Bye bye

DN har 2009s mest lästa artiklar, Aftonbladet hade rankat alla stora händelser under året. Kanske kommer man bara ihåg det tragiska men maj god vad många kändisar som lämnade in. Många flygkrascher, attentat osv. Nej det var inget superbra år 2009, sen har ju aldrig udda nummer varit positiva eller hur?=)

Nu är det dags, nu drar jag!

Ciao

24 hours to go..

Annelie - det dära godiset låter så otroligt lockande! Avsluta året med det godaste som finns, mumma!!! Tänk på mig när du iaf äter en lysmilk=) Gott nytt på dig!

Häromdagen kommenterade min kära kusselin hur hon sett vissa plagg och accessoarer i min closet som hon inte kände alls som "Sanna" grejer. Och vet ni, det har hon helt rätt i! För jag har ÄNNU ett löfte och det är att skrota hela min gamla garderob och inskaffa en ny, ut med det gamla och ickesnygga och in med massa nytt, annorlunda! Som ni förstår så tar jag nyårslöften på allvar=) So here we go, new new new stuff!

Nu är det snart bara 24 timmar kvar av 2009, skööööönt!

Ciao


FABness or comfort?

Fast vad är det mig och frysa? Jag kan inte komma ihåg att jag frusit såhär mycket...ever! Dock kanske jag ska vara ärlig och säga att kläderna jag har inte är de varmaste, och jackan inte är supertjock...men annars då? Vart jag än är har jag en konstant frys-känsla...Nej jag lovar dyrt och heligt att nästa år ska jag packa på mig tio par strumpor, fem par byxor och ULL-tröjor deluxe. Skita i att vara FAB men iaf vara VARM. Nyårslöfte nr 45 får det bli. Ja, jag är ju liten galen i att sätta upp nya löften, men sen är jag ju också en sådan person som tänker "på måndag börjar nya livet", så den personligheten har la lite av en fixidé på att börja om på nytt och vilken är inte den ultimata dagen om inte nyårsafton!

Men jag måste sluuuta frysa. Ska se om jag hittar varma plagg i GG...eller det kanske kan vänta tills jag kommer hem, efter att jag beställt och köpt allt det andra...eller egentligen så kom vi ju faktiskt på att frysa tog bort aptit, brände kalorier och gör att man sover bättre(eller hur) så då e d lika bra att jag fryser fram tills april=) Ja det får nästan bli så, FABness går före komfort...FABness...är det ett ord? Om inte så är det mitt nya ord inför 2010. Fick höra igår att whatever hade han hört så många ggr från mig att han assoicated that word with me. Då är FABness lite roligare, dont ya think!?

Nu ska jag bege mig om sådär en 20 minuter, först ett "möte" och sen jobb tills ikväll. Längtar ihjäl mig till kl 14.20 imorn för då lyfter planet och då kommer jag allt närmre mina musketörer, allt närmre 2010(obviously) och allt mycket närmare a whole lotta fun=)

Ciao

Ps. Jag måste göra om bloggen nästa år, vilken färg förutom rosa kan jag ha tro?? Och headern, måste ju vara FAB som jag, ideas?=)

2 days to go

Jamen jag tänkte ju inte på det A, men ingen mat och bara bad gör mig smalare än smalast, här ska inte höjas någon värme, like ever=) Skaffa mig ett hopprep som gör att jag får upp värmen kanske=)

Jag måste varit redigt trött imorse, jag kom iväg tidigare än jag brukar och var redan på t-centralen vid kvart över sex. Så är givetvis alla tåg försenade pga växelfel. Köpte mig en pressbyrånkaffe och gick långsamt mot perrongen..men då står tåget där och jag kastar mig på det och sjunker ner i sätet och klappar mig själv på axeln. Tåget mot Märsta var ju tydligen inte sent....eller vänta, står det Märsta...nej det står ju BÅLSTA! Sanna studsar upp och kastar sig ut genom dörrarna innan de slår igen och tåget för henne åt helt fel håll.....

