Flytta sig för brandbil?

De värsta förarna there is out there är gamla människor. De tittar t ex ALDRIG i backspeglen. Idag kom tre brandbilar i ilfart på väg mot en brinnande bil vid motorvägen och mitt framför ligger Gösta 76(typ) och puttrar i lugn och ro. Han tittar inte backspegeln och ser därför inte att han ska gå in till sidan för att släppa fram. Det tutas, det sirenas men inte faaaan flyttar Gösta sig. NÖT, tänker jag, för tom jag med musik på högsta volym inne på gångvägen hoppar åt sidan för brandbilen 10 m bort.

Sökte inga jobb idag, däremot ringde jag arbetsförmedlingen för att få stöd av min coach där. Vad sa hon: Ja nu när du är arbetslös igen så får du skriva in dig igen. Kan du göra nästa måndag. Jag kan inte göra något.
FY FAN VAD DEM ÄR VÄRDELÖSA där, iaf i Båstad!

Ny dag imorgon, tandläkarbesök, lite småärenden och promenad står inplanerat. Däremellan ska jag nog hinna med att söka ett eller två jobb...tror jag hehe.

Ciao


First day of unemployment


Denna efterrätt såg jag på en blogg jag läser och MUMS är det enda jag kan tänka, perfekt att bjuda på, marrängsswuisssssss som man själv får sätta ihop, DELISH! Min första middagsbjudning, thats what the guests will get=)

Måndagmorgon och jag tog mig en låååång sovmorgon, sen bar det av till gymmet med programmet min PT satt ihop till mig. Yep u read right, PT. Jag har gått och skaffat mig en PT. Vill sätta ihop ett bra träningsprogram så träningen gör nytta, så vi får se framöver=)

Har även skapat två nya mappar i datorn: 1.Festkläder 2.Vardagskläder. Med lite pengar på kontot ska det bli en helt ny höst/vintergarderob, så samlar på mig inspiration den närmaste månaden och sen PANG BOM i Paris, blir det shoppa av det! Halleluja säger jag!

Söka jobb var det, japp ska ta tag i det...men jag tror jag ger mig själv respit idag och börjar söka först imorgon. En dags ledighet kan jag väl få? Läste just E von S blogg om prestationsångest, det är väl för jävligt att man har det, eller hur?

Ciao

Yum


Om vi bortser från vad han gjorde i februari så kan jag bara säga en sak om denna looken på en kille:
HOTNESS
PURE HOTNESS

Lördag Delish!

Hade en supertrevlig kväll i mina kära vänners sällskap, Halmstad är ingen kväll att gå ut i på en fredag men kvällen var härlig ändå! Bulls är bra, massor roligt folk att titta på och han den där knöppgöken som jag bodde med i San D, ja, han är ju för rolig den=)

Idag är det MJ B-day, han skulle ha fyllt 51 idag och jag ska ägna all min tid åt att spela hans musik och minnas honom, Forever missed. T.o.m Google kommer ihåg honom på hans födelsedag. Tillsammans med MJ blir det ansiktsmask,hårmask, massa tidningar, städning och rensning av garderob och relaxation, en härlig lördagkväll i mitt eget sällskap. Tänka över min situation och börja fundera ut vad jag ska satsa på härnäst.

Fick ett presentkort på SPA av mina arbetskollegor när jag slutade så om ngn vecka blir det massage på Hotel Skansen, en timmelång massage och sedan bad i poolen, DET kallar jag LYX!

Ciao

Last day

Igår fick jag en trrrrrevlig överraskning på jobbet. Jag var ju i Gränna för två veckor sedan och fick då träffa Fs pappa, som jag tyckte var så himla härlig, trevligoch mysig! Igår stod han på TB med en polkagris till mig, eftersom han (läs F=) trodde jag hade slut på förrådet från när jag var uppe. Så himla gulligt att F skickade in honom att lämna en sådan till mig! Han var tydligen på utflykt i landet och tog sig tid att stop by. Ja nu gillar jag ännu mer Fs pappa, F- du har helt klart en pappa som är superbra! Han kommer näst efter min egen hahaha=) Om inte kanske lite före just idag ;)

