Money makes u look good

Money makes u look good. Så är det bara. Igår var vi på Back 9, stället jag längtat till att gå och musiken ar sjukt bra!!! Tänk er allla er favoritlåtar spelas på rad i rätt ordning, frikkin amazin! Eftersom jag var bra i gasen dansa jag mycket och galet. Italian boy was a no show, men jag bytade några ord med en av hans vänner såå kanske en link där:) Nu går tiden sjukt fort, om bara 13 dagar landar familjen i Montreal och då kommer jag vara där. Spendera en vecka med dem och sen bara tre dagar kvar i Freddy innan vi far till NYC. Jag längtar jättemycke till New York men det finns en sak som gör att jag vill stanna längre här och vänta med NYC. Ni som känner mig väl vet kanske varför(NOT the italian haha) men jag jobbar på det, har ju tre veckor på mig, nästan fyra:) Så det ordnar sig nog...
Alla(eller de flesta) har säkert ngn som de tittar lite extra på, hur de klär sig och så och jag ahr hittat en ny tjej som jag gillar:) Ima not tell y´all fööör då blir det nog en del konstiga tankar! Haha

Kanske blir det utgång ikväll igen eller så blir det filmkväll. Troligast utgång. Min jakt på italienaren har ju ej gått så bra eftersom vi aldrig är på samma ställe förutom i skolan...Maybe baby tonite!

Ciao

Out of pure boredom!

Ännu en natt av non-existing sleeping...Det börjar faktiskt bli tröttsamt hehe. På senaste har jag spenderat en hel del tid på gymmet. Denna gången är den inte för en hunkig kille utan för att det är så underbart skönt att träna! Har lyckats få tillbaka konditionen och orkar lätt springa 20 minuter på treadmillen utan att ligga halvdöd efter. Det är nästan så jag längtar tillbaka till gymmet när jag går därifrån, himla skoj att springa. Och det kommer från en som annars HATAR att springa. På lördag är det ny födelsedag. Både för min far(men jag är för långt bort för att fira den) och för min skönsjungande kanadensiska som blir hela 22 år. Houseparty och sen nattklubb. Ska bli trevligt. Ska även börja plugga på engelskatentan som är om tre veckor. Lika bra att börja i tid, har inte mycket annat att plugga ändå:)
Nu tror jag verkligen våren ger allt för att övervinna vintern. Solen gassar, snön smälter undan och folk klär sig mer lätt och mer casually stylish...borta är uggsen(nåja inte alla men nästan) och mysbyxorna. Halleluja som Kishti skulle säga.
Sååå imorgon har jag en hel ledig dag som jag spendera med att träna, söka praktikplatser....och.....? Tåls att tänka på. Eftersom jag lever på existensminimum för att spara pengar till USA så får det ej kosta något......

Nåväl, skola snart!

Ciao

Nästa äventyr!

Snart bär det av för nya äventyr. Den 22a april flyger vi söderut, närmare bestämt till NYC där vi ska spendera en vecka, och bland annat fira min 25 års dag! Ska bli himla skoj att komma tillbaka dit och speciellt i april då det kommer vara underbart promenadväder, sitta och käka lunch i Central Park och njuta av staden. Självklart kommer jag sakna Freddy och dess folk som jag träffat här men NYC slår det med hästlängder:)
E & P, vå måste börja planera vad som ska hända efter NYC!!!
Idag om exakt en månad blir jag 25. Hujeda mig. Vad har egentligen hänt sedan man tog studenten? Vart tog tiden vägen? En sak är iaf säker, fy vad mycket roligt jag har haft!

Ciao

Vad vore en höst i Paris...

Igår natt hade jag ännu en av mina, jag kan ej sova nätter och låg och tänkte på hur fantastiskt underbart det hade varit om jag fick göra min praktik i Paris. Tänk er sensommaren i september, sommarklänning, frappucinos, högklackat och själva Paris. Nä tusan det kan inte bli bättre, jag bara måste få vara där i höst. Kommer bli sååå besviken om jag inte får det. Det skulle vara om jag fick en plats i NYC... då klarar jag mig!

Uppsats är inlämnad, franska föredrag och franska nyheter är avklarat, bara spanska provet kvar om en timme. Det har varit en sämre dag och inte blev det bättre av att hissarna "lagas" och är tillfälligt avstängda. Vi på sjunde våningen är ej glada...dock kanske det är bra för en del i huset som kanske skulle kunn tappa ett eller två kilo ov de 300 de bär på...

