Confessions of a Biatch!

A Bitch??? Först av allt är hon hård. Hon har gått igenom en del i sitt liv, svek, lögner och blivit övergiven, och ser allt från den negativa sidan. Vill inte lära känna nya människor för de kan såra henne, så med väl valda ord håller hon dem på avstånd. Även de vänner hon redan har, får sig en skopa av hennes kommentarer om hur de borde vara, hur de borde tänka och hur de borde se ut.
Viktigt är också att "handen" finns med för att kunna avsluta ett samtal any time she likes. Ett knäpp med fingrarna och hon har allas uppmärksamhet, eller så är alla borta och hon kan ignorera de som inte förstått vinken...
Men andra ord, hatar alla, är alltid negativ, be suspicious, säger alltid vad hon tycker och trampar på alla som ger henne en chans att göra det. Hon letar efter den hårdaste killen, han som hon vet kommer göra henne illa, som kommer vara henne otrogen, som kommer krossa hennes illa sargade hjärta, helt enkelt han som kommer matcha henne på alla plan.


Men längst inne så vet hon att hon inte är så hård, då hon inte gått igenom särskilt svåra grejor( thank god) som skulle gett henne den hårda skinn. Då hon älskar att ha kul med nya människor och är så glad för de människor hon träffat på senaste tiden. Då hon vill att de ska vara som de är för det är så hon tycker om dem!
Som egentligen vill ha en mjuk, förstående kille som kan ta hand om henne.

And when u´ll get to know her....U´ll know who she really is in real life! And she aint the girl most people think she is.......


Kommentarer
Postat av: micela

du är ju för söt, det är ju det jag säger hela tiden :) och jag tycker ju faktiskt inte att du är en bitch, jag ser igenom det hårda skinnet :) trots att jag BARA är 19 år PUSS!

2005-10-16 @ 19:28:05
Postat av: Linda

Men gumman det är ju bitchen i dej som gör dej till den du är, dom som inte kan ta det förstår inte dej! Vi andra vi vet att du egentligen är öppen och ärlig och helt, helt underbar... För det är du!

2005-10-16 @ 19:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0