Rädd o arg!

Eftersom jag är planerarens planerare så fick jag en isklump när jag läste mailet. Nu ruckas kanske planerna för resan och jag kanske ändå inte kan få det så perfekt som jag skulle vilja få det. Jag ska inte panika iväg dagarna tills jag får svar på mina frågor men frågan är ju nu om jag ska våga göra som jag alltid velat och bara..göra det?? Feg skulle jag nog vilja kalla mig själv men frågan är om detta verkligen är feghet utan istället idioti???? 3 år är en lång tid och det är inte några futtiga kilometer jag ska...
Varför var du tvungen att krångla till det så min kära vän, det hade varit såååååååå prefekt om det var som det är nu!
Men som sagt  NO PANIC! at the disco, utan vi får se längre fram i höst.

Sen en annan grej, jag är så arg så arg så arg!!!! Och vet ni på vem??? Jo Moi fucking self! Tänker inte gå in på snaskiga detaljer men de senaste tre morgonar har jag vaknat upp och varit så ilsken mot mig själv att jag bara skulle vilja somna om och drömma hemska mardrömmar om mig själv hihi....
Men det finns bara en person att skylla för ilskan och anledningarna till ilskan och det är såklart diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin maaaaaaaaaaaaaaaaamma ohohoho....nej såklart mig själv:)
Men idag vaknade jag med lite mindre ilska och nu ska jag inte vara arg på mig själv längre, finns ingen andlening till det jue:)
Idag eller imorn får jag kungligt besök av min broder. Han är än så länge Örebrovirgin så det blir att cruisa rundor litta i stan..ska försöka få ut honom till Willys och Ikea haha, broderplågeri som Browni kallade det men med all rätt:)

See u at the movies 2nite!
Ciao

Brittan är ju ändå Brittan

Med Brittan kvittrandes i bakgrunden kommer jag nu ihåg den gamla Sanna, det är ganska skönt att vara tillbaka där jag var innan, fan för er som gjorde en del av mig till den jag är idag.......

Om 50 år

Skvalpande i vattnet ser jag hur två äldre män sitter vid kanten. De packar upp sin medhavda matsäck innehållande kaffe, mackor och ngt liknande efterrätt. De har efter ( vad jag sett) tre långsamma vändor i bassängen och en runda i bubbelpoolen känt behov av en stärkande fika. Efteråt fäller de ner sina solstolar och tar sig en liten tupplur med skrikande barn Förutseende att jag gift mig och att han lever!och skvalpande vatten i bakgrunden. Sådär kan jag se mig själv om 50 år. Simma ska jag göra, ha god matsäck och så ska jag ligga där på solstolen och titta på min vackra man som guppar i vattnet.  Så kommer en del av mina dagar se ut när jag är 70something.
 
Fick ett trevligt litet meddelande av min cherie i Spanien, så kul att höra av dig gumman; Saknar dig så!!! Ser dig på kort på msn då och då och GOT DAMN VAD DU E SNYGG!! Hoppas allt är bra med dig! Lova att vi hörs snart!
Jag vet att jag borde kasta mig över franskaböckerna nu. Men jag giter jag inte. Trött efter simningen, trött efter att gått upp kvart över sju( Hu vad tidigt egentligen). Nu får jag trevligt besök av Henrik(brodern min), och sen blir det Kusin och Sthlmflickans besök- ser vi fram emot här på studentgatan!

Har utvecklat ngn form av träningsmani, m-å-s-t-e r-ö-r-a på mig varje dag...hihi, varje morgon är det jag, Arne, Gösta och Gunnar i bassängen- Halleluja Moment som Kisti säger!!!

Ciao 

Olust

Det är ngt som är fel idag, men jag kan inte för mitt liv komma på vad det är som gör att jag känner så...Jag simmade på morgonen och jag har pluggat undan allt jag behövde göra. Luxemburgresan är bokad o klar. Dagen har varit som alla andra dagar. Men ändå inte....
Man har väl sådana dagar då man känner sig olustig, som om något eller någon vill säga dig att du missat något, du har glömt ngt osv.
Men jag har allt under kontroll, eller har jag det, har en svag känsla av att jag låtit mig luras av någon på senaste, jag trott mig vara närmare än jag är. Det är dock inte mycke jag kan göra åt det, bara att leva vidare och hoppas på det bästa. Vilket betyder att personen är ärlig.
Nu har jag stirrat tillräckligt länge i min kalender, dusch blir det nu sen hallon o vaniljkesella.....
 
