Ny spellista!

Nu vill jag ha hjälp. Jag lyssnar på samma musik hela tiden och är så trött på det. Kan inte alla ge mig tips på en eller två favoritlåtar? Så kan jag göra en ny spellista i Spotify?

Thanks!


Ekar

CSN vill ha mina pengar, Telenor vill ha mina pengar. Vad gör jag? Jag tar alla kronor jag har och lägger dem på drinkar på min favvobar där min favvobartender jobbar. Han gjorde Cosmopolitans, how could I resist spending that dough?
Nåväl, it was HELLA FUN igårkväll, tvåa fina fina tjejer i mitt sällskap och massa killar i ruljans förbi vårt bord men inga som var intressant nog att fastna en längre stund.

Har sett "Precious" på bio ikväll, läskig, skrämmande och lite av en realitycheck. Man kanske ibland ska vara glad att man är den man är och har det man har. Den sortens film var det.

När jag kom hem såg jag till att min lampa i fönstret åkte i golvet och jag spenderade ett bra tag på att städa efter mig. Det resulterade i att jag städade hela lägenheten, röjde undan och hade mig. Duktigt.

Nu återstår bara att ta steget och våga kolla kontot efter gårdagen. Men även om det ekar tomt så var det väl värt det, the night was fun fun fun!

Ciao

Nytt liv T - 2 days

Jag läste häromdagen i Metro att det finns en sorts människa som börjar nytt liv varje måndag eller varje månad, som satsar allt och sätter upp datumet som om det vore nytt år eller en stor dag i deras liv. Nå jag hade inte behövt läsa det någonstans för  Well that fo sho is MOI!=)

1 februari är på måndag och jag känner hur hela helgen kommer bli förberedande för att starta ett nytt liv på måndag!
Så på måndag:
- nyttiga och BILLIGA matlådor.
- träna 2-3 ggr i veckan.
- börja på mitt nya jobb.
- ta tag i spanet, kan ju inte bara hålla på och glotta på honom eller hur?=)

Det som mest stört mig under januari är att det varit så förbannat kallt. Det får en att bara vilja stänga sig inne i sin lya, sitta där framför värmefläkten(öppna elden för dem som har det=) och inte göra ett dugg. MEN. Nu är det slut på dessa fasoner, varken bra för knoppen eller kroppen.

Är det sant Cela att du kommer snart? För det är ju så wunderfulisish, jag bokar in mig i din kalender då!=)
Helgen stundar, ikväll blir det AW, imorgon shopping och bio. Simning och styrketräning på söndag med Sofior.
Hur bra helg som helst faktiskt.

Ciao


Frisörbesök

Det roligaste med att flytta till nya ställen är alla roliga och coola människor man träffar....och alla konstiga och tveksamma människor...=)
Jag vågade mig på att boka en frisör, en som conveniently låg på samma gata som jag bor. Första gången man gick dit fick man behandlingen för halva priset, perfektus för en fattig kyrkråtta som jag( som ju tydligen slösar mina surt förvärvade kronor på fel mat). Sagt och gjort, tisdagkväll gick jag dit kl fem. Min frisör i Båstad brukar ha mig i tre timmar för att slinga och klippa så jag förbredde mig på iaf två timmar hos frisören.

-Äntligen kommer du! Jag har väntat på dig hela dagen! Hahahahahahha, ja jag brukar säga det till mina kunder så känner de sig speciella jue!- utbrister hon nära jag öppnar dörren. ( Jag kanske gjorde det tills du sa det sista)
Man är ju van vid att frisörer kan tjöta men HERRRRRRRRRRREGUUUUUUUD. Från det att jag satte mig i stolen så berättade hon i stort sett hela sitt livs historia, and it wasnt a fun one.....
36år, singel och jagade kompanjon på match.com. Killar var knäppa i huvudet men man måste ju ha ngn, det är ju roligare om man är två och även om jag har två hundar som jag pratar med och sådär så behöver man få svar ibland inte sant? (Här väntade hon sig INTE svar av mig utan svarade själv)
Hon var inte storbystad utan normal men spenderade en hel av min tid där att prata om vikten av att ha stora bröst, alla i Hollywood hade ju det och man ska la inte tro att man är något om man inte ha stora bröst, det ÄR ju vad killar gillar. JILL JOHNSSON har stora "tuttar" (ordet hon använde som fick mig att cringe i stolen haha, hemskt ord tycker jag) och hon har ju lyckats!

Hon fortsatte prata om Jill Johnsson och hennes utrustning ett bra tag och kastade sedan in ett nytt ämne:
KOMMER DU BRA ÖVERENS MED DITT SYSKON? VAR DINA FÖRÄLDRAR RÄTTVISA ER EMELLAN? KOMMER DU BRA ÖVERENS MED DINA FÖRÄLDRAR?
(Jag) Eeeeeeeeh, vi kommer väldigt bra över....
JA FÖR DET GÖR INTE JAG; herregud min systers barn är förjävliga och jag måste väl få säga det till dem och henne och sen mina föräldrar,ja de gillade ju min syster mycket mer.....

