Halva året är gjort. Med råge.

Imorn är det ju 1 juli. 16 dagar till min semester. Ska bli härligt att få åka ner till ännu mer värme, hav, vattenmelon som är rödare än blod och komma från storstad. Dock finns det inget bättre än morgnarna i storstaden, det ligger något vackert i kaffe på Pressbyrån, springa till bussen, kika på folk och hettan som nu slår emot en när man lämnar hemmet.

Inatt drömde jag att jag skulle gifta mig. Brudgummen såg jag i drömmen men kan inte idag komma ihåg vem det var. Dock var klänningen så awfully dreadful med massa guldkedjor påsydda att jag grät något så enormt. Sofi & Frida Fahrman skulle fixa mitt hår och smink (japp läser för mycket bloggar) och kyrkan var fullsatt men jag kunde bara inte sätta på mig klänningen. Ungefär där i mitt dilemma (förbli ogift men slippa klänningen) vaknade jag och var jäkligt glad att det inte var något giftemål på färde.



Regerade kubben igår såklart på AWn. Idag blir det nya Twilightfilmen följt av Bagpipers. Nu börjar sommaren på riktigt och vi alla kommer inte ses lika mycket framöver. Halva 2010 har gått. Imorn börjar andra halvan. 

Ciao 

Ibland behöver man höra ett sanningens ord.

Jag har turen att känna en helsikes massa bra människor och en av dem är min kära kusselin. Hon är allt bra hon. I fredags när jag ännu en gång försökte dra upp samma ämne så himlade hon med ögonen och sa saker som tidgare kanske inte sagts men som säkerligen tänkts. Så jag fick mig några välvalda ord i all omtänksamhet. Ord som jag i helgen har funderat mycket över och konstaterat att hon har så rätt så rätt. Jag behöver ju inte gå in på vad som sades men det har iaf fått mig att tänka i lite nya banor och nu är det banne mig dags att styra upp det här.

Sen vill jag bara tillägga att ser jag ett endaste midsommaralbum, ett tack till för midsommarfirande eller en endaste blogg till som skriver om midsommar så skriker jag. Högt och irriterat. Så det så. =)

Ciao

Härliga varma söndag!




Efter en lång promenad på Djurgården svängde jag av på Strandvägen för att prova nya roads.

Så jag gick och gick och hamnade till slut på ICA Esplanad där jag sen vände hemåt, tomhänt. ICA Fältan är klart bättre, eller iaf hade de det jag var ute efter =) Efter monsterpromenixen blev det vattenmelon och tidningar på balkongen och nu har jag bänkat mig för fotbollsmatchen!!
Glöm alla spelare jag lade upp igår. Dessa två männen är varför jag hejar på England ikväll!


Go England!

Ciao

VM Godis









Sjäääälvklart var jag ju tvungen att lägga upp några av favoritspelarna i VM. Från USA, Frankrike, Spanien och självklart min favorit Prince Boateng, löjligt bad boy, löjligt snygg.

Sporten är vad som gör det intressant, spelarnas utseende är grädden på moset =)=)=)

Focus on other things than the things u focus on now.

Det är inte alltid firanden blir som man tänkt sig. Vid sju stod vi två tappra och fösökte komma på hur vi skulle få ihop något att äta för kvällen. Alla mataffärer var såklart stängda (inget vi funderade på under dagen) och ingen mat hade vi. 7/11 räddade oss men den tradtionella sillen uteblev. Dock blev det en supertrevlig kväll som slutade någon gång vid halv femsnåret när jag satte nyckeln i låset till min lilla lya.



Kvällens största läxa är att inte ta allt så jäkla allvarligt och inte fokusera på sådant som egentligen inte är viktigt. Det delades många visa ord, älskar sådana kvällar.

Idag är det skön slapparfotbollslördag, tvätten e gjord, städning likaså. Har hitta nya fantastiska bloggar och fördjupa mig i och jag tror efter bara 3 timmars sömn att lilla jag behöver en nap snart. Powernap in between halvlekarna närmare bestämt.

Ikväll önskar jag att jag fick sätta på partyklänningen och infinna mig på Pepes i Båstad!!

Ciao

Schneyone



Det känns bra att världens vackraste (enligt mig) kvinna har en mindre bra dag hon med.... =) Jag har också en dålig dag idag och inför nästa matcher ska jag gossa ner mig i soffan och inte röra mig en tum. Härligare än härligast att det är ledighet som gäller tre dagar nu. 3 veckor till semester, kan gärna få gå snabbt snabbt!

Ciao

Midsummer momentus

Det som kan ha varit lite trist med mitt hattande över världen är nog att man inte har några tradtionsfirande att se fram emot här hemma. Alla springer runt och planerar midsommarfirande, ska åka tll stugor eller öar med stora kompisgäng. Det där har inte jag och mina vänner. Vi är en tapper skara på fyra pers som imorgon skär upp lax, klickar gräddfil på potäterna och stirrar ner i nubbglaset. Oh well, vi överlever! Man vill ju inte ta tillbaka något man gjort in the past ändå, lite midsommarfirande kan man greja ändå =)

Imorgon är jag ledig från Eniro men ska jobba lite med mitt andra lilla projekt samt ta värsta långa promenaden på djurgården, det är friggin löööövely att bo så nära det området.

