Horrraaaaaaaaaaaaaay!

YAYAYAYAYAYAYAAYAY! Glasgow den 31december och då såklart NYÅR I SKOTTLAND! Jihaaaaaaa! Året började med hemflytt från USA. Sen var det året sådär, riktigt megasådär men shit vad bra det slutat! Flyttat till Sthlm, upplevt pirrkänslan i kroppen, fått resa till Amsterdam och NU GLASGOW! Life is too good! Friggin gooooood!

Kvällen igår då Js flyg blev inställt blev supermysig och maj god vad killen tog mig på sängen, har inte upplevt en sådan känsla på länge! Nu vet jag vad jag saknat! Nu ska jag kolla in Zlatans mål från igår, Sudden på Skavlan och Bounce på lilla Melodifestivalen. Gotta.Catch.Up.

Ciao

No more Cyberlife

Mitt liv här i Sthlm har kommit att starta så som jag hade önskat. Men det är en sak som blivit lidande. Mitt Cyberliv...=) Som arbetslös följde jag fem-sex olika serier, jag läste säkert ett 50-tal bloggar, kollade alla sidor jag alltid kollar flera gånger om dagen och följde upp mina vänners liv noga.
Den biten är som bortblåst sen två veckor och liiiiite extremt liiiite kanske jag saknar det lugn det innebar att kunna sitta med lite kaffe och checka allt det där. Osminkad. Ouppklädd. Men nu spenderar jag jag ju dagarna på jobbet, jag springer och fikar/käkar med folk, går på date, på bio, promenader, shoppar och är aldrig typ hemma före 9 på kvällarna. Vilket jag älskar. Det är ju så livet ska vara och är för det flesta men det är ju inte förrän nu jag har det=)

Denna helgen har varit hård. Utgång både fredag och lördag och lika bakis båda dagarna. Dock har jag tvingat i mig ipren, starkt kaffe och lite nyttig frulle för att möta upp S för en djurgårdspromenad. Sen blir det kanske att kika på några lyor...hoppas hoppas verkligen jag får ett hem denna veckan. Jag trivs dock så jäkla bra hos sofia så hade hon haft det större så hade jag flyttat in permanent. Kanske ska ge sig på att slå ut en vägg.....?

Tjipp tjipp,
dags att bege sig!

Ciao

Sthlm

Veckan som gått:

-Tackat nej till gratis smycken när jag handlat kläder. Dumt.
-Skulle köpa koftor då jag fryser hela dagarna men kom ut ur affären med två små klänningar. Får skylla mig själv att jag har köldskador.
- Var ute i tisdags och drack på tom mage, men trots att jorden snurrade när jag somnade så var jag uppe halv sju och på jobbet åtta, respect!
- Har kollat på lite places att bo på, trodde ju att jag skulle flyttat ut vid detta laget men det tar nog en vecka till...
- Imorgon är det fredag, innebär halvdag på jobbet, lunchdate med J, promenad på djurgården och tvätt och filmkväll med S.

Vet ni, jag trivs något så superbt bra här=)

Ciao

One down...

Okej, så idag fick jag se min första "rediga" kändis. Café Foam. Stor kille sitter i närheten. Extremt stor är han. Hans små hundar och hans lilla fru såg minimaliska ut jämte honom. Inte visste jag att Mats Sundin var en sådan bjässe.
Fikat med den lilla söta familjen var jättemysigt och promenaden på djurgården as well. Däremot var resan ut till Sumpan för en kik på en lägenhet inte lika mysig då det ösregnade, vinden blåste och tjejen som skulle hyra ut hade "fått förhinder och skulle komma om två...kanske tre timmar"...så det var bara att sätta mig på bussen och åka hemåt. One down, three to go. Inget napp än så länge alltså.

Funderar på att köpa denna klänning meeeeeen passar jag egentligen i den färgen...?


Lånat bild från Marie Serneholt




Meningslöst

Kära E och A: Jag läser inte hennes blogg men däremot läser jag ju hennes väns blogg, därav känner jag igen henne=) Men ni har rätt, meningslösa bloggar som jag denna veckan upptäckt att jag inte alls saknar att läsa, så bloggläsandet börjar faktiskt glömmas så smått, vid jul är de borta, I promise! Det är ju betydligt roligare att ha hetsiga diskussioner i....var det Jakobsberg vi var i ? Som låg i Järfälla som är Sthlm, eller?

