Saknad


Jag vet inte varför jag blir så illa berörd av en människas död. Vissa viftar mest bort okändas död men....det tar mig ganska hårt. När Air France flyget störtade tänkte jag rätt mycket på dem som förolyckades och tänkte på deras familjer. Nu när MJ gått bort är det mest det mina tankar kretsar kring. Såhär fyra dagar senare tycker jag det fortfarande att det är overkligt. Allt har en mening brukar jag tro så kanske även i detta fallet...men det känns ...så ... tråkigt...

Jag antar att när allt lägger sig, när han inte längre är hot stuff på nyheterna att jag inte tänker på det lika mycket. Fast nej, det tror jag faktiskt ändå inte. Som det superfan jag en gång var så finns han alltid kvar.

Nu har jag fem dagar kvar av min 19-dagars i rad jobb. På fredag blir det galej, stort galej. Sen frukost ute i Båstad med J och kanske lite H-town, snajsigt, längtar vi till.

Ciao

Sunday Delight!

Efter en underbar kväll på Hamnkrogen i B-town, med vin och härligt sällskap masade jag mig upp imorse för frukost i solen på kafé med mormor och kusin. Nu sitter jag på jobbet och har två timmar kvar. Det är en härlig söndag och simning hägrar i eftermiddag, man blir både brun och får träning, snajsigt ändå.
Imorgon börjar en låååång vecka, jobbar hela veckan såklart fram till lördag men det är långa långa dagar men förhoppningsvis är det mycket folk som underhåller! Då går det fort fort och man har roligt. Ser fram emot fredagens fest med lördagens sovmorgon och häng med vän, det känns som evigheter sen man var ledig... J- frukost och shopping på lördag i H-town kanske?

Ha en underbar söndag, det ska jag ha!=)

Ciao

De som..

... inte känt mig så länge vet kanske inte att jag var ett obsessed MJ- fan anno 97. Precis efter att han varit här det året och uppträtt upptäckte jag hans storhet. Jag köpte allt om honom, såg alla intervjuer, videos, filmer med honom och kunde inte få nog av det. Jag lärde mig de flesta danser till musiken och jag var nog faktiskt lite kär i honom där några år. Sen kom det nya saker mellan oss, typ Brittan=) och sådär men jag har alltid sedan dess varit ett riktigt riktigt stort fan. För några dagar sedan gjorde jag mig av med VHS-band fulla av hans intervjuer och videos dock har jag kvar posters, och annat.  Jag tycker det är skitledsamt att han inte fick vara kvar längre, även om han de senaste åren inte varit så aktiv och allmänt setts som en weirdo så var han och kommer alltid vara en en extremt superb sångare med galna moves.


S

Tribute to MJ



Jag fattar det fortfarande inte.

Ett år sedan...

För exakt ett år sedan hade jag min 25-års fest. En underbar fest med de roligaste och coolaste människorna jag känner! Det var helt perfektus! Dagen efter åkte jag till San Diego. Imorgon skulle jag faktiskt ha åkt till Korsika om jag inte tackat nej till det jobbet. Så då hade det blivit samma visa igen. Lämna Båstad mitt i sommaren. Så vad har då hänt under detta år egentligen?
- Bott i San Diego, avslutat min utbildning. WOMP!
- Tackat nej till två jobb i finanskris hehe, för att sen få jobb på TB här där jag har så roligt så.
 - Gått på arbetsintervjuer där jag lärt mig mycket om mig själv och intervjutekniker.
- Varit i Tyskland, Stockholm och nästan i Glasgow...jag hade iaf en biljett=)
Så mycket mer har la inte hänt, jag är bara ett år äldre, och ett år visare skulle jag nog säga. Under året har jag också lärt känna extremt roliga människor, snajsigt.

Dock är det ju en extremt ledsam dag, denna "årsdag" då MJ har lämnat oss och jorden, jag tycker det är så himla himla trist, han kanske var lite knepig men var det någon som kunde sjunga, dansa och underhålla, så var det han, no one beats him at that. Har lyssnat på hans musik hela morgonen, det bästa bäst man kan minnas honom på.