GLAD MIDSOMMAR Y´all!

Skratta så du gråter



Jag vet att många av er inte kollar de videos jag lägger upp men vill ni få er ett gott skratt såhär på onsdagseftermiddagen så checka denna. Jag hade tårar i ögonen så mycket skrattade jag. So check it!

Sötaste!


(Bild lånad av Lotten)
En gammal vän till mig har fått barn nyligen och jag måste nog säga att det är det sötaste barn jag sett på år och dar! Han är sådär gullig att man inte orkar riktigt. Jag. Vill. Ha. Inte nu men sen kanske =)

Ciao

SOUSSE


2002 var jag på Cypern, precis innan jag åkte till USA. Det var senast jag var på solsemester.Om man inte räknar sex månader i San Diego som "solsemester", vidare hårt arbete var det ju inte, hehe. Inte för att solsemester är något jag längtar efter sådär supermycket, helt enkelt inte min grej. Blir rastlös av att ligga på stranden och värme i för stor mängd, njaee tack. MEN årets solresa ser jag riktigt mycket fram emot! Som det ser ut nu så kommer det bli Tunisien vecka 29, boka ska vi göra imorn! Så nu håller jag tummarna att resan finns, att den inte blivit dyrare och att inget annat händer för då får jag äntligen komma till den kontinent jag är mest nyfiken på i hela världen! Samt att det är ett muslimskt land vilket passar mig perfaboll då jag vägrar ta av mig mina svarta strumpbyxor, trots att det är sommar =)


Ciao

Vem får läsa min "öppen-för-alla-online" blogg?

Det här med vem som läser ens blogg är det ju alltid lite...ja mixed feelings kring that faktiskt. Alla vill la ha massa läsare, se sin statistikkurva gå uppåt men samtidigt kan jag känna vissa restriktioner inför vem som läser.
Mina päron har förbud mot att läsa, min bror vill inte ens läsa. Jag har ju fått några surpriser när folk avslöjat att de läser bloggen, dock endast glädjande. Men när folk frågar varför jag inte låtit dem veta att jag har en blogg så är det just för att även om jag basunerar ut mina känslor på internet så gömmer jag den ändå. Does it make sense?

Tennismatchen var fun fun, mina kollegor och jag har hittat ett bra sätt att bonda after work. Nästa vecka står badminton på schemat. J har spelat SM i badminton. Ni förstår ju bra det kommer gå för oss andra...

Ikväll är det reunion med mina San Diegans sans E. Han vägrar lämna Gbg för Sthlm, inte ens för en helg. Tråkigt tycker jag o A. Dock skulle ju vi kunna raca ner till Sveriges framsida för häng med honom. Tåls att tänka på =)

Ciao

Måndagens trötthet delux

Gudarnas skymning (lånar Es favvouttryck) vad jag är trött idag. Jag håller uppe humöret men inombords vill jag bara rasa ihop och somna illa kvickt. Dock är det stor tennismatch ikväll så snart msåte jag börja peppa för den, de andra tre hetsar och laddar om vartannat så jag måste ju också. Ska bli sjukt kul och se vad två amatörer kan sätta emot F som är bättre än vad han vill tillstå (I just know it) och J som var en av Sveriges 10 bästa en gång i tiden.

VM-tippandet har gått superbt denna helgen och 7 insamlade poäng gör att jag knappar in på ledaren, hade varit rejält najs om man kunde ro hem potten!

Så jag fick ett erbjudande om ett jobb men valde att återigen tacka nej. Det kändes ända in i maggropen att jag inte skulle tacka ja och än så länge känns det så rätt så rätt, vi får la se hur det känns om någon dag...=)

I lördagsnatt när jag och A gled runt i Sthlm så insåg jag att jag faktiskt älskar den här staden, den är så grymt grymt fin på alla vis. Paris, nothin beats Paris, nog kommer NYC tvåa men Sthlm nafsar NYC i hälarna, finns en chans att den faktiskt kan gå om. Så trodde jag aldrig att jag skulle känna.

Ciao

Finast

Finaste klänningen förutom Vickans?

Den här, Loves it!
(Bild lånad från Ebbas blogg)

Lördag night, a loooooong night!

Om lördagen gick i kärlekens tecken för Vickan så gick den i glidarens tecken för mig. Vid tre lämnade jag lyan och mötte upp K på stan för att sen springa runt och leta plats för att se brudparet. Väl inne på MAX fick vi se en glimt av ekipaget när de (bokstavligen talat) dundrade förbi i 190.

