Finns det hopp?

Torsdagkväll blev trevlig på grund av kusinens uppdykande och Dreamgirls avverkades tillsammans med browni. Sen blev det spelkväll på fredagen där den SANNA Sanna kom fram. Måste nog lugna mig liiiite,haha
Sen bar det av te sthlm och umgänge med stockholmarna och den sötaste baby som finns!!!!  Han charmade brallorna av oss alla fem, melodifestival, promenader och fikor i stockholm city och en avslutning framför Jerry Springer där det konstaterades att SHIT VAD FOLK E CRAZZZZZZZZZZZY!
Vaknade upp söndagmorgon med en Brittan på alla Löpsedlar utan hår!!
De som känner mig vet att Brittan var nära mitt hjärta ända sen hon blev popstjärna, men när hon fick ihop det med Kev Fed så försvann den där lilla känslan av känna-mer-för-henne-än-för-andra-kändisar.
Och den har inte infunnit sig igen. Jag tror att hon mår skit, riktigt jävla dåligt men omgivningen(dvs hennes staff eller familj) har inte fattat hur illa det är och inte gjort något åt det. Nu är hög tid att ta tag i henne. Stackars barnen som inte kan ha en bra mamma hos sig. Stackars henne som tagit till droger och alkohol för att må bättre. Det bästa hon gjort sen 2004 var att kasta ut Federline, annars har hon inte spelar många kort rätt.
Jag hoppas för hennes skull att det löser sig, att det inte går så långt som det gjort för vissa andra...


Vad som spelas i min lya just nu:
Corneille- Alla hans låtar!! Speciellt "avec class"
Robyn-hennes senaste skiva är redigt bra!

Vad jag ser fram emot just nu:
Min mama kommer på fredag och hälsar på!
Paris och femtioårs fest om 6 veckor!
25 års fest!
Snoop & Diddy på globen!


Ny vecka imorn, nya mål!!
Ciao

Kommentarer
Postat av: Jenny

Fast spel SANNA är ju 100% UNDERBAR!! Tack för einen trevlichen helg! (hihi hur ska det gå för mig i wiesbaden med min hemska tyska egentligen?) Vem fyller 25? Krams

2007-02-18 @ 20:02:04
Postat av: Anna

Jag VISSTE att du skulle nämna Britta i din blogg! haha... men jag tycker hon e riktigt cool i det! Faktiskt.. men de e ju ganska klart att hon inte mår så bra..

slutsatsen av det hela:
Skaffa aldrig hårförlägning!

Kössen på dig!

2007-02-19 @ 01:32:27
URL: http://annka.blogg.se
Postat av: emelie

haha jag tycker nog de e roligt jag me hennes hår.. hon beter ju sig som en barnunge.. fjantbrittan

2007-02-20 @ 16:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0