Ciao

MJ

Jag tyckte det var himla trist och hemskt när Heath Ledger gick bort, Men Michael Jackson! Jag är faktiskt stum, han var min stora idol från -97 och har gillat honom sen dess om än med mindre mått. Jag fick mess från en barndomsvän på morgon där hon ville berätta vad som hänt för hon visste hur galen jag var i MJ förr. Det känns helt galet konstigt, att man kan bli ledsen över att en person du aldrig träffat gått bort. Borta, vid 50 års ålder. Känns helt overkligt. Galet overkligt. Men musiken finns alltid kvar och det är vad jag ska lyssna på hela dagen, Man in the Mirror, Black and White och U are not alone. På Repat.

(lånad från en unofficial MJ website)
R.I.P

Jag är faktiskt ledsnare än vad jag trodde imorse, det är inte rättvist att han ska gå bort så tidigt. Det är det fan inte.

S

Turisten

Ååååh vad jag läääääääääängtar till klockan sex imorgonkväll. Det är semifinal i fotboll och en jobbvecka är över. Dock ska jag ju jobba hela helgen men ändå, fredagar är ändå fredagar=) Detta är lätt det roligaste sommarjobbet jag någonsin haft, från det att jag kommer till jobbet tills jag går hem mår jag förträffligt och det är någon form av detta jag ska syssla med later on. Jag har sagt det innan and I say it again. Nåväl, om två veckor blir det som sagt roadtrip, nu är det spikat. Ska plocka ihop lite info till resan, det ska bli dejligt, redigt snajsigt! Ett härligt brejk i jobbet och att för en gångs skull denna sommar vara turisten.

Imorse tog jag mig en promenad runt hela Båstad, härligt soligt i denna härliga by, som min kära kusin och mormor sa igår, det kan inte bli finare i en liten by. Imorgon blir det simning igen. Fajtas med pensionärerna som tar upp all plats som finns i bassängen...

Ciao

Smultronställe!

Sommarpratarna har startat. Har Ingvar Kamprad i öronen. Han är ledsen för att folk säger att han är en skattesmitare. Stackaren, låt gubben vara i fred, fatta att han satt Sverige på kartan i hela världen. Tack vare honom kommer man åt Marabouchoklad när man sitter i u name the country! Sen blir det att härnäst lyssna till vad Tomas Ledin och Malin Åkerman har att säga.

En av mina vänner fick jobb idag, heja heja, det ger hopp om framtiden! Kanske ändå....Kanske blir det seriöst jobb i september, än finns det önskan om det såklart, även om det hade varit snajsigt att dra iväg ngnstans igen...
Idag har det varit San Diego-varmt, hur underbart är inte det? Tror ni det håller i sig till helgen då jag också kan få några soltimmar?

Roadtripen prellybokad nästa torsdag, tips på smultronställen i Skaune please!

Ciao

Ja got..

....damn det ska jag göra, stå över det alltså. It´s just not how I roll, eller hur=)
Jordgubbar i all sin glans, tänk vad hemskt om de inte på sommaren fanns! The poet in me, yes sir!
Det är rent ut sagt skitvarmt idag, härligt för turisterna stannar på stranden äääääända fram till fem i fem och då hinner vi stänga innan de dräller in här hehe. Lovely. Ikväll gästar Pras från Fugees Pepes Bodega, snajsigt. Tillsammans med Dede Lopez. Coolt.
En timme kvar innan spinning,

tjarrå

V.26 and counting..

Jag börjar ana att det pågår mobbing på mitt jobb and Im the victim...Det är inte ett dugg roligt och hade det inte varit för att jag ska lämna skitmänniskorna så hade jag nog sett till att rätta till detta. Men jag tror det kommer ändras alldeles alldeles snart då nya personer kommer in i bilden som inte heller verkar gillar the M.O.B.B...and Ill be watchin from the sideline without helping=)

Patrick Ekwall stod vid köpmansgatan idag och väntade på skjuts till U21-matchen, sköön syn. Det väller in turister i B-town, roligt för moi och mitt jobb. Jag var på Englands match igår, Mancienne är coolaste spelaren, lätt. Framtidsplaner kokas, wunderschön. J & Jag ska på roadtrip i Skåne, härligt oväntat.