Nattriden hem igår var iaf spännande, vi lämnade (...insert namnet där vi var) och hamnade sedan i Kista där det var massa poliser. Sen vidare mot Tensta där det var massa poliser. Till slut hamnade vi i Sundbyberg där det var massa poliser. Vidare mot centrala Sthlm och Gullmars där det var en hel del poliser. Conclusion: Busy night for a P.

Men Sthlm by night var najs.

Nu har det börjat röra sig på boende fronten och jag kan med självsäkra knappningar på datorn säga att jag nog har hittat boende by friday.

Ciao

Softish

Det var denna tjej som jag såg, som säkert för er är otroligt OKÄND, men för moi och andra som läser massa bloggar så vet de säkert vem de är:)
Härliga lördag, solen skiner och tunnelbanan dunkar på utanför fönstret. Sov otroligt länge och har sedan ordnat i garderoben(läs resväskan), städat åt Sofia(vad gör man inte för att man får bo här). Har satt ut annons om boende och sökt en del lägenheter.

Idag blir en lugn dag innan det blir nattbio på söder. Imorgon ska jag fika med två olika och inhandla diverse saker som jag upptäckt jag saknar. Mitt mål för dagen är också att lokalisera närmaste ICA och handla hem lite mat för matlådor till veckan. Shakesen är nu över igen och dags för vanlig mat igen. Mest för att jag har inte energi att arbeta 10 timmars dagar med bara soppor, annars hade jag nog fortsatt. Det har tyvärr blivit lite av en trygghet att bara äta dem...

Daten var jättetrevlig, vi kom bra överens dock hade han svårt att förstå när jag pratade. Mixa skånskan, prata otroooligt fort och släng in lite engelska ord och en jönköpingsbo fattar nada, haha. Ska vi ses igen? Who knows men det är inget jag funderar över så jag antar att ni förstår mina känslor...
Internet dating, fyra olika killar har jag provat. Man kan inte säga att det inte funkar om man inte gett det en chans. So I did. Det var skoj, fått nya vänner på vägen men nej jag tror inte redigt det är rätt plattform för mig. But it sure was fun!

Dags för lite mer kaffe, lite mer bloggläsning innan jag ger mig ut efter ICAt, bubbelbad, serier och film blir det tills bion börjar tror jag...softish första lördag i storstan, inte helt fel..

Ciao

Alltså....

...det här med nervositet är ju diffust. Antingen låter man nervositeten ta över ens hela jag och man bangar för saken eller så puttar man undan nervositeten, går igenom det man föresatt sig och sitter sedan och funderar va fasiken man var nervös för. Jag brukar inte vara nervös, men då och då kan jag få för mig att något är pinsamt och bli nervös av scenariot. Det har hänt att jag låtit det ta över och bangat men i de flesta fall trycker jag bort den onda känslan och gör det jag föresatt mig. Så även idag. Såhär i efterhand blir jag arg på mig själv att jag ens reagerat som jag själv gjorde, va fan var det att vara nojjig över?

Mitt första besök på Café Mocco är gjort. Det är där alla stora bloggare hänger enligt dem i själva i just bloggarna. Och jajamen, en av dessa bloggare satt mycket riktigt med sin dator och käkade och ...ja så klart bloggade. Man kan väl säga såhär. Hon HÅRDRETUSCHERAR sina bilder, eller så har hon gått upp 15kg, och helt skitit i att klä sig enligt sina egna moderegler, för fy fasiken vad hon var sig OLIK, men visst fasen var det hon. Spännande. Här ska det avslöjas bloggares hemlisar one after the other=)

Fredag imorgon och helgen är fullspäckad med fikor,shopping, bio, utgång och ännu mer kaffe på fik.
Efter snart en vecka, Sthlm me lajk u a låt!

Ciao

Regn

Stockholmarna går och hukar sig och försöker smita undan regnet. Det gör inte jag. Mitt dust it i kombo med regn gör att jag får hollywoodlockar i mitt barr! Jo det är sant, det blir sådär mjuka lockar som lägger sig bakåt, typ. Så fabulöst fin blir jag så jag går med huvudet högt här på gatorna. Lämnade jobbet och mötte upp en gammal kompis för en snabbisfika och sen hemåt för att mysa ner mig i soffa med bloggar, Ullared, GG och kaffe.

Imorgon blir det Café Mocco, där massa kändisar hänger...med en date. Spännande..och lite nervöst...=)

Ciao

Kändisspotting numero uno

OCH jag såg min första kändis idag, only day TVÅ!