2 dagar kvar av 2009. Lovely. 2 bra dagar om jag får säga så. Jobb och packning och sen hänga på flygplats på torsdag och sen få komma till ett nytt land, nya städer! Lovely, det kan inte bli bättre nu. Nej det kan nog inte det.

Ciao

och efter regnet kommer solen igen...

fööööööör visst fasiken fanns min bokning där och ikväll kan jag checka in! Lovely!!
Imorgonbitti har jag ett möte, får se hur det går...sen är det bara en liten dag kvar sen kommer jag EMELIE!!!!

Ciao


Inget solsken utan lite regn!

Man ska aldrig ropa hej förrän man kommit över bäcken...här sitter jag och deklarerar hur bra livet är och då skrattar världens makter och tänker nähä du flicka lilla, lyckliga ska vi inte vara på denna jord, iaf inte en längre tid:
- Lägenheten är ftf sjukt kall och hyresvärden är out of town och kan inte fixa. Vilket gör att jag fryser konstant, tappar aptiten och orken att göra saker och ligger platt i badkaret och värmer mig.
- Fick ett sjukt konstigt sms igår som kan tolkas hur som men retarded och kanske inte jätteroligt var det.
- Jag höll nääääästan på att missa flyget i söndags pga att jag litade på någon annans ord om tider och tog lite lätt på vilken tid det var flyget gick(vilket jag normalt aldrig gör, börjar jag tappa stinget?)
- Värst av allt är dock att jag inte kan checka in online på ryanair för de kan inte hitta min bokning till Emelie i Glasgow. Och jag dör bokstavligen talat om det inte finns någon bokning....

Oh well, det behövs väl lite motgångar för att man ska uppskatta de ljusare stunderna eller något, försöker intala mig själv det...Nu ska jag sätta mig i telefonkö till flyggrejset, LYCKA MOI TILL!

Ciao

4 dagar kvar av 2009

Sitter här igen i mitt crib i soffan och tittar mig runtomkring. Ljus är tända, alla julklappar är uppackade och allt annat jag tog med mig upp från vistelsen i Båstad är spridda där de får plats. Precis kommit hem från en superbt god middag med S och bf. Jag är lycklig och så jäkla tillfreds med mitt liv. Aldrig trodde jag året skulle sluta som det gjorde med så många underbara saker som hänt! Tack vare allt detta kommer 2010 bli än bättre, det kommer det bli det mest superba året to date, det ska jag se till!

Nu är det bara tre dagar tills jag och J styr kosan mot skottländska slätter och kastar bort 2009 och hoppar in i nästa årtionde. Det gör vi på bästa sätt med E och hennes mystiska vänner i en ny stad! Jag längtar!

Men först ska jag fixa alla småärenden som linser, hyra, telefon,försäkring, träningskort och allt sånt som ska vara klart inför januari. Julen har varit helt jäkla underbar och vistelsen i Skåne var sådär perfekt kort men tillräckligt lång!

Hoppas ni hade en superb jul ni med!

Ciao

Post Jul

Goder afton. Vilken bra vistelse jag haft i Skåne/Halland! Fina julklappar, god julmat, roliga spelkvällar och en helt otroligt rolig avslutning på Pepes igårkväll! Jag är så nöjd med dessa två sista månaderna av detta året, det bästa på många år! Jag mår så bra och jag riktigt längtar tillbaka till mitt nya hem i Stockholm!

Nu är det fyra dagar tills jag åker till Glasgow och det längtar jag allra allra mest till just nu! Nyårsklänningen är utsedd, och jag längtar så efter min lilla Browni! Hon ska med hem i väskan, hon vet bara inte om det än=)

Ikväll blir det lasagne, film och inredningsplanering av min lgh med mor!

Ciao

Kändisspotting again!

