Reka denna

CHECK IT OUT

Retarderade amerikanare när det är som bäst =)

Startin the day in the best of ways :)

Idag gick jag upp supertidigt och är redan nu på jobbet. Tog bussen och satt och läste som vanligt. När jag kommer fram till jobbet är där en kille som gått två steg framför mig, som åkt samma buss. När jag stannar för att gå in på kontoret vänder han sig om och kommer fram
- Ursäkta?
- Ja?
- Jag vill bara säga att du är jättesöt!

Tack du urgulliga människa som startade min dag på ett så ofantligt bra sätt!

Ciao

Retardedelly stupid to be infatuated with that boy, gurl!

Varför var jag nu tvungen att kära ner mig i någon som är upptagen? Det var väl mest onödigt tycker jag. Känslor styr man ju som bekant inte över men i ren protest mot mina känslor så ska jag iaf själv styra mina steg så mot den dära baren bär det inte. På ett bra tag. Så det så. Hjärtat kanske styr feelings, men hjärnan styr stegen och hjärnan kan man ju kontrollera. Typ. Eller?

Birthday girl


Min födelsedag var underbar!
Började med god macka och jordgubbar provided by K, följt av lunch med mina härliga kollegor. Sprang sen iväg och köpte tårta till fikat och fick en present medan vi smaskade tårta, en cykelkorg! Till min nyinköpta cykel! Bildbevis kommer under veckan, gröna faran kommer jag kallas fo sho!
Efter jobbet blev det Bagpipers, med mina härliga fyra vänner, mat, drinkar och spanande på min bartender som bjöd på drinken som födelsedagspresent. Jag lyckades schabbla bort en kram från honom, än i denna sekund grämer jag mig över det =(
Eftersom jag mumlat om att jag ska inreda min balkong hade mina flickor köpt lykta, kruka och ordnat fram bord och stolar så på söndag blir det pimpin balcony hos moi! Så himla fin present! Där ska jag sen sitta och sörpla kaffe i solen och skriva på min bok, låter det inte wonderfulicious?
Jag tror mitt år som 27-åring kommer bli hur jäkla bra som helst. Just pga att jag har en pimpad balkong =)
Enda molnet på min himmel är att jag igår på lunchrestaurangen lyckades klämma ett av mina fingrar som idag är svullet och blått...

Anywhoo, andra dagen som 27-åring, det är dejligt det!

Ciao

 

 


Mon anniversaire!

Åhhhh vad jag tycker om att fylla år! Idag är det verkligen MIN dag =)

KÄNDISSPOTTING

Carola stod före A i kön på Globen. Hon var skitkort, kortare än mig TOM med klackar på! Stylad till tusen och massssssssa smink.
Sibel mötte jag i tunnelbanan. Nu ska jag inte vara sådan men hon gick som en ko går, hahaha knäna knockade varandra och hon gick lite vingligt...på platta skor.

Stockholm är grejt, kändisar var jag än är!

Ciao

Lemme see ya BOUNCE!

Min lördag var fantastisk!
Frisörbesökslyx följt av fika först själv och sedan joinande A innan vi begav oss till Globen för att se BOUNCE. Halleda vilka underbart coola dansare, det var magiskt! Sen inhandlades det snabbt lite mat och hem för myskväll med mina ladies. Och såklart A=)
En jättejättehärlig sista lördag som 26-åring!


Nu blir jag 27 år imorgon och det är en del saker som jag vill göra dett året som 27-åring:
- Hitta ett riktigt bra jobb
- Bli kär
- Byta bostad
- Resa
Fyra ganska stora saker men man ska väl sätta målen högt, don´t ya think?

Ciao

La vie est belle, trop belle!

Solen lyser, det är fredag och jag har en FAB outfit på mig! Life is goooohoooooood=)
Dock hade jag en liten klumpis i magen igår när jag gick och lade mig, jag måste lära mig att knipa igen min foderlucka ibland. Vissa saker ska inte berättas för andra, vissa saker lämpar sig inte på olika platser. Vissa saker gör man privat helt enkelt. Så från med idag är det jag som blir lite tystare, lite mer privat och lite mer low key helt enkelt =) Men det gör inte att dagen känns mindre bra. Idag har jag date med J och E som jag bodde och hade roliga dagar med i Kanada, Fun fun fun! Imorn är det frisören, Bounce och utgång, jag vill inte vara sådan men fy fasiken vad jag trivs med livet i detta nu, det ska va gott o leva annars kan det kvitta, right?

