As a matter a fact!

Kanske går jag hemma och gör ej mycket men jag har minsann kommit fram till en hel del saker om mig själv och mitt liv och jag e fan så glad att jag är jag och att jag ska färdas den väg jag tänker! Vill inte ändra på något eller ha något annat än det jag har och är! Så det så.

Ciao

Busy bee!

Det kunde inte blivit en bättre morgon, solen sken redan kl åtta och jag hade städlusten redan från start! Det är mycket som ska göras idag! Städa typ hela huset och röja undan så mamma slipper jämra sig varje gång hon kommer hem från jobbet, handla mat, göra ett kapitel på kursen, ta min dagliga promenad, skriva ut papper till S D och kolla om jag kan läsa en distanskurs under hösten. Antagligen ska jag fightas med CSN också eftersom de nu beviljat mig pengar från augusti...hur ska jag klara mig i juli hade de tänkt? Nötter...
Igår var det exakt en månad till avfärd och jag var faktiskt lite nervös igår när jag tänkte på det men jag antar att det kommer att gå bra.....

Så de beryktade låneglasögonen...Ta da! Snygg huh? När man ser en sådan här bild på sig själv förstår man ju inte varför man e singel;)

Nu blir det ICA!

CIao

Bugs bugs the shit out of moi

Stackars en av mina festdeltagare...Han dök upp till festen idag! Han stod utanför lokalen och väntade och undrade haha, lite humor i det ändå:)
Jag har börjat min nya träningsregim a la träning 2 ggr om dagen, maj god, det var lite jobbigt andra passet men skam den som ger sig!

Idag när jag var i Hsta gick jag in i en affär. Expediten pratade i telefon, likaså gjorde jag. När jag närmar mig platsen hon står på tittar hon på mig och går långsamt mot mig. Hon säger inget men tittar i höjd med bysten. Eftersom jag var linslös var jag ej säker på avd hon gjorde. Helt plötsligt säger hon till person i luren att "JAG MÅSTE LÄGGA PÅ" och slår mot mig! Snacka om konstig reaktion på enda kunden i butiken!
Ganska snabbt inser jag att det sitter världens äckligaste och största djur på mig och hennes slag har ej hjälpt att få bort den! I panik lägger jag på på mamma och blir lite smått hysterisk men till slut får vi bort djurfan, maj god vilke upplevelse. hahaha fick senare ringa upp mor som trott jag höll på att bli rånad eller ngt!
Vilka saker som händer lilla mig hahaha

Det är roligt hur vissa människor inte har ngn som helst uppfattning om hur andra människor uppfattar dem. De säger att själviskhet är det värsta som finns och vet tydligen ej om att de uppfattas som extremt själviska, men det är väl just DÄRFÖR de inte fattar vad andra tycker:) Eller att de ej märker hur andra tycker illa om dem utan tror annat...jaa världen är smått weird! Jag hoppas iaf att jag har ganska bra männskokoll och att jag märker att vissa människor ej tycker om mig och i så fall att jag inte hänger runt dem:) Tja man hinner ju tänka en del där man ligger o solar på terassen. YES life is indeed very hard on me;)

Ciao

Snygging i herrbrillor!

Idag är första dagen på mitt nya liv. Så brukar det låta varje måndagsmorgon från min pappa. Ändå förändras inte särskilt mycket, kanske en efterrätt mindre under veckan, haha. Men jag känner faktiskt lite så idag. Det är så underbart väder ute och jag fick äntligen starta min morgonsimningar på Malens bassänger. Jag drack hallon/jordgubbssmoothie till frulle och jag är faktiskt väldigt fin brun:) Internetkursen går bra och är himla intressant, musiken dånar från skivspelaren, festen är igång och planeras för fullt och jag sitter och ler för mig själv när jag inser att 40 av mina vänner kommer samlas på en och samma plats och GO BANANAS!

Solket i glädjebägaren är väl kanske min syn. Fick reda på att jag använt mina linser för mycket och att jag behövde använda glasögon för att göra ännu en synkoll. Då jag blivit av med mina glasses fick jag ju låna från Synsam. Eftersom de är så fula har jag bara på dem när INGEN ser mig vilket resulterar i att jag går förbi folk jag känner väl utan att säga hej, får gå ända fram till skyltar för att läsa och i affärer får jag gå fram till varenda plagg för att verkligen se PUST STÅNK O STÖN. Hur snygg är man på motorvägen i snygg bil med för jävla brillor? Njae funkar ej men när jag kör måste jag ju ha dem. Nåväl bara några timmar till sen blir det linser igen!

Nu bär det av till H-town!

Ciao

Angry for different legitimate reasons!!!