Caroline Hofberg släppte en bok Italia Amore som var plagiat på en bok av en Bo...så den drogs tillbaka...dumma kvinna! A- Det var så himla roligt att du kom, att du vågade dig ut på balkongen of terror OCH att du ställde akwarda frågor till mina stackars gäster hahahaha=)

Igår när jag kämpade mig fram i julruschen och typ hade gett upp så fick jag något som gjorde att jag inte gav upp. Tåget stannade på Karlaplan och utanför tågdörren stod en man. Med knallröd halsduk och ett snett leende. Med ens var jag tvungen att fortsätta kämpa för den perfekt julklappen. Jag menar vem är inte JUL personifierad om inte Arne Weise!

Ciao

Helveteskväll

Vilken kväll jag haft!
Eftersom alla tåg-människor blir lika förvånade och handikappade varje år det kommer snö så stod pendeltågen stilla och jag förfrös fötterna på perrongen under den halvtimmen jag fick vänta extra på tåget från jobbet. Väl i stan kastade jag mig in i bokhandeln. Inte hade dem boken jag ville ha. Nästa låg fem hundra meter. Nope. Nästa tre stopp bort. Nope. Nästa fem stopp bort. Där upplyser dem FINALLY att boken dragits tillbaka pga PLAGIAT! Varför sade dem inte de i den första affären, nötter. Tar mig tillbaka till tunnelbanan för att upptäcka att det inte går några tåg till mitt stopp. Bestämmer mig för att ta ICA på vägen och börjar gå hemåt. Det är -12 grader. Jag irrar bort mig på Östermalmstorg och går en kvart innan jag får ta mig tillbaka till tunnelbanan. Åker hemåt och kommer in till en iskall lgh. Alltså har det ftf inte fixat värmen. Nu går värmefläkten för fullt, hey Im not payin for it....

Hade det inte varit för att denna kvinna plagierat en annans bok så hade aldrig något av detta hänt. Lömska, ljugande lilla kvinna, att du inte kunde komma på en kokbok av dig själv. Nu får jag ge mig ut imorn igen för att leta fler julklappar. Och Telenor då? Lovade mig en Iphone innan jul, inte fan har den dykt upp och imorn ska pojken i affären få veta vad jag tycker och tänker. MUPPFAN.

Ingen bra kväll, sista dagen imorn innan jag packar mig hem te Båstad, det måste bli bättre imorn.

Over and out!

Ciao

Morningobservations

Varje morgon med 06.22 tåget från Gärdet kliver det på en man. Han har bally-skor, svarta byxor, blå jacka och svart bredhättad hatt. Oftast Louis Vuittonväska men var fjärde dag en ICA-kasse. Han står på fel sida i rulltrappan, går långsamt mot pendeln och tittar allti över kanten på sina stora svarta glasögon. Han tar samma pendeltåg som jag. Lika mystisk varje morgon.

Idag stod det en ung kille på T-centralen. Svart hår, mascara och svartklädd. I händerna höll han en stor skylt:
"Nu är jag så jävla trött på att vara arbetslös! Jag gör vad som helst, vilket jobb som helst. Ge mig en tidig julklapp och anställ mig! 0700 00 00 00(tog givetvis inte det rätta numret=)

Stackaren.


Om man jämför alla människor sm åker tunnelbana så är Sthlmarna de som är mest rofyllda och chill på morgnarna. ALLA läser metro, sitter lugnt och snällt på sina platser. I Paris läste INGEN tidning på morgonen, mest stod de och sov typ. I London var det inte heller någon som läste tidning, utan mer som parisarna så sov dem eller stirrade ut i mörkret utanför fönstret. Dock när man kommer av tågen så är sthlmarna mest stressade och springer febrilt för att hinna med sina tåg. Det gör INTE fransmännen då det kommer nya tåg var femte sekund, vilket det ju inte gör här.