Efter att sen har sett dem vinka från slottets balkong gled vi vidare till vårt kära Bagpipers och högg in på drinkar. A mötte upp och när K lämnat oss för en timmes sömn hängde jag & A kvar medan A spanade på servitrisen. Min bartender var MIA så A stod för spanandet alone this time.
Senare tog jag och A oss till parken vid Berns och hängde där tills klockan blev midnatt. 00.00 stod vi på Gustav Adolf Torg och lyssnade på Basement Jaxx, Eric Pryds och dansade till Housemusik. A räknade snygga tjejer, jag räknade snygga killar. A:45 S:13, säger en hel del om hur mycke snygga tjejer det faktiskt finns här stan(eller kanske min kräsenhet hehe).


Vid två kom så K tillbaka och hon och jag gled hemåt till Gärdet, hängde på min balkong och kollade otäcka serier fram tills klockan sex då K skulle fara med båten till Suomi. Jag fick härligt nog gå och lägga mig och sova. Helnatt I must say.

Förutom Vickan och Danne så såg jag den här kändisen

Jamen ni ser väl alla att det är Henrik Hjelt?

Han hängde med den här snubben

Trodde dem representerade olika partier? Det är ju inte så att Mona & Fredrik hänger på fritiden, jag anar stora rubriker i Aftonbladet när de läst min blogg....=)

Ciao



Americano



Han är ju grym på accenten! Låter mer amerikansk än självaste amerikanarna. HAN kan få representera oss svenskar, inte C-H "small people" Svanberg!

Vecka 28 -projekt!

1 juli närmar sig med stormsteg och semestrar drar igång. Då det blir semester V.29 för mig och de flesta går på semester veckan efter har jag och J satt upp lite roliga projekt vecka 28!

- Sanna ska laga pannkakor till lunch en av dagarna.
- J ska laga en av sina superba matlådor till oss.
- Vi ska mumsa blåbärspaj på Thelins.
- Fler kafferaster än vi normalt tar då vi ibland inte alls tar rast.
- Badminton (J är proffs så hur mycket kommer inte jag få springa?)
-
Sushi -lunch

Som ni ser så planerar vi att äta och fika sista veckan innan semestern, bra uppladdning va? =)

Ciao


L´été 2006

Vad: VM 2006. Var: Paris.

Sommaren 2006 spenderade jag i Paris med mina fellow musketeers J & E. VM förgyllde och vi kollade Sveriges matcher på australiensk bar och fick med oss fransmän, australier, engelsmän och amerikaner att heja på vårt kära landslag. Våra BFs var iklädda gult och blått och svenska flaggan hängdes upp till vår ära. Glädjen var total när vi lyckades få in några mål och faktiskt vann matcher!! Finns det något bättre än en hel bar som utbrister i glädje och unitas i kramar och vrål? True gläjde I tell ya. Dock att se åttondelen med tyskar när vi mötte tyskar och blev förnedrade av tyskar var sådär. Men det är ju inget att tänka på nu.
Eller när Frankrike vann semifinalen. Direkt efter slutsignalen ställde sig min chef i baren och sa till alla att nu stänger han restaurangen, ingen ska jobba när Frankrike är i FINAL, alla tar sig till Champs Elysée NU! FIRA! Vi hade stängt och kastat ut gästerna innan franska laget ens hade lämnat planen och folk vallfärdade ut på gatorna, tjoandes och skrikandes och alla gick i samma riktning, Champsan. Väl där firades det och en gläjde inte utav denna värld förde oss alla samman. Jag kände mig mer fransk än någonsin. Det var en av de bästa somrarna i mitt liv. Fotbolls VM, mina bästaste vänner, i världens bästa stad, hetta, härligheter, fransmän och bekymmerslöst liv. Fuckin Fabolous!

Vad jag saknar den sommaren.


Torsdagkväll i all sin glans, Sanna is still dancing on her own.

Åh vad jag äääääälskar fotbolls VM! Varje dag väntar nya matcher, some mer spännande än andra. Då vi inte är med är France laget som ligger mig närmast om hjärtat. Jag bara smälter när jag hör spelarna tala franska. Ja när jag hör vem som helst tala franska! Jag kan inte hjälpa det men när franska talas av en regular looking guy så blir han helt plötsligt så mycket attraktivare. Jag tror det är därför eXes har kommit undan med skit, så fort de försökte förklara sig så smälte jag. Bein, ma cherie, tu sais pourqoui je le faisais? C parce que....och där förlorar jag kampen mot det franska underbara språket. Ubertöntigt I know =) Livsfarligt, u got it!

Jag har äntligen hittat den ultimata klänningen. Den skulle passa mig som handen i handsken, eller vad tror ni? Skulle inte den här vara SÅ MYCKET JAG?