Sista dagen officiellt idag på TB, om det inte blir mer i september men for now är det sista dagen. Blandade känslor, jag har ju trivts superbra på jobbet men samtidigt ska det bli skönt att vara lite ledig och sen fokusera på nytt jobb...En ny plan börjar ta form i huvudet på mig, började knåpa ihop den igår...ska diskutera den med J, så får vi se vad vi/jag ska göra=)

Ikväll bär det av till H-town för Reunion med Erik,Ash,Joanna plus J och M som joinar in, ska bli lajbans roligt! Kanske blir det ett annan möte ikväll med, on verra bien=)

Nu blir det tårtinköp för att bjuda kollegorna på i eftermiddag, som tack och hej!

Ciao

I-landsproblem

Det enda som snurrar i mitt lilla huvud dagarna i ända:

PARIS ELLER STOCKHOLM?

BRUNETT ELLER BLONDIN?

Ja, ni ser ju vilka i-landsproblem jag tampas med nowadays....

Not fun..not one bit.

Nej vet ni vad, detta med dating är inget roligt alls. Jag har träffat supersnälla, generösa, trevliga killar. Men jag känner inte mer än så. Mitt stora problem är då att säga, tack men nu vill jag inte mer. Vi har träffats nu ett tag och jag känner inte mer för dig än för min granne. En vänskap som kan gro bara vi håller oss på varsin sida om häcken.Typ. Men då tar det roliga slut. När man ska nobba någon. Inte att så att jag nobbat många i mitt liv men jag tänker heller inte lägga tid och energi på en kille jag inte kan se mig själv med. Tröttsamt, men gav man sig in i leken, får man leken leka antar jag..

Lättare var det utomlands, eller i storstäderna, då flydde man, lekte kurragömma ett tag och sen poof var det över. Kanske dags att bli vuxen och ta tjuren vid hornen. Även om tjuren denna gång är killar som inte vill mer än att hitta någon att dela livet med....

Jobbigare blir det med komplimanger och blommor vid varje date....men kommer inte blommorna från någon man tycker så vad spelar då ett dussin rosor för roll?


Ciao


CPH

Läste precis Gynnings inlägg om hur hon var fast på CPH-flygplats. Vad jag ÄLSKAR att vara på flygplatser! Känslan av att veta att man ska resa någonstans, ett nytt äventyr. Jag längtar så tills jag sitter själv på CPH i Oktober på väg till Paris med min ena musketör vid sidan. Den andra kommer ju från Glasgow-hållet, ÅÅÅÅH vad det längtas!! Det gör att allt jag kämpar med just nu känns så UTHÄRDLIGT=) Något att se fram emot, måtte inget komma emellan vårt lilla äventyr!

Idag är jag själv på TB, alla andra är på personalmöte inför hösten. Skönt. Nu ska jag sätta mig och lägga upp budget för september. Jag har ju en del saker inbokade:
Naglar
Frisör
Tandresning
Tandläkarundersökning
Danskurs
Gym
Xtra

Tur att jag får lön i september med annars hade sparpengarna gått åt...Tur man bor hemma ftf, mohahahaha=)

Ciao

MJ?



Michael Jackson....or Sveriges Michael Jackson=)

Kvällskvist

Tog mig i kragen och sökte två jobb såhär på kvällskvisten. Kändes bra. Jag har även unnat mig en tidning idag. Varit trött och nere så då får man UNNA sig något, och varför inte en 15:-s tidning?=) Har inte köpt tidningar på länge men ibland så måste man få falla av repet en stund.

Är så kluven, vill satsa på Paris, fast andra halvan säger Sthlm....Nåja det löser sig nog av sig självt, det brukar göra det...=)

Ciao

Regnig dag

Idag är en sådan dag då jag bara vill hem till soffan med VÄRLDENS största godispåse och 10 avsnitt av Entourage, eller vilken som av de serier jag följer. Längtar just nu trots solen tills en regnig dag i oktober/november när jag kan göra just detta.