Det är roligt att inspektera folk och hur alla beter sig...kanske man skulle ge sig på en kurs i beteendevetenskap..eller så räcker det med att observera och göra sina egna amatöranalyser=)

Ciao


Urk

Uääää Brittan, en bra anledning till att INTE ha vita sockar, like ever.
Många kändisar som dött detta året,ännu en idag (Brittany Murphy) jag säger det igen, 2009 har inte varit något bra år.
Två veckor kvar, this year gotta end. Now.

Ciao

2009

Sååå 2009 alltså. 11 dagar kvar av året.

Hemkommen från San Diego. Så började året. Sen var det inte så roliga månader, inget att vara glad för förräns jag fick jobb i april. Jag fick dock gå på lite intervjuer och FICK jobb på pakistans ambassad vilket jag tacka nej till... Roligt som tusan hade jag på TB trots weird kollega. Sommaren var rolig men mycket mycket jobb och sen var jag tillbaka i arbetslöshetsträsket, encore une fois.
Vad som lyfte då var Paris-vistelsen och Amsterdam. Samt att jag tog bort lite kilo. Bästa jag gjort. Like ever.

Sen när jag nu fick jobb i Sthlm så var det som att vända på ett blad. Svart blev vitt. Det har varit de allra bästa fem veckorna sen 2008. Jag kan inte säga att jag kommer komma ihåg 2009, jag vill det inte ens, ett skitår måste jag säga förutom då två saker. Dessa två saker gör att 2010 kommer bli ett skitbra år, jag känner det enda in i hjärtat hur hela jag förändrats iom nytt jobb, viktminskning, ny miljö och eget hem. Jag är som en ny människa och jag ÄLSKAR DET. SÅ JÄVLA MYCKET. Jag trivs så himla mycket med livet att det är oförskämt!=)

Så om elva dagar när jag sitter med mina två älskade flickor i Glasgow med champagne och tar steget in i 2010 så kommer jag glömma allt vad 00-talet heter, 2009 glömmer jag fortare än kvickt och ser bara framåt med alla planer, idéer och saker som ska göras,hända, fixas, gå igenom.

Höjdpunkter 2009

- Paris
- Amsterdam
- Sommarjobbet
- Viktminskning
- Flytten te Sthlm
- Jobbet
- Eget hem
- Glasgow

Jag känner mig som en helt ny människa och därför har jag bestämt mig för att detta nya år som kommer ska bli ett startår för massa nytt and only new. Don´t look back in anger sa ngn person om jag inte minns fel och det gör jag inte, ngt gott kom ur 2009 men let´s just NEVER mention that year again. För det var ju också då MJ dog, vilket fortfarande makes me sad. A lot.

Kvar är att fira jul vilket jag hoppas blir mysigt, sen blir det jobb och sen Glasgow!!! Bättre sätt att av sluta året och börja det nya does not exist.

So there u have it. Mina conclusioner av 2009. Vad jag hoppas på för 2010, vad jag är glad för hände under 2009, vad jag är mindre glad för. Nu ser vi framåt!

Ciao

Saturday party!

Klockan är 04.10 och jag har precis lagt in en omgång tvätt i maskinen. Sista gästen gick för en stund sedan och jag tänkte what the heck, varför inte tvätt direkt nu och kunna gå och lägga sig sen och sova ist för att sova en minikort stund och sen hoppa upp igen?
Kvällen var supermysig med härliga vänner och gott tilltugg a la Sanna.

Perfekt avslutning på fem härliga,galna,roliga och spännande veckor i Estocolmo!

Nu ska jag vänta ut tvätten, sen blir det sovedags. The wire-maraton, clementin-dag och stanna inne i lyan-dag väntar imorn. Men ni måste ju se mitt snajsiga halsband, very beyonceish, me lajki!


Enjoy fjärde advent y´all!