Inget godis från Sverige idag heller, jag lovar er att tullmänniskorna sitter och gottar på mitt gotte i denna stund, M-F säger jag bara...

Nu ska vi käka dinner och sen espanol por todos!

CIao

Ps- Grävde fram en redig goding idag, en hockey kille som är sådär fint snygg att flukta på...när inte italian boy is around u know:)!

Entourageaddict

Jag har just spenderat tre dagar tittandes på Entourage och ätit påskgodis. Har hunnit med utgång och en timmes plugg. Känner mig som världens mest ineffektiva människa. Men det har varit skööönt:) Dessvärre lär det bli pluggpanik imorgon. Oh well den dagen den sorgen.

Ciao

Missad chans...

Påskdagen. Sååå helgen blev la inte sådär jättespeciell. I torsdags bestämde jag mig för att stanna hemma och inte gå ut och givtevist träffade några av mina vänner på italian boy och fick även äran att byta några ord med honom. Utgången igår var inte lika trevlig som normalt utan hade inslag av weird behaviour from certain peeps. But its all good. Ingen idé att deppa för det, jag får nog min chans när det väl är dags!

Det var ju menat att det skulle bli en helg av plugg plugg och åter plugg meeeeen istället blev det påskgodis och maraton av entourage! Maj gad vad serien är bra, har typ tittat non-stop och ladies, om ni behöver en helg att bara slappa, DOWNLOAD- finns inget bättre tidsfördriv! Har lyckats avverka Lost, Heroes, Dirt och nu Entourage while here, yes school is veeeeeery tough!!

En sak som gör mig extra glad är dag min lilla spanjor, vad jag har roligt med honom, han är bara sååå cool! Han och jag hänger så mycket att folk börjat undra om det finns mer bakom vår vänskap men no way josé säger jag, Vi bara är så bra ihop:) Det är ju jag som ser till att han får hem flickorna hahaha NOT, det gör han nog själv hehe.

Nu ska jag göra franskaläxa, skriva lite på franska presentation och sen blir det Entourage för hela slanten hela resten av dagen. Det är ju trots allt söndag- a holy day- som spanjoren så fnt sa och då pluggar man ej:)

Ciao

Change of plans..:)

Eftersom det varit is och snö hela jäkla året så tyckte jag det var på tiden att få sätta på mig klackarna i skolan och strut my stuff, man ser ju allti bättre ut i klackar, right? Anywhooo GIVETVIS vaknade jag upp till snöregn och hagel och frysgrader så det var bara snällt att sätta på sig vanliga skor. Dock började morgonen bra med klippning för 10 dollar! Toppklippning för kanppt 60 kr, billigt skulle gula gubbarna i reklamen säga!
Eftersom mitt beslut om att ta kort av italienaren inte uppskattades så har jag lagt om planerna lite. Imorgon ska jag och spanjoren ta oss till nattklubben han brukar hänga på, stjälpa i oss vin och sen sätta igång med att fixa honom och en tjej som spanjoren spanar på! Låter det bättre, ladies? Jag kan ju dock inte garantera något, ni vet när någon är sådär frikkin hot att man blir röd av att bara tänka på honom, då är det svårt:)

Mamma min har skickat en STOR gottepåse som skulle kommit fram idag men det gjorde den inte(Fuckin kanadensisk customs och postservice) och nu blir det inget svenskt gotte under hela påsken. Men jag antar att jag får ta en gottedag nästa vecka istället!

Nu måste jag skriva denna satans uppsats som jag kämpat med hur länge som helst, sen är det franska presentation, franska nyheter och spanska midterm. Tänk om jag hade gotte till detta....

Ciao

FAB

Idag gjorde jag ett framsteg i min jakt på italienaren, som nu pågått i tre månader haha. Vi kom samtidigt fram till dörren till plugghuset och han höll upp dörren för mig, jag log och tackade. Japp närkontakt så det skriker om det, eller hur? Han är verkligen lätt en av de tio snyggaste killarna jag sett i mitt liv och mitt mission(eftersom jag är för blyg att ta kontakt) är att få med mig ett kort hem. Smygfota- patetisk I know haha.
Våren har faktisky börjat leta sig, och jag kunde igår promenera en och en halvtimme i solen utan att behöva gå på is! Wonderful var det! Mer promenader åt mig i Canada röstar jag för!
Annars hänger jag mest på gymmet eller med böckerna, närmsta två veckorna blir det mycket,s en lugnar det ner sig igen.
Johanna fick sitt godis i måndags men mitt har fortfarande inte setts till, hoppas hoppas hoppas det kommer imorn! Jag fick däremot tillbaka brevet jag skickat till mormor, hade glömt skriva Sverige på brevet. Att de inte vet vart Båstad ligger i världen tycker jag är bra skumt....