Ciao

Dienstag

Jag tror att meningen med livet är den mening man vill ge det. Jag skulle såklart äta lösgodis efter fem veckors svältande. Jag skulle inte kunna leva utan klänningar, mitt absoluta favoritplagg. Jag ångrar inget jag gjort men jag kanske hade valt en annan väg vid vissa vägskäl, knowing what I know now. Man kan absolut växa av att ha blivit sårad av en människa eller något sådant men det räcker att man tagit lärdom, sen vill man glömma objektet eller personen...

Igår tog chefen med alla anställda på hemlig aktivitet, och den var ISLANDSHÄSTAR! Jag blev så himla glad för jag äääälskar att rida, har inte gjort det sen Vassieux, Frankrike 2004. Jag valde häst allra först och tog en stor svart häst...som givetvis visade vara den som gjorde som den vill och gick i den takt han ville...vart känner jag igen det från? Hmmm=)
Men det var en 1,5h underbarhet!

4 dagar kvar på jobbet och nu har jag som allra roligast med mina kollegor, dock sa dem igår att det blir troligast jobb i september med, med inhopp lite då och då så det känns bra. Mo Money, less free time. Det betyder även 6 månaders arbete på ett år= A-kassaberättigad. Jag VILL ju INTE ha A-kassa men ifall att jag blir sittande arbetslös till november kanske en slant hjälper under tiden...

Second date/second and last chance imorgon, then I move on...

Ciao

Retarded questions early monday morning

Imorse när jag läste min lilla samling av bloggar så började konstiga frågor poppa upp i huvudet. Typ som:

- Vad är meningen med livet? Den mening man själv väljer att ge livet?
- Om du inte hade ätit någon mat på 5 veckor, vad skulle vara det första du skulle vilja äta?
- Vilket klädesplagg skulle du absolut inte kunna leva utan?
- Om du fick välja en annan väg under livet, alltså svänga åt ett annat håll än det du tagit hittils, vart skulle du då svänga, finn det någon punkt dit du skulle vilja återvända och ta en annan väg?
- Hur kommer man ifrån människor och tankar som en gång sårat, fått en att fundera, undra och tveka? Kan man någonsin bli av med dem?
- Hur vet man att ens beslut är rätt? Det vet man ju egentligen förrän efter men då är det ju försent?

Jag har två nya dater på gång nästnästa vecka, skoj! Man måste ju "kyssa" många grodor innan man hittar sin prins....Fast jag letar ju efter en kung, prinsen är andrahandsvalet,mohahaha=)

Ciao

One week to go

Så var denna helgen också över. Har denna helg varit på TVÅ dater. Jag har ju på senare tid börjat data litta mer. Det är faktiskt riktigt roligt att träffa nytt folk. Promenad i skogen, middag, filmkväll eller bara en drink i solen, spelar ingen roll, personerna har gjort hela kvällen. Mycket trevliga killar har jag träffat. Problemet är bara att det inte finns någon LOVE inblandad. Man vill känna något pirr, ett rus och något mer än det jag känt. Så det är bara att data vidare=)

Denna veckan innebär jobbavslutning med hemlig aktivitet och middag på Hamnkrogen, Halmstad och träffa personlig tränare, och såklart REUNION med mina San Diegans, DELISH! Fullspäckad vecka och lika bra att köra fullt ut, sen är det september och höst. HUJEDA mig vad året gått fort.

Bolt är ju helt underbar, att folk kan störa sig på hans kaxighet, är man världens snabbaste man, då får man banne mig vara cocky så det förslår.