Vem skulle inte bli sugen på mig så säg? =) (Bild lånad av Amanda )

Tippandet i fotbolls VM går sådär. Spanien klantar sig, Grekland slår Nigeria, och lag som normalt inte alls är bra gör supermatcher. Nej tippandet går sådär men jag är inte ensam om att tippa åt helskotta. Ikväll har jag tippat 1-1 i France-matchen men jag vill såklart hellre de vinner. Hellre VM-guld åt fransmännen än 2000:- till min ficka.
Tror jag. Fast. Eller nej vänta nu.

Ciao


Small people



Det finns faktiskt inga ursäkter. Du SKA kunna bra engelska eller ha någon i din staff som säger till vilka ord du får använda. Bra sätt att promota Sverige. Skitbra tycker jag.

Rules Men Set For Their Women.

Number one...
1. Breasts are for looking at and that is why we do it. Don’t try to change that.
1. Learn to work the toilet seat. You’re a big girl. If it’s up, put it down. We need it up, you need it down. You don’t hear us complaining about you leaving it down.
1. Saturday = sports. It’s like the full moon or the changing of the tides. Let it be.
1. Shopping is NOT a sport. And no, we are never going to think of it that way.
1. Crying is blackmail.
1. Ask for what you want. Let us be clear on this one:
* Subtle hints do not work!
* Strong hints do not work!
* Obvious hints do not work!
* JUST SAY IT!
1. ‘Yes’ and ‘No’ are perfectly acceptable answers to almost every question
1. Come to us with a problem only if you want help solving it. That’s what we do. Sympathy is what your girlfriends are for
1. A headache that lasts for 17 months is a problem. See a doctor
1. Anything we said 6 months ago is inadmissible in an argument. In fact, all comments become null and void after 7 days.
1. If you think you’re fat, you probably are. Don’t ask us
1. If something we said can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, we meant the other one.
1. You can either ask us to do something or tell us how you want it done, not both. If you already know best how to do it, just do it yourself.
1. Christopher Columbus did not need directions and neither do we.
1. ALL men see in only 16 colours, like Windows default settings. Peach, for example, is a fruit, not a colour. Pumpkin is also a fruit. We have no idea what mauve is.
1. If it itches, it will be scratched. We do that.
1. If we ask what is wrong and you say ”nothing,” we will act like nothing’s wrong. We know you are lying, but it is just not worth the hassle.
1. If you ask a question you don’t want an answer to, expect an answer you don’t want to hear.
1. Don’t ask us what we’re thinking about unless you are prepared to discuss such topics as:
* Sex,
* Sport,
* Cars,
* or Computers
1. You have enough clothes.
1. You have too many shoes.
1. I am in shape. Round is a shape.

Thank you for reading this; Yes, I know, I have to sleep on the couch tonight, but did you know men really don’t mind that, it’s like camping.




13 dagar and then a new better period starts.

I am having a major svacka. Livet är ju egentligen toppen, men jag kan inte skaka av mig känslan av att något är underbart fel. Ingen av de saker jag tagit för mig den senaste tiden har gått min väg och det är frustrerande. Fucking frustrating. Visst får det lite mer effekt när man säger det på engelska? Men Jo, det får det.... =)

Jag brukar få rätt på de saker jag vill ha eller uppnå. Not this time. Not these 6 months. Men så tänker jag såhär: Snart är juni över. Då börjar andra halvan av 2010. Då börjar vi om. Nya tag, nya krafter. Så de närmaste två veckorna ska jag bara softa, inte kämpa för något alls utan bara gilla läget.

Det enda bra just nu är det lilla Xtrajobb jag fått. Kan bli riktigt roligt plus lite extra kaching in tha plånka. Delux.

Nu slänger vi bort neggotankarna, gillar läget och jobbar på!

Oh btw en av mina french homies har blitt med blogg. Fint skriven text om vem som inspirerade honom OCH kom på bloggnamnet som ni måste LÄSA

Ciao

Give it a try?

Ny Diet

Jag har ju provat det mesta men den här har gått mig förbi, ska man ge sig på det kanske? Den verkar ju lite spännande med massa mat varannan dag och inget alls nästa. Man får lite av varje typ. Delux Jue.

La Rochelle dans mon coeur.



Idag har jag spottat ett nytt resmål som jag får plita ner på min lista. La Rochelle. Pittoreskt, Franskt, Romantiskt, Varmt, Mysigt, Bad & Hav. Lovely. Hit vill jag åka. Nu. Jag ska minsann hitta mig en respartner som älskar France lika mycket som jag och sen ska vi bila järnet genom hela France ner till denna godbit. Sen kommer jag nog aldrig hem igen. Ja så får det bli.

Ciao

Onsdagmorgon Lonliness

Jag har en konstig känsla av ensamhet idag. Fråga mig inte varför. Men jag känner mig ensam. Just denna morgon har jag gjort det. Skummis. Jag är ju inte mer ensam i detta nu än jag var igår eller i förrgår. Kanske för att jag började morgonen med den här låten.