Jag försökte om och om igen ta upp tidningarna som hon lagt fram till mig och försökte koncentrera mig på dem men gav till slut upp.
När jag var klar tittade jag mig i spegeln och var halvnöjd men låtsades vara helnöjd, mest för att komma därifrån, kändes som om hon gått över tiden med 4 timmar. Minst. Kollade klockan 18.13.

1h och 13 min tog det för henne att göra det. Kändes som den längsta 73 minuterna av mitt liv.

Jag vet iaf nu att hon är ensam och olycklig, söker desperat efter en kompanjon, har ingen bra kontakt med sin familj och avskyr sin systers barn dock hade hon gärna haft egna. Hennes få vänner kallar henne INTE gumman, det gör man bara inte och hon hatar datorer och vill absolut inte spendera sin tid framför en. Hon hade varit au pair i USA och hon AVSKYDDE SKÅNSKA. Jag försökte intala henne att jag var skånska men NEJ DET VAR JAG INTE, för jag lät OKEJ. Carolina Gynning och Anna Anka lät förjävliga, FÖR VI STHLMARE är inte VAAAAANA vid annat än stockholmska jue......Mohahaha

There are some crazy lovely people out there=)

Ciao

SSB

MY SSB?(Secret single behaviour) Efter ett göttigt bubbelbad fixar jag kaffe och sen kryper jag upp i soffan och läser en massa bloggar och sidor om kändisar, det är en stund på dagen jag ser fram emot, always. Nu med träning, massa jobb och händelser är det inte alltid jag hinner men vissa kvällar prioriterar jag det!

Så 2800 var för mycket alltså...då får jag försöka skära ner på kostnaden denna månaden, kan nog vara dyra burkar keso, dyra burkar grönsakssoppa och småhandlande hit och dit, men tack för infot peeps, nu ska det snålas=)

Längtar tills lördag för då blirre första shoppingrundan för året, YAY!

Ciao

Bust it Baby


Den här låten blir aldrig dålig. Den gör mig glad. Och jag behöver det. Av någon anledning som jag inte själv kan förstå är jag på riktigt tjurigt humör. Jag anar mig till anledningen men känner att det inte riktigt passar in...inte nu?
Nåväl, att lyssna på superba låtar gör såklart att dagen känns easier och ikväll ska jag te frisören, det ska bli härligt, att få ordning på barret igen=)

Ciao

Inställd träning resulterar i mer lön=)

Jag hade tänkte sticka och träna efter jobbet idag och tog mig därför till jobbet tidigt tidigt, men när chefen frågade om jag kunde jobba över då vi har sjukt mycket att göra var det bara att ställa in träning och jag lämnade inte jobbet förrän bortåt halv sju. Så istället blev det hemåt vandra för att betala räkningar och räkna igenom vad jag lägger pengarna på egentligen, är det normalt att spendera 2800:- på mat under en månad, för en person, någon som är klok på vad en bra summa kan vara?

Fick även massa post bland annat massa rabatter på HM vilket gjorde att jag raskt beställde lite saker...men så står det att det är leverans VECKA 11....eeeh what? Det är ju 7 veckor, jag vill ju ha plaggen nu? Vad hände med snabb leverans?

Nåväl, nu är allt betalat för denna månaden så nu ska jag unna mig en shoppingrunda på lördag, parce que je le vaux bien=) och plus för att jag kommer jobba sjukt mycke denna veckan, men det känns bra, visa framfötterna var det ju!

Ciao

Mojänger

Hamnade på www.tingshop.com och hittade lite roliga saker, vad sägs om huvudmassören, och linsförvaringsmojängen? Tycker jag hade varit föträffligt att ha i lyan, ska fundera under dagen om det är värt att slå till=)


Människors beteende deluxe

Jag sitter på tåget,läser tidning och lyssnar på musik. En man i 55-60-års ålder går på tåget och ställer sig bredvid min plats. Jag funderar inte så mycket på att han står där utan fortsätter läsa. Jag hör hur någon säger saker men reagerar fortfarande inte. På andra sidan tåget, en meter bort sitter en ung man. Utan hörlurar. Utan tidning. Mannen fortsätter stå där och jag hör typ ljud som a! a! a! a!.  När jag tittar upp står han och tittar på mig och munnen formar ord. Jag tar ner tidningen, tar av mig hörluren och tittar frågande på honom.
- VA? Är detta tåget till Märsta? VA?
Jag tittar på killen som sitter bredvid, som lätt hade kunnat svara på frågan på två röda sekunder men mannen ENVISAS med att stirra på mig och utstöta sina VA VA VA VA?
- Jo det är det säger jag. Sen tittar jag ut på den 5 *5 meter stora skylten utanför och säger jo det står ju det så det får vi hoppas och ler.
- Jaha, säger mannen och går och sätter sig.