Ciao

Turistsaknad

Okej ERIK! Du slår mig i kändisracet!! Fast hade du någon form av KONTAKT med A? Nej jag tänkte väl det, mohahaha.
De senaste tre veckorna har jag haft spanjorer, fransmän och italienare i mängder i TB. Och det är HUR TREVLIGA SOM HELST, PRATAR ENGELSKA GÖR DEM ALLIHOPA OCKSÅ. Jämfört med buttra endast talande tyska-tyskar och grötiga danskar så är det charmiga och trevliga och handlar och tycker Båstad är Belissimo. Idag fick jag lära en italienare skillnaden på Å-Ä-Ö,  Engelsmän som är supertrevliga och irländare och skottar som inte gillar att jag låter amerikansk, jag borde ju ha mer rrrrrrrrrrrrrrrrr, haha. Jag kommer sakna alla turister. Förutom svenska tanter som ringer och säger att jag talar för snabb engelska på telefonsvararen för IFALL DET RINGER EN JAPAN så kanske inte han förstår eller hänger med...Vet du vad tanten, skaffa dig ett liv istället för att klaga på sådant du inte har något problem med. MUPP.

Nu är CVs klara, nästa vecka sätter jag igång att söka jobb. MASSIVT med jobb ska jag söka. En hel jäkla massa. Får jag sedan inga så är det meningen att jag ska utomlands, det säger ju sig självt.

Ikväll bär det av till Malmö och Film och Te-kväll med D.

Ciao

Hasse=)

Så har man pratat med en kändis idag. Självaste Hasse Andersson; Kvinnaböske. Vet ni inte vem han är?

Google him suckers!!=)

DANS!


Såhär ser jag ut idag! Jag har ju anmält mig till Reggaeton och nu ska jag även ta afrodance på gymmet, SWEET! FInns det något bättre än att dansa?

Jay-Z


Jag har ju aldrig varit ett fan av Jay-Z men den nya singeln från hans senaste album som kommer 9/11, är faktiskt bra=)

Le petit francais

Idag kom det in en jättesöt fransman biensur avec sa copinne men han var supersöt och pratade sådär härligt som bara fransmän kan göra...Nej Paris, J´arrive dans deux mois, je te jure=)

Ciao

Deadline

Det har blivit en del beslutstagande de senaste dagarna. Snabba,kvicka men genomtänkta beslut. Kanske inte precis de beslut jag VILL ta men är tvungen till. Dock gäller dessa beslut fram till 1 november. Det tog jag precis beslut om. 2 månader framöver ska jag dansa reggaeton(anmälde mig just,SO EXCITED) och söka jobb. Har jag inte fått något jobb den 1 november blir det Paris. Så blir det bara. Så det så. Det är ju där jag vill vara=)

Nu kanske jag för en gångs skull ska enbart FOKUSERA på jobbet=)

8 dagar kvar, jo jag kommer sakna TB!

Ciao

Middle of the week


Tjingeling!
Idag känns way better=)
Jag har skaffat mig en jobbsökare....Min mamma sitter och kollar efter jobb till mig och skickar dem sen till mig, bra va? Det enda jag behöver göra är att skicka min CV och se glad ut, awesome. Och det gör hon för att hon är SNÄLL, inte för att jag bett henne...
Och det finns faktiskt mer och mer jobb för varje dag, så det ser ju mer ljust ut nu än för några veckor sedan, det får man inte negligera...Pappas favoritord.
Idag efter jobbet ska jag och mina arbetskollegor gå en av vandringslederna som vi hela tiden pratar om men som vi aldrig tagit oss runt på. Såhär way too late ska vi ge oss på den, oh well.

Brittan är faktiskt rolig här, jag har ju lite problem med henne nu för tiden buuuuut I liked this=)

Enjoy

Ciao


Nytt liv 18/8

Japp, it´sa muppday encore une fois. Vet inte vad som gör det men humöret vill inte gå upp till den nivån där det varit de senaste månaderna. Kanske har det varit träningen som gjort att jag känt mig pigg och glad och eftersom jag tränat EN gång de senaste två veckorna,,...yeah that could be it=)

Anywhooo, Imorgon startar ett nytt liv på alla plan, mina framtidsplaner till jul är typ bestämda och jag ska göra det bästa av min situation.
Jag beklagade mig för päronen igår att det var inte riktigt såhär jag hade tänkt starta min karriär efter university men som pappa sa: " Vi har just haft en finanskris, den värsta på 60 år", det vore väl konstigt om du och alla dina vänner skulle få toppjobb när marknaden rasar, folk hoppar från byggnader för att deras företag går åt fanders och ett av världens största företag går på knäna"

Det ligger kanske något i det....