Rapparen blues tog tåget med mig mot Märsta imorse=)

Ciao

Sthlm-life

Skumbad kombinerat med serier-Lyxkväll deluxe! När jag låg där i badet, lyckades jag tömma huvudet helt på tankar. Jag bara njöt av stunden, av nuet vilket jag aldrig brukar kunna göra. Jag kände mig lycklig, content, happy and satisfied. Moments like this... kan jag räkna på min ena hand. Dock har dessa tre dagar jag varit i Sthlm varit så himla bra så this moment was bound to come=)

Veckan är späckad med fikor,ärenden, frisör och nagelbesök, biopremiär så därför var skumbadet väl placerat denna tisdagsafton. Life is good och det kommer bli så mycket bättre för varje dag som går. Stockholm känns just nu helt fruktansvärt RÄTT. Let´s hope it lasts...



Utanför mitt fönster skymtar jag globen...total awesomeness...

God natt!

First day

Så var första dagen avklarad. Jag ska alltså arbeta på Eniro i Solna där jag är timanställd för att arbeta med annonser. Jag fick titeln redaktör så det låter ju lite snajsigt=) Jag arbetar med annonser och sökord för olika företag, ganska enformigt jobb men man måste börja någonstans...Jag har ju aif ett jobb och letar febrilt boende. Arbetskompisarna var supertrevliga så det verkar lovande!

Jag tycker om rushen mellan tunnelbana och pendeltåg, dock springer jag inte med andan i halsen och kämpar med att komma med de tåg som redan lämnat perrongen som många andra, så stockholmig ska jag inte bli. Jag gillar att ha nya rutiner och jag gillar att lära känna min "nya" stad...dock kändes det lite sådär att komma hem klockan sex på kvällen och inse att dagen är typ över...är det såhär det är att vara vuxen? Only work no play? I guess it is...och jag ska nog inte uttala mig efter EN DAGS ARBETE haha. Pengarna gör ju att man har råd att RESA och ha roligt när man INTE arbetar...och sen när man har arbetsuppgifter som är roliga och drivande så känns jobbet mycket bättre! Jag ska inte klaga, inte efter första dagen, nej det ska jag inte, men jag är säker på att NI förstår dilemmat=)

Jag måste säga att jag blir så glad över hur många kommentarer jag fick på FB efter att jag skrev att jag nu bor här, alla som bor här som jag vill träffa och hänga med och alla lyckönskningar, real grejt people jag omger mig med=)=)

Nu ska jag fixa mig lite kvällsismat, kolla lite DH och kolla hur jag ska åka för att vara på jobbet halv nio imorgon! Hujeda mig att behöva gå upp typ HALV SEX;)

Ciao

På redigt

Så var man installerad hos S och har fått sin egna lilla sovhörna med egen växt och lampa. Dejligt! Sen ska ni veta att kollar jag ut genom fönstret, vad ser jag då? JO globen!! Hur coolt är inte det?? Väldigt häftigt tycker jag och står mest där och hänger och känner, ja har man globen utanför fönstret, ja då är man verkligen i Stockholm=)

Outfiten för första jobbdagen är utvald. Klockan är ställd. Tunnelbanavägen är checkad. Nu ska jag krypa ner och förbereda mig för Sthlm-livet för nu börjar det på redigt!

Ciao

Sista natten in B-town

Det kan bli ganska många saker som måste fixas när man bestämmer sig för att flytta. Jag har ju flyttat en hel del gånger innan men denna gången ser jag det som att jag lämnar Båstad förevigt och kommer aldrig mer bo här. Inte förrän jag är 70 år och ska leva på endast godis iaf. Om det inte blir franska rivieran och belgisk importerad choklad.
Så nu har jag avslutat mitt förhållande med min frisör,min nageltjej, min fotspecialist och mitt gym. Det blir ju såklart att ta och hitta nya sådana i Estocolmo men det är ändå lite tråkigt att lämna dessa kan jag tycka. Hur ofta hittar man en superbra frisör i dessa dagar lixom?=) Men allt är avslutat, tom linsaffären har jag tackat och bockat adjö(i mitt sinne, inte personligen haha).

Men sen kan man se det superpositiva i allt detta farvälande och det är att jag får sjukt många fler nageltjejer/frisörer/gym med supermånga fler pass att välja bland-Lovelish.