Ciao

Det känns inte riktigt bra det här...

Imorse vaknade jag och tittade på klockan, halv sju. Damn, jag har försovit mig en timme.... Jag tog mig upp ur sängen, på med Tvn för att vakna till med nyhetsmorgon men där visades någon dålig serie. Det var beckmörkt ute så jag tände upp hela lyan och gick till badrummet för att sätta i linser och ta en snabbisdusch. Men någonstans där började det kännas lite weird. Varför var det inte nyhetsmorgon på Tv, varför var det så jäkla mörkt halv sju på morgon? Stod det verkligen 06:30 på klockan?

Går tillbaka till sängen och kollar telefonen : 01:30

Hur jag nu kunde få det till att klockan var halv sju fattar jag inte men troligen var jag inte vaken när jag  först "vaknade och steg upp" utan jag har drömt att klockan var tid att gå upp. Haha, det bästa var ju ändå när jag fick krypa ner igen och visste att jag hade 4 timmars sömn till att njuta av=)

Knäppgök är vad jag är.

Ciao


Det är meningen att jag ska...

- börja med översättningsprovet..men istället läser jag bloggar och kollar in trailern för SATC och längtar!

-städa min lägenhet och betala räkningar men istället dricker jag saft och ligger raklång på sängen
-  betala räkningar men istället checkar jag HMs hemsida och funderar på vad jag ska klicka hem..

- borde gå ut och hämta ut Bouncebiljetterna och rensa garderoben men istället kollar jag Beyonce-konsert.

Ja det är mycket man borde göra men nu har jag valt att lata mig och det är fasiken så härligt det med!

Ciao

Njaee du, too much for me



Fast.
Ibland tycker jag det blir lite VÄL mycket av det goda faktiskt.

LISTA

Min vän M lade ut denna listan i sin blogg och jag var inte sen att sno åt mig den:=)

Detta är 20 av de 43 saker folk vill göra i livet:

1. Gå ned i vikt  - Faktiskt så har jag lyckats med det nu=)

2. Sluta skjuta upp saker – Jo kanske ska man sluta med det men äsch orka bry sig om det..

3. Skriva en bok – Lätt att jag ska!

4. Bli kär – Ja det måste jag banne mig få bli igen.

5. Bli lycklig – jag är faktiskt ganska lycklig

6. Skaffa en tatuering – NEVER!

7. Dricka mer vatten – Jag dricker faktiskt mycket vatten

8. Gifta mig – Klart jag ska! Mastodontbröllop delux!

9. Resa jorden runt – Absolut, när jag får min första semester så börjar jag bearbeta världen, tro mig!

10. Åka på en resa utan fastställt mål  - Gjorde jag i somras med kusselinen, hamnade i Höör =)

11. Se ljuset i norr – Inget jag måste

12. Lära mig spanska – Förbättra den får jag ju säga då, yo hablo un poco espanol =)

13. Spara mer pengar – Ja gud ja men det finns ju så mycket roligt att handla och så många resmål att åka till..

14. Kyssas i regnet – CHECK!

15. Fotografera mera – Gör det varje dag, det får räcka

16. Skaffa nya vänner – Tycker jag träffar nya människor hela tiden, sen om de blir vänner får framtiden utvisa

17. Lära mig spela gitarr – Nej det bryr jag mig inte om

18. Köpa ett hus – åf kårs, men sisådär om 20 år

19. Bli kvitt mina skulder – Japp, ska vinna på lotto och bli av med CSN

20. Läsa fler böcker – GÄRNA!

Vad säger ni? Gör gärna en egen lista i kommentatorsfältet =)


" Vad du är stilig idag"

Kompis, det går bra nu. 2 av 3 intervjuer avklarade. Ansökningar ute? Uuuuuumm 10 =) Im on a roll=)
Fick en komplimang idag av en speciell person på jobbet, vilket gjorde mig väldigt glad, speciellt när det kom från så oväntat håll... det är nog som E säger, jag förtjänar att må FABOLOUSSELY (ett ord?) well så därför gör jag det också, ingen Rufus ska få komma och knäcka en med sina mattetal, tönt delux säger jag.