SOLO

Haha eller inte. Jaja det går väl över som allt annat. Nu ser jag fram emot lunchen med J, sen eftermiddagen med fotboll och kvällen med långpromenad på Djurgårn och städning delux. Snart bara två dagar kvar av denna vecka sen blir det kungligt bröllop!

Ciao

Men vad sa du nu?

Under Elfenbenskusten - Portugalmatchen kommenterar kommentatorerna hur atletiska killarna är. Hur tighta deraströjor är men att det ju är OK då de är så ATLETISKA o vältränade. Vilket ju säkert gör fotbollen mycke trevligare för den kvinnliga delen av tittarna. Säger dem.
Two things:
- Vi tjejer kan faktiskt tycka att fotboll är roligt utan att tänka på hur männen ser ut. Det KAN vara så att sporten faktiskt attraherar oss MER än själva männen.
- Hade kommentatorn varit yngre hade han förmodligen sagt att killarna på TV var ögongodis. Inte för en del av befolkningen men för alla. Både för män och Kvinnor.

Sen håller jag med kommentatornerna. Killarna är braaaaaaaa fina =) Ögongodis delux, men fortfarande är det roligare med sporten i sig. Så det så.

Ciao

ÄLSKADE E!

Hälsning

Min älskade vän E hade hälsat till oss Homies i Öret genom att önska en låt i P3 Musik. Lyssna vid 1,48 och framåt! När han läste upp våra namn, ja då rös jag av välbehag. Saknar mina ladies! Finaste hälsningen!

Merci a toi ma Cherie!

I am who I am who I am who Iam

På min cykelfärd genom Hagaparken möter jag "det hurtiga Stockholm" som jag så fint valt att kalla dem. Alla joggare,promenerare,joggenaderare, rollerbladare (på grus,fråga mig inte varför and how they do it) och kutare. Det kryllar av dem och lite avundas jag dem att de i solens uppgång får ta sina morgonpromenader där. En tråkig sak med att börja jobba så tidigt som jag gör är just att jag missar morgonpromenixen men det får bli längre fram! Det fina (eller kanske det lite löjliga) med "hurtiga Stockholm" är att många av dem ser ut att vara hämtade ur Vogue. Det är lacktights, med värsta superfina joggingskorna, samt hålig tischa som säkert kostat skjortan. Senaste glajjorna och håret ligger som om självaste Oduncu-killen öst i en hel sprayflaska innan promenix. Rena catwalken blir det för mig. Just idag börjar jag dock förstår varför vissa av dem är så uppklädda. Det kryllade av fina pojkar och flickor ( rediga joggare då med vanliga joggekläder) och speciellt EN kille jag nästan cyklade in i för att han var så fin. Monday morning delight.

En annan väldigt knäpp sak denna helgen. Som vi alla vet (vem kan ha undgått mitt tjat) så är min närmaste granne FANTASTISKT snygg. Så snygg att om man kommer hem efter en joggingrunda och är tomatröd i fejan, ja då undviker man honom. Sagt och gjort, Sanna är på väg ner med tvätten, står och väntar på hissen och hör hur hans dörr öppnas. Jag kastar mig ner för trapporna och hör hur han kliver in i hissen. Istället för att lugnt gå ner för trappan försöker jag gömma mig på halva vägen men åker man hissen så ser man när man kommer uppifrån och man ser även när man når våningen nedan. Såklart har han sett mig stå och trycka mellan två våningar. Bra Sanna. 27 år gammal var du va? När jag kommer ner i tvättstugan, flinandes för mig själv, ja vem står inte där och plockar ut tvätten och ser sådär smaskigt fine ut? Amen självklart.

Nu -Jobb jobb!

Ciao

Lördagkväll delight


Sånt här smarrigt mumsade jag på igår till fotbollen. Mitt tippande går nog sådär. Jag har haft större faith in lagens capability att göra mål än vad de lyckats med. Anywhoo, its all good, jag kommer vinna tippandet ändå, u just wait and see =)
Nu ska jag iväg och hämta en madrass för om två timmar cirkus sladdar M & V in för att spendera några dagar hos moi, Bra härligt!

Ciao!

Nätdagboken

Har de senaste timmarna gått igenom fem års bloggande. Från mitt första inlägg till det jag tidigare lade in idag. Jag saknar Kanada. Jag saknar Paris. Jag saknar allt det vi gjorde. Jag vill göra allt sådant igen. Jag vill inte ha lägenhet, fast jobb, bo i en och samma stad resten av livet. Jag vill ut,bort,upp och iväg!!

....samtidigt så trivs jag ju, livet är för jäkla bra här med! Men fy vad jag upplevt mycket och ångrar inte något alls, inte en endaste människa jag träffat, inte en endaste plats jag varit på. Min livsresa har varit SUPERB! Just nu vill jag dock bara gå bakåt i tiden, sväva på ett moln och sväva förbi de platser där jag en gång varit och titta ner på allt som hände, underbara tider. Mest av allt vill jag ta J & E och sätta dem på ett plan tillsammans med mig och ta Paris-livet en helg igen. Flickor, det måste bli av innan året är slut!

