Tha Lux day 1

Det är inte ofta man cruisar genom två länder så vite fait men nedkommen till Luxemburg så dröjde det inte länge innan jag återigen befann mig i France. Denna gången i städerna Metz och Thionville. Fina franska städer där (japps eme) de promenerar runt små fina pojkar som man glupskt tittar efter. Fick shoppat lite grann och sen lunchade vi i ett stängt( ja alla affärer öppnar efetr två på måndagar) Thionville. Alltid roligt med nya städer och se det "riktiga" frankrike och inte bara Paris:p
Trevligt med familjen igen men frågan är om man verkligen står ut en vecka i sällskap med andra? Vanan av att vara helt ensam och göra exakt som man själv vill har infunnit sig och jag kan nu förstå min ex när han sa att ha mig i hans lägenhet kunde vara otroooooooooooligt jobbigt ibland då han var otroligt van vid att vara ensam. Jag tror inte det var det att jag hela tiden städade undan hans saker sm skapade irritation haha
Nåväl, Luxemburg är fint, det syns tydligt att det är ett rikt folk som bor här, fina hus eller villor kanske jag ska kalla det och den ena mercan efter den andra BMW:n och då snackar vi specialdesignade 2010 modeller. Trevligt folk som både talat franska, tyska och luxemburgska så förstår de inte min franska så förstår de kanske mors tyska.
Har ännu inte varit i huvudstaden här i Luxemburg som så fantasilöst heter Luxemburg men det lär bli om ngn dag.
 Nu är mitt största problem hur jag ska få tag på lösenordet till min distanskurs, jag behöver ju lämna in en uppgift på torsdag och har antagligen glömt det i öret eller i Båstad. Men jag försöker så gott jag kan att hitta det:)
Nu blir det kaffe på pappas kontor och sen blir det hem och kanske ett biobesök ikväll, hoppas ni pluggar lugnt.
Fick reda på en hemlighet idag som jag inte borde vetat men eftersom jag anses vara en skvallerkärring så  skulle jag inte vetat, lite lessen att hon ej kunde berätta för mig men samtidigt kanske det är ngt man vill hålla tyst om.....Ur secret´s safe with me.

Ciao bellinis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0