Snälla svenskar eller bara otrevligt tjurigt folk?????

Så har man ju skaffat sig ett litet jobb vid sidan om studierna. Telefonundersökning. Och det ska jag säga er, är faktiskt inte det lättaste. För folk i detta avlånga land kan ha en tendens att vara riktigt otrevliga och riktigt elaka. "Jag har minsann inte tid för dig" Sluta nu med detta tramset" " Nej ring inte hit mer" !!!!!!!
Sen finns det givetvis dem som har the desency to say snällt och vänligt nej jag är inte intresserad.
Det finns egentligen ingen anledning att vara otrevlig, det är för er skull vi gör undersökningarna och det är inte vi som ringer som " vill dig illa".
Värst är ändå dem som lägger på innan jag ens hunnit säga mitt fulla namn. Eller som skriker irriterat att de inte är intresserade innan man ens hunnit säga hej. Det är då man vill säga- Jagskulle bara berätta att ni vunnit en miljon, men ni var ej intresserad så tack och hej. Då kan de stå där med näsan lång. För någon miljon skulle jag ej ge dem.Ens om jag hade en.
Idag fick jag äran att ringa till Skåne. Mitt eget lilla län. Och det hade sagts att skåningar var de otrevligaste. Det skriver jag under på, inte många gav en ett snällt svar, inte ens ett tack och hej. Men skam den som ger sig. Jag tänker fortsätta plinga på er, jag tänker fortsätta undersöka...så länge I get paid:)

Och om någon vill ringa mig och undersöka något så ska jag vara snäll- det lovar jag.

Kill them with kindness. Im telling u.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0