Ciao

Friday nite bliss

Har haft en sjuhelsikes mysig kväll. Gott tilltugg, hettande skumbad, planering av nyår med mina musketörer, städning av lägenhet med triljoner ljus tända och inslagning av paket. Läste om allt som hänt under 00-talet i Metro och det som fortfarande griper mig, som ger mig konstiga känslor i hela kroppen är MJs bortgång. Det känns så sorgligt och tragiskt. Still.

Nu väntar en lång natts sömn, följt av en lika lång sovmorgon där man ligger kvar och dagdrömmer och låter ens varelse vila. För imorgon blir det (IGEN) stan för en hel del inhandlade inför kvällens bestyr. Min första bjudning i det nya cribet, med härligt folk följt av utgång. Jag räknar kallt med att det blir en lång utgång då jag har tvättid kl sju söndagmorgon och planerar INTE att sova emellan, för då kommer jag aldrig upp.

Ciao

Trötter+ Butter with a mix of Glader equals MOI

Jag.är.så.trött. På grund av julfesten, på grund av hela veckans alla hittepå, på grund av fem stressiga veckor för själen,hjärtat och kroppen. Mer sprit under dessa veckor än hela resterande året. Mer tidiga morgnar och sena kvällar än innan. Mindre träning(obefintlig), massor att fixa, och kylan, den isbitande kylan jag inte kommer ihåg att vi haft innan, trots att Sverige är kaaaaallllllt. Men sen har jag ett förträffligt glömma-minne=)

Ikväll är det iaf stopp. Ikväll blir det sushi, dator, ljus, ommöblering av lgh, mjukisbyxor, städning och Chris Brown(ääääälskar hans nya skiva) och inpackning av varje kroppsdel som behöver inpackning. För imorgon är det ju inflyttningsmingel at my place.

Och det är också något väldigt intressant. Jag skickade ut inbjudningar på FB. Till typ 20 pers. Har fått svar av de flesta. Men sen är där 3 personer varav jag jobbar med två av dem. Ingen av dem har sagt ett ljud om det. Inte svarat eller något. Den tredje fick ett påminnelse-sms och inget svar. Är inte det extremt ohyfsat och konstigt beteende? (A- menar inte dig, in case du kanske för en millisekund kände att det kanske var du=) Det enda man behöver göra är att logga in på FB, skriva ja eller nej and then its over....Difficult? I think not. Oh well, inga fler inbjudningar där inte=) Men sen har jag ju märkt att OSA är något många inte förstår vad betyder...inte lätt=)

Nu ska jag inte bittra ner mig, det är en lovely fredag, jag slutar om tre timmar och ska fixa massa ärenden och kanske kanske köpa en ny jacka, fin som snus(mormors favorituttryck) blir jag då antagligen!

Ciao

Computer says : Error

Hela kontorets system ligger nere. Det är snökaos utanför. Jag tror systemet har saboterats av någon så att vi alla kan packa ihop oss och åka till festen tidigare. Mycket möjligt.... Så sålänge sitter man här och blicka ut på snön och jag funderar hur i helskotta jag ska överleva i högklackade,öppna skor med trådtunna strumpbyxor och kort klänning? -8 grader visar mätaren. Men vill vi vara fina får man ju som alla vet lida extrem pina.

Jag har en sak jag ska göra i jul och det är att sova extremt mycket. Varför jag gick upp sju varje morgon när jag var arbetslös förstår jag inte nu. Varför sov jag inte? Typ hela tiden? Så sova står högst på önskelistan över att få göra. Glöm julmat (dock inte klapparna, de kommer på en andra plats) och att umgås, sova is the shit. Förbereda mig för juldagens galej samt nyårsresan, halleda vad jag längtar tills de tre musketörerna ska göra Glasgow osäkert! Lovelish!

Ciao

JULFEST!