I samma ögonblick kommer en annan man ombord. Samma ålder som förstnämnda man. Sätter sig mitt emot mig. inte på de andra 511 lediga platserna utan mittemot mig. Jag som sitter med ena benet över det andra lyfter ner det för att göra plats åt honom och råkar då slå till honom lite lätt på knät. Jag ber om ursäkt. Han böjer sig fram och borstar demonstrativt av sina byxor. Han håller om sitt knät precis som om det gör svinont, precis som om jag tog en hammare och drämde den på knät. jag ber ännu en gång om ursäkt och försöker le mot gubbfan. Inte en enda gång höjer han blicken utan tittar rätt ut i luften och ser ut som om jag förstört hans morgon pga av knät.

Jag tycker det är väldigt roligt hur folk beter sig, varför de gör som de gör och sådär. Jag förstår dem inte för fem öre men det är ju jäkligt roligt hur retarderade människor kan vara=) Hade han inte bara kunnat vända sig till killen när jag inte uppfattade hans fråga? Hade den andra inte bara kunnat titta upp och le en kort sekund som för att visa att det var ingen fara med knät?

Kill them with kindness. Kill them with kindness.

E- Adam tog en hel del bilder, vi får be honom om bildbevis!=)

Bonne lundi!

Ciao

Gooood movies kommer man inte alltid över...

Fast jag kan inte förstå hur jag kunnat missa " I skuggan av värmen". Igen, denna vackra Joel Kinnaman. Mycket bra film, som ju kom ut för ett bra tag sedan...Har även sett "Un Prophete", mycket bra fransk film det med. Bara bra filmer denna helgen, najs.

Så har ni fem sekunder över, se dem!

Sista biten av Jan

YES! Äntligen har jag fått svar på varför jag aldrig blir bra på bild med vanliga skitkameror! Tack, nu känns min söndagskväll bra mycket bättre...inte för att den var dålig innan, 2 timmars promenad på djurgården med familjen Äng, därefter bakad potatis med sill(är besatt av sill för tillfället), läst min bok i hett bad och snart är det söndagsfilm. Vill ju se fina Kinneman göra Frank rättvisa men orkar man med värdelöst dåligt hemskt jobbiga Eklund som aldrig borde blivit skådis?

Det börjar bli vardagsmat att se kändisar nu. I fredags såg jag Jane som är/var sportkommentator i svt och idag såg vi Lena Endre med man. Som sagt vardagsmat=)

Ny vecka, fullspäckad, nu kör vi sluss på januari!

Ciao

Eh va?



WTF?

Lördagspannkakor


Jag bestämde redan i torsdags att jag skulle göra pannkakor idag. Kom på när jag stod och stekte att detta är första gången jag gjort pannkakor, helt själv. Är inte det lite retarderat att man aldrig gjort det när man snart fyller 27?
Kvällen igår var internationell, en amerikanare, en norska, en mexikanare och tre förvirrade svenskar. trevlig hemmafest med diskussioner om kulturer till höger och vänster=)

Haiti-grejen har verkligen blivit enorm. Inte var det alls samma uppmärksamhet när det var jordbävning i Kina där 80 000 personer dog. Givtevis har Kina mer resurser att hjälpa sina medmänniskor än Haiti har och därför måste vi hjälpa men det känns som om det blivit så himla enormt uppmärksammat. Dock med all rätt, man lider med alla som drabbats där och det är härligt att se att så många människor över hela världen hjälper. Och varje krona man lägger till Haiti känns så rätt när man ser bilder som denna.


Nu blir det tvätt, städning och planering för nästa utekväll denna helg!

Ciao

Will u marry me?



Härligt klipp=)

Jag kan nog vara världens jobbigaste kompis ibland. För när jag har fått för mig något så jobbar jag stenhårt för det. Jag har ju som projekt detta året att få hem J och E till mig och Sthlm. Och jag är grymt irriterande för jag vänder alltid alla samtal till att men joooo klart du ska komma hit! Haha, men det är endast för att jag vill ha mina petites filles här, så vi kan leva loppan ensemble=)

Dags att get ready for tonite!

Ciao


Vatten över huvudet?

Kom att fundera på ifall jag kanske tagit mig vatten över huvudet...Jag arbetar heltid, ska arbeta 16h i månaden på det andra jobbet och läsa en 7,5hp under februari. Det kommer vara fullspäckat schema framöver men man ska la inte klaga när man typ suttit arbetslös en hel del av 2009. man får smida medan järnet är varmt eller vad det nu heter=)
Ikväll blir det afrodans följt av utgång med ett stort gäng människor. Imorn blir det återhämtning följt av karaoke!

