Framtidsutsikter??

27718-19
Idag var det full fart på Örebro Universitet. Arbetsmässan var i full gång.
Först var det Röda korset föreläsning. Mycket intressant och det känns som om att kanske finns det något att sträva mot? Två år på Elfenbenskusten, JA TACK!!

Sen var det dags för David Batra. Hur man kan använda humor i arbetslivet. Hela Aulan var full och skrattsalvorna ljöd med jämna mellanrum. Han sa ett sanningens ord mellan skämten och gav mig några karameller att suga på inför framtiden.

För det är veklrigen inte lätt att veta vad man ska satsa på i livet? Och ska man våga satsa, trots varningens ord att det kommer vara tuff konkurrens och ont om jobb? Brinner du inte för det så kommer det bli skit av det ändå så då måste man satsa fullt ut ju!


Därför satsade jag fullt ut på seminariet imorse och sa inte ett pip, till Peters stora förtret hahahahaha. Arg och besviken på mig själv lämnade jag den salen, man skulle ju kunna sagt så mycket bra!


Sen kan man undra om jag inte umgås för mycket med E, grannen och France-homiesen mitt emot.

Idag kom vi till skolan i svarta byxor, vit top och samma Gina Tricot kofta. As icing on the cake, så hade vi samma klämma i håret. Vi får nog börja konsultera varann innan vi lämnar våra pyttelyor!! hihihi


 Nu ska man ju givetvis veta att Gina tricot koftor är LIVSFARLIGA  att köpa eftersom praktiskt taget ALLA har dem!!!!


Oh well. Nu ska jag lata mig några timmar genom att titta på en rekommenderad film. The last king of Scotland. Forest Whitaker i huvudrollen är oscars nominerad. Återkommer med rapport.


Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0