Mina kvällsplaner ställdes in så ikväll blir det LOST, DOYLE-dokumentär, garderobsresning och städning, snart helg, lovely!!

Ciao

6 days to go

Dagens firande av mig själv, ja det var den underbara promenaden på morgonen mellan mina ärenden. Jag skyndade inte, jag bara..njöt. Den och eventet som jag och K ska på ikväll. Vi ska få lära oss att sminka oss rätt och fixa håret rätt, så nu kommer vi bli ännu mer FABULÖSARE =)

Ciao

Alex, Per och Bounce all in one week - CELEBS DELUX!

Idag hade jag en del ärenden att uträtta så det blev en liten sovmorgon, ärende varpå jag promenixade ner till Stureplan och Sturegallerian. Då affärerna ej ännu hade öppnat tog jag en kaffe (för 30 jäkla pjucks, dyrrrrt som fasiken) på cafét inne i gallerian. Där såg jag Pär Lernström i smoking (Mix Megapol-snackaren bla), som senare spelade in ett tv-program på stureplan. Så två kändisar på två dagar, snacka om bra start på veckan!

Det var så underbart imorse, att vandra i solskenet inåt mot en vaknande storstad. Det är det jag älskar med städer, att se dem vakna upp med alla människor som går i alla olika riktningar, sörplande på kaffe, ätandes varma kanelbullar från pressis (Im sometimes one of them). Det är något i luften vid den tiden. Så har jag känt i NYC, London, Paris och nu i Stockholm. Jag är HELT KLART storstadsmänniska, så det förslår. I love it!

På lördag blir det nu BOUNCE, jag hade hoppats på det innan men nu är det bestämt, BOUNCE sista föreställning EVER and Ill be there, thanks Adam för att du följer med, U ROCK!

Ciao

Hemliga PR-byråer är INTE för mig!

Två ovanliga saker hände igår.
1. Intervju. Rufus VD tog emot mig. Han lyssnade inte på vad jag sa utan jag fick TRE ggr berätta vart jag hade pluggat. Jag fick frågan om jag var analytisk varpå han slängde ur sig vad 3 upphöjt till 3 var. Vilket jag svarade fel på. Han jämförde mig med Britt Ekland när jag sa ett ord på engelska som jag inte kom på på svenska. Han pratade så fort att jag knappt hörde vad han sa. Han var nedlåtande och högfärdig. Tror ni jag får jobbet? Nej. Vill jag arbeta med en man som heter som en hund och som tror att han är guds gåva till världen? Nej. On to the next one.

2. Föreläsning med Alex Schulman och Annika Malmberg. Alex var inte den bäste talaren jag sett, däremot älskar jag hans sätt att prata om folk, hans sätt att leka med power pointbilderna fick mig att skratta länge och det var grymt skoj att få se honom. Annika pratade om hur man ska ta och ge kritik vilket var mycket nyttigt och lärorikt, så efter katastrof intervju med Mr Rufus så lyfte Mr Alex hela min kväll=)

Ciao

Lyckorus som jag hoppas håller i sig!

Ny vecka. Jag har haft en fantabulös helg. Bussresan ner var inte alls så jobbig som folk runt om mig verkar tro utan jag kom safe and sound till B-town där jag hängt med mina kära päron, och utklassat mormor i kortspel (that´s the way its suppose to be=) Lugn och hääääärlig helg och när jag satte mig på bussen mot kära Stockholm kände jag en sådan underbar lyckokänsla i hela mig(servicen av kullaflygtjejerna i ä-holm, bara ett ord : FABOLOUS!) Och den sitter i. Allt känns bara så fantastiskt bra. Jag har den enorma turen att ha en sådan grejt familj, sådana grejta vänner och man får fasiken i mig komma ihåg det lite då och då, även om man klagar på annat=)

Klippet nedan av Jayonce, det gör mig så jäkla lycklig på något vis. Underbar låt, uppenbar kärlek och samspråkighet, somriga känslor med kortbyxor och vinden som leker med håret, haha vad har hänt med mig här nu då?=)

Anywhoo, har en fantastisk sista vecka som 26-åring framför mig, med händelser varje kväll HELA veckan. Och heeela nästa vecka är lika uppbokad och busy!