Ciao

Skitdagen snart över

Även om humöret varit skit så har dagen i sig inte varit så kass, snabb vända på jobbet, simning, matlådefix och precis sökt ett jobb jag faktiskt skulle vilja ha, i en stad där jag vill bo. Har kommit på mig själv med att ibland söka jobb på konstiga platser, eller jobb med konstiga titlar. Sen får jag respons på min CV och helt plötsligt inser jag ju att jag inte vill bo i Bålsta eller att jag inte alls vill jobba som kock...hehe. Så från och med nu tänker jag bara söka jobb som jag vill ha, i städer jag kan tänka mig bo i. Du har inte valmöjligheten tycker många, nej egentligen har jag inte det. Men hellre ett skitjobb i en bra stad än ett roligt jobb i en skithåla, säger jag då. Iaf tills krisen går över och jobben börjar komma.

Nu får det bli städning av rum, hårinpackning, kvällsmad och en film- The Reader eller Bride Wars...fast Änglar och Demoner låter lockande med...


Ciao

Ilsk som faen

Ni vet en sådan där dag då allt bara känns skit skit skit skit? Japp I´m havin one of those days. Stackars päron får ta emot min ilska så tur är att jag ska jobba några timmar nu och sen simma och sen försvinna in på mitt rum och vara ensam med ilskan. Men varför är jag arg och irriterad då? Jo, jag satte mig och så skrev jag en lista över alla orättvisor som jag nu upplever,haha. Den blev en lång lista men det kändes bra att konkret veta varför humöret  är som det är. Nåväl, kanske är det inte allt det som står på listan, kanske det bara är trötthet.....

Nåväl, imorgon blir det U21-landslagsmatch mellan England och Tyskland, skoj! Vecka 26 på året! 9 veckor kvar på TB,


Ciao 

Midsommardagen

Mycket nytt och mycket bra idag. Såg filmen Taken- superbra film men irriterad och arg var jag efteråt. Trafficking är filmens ämne och det gör mig så sjukt arg att det finns människor som gör såhär mot unga tjejer. Helt.jävla.galet. Men sjukt spännande film. Sen började jag följa en ny serie- RoyalPains- om en läkare for the richies....helt okej tidsfördriv=)
Snappat upp massa ny musik också, bäst är två låtar med Kanye West. Ska sätta mig och ta hem sommarpratarna nu, idag var det Ingvar Kamprad som startade sommarens snackare. Intressant. Slö lördag efter FAB midsommarafton.

Imorgon, back to work och simning and the usuals!

Ciao

Midsommarlängtan

Jag har glömt hur mysigt det är med att planera och fixa små fester. Snart ska jag iväg och handla med M inför kvällen. Sen blir det hem och soffläge framför fotbollen. Därefter är det dags att sätta på midsommarstassen(party eller sommarstass är frågan..) för att sen korka upp vinet och käka gott, längtar faktiskt redigt! Dock är det jobb fyra timmar imorgon så det blir inte fest a la Sannas påskafton...hujeda mig...=)

Såhär i efterhand förstår jag inte mig själv som sa ja till jobbet i måndags. Det känns helrätt att jag sade nej och har inte ångrat mitt beslut en endaste liten minisekund. Det finns en mening med allt man gör och den ångest jag fick i måndagsnatt inför att åka dit sade mig allt. Det var inte Korsika jag skulle till.

Nu ska jag söka lite jobb innan jag går hem för dagen, söka jobb på sitt jobb, snajsigt!


Tjarrå!


Midsommar

Midsommar. Lovely. Senast jag firade en proper midsommar var 1900frösihjäl. Så imorgon blir det sill,potäter, gorgubbar, vaniljglass och massa viiiiin, snajsigt.  Sen blir det på lätte fötter nedgång till Leffes Lodega. Fräsigt.