Ciao 

Blitt med ännu ett jobb

This is why I love my frenchies :=) Vem skulle kunna komma på idéen att göra något sådant, jo fransmän!=)
Så idag har jag blivit med två jobb. Ett extrajobb på kvällstid typ 2ggr i veckan som ger några tusen extra samt att jag får använda mig av franskan,fun! Fritid, vem behöver det egentligen?

Måste bara säga, kolla "Landet brunsås" på SVT med Schyffert. Brukar inte gilla honom men här är han faktiskt lite rolig och programmet är lite roligt, kul att analysera oss svenskar=)

Nu blir det kaffe, bloggar en masse, Halv åtta hos mig och mys!

Ciao

Danspass

Guten morgen!
igår gjorde jag första träningspasset för året och det var superfun! Danspass och så himla bra musik, vad sägs om Cotton Eye Joe?=) Plus att jag sov så gott inatt att när jag välte ut min nyinköpta kaffe på t-centralen imorse så blev jag inte så arg! Hade det varit i förrgår, ja det ska vi inte gå in på....

Om några veckor får jag besök av en söt Gbgare, ser jag jättemycket fram emot, two single ladies on the town! Skynda att boka my dear=)

Ikväll blir det intervju på extrajobb, får vi se hur det går!

Ciao

Kreativa moi

Så vad har jag roat mig med ikväll förutom att köpa träningskort, mästarnas mästare och lite handboll?
Jo jag har gjort dessa:

Jag har fixat hängare till mina örhänge och halsband! Tack Telenor!

Ciao

Skitmorgon

Jag har haft the shitiest morning of them all. Here´s why:

- 26kvm är min lgh. Jag kunde inte för mit liv hitta rullborsten för att borsta av mina kläder. Som jag använde i lördags. Hur kan den försvinna på 2 dagar?
- Tåghelvetet var såklart försenat idag igen.
- Linserna jag beställt från fargadelinser.com gav mig ormögon redo att hypnotisera any mötande sthlmare.
- All snö ger bakkas så tar jag två steg framåt åker jag femton tillbaka. Har de hört talas som att ta bort snön från gator och trottarer?
- Mitt  internet på telefonen fungerar inte.
- Min dator har fönster som hoppar upp en efter en " Ditt itunes slutade att fungera" "Ditt itunes känner inte till iphonen" "Utforskaren slutade fungera" "Din msn fungerar inte" Jag ska nu se mig om efter en mac, helvetes PC alltså.

Ja ni ser ju, Ilandsproblem för mig medan haitierna kämpar för överlevnad. Jag skäms för mina småproblem men ju fler dem är desto större blir vartenda en av dem... Nu ska jag glömma alla problemen för stunden och fokusera på mina jobbkampanjer.

Ciao


Lyan



Här ses lite från lgh och det nya jag inhandlat. Jag i spegeln och ni ser färgerna i bakgrunden. Spegeln på håll, vad som hänger på dörren och hur mitt fönster ser ut!=)

Snabba Cash gav mig FILMON=)

Vid två idag åkte jag in för att se snabba cash. När vi står utanför bion går FILMON i BOUNCE förbi!!!!!!!!!!!!!!! Killen jag tycker är snyggast i stan, som jag sett uppträda och suktat efter. Tyvärr kom han bakifrån så jag såg bara profil och ryggtavla MEN jag har väntat på this moment, mums vad han är fin! Åh vad jag gillar att bo här. Amerikanska choklad igår, svenskt idag!=)

Snabba cash....var SJUKT bra, läskig, obehaglig, spännande, och helvetiskt gripande. Jag brukar normalt hinna med tankar på annat under biobesök, fokusera på gottebitarna i påsen och viska med min biovän. Men inte idag. Jag var så inne i filmen hela 120 min, jag älskade den! SE DEN!

Ciao

Chokladmumsbit

God morgon!
Kan bero på konsumtionen av alkohol igår som gör att jag sitter här in a state of happiness, att jag inte fått hjärnan att börja fungilera som vanligt MEN sitter här i min soffa och tittar runtomkring. Lägenheten är mysigt inredd av min kära mor, jag dricker RIKTIGT kaffe från kaffebryggaren och om några timmar ska jag ta mitt bakfulla self till bion för att se snabba cash. Lyssnar om och om och om igen på den här låten, asbra!

Igår var vi på bagpipers (som nu blivit min favvobar) och drack drinkar. Där jobbar världens snyggaste och sexigaste bartender. Man vill bara sätta tänderna i honom som den lilla chokladpralin han är. Tyvärr har inte hans och min relation utvecklats sen förra gångerna så kanske stannar det vid en chokladbit som jag får titta på men inte röra...On verra bien!

Nu ska jag fortsätta kryssa för kläder som ska beställas från HM och Elloskatalogerna!