Sen är min fråga, hur kan man som arbetslös spara pengar??
Återkommer till det i nästa inlägg=)

Muppår

Måndagmorgon och jag vet att detta kommer bli en jobbig dag. Framförallt för att jag är på sjukt dåligt humör. På grund av att en arbetskamrat är på semester och den andra är tillbaka...önskar det var tvärtom. Och på grund av fem andra olika anledningar jag inte tänker gå in på. Dock är det bara 11 dagar kvar på jobbet varav 10 är med kollegorna.

Just a question:
- Om ens konto på Tradera är spärrat, om man inte kan hitta ett nummer el mail till support, hur ska jag då kunna betala en faktura OM JAG INTE VET BELOPPET????

Nej, jag vill mest krypa ner under täcket igen och gömma mig. Jag gillar inte 2009, inte alls, det har mest varit till besvär att vi gick in i detta året, kan jag inte gå och lägga mig nu och så vaknar jag upp 2010?

Ciao


Roadtrip is that shiiiiit

Det är ju faktiskt väldigt mysigt med bilfärder. Ser riktigt fram emot att få ratta bilen mot Gränna. Med vindruvor och banan som proviant och M. Bolton, Beyonce och MJ som sångkör, givetvis är det ju jag som ledande stjärnan när vi sjunger ihop i bilen, dont u forget that=)
Ännu mer ser jag såklart fram emot att komma fram till F och N och resterande själar som ska ha roligt ihop ikväll!

Sluss på bloggandet för denna helg, later y´all!

Ciao


Svartblått nagellack

Tänk vad lite nagellack kan göra för humöret....läste i någons blogg att i höst gäller blåsvart nagellack. Så jag provade det på fötterna, verrrrry najs. Idag vågade jag även prova det på händerna, even more nice. Känner mig lite mörkare, lite mer fierce, lite mer goth, lite mer evil=)


(Inte mina naglar, inte min färg men ville ha en lite bild i inlägget=)

Dock fungerar nog inte evilness i en turistbyrå...

Gränna om två timmar!

Ciao

Que de 4 mois...

2 veckor kvar av augusti. Herregud vad tiden går. 8 månader av 2009 har snart gått och vad har detta året gjort för mig.....inte mycket. Inte mycket alls skulle jag vilja klämma till med. Sämsta året på länge. Får nog se till att avsluta det på ett bättre sätt.Har lite idéer för hur det ska gå till...och då snackar vi inte jobbrelaterade saker=)

Det känns som om det finns två huvudsakliga kategorier av dem som avslutar sin utbildning:
¤ De som hittar jobb direkt el iaf inom några månader och börjar leva ett "riktigt" liv.
¤ De som hattar rundor på jobb som inte egentligen har med deras utbildning att göra medan de letar efter det där "jobbet"...

Tyvärr hamnade jag tydligen i det andra. Jag hade inte väntat mig det eller trott det. Jag har ju blivit erbjuden jobb men inte inom min yrkesbana....lixom....nu svamlar jag mest. Nåväl, fyra månader kvar av året, ska nog styra upp något rejält under dessa=)

Ciao

Ps- Kunde inte ngn sagt att den gröna färgen gjorde att min blogg så extremt TACKY ut, I thought we were friends y´all!=)

Vad fasiken...?

Såååå det var väldigt gulligt av honom, jag erkänner. Det är bara någon dille idé jag fått om att man invaderar min jobbprivacy, Im over it, I promise u this=) Man ska vara glad för de små gester killar gör jue!

En dag till av jobb sen styr jag kosan mot Gränna(polkagrislandet) och fest a la F! Sweeeeet! Ska bli extremt roligt! Sen blir det sightseeing av den lilla staden av självaste födelsedagsgrisen, underbar helg framför mig! Har varje augustihelg planerat nu, det är inte förrän i september som jag är ledig...Fööör ledig, arbetslösledig är jag jue. Sugit.