Ciao

Härlig dialekt!

Solen lyser. Turisterna är nöjda. Kaféer, affärer och alla är nöjda Jag är nöjd. Mycket nöjd. Jag har flera dejter med dem jag tycker bäst om. Alla kommer de till Båstad vid olika tillfällen. Mina vänner. Som jag så tråkigt spritt ut över Sverige. Men nu kommer de alla. Jenny(always present), Sofia, Anette, Erik, Micela, Emelie, Lotten. Lovely att jag ska få se dem alla snart igen.

Idag fick jag en komplimang för min dialekt " Vilken underbar dialekt du har" sa hon så fint, snajsigt! Bidde jag glad eftersom alla rackar ner på oss lovely skåningar!=)

Snart slutar jag för dagen!

Ciao

Broken-hearted girl


 
Nytt från Bee, underbar video och en av mina favoritlåtar på skivan. Det blev lite upp och ner igår men idag är ordning återställd och det känns bra. Mycket bra. Life goes on, right. Det enda som förpestar min ljuvliga tillvaro är mina arbetskamrater, de är riktiga haggor. Avundsjuka, suriga och redigt pestiga, så det så. Men jag är stark, jag står ut med himlandet, spydigheten och ignoransen, skrattar bäst som skrattar sist eller hur, bitches?

Ciao

I´m not leavin. Not this time.

Jag vet inte varför man tar dem beslut man tar. Men jag tror att någonstans får man signaler om vad som är rätt. Jag trodde jag hade tagit ett bra beslut. Att ge mig iväg igen. Dock från elva igårkväll slog något i mig bakut och jag sov inte en blund på hela natten utan våndades och skrev för och emotlistor. Det blev inte bättre, något sade mig att detta inte var rätt. Så imorse tog jag beslutet att inte åka iväg utan att stanna hemma. Jag har mina anledningar. Såklart. Kanske hade fyra månader på Korsika varit underbart. Kanske. Det får jag aldrig veta så jag tänker inte fundera på det. Jag kör på som vanligt.

Ciao

Ledighet is over.

Långledigheten är över och jag har haft fyra wunderschöna dagar! Simning, födelsedagsfirande, Gbg med L & E, hysteriskt roligt. Äventyr,zoo, shopping, middag, godis, godis, vin och snack som gjort mig rödare än tomater, härligt vad folk använder  skämsiga ord=) Ledigheten avslutades med Joe Labero i ett tält i Halmstad, sjukt bra show och jag upptäckte hur rolig den mannen är! Bästa skämten på länge länge!

Back to work imorgon men nu jäklar arbetar jag på redigt! 21 dagar framöver arbetar jag. I.rad. Inte en enda dags ledighet allså. jihaaa.

Ciao

" Om du har trevligt ikväll så låt ditt ansikte veta det"

Day off

Morgonen spenderade jag med tio tidningar och kaffe hos frisören. Sen blev det simning och lunch med min bror. Jag bjöd ju såklart då det indeed är födelsedag för honom=) Sen var det som om himlen öppnade sig och det bara regnar och regnar. Så det var bara att sätta igång och jobbsöka....men det finns väldigt få jobb som jag vill ha eller jobb som jag inte är över eller underkvalificerad för. Men eftersom jag hade psykbryt över framtiden igår så kan jag inte ha det idag med. Så jag söker det som finns. Nytt psykbryt väntas i augusti...=)

Jag trodde aldrig jag skulle säga det men min favoritlåt just nu är Miley Cyrus "The Climb", texten känns...träffande på något sätt.

Ciao

¤Update¤ Jag har fått en intervju för ett mycket spännande jobb!!! Imorgon i Göteborg äger intervjun rum! Heja!!