Naglar är lackade,BUSat mig, outfiten klar, allt nedpackat, julfest efter jobbet imorn!! Fun fun fun!
Var och såg The Informant innan ikväll och a very good movie indeed! Jag slaggade in någon sekund men inte för att filmen var tråkig utan för att jag e så fruktansvärt trött hela hela tiden. Imorgon får jag sovmorgon till sju, iom julfest och allt, vill ju inte sova mig igenom den precis=)

Hoppas ni får en härlig sista helg innan julen!

Ciao

I-landsproblem deluxe

Mina I-landsproblem:

- Itunes känner inte av Iphonen och kan därför inte ladda över all ny musik jag fått hem.
- Har inget ljud på tvn.
- Varmvattnet i duschen blir inte varmt tillräckligt snabbt och jag får vänta i det iskalla badrummet
- Trots att jag fått värme i lyan så är det ftf ganska kallt och värmefläkten jobbar för fullt.
- MSN fungerar oftast inte och inte ens en data-kille kunde hitta vad felet var...
- Det står pepparkaksburkar ÖVERALLT på jobbet och frestar en.
- Jag har inga fler serier att se då det är uppehåll för jul.
- Mina kokplattor tar för evigt att komma igång.

Dessa problem tornade upp sig igårmorse och kan säkerligen ha varit en av anledningarna till att humöret sjönk. Men när jag kom hem igår efter att ha jobbat, hittat klänning för julfest, så satte jag på datorn. Vips så fungerade MSN, vips kände Itunes av Iphonen, vips blev vattnet varmt i duschen, vips var det varmt i lyan, vips hittade jag en ny serie! Dock tar kokplattorna lik förbaskat lång tid och jag tror ftf inte där finns något ljud på tvn. MEN 5 av 8 I-landsproblem borta, ja då får man inte klaga, right?

Jag har satt köpstopp fram tills den 28 dec men det gäller from imorgon. Har hittat sovshorts och skärp som jag måste ha, så det så!

Ciao

Nästnäst sista veckan på året...

Har haft två sjukt-dåligt-humör-dagar pga ja we all know why, men såhär har dagarna varit:



Fresh fruit får vi till jobbet varannan morgon, mums!



06.15 imorse..på väg te jobbet...



17.10 idag...på väg hem från jobbet..



Det är bara att erkänna att jag kan inte inreda. Jag måste få hjälp. Tills dess får det spreta med olika färger och hemsk soffärg får döljas med svart men här ser ni iaf en bit av lyan=) Och nej tavlorna e INTE mina!



Här även fått upp en tacky kula inköpt på IKEA, mest för att få lite julkänsla...



Provat klänningar i varenda eviga affär för att hitta ngt till julfesten...Merdeeeeee e det enda ord jag har använt till allt jag provat...

Nu har jag hittat klänning, förhoppningsvis är dåliga-humöret bortblåst imorgon och jag ska bekanta mig mer med mitt span på jobbet. Japp we made contact today, story develops....=)

Hade väldigt många läsare idag, hade varit himla roligt om ni lämnade en kommentar och berättade vem ni är, nyfiken på vilka som gluttar in här=) Om ni vill annars fortsätt bara läs!

Nighty night!





























Panikus Teodorakus

Idag när jag strövade runt på Ikea såg jag tavlan som jag köpte i februari som jag väntar upp i lgh i januari. Den föreställer Paris. Och världens klump spred sig i magen. Här håller jag på att rota mig, i en lägenhet i Sthlm. Samlar på mig saker för att stanna här. Panik stavas klumpen. Tänk om jag aldrig får bo i Paris mer? Tänk om jag aldrig mer får bo utomlands, aldrig mer får ge mig av? Mitt sällskap såg nog paniken i ögonen för han lugnade med att " du är ju bara 26, det är ju inte så att du MÅSTE bo i Sthlm för resten av livet" "Du kan ju sticka när du vill ÄVEN om du nu har lägenhet och jobb här?"

