NY BLOGG!

Då flyttar jag! Välkommen till min nya blogg y´all!

http://zanzansi.wordpress.com/

See y´all there!

Ciao

If nothin works, bang the walls. It doesn´t fix anything but it feels good.

För jäklig morgon har jag haft. Telefonen slutade fungera, internet gick inte igång på någon av mina datorer och kunde jag hitta mina saker? Nej inte en enda. Fick slänga i mit blaskig gröt innan jag ut ur huset för att trängas med hela stans befolkning. Huuuuuuur kan man välja att åka vid den tiden??? Eller ja, de flesta kan ju inte välja, har la saker att lämna och fixa innan jobb.... Så pga den ohärliga morgonen så ramlade jag osökt in på Nelly.com där jag beställde ett par pjucks. Och tack vare As ord om rabattkoder ringandes i öronen så lyckades jag haffa dem med 10% rabatt. Genast kändes dagen bra igen.

Anywhooo, ikväll har jag så dejt med dejt numero dos. Mina ladies kallar honom Lambi (av en anledning jag e säker på att ni kan komma på själv LOL) Efter en timme i hans sällskap kändes det som jag känt honom bra mycket längre. Ibland bara klickar det.=)

Men först ska jag genomlida en dag på kontoret då kollegorna är i Suomi. Min käre R är i farten och designar min header till bloggen. Jag tar bloggverktygsbytet på största möjliga allvar, hahaha men som jag sa till honom när han rådissade designen, den är ju som mitt barn =)

Ciao

Tack vare den bra dagen igår, förvärrade jag inte dagen idag.

Idag på vägen hit fick jag en kille i min ålder mitt emot mig på tåget. Stora glasögon, tröja, manchesterbyxor, såg allmänt rädd ut. Hans väska han hade i handen satte han ner på golvet. Träffar mitt knä ochjag tittar upp på honom för jag väntar mig typ oj ursäkta, eller ett leende för att säga att hoppsan. Han stirrar trotsigt tillbaka precis som " I dare u to challenge me to say I´m sorry, I don´t do sorry, I´m such a cool cat" Mja tveksamt om han sagt så men uppsynen sa det. Alltså inte en liten rädder. Jag hade lust att säga, det gick bra det är ingen fara, han totalt mosade mitt knä med sin rygga, not cool. Men eftersom jag hade en sån fin dag igår (vilket nog inte han hade haft) så lät jag det vara. Han trampade säkert i hundbajs sen ändå.

2 timmar kvar innan jag sätter av mot Sergels torg och lite light demonstrering. Jag är inte bekväm i att demonstrera, tycker det är coolt och bra att folk orkar och vill göra det men det är egentligen inte för mig. Men som den snälla vän jag är och också eftersom jag faktiskt tror på saken så tänker jag sticka dit och ropa ett eller två ord. Sen blir det dance med Jorge, my all time favourite!

Ikväll kommer Eme hem! Yay, har saknat min sambo en massa, uppdatering delux blir det ikväll!

Ciao

Härligaste helgen i härligaste staden!

Godmorgon mina kära. 4 oktober. 2 månader har jag varit på mitt nuvarande jobb exakt idag. 3 månader kvar. Tre månader kvar till jul. Liten besvikelse i helgen då jag fick veta att lgh jag skulle få 1 november kommer jag inte få förrän i början av 2011. Tråkigt men jag sitter ju inte in el lakeo, Ill survive. Får kika rundor lite, vem vet, kanske hamnar jag i Sumpan lol =)
Hur var helgen? Helgen var just så späckad som jag hade förutspått och planerat. En oplanerad utgång i fredags som slutade med att jag stängde igen taxidörren utanför lyan vid halv fem på lördagsmorgonen. Fun fun fun. Lördagens dejt var trevlig, middag med drinkar och mycket diskussioner där vi enades om agree to disagree. Vi tyckte olika om mycket men det är alltid skoj då man får saker att diskutera a lot. Han delade min fascination för Beyonce men inte för Zlatan, han avskydde sushi som jag älskar, ogillade Frankrike som jag ääääälskar, föredrog söder framför kungsholmen, jag tycker tvärtom. Och detta var bara de små ämnena vi touchade vid. Opposite attracts mån tro?

Gårdagen spenderade jag med härliga kusselinen i Skärholmens galleria, käkade morotskaka och shoppade loss lite innan jag tog mig till helgens andra och sista dejt. Här var det inte opposite attracts, snarare tvärtom. Det kändes som att jag känt den här snubben väldigt länge och vi hade sjukt trevligt. Väldigt trevligt.

När jag vandrade Kungsgatan ner mot min väntande dejt så kom jag på hur jäkla mycket jag älskar storstadsliv och hur mycket I love love love love Stockholm. Hur kan man inte vilja bo i storstad med allt vad det innebär??? =)



Under veckan byter jag blogg, ni får adressen senast torsdag!

Ciao

Just another address =)

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå jag ska inte sluta blogga, ska bara byta bloggverktyg, denna stängs på torsdag men då får ni hänga på till nästa plats istället =)

5 years of blogging.

It is finally friday. Jag har väntat på denna dagen sen måndagmorgon. Med undantag för vissa stunder som varit superbra denna veckan =) Ikväll blir det AW times two. Fun!
Min sambo har lämnat mig för Kobenhavn. I´m alooonnnnne. Eller ensam är jag inte, det är bara mer tomt utan henne kan man säga :) Det är galet vad fort man vänjer sig vid att ha någon hos sig och speciellt eftersom jag haft mina bästa vänner inneboende, då är det ännu bättre.

1 oktober mina vänner. 3 månader kvar av 2010. Snart har jag bott i Stockholm i ett år. Tiden går så sjukt fort (när man har roligt) och jag trivs faktiskt så himla bra med allt, mja förutom en sak men orka klaga mer haha.

Jag kan säga så här. Det är sex dagar kvar med denna bloggen. 7 oktober 2005 startade jag bloggen. 7 oktober 2010 stänger jag ner den.

Ciao

RSS 2.0