Framtidstankar IGEN

Det är en sån där dag idag. När jag funderar och klurar på framtiden....För vad är alternativen när vi är mitt i en finanskris, när jobben jag vill ha inte finns att söka, när jag inte längre orkar med att sitta i Båstad, i föräldrarhemmet. Vad är alternativen?
Så här ser jag det:
- London, Glasgow - jobba inom hotell & turism, plugga ngn kurs och vänta ut denna j¤¤¤ lågkonja/recession och få bo i storstad.

- Gbg el. Sthlm, söka jobb och även där ha "ett litet skitjobb" och läsa ngn kurs. Storstäder det med. As if u didnt know hehe.

- Bo kvar hemma, söka jobb och långsamt långsamt dööööööö.

Jag har ett slutgiltigt mål, det ligger dock längre fram i tiden så det fokuserar jag inte på så möe just nu. Men hösten närmar sig, what the F to do?? Jag söker "riktiga jobb" hela tiden men what if jag inte fått något när jag det är sluss på TB? Då måste jag ha en plan B??

Nåväl Imorgon är en annan dag och då funderar jag säker inte på detta, men det gör jag nu, damn it.

London

Jäklarns med blogginlägg det blev idag då...Anywhooo, när det regnar såhär ute tänker jag endast and only på London. London 2003 om man vill det. Då bodde jag med superba chicks i norra London, jobbade på Café och levde ett rätt bekymmerslöst liv. Det hade ju varit najs att ta en vända till i London kanske? Trots regn? Trots ickelysande utsikter att hitta ett informatörsjobb? Men säkerligen betydligt bättre än Båstad...än Sverige tom kanske...Paris får vänta till 2011 jue=)

Jaha, London dådå?

Ciao

Ny Sanna-film!



Åhhh, jag såg precis denna trailern! En typisk Sanna-film! Hoppas hoppas jag kan få se den snaaaaaaart!=)

6,5 timmar

Trots att jag trivs förträffligt på TB så ska det bli evinnerligt skönt att komma bort fyra dagar härifrån. Att få vara för mig själv med alla mina frisör, massage, fotbehandling och shoppingbestyr. Att ladda för de tre kommande veckorna med jobb varje dag. Men det är pengar som gör att jag lämnar Båstad första september, det är faktiskt det enda som betyder något just nu.

Igår var vi på restaurangveckan som pågår på Bjärehalvön och de hade en så söt servitör! Blond, liten och sthlmare! Allt jag normalt inte gillar men OBOY vad gullig han var, tom sötare än strawberrycheesecaken med digestivebotten (vilken annars var supersöt och god, FYI), så det finns hopp för mina föräldrar att en svensk kille faktiskt KAN bli svärson hehe.

Anywhoo, 6,5 timmar kvar av jobb then I´m outta here!

Ciao

Bee



This is why I find her absolutley fucking fantastic!

Note to oneself.

Ja, jag ska ju då rakt inte vara den man ringer när det är drama.
Fick ett samtal från brodern att larmet gått och att vi nog haft inbrott i huset....Ngn hade lämnat ett fönster öppet....Denna någon var ju såklart jag. Istället för att som min bror ta det piano och tänka att det är materiella saker som redan är borta så hispa jag rundor mina arbetskollegor och mumlade för mig själv. Fick snällt låna bil och for hemåt för att inspektera förstörelsen. Jag darrade hela vägen hem, så mycket för att behålla lugnet...
Inget inbrott som tur var, dock hade antagligen larmet kommit igång pga öppet fönster....DÅ lugnade jag ner mig, men satan vad hispig jag blir av sådant. Likadant var det i San D då jag trodde någon stulit min tröja på gymmet!

Haha note to oneself, tio djupa andetag SEN kan du ta itu med vad du än behöver göra!

En dag till,sen äntligen äntligen!

Ciao

Bara...

Hade skrivit ett rasande långt inlägg om dagen igår. Men. Jag tänker inte publicera det och låta allt bli neggo. Kan bara konstatera att jag kan betydligt mer än vad jag tror, än vad många tror tydligen, så in ur face=)
Två dagar till. Bara två dagar till. I can do it!

