Huvudroll

För varje dag som går så förundras jag över vissa människor anser sig vara mer viktiga än andra, att de anser deras problem vara viktigare än andras. Att de ser sig berättigade att ösa sina problem på andra människor utan att ens ge något tillbaka. Hur kan man vara så självisk att man knappt ens frågar personen man pratar med, typ whats going on in ur life?????
Hur kan man vara så självabsorberad att man inte märker hur andra kanske mår sämre, eller kanske mår superbra och kanske vill berätta något om en själv??

Det är bara frågor som dykt upp under de senaste månaderna och jag kan inte för mitt liv förstå det.

Alla är vi huvudroller i våra egna liv och den man bryr sig mest om är sig själv. Att man sen värnar om vänner och familj är givetvis självklart man there comes a time and a place när man slutar att lyssna och stänger av öronen för man har helt enkelt fått nog. Ibland finns det säkert tidpunkter där man undviker människor för att man vet i vilken riktning samtalen kommer gå i och det är en sådan dag då man inte orkar för fem öre lyssna på någon annan. Man kanske helt enkelt känner för att för en gångs skull tänka på sina egna bekymmer och glädjerus?? Få vädra sina egna tankar utan att den andra vänder det till sina egna bekymmer. Man kan nästan ana sig till att vissa vänner egentligen inte har en aning vad som får en att må bra varje dag, vad som får en att skratta och le utan anledning....

But hey, som sagt, man är huvudroll i sitt eget liv...så ens egna problem är väl viktigast...men i alla lägen???

Ciao


Kommentarer
Postat av: Anonym

fast hallå, de klart ALLT kretsar runt mej... visste du inte d=)

2006-11-20 @ 22:01:14
Postat av: Sanna

jo men självklart, all about u my dear;)

2006-11-21 @ 19:13:05
Postat av: Micela

hoppas inte jag är så, trots att jag pratade ganska friskt om det dära när vi var och simmade... PUSS!/C

2006-11-21 @ 22:45:38
URL: http://micela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0