En underbart lugn och härlig lördag med storstädning, fotboll, powerwalk, fotboll och snart ännu mer fotboll. Första dagen denna veckan jag spenderar helt själv. Behövligt. Imorgon kommer besökarna och det är full fart igen!

Go England!

Ciao


Nämen så atte, bloggen kanske uppdateras litta.


Förra lördagen var vi på Debaser och efter några öl ville S ta kort. Eller hon ville vara med på kort. Precis när kortet togs bet hon tag i mitt hår, vilket resulterade i denna underbart vackra bild. Snygglo.

Köpte lite tidningar igår och insåg att In Touch är nog den sämstaste av de sämsta tidningar jag läst, huuuuur får de ens lov att göra en tidning?????? Fine att Hänt Extra och de andra är dåliga men de håller iaf en standard av badness, detta är bara rent av smörja inte utav denna världen. Uärk.

Nu har jag inhandlat en mopp och ska städa lägenhet från topp till tå. Sällskap väntas sladda in om några timmar.

Ciao!

Different version, still the yummiest man =)



Min ultimata favvis gjorde tydligen två versioner av sin video till Halo. Enda som är bra med det är att man får lägga ögonen än mer på Michael Ealy, fy sjuttsingen vad den mannen är fiiiiiin! Hade jag kunnat hitta en version av honom här i stan hade jag knipit honom direkt, även om han var helt psykotisk, konstig, och tvärt emot mig, jag hade stått ut, je vous promets. Eller kanske inte. =)

Jag vet att jag sa att jag ville ha regn i helgen så jag kunde stanna inne och kolla fotboll. Men nu när jag fick det (ösregn då också) så tar jag tillbaka det, några droppar lördagmorgon hade räckt.

Härliga helg!

Ciao

VM-tips!

VM i Sydafrika kommer bli extra spännande. En av killarna på jobbet har satt ihop "VM-tipset" Man får tippa på alla matcher och vem som vinner och sen vinner man potten, om man såklart har rätt. Så nu blir det att följa aaaaalllaaa matcher, ha stenkoll på resultat! Fun Fun Fun! Ngn mer som ska tippa?

Ciao


Arbetsfären

Efter 7 månader på Eniro så känner jag såklart de jag jobbar med. Men jag har även börjat stifta bekantskap med en rad andra utanför vår lilla sfär. Som J på restaurangen bredvid. Han vet hur jag vill ha mitt kaffe, man snicksnackar lite när han lämnar mackor i repan, och för mig är han som en stor gullig nallebjörn, ja han kanske inte är en homie..än men bekant kan man kalla det. Eller vaktmästaren. Vi åker samma buss varje morgon (el gjorde iom att jag bikar nu för tiden) vi säger dock inte så mycke till varann, utan nickar, ler och gestikulerar med händerna, men vi har en undermedveten förståelse för varann, det känner jag enda ner i hjrätgropen. Tänk er filmscenariot, den mest oväntade hjälten som räddar mig, ja det skulle vara han. Jag är ganska långsam på att lära känna folk, det tar en stund innan jag sätter igång och babbla men vi vet ju alla vad som tar vid a nonstop talking monster (jo jag tror minsann ni tänker så ibland hehe)

Ikväll blir det tennis med två av peepsen här på Eniro. Också två som cirkulerar utanför vår jobbsfär men som buts in from time to time, loveliga människor. Även om de klår mig ikväll, så tycker jag nog det fortfarande.

Ciao


Sexion D´assaut



De senaste dagarna har jag lyssnat på fransk radio när jag cyklar till jobbet. Senaste låten som är sådär döbra är den här!

Vinnare av stadsuppdraget!

Igår hade jag en av de trevligaste kvällarna på länge. Först teamaktivitet med jobbet, stadsuppdraget. Vi sprang runt och letade ledtrådar och lyckades verkligen få rätt bokstäver för bara efter en 30 min (ledaren sa att de flesta lag tar en timme, ibland 1,5 timmar på sig) utbrast jag " under trappan på ¤¤¤¤¤"???? Jag hade ingen aning om vad stället var för något men bossen hade koll och vi satte fart dit och hittade vad som skulle hittas, total lycka! Vi vann och var också snabbaste laget, rekordsnabba som hon så fint uttryckte det. Sen fortsatte kvällen med plankstek och mina härliga härliga kollegor. Kom precis på att jag ej gillar ordet kollegor, låter som om de var bekanta på långt avstånd som jag inte vill umgås med. Kollade synonymer och fick fram "arbetsbroder", dock inte "arbetssyster". Diskriminering. Arbetskompisar blir bra. Jag vill inte göra er andra avis men fy fasiken vad jag har roligt med dem alltså. Bästaste kollegorna in tha wooooorld! Galet. Jag kommer sakna dem så enormt när jag lämnar Eniro. Jag undrar i mitt stilla sinne om inte tystnaden efter mig kommer vara lite befriande, även om de aldrig skulle erkänna det mohahaha =) Hade jag tur som inte tog jobbet på Pakistans Ambassad och väntade in Eniro? U got it!