Jag har även "slängt" bort massa bloggar och serier. Nu ska jag minsann inte sitta hemma och uggla framför datorn på min lediga tid, nu ska jag ut och lära känna Sthlm och se kändisar IRL, det är ju den bästa staden i Sverige för kändisspotting deluxe=)

En vän till mig var nyligen i NYC. Han köpte med schampoon till mig som endast finns i USA och gör UNDERVERK för håret...och idag fick jag hem dem, YAY! Stockholmslivet börjar alltså med ännu bättre hår=) Hahaha



Ska läsa ut MJ-boken nu, den är så grymt grymt bra! Men den är en bok på 800 sidor och väskan som redan väger 89kg behöver inte en sådan bok på toppen, No one needs the cherry on top, as they would say..=)...or would they?

Ciao

Btw
Är det iaf någon annan än jag som tycker Lil Wayne är....retardedly...cute?=)

Frågor

Det finns en hel del frågor jag skulle vilja ställa till några olika människor. Men jag vill inte ha svaren. Jag vill att personerna ska säga det utan att jag frågar. För jag är rädd för svaren. See my point? Jag vill veta saker men samtidigt så är jag rädd att inte få det svar jag så hett efterlängtar...

Tack A för tipsen, klart vi ses snart, nu ska vi bo i SAMMA stad ett bra tag framöver, GILLAR VI=)

Nu ska jag hålla lördagkväll!

Ciao

Ny Era

Dags för en ny era i livet. Detta har jag längtat efter men det vet ni ju om ni läser bloggen=) Har äntligen lyckats göra lite mer med bloggen än bara byta färg, success!
Idag blir det hejdå-until-xmasfika med J och M, samt fixa Officepaketet till min kära dator. Imorgon är jag bokad med Kullaflyg upp och norröver. Har letat lägenhet nu och mailat på en del men det verkar inte vara så lätt som jag i min lilla värld hade hoppats på...men det löser sig alltid, as we all know!

Ifall ni inte sett Rihannas nya video -Looky here. Jag gillar inte Rihanna, men hon är så sjukt sjukt snygg att man blir lite beklämd haha. I guess some people just got it. Samt killen i videon är ju den nya hunken i Greys Anatomy;-) Worth checking out...

Dags att sticka, later peoples!

Ciao

TGIF the 13th!

Jobbet dådå...det var först tänkt som ett extrajobb för studenter, det jag jobb jag har fått men det visade sig nu bli heltid. Ska man vara ärlig är jag överkvalificerad för jobbet MEN jag ser det som att få jobba i STORSTAN! Så fram till jul har jag heltidsjobb. I Sthlm. Just i detta nu börjar jag inse att jag faktiskt ska få flytta till storstaden! Lära känna staden, alla dess kafé(där man ska sitta med datorn och mysa, som alla bloggare gör haha), restauranger(Jenny, när du komemr blir det Gynnings resto!), museum. Nya människor, lovely!!

Im so friggin excited right now!!

Hände en liten rolig sak idag. Skulle ta tåget från H-town. Ser att tåget kommer in på station, inser att jag är på fel sida om spåren och går över spåren TROTS att bommarna var nere. När jag kommit över spåren kastar sig lokföraren sig ut genom fönstret:
- HÖRREDU!! DU FÅR INTE GÅ ÖVER SPÅRET!!!
- Eeeeh okej men jag måste ju med tåget...?
- JAMEN SER DU INTE BOMMEN????? TÅGET GÅR INTE I DENNA SEKUND!!!
- Jamen jag tittade mig för, jag är ju över nu, det är lugnt, jag ska inte göra om det=)
- NJAAAA JAG VET INTE OM DU FÅR ÅKA MED FAKTISKT, TROR INTE DU SKA FÅ DET!!!
- Eeeeh what?

I efterhand var det ju lite roligt att lokförararen skällde ut mig, och vägrade ta med mig på sitt tåg=) Jag fick åka med, eller jag åkte med vare sig han ville eller ej, men han och hans tåg hade ju inget med mitt springande över spåren att göra men jag får väl se det som att han värnade om min säkerhet eller något...

Nu har jag börjat packa, avslutat tyskakurs,gym och ska börja leta lägenhet! Min första EGNA lägenhet, ååååh vad jag längtar!!

Ciao

Stockholm bitches!

Det är fredagen den 13nde idag. Men jag kan inte säga att det är en otursdag. Jag har fått jobb i Sthlm och flyttar till helgen! Finally!!!

Äntligen får jag bo i storstad igen!
Äntligen får jag arbeta igen!
Äntligen får jag leva ett normalt liv!

Ima enjoy this weekend!