Ciao

Mardrömsmåndag

Det har varit den värsta måndagen på evigheter. Trött efter en nästan sömnlös natt, varmt och och ny säng(får jag behålla min säng när brodern kommer hem? Hells no) Ont i kroppen efter en förlorad tennismatch. Me and Söderling sitting in a tree, I guess.
Dock en ljusglimt- ett roligt sms från Ewik på morgonkvisten och tankar till San Diego gjorde att jag ändå tog mig ur sängen för att möta the tourists of Båstad=)

Tre dagar av jobb sen leeeeeeeeeeeeeedig, LOVES IT!

Ciao

Tennissöndag!

Federer vs Söderling( hörde ni hur sött fransmännen sa Soderling, loves it=), nåja han kom tvåa, fick fem mille och massa beröm för en bra turnering. Federer vann rättvist och fick äntligen ta hem franska öppna. Men det är inte över med tennisen. I sann franska öppna anda ska nu jag ta mig an min bror i en stenhård och viktig match på Drivan i Båstad. Blir det jag....eller blir det min kaxige lilla bror? Återstår att se. Matchstart 18.30, Counting down the minutes....=)


Sååå jag vill bara säga:


- att jag har röstat!!

- att Lars Lagerbäck är den vi ska tacka för förlusten. För visst måste man hålla på sina principer och låta den som är första straffläggare ta straffen TROTS att vi har Italiens skytteligavinnare i vårt lag? Med ett självförtroende inte utav denna värld?

-att det INTE hjälper att du har ett kontrakt Lars Lagerbäck, folk som inte sköter sitt jobb på höga positioner får lämna sina chefspositioner, DET SKA DU MED GÖRA, för vad har du gjort för svensk fotboll???

-
att jag hoppas på Robin Söderling, fan vilken kille alltså! Och hur underbart är det inte att han kommer och spelar i Båstad om 6 veckor! Inte konstigt tennisbiljettbokningssystemet låg nere under veckan haha.

-  att jag jobbar tre dagar denna veckan sen ska jag vara ledig fyra hela underbara dagar innan min månad med jobb varje dag börjar.

- att det finns hopp om jobb till hösten, har lite trådar utlagda så härmed kan jag säga att första september reser jag bort på semester sen åker jag hem, men hem är inte Båstad=)

Ciao

Naturens godis

Jag ääääääälskar fredagar, även om man skulle jobba hela helgen! Man kan se tillbaka på en produktiv vecka och man kan gotta ner sig i soffan med fredagsbilagan till Expressen/Aftonbladet och naturgodis tillsammans med alla de franska filmer jag längtar efter att se! Naturgodiset- min nya last. Slutat med vanligt godis och kör på naturens godis. Minst lika onyttigt men varför inte variera sig=)

Har börjat söka jobb igen. Det har ju gått två månader sedan jag slängde iväg min senaste CV och jag kom inte ihåg det som den pain in the ass det verkligen är men shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit vad tråkigt det är. Men det som är än mer tråkigt, det är att det inte finns några roliga jobb så det blir ju mest "skitjobb" som jag inte alls vill ha. såååååå London here I come=)
Som min käre far sa, ska man nå sin dröm får man ta alla skitjobb på vägen, och det har han rätt i, ska planen gå i lås i januari 2011, ja då gäller det att Sanna har kosing på kontot=) Så jobb jobb jobb jobb! Sånt där med egen lägenhet, roliga kvällar med vänninor och förhållande får vänta, jag har ju sagt till mina päron att barnbarnen kommer 2025 CIRKUS=)

Nu blir det att jobba denna freitag!

Have a lovely weekend y ´all!


Anti-Brittan

Ni vet ju att Brittan låg mig varm om hjärtat förr. Well...not anymore. At all. Recensionerna från hennes show var iskallt avlagda och hon var enligt många, skitkass. Lipsynching all the way through. Förr störde det mig inte. Men det gör det nu, jättemycket. Sååå jag har gått och blivit anti-Britney. Kan ni tänka er?