Har kickat igång veckan med att sova en extra halvtimme, för det var jag värd. Ikväll blir det några möten innan jag får hem och städa och lyssna på musik på hög nivå, det är min måndagslyx! 6 dagar kvar till B-DAY! =)

Jayonce


LOVE LOVE these two, around 4,23 är de för gulligt !


Dance like u have never danced before!



Först kändes klippet lite oäkta, jag menar, hur kan det vara så att alla fillipinska fängelsepeeps kan dansa så kickass bra? Men sen när man tittar vidare ser man att där är några fångar som helt klart inte fixar koreografin lika bra, då känns det mer äkta =) Denna dansen är helt klart bäst av alla dem som skapats.

Idag ska jag most likely kuska genom Sverige på en buss ner till Skåneland. Jag har datorn med mig så det kommer gå så bra så, bloggar och serier all day long, man kan ha det sämre. Man kan också ha det bättre vilket skulle innebära att askan drog vidare och att jag fick flyga, one can hope!

Ciao

Ideal,Schmideal säger jag =)

Jag måste rekommendera en serie. Jag tror säkert ni hört om den.

The price of beauty

Jessica Simpson åker till massa olika länder i olika världsdelar där hon undersöker hur kvinnoidealet ser ut.
Att dem i Thailand använder blekmedel för att bli vitare som västerlänningar, hur en kvinna i Uganda får spendera två månader i en fattening hut för att hon ska bli fet så att hennes man kommer tycka om henne och stolt kan visa upp henne. Ganska kul att se. Så har ni några timmar att slå ihjäl, check it out =)

Bäst att se det? www.tvshack.net

1,5 timmar kvar av jobb, sen bär det av på västafrikansk coupé decalé dans =)

Ciao

Kanske inte längre promenerar på jorden men finns banne mig every effin where anwyays.

Det är 10 månader sedan MJ gick bort. Jag tycker fortfarande det är så fruktansvärt sorgligt. Idag började Mix Megapol min dag med en MJ-låt och jag har skapat världens längsta Spotify-lista med bara MJ-låtar så hela dagen idag på jobbet blir det Michael.



Ciao

IE förstör allt vad snygg design kan bli

Jag hoppas innerligt att ni inte använder Internet Explorer för min blogg ser heeeelt retarderad ut då! Firefox to the people! =)
Idag är det min mammas B-day och present är inhandlad som hon får imorgon. Samtidigt är det 11 dagar till min födelsedag, starten på ett helt nytt år (jag räknar mina år från min födelsedag)

I tisdags fick jag besök av Mr Rock Ass och som den snälle själen han är så fixade han till min upfuckade dator samt min telefon så nu har jag en härligt fin ringsignal. Vi hann även med att catcha up på alla områden och jag längtar redan tills han kommer och slaggar på min soffa igen( erhm eller MIN SÄNG, då jag själv "kastades" på soffan) Det är inte lätt för långa människor att finne sovplats hehe. Soooo E var min tisdagspresent. Onsdagspresent var mysstund samt miniSPA och nya skossor. Idag? Danslektionen blir dagens lyx!

Ciao 

Varför retuscha när det redan är vackert?



Man kan ju undra varför de retuschar när personen inte behöver det, var ngnstans är hon inte perfektus redan från början? Lookin FAB IRL skulle jag vilja säga!

Ikväll har jag myst med massa tända ljus, städat ur garderoben, städat vbadrummet, köket och sovrummet, vinterkläder är förpassade till vinden och allt jag aldrig använder ska bort. Nu är det vårstädning delux, samt packning inför helgen. Så när jag kommer tillbaka nästa vecka är här städat, tomt och allt är redo för våren och allt den för med sig!

Ciao

Foolin around, hey at least u admit, thats gotta count for somethin?

USHER

Ushers nya skiva har en del godbitar, speciellt foolin around, loves it!

Hade fler läsare igår än jag haft tidigare, vet inte hur folk hittat hit men roligt var det, stay if u guys wanna=)
Och om ni vill, vem är ni. do tell =) Alltid roligt med ansikten på de som tittar förbi!

Snart är denna dagen över och jag börjar långsamt vakna upp ur mitt depp mode, det vankas skoköp och jobbsök ikväll, snart bara en och en halv dag kvar av veckan innan jag flyger söderöver te B-town för en helg med los padres!