Ciao

Wonderful

BEYONCE - Lyssna på Beys fantastiska röst.

OnsdagSnonsdag

My computer is alive!! YAY! Virus hade letat sig in i datorn...Nästa dator blir en MAC, de har ju inga virus alls så varför har man egentligen dessa värdelösa? Kan man ju fråga sig faktiskt=) Norton suger faktiskt, aldrig fungerat med det anitviruset, men de jag köpte datorn av propsade på det. Nötter. Oh well.

Min framtida man har börjat blogga, så nu sitter jag och suktar på hans blogg hela dagarna hahaha, vad fin han är, och vilka FINA BARN vi kommer få, I just know it! ;)

Ikväll blir det DH och GG. Sen MJ-boken, så jäkla underbart bra skriven bok om honom. MJ-the Magic and the Madness, heter den ifall ni någon gång får lust att läsa om hans liv.


Soptippen- en superb raggningsplattform!

Jo du Annelie, det ska jag berätta. Soptippen är värsta bästa raggningsplattformen för en singel chick som jag! När jag körde upp för det slingriga vägen mot tippen mötte jag en hel del hantverkare på väg därifrån. Killar i 25-35års åldern. Likadant när jag kom fram var det fullt med killar som dumpade saker. Tyvärr hade jag inte slängt på mig stassen eller sminket så jag smälte rätt bra in bland soporna hehe, men nästa gång ska jag fixa till mig och sen ska jag "be om hjälp" med tunga föremål, perfekt sätt att ta kontakt eller hur? Im telling u, my marriage will be in the works very soon....=)

Såg ni fotbollsgalan? Kaxiga Martin Motumba,kaxiga Zlatan gjorde hela galan, jag älskar killar med den sortens kaxighet. Som skojar fram sina kommentarer men som man samtidigt vet att de egentligen menar. De driver med sig själva och situationen och det är totalt något jag faller för=) Däremot kan ju tråkiga Seger go och dra något gammalt över sig, herregud vilken träbocka!

Nu ska jag iväg på lite ärenden, sen blir det Ullared, Desperate, GG och tyskaläxa. Det regnar och är allmänt höstigt, vad mer kan man göra då än serier och läxor?

Ciao

So what happened this particular monday?

Jag har tagit min soptippsoskuld idag. Ja jag har aldrig åkt till en soptipp och slängt massa saker. Fine, återvinningsstationer men a real soptipp? Den enda soptipp jag känt till är ju Lasse & Morgans i sommarprogrammet,haha. Men nu har jag gjort det och tar ännu ett steg mot vuxenvärlden!

Sen eftersom det är nya tider imorgon så mumsade jag på min första lussekatt idag, mumsig som bara den!

Jag har sökt jobb och lyssnat på MJ, kollat på MJ-konsert och läst i min MJ-bok. Yes, its an MJ-day!
Boken är sjukt bra, objektiv men ger en stor förståelse för varför MJ blev den han blev och gjorde vad han gjorde(nu talar jag inte om incest-anklagelserna utan allt annat)
In order to be the greatest, you have to be different. Det tror iaf jag.



Klart jag var MJ for Halloween=) With a skirt and all=)

Nu ska jag kika på lite fler jobb och lite fler bloggar!

Ciao


Summa summarum

Solen sken inte så jag sken istället. Tipspromenaden fick ljumma recensioner då gubbarna och gummorna tyckte frågorna var för svåra...Oh well, it was fun none the less!
Min dator är non-fungerande och jag gråter krokodiltårar över detta. Varför kan jag inte få ha en dator längre än en tre månader utan att det ska krångla???????
Ny vecka imorn, sätter igång med ny helkur på tisdag, ska börja söka jobba igen(har haft en jag-orkar-inte-mer-jobbsök-svacka) och givetvis kommer massa tid gå åt att försöka fixa min dator=(

See ya mondaymorning peoples!


Kokong

Jag försöker hålla modet uppe. Jag försöker skratta och skämta mest hela tiden. Jag försöker hitta på saker, handla fina saker till min garderob. Söka de jobb som finns att söka. Lyssnar på glad musik och tar några danssteg hit än dit.

Men egentligen kan jag inte säga att dagen har fört med sig något positivt alls. Deppbesked,hetsiga diskussioner, nya blemmor i min vackra nuna, huvudvärk och en växande bitterhet mot världen. Därför går jag in i min kokong idag och lämnar världen utan mig. Bäst så. Annars finns det risk för fler bråk, mer tårar, mer ord som inte borde sägas.

