Solstrålen!

Det är grått, mulet, småduggande ute. Men mitt strålande humör får dagen att lysa upp totalt! Vet inte vart mitt humör kommer ifrån. Kanske från det att jag börjar se ljuset i tunneln angående min utbildning och framtida kurser. Att tentan närmar sig med storsteg och jag känner mig ganska säker på att det ska gå bra(hujdeda mig om det ej gör det nu), ikväll är det dans, OCH jag har tagit mig upp på morgnarna och gått min dagliga promenad! Framsteg måste jag säga. Från att vara butter till solstråle på tja några dagar. impressed I must say;)
Försöker ragga upp ngn som vill se bio med mig på fredag. Ingen har än så länge nappat så det ser inte bättre ut än att jag får gå själv:) Vissa anser det vara det värsta som finns men jag gjorde det tusen ggr i USA när jag bodde där och jag har inget alls emot det. Ma får ju ha godiset ifred!!
Kanske var det ett oväntat samtal på söndagskvällen som satte prägel på denna bra veckan, oväntade förklaringar, oväntade skratt men trevligt var det.
Nu har jag fallit för Bad Boys från det att min verklighet tog del av orden men e det vad jag egentligen vill ha?? Han ska se Bad boyig ut men han får gärna vara sådär lite snäll på insidan:) Svårt att förklara men jag vet ungefär själv hur han ska vara....ska bara lokalisera honom först.
Emelie & Jenny- Om man inte räknar imorgon så är det 12 dagar kvar tills vi ska återförenas och göra Paris osäkert, O BOY vad det ska bli skoj!
Sen kom jag på att mitt eviga projekt som inte går framåt är för evigt nedlagt. Nu handlar det om en ny livsstil. och jag trivs med dem. Jag har, för er som lyckats undvika mitt prat om det, uteslutit kolhydrater från min matsedel. Och det går bra, jag saknar inte pasta eller potatis alls, vissa bröd äter jag ju men annars är det mesta uteslutet.....Ngt jag dock funderat och saknat på sistone är just LYSMELK!!!! Den härliga chokladen!! MUMS vad det skulle vara gott....Det får bli senare=) Nu är det lax och avokadosallad som väntar!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0