Humöret är på topp förutom skitengelskan, analystråk säger jag bara!

Ciao

St Paddys Day

Uppsats due thursday, franska prov thursday, spanska läxa tuesday och french presentation next week. Massa att göra, och vad gör Sanna? Jo hon svidar om och går på nattklubb måndagkväll. Det är ju trots allt St patricks day!
I grön tröja(enligt dagens tradition) barkar det av till Social Club och what more, who knows. When in Rome som vi säger stp i kvarten och lever i nuet( som E tjatar om). Nu är några ansökan om praktik skickade, fler skickas imorgon.
I helgen är det påsk och mor min har skickat påskgodis att förtäras på lördag, troligen kommer det imorgon och jag ska minsann uppbåda alla mina krafter att inte äta upp det imorn, måste ju ha ngt på lördag:) Det känns lite som om våren är i luften, och kanske kanske blir det varmare framåt helgen, ska minsann hålla tummarna, snön går inte att rucka på, det ligger fortfarande ton av snö runt om byggnaderna men vägarna är snöfria och idag gick vi till skolan på fem minuter, vilket normalt tar 20 med alla isfläckar och snöhögar att kliva över.
I can feel it, spring is comin!

Ciao

25år

Sex veckor kvar tills jag fyller 25 år. 25 år. Halvvägs till 50. Maj gad vad det slog mig hårt idag när jag vaknade upp utan röst och av hämndbankningar på dörren. igår var vi ute och dansade och jag sjöng högt och vilt till mina favvislåtar och tillsammans med min dunderförklyning så gjorde det ju att rösten var totalt borta imorse. Vid tvåtiden i natt när vi raglade hem bestämde vi oss för att väcka spanjoren och gjorde så med underbankningar på dörren. Han var inte lite pissed of och däför bankade han på vår dörr imorse:) Eller ja imorse, halv tolv var klockan!

Så om sex veckor har vi lämnat Freddy. För gott. Jag trivs marvelously här, skulle inte vilja vara någon annanstans men inte för evigt. Efter detta vankas New York City. Inte helt fel det ju. Vi har ju även bestämt att vi ska resa rundor i USA i maj så den resan måste planeras vidare. Föräldrarna kommer om fyra veckor och två final exams ska avklaras.

När man sitter och tittar på kort på sig själv på facebook slås man av tankarna, hur mådde jag under dessa tider när bilderna togs. Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde förra terminen. Bästa tiden de senaste 6 åren lätt. Jag mår fortfarande ungefär lika bra dock ett litet svart moln som formats på himlen men det ska snart tas bort, no worries. Det känns faktiskt jävligt skönt att man "hittat" sig själv, att man mår som bäst när man ska fylla 25 år. Nu ska en ny del av livet börja och det ska bli fucking awesome!

Igår var det bowling, Phoenix och Subway som stod för underhållningen. Ikväll är det Sangria Night som Manuel(spanjoren) hostar hos de mexikanska flickorna.  Tio personer, tolv liter Sangria, en flaska tequila for shots och ett drickspel. Det ska bli hoolabaloo ikväll.

Ni vet när man vill ha en sak som man inte kan få, då vill man ha den än mer. När man då helt definitivt inser att man hade kunnat få den men det är nu försent då inser man att man faktiskt inte alls ville ha den:) Life is strangely funny.

Nu är det sista onyttiga dinnern för imorn börjar nedräkningen inför NYC!!!

Ciao

En rolig historia?

I lördags när vi kom hem från Montreal sattes det igång och träna. Alla fem från resan har nu joinat ett närliggande gym som vi alla spurtat till varje dag. Istället för att sitta och stirra drömskt på min italienare så har vi bränt kalorier på treadmillarna och lyft tyngder a la 5 hg....ja mer än så blir det inte, man ska ju inte bli bucklig som mormor säger hahaha. Med träning har energi kommit och eftersom vi nu igen inte äter maten vi erbjuds då den blivit än sämre(känns det som) så är man konstant hungrig IGEN. Livet i Freddy är hårt.