Ciao

Wednesdaymorning fun!

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån.
Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5 000 kronor.

Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet.  
Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken.
Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet.

Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använder
en 1.800 000 kronors Rolls som säkerhet för ett lån på 5 000 kronor.
Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där.

Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5 000 plus ränta 31.50.
 

Banktjänstemannen säger till blondinen: 'Vi är mycket glada att Ni ville låna hos oss,
men vi är en smula förbryllade. När Ni var borta kollade vi upp Er och upptäckte att Ni är multimiljonär.
 

Det som förbryllar oss är att Ni behövde låna 5 000 kronor.
Blondinen svarar:
'Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två
veckor för bara 31.50?'

Mums filibabba vilken härlig matblogg!

Idag hittade jag en blogg som jag suttit och "bläddrat" i ett bra tag. Inspirerande, härliga bilder och sjukt läskande maträtter! Perfekt blogg inför beach 2010, med alla dessa nyttiga tips och sunda tankar kring mat,vikt och dieter!

LÄS BLOGGEN HÄR

En vän till mig har de senaste året rest runt över hela världen, mestadels i Afrika och öar utanför Afrikas kust. Hon berättade om friheten, glädjen och den totala avsaknaden av måsten, utseendefixeringen, klädstilar och hur folk ska vara och inte vara. Just nu känner jag att jag också skulle behöva en sådan resa. Slippa tänka på våroutfits, semesterresan med tillhörande bikinibody, att man ser OK ut i håret, kläderna, kroppen, att man har ett jobb, ett liv utanför det och en bra attityd till allt. Jag skulle vilja stänga igen min butik, sätta mig på nästa flyg söderut och bara njuta av en kravlös vardag. Det är såklart bara jag som kan låta bli att låta kraven bestämma över mig men i det samhälle vi lever har man inte så mycket val. Det finns runt om en hela tiden, it is down ur troath literally. Är det bara så att jag har en depptid eller jag faktiskt skulle behöva komma bort, långt bort, och bara slippa allt detta? Känner inte ni också att ibland vill man bara slippa allt?

Ciao

Waaaaaaait a minute, u said what?

Kan alla behandlas?

Besvär som inte får behandlas med akupunktur i Sverige:

diabetes, cancer, hiv/aids, epilepsi samt smittsamma sjukdomar.

Barn under 8 år får inte behandlas med akupunktur enligt svensk lag.

Texten ovan hittade jag på en hemsida för Akupunktur. Sen när KAN Cancer, eller Aids behandlas med akupunktur???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dåligt formulerat?? (informatören i mig) eller tror folk fortfarande att det går att bota Aids (rädslan i mig som undrar hur folk är funtade)

Ciao

Dag 13, 13 dagar tills jag får den där oönskade 7an.

Mitt 20 dagars firande kom av sig lite. Jag hade ju bestämt mig för att vara kind mot mig själv fram tills min B-day och ja de senaste dagarna har jag inte precis varit det... Nu är det 13 dagar kvar till födelsedagen och idag, ja idag kommer världens roligaste människa till Stockholm. E kommer på besök ikväll och det ska bli redigt skoj att se honom igen, senast var ju som prisoner på Halloween i oktober. Så det får bli min present såhär dag 13.

Frågan är då om rörmokaren som kommer kl sju imorgonbitti får bli present dag 14?

Ciao

The rose is indeed red.


Idag när jag o K kom gående på Hötorget hoppade en kille fram och läste från en lapp " Du är en söt tjej" på knagglig svenska och överräckte en ros. Runt om oss stod massa folk o tittade när han gjorde detta och jag tog till flykten, hasplade ur mig att nej nej jag vill inte ha någon ros. Men K sa att nu får du banne mig ta den! Haha så jag tog emot rosen och tackade för mig. Han såg lite ledsen ut när jag ej ville ta den men sen jublade alla när jag tog den. Även om det var ngt mission han hade att uträtta så fick jag en komplimang och en ros, vilket hjälpte slutet på denna crappiga day.

Ciao

How entertaining!

It is yet another crappy day in the life of Sanna, men detta klipp fick mig att le tusen gånger om -FAB!

Känner kinda igen mig...