Men problemet är egentligen inte ifall jag är för mycket ledig eller inte, fråga är:

Vad fasiken är det jag vill göra med mitt liv och vart vill jag göra det?

A red rose delivery..

För ett tag sedan kom en kille in på Tb för råd om vandringsleder. Då jag inte kunde svara på det han ville veta sa jag att vi ringer dig. Tre dagar senare var han tillbaka för nya frågor och stannade typ 20 min. Allt för en vandringsled. Lite vatten har la runnit under bron men idag kom han in med en blomma och gav mig. Då det var mycket folk i butiken lämnade han bara den och sa att den var till mig och gick sedan.

Ubergulligt kan tyckas, absolut var det det. Han verkar vara en gullig och trevlig kille. Men jag känner lite som att han inkräktade på min arbetsplats, knäppt jag vet men det beror nog på att han inte är Reggie Bush mohahaha. Jag får helt enkelt tänka att detta var en supergullig grej och att jag ska glädja mig för uppvaktningen=) Inte varje dag man får en röd ros.....


Ciao

Idag spillde jag bönorna...

....(got it?) för min arbetskollega om vad jag har i tankarna att göra i oktober. Vad hon sa var: "Gör vad du vill, du är fortfarande ung och ensam och kan i princip göra vad du vill. Se till att ha roligt för när man kommer så blir det mer förpliktelser. Det blir roligt på ett annat sätt men se till att leva fullt ut och gör vad du VILL, inte vad du bör eller vad folk tycker att man ska göra".

Hon har ju faktiskt rätt. Det finns inget som säger att jag/vi inte ska göra vad hjärtat önskar men vad hjärnan säger inte går under "vad man bör göra". Jag önskar bara att något tecken kunde visa sig och ge oss en skjuts i rätt riktning.

Dock har min planering för hösten ändrats. Igen. Jag börjar bli van vid att inget blir som jag planerat. Sååå kanske ska sluta planililiera? Anywhoo, jag ska suga på denna karamellen lite till och hoppas att min partner in crime tänker samma som jag.

Ciao


Mardi

Jag har tagit en paus i min träning. Och vareviga dag har jag dåligt samvete för det. MEN den har ju inte gett mer än bra kondis och den kan man ju alltid få tillbaka, right=)
Daten jag var på för tre veckor sedan har inte hunnit bli en andra date, aldrig förr har jag varit så uppbokad av jobb och event att jag inte hunnit träffa en person, galet men varje helg i augusti är bokad samt att jag jobbar 6 dagar varje vecka. Men det blir iaf en andra date=)
Ännu en regnig dag i Baustad, jobbet väntar, kort dag idag, sen blir det H-stad för hela slanten again=)

Passe une bonne journee tout le monde!

Ciao

Heja moi!

Jag hittade den!!! Motivationen alltså! 6 jobb sökta, alla några jag kan tänka mig att ta IFALL jag får något av dem. Känns extremt bra! Det kan vara att Plan B och Plan C pushar på att ta tag i Plan A ÄVEN om Plan B är vad jag vill allra mest, men samtidigt så är kanske Plan A det rätta. Puh, bara att tänka ut planerna och prata om dem är tröttande=) Men jag har iaf sökt jobb idag, i den kungliga hufudstaden. Ska kolla på jobb i Gbg och Malmö framöver också, storstad it is. Så d så.

Imorgon blir det simning,Halmstad med J och mer jobbsök

Nu: ENTOURAGE!

Ciao

Franska språkkurs encore une fois?

De senaste två veckorna har det varit en del fransmän här hos oss på TB. Av någon anledning lyckas jag alltid pricka in dem, att jag frågar dem om hjälp och förstår sedan att de är från La France. Jag tycker ju det är liiiite jobbigt ibland att prata franska eftersom den är lite knagglig nu iom att jag inte varit där på ett tag....Men varenda gång har jag slått mig själv på kinden och sagt till dem, att jo visst pratar jag franska, vi tar det på franska. Efteråt grämer jag mig över ifall det heter le,la,lä,lö eller va fasiken det nu ska vara men jag pratade iaf franska. Så klapp på axeln får det nog bli ändå=)

Låter som en språkkurs i franska hade suttit på sin plats, om jag nu vill bo där framöver....kanske ska satsa på det ändå?