I like that french vanilla...that caramel..but when it comes to chocolate, I know that very well.

I
går sprang jag även ihop med pojken jag dejtade lite i våras. Det är alltid lite mjaaa speciellt sådana möten. Men det var ingen ko i baren ( alltså en ko i en bar känner sig nog rätt akward eller vad tror ni?) utan det gick huuuuur bra som helst!



Jag gillar inte designen redigt på nya Iphonen. Den är för kantig. Samt att den inte har så många nya coola funktioner. Klart jag hade velat ha den om jag fick den DUH, bien sur que oui! Jag nojar som bekant extremt över min Iphone. Måste hela tiden veta vart den finns, får sekundpanikattacker när jag inte känner den eller hör den. Nu visade det sig att det fanns en till i gänget som var likadan. Vilt stirrande och kännande på hela kroppen, var är telefonen??? Ska en mobiltelefon verkligen få oss att reagera så?

Ciao!

Ps. JÄTTEKUL med kommentarer, ni är mina lieblings for sho ladies!! 



Me myself and I dådå

Idag på fikan satt jag med mina collegues. Normalt för man en konversation med dem. Jag för konversation med mig själv. Berättar om en ny film och säger att den verkar bra. För att ångra mig och säger sen direkt att den nog INTE verkar bra. Och fortsätter analysera i min egna värld. Alla andra är tysta, tittar lite frågande på mig. Jag inser min egen knäpphet och blir tyst. Retarderad. På hög nivå. 

Ciao 

Frisk flärd med friska tankar!

Med besökare kommer också nya tankar och friska åsikter, vilket alltid är välkommet och efter att hon susat tillbaka till sin hemstad började jag funta på en hel del saker. Och kom på att det krävs en del förändringar här. Så.
Det är vad jag funtar på dagarna långa. How to change. What to change. When to change.
Jag gillar förändringar. Stora som små. Nu gäller det stora förändringar. De små har jag redan genomgått. Typ

En sak iaf säker, me god vad roliga människor jag har runt mig. R som får mig att skratta på kvällstid. Mina arbetshomies som är de bästa, igår när F kom och berättade att han skulle hämta sina golfklubbor på öööön så sa han det på ett så anspråkslöst sätt men ändå så jäkla roligt att jag på bussen hem igår började fnittra lite sådär halvhysteriskt. Sthlmare i mitt hjärta, I tell ya. Min pappa som kläckte ur sig en rolig sak som jag också gick och log över under eftermiddagen. Det är de små sakerna som gör vardagen bättre.

Imorn kommer min brorsa. Då blir det att hänga på Stureplan med bratsen. För en kväll går det bra. På lördag kommer min äldsta käraste vän M med bf. Lyxigt. Jag bjuder upp till frulle på balkongen. Här skulle en van bloggare skriva "frulle på ballen" för det är så balkong tydligen kallas i bloggvärlden. Jag vägrar. Stenhårt. Balkong är balkong, ballen är en... en annan sak helt enkelt =)

Ikväll blir det team-aktivitet med gänget på jobbet, skojjigt värre.

Fullspäckat? Well u gotta love it!





Special happenings


Veckan har inneburit Vårruset med 18999 andra flickor.

En UNDERBAR helg med denna härliga brutta då vi shoppade, lunchade, promenerade, drack vin, löste problem och åt massa sallad och frukt, typ det enda vi stoppade i oss!

Tack kära F för en underbart härligt rolig helg!

Ciao

Allez Allez Il faut danser!



Frankrikes bidrag i Eurovision Contest är ju wunderschönt! Precis sådan musik som jag o mina musketörer lyssnade på i Paris, me löve. Allez Allez! Låten startar min helg, härliga helg!

More fridays to the people!

Trots att jag fick fina naglar och ett mysbesök på Js balkong så går nog torsdagen till historien som en bad bad bad day. Dålig morgon, liiite bättre eftermiddag men kvällen slutade med att jag låste ut mig. Fick åka tillbaka till söder för att fiska upp en nyckel och sen tillbaka, hemma långt senare än jag planerat så nu fick jag inte städat inför det kommande besöket. Stört. Dock har fredagsmorgonen inneburit kaffe, Metro-tidning och sol, bättre fredagmorgon får man leta efter!



