Home

Den 17 augusti ar det dags att lamna denna underbara stad och blicka mot nya vyer, narmare bestamt Orebroiska skyar. Bokat hemresa idag vilket kandes ganska trist....
Men allt har sin tid. Idag ar jag ledig. Jag har tva dagar kvar pa jobbet sen. Sen ska jag vara ledig i exakt 17 dagar innan hemfard da jag ska bara njuta av livet har i Paris och inte bekymra mig om tid och rum.
Har lart mig mer franska, festat och haft karleksbekymmer, fatt ga pa bio, spelat bowling och blijard och gratit over pojkar som helt enkelt bara inte vet hur de ska bete sig. Det ar ej over med pojken, vi kan helt enkelt inte vara sa langt ifran varann pga av olika anledningar. Men hostens hemresa kommer med stor sakerhet betyda Au REVOIR!
Jag angrar mig inte en enda gang att jag akte hit denna sommar. Far jag med mig mina musketorer sa gor vi det nasta sommar igen, den gangen kanske i en kallare stad haha for vamrne har ibland varit olidlig!!! Speciellt undert diverse metrofarder!
Nu ska jag ta mig hemat for att planera min dag med flicksen....
See ya!!!

Tre veckor kvar....

Idag far jag besok av mina kara foraldrar, det ska bli redigt trevligt att fa traffa dem en dag eller tva!
Sen ar det ju det har med att saga upp sig, eftersom jag sagt att jag ska vara har tills november och att jag nu helt plotsligt ska aka hem blir lite knivigt. chefen ska ju hitta en skola till mig har i Paris, han ska fixa lgh och en pojkvan PUH, han kan vara redigt snall men ocksa en redig stovel om ni fattar!!
Jag har faktiskt haft en bra sommar, trots karleksproblem, sa har det varit skoj, musketorerna och jag har levt livet festat, slosat pengar pa natt crepes pratat saonder vara lappar om dessa idioter till killar.
Rutiner vet jag knappt vad det ar langre sa det ska faktiskt bli lite skont att komma hem te oret och fa ordning pa allt!!
Skriver mer nasta gang , nue det brattom
Ciao

Galet

Fragan ar om man nagonsin ar nojd med sin livssituation. I oret hade jag ett ensamt och bekymmersfritt liv utan karleksproblem och drama. Sen jag kom till Paris har det varit fullt os medvetslos vajre dag med karleksdraman, galna upptag med megastora malar pa vaggar och galna skratt vid mont matre. Mina tva musketorer har gjort de forsta veckorna i Paris galet galna. Jag angrar inte en sekund att jag akte hit, det basta jag kunde gjort for mig sjalv! Nu ar ju fragan om man ska ta sig tillbaka till tristessen i Oret eller man ska forsoka skapa sig ett liv harnere och leva vidare har?
Att det bara ar fyra veckor kvar gor det an varre for det ar INTE mycke tid. Igar kvall var det girls night out med etiopisk resturang(emelie going back to her roots), drink vid mintmatre dar vi fick varsin ros av tre libaner hihi . sen bar det vidare till klubb dar vi dansade loss med thug/50 cent wannabes... Ganska roligt anda.

Sa skont att vara ledig idag, ikvall blir det Biljard med kussen, eme ska med sin pojke pa aventyr.
Med kussens o min pojke ar det daligt for tillfallet, forsoker lista ut om han verkligen ar vard min tid eller inte och det lutar just nu at att han inte ar det.... Tyvarr...
Har idag varit i en svensk butik och kopt marabou choklad, losgodis och djungelvral... Lite svenskt far man ju ha;)
Ska vi inte alla lamna in en petition om langre sommarlov?????????

Paris igen

Det ar varmt. Det ar jakligt varmt.Det enda som man egentligen  orkar gora ar att sitta pa starbucks i skuggan o sorpla frappucino!! Min chef ar den varsta man ngnsin kan tanka sig, han skaller pa mig, han sager att han vill att jag stannar och gar i skola har i Paris till hosten... nu e han pa semester fran o med idag sa jag kan andas ut lite kanske....
Tiden gar sa fruktansvart fort har och jag vill inte aka hem... kanske jag inte gor heller.....;)
Kort update men skriver snart igen

Ciao mes amies!!!

RSS 2.0