Det är ju ändå hur roligt som helst hur arg jag blir när man ser eurovision!!! Alla östöländer röstar på varandra medan vi i norden plus France, Tyskland och de andra inte röstar på varandra!!! Ryssland vann rättvist men TURKIET??? GEORGIEN??? AZERBADJAN??? HUR FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN kan deras låtar ens ligga före Norge, Danmark eller Oss???
Näää jag tänker göra som italienarna och bojkotta nästa år, finns inget att se fram emot!
image425
Sen ha jag även kommti fram till SYNSAMs slogan idag efter ett besök hos dem:
Vi skiter i ur du ser- SYNSAM
När vi diskuterade synkoll så sa jag att jag kan ej ta mig till halmstad utan bil och jag kan ej köra utan linser därför kan jag ej göra synkoll, och då sa kärringen att vi ska bara kolla dina slemhinnor och hornhinna sen SKITER VI I HUR DU SER!
VAVAVAVAVAVAVAVAVAVAVA??
Vad jobbar synsam med????? Att ge folk med sämre syn glasögon och linser- det är väl för fan deras arbete att se till att JAG SER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det slutade med att hon övergav mig för en annan kund och jag lämnade synsam och köpte glasögon på ett annat ställe....Jag hade väl valda ord till tanten men svalde dem och tänkte att nope, slösa tid på henne kan jag göra u bloggen!

Simbassängen har öppnat i Båstad och eftersom det fina vädret håller i sig blir det nu träning 2 ggr per dag, simning och promenix, vad ska en annars lätt-pluggande-halv-student-som-är-rastlös-på-dagarna-göra?
Nu blir det bok och sömn!

Ciao

Ps. Jag håller med E, vad fan är det för fel på ideal, klädstorlekar och SUPERSKINNY SKit modet!!!!!!

Massivt mycket att göra..

Så var det helg igen dådå. Inte för att det spelar så stor roll i mitt händelsefattiga liv, dagarna går lixom in i varandra numera haha. Det blir släktkalas gånger två, både farmor och mormor ska firas. Det blir jogging i skogen, träffa L som kommer hem från Gbg.

Jag har tyvärr utvecklat en dålig vana och går ej upp före tio numera, illa, man hinner ej med lika mycket om dagarna...För jag har så massivt mycket att göra menar jag...Dock har jag börjart plugga idag och VIPS så var tre timmar borta, sola måste man så där gick två timmar, lunch och uppsatsläsning och helt plötsligt var klockan tre och dags för min dagliga promenix till motorvägen där jag möter mor min. En knapp timme tar den och perfekt att göra varje dag!

Nåväl, ska ej klaga, festen har fått många deltagare och jag är superglad för varenda en!!! Ska börja så smått med planning på måndag!

Ha en bra helg ALLA!!!

Ciao

PS. ANNA!!! Jag tror jag kommer te Gbg den 14juni och stannar över natten, tänkte träffa dig och Anna A och två andra tjejer, tänkte vi kunde ha en festdag där i Gbg! What ya think? Lycka te med hundarna i helgen!

Problemas in the systemas..

Jag har ett problem. Jag läser in för mycket i vad folk säger. Säger någon att blont hår på Jessica Alba inte är snyggt tror jag automatiskt att de ej tycker det är fint på mig heller. Det är bara ett exempel men det är lite jobbigt eftersom jag förstorar upp saker som folk inte alls menat. Hur ska man nu sluta göra det? Any suggestions?

Häromdagen sa jag och E att man undrar varför fol bytar bloggdoäner som andra byter sockar...Men jag har funderat på det idag och jag funderar också på att skapa en ny blogg, start fresh på det nya livet som kommer starta snart?....Får fundera vidare:)

Ciao

Back in B-town

Snart varit hemma i två veckor och har faktiskt lyckats uträtta en hel del. Nu närmast tog jag mig till Sthlm för att hälsa på E och S. Fikor och shopping avlöste varann och vi löste även en del världsproblem, så nu vet vi vad vi ska göra för att bli än mer lyckliga! Så det så!
Fick även träffa Es praktikvänner som jag fick ett sjukt bra intryck av! Beresta, världsvana, coola och självständiga karriärtjejer som var supertrevliga! Det är alltid så himla skoj att träffa folk med så spännande bakgrund! Helgen var supertrevlig men ack så kort.

Tillbaka i Båstad med fokus på träning, CSN,grundkurs i turisthantering, lära mig dreamweaver och planera den 27 juni.

6 veckor kvar.
Maj god.

Ciao

Animal lover:)

Sen mitt besök på Frankfurts djurpark i november förra året har det blivit en grej för mig att besöka djurparker så ofta jag kommer åt.
Så när vi var i NYC tog jag mig till djurparken i Central Park men tyvärr var kön 4 timmar lång sååå jag fick nöja mig med Seaqarium i Miami. Och det var inte så illa det.
 Det är så underbart att se alla djuren. Därför ser jag ÄN mer fram emot San Diego som ska ha två djurparker och ett Seaworld! Mina helger är räddade:)

Ciao

Onödigt inlägg...

image420

Lite rolig reklam ändå:)

Feel like a damn housewife...