Dock känner jag ända från roten av mitt core (ni hajjar vad jag menar då eller hur) att det är dags för en förändring i livet. Nu har jag levt på detta sättet sen november och vi vet ju att jag tröttnar oftast efter ett halvår, ibland ett år. Så med frisörbesök inbokat så ska de skakas om på frisyrplanet. Jag har inte tränat ett jota sen jag flyttade till Sthlm, men sedan i måndags är jag värsta träningsidioten, tar alla trappor ist för rulltrappor, cyklar fram och tillbaka från jobbet, går av bussen tre stationer tidigare och promenerar. Nu saknas bara träningskortet och jag är all IN! Det är ju trots allt BEACH V.29. Vad mer kan man förändra? Garderoben - workin on it, umgänge? Nej me love me cool homies, jobb? Jo det lär ju hända förr eller senare, boende? Det byts ut innan året är slut tror jag.

Dags för helg!

Ciao


Bort med negativ energi så gott det går.

Humöret börjar bli bättre men jag är fortfarande på krigsstigen. Det finns några personer i min närhet som på senaste tiden fått för sig att de kan säga..ptja lite vad de vill. Fransmannen som säger att min engelska är dålig och att jag måste jobba på den...eeeh what? Kanadicken som säger både det ena och andra om hur jag (och tjejer) är och beter oss. För det första, I DID NOT ask for ur opinion. 2nd Jag tror inte att du ska klaga på min engelska när du själv sätter isn´t efter allt du säger...Im going to the store isnt? Jomen absolut. Jäkla massa judgande, klagande och retarderade kommentarer. Så I press DELETE on these people. Bort ska dem med en väldig fart.

För att muntra upp denna ack så soliga men ändå så svarta dag, så går vi och köper sushi till lunch. Min kollega J, hon är härlig hon, vi har lunchdejtat sen jag började här, vi är våra matlådor trogna men idag, ja då går vi wild and crazy! Sushi delux!

Ciao

Fy bubblan för denna torsdag!

Jag är sååååå jävla irriterad! På allt och alla, men mest på:

- gatorna som har massa hål så istället för att graciöst glida fram på min cylle så studsar jag fram.

- folk som stirrar på en, helt ogenerat, vid flera tillfällen har jag sagt vad glor du på (inte så högt att de klart och tydligt hör det men tillräckligt högt för att de ska höra att jag säger något.

-
min spegelbild

- min garderob

- nyhetspratarnas klämkäcka kommentarer

- att vi har vidrigt kaffe på jobbet

- att det är sommar, jag börjar komma ihåg nu varför jag är en vår/höst/vinter-tjej

- människor som ger mig kritik och säger de mest idiotiska sakerna och TROR att det är OK att säga så. Tänker göra som en kompis till mig gjort, radera halva telefon/facebook-kontakterna.

och sen en massa andra saker som irriterar mig något så enormt. Idag ska jag sitta på min plats, göra mitt jobb och inte prata med en själ. Leave me the hell alone.


Googleexpert, kan man titulera sig det om man använder det mycket?

Jomenvisst tog jag mig runt! Vårruset avklarat. Kunde jag sprungit fortare, säkert. är jag nöjd med insatsen, Jorrå, helt okej, funtade imorse på att ta min nummerlapp och springa en gång till ikväll...men nej så roligt ska vi inte ha det. Besides, vi har utbildning på jobbet ikväll med gästande googleexpert (so he says=) Sen ska jag gå den 1,5 timmar långa promenaden hem. Ser fram emot det redan nu. Varför jag inte tränat på hela våren är helt beyond me, nu när jag börjat igen är det som en drog och jag får krupp om jag inte rör mig. Muppigt.

Imorgon ska jag ääääääntligen få fina händer igen, naglar will be put on, delux. Sen kommer F på fredag!! Ska bli så jäkla DEJLIGT! Här ska det shoppas, lösas stora som små problem, käkas frulle på balkong och festa lite lagom sådär. Håll i dej F, helgen kommer bli grrrrrrym! =)

Ciao

Finaste spanet finns på mitt jobb, så ere!

Jag har ju ett fint span här på jobbet. Han är bra fin. Fo sho. Hans namn är två djurnamn ihopsatta. På engelska. Långsökt, kanske lite men jag tycker han får en viss karaktär av dessa djursnamn. Det ena djuret är pingvin. Det andra djuret äter pingviner. Snygg är han iaf. Sådär fina drag, sådär snygga kläder. Nästa för snygga kläder. Nästan för väl put together men none the less, fine as a canonball. Sa de inte så förr? Fine as a canonball?  Men detta span är nog en sådan som stannar vid span. Vi har ingen anledning att ha kontakt, känner inga gemensamma och sitter lååångt ifrån varandra. Men samtidigt, med span menas att jag spanar in hans fineness whenever possible så jag nöjer mig med en glimt eller två under dagarna.

Ikväll springer jag o mina fabulösa kollegor Vårruset. Eller de springer, jag ska vakta picknickkorgen. Jag låter dem tro att jag hamnar på efterkälken men i själva verket viker jag av och går tillbaka till picknickareat. Så här dålig kondis har jag inte haft under hela mitt liv =) men runt kommer man ju alltid!

Heja mig!

Ciao


RSS 2.0