Mörka tankar

Ibland kommer tankarna från förra sommaren över mig. Att jag lät det gå så långt som det ändå gjorde.
Häromdagen pep telefonen och jag blev faktiskt glad för en millisekund att han skickade mess, på alla hjärtans dag. Men ganska snabbt hopade sig de dåliga minnena och ilskan rasade i mig. No fucking way ska den mannen någonsin komma nära mig igen.
Men mest arg är jag på mig själv. När inte ens mina kompisar kände igen den person jag tillät mig bli, då har det gått för långt!!!!
Det är egentligen tre personer som vet den hemska sanningen men som jag hoppas kan se att jag inte är den personen längre och ALDRIG kommer bli den personen igen.
Har ju fått utlovat en massa slag i huvudet ifall jag skulle falla dit igen så det är bäst att ej göra det hahaha.
Men nej, det kommer inte hända, jag vet bättre idag.
Så.
Snart 7 månader efter återkomsten till svensk mark så vet jag att jag skulle klara av att möta honom. Möjligtvis att han skulle hamna i en sophink med huvudet före men vi kan ju låtsas att han kommer vara oskadd.
Jag trodde verkligen inte att JAG skulle kunna låta mig bli en "sådan" tjej men jag gjorde det men jag lyckades hämta mig. And Im speaking to u who might need an advice. Slösa inte bort tiden på ASSHOLES, det finns så mycket annat i livet än idioter som utnyttjar och leker med oss. Vänd dem ryggen och gör det bästa av ditt liv- den bästa hämnden någonsin. Sen kan du slänga till dem en krona eller två när de sitter utanför arbetsförmedlingen och ber om pengar. Du kommer ju helt enkelt vara en FABULOUS WORKING BEAUTIFUL tjej with it all...!! FUCK HIM!

Nu ska jag stänga in dessa arga tankar i en liten tankebox med tre tunga lås på. Underst i boxen lägger jag honom. Och den är stängd. Glömd och bortkastad.

Jag har länge funderat på en make- over. Våren är förhoppningsvis här snart och det hade varit skoj med en ny look. Så så får det bli, je vous jure!

Gotta go- Top model stundar!
BTW- varför är det mars delight som sponsrar Top Model? Precis som om NÅGON som vill bli modell skulle fundera över att äta en sån!!! Men det är väl sådan som jag som jag ska bli sugna hahaha

Ciao!!

Ps- ser absolut ingen skillnad på Carolina Gynning efter borttagandet av silikon...eller e jag blind?

Kommentarer
Postat av: Anna

AMEN on that!
Fuck those asswholes!!! Hatar killar som gör så vi blir som idioter..! HATAR HATAR HATAR mitt jääävla ex!
Men vi e grymma brudar som går vidare å tro mig.. han finns där ute.. ;)
Miss you stumpan!
Pussss

2007-02-21 @ 22:07:56
URL: http://annka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0