah Silverman(who the F"") skojade om Brittans barn och gjorde bort sig rät rejält kan jag tycka, hon var inte rolig någonstans!!! Däremot mot en som alltid e på humör är P, Diddy! Givin credit till alla som uppträdde... nåja kanske ej Brittan då hahaimage162Alicia Keys alltid lika cool!
image163Dessa tre kanske man är lite trött på nu, men Fifty var litta sexy i sina andra kläder...no matter what u say E!!!

Sluss på kändisar för idag!

CIao

Michelinos

image157
                                       Adorable!!!

Scones, te och Bridget Jones- allt som behövdes för en mysig söndagkväll inför en ny plugg/jobb vecka! Dags för nya rutiner- upp tidigt på morgon, morgonpromenad för att sen avnjuta en lugn frukost framför TVn. Finns inget bättre tillfälle på dagen. Imorn blir den extra speciell då det blir framför inspelade MTV Video Music Awards.
MTV awards, smoothie och knäckemackor- kan morgonen bli bättre?

Ciao

Trött så trött!

Det var många förmaningens ord som jag släppte ut igår inför E och A och stod idag själv inför ett sådant val och kände i hela mig att NÄHÄ minsann någon J¤¤¤LA måtta får det vara. Så msnlistan kortades av med ett namn och glad är jag för det. Det var som jag sa igårkväll, man sårar ingen mer än sig själv och det är det sista man vill göra!
Kvällen igår innebar, drinkar, goda hamburgare och ett spontanbeösk på kåren. Där hittade vi en galet snygg italienare och en annan galet snygg pojke som vi spanade lite på. Dansade loss till hiphopen och kom på att dansanta ladies like us ska inte stå i hörnet att dansa utan nästa gång är det IN THE MIDDLE OF THE FLOOR! U know what they say..Nobody puts HOT CHICKS in the corner!
Vad som var menad att bli en plugg och motiondag blev en Top Model/tvätt/vilo-dag och inväntande av fotbollen!
Ikväll är det SVERIGE som MÅSTE slå Danmark av EGEN maskin och inte ta hjälp av Dansk supporter... undrar om han är där ikväll mohahahaha
image156
Läckerhet i kostym!!!!!!! He can do no wrong this man!

Ciao

Hon i 26an, hon e bra den!

image155
Man kan ju inte annat säga än att detta är some nice boys!!
På tal om nice people men kanske i en annan bemärkelse så hon i 26an runt hörnet, hon är förbaskat bra hon! Nu vet jag exakt vad mitt övertygande tal ska handla om och genast släpptes en stor sten från mitt hjärta. Hela kursen känns nu lugn och än mer rolig! Första veckan är gjord och ikväll blir det drinkar med mina chicks.
Med talets ämne uppfunnet och med allt läst inför nästa vecka återstår bara att skriva ihop det sista innan det blir freetime i helgen!
Konstigt, ju bättre jag mår desto mindre har jag att skriva i bloggen....

Ciao

Barbie i all sin glans

27718-154
Trailertrash barbie. Tyckte bilden var lite rålig och tragisk. Var tvungen att sätta upp den!
Så var man tillbaka i de gamla Örebrohjulspåren. Jobb varje kväll och skola på dagarna, och morgonpromenader varvat med simningen. Helgerna uppbokade med flicksen och småresor inbokade. Kanadabiljetten bokad, gamla spöket insparkad i garderoben igen och sex böcker avbetade på kort tid. Allt som vanligt men ändå på något sätt...bättre och roligare. Men det är nog bara mitt eget humör som gör det bättre. Grejt ändå ju! It cant be better tror jag nog:)

Ciao

Kanada

Att jag ska åka till Kanada börjar långsamt sjunka in i sinnet och jag vet egentligen inget om staden jag ska till. Vet egentligen ingenting om området heller. Så google, min räddare i nöden när det gäller allt, tog reda på följande:
As of July 1, 2000, about 757,000 souls are proud to call New Brunswick home, and most of them live along the coasts and in the river valleys. Based on 1996 census results, about 33 per cent of them are French-speaking, and New Brunswick is Canada's only official bilingual province. Saint John is the province's oldest and largest city with a population of 72,494. Moncton is home to 59,313. Fredericton, the capital, has a population of about 46,507. Bathurst's population is about 13,815; Edmundston's is 11,033 and Campbellton's is 8,404. Miramichi, established on Jan. 1, 1995, incorporates the towns of Chatham and Newcastle and several other communities and boasts a population of about 19,244
Att det är en tvåspråkig provins känns underbart kul då jag kommer få chans att utnyttja båda franskan och engelskan. Staden låter inte så liten med sina 46000 så det blir nog inte tråkigt utan kommer finnas saker att göra. Nu blir jag än mer spänd!!!

CIao

VM i all sin glans

27718-153
Tisdag förmiddag landade jag ju som sagt i Örebro. Sen dess har det varit VM hela dagarna långa och jag har blivit kär i de muskulösa och (vissa av dem gudomligt snygga) inspirerande männen som tävlat i VM. Givetvis kvinnorna med men männen är ju så vackra! En atlet till Studentgatan tack!
Sista dagen inför skolstarten och humöret är på topp. På ett sätt ska det bli skoj att börja komma igång att göra något efter det lugna sommarlovet. Inspirationen är på topp, ja allting är nog på topp. Börja jobba imorn(kanske ej lika kul) och komma in i de vanliga rutinerna. Trodde det skulle kännas trist men just nu känns allt bara ...så bra.
Nu blir det promenix och te med flickan i 26an!

Ciao

Plans..

image152
Egentligen ända sedan gymnasiet har jag varit ett enda stort villebråd när det kommer till min framtid och vad jag vill bli. Professionell dansare hade varit skoj, läkare var en annan dröm, journalist var på tapeten men nu lutar åt något annat. När jag är klar med utbildning i maj nästa år tar en ny utbildning vid och sedan väntar detta stället. Hotel de Crillon. I Paris. Ett femstjärnigt hotel. Där ska jag arbeta en gång i mitt liv. Där kändisarna flockas, där lyxen är överflödig. Hade varit roligt tycker jag. Ska bli en del av min framtida plan. WORD
Ciao

RSS 2.0