Ciao

Måndag - 16 days to go.

Man känner efter ett visst tag att allt går i samma hjulspår, allt känns likadant. Det är DÅ jag börjar fundera på förändringar. Antingen utseendemässigt, som kanske att det är dags för ny hårfärg? eller att jag måste få en ny vardag/nya omgivningar. Där är jag nu. Nu har jag avverkat halvvinter/vår och sommar i samma by, det går inte längre. Jag har sagt det förr och säger det igen, I gotta get the hell up outta here. Kommer jag alltid att känna såhär?

Dags för jobb om femton minuter. Har sovit redigt illa då jag av någon anledningen vaknat flertalet gånger för att kolla mailen i telefonen...helt utan anledning!! Fick sms och telefonsamtal som jag nog inte var medveten om när jag tog emot=) Gick och lade mig halv tio, helt död var jag. Men innan hann jag med Bruno. Helt knäpp film. Amerikanare är sjukt homofobiska och hemskt inskränkta, Bruno är ju galen. Men det var några roliga inslag. Faktiskt.

Ikväll blir det promenix, städning av hus och G.I Joe-filmen, längtar redan tills jag slutar...

Ciao

U betta leave soon..


Mina föräldrar försöker långsamt men säkert kasta ut mig ur huset....
Packade ihop allt jag äger och ska förvara det på annat ställe.....

What what in tha...?

Vad jag tycker om mina två kalaspuffar!! Har hängt hela helgen med J & E och det har varit såååååå najs! Idag är jag måttlgt munter pga allt för lite sömn och allt för mycket alkolhol, but u gotta love it. 3 veckor kvar att jobba på TB, innan det är sluss. Har ftf inte hittat motivationen till att söka jobb, vart fasiken hittat man den??? Nåväl, imorgon är en annan dag!

Tack för helgen flickor, best all summer!

ciao

Sucks

Klockan är inte ens sju men jag har varit vaken sen pappa startade bilen imorse när de gav sig av vid halv sex. Jag har en hel del saker att fundera kring. Vad jag vill göra om en månad, vad jag vill göra med mig själv, vilket håll jag ska gå och med vilka. Livet är ju underbart i sig och man har alla dessa valmöjligheter och chanser men just denna morgon känns det bara fuckin orättvist och jobbigt. Så det får bli kaffe på altanen ute för att kanske få upp humöret un peu.

Ciao

Fadderullan

Bättre väder på sin första lediga dag kunde man inte få. Wonderful. Har shoppat, fikat och ska snart käka middag ute med vänner. Lovelish! När jag skrev att jag hittat en bra blogg så ljög jag nog lite, den är lite outspejsad den tycker jag, DOCK gillar jag Frida Fahrmans blogg en hel del. Check it out.

Det är den tiden på året som man ska avge löften inför hösten, att börja träna mer(det blir svårt dock, tränar redan 5-6 ggr i veckan) och äta bättre, in with the new and out with the old Ny hairstyle(ser jag fram emot!)...Nya kläder och allt det där och jag ÄLSKAR dessa tider när man får handla på sig nytt, slänga gammalt( Emmaus, inte slänga i soptunnan) och tänka i nya banor inför hösten, Denna höst blir det återigen nya marker, nya människor och hela den fadderullan så det blir spännande.

Ser fram emot imorgon mina ladies!

Ciao

Hjälp

Hjälp mig. Jag har ingen som helst motivation att söka ett endaste förbannade jobb. Jag stirrar på skärmen och ser kanske ett eller två jobb som skulle vara något för mig. Men släcker jag ner. Jag orkar bara inte ta tag i det. Det är inte likt mig för jag brukar få saker gjorda. Kanske är det för att jag hela tiden går lite på halvenergi. Det enda jag orkar göra dessa dagar är jobba för att sen träna för att sen slumra in framför datorn. Illa. Jäkligt illa. Man är ju bara 26.