Nej egentligen inte alls hårt. Mitt lilla span sitter så snällt i Bibblan varje dag när jag kommer dit och låter mig snällt flukta på hans fina ansikte. Starbucks erbjuder kaffet och plugget sysselsätter en. Nu har träningen tagit stor del av tiden under dagarna så tiden bara flyger fram. Not lovely at all actually.
Mamma skickade mig en liten rolig historia som jag berättade vid lunchen, alla skrattade gott utom spanjoren som inte såg det roliga i det. Antinge förstod han inte eller så tyckte han helt enkelt inte att det var roligt. Jag tror på det första, vad tycker ni?
Tre unga kvinnor som jobbar på samma kontor lägger märke till att deras kvinnliga chef har börjat gå hem från jobbet tidigare på eftermiddagarna. De bestämmer sig för att sticka tidigt de också. Eftersom chefen aldrig kommer tillbaka eller ringer till jobbet när hon har gått så kan hon ju inte gärna märka det, tänker de.
Så fort chefen har gått för dagen lämnar de tre unga kvinnorna kontoret. Brunetten passar på att ta ett pass på gymmet innan hon ska träffa sin pojkvän över en middag. Den rödhåriga tycker bara att det är skönt att komma hem extra tidigt. Hon fixar lite i trädgården, sedan går hon och lägger sig tidigt. Även blondinen går direkt hem. Men när hon öppnar ytterdörren hör hon konstiga ljud ifrån sovrummet. Hon smyger sig fram mot sovrummet, gläntar försiktigt på dörren och får sig en riktig chock när hon ser sin man i sängen tillsammans med hennes egen chef! Blondinen stänger tyst dörren och smyger ut ur huset.
Nästa dag när det är kafferast föreslår den rödhåriga och brunetten att de ska gå hem tidigt igen och frågar om inte blondinen hänger med.
- Aldrig i livet! I går var det jäkligt nära att jag blev upptäckt!

Hahaha, funny aint it?

Ciao

Med näsan i backen

-Du var minsann aldrig sjuk förr...
Det får jag höra varje gång mamma hör mig förkyld och eftersom jag var sjuk veckan innan march break trodde jag nu det var slut på det. Men nejdå. Jag sov bokstavligen talat inte en blund i natt. Fram till halv tre låg jag och frös som om jag låg ute i snön i bara nattlinne. Efter att ha byltat på mig mjukisbyxor, varma strumpor och tröja(värre än du jensan) blev jag så varm att jag knappt stod ut. När klockan visade halv sex gav jag upp försöken att somna och låg och väntade på att klockan skulle bli sju så jag fick gå upp.  Frossa, värk i hela kroppen, hungerkänslor och huvudvärk avlöser varandra.Men spela roll. Jag har förtusan bestämt mig för att träna järnet denna veckan och det ska jag minsann göra. Danslektion och konditionsträning står på schemat ikväll. Om jag inbillar mig att jag inte är sjuk så är jag ju ej det eller hur.
image399
Idag sken solen hela dagen och jag gjorde bara en "nästan vurpa". Igår slog jag mina andra tre rejäla vurpor med att slå huvud och hand och knä pladask i isen så det tjongade till ordentligt. Ganska otäckt men jag klarade mig. Jag är trött på is, inte på snö men på is som gör att det tar tjugo min längre att gå till skolan än normalt. Trött på is som faller från byggnader som gör att man får kasta sig åt olika håll för att inte vakna upp på intensiven med en istapp utstickande ut örat. Jag röstar för nollgradigt och solsken.

Nästa helg igen är det påsk och alla svenskars familjer har skickat gottegodis till påskfirandet. Sen helgen efter ska vi till ett äventyrsland men istället för vattenrutschkanor och dylikt är allt på snö!!! Ska bli ashäftigt. Skulle gärna ta mig till Toronto helgen efter men pengarna sinar fort när man har roligt så kanske att det projektet inte går i hamn. Helgen efter det kommer päronen och då blir det igen Montreal/Quebec City/Freddy och avslut i Halifax.
Sen är det bara två veckor kvar innan vi tar oss söderöver till NYC, firar min föllsedag och sen vidare runt i USA.
Tiden har gått skitfort. För fort. Jag vill inte hem. Inte alls faktiskt.

