Life in general

Man kan ju fråga sig varför jag inte sortiat så mycket denna termin?? Har nästan inte druckit en droppe alkohol men ändå har jag väl haft ganska skoj....men jag saknar den där utekvällen man kan prata om i veckor efteråt, har inte varit med om det på länge, den jag senast kommer ihåg som jag hade sådär askalas kul....ja det var....hm....i våras? I Paris? Nej men oj, det är nog dags för en omgång Tequila race och ett dansgolv med RnB musik. Det är vad jag behöver.
Kanske för att det varit första terminen på universitet som jag koncentrerat mig på annat...vad??
Kanske för att Örebros uteställe är kanske inte så super hilarious??
Nåja man ska inte skylla i från sig, en rolig människa kan nog se till att det blir roligt på de flesta ställen...


Nu till något annat....Vad jag inte gillar är när människor går bakom min rygg och pikar, sätter upp lappar om att saker måste förändras....har du ngt att säga till mig så tycker jag du ska knacka på min dörr, ni vet vart jag befinner mig, och säga exakt vad du tycker....
Jag kommer inte spotta dig i ansiktet, jag kanske rynkar på näsan så där lite sött som hollywoodstjärnorna gör i filmerna och jag kanske inte håller med dig, men jag respekterar din åsikt och kommer efter att brottats med din åsikt ett tag, tänka efter och se det från ditt håll..... MEN du måste komma till mig...bort går lappar, kryptiska meddelanden, kom till mig, skrik på mig, fräs ut vad du känner.... That I will Respect!!

Nu ska jag skriva mitt sista föredrag för den här terminen.

Om 8 dagar ska jag åka hem till min kära by. Då blir det plugg till omtentan. Det blir även julfirande med god mat och fina klappar. Jag ska umgås med min kusin som alltid får mitt goda humör att krypa ut ur sitt ide. Vi ska fira nyår, fira in att det är ett nytt år med nya löften och nya äventyr. Jag ska sätta  mig på tåget tillbaka till Örebro för PM inlämning, omtenta och miljoner planer ska förverkligas tillsammans med min favvo-ålänning. Min favvo-skåning ska firas då hon tar det stora steget mot den andra nollan i livet! Jehu vad vi ska fira!
Sen börjar en ny termin i Öret.....


Varför har jag inte kommit på innan att jag kan lyssna på radio på datorn? Nu kan jag ju lyssna på Z100 och hot97 as much as I want...jippi!


Kommentarer
Postat av: Linda

You go girl! R-E-S-P-E-C-T!

2005-12-12 @ 19:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0