MEN. Imorgon börjar ledigheten för en stund. Då ska jag återhämta alla mina krafter. Få vara med mina musketörer kommer hjälpa. En massa.

Ciao

Loves it!!




U just gotta love it.

Trash


U can take the girl out of the trailer trash park but U cant take the trailer trash park out of the girl....Har man flera miljoner dollar på kontot SKA man inte se ut som om man hällt blekningsmedel i håret helt själv.
Så det så.

Oui Oui Oui!

YES!! Långledigt in tha house! Torsdagen blev jag helt plötsligt också ledig, gött mos säger jag! Skönt att helt komma bort från jobb och allt vad det heter och bara träna, njuta av ledighet, shoppa och hänga med mina två musketörer, lovelish!

3,5 timmar kvar av dagen här som sniiiiiiiiiiiiiiglar sig fram, sen är det dags för spinning. Lyssnade fyra minuter av Lalehs sommarprat innan jag stängde av. Jobbiga Jobbiga Jobbiga och dåliga dåliga dåliga och förvirrade människa. USCH!

Söndag and counting

Jag drömde en mardröm inatt. Jag skulle hyra stuga (yrkesskadad efter allt bokande) och skulle följa med stugans ägare(två män) till stugan. Men efter en bit på vägen visade sig att männen inte alls skulle ta mig till någon jäklarns stuga, utan hade helt andra åplaner för mig. Så de körde fortare och fortare och sen vaknade jag....
För att då göra drömmen mindre otäck fantiserade jag ihop hur jag INNAN jag åkte till männen hade varskott familj och polis så att de hade satt en dold mikrofon på mig och nu följde efter oss. Då kändes drömmen mer spännande... Jag brukar göra så när jag vaknar från en mardröm. Ska jag lära mina barn. Jag har länge haft ett tjejnamn på min framtida dotter men nu har jag även ett killnamn, snajsigt. Killnamnet har även tjejnamnet i sig så jag behöver bara ropa på pojken så kommer flickan med, smart va? Förutsatt att jag får en av båda då...=)

Nu är det fyra dagar (ja,jag räknar ner en hiskeligens massa) kvar av jobb, sen ska jag njuta så in i bomben av ledighet. Sen blir augusti betydligt lugnare med lediga helger som kommer spenderas i Jönköping och Malmö. Sweeeet.

Nu ser jag fram emot en eftermiddag som går kvickt så jag får simma och sen invänta nya avsnittet av Entourage, sååååå bra serie jue.

Ciao

Love love love love Sommarpratet!

Precis som min vän Cela skrev i sin blogg så var Alex Schulmans sommarprat F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T!!! Jag vet att E i Gbg kommer gillar musiken=), check it Erik! Jag måste säga att Alex, Luuk och J Björkmans kärleksförklaringar till sina kvinnor är fantastiskt underbara att höra, och hur dem berättar om sina liv, loves it!

Nu ska jag själv lyssna till två av låtarna Schulman spelade och njuta av lördagskvällen!

Ciao

Diggiloo diggiley!

Diggiloo var överraskande bra. Jag har trott det var Svensson Svensson jippo men Ola gjorde R Kellys "I believe I can fly" redigt bra, Tomas Pettersson var riktigt rolig. Så det var well spent time=)
J är i Paris och jag är SÅ GRYMT AVIS!!! Men jag har nu bestämt mig, den 2ndra september stänger jag igen min butik, tar mitt pick och pack och reser ner för några dagar, I NEED VACAY och jag BEHÖVER PARIS. =) Done deal.J & E, ni ska med i väskan FYI! Like the good old days!

5 dagar kvar av jobb innan jag får njuta av leeeeeedighet, counting the days=) Fick frågan av några bekanta(långt borta bekanta igår, de tyckte att jag prioriterade mitt jobb, att det enda jag gjorde var att jobba Och inte hade tid för dem. Eeeh, man kan väl se det såhär, jag har jobb tills den 28 augusti. SEN.HAR.JAG.INTE.MER.JOBB. Är det så konstigt att jag vill få in varje krona jag kan?

Ciao

RSS 2.0