Du borde gå och prata med någon”

”Ja men jag gööör ju det! Jag går och pratar med mig själv hela tiden men jag lyssnar ju aldrig!”

Klockrent


Pink lady like a pink lady should be

Har jag berättat om min hyresvärd eller the pink lady som jag så sött kallar henne?? Hennes läppar är alltid rosa. Knallrosa. Ja tänderna med. Men hon är världens snällaste. En dag när jag kom hem hängde en bok på dörren. Michael Jackson biografi( hon har sett mina andra böcker om honom när hon hämtar posten), någon vecka senare låg där ett anteckningsblock med MJ på. Förra veckan stod det en tavla med Golden Gate-bron som hon sa att jag kunde få, ville jag inte ha den kunde jag sätta upp den på vinden. Small gifts but they mean so much.

Igår smsa jag henne angående min toalett som bara rinner, halv två på natten fick jag svaret :
"Hej, ring du tel i porten. Jag är i Malaysia, 35 gr, fuktigt, stånk, mycket öl, nätterna hetare än dagarna!
Kram L"

Hon är för härlig!=)

Anette du är tillbaka i kommentarsfältet, lovely, dig kan man alltid lita på att få gensvar från =) Puss på dig min blomma!


Change positions, change positions....

En gång i halvåret (typ) så vänder jag på mig i sängen och sover på andra hållet. Dvs jag har huvudet där jag annars har fötterna. Vet inte varför men jag får en känsla helt plötsligt att nu är det dags att byta o så gör jag det. Så sover jag så någon vecka, ibland bara några dagar och sen vänder jag tillbaka. Konstigt det där, gör ni också så?

Jag har inte varit mig själv sen jag kom hem från London, är totalt ur fas med mig själv och tycker just nu att livet är rätt bra trist. Speciellt idag har varit extra SUCKY!

Dock följde jag med J på lghvisning och fick på kuppen en promenix längs vattnet, i solen vilket var underbart. Så veckans slut blev bättre än hela veckan altogether. Imorgon är ny vecka och jag tror att det bara kn bli ljusare nu, iaf på Sanna-fronten. Enough about this.

Ciao

Robbed

Fy. Jag drömde inatt att jag var på MCdonalds med en vän och att jag gick ifrån min datorväska en snabb sekund. Givetvis fanns inte min dator kvar när jag kom tillbaka och jag kunde i drömmen känna på riktigt hur ledsen jag var, för är det något jag blir superledsen över så är det att bli bestulen. Jag vet inte varför jag blir det för det är ju bara materiella ting men det gör faktiskt ont i mig. Det har ju hänt med mobiler, kamera, pengar men aldrig större saker.

Jag kommer ihåg hur min bror ringde i somras och sa att larmet hade gått hemma i huset och eftersom jag var närmst, kunde jag köra hem och se hur mycke de stulit.....I bilen hem var jag sådär ledsen och tänkte på min dator och alla andra saker som de säkert tagit...och att det var jag som gått hemifrån sist och att det var mitt fel att de kommit in...

Sen visade det ju sig att jag inte stängt ett fönster och att vinden satt igång larmet och allt var kvar, LÄTTNAD DELUX!

Frågan är varför jag blir så berörd av att förlora materiella ting, eller är det kanske själva handlingen som gör mig ledsen? Blir ni också sådär ledsna?

Ciao

Lördag delight

Frukostfikade på ett supermysigt kafé med mysiga A och tog sedan en snabbis runt stan. Hemåt för tre avsnitt av
True Blood, me lajki! Nu ska jag bege mig till Gullmarsplan och käka sushi. Lugn lördagkväll i regnet.

Bilden på mig o K är tagen på planet på väg mot London, där vi hade så in i helskotta roligt, bästa resan på väldigt länge, vi planerar redan en ny sommaresa, yay!

Imorgon fortsätter hälsomånaden, denna veckan har jag massor inplanerat
Måndag - Gym
Tisdag - Erik kommer yayayayayayay!!!!!!!
Onsdag - Drinks med Therese
Torsdag - Dans
Fredag - Båstad

Ciao

And if we had babies they would look like you, and if we would have babies they would have your eyes..