Ciao

Irrelevant

Okej jag tar tillbaka vad jag sa om Ian Wachtmeister. Han var på tv idag och redigt rolig, me like him a little! Reafyndade idag, en svart kofta som tidigare kostat 800 men nu kostade nätta 249:-, snajsigt. Unnade mig även lite sushi såhär på kvällskvisten, eftersom jag konstaterat att jag just nu lever trist Svensson liv så får jag ju spica till det eller hur=)

Made myself proud och sökte två jobb ikväll. Bra Sanna. Nu njuter jag av te,honung och snart blir det SATC-filmen.
Imorgon får jag och K fint lunchbesök av självaste S, lovely, ser vi fram emot!

Nu slutar jag blogga, helt irrelevant fakta spottar jag ut mig haha!

Ciao

Godisbutik online

Nu när jag övergett den där jäkla P Haukka och The Voice och nu igen lyssnar på Ado, fransk kanal, så är det som att gå in i en godisaffär. Massa ny fransk musik och den ena låten leder till femton andra av samma artist. har en lång lista över låtar som ska fixas hem ikväll, som(jag sa) att gå in i en godisaffär och plocka till sig de allra godaste bitarna! MUMS! Men först måste jag köpa några klädesplagg, enbart för kylans skull och sen....sen ska jag söka jobb...kanske....jo... men det ska jag!

Ciao

IXUMBA

Är det någon som sett tv-shopreklamen för ZUMBA?

För er som inte gjort det är det en skitlöjlig reklam för ett träningskoncept där man ska dansa med hantlar och vikter för effektivare träning. Det knäppa med reklamen är att personen som säger Zumba säger det som en tysk med extrem betoning på ZUUUUUUUUMBA, tänk er det med tysk brytning, ja ni förstår ju=)

IAF, jag har idag ANMÄLT mig till denna träning! På centralbadet 10 fredagar från den 19 februari. Fast där kallar dem det IXUMBA. Same shit different name säger jag. Men det ska bli himla skoj, perfekt träning för mig, kombinera dans som jag älskar med styrketräning som jag gillar lite mindre=)

Lovely.

Ciao

Monday morning

Varför jag inte kan förlika mig med tanken på att jag ska bo här nu vet jag inte. Nyhetens behag kanske börjar avta och vardagen kickar in och då känns det som om någon stryper mig. Jag börjar funderar på vart jag vill bo härnäst, varför jag har bundit upp mig på lägenhet, jobb,försäkring och allt vad det kan vara. Att ge sig av skulle bli ett så stort projekt. Men så ser jag ju människor som bott hur länge som helst på ett och samma ställe bara bryter upp och beger sig och inser att, fasen, det kan jag också göra anytime I want. Ge dig nu Sanna, tänker jag, kanske bor du inte i Paris, NYC eller London nu, men du är ju i Stockholm, a FAB city!=) Det är nog förkylningen som talar..

På tal om förkylningen, huvudet dunkar, näsan rinner och rösten sviker, men jag valde att ignorera detta och leva precis som vanligt men närjag fick ta hissen upp till andra våningen idag när jag kom till jobbet insåg jag att jag inte är redigt frisk. Sanna.tar.aldrig.hissen.på.jobbet. Like NÄVUR. Då är det illa=)

LOST börjar snart,YAY! En fransk film, Prophete kommer snart ut och jag ser MYCKET fram emot den. Lil Wayne ska in i finkan i ett år, den ena efter den andra åker dem in. Vem blir den nya tro? ( Jag vet att jag är den enda som bryr mig om denna musikscen hehe) Några av de saker som sker under början av 2010.

Om man typ är pank( kanske inte pank men economically challenged=), har två veckor kvar till lön men ÄNDÅ vill köpa ett speciellt halsband till sig själv, får man lov att göra det då? Det kostar 299:-, is that allowed?....

Ciao


Grönsakssoppa deluxe

Det ser ut som om min inredningsdekoratör kommer till helgen. Nu ska det bli ordning på denna lägenhet, for shizzle. Now, ska jag ha svart bas eller vit bas i lägenheten? Det är den stora frågan jag kommer fundilera kring denna veckan. Sen är frågan om jag ska ha vinrött, grönt eller blått som kombofärg? Usch, jag har blivit en sådan som musketörerna inte tycker om, bara snackar inredning hahaha=) Yeah well, thats where I am in life=)

Jag såg på Ms blogg hennes te-skafferi. Jag blev så himla sugen att jag idag köpte te och honung, både för min förkylning och for the mums-faktor, det är ju himla gott=)

Nu ska jag göra grönsakssoppa till hela veckan, hellre matlådor och fylla på garderoben än att äta ute och behöva sälja paltorna...=)

Ciao

Sanna and the City

Sushin var delish, Avatar var faktiskt redigt bra, lördagkvällen var underbar. Jag har inhandlat näsdroppar och huvudvärkstabletter finns här. Jag är redo för att bekämpa förkylningen.

Jag har nu sen tisdags sett SATC 1,2,3,4 and 5 och nu känner jag mig som om Stockholm är mitt New York och jag är en mix av dem fyra kvinnor som ger mig ut i Sthlm på dejter, på girls night out och allt som de gör i SATC. Men sen kom jag ju på att allt de gör, gör alla tjejer typ, men bara lite mer i budgetversioner=) Men jag har fun fun fun!