......................Parce que je le vaut bien:)

Dag 1

FYI- Jag har slutat röka idag. Ja minsann och dag, nu får det vara sluss på puffandet! Dock kommer jag ju sakna de mysiga rökpauser jag haft med flicksen. Det är alltid trevligt att catch up över en ciggeluring men nu får vi helt enkelt catch up över en bit äpple eller nått. Så nu har jag lyckats en hel dag. Stöd är vad jag behöver, no one offers ciggisar:)
Sen måste jag ju säga att det är lite spännande att ha hittat mitt första span i Öret. Han kanske inte är all that men det är ändå lite mysigt att ha ngn att spana på vid utgång. Kåren on friday anyone hahaha=)
Jag måste ju ändå säga att Annas ramsa i fredags fick mig på så himla gott humör- den var kvällens höjdpunkt måste jag ju säga;-)
Jag har nog inget mer att tillägga för tillfället, nu blir det säng, för imorn blir det tidigt plaskande på Eyra badet!

Ciao!

Bortgjord

Vad säger man. Trevligt med fransktalande människor-Ja. Lördagsnatten slutade väl inte så bra men jag överlever men the little trust I had left for men har försvunnit. Finns det ingen bra därute. Tror nog jag måste ta en manless period. Tror jag inte kommer ha ngn drama drama då.
Sen en sak till. Flicks- ni måste ta min telefon ifrån mig vid för stort intag av alkohol. Det har klart visats att jag inte kan låta bli att ringa, smsa eller dylikt. Så när ni ser att jag går in i väggar eller faller pladask på dansgolvet- då är det no more phone for Miss Nilsson....

Ciao

T´es fou!!

Om man snällt men bestämt säger till personen i luren att man inte tycker det är en bra ide för denna att komma att hälsa på, så känner man sig inte vidare välkommen. Skulle jag tycka.När man sen några dagar senare får ett samtal från samma person som säger att nu är biljetten bokad och att denna anländer tre dagar senare.....VAD GÖR MAN DÅ????
Jag som slutat puffat på giftpinnar fann mig återigen med en i handen och var ganska förbannad.
En gång har jag träffat denna människan i mitt liv. En gång. Och det var en trevlig kväll. Men that´s it.
Inte fantastisk, inte unforgettable utan trevlig. Jag lämnade Paris och denna man bakom mig men nu kommer han snart stå i min farstu och jag kommer inte undan. Jag är arg. För man bjuder inte in sig själv till någon som inte vill att du kommer!!!! Men som den snälla människa jag är(some would call me bitchy, although that I totally disagree with;) så kommer jag vara här för att ta emot honom. Han kommer antagligen bo hos mig men där går gränsen. Han kommer inte få mer än en tältsäng och kanske lite frulle.
Vad jag och min granne en face de moi har kommit fram till är att fransmän tror att om man bara tjatar tillräckligt mycket så får man till slut sin vilja igenom. Så även när det gäller kärleken. Det tjatar och tjatar och till slut orkar man inte mer...tror kanske han. Men jag kommer vara ståndaktig, stå på mig the whole freaking weekend...u just wait and see.....

Stupid french......


Ciao!

My current love!

27718-9Love him love him love him!!!
Vem vill inte ha en redig man, som(iaf i filmen) är sådär underbart jävla perfekt. Exflickvän ska tydligen vara Salma Hayek....nää känner ingen konkurrens..not at all.....:=(


Lördas tankar

Det är när man ser filmer som Sweet home Alabama som man inser hur rent för jävliga de flesta killar jag träffat varit. Man vet ju att det inte är som på film men om man kunde få beställa en plastversion av Josh Lucas från den filmen så skulle jag nog nöja mig med det istället för en verklig. Han kommer ändå vara en skitstövel.
Ska jag döma ut alla?? Det är ju så jag känner, så länge ilskan mot honom finns kvar, så länge kommer jag vara såhär.Speciellt eftersom han inte kan förstå att mitt-jag-ringer-inte-dig-för-det-är-över betyder att inte heller han ska ringa!!!!!!!!!!!!
Jag har iaf kommit fram till att mannen i mitt liv, blivande fadern till mitt/mina barn ska vara en härlig blandning av:
Josh Lucas - vet du vem det är så förstår du mig
Patrick Dempsey - Jodå en doktor kan han allt få vara-vem ska annars rädda mig när jag sätter förlovningsringen han gömt i brownien i halsen?
Tyrese -Aint nothing wrong with him....actually not at all
50 Cent- Han kan få skratta mig till sömns och lägga sina underbart stora och trygga armar om mig.
Pharell- WUNDERBAR!!
Det finns säkert en miljon andra killar jag skulle vilja ha en bit av i mannen i mitt liv men jag nöjer mig med dessa pojkar för tillfället.
Nu är iaf nästa mission att lokalisera pojken jag sett på Kåren och få fatt på honom.....

Ciao!

Bäst före 2000....hm I´ll eat it anyway....