Det är ju sant såklart. Det är ju bara det att jag alltid varit en fri fågel att bege mig när och hur somhelst och det kanske blir lite mer komplicerat nu men inte omöjligt...som han så fint poängterade ut så har jag ingen familj eller så att ta hänsyn till så jag kan fortfarande köra mitt race...så jag fortsatte sedan ivrigt att plocka på mig kuddöverdrag, tandborstehållare, handdukar, ljus och kuddar. Ni ska få se bilder sen men jag är inte redigt nöjd än så manana manana=)

Dags för en ny vecka, nu måste jag hitta THE dress till julfesten, samt inhandla en julklapp å pappas vägnar. Fixa det sista med lyan innan invigningsminglet på lördag. Bara en och en halv vecka kvar innan det bär av till B-town!

Ciao

Lucia

Lucia i all sin glans, vad vore livet om inte IKEA fanns?
Yes, dit ska jag idag! Sitter just nu och klurar på vad jag egentligen behöver, i vilka färger und so weiter...

Gårdagskvällen var superb, drinks på Hotellet, sen middag på Jensens Böfhus följt av film i lyan, a grejt time indeed!
Det blir nog inget luciatåg för mig idag, kanske om de vandrar på Ikea men annars, nope dont think so. Jag får fira min lucia med en lussekatt kanske....

Hur firar ni lucia? A- du visade mackedonkarna hur ett äkta luciatåg ska se ut hoppas jag?=)

Ciao

Idag har jag

sett Will Smith på Skavlan, I love that man!
lördagsmyst med gottis när jag sökte jobb och kollade serier. Mums!
hittat klänningen jag vill ha i jul. Den Beyonce har på sig, tror ni den kommer från H&M?=)
hittat outfiten jag vill ha ikväll.

också gjort den grönsakssoppa jag skrev om innan, städat, tänt doftljus och tittat ut genom fönstret på snön och njutit av att vara där jag är, i denna sekund, right here right now, gotta love it=)

Ciao

Hokus Pokus!


Igår efter jobbet dansade jag ner till Östermalmstorg där jag mötte upp två fabulösa flickor och en fab man för AW på ett ställe som hette vassa eggen. Efteråt tog jag mig och A till en bar vid Karlaplan där vi skulle få se trolleri! Spännande kan man tycka! And it was! Iaf de två sista trollkarlarna, de två första, nooot so good=)

Idag har jag vaknat efter en superb natts sömn, solen lyser, jag ska strax söka lite jobb, göra grönsaksoppa som matlådor och sen inhandla en baddräkt så jag kan åka och simma med S, första träningspasset på en månad!

Ikväll blir det drinkar med F, vad händer för er my darrlings?

Ciao

Veckoslut

Lite julpynt har jag fått till minsann!



Igår blev det glögg och lussekatter hos A och fy katsingen vad det är roligt att åka dit och diskutera med dessa lovely ladies. Allt vad vi kan komma alltså. Som hur man ser till att bli smal. Till varje pris. Som att plocka ut njurar. Lungor. Revben. Dem väger ju faktiskt en del mihihi=)

Veckan går mot sitt sluss och alla julklappar är inköpta utom en. Även julklappar till mig själv. Som jag öppnar i förskott=) Jag har en superbra hyresvärd som fixat med alla saker i lyan och nu känns det mer och mer som mitt hem. Det blir nog en tripp till IKEA på söndag igen, its hella fun att hänga där när man får inreda ett hem man vet man ska ha long term=) Aldrig tyckt det var roligt förr men nu OBOY!

Jag har dragits med en "fläskläpp" denna veckan och nu när helgen närmar sig måste den försvinna.

U see? Jag har gått och gömt "den" i halsduken hela veckan, skyllt på att det är kallt=) Har ju trots allt ett span på jobbet och måste se "representabel" ut=)

Nu är mitt stora problem vad jag ska ha på mig på julfesten om exakt en vecka. Jag tänker vinrött och klänning, anyone som har tips?