Så nu blir det säsong 6. Sen filmen. Sen kan jag allt jag behöver för att klara mig i dejtingdjungeln och storstadslivet, right?

Ciao

Sjuker

Såååå Im sick. Min jäkla otur. Jag såg fram emot träning och massa aktiviteter. Men nu blir det till att ligga i soffan hela helgen så jag är fit for fight på måndag! Jag vill åka till Japan. Har aldrig varit i Asien och aldrig varit sugen på att åka dit men idag fick jag en känsla, jag vill åka dit! Så det får bli nästa långresa! Nu ska jag fortsätta med mitt SATC-maraton, sen ett varmt hot bad och sen blir det sushi och Avatar, it betta be good=) Nu ska jag fortsätta kämpa med min header på bloggen, den vill inte ändra sig=)

Ciao

I keep the lists coming=)

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Aldrig blivit opererad
52. Piercing: Hål i öronen.
53. Tatueringen: Har ingen och kommer aldrig skaffa någon.
54. Bästa vän: Min första bästa vän hette Frida.
55. Sporten du spelade: Fotboll
56. Husdjur: Världens finaste vovve, Buster!
57. Vaccination du minns: Stelkramp, man är ju märkt för livet. Literally.
58. Konsert: Lena PH?
59. Förälskelse: John, grannen. Vi var gifta 12ggr och skilde oss egentligen aldrig sista gången....hmm
60. Alkohol du drack: Absolut Vodka.

JUST NU:
61. Äter du: Ett stort grönt äpple
62. Dricker du: Kaffe med en sukett(kärringvarning på de där suketterna I know)
63. Är du på väg att: Fylla i papper om försäkring, studiebidrag, adressändring och massa annat.
64. Lyssnar du på: På spåret kollar jag, för första gången i mitt liv är jag SUGEN på att åka till Tokyo och JAPAN!
65. Väntar du på: Att förkylningen ska lägga sig, att alla tabletterna ska få mig att känna mig frisk så jag kan ge mig ut ikväll på bio och sushi med k!

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Japp, en värld utan en "Sanna" hade blivit lite färglös dont ya think?=)
67. Vill du gifta dig: Ja, jag hittade min bröllopsklänning i en tidning för typ 8 år sedan haha.
68. Karriär i åtanke: Jag tar det år för år men jag vill arbeta med information/kommunikation samt skriva en bok!

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögonen lätt.
70. Kramar eller pussar: En kombo!
71. Kortare eller längre: Långa men inte för långa, jag har ju själv inte så många cm över havet.
72. Yngre eller äldre: Gärna äldre eller varför inte jämngamla?
73. Romantisk eller spontan: Hmm jag är ju inte så spontan så det hade kanske blivit värsta krocken..
74. Snygg mage eller snygga armar: Armar får jag nog välja.
75. Tatueringar eller piercingar: Tattueringar fungerar om det inte är dregen-antal men piercingar nej tack, helst inte.
76. Känslig eller inte: En mix såklart.
77. Ragg eller förhållande: Förhållande men ragg in between them=)
78. Bråkstake eller tveksam: Tveksam, bråkstakar går way way bort.

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling:
Absofuckinlutley
80. Gjort något sjukt spontant: Som jag sa så är jag inte vidare spontan MEN att boka en resa till Paris fyra dagar innan avfärd tyckte jag var enormt spontant från min sida=)
81. Tappat glasögon eller linser: Ett par glasögon, men annars tappar jag vääääldigt sällan saker.
82. Haft sex på första dejten: Åf Cårse.
83. Krossat någons hjärta: Inte vad jag vet.
84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja
85. Har du blivit arresterad: Nope.
86. Dissat någon: Ja,har man varit på OZ i Paris så kan man inte INTE dissa.
87. Gråtit när någon dött: Ja självklart
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Nej, det har inte hänt än=)

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Det går upp och ner men mer nu än jag någonsin gjort innan.
90. Mirakel: Ja, det gör jag faktiskt.
91. Kärlek vid första ögonkastet: Nej lust at first sight, begär at first sight men kärlek? Nej jag tror nog inte det.
92. Himlen: Något finns det säkert däruppe...
93. Tomten: När jag var liten ja.
94. Att kyssas på första dejten: Om dejten var bra så mos def!
95. Änglar: Njaeeee

SVARA ÄRLIGT:
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Hmm förr i tiden var det nog det men jag tror att tiderna förändras så i dagens läge är jag tveksam. Ser jag utifrån mig själv så ja, det tror jag.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Ta bort vänner,familj, att skratta och det en människa behöver för att leva så LÖSGODIS=) Tur att det är lördag idag=)
100. Att posta det här är din 100 sanning: Vad betyder det? Men jag har iaf svarat ärligt=)