I know I know, det är på grund av min dumhet, mitt naiva jag och okunskapen i köket som ledde till att jag nu ligger nedbäddad och kvider av magknip. En avokado som legat i kylskåpet nu i två veckor blev en del av lunchen. Sen skulle det pluggas och städas! Men nej, direkt efter lunchen slog illamåendet till och efter att konsulterat  min mamma förstod jag att det var avokadon som orsakat mitt sängliggande. Nu blir det Samarin-kur och inget plugg för det har jag hört inte ska vara bra vid magknip, så är det väl?
Och till vårt samtal igår Jenny, du har nog rätt, det är bara så svårt att inse vad man egentligen förtjänar och vad man egentligen inte borde ta.
Fick en underbar komplimang igår av en av mina nära och hur glad hon gjorde mig vet hon kanske inte men det ska hon veta att hon gjorde. Tack.

Nu ska jag krypa tillbaka i sängen och forsätta tycka synd om mig själv.
Ciao mes poules!

What a great day....

Det är fantastiskt vad lätt det är att skriva när man är ledsen och nere. Då trillar orden ur en och man kan sätta ord på varje känsla som finns i kroppen. Men jag är ju inte ledsen, livet leker ju!! Jag kan inte säga vad det är som gör mig på så bra humör, kan inte sätta ord på det(I told u). Promenaderna, händelserna, och mina coola homies här i Öret. Life is gooooooooooood.
Vädret är så wunderbar att man bara måste ut och promenixa varje dag, dock håller jag med Stolpe att jag ser fram emot mörka höstkvällar och kyliga morgnar.
En del planer har ju börjat ta form, som t ex frozen margaritas på Pacos, drink kväll på Stallyktan, a Bowling night and a weekend in the Capital! Nu ska vi bara se till att det blir av oxå....

Min kära franska kollega sa idag att när man ser fram emot något går tiden så mycket fortare och man mår bättre. Det är så sant. Varje halvår har jag haft en resa att se fram emot. Dock blir det en liten resa ner till föräldrarna i Luxemburg men annars inget mer. Utan det jag längtar ihjäl mig efter är vad som kanske kommer bli av i jan/feb....Jag hoppas så på att det denna gången verkligen blir av. Det har gått tre långa år och nu är det faktiskt time to go there!! Jag tror på det iaf!!

Ciao!

Fredag 17:39

Jahaja så nu vill du?? Med ett strålande leende tog jag mig uppför brickehills och insåg att det hade gått!! Och sen en dag senare är jag nästan tillbaks där jag började. Men denna gången blir det på mina villkor och ingen annans!!
Skummade igenom nya Vecko Revyn och kom till fram till horoskopen. En kändis fick representera varje tecken. Och av alla spännande och coola kändisar som finns på vår lilla jord så får jag som OXE Kirsten Dunst som kändis. Jag menar VAFAN, tråkigare får man ju leta efter. Kunde jag inte få typ Jessica Alba som också är OXE, eller någon annan hottie! Så man får känna sig lite cool eftersom "man är samma stjärntecken som en cool kändis" men nej nej, Kirsten Dunst. Jag brukar inte vara negativ mot kändisar men hon är en av dem som jag inte kan med!!!
Anyway, en annan sak jag upptäckt denna veckan är att VaniljKesella med upptinade(nog bästa att dem är det för frusna är liiiiiiiiite kalla) hallon är så super gott och har inte vidare mycket kolhydrater. Ett perfekt eftermål eller perfekt till min kvällsmat.
Jaa jag har kanske inte löst världsproblemen denna veckan men jag har iaf gjort mina dagar ljusare. Som sagt focus on me and nobody else....Sorry......

Fokus

Taking a closer look in the rewiev mirror påminde mig faktiskt om det roliga sakerna i sommar. Det har mest varit dåliga minnen som poppat upp de senaste veckorna men börjar nu inse varför jag trivs så bra där borta. Samtidigt som jag säger det måste jag tillägga att jag trivs som en fisk i vattnet i Öret just nu. Livet kan alltid bli bättre men det går det bra nu som Petter säger.
Fokus. Vännens ord på bloggen caught my eye.
Är jag fokuserad? Fokuserar jag på vad som är viktigast för mig? Kanske glömmer jag ibland bort vad som e viktigast för mig och ser till andra först? Jag vill vara fokuserad på vad som jag vill med mitt liv men ibland(läs oftast) slinter jag av vägen och går i motsatt riktning. Men det är det från och med nu sluss på!!
Vännens ord inspirerade och satte sig som en beta i huvudet på mig. Fokus är vad jag behöver och det är vad jag ska göra nu FOKUSERA.

FOKUSERA.