Så jag tar en paus i att leva och försvinner en stund. Solen skiner nog imorgon med och då ska jag skina i kapp med den!

Ciao


Beundran



Jag vet att jag länkar till Bey jämt, men jag tycker ju hon är så fantabulös! Helt jäkla amazing. Om jag fick träffa två personer i världen så skulle de bli Beyonce och the late MJ. Jag vet att jag inte kan träffa honom men jag hade önskat få göra det. Kanske är det ytligt att vilja träffa två artister, kanske ska man svara Obama, eller Einstein för att vara djup but to hell with it, jag vill träffa dessa två, för det är dem jag ser upp till, tar efter när det gäller deras motton som de så ofta sagt i sina intervjuer:

"Hard-working, unique, humble and follow ur dreams"



Sen måste jag säga att Filip Hammar är extremt rolig, Filip och Fredrik är wonderful men Filip klarar sig kort och gott utan Fredrik.

Nu blir det snart Hbg,

Ciao




Det sägs att..

..Sanna har blivit kallad att ta vaccin mot influensan och står nu i valet och kvalet, ska hon eller ska hon inte ta sprutan?

..Sannas nya favoritfärg är rött, kan det bero på den annalkande julen eller att en vän tipsade om att killars hjärna inte kan få nog av tjejer i rött?=)=)

..Sanna ska uppfostra sina barn efter franska mått, hon klarar inte av många svenska barns frihet och fria uppfostran, därför tror hon stenhårt på aga av barn=)

...Sanna tyckte Beyonce var outstanding på EMA.

...Sanna var superimpressed with stället hon bodde på i Sthlm, total awesomeness!

...Sanna lyssnade på Backstreet Boys nya skiva hela vägen upp och hela vägen ner genom Sverige men det är inget hon vill confirma..

...Sanna ser fram emot en slappefredag med träning, hemmaspa och att lägga sista handen på tipspromenaden.

--det idag är exakt 7 veckor till jul, Berlinmuren firar 20-årsjubileum i dagarna, Tomas Dileva "kärlekens man" har misshandlat sin flickvän och Obama har varit POTUS i ett helt år, det mina vänner, har varit en annorlunda vecka!

Ciao

Onsdag

I brist på annat kollar jag på How I met your mother under dagarna. Idag frågade en av tjejerna:

" Om ni skulle para ihop mig med någon, hur beskriver ni mig, I´m nice buuuuut?" Cuz there is always a but...

Undrar vad folk säger om en själv?=)

She is nice buuuuut a big but, mohahaha=)

Im off to huvudstaden!

Ciao

Which to chose?

Sååå jag ska spendera halva dagen på ett tåg imorgon och halva dagen på ett annat tåg på torsdag. Därför sitter jag nu i valet och kvalet över vilken bok som får följa med på the ride:

Det lutar åt MJ, trots allt tjockast=) Sen en annan sak jag längtar efter:

Inviga min superduperfina nya dagbok! How appropriate isnt this book?=)

Night night!

Tipspromenix a la Sanna

Ni (en iaf=) vill alltså ha frågorna jag gjort till tipspromenaden? Okej Here we go, och fuska nu inte och googla svaren:)

1. Torbjörn Fälldin har varit Sveriges statsminister vid två tillfällen, under vilka år var han statsminister?

1. 1969 – 1971 och 1971–1985

X.  1971–1985 och 1976–1978

2.  1976–1978 och 1979–1982

2. I årets Swedish Open final stod Robin Söderling som vinnare, men vem stod på andra sidan nätet?

1.  Juan Monaco

X.  Tommy Robredo

2. Andreas Vinciguerra

3.Handdatorn Blackberryn har fått ett annat smeknamn, vilket?

1.  Lackberry – (Brist på tid för annat än Blackberryn)

X. Crackberry ( Beroendeframkallande)

2.  Backberry ( Bakåtsträvande då den inte är tillräckligt modern som liknande handdatorer)

4.Den 4 november 2008 sade Kalifornien ja till den proposition som säger att varken män eller kvinnor får ingå samkönade äktenskap. Propositionen kallads proposition samt ett nummer, vilket nummer?