Ciao

March break

Så var man tillbaka i Freddy. Det har varit en mycket rolig och snöig vecka. Bussturen började på söndageftermiddag och tog oss till Quebec City där folk pratade massa franska och jag bara älskade det:)
Hostelet var supert med 5dollar frulle, fina rum och toaletter/duschar. Vi kunde spela ping pong och biljard och hade gratis internet. I Quebec besökte vi gamla stan, french-america museumet,och fina och goda restauranger. VI gick till vårt första H&M på två månader och handlade litta Det var skillnader på köpcentrumet där och här i FreddyMassa affärer och mycket snygga människor, något som verkligen inte finns i vår lilla stad, det var som att komma tillbaka till verkligheten. På måndagen gick vi till en nattklubb som tyvärr var folktom men det stoppade inte oss från att svänga de lurviga vilket vi gjorde non-stop i två timmar. Djn spelade musiken för oss så det kunde inte bli bättre! Quebec City är en urmysig stad med massa såhus, färglada och ligger nära vattnet. Det är ganska litet och ganska tyst men ger en underbart skön känsla av ministorstad, skulle nog inte vilja bo där men himla kul att ha varit där!
På onsdagen tog vi bussen till Montreal. Givetvis var det snöstorm så vi fick snällt vänta på buss nr två då första bussen ställdes in. Väl i Montreal ville inte taxichauffören köra oss till Hostelet då det var på samma gata som taxin stod på. Dock efter att ha skällt och levt på den ryska chauffören så gick han med på att köra iaf mig och min väska. Jag var ju ändå från Switzerland, nötta! Det tog 15 minuter med taxi och stackars mina fellow peeps gick och gick.
Jag kom fram till hostelet och fick där veta att vi skulle till en annan byggnad där vi skulle bo. Killen säger till mig att gå ut till hans bil för att vi ska köra dit....jag frågar försiktigt...den vita bilen som just nu blir TOWED? Allså borttagen för att den är felparkerad??
Killen började skrika och sprang ut och började skrika fula ord till killarna som tog bilen. DÅ blev de arga och värsta slagsmålet bröt ut och mitt i allt stod lilla jag...hahaha vilketn start på Montreal.
VÄldigt färglada hus och trappor i Montreal, vissa ser ut som spökhus,vissa som villa villerkulla men staden är urmysig och som ni vet så älskar jag storstäder så jag njöt av alla olika sorters människor, kaffestunder och massa shopping och sightseeing.
Vi hittade även en spansk restaurang och Manuels ögon sken som solen under hela kvällen då han fick vara den som översatte, fick prata spanska och äta spansk mat. Han var som ett barn på julafton och det var helt galet kul och se hur mycket han älskar sitt land och dess mat. Efter restaurangen gick vi och rökte vattenpipa och besökte sen nattklubb men som var sämre än något så vi tog oss hemåt igen. Däremot var torsdagens nattklubb betydligt bättre med massa snyggt klädda människor och man kände återigen att verkligheten var annorlunda än Freddy
Vi var tyvärr ej så uppklädda så vi kände oss lite malplacerade. Däremot var fredagsnattklubben rätta ställlet för oss alla. 90s musik hela kvällen och något för alla!
Det har varit en superskön vecka med party, shopping, sightseeing och bonding. Städerna var supernice och jag är overall helnöjd. Tillbaka i Freddy med noll kr på kontot och extremt träningsug så det är där jag kommer spendera de närmaste veckorna. På gymmet. Om fem veckor kommer päronen, sen är det sluttentor och sen är denna vistelse över, tiden har gått sjukt fort men satan vad roligt jag har det här!

Ciao

Quebec 2morrow!

Ny månad, nya mål och nya livsregler. Det är första mars men här snöar det som om det vore mitt i vintern. Men imorgon bär det av till Quebec, wohooo. Det ska bli himla skoj att komma bort från Freddy och få se nya städer. Har hittat ett museum i Quebec som jag vill gå till som handlar om French-America. Sen blir det gamla stan, en känd marknad och staden i sig. På onsdag åker vi vidare till Montreal där det blir shopping, sightseeing och strippklubb. Jag skrev rätt, strippklubb. Eftersom vi har en vän av det manliga könet med oss så vill han gå dit och jag ställer upp, man måste ju prova allt en gång i livet eller hur haha. 
Enligt kanadickerna ska Montreal var en "europeisk" stad och folket där ska vara extremt vackra. Så vi får se om vi känner oss som hemma där hehe eller vi känner oss malplacerade:)
Jag kommer hoppa fonetikkursen, ÖU var inte alls emot det så jag ska idag skriva ett mail till min studievägledare här och hoppa av kursen vilket känns underbart skönt.
Jag som aldrig är sjuk har åkt på en dunderförkylning, huvudvärk sedan i söndags, förkyld och allmänt redigt krass. Och inte tusan släpper det. Men men, en tio timmars busstur kanske hjälper eller vad tror ni?

Nu ska jag snart bege mig till the mall för att ännu en gång fixa mina bitna naglar, känner mig inte längre hel utan naglar haha. Ha en underbar vecka, det ska jag ha!

CIao

RSS 2.0