Fredag bliss

Okej so Im back, just a minor dal. I eftermiddags mådde jag riktigt dåligt, hade(tror jag) lite fever och ont i halsen. Men jag mår bra nu. I kicked förkylningens ass, I tell ya that much=)
Jag lyssnar ju på The Voice varje morgon och denna Haukka som snackar, han pratade om NYC och London. När han då säger "när jag var i London, eller när jag var i NYC" så låter han sådär sjukt stolt och kaxig precis som att, ni har ju inte varit där så vad vet ni, typ. Och då Sanna mådde dåligt, var sjukt trött och irriterad så varjag tvungen att maila denna Mr för att make him aware om att han låter lite löjlig, men jag berömde även hans show.

Fick svar idag innan:

"Sorry om jag gjorde dig avundsjuk"

Hahahahaha, jätteroligt tyckte jag att lilla dryga Haukka tog sig tid att svara på mitt mail=) Dock tog han det lite fel but het whatevs!

Back to popcornen, SATC och soffan, mysig fredagskväll, imorn ska jag fixa träningskort, sen blir det sushi och bio, AVATAR! Ima give it a shot=)

Man får göra vardagen roligare än den är, klagomail och popcorn!

Ciao

3 månader and then finito.

Man ska inte tro allt man läser och hör, men är man gäst på Skavlan(whom I adore=) så tror jag på personen. Han(denna forskare) sa att vi människor har 3 månaders lycka. Där vi känner oss tillfredställda, då vi mår bra och njuter av livet. Men när de tre månader är över ja då dalar det lite. Går neråt ungefär sisådär 3 månader och sen går det uppåt igen. December var min tredje lyckomånad. För hur positiv och glatt inställd jag var till januari så känner jag hur vintermörkret är mörkare än det var i december. Hur kylan stör mig mer nu än innan. Hur jag hellre är själv än i big crowds. Tvärtemot hur jag var för bara några dagar sedan. Så tror ni teorin stämmer. Ska jag nu stänga in mig fram tills slutet av mars och sen krypa ut igen i världens bästa månad, april?...

Jag ska dock försöka motbevisa denna teorin, imorgon börja jag träna igen, träning ska ju ge lyckokänslor, right? Kanske det leder till att jag muntrar upp mig själv iaf lite grann....=)

Ciao

Not happy

Jag hatar att frysa, jag hatar att jag inte fått ihop så många timmar denna veckan, jag ogillar att jag tappat mina ena vante, jag ogillar Carrie i SATC, jag ogillar att jag messed up "mitt" bord, jag ogillar att det är långt tills lördagens träningspass, jag ogillar att jag tänker stänga in mig i helgen, borta från kylan. Men mest av allt ogillar jag att jag inte känner mig som den person jag var i slutet av förra året.

Försvann hon i dimman som låg tät över Glasgow när klockan slog tolv den 31e?

Ciao

Garderobfix

HMs nya kollektion har släppts lite peu en peu, det finns en del fina saker DOCK kommer ju alla ha dessa godbitar, like this one RÖD. Men som sagt, alla kommer la köpa den eftersom alla bloggar skrivit om den. Nåväl, ett problem som inte precis kommer hänga över mig vidare länge.=) Nu ska jag iaf lämna soffan och fixa med garderoben!

Lata peeps!

Lista nr 2=)

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Njaa jag har några questionable kontakter där som jag inte har träffat...tror jag.
23. Hur många barn vill du ha: 2, nomore.
24. Har du några husdjur: Dammråttor keep me company
25. Vill du ändra ditt namn: Nej jag gillar Sanna=)
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Då var jag i NYC med tre härliga flickor, vandrade runt i världens bästa stad, starbucks for breakfast, comedy for dinner, lovely birthday!
27. Vilken tid vaknade du idag: 12, usch jag behöver verkligen sömn!
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Kollade Sex and the City
29. Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra?: Jag borde ha tränat mer de senaste veckorna.
30. Senaste gången du träffade din pappa: På flygplatsen innan jag åkte hit.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Kanske lite kärlek, kanske lite mer kläder i garderoben, kanske ett annat jobb som e lite mer varierande?=)
32. Vad lyssnar du på just nu: SATC
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Japp men det var nog minst 10 år sedan..
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag är trött, att det är kallt ute och att mitt varmvatten tar slut på en minut!