1. Propostion 3

X. Proposition 8

2. Proposition 5

5. I Washington finns  en av Sveriges ambassader, men det finns ett antal konsulat runt om i USA, hur många finns det?

1. 23

X. 13

2. 33

6. Vilket lands flagga är detta?

1. Burkina Faso

X. Togo

2. Niger

Ni får hälften i detta inlägg, återkommer under kvällen med resten. Har ni synpunkter på frågorna, let me know, så jag kan ändra innan den stora dagen=)

Ciao


Hämtat mig

Okej så jag har hämtat mig lite efter Ullaredssörjan. Man får ju ändå se det såhär att de valt ut de mest extrema människorna, så att de ska få just den reaktionen som jag fick. Så alla som åker dit är ju givetvis inte så=)
Det går ju iaf väldigt bra för Ullared/Gekås. För två veckor sedan sålde de för 120 MILJONER kr på Ullared. UNDER EN VECKA. Frågan är om denna såpa kommer hjälpa eller stjälpa gekås?

Jag och min promenadvän slog iaf näven i bordet och sa att aldrig att vi åker dit. För trots att de plockat fram några riktiga original så FINNS dessa människor där och bara det gör att jag aldrig kommer sätta foten där. Ja ve och fasa!

Idag har jag spenderat dagen med tipspromenadfix/ shopping och lunch i H-town samt lång promenad med den bortresande grannen. Nya Gina Tricot i H-stad är omåttligt farligt.

Going north tomorrow, wish me luck=)

Ciao

Whitetrash-varuhus

Som MJ sa " I say this with a lot of love. L-O-V-E." Min analys av Ullaredssåpan. With a LOT OF LOVE=)

Vad är det för white trash/skanky/lowlife-folk de har hittat för Ullared-dokusåpan?? Vart hittar de alla ofräscha,ohotta människor.Vart bor alla dessa människor? HERREGUD, man blir ju mörkrädd!!! Köa från klockan SJU på morgon för att handla BILLIGT skit som du antagligen egentligen INTE behöver men köper bara för att det är så förbannat roligt att handla. Förbannat roligt att köa säger dem.. FÖRBANNAT ROLIGT ATT KÖA??? Känns det inte som bortkastad tid av ditt liv att köa???? Köa för att köpa saker som normalt sett kostar 10:- men du fick det för 3:- DU SPARAR 7KR och SLÄNGER FLERA TIMMAR AV DITT LIV på att KÖA??? Does not make sense to me. Jag har iaf sett första avsnittet av denna dokussåpa och jag tycker det är tragiskt så det förslår. Här drivs det öppet med dessa whitetrash-wanna be on TV- people, allt för att göra bra tv. Att folk är så kåta på att bli kändisar, att få vara med i tv till varje pris, sickening.

Quote:

-Här handlar man billigt: säger Rose-Marie.
I nästa sekund säger hon: Ja man överhandlar ju alltid så det blir ju inte alltid billigt... plus att jag glömmer vad jag handlar så jag köper ibland två av allt. Jätteonödigt...

Nu måste jag hämta mig efter detta, usch och tvi. Aldrig hade jag tänkt åka dit, aldrig tänker jag göra det heller. NÄVUR!

En grej alltså, fetman sprider sig, fy fasiken vad folk är runda. And like I said, I say that with a LOT OF LOVE=)

Ciao


Tisdagmorgon...

...och har en hel del att stå i innan jag drar till H-town för träff mit die amerikanska!
Men helt plötsligt fastnade jag med min "Att göra innan jag fyller 30"-lista. Jag älskar ju listor och just en sådan här lista är alltid peppande när man är i "my situation". Any situation really. Jag har en lista för vad jag ska ha uträttat innan min födelsedag nästa år. En för innan födelsedag 30. Och en livslista.  Alla borde ha en lista ialla fall. Den kan man kika på lite då och då för att påminna sig om sin rutt i livet. Iaf om man har en man vill ta=)

Har börjat lyssna på en ljudbok "The Secret". First of all, jag har kommit på hur mycket jag stör mig på australisk accent. Författaren som läser upp boken, URK, skitirriterande! Har kommit halvvägs och jag vet i tusan om jag tror på hennes teorier om att man attraherar saker till sig. "Om du tänker att du har en lamborghini, om du tänker dig hur det känns att äga en sådan, att köra en sådan, så kommer du snart äga en"! Eeeeh sure thing lady! Däremot har hon ju rätt att positiva tankar leder till mer positivitet i livet. Jag får bita ihop och ignorera hennes hemska sätt att prata och försöka ta åt mig budskapet.

På söndag ska jag anordna min första tipspromenad! Byn ska få smaka på Sannas kreativa sida. Har fixat tolv frågor av olika karaktärer och ska nu sätta mig och skriva ut dem, ska bli lite roligt faktiskt!