Nothing special

Jag kan inte säga att jag är supermotiverad att skriva idag. Det har inte hänt något omvälvande som jag måste berätta. Nollningen fortsätter med än mindre nollor, ladddar hem musik som en galning, städar men tycker aldrig det blir rent och fint. Inväntar tålmodigt mina pengar som kommer på fredag. Tycker Comviq kompis är super bra, nu kan jag prata i flera timmar utan att betala so much as a scratch..
Franska lektionerna går bra förutom att kära läraren är lite av ett monster med sin ironi och förlåter ogärna ett enkelt fel man gör. Promenerar som en galning runt Örebro och har helt gett upp tanken på kolhydrater.
Undviker att ringa till Frankrike vilket blir lättare för varje dag då jag har vett att för en gångs skull walk away from pain. Har återigen slutat nafsa på naglarna(berodde på känslomässig storm i sommar, som naglarna kapades) och kan snart göra fin fransk pedikyr(bara jag som ser det ironiska i det??)
Lyssnar om och om på Christina Aguileras nya låt Hurt, vilken är sååå underbart fin. Helt klart ska jag inhandla hennes skiva(då jag ej kan ladda hem hela på Limewire:)
Nu ska blir det återigen städning och vädring(får öppna fönstret trots risk för påhälsning av getingar).
Vet ni vad, jag mådde kasst men på bara två veckor har jag kommit fram till att mister du en står dig tusen åter- så nu mår jag super igen......Och ja, jag ska dricka snart....I promise;)


Mo money!

Livet är ganska svårt när man inte har några kronor på fickan. Det har jag kommit på alldeles själv! Men trots det har jag försökt fylla min dag med saker som måste göras, kosta vad det kosta vill!
Har promenerat(kostar inget), pluggat och gjort läxor som behövs göras(oxå gratis), handlat hem lite mat(kostade några kr), laddat hem lite musik(oxå underbart gratis), städat rummet(tyvärr gratis det med) och snart ska jag se på one tree hill(faktiskt oxå härligt gratis), ett samtal till utlandet (fantastiskt billigt men klart det kostar)
Så vad kostar inte i denna världen...???

Hade inget att göra mellan 13.13 och 13.15 så tänkte jag slänger ut en blogg:)

Ciao!

They are rats that should crawl back to kloakerna!

Ja se dessa pojkar. Vi spanar, vi smyger runt dem, vi tänker på dem men det enda de gör är ställer till trubbel trubbel Trubbel!! Runt om hör jag hur våra pojkar sårar, leker, lurar och trampar på oss underbara flickor. För det enda vi vill är att ni ska vara snälla och behandla oss som de gorgeous girls we are!!
Men de missbrukar förtroende och ser till att vi ligger sömnlösa med tankar på vad som gick fel, vad vi sa som gjorde ER ledsna eller upprörda. Men egentligen är det VI som ska vara arga. Vi som ska skrika ut hur jävla dumma och korkade ni är. För man går inte runt och talar respektlöst till oss, ignorerar oss eller håller oss kvar med ett sketet sms som vänder upp och ner på de eventuella planer vi hade.

Man går inte runt och säger att man är in a good position att bli mamma till ert barn, eller skickar sms där ni säger att saknar oss, vill vara med oss, älskar oss OM MAN INTE KAN STÅ FÖR DET!!!
Man utnyttjar inte vår goda vilja och hjärta utan tar vara på det och ser till att vi också mår bra.

Vid 19 års ålder trodde jag på allvar att jag skulle träffa the love of my life och att vårt förhållande och liv skulle vara någorlunda harmoniskt, respektfullt och lätt som mina föräldrars relation såg ut att vara. Att päronen hade hittat rätt medans jag under de följande fyra åren skulle stöta på den ena skitstöveln efter den andra hade ju inte precis räknat med.
Att jag inte är den enda bland mina vänner som stöter på de A-holes har jag sett och det river i mig när jag ser hur det manliga könet kan vara så ondskefullt och iskallt elaka.
Jag har tyvärr helt tappat förtroendet för killarna i denna världen och vill egentligen bara få bort alla kärlekskänslor jag möjligtvis har för pojkar och få dem ur min kropp.

Aldrig vill jag lämna ut mig till någon igen som kan stampa på mig. Jag sjönk lågt denna gången, lägre än jag någonsin trott jag kunde komma. Jag grävde mig ända ner till kineserna och vidare och när jag låg därnere så trodde jag kanske att personen i fråga skulle se till att jag grävde mig tillbaka till Europa men istället kastade han tillbaka den jord jag grävt bort och begravde mig. Aldrig mer.

För jag tänker ta en paus. Paus från de hopplösa manliga nötterna. En välbehövlig paus.
Men det förbjuder mig inte från att titta på dem väl??........eller...............?

Stå på er girlisar!

RSS 2.0