OM DIG:
35. Stjärntecken: Oxen
36. Kille eller tjej: A FAB girl
37. Grundskola: Strandängsskolan i B-town!
38. Gymnasie: Osbeck baby!
39. Högskola: Örebro Universitet
40. Hårfärg: Blond, heläkta=)
41. Långt eller kort: Halvlångt men jobbar på att få det längre
42. Längd: 1.63
43. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag gått igenom en enorm förändring under 2009 och jag gillar faktiskt det mesta med mig själv för tillfället, dock hade kanske lite längre ben, lite tjockare hår, lite bättre syn och lite bättre tänder varut trevligt? Sen gillar jag ju såklart min fabulösa personlighet, kna´men?=)
44. Piercings: Hål i öronen.
45. Tattoos: No never
46. Höger eller vänster: Höger, vänstersidan känns handikapppad=)

yeeees, I like lists=)

Effektiv Onsdag

Idag har varit en lazylazylazy day. Flyttat mig från sängen till soffan och snart tillbaka till sängen. Sett en och en halv säsong av Sex and the City, käkat och fixat med budget. Huvudvärken, tröttheten och förkylningen börjar avlägsna sig, imorgon blir en effektiv dag:
- Gymkort ska köpas
- Grönsakssoppa ska kokas
- SATC-avsnitt ska ses
- Rensa garderob

Härlig mysig onsdag deluxe!

Ciao


Ps. Of course att du bara har positiva saker Anette, how could I ever doubt that=)

Lista

Mitt i mitt SATC-maraton kastar jag in ett litet inlägg.

SENASTE:
1. Dryck: Snabbkaffe, lääääängtar tills jag får min kaffebryggare!
2. Telefonsamtalet: Mamsen
3. SMS: Eeeeh mamma det också=)
4. Sång du lyssnade på: Rihanna - Cold case love
5. Gången du grät: när jag klev på bussen till flygplatsen igår. Kom över mig att det kommer dröja innan jag, E och J get together again.

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Mjooo det skulle man kunna säga..fast de var i olika länder så different zip codes makes it not count right?
7. Har någon varit otrogen mot dig: Japps det har hänt.
8. Ångrat något: Massor men jag kan ej göra något åt det eller hur?
9. Förlorat någon speciell person: Ja.
10. Varit deprimerad: Inte på "redigt" men vi alla har väl haft djupa dalar?
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja, på bion nyligen=)

ÅR 2009 HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: Ja, faktiskt hur många som helst samt gamla bekantskaper som jag tagit upp, underbart har det varit!
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej det har jag inte fått under 2009.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja, under nyårsafton och de första dagarna av detta året, skrattat så jag gråtit en masse.
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Hmm tough question, inte direkt förändrat mitt liv men orsakat små förändringar kanske?
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Det har jag vetat sedan länge, däremot har jag träffat massa nya människor som kan bli äkta vänner I think=)
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Äsch det vet jag att folk gör, men att folk slösar sin tid på att prata om mig gör mig inget=)
21. Pussat någon: Ajjemen

Always nice med listor=)

Ciao

Next station is Glasgååå!

Glasgow var så sjukt härligt skoj, jag vet inte när jag senast skrattat så mycke! Mina härligaste E och J, helgen var helt underbart perfekt med nyårsfirande, film och spelkväll, utforska Glasgow och Edinburgh samt utgång och dans i Glasgow. Bio och middag på myspysrestaurang, jag är så lyckligt lottad att jag får uppleva så mycket roligt med så underbara vänner!=)

DOCK suger Ryanair på att vara i tid. En och en halv timme försenade dit, en timme försenade hem. På vägen hem var det toalettrören som frusit igen och vi kunde inte flyga innan de fungerade. När de väl kom igång ville de inte riskera att de gick sönder i luften så innan vi lyfte rådde stewarden oss att gå på toa: Go now or forever hold ur pee!
Tyckte jag var extremt roligt haha!

Så har vi nu lagt upp rutten för 2010. Det kommer hända massa saker och stora saker! Jag har lovat mig själv:
Jag har slutat bita på mina naglar och nu när de gelenaglar jag haft börjar trilla av kan jag äntligen ha mina egna och det ska jag fortsätta ha, no more fake nails!
Jag ska börja träna och dansa så att jag får fastare tusch och fina ben=)
Cigaretter ska försvinna ur mitt liv under året. Nu, aldrig en cigg på vardagar, sen kommer även feströkning försvinna och till sluss är jag en rökfri kvinna!
Ett nytt jobb med roligare arbetsuppgifter och mer kosing!
Helt ny garderob!

På flygplatsen spottade jag en söt kille. När jag sen satt på flyget kom han och satte sig bredvid mig. Han sov hela resan. Jag sova hela resan. Men han frågade när vi took off and vi landade vad klockan var. Normalt sett skulle jag ALDRIG våga börja prata med någon sådär på ett flygplan, especially NOT om de var hotta som han. Men där hittade jag ännu ett löfte som jag började med innan klockan slog 12 den 31e. Jag började prata med honom och han var supertrevlig och vi hade en liten mysig konvo fram tills att vi gick av flyget. Hur duktig kände inte jag mig då? Framåt och våglig, jag klappade mig själv på axeln hela den kvällen I tell ya=) Så detta är vad jag ska fixa till under 2010, tror det kan bli bra löften att jobba med, not too high, not too low.

Dags att sova!

Ciao

RSS 2.0