Italian

Mina arbetskollegor blir lite förundrade alternativt lite förvånade att jag kan så lite om Bjärehalvön som jag kan. Jag visste inte vart Torekovs Camping låg trots att jag varit i Torekov några gånger. Jag visste inte hur man tog sig från Grevie till Hovs hallar på snabbaste sättet...ja ni hör ju, värdsliga problem. Men att jag inte visste var busstation var i Torekov, how did I NOT know....?
Men så kom jag på att senast jag var i Torekov var 2005. Då var jag där med en ffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine italian boy på date. Jepps, vi gled dit i hans fiiiiiiiiina bil, jag visade honom runt på klipporna, runt i sjöfartsmuseet och vi fikade på ett av ställena som finns där (in retropsective så hette det Café Thora). Tror ni att jag brydde mig om att kolla a effin busstation då???
Don´t think so=)

And besides, jag har inte bott i Båstad på redigt sen 2002 förutom ett gästspel just 2005, så när jag kommer hem är inte det första jag tänker att jag ska lära mig snabbaste vägarna, eller var busstationerna ligger, dock för mitt jobb nu måste veta så...NU vet jag!

Ciao

Rätt bransch!

Jag ska personligen leverera en massa energi till er mina små kära flickor, jag kommer med den som ett brev på posten!
Idag var vi runt på 11 olika boenden på bjärehalvön. Vissa boenden var hemska ( ett boende speciellt ), och många boenden är så gammeldags att man är rädd att sitta sönder en stol men vissa vara härligt charmiga! Jätteskoj att se allt och jag är helt klart i helt rätt bransch, detta är vad jag ska syssla med tio år framåt, sen ska jag ju gifta mig rikt och ligga och gotta mig ...mohahaha NOT, hur uttråkad skulle man bli egentligen...=)

Jag som ni alla vet äääääääääääääääääälskar kändisar men nu förtiden är det egentligen bara två kändispar som jag kollar lite på, då jag extremt mycket mindre tid att hänga på nätet


Jaaaa Beyonce och Kim, och sen att glotta på Reggie Bush är inte helt fel, Jay-Z, jamen han är säkert sjukt snäll...rik vet vi ju att han är hehe.
Anywhoo,spinningen gjord, imorn blir det simning!

CIao

Energizerbunny

Hur härligt är det inte att Zlatan vinner skytteligan i en av världens bästa fotbollsligor? Hur härligt är det inte att Robin Söderling tagit sig till semifinal i Paris? Hur bra är inte det för Båstad? Ja nu jäklar säljs det säkert än mer biljetter till Swedish Open, lovelish=) Ja sport är ju underbart ändå!

Idag ska vi ut och besöka alla boende i hela Båstad och Torekov, så att vi kan promota dem bättre. Ska bli spännande att se alla hotell och pensionat. Inneresting=)

En vän sa till mig igår att hon inte orkar ta tag i något och vet ej vad hon ska göra åt det....jag känner just nu the exact opposite...jag tränar efter ett stenhårt schema, jobbar massor och plockar på mig mer pass för sommaren så att varenda krona hamnar i fickan, jag fixar o trixar med projekten vi(jag & E) dragit igång, jag söker jobb på kvällstid och planerar för eventuella grejer till hösten om jobbet inte dyker upp.....Vad tusan mer kan jag göra? Jag letar saker att lägga min tid på trots att jag kanske inte egentligen har tiden...jag blir mer och mer lik min pappa=) Jag har energi till tusen, sover aldrig längre än sex på morgonen och springer runt mest hela tiden, fattar inte vad som hänt men jag tror det är för att livet känns så hoppfullt=)

It´s just great being a busy bee=)

Ciao

Bästa

Jag har nog haft den bästa morgonen på mycket länge. Svischade ner och simmade i en lagom kall bassäng med solen strålande i nacken. Hem till frukost bestående av färska bär med yoghurt och en hel drös blogginlägg från diverse personer, LOVELY! Det är de små sakerna i livet som gör det helt enkelt.

Ciao

RSS 2.0