Breathless by Shayne Ward är den finaste låten just nu. Kärlekskranka människor måste såklart lyssna på den. De som inte är kära som jag kan inte hjälpa att tycka om den, den är bara sådär magiskt fin. Mitt ex spelade den för mig, vad tror man om det, hahaha =) Inget men låter är underbar!
So is " Melt the snow", "until you" och " damaged" - fantastiska låtar if i may say so. Spotifya dem vettja!

Ciao

Fira mig själv, ja det är lika bra jag börjar redan nu.

Idag är det 20 dagar till min födelsedag och ni som känner mig vet hur mycket jag tycker om min födelsedag, ääälskar att fira mig och min dag =)
Så nu ska jag fira mig själv i dagarna 20. Varje dag fram tills min födelsedag ska jag göra något bra för mig själv. Idag började jag med att ge mig själv en halvtimmes sovmorgon, följt av en 45 mins promenad och ikväll blir det sushi med kussen. Bra ingredienser på en vanlig tisdag.

Vad kan jag tänkas göra för mig själv imorgon?

Cuz ur like a, like a, like a wonderful person.

Sååå jag och en tjej på jobbet har gått med i Facebookgruppen Hälsomånad 2010. Denna månaden är alltså hälsomånad för oss och inget godis eller onyttigheter får intas. Detta skär jag bort:
- CARBS (baaaaaad stuff det där alltså)
- Allt obvious socker ( det finns ju i allt men det som man vet är socker rent av ska bort)
- Mjölk ( blir så myck mjölk iom i allt kaffe..)
+ såklart allt annat som vi ALLA VET är onyttigt och kasst att stoppa i sig!

Sen fortsätter jag med mina härliga 45-min promenader på morgonen, lovely! Så om två månader borde jag ju vara fit for summer, right? Eller huuuuuuuuuuuuuuur, Sanna!

Någon mer än jag som har hälsomånad? Beach 2010-tankar? Anybody?

Ciao


No regrets, it was totally the time of my life.

Back home i härliga Stockholm och tillbaka till vanliga rutiner. Härligt med en extra ledig dag att komma tillrätta med allt innan vi kickstartar april med jobb och träning o allt! Två månader kvar till sommaren men tittar man ut på snöflingorna så känns det som om det var januari igen..

Anyways, har spenderat dagen med att städa, tvätta och rensa ur garderoben, nu är det dags för våroutifts, så det så. Har gjort ett collage som heter Bästa Sanna 2010 och som nu sitter på väggen som pepp inför sommaren. Här ska det tränas och ha sig för att vara på topp till juni! Älskar kläderna i affärerna, med blommigt och militärt, lovelish!

Sitter fortfarande och ler åt allt som hände i London, så glad att jag åkte,så glad att jag gjorde vad jag gjorde!

Bästa stunden för självförtroendet :

Sanna går in i baren, går fram för att beställa vin.
- Exuse me miss, but we only serve customers over the age of 21. Im sorry, but I cant serve unless u show some ID.
- Hahahaha are u kiddin me Im turning 27 in a few weeks!!!
- Then show me ur ID...
- Voila!
- Erhm oooooooooook wow u dont look ur age at all, please take it as a compliment

U bet I WILL!=)

2010 har hittills varit så jäkla bra, om 21 dagar fyller jag år och jag tror detta året kommer bli bättre o bättre, bara en sådan sak som att kusselin flyttar upp imorn, genast blev det än bättre =)

Ciao

Lovely time in London will make April even more lovely!

Visst att jag hade höga förväntningar på helgen i London, men inte trodde jag att det skulle bli SO MUCH FUN! Från det att vi anlände till jag satte mig på bussen till flygplatsen har jag haft skoj vartenda eviga minut. Dock ska jag erkänna att London som stad tilltalar inte mig. Inte alls. Visst att jag bott där, visst att jag kommer åka dit igen men bo där igen? No way =) Det var mina homies som jag hängt med som gjort hela vistelsen! Bästa resan på länge länge! Kommer leva på minnena från denna resa länge länge =)

Idag har jag satt igång detox delux, te, kaffe, katrinplommon och shakes. Nu är det dags att bli vårfin! Trots snön och slasket som kikar förbi idag så är våren här, tycker jag. Så idag är den perfekta dagen att starta detoxen, rensa garderoben och satsa på våren! Jihaa! Fun!

April - världens bästa månad är här! Let´s do this!

Ciao

RSS 2.0