Jag undrar nog om Lindsay Lohan och Brittan fick kratta gräset, klippa kanterna och panta flaskor när dem var på rehab? Inte för att jag är det men det känns ju som det! Inget festande, inga lunchdejter med kompisar utan bara träning, hushållsarbete, fixande med framtiden, solning och mycket sömn.
Man ska ju inte klaga, känner mig som en hemmafru som ordnar och fixar till päronen(aka barnen) kommer hem och då står middagen på bordet och jag med huckle och förkläde:)

Igår började jag med mina joggenader. Eftersom jag inte redigt orkar springa hela vägen än så går jag och springer jag om vartannat, allså joggenader:) Två dagar i rad nu och benen vill helst bara vika ihop sig och lägga sig under bordet och aldrig mer användas, men här ska det minsann tränas!

På torsdag flyger jag dock från Båstad(rehab) till Sthlm för att träffa E och S för lite catchin up, ska bli redigt najs!

Nu dags för lunch!

CIao

The art of french kissing!

Jag har precis läst ut den bästa boken jag läst på länge. The art of french kissing heter den och uspelar sig i min älskade stad Paris. J och E, ni måste läa den, man saknar Paris än mer galet mycket när man läser den! Och man börjar faktiskt tro på kärleken..lite iaf. Och tack vare boken har jag kommit på vad som är fel på mig!

Plus, jag är BRUN som en pepparkaka, så min kära spanjor, jag kan VISST bli brun, redigt brun, du ska få se om 6 veckor!!

CIao

CB-RR

image419
E dem inte söta så säg?
Hade varit nice att träffa en pojke i San D, ialla fall som kan hålla mig sällis under de sex månaderna där:)

Ciao

Nu har jag fattat...

Att en människa kan ha så mycket skräp i sin garderob. Har spenderat dagen med att slänga och gå igenom gamla saker, läsa dagböcker och kolla gamla kort. Herre gud vad mycket som slängdes. Efter en dag utan jobb, skola eller annat så börjar jag givetvis redan bli uttråkaf hehe men jag får fortsätta sortera i lådor och dylikt. Har en del att utträtta inför San D så det går la tid till det med.
Har inte redigt fattat det förrän nu att jag faktiskt ska flytta till andra sidan jorden och göra praktik där. Maj gad ändå. En helt ny garderob måste fixas, ganska strikt klädsel tydligen, sen en annan sorts klädsel utanför jobbet- BIKINI baby!!! Kommer att jobba 8-3 med en timmes lunch, arbeta med att göra PR för event, visum, och massa annat. Låter onekligen skoj!!! Mindre skoj är att man tydligen känner av jordbävningar ibland, att jorden gungar lite, enligt mormors vän. Not fun at all.
Men det kommer säkert bli superbra, kanske bara lite nervös nu när det är 7 veckor kvar, innan kändes det så långt borta.

Imorgon blir det fika och kortspel hos mormor, bank och fotofixande. Om en vecka flyger jag till Sthlm för att träffa min kära E och förhoppningsvis S också!!

Ciao mes amies

Back home/rehab

Efter en lååång flygresa är jag nu tilbaka i Båstad. Det är faktiskt himla skönt att komma hem denna gången. Det känns nästan som att jag flyger te Rehab. Jag har sju veckor innan det bär av till San D och då ska det ha skett en del förändringar, ska jag kunna gå i bikini så blir det VV stenhårt, mitt hår behövs fixas och jag fick fotbehandling och ansiktsbehandling i föllsepresent så här ska det make ovas! Min bränna börjar redan flagna bort så jag hoppas på lite sol här i Svedala!
Äntligen ska jag få laga min egen mat efter fyra månader av skitmat, jag ska sluta bo i resväska och jag ska städa ut alla mina gamla saker jag har i familjehuset.
Nu är jag 25 och det är osannolikt att jag kommer bo här igen. So here we go.
Nästa vecka tar jag en helg i Sthlm hos E och softar lite, S be prepared, Im comin ur way!!!
Nu är det slut på godisdagar, latadagar och utsäkter- San D inom 7 veckor, lets get ready for it!

Ciao

Im goin back home again

Sa var det dags att lamna det forlovade landet...som jag ska tillbaka till om mindre an tva manader.
Det ska bli skont att komma hem for a while, fa ratt pa tillvaron och livet INNAN man borjar om pa andra sidan igen. Just nu ar jag i New Jersey hos min kara E. Har sovit i underbart skon sang(jamfort med hostelsangar) och ska snart ata en sista bagel for denna vistelsen! 

See ya on the other side of the atlanten!

Ciao



RSS 2.0