Ciao

Gone from the net

Mon Dieu, jag är pank. Rien de rien på kontot. OCH fem julklappar kvar att inhandla, betala internet OCH klänning till julfesten nästa vecka. Äter inget annat än frukten på jobbet ( savin money=) 2 veckor kvar innan julafton och avfärd mot B-town. Gäller att snåla på alla sätt och vis dessa veckor...=)

Nu har jag snart levt Sthlms-liv i en månad och det kunde fasiken i mig inte vara bättre! Jag har varit bakfull mer dessa veckor än jag ngnsin tidigare under så kort tid(vilket betyder att jag varit ute och haft sjuhelvetes skoj), träffat så många roliga människor, gått och blivit infatuated with a bartender, cute is THE word, skaffat mig en supermysig lägenhet och en inkomst. 2010 kommer bli ett sjuhelvetes år, I just know it!

Nu blir det att klura på 2009-årslista, har ju gjort en varje år så även detta år, ikväll får jag äntligen internet till lyan, YAY!

Ciao

Revealed!!

Idag klockan tre hämtade jag upp....nycklar till min nya lya!! Yes! Min egna 25kvm lägenhet på Gärdet, hutlöst dyr men jättesöt och grym potential att bli den bästa lyan ever! Imorgon tar jag mitt pick och pack och lämnar Gullmarsplan för nya marker, LOVELISH!! Min första egna lägenhet. Jag har bott inneboende, bott i korridor, hos mina föräldrar och sovit på soffor men nu ÄNTLIGEN blir det mitt första allra egna CRIB!

När jag lämnar placet och går mot tunnelbanan, snackandes i telefönen, möter jag en kille som stoppar mig och tittar igenkännande...då visar det sig att det är en gammal kompis som jag brukade hänga med i Båstad på somrarna! Han bor två hus bort!! Hur jäkla härligt är nu inte det? Snygg som få var han också, så ifall han läser detta någon gång så vet du att jag tänkte det haha=) Redan en ny(gammal)homie i mina hoods!

Helgen ska jag spendera med att inreda nya lyan, det finns möbler som jag ska ha sålänge men successivt tar jag över med mina egna saker, underbart! Säger som amerikanska tjejer säger varannan mening IM SO SUPER EXCITED!

Nu är det dags för JulAW hos en barndomskompis och hennes BF. Underbar fredag har det varit, kan bara avslutas med glögg, peppisar, lussekatter och trevligt sällis!

Ha en superhelt y´all!

Ciao

En hemlis...

Varje dag när jag kommer till jobbet så går jag till en toalett och tar en "dagens bild". På så sätt har jag outfits redo ifall jag står och famlar på morgonen och undrar vad tusan jag ska ha på mig,hehe, retarded? Maybe, Fun? U damn straight it is=) Inga modebilder här inte no no, utan bara spara-fem-min-på-morgonen-rutin=)

Idag kom kylan på redigt och jag kastade mig ut på stan och inhandlade varma varma varma kläder, mössa,vantar och halsduk. Har även lite andra glada nyheter men det får ni veta mer om imorgon=)

Rihannas nya album blir bättre och bättre varje gång jag lyssnar, Me lajk!

Ciao

Clearin up a few little things=)

Okej okej det bidde visst lite missförstånd i förra inlägget. J as in Jenny som fick sin flight inställd. Killen as in bartendern på placet vi var på. En annan J är en kille jag dejtat men som det nog inte blir mer med. Sådär, fick lite meddelanden på olika håll med tolkningar så tänkte bäst jag clearar rumorna=)=)

Ännu en dag till ända och jag har kollat lgh(BIG NONO), satt igång tvätten åt mig och S och köpt goda soppor te lunch imorn! Nu återstår bara att värma upp mig(nu jäklar i havet har det blivit kallt) och bädda ner mig, måste få mer än tre timmars sömn inatt.

Ciao

RSS 2.0