Backstreets Boys är back med nytt material, lite reminiscing of the late 90tis going on here!

Ciao

This is it!

This is it. FAB. Galet inspirerande. Tårar i ögonen. Jag visste att jag skulle älska den. Att bara få se vad han skapade, vad som skulle bli hans avsked, fantastiskt. Vilken människa han var! Man inspireras så till den milda grad av vad en man kan skapa, göra för en hel värld. Den 26 juni stannade världen upp och det enda det talades om var MJ. Det talades inte om krig, om finanskris eller om något annat. En hel värld berördes av att en människa gått ur tiden. Om man så inte var ett fan så visste man ändå vem MJ var. Det finns nog knappt någon som missat denna mannen. Tänk att under en livstid så kort som 50 år ha lyckats beröra så många människor genom sin musik. Outstanding. Jag älskade den, jag kommer se den om och om igen.



För mig är han världens bästa artist, ingen kan mäta sig med honom.

RIP

Glammified

Sofi Fahrman berättar i sin nya bok om hur många bloggare hittar på och glamoriserar sin vardag. Det är väl något man anat att dessa större bloggar gör. Jag har alltid tänkt att de går runt och ber att få fota andra människors efterrätter, godispåsar och dylikt för att sen kunna lägga upp på sina bloggar o säga att detta äter jag och jag har GÅTT NER I VIKT!! Eller alla kläder de köper- vem vet, de kanske lämnar tillbaka dem till affären dagen efter? Eller alla kändisvänner som de säker stalkar runt om i Sthlm och springer fram och ber och bönar om att ta kort med dem=) Haha, väldigt roliga bilder man kan måla upp, men att de kryddar sina vardagar, det är lika självklart som julklappar på julafton.

Nej nu är det dags att kliva ut i världen och lämna denna mackapär åt sitt öde, iaf några timmar=) Dags för MJ!

Ciao

Glammified

Sofi Fahrman berättar i sin nya bok om hur många bloggare hittar på och glamoriserar sin vardag. Det är väl något man anat att dessa större bloggar gör. Jag har alltid tänkt att de går runt och ber att få fota andra människors efterrätter, godispåsar och dylikt för att sen kunna lägga upp på sina bloggar o säga att detta äter jag och jag har GÅTT NER I VIKT!! Eller alla kläder de köper- vem vet, de kanske lämnar tillbaka dem till affären dagen efter? Eller alla kändisvänner som de säker stalkar runt om i Sthlm och springer fram och ber och bönar om att ta kort med dem=) Haha, väldigt roliga bilder man kan måla upp, men att de kryddar sina vardagar, det är lika självklart som julklappar på julafton.

Nej nu är det dags att kliva ut i världen och lämna denna mackapär åt sitt öde, iaf några timmar=) Dags för MJ!

Ciao

November 2nd

Mondaymorning!! Efter helgens festligheter så blev det till att springa som fasiken på treadmillen, och lyfta massa massa vikter, jäklar vad röd jag var i ansiktet=) Men det känns goooohooood efteråt!

Ikväll blir det This is it!, den har fått dålig kritik har jag fått höra men det kunde jag inte brytt mig mindre om, det är ju MJ! Samt att Malou lovprisade den imorse på Efter tio, längtar!

Efter filmen igårkväll så känns det faktiskt som att man får skärpa till sig, vissa har det betydligt värre än en själv och man vet ju att det alltid löser sig så varför ojja och nojja?

Nu ska jag börja njuta av min free time, den kanske tar slut typ snart?

Ciao


En attendant..


Tipsades i en tidning om denna filmen. Den var helt underbar. På ett skrämmande, mysigt, nostalgiskt och roligt vis. Gillar man fotboll och vardagsbekymmer och om man som jag har en förkärlek för fransmän så kommer du älska filmen, I know I did. Cantona is FAB!

Ciao

Anticipating!


OBOY vad jag ser fram emot det här!!!

Halloweenfest i Gbg var FAB och när tågdörrarna stängdes hörde jag ett sista vrål ifrån gamla Ullevi där AIK ju vann SM-guldet. Jag log lite för mig själv men det var jag nog ensam om i vagnen, stackars Gbgarna...
Dags för en ny vecka imorgon och jag har massa att göra, FUN! Jag tror att det kan bli stora förändringar inom kort så jag tror att jag ska njuta av denna sista vecka hemma i Båstad extra mycket...=)

Hey HO, let´s go!=)

RSS 2.0