Tankar obligatoriska att sprida:)

Efter år av ständiga funderingar varför det ej går så måste jag väl idag ge mig. Jag tillåter mig inte att bli lycklig. Så varför gör jag nu inte det? Och där finns inget svar. För hade jag tillåtit mig det hade idag och alla andra dagar varit annorlunda.
Efter en timmes diskussioner med N så hade vi iaf kommit fram till att lycka strävar man efter men förmodligen på fel sätt. Men hur ska man då göra det på rätt sätt frågar jag mig själv.
Jag önskar så att jag hade svaret.

Men jag ska fortsätta leta efter svaret.

Fick återigen frågan om hur det gick med killarna, av en gammal bekant. Blir man trött eller.
Ni ska veta några saker om mig som jag upptäckt de senaste åren.
1. Träffar jag någon och verkligen fattar tycker för denna så går det bokstavligen åt helvete. Jag kan knappt koncentrera mig på något än honom. Vill bara vara med honom och gör drastiska saker en normal människa ej borde göra.
2 Jag studerar och planerar för framtida äventyr, jag vill inte ha någon som står i vägen för t ex utomlands studier. Jag vill göra det jag vill och bara koncentrera mig på MINA behov. Självisk? Klart, men sen behöver jag ej tänka på någon annan än mig själv när det gäller MIN framtid.
3 Jag har ascoola vänner. Bland de bästa man kan hitta och jag vill ha så jäkla roligt jag bara kan medan jag är ung. Och kommer en pojke in i bilden så vet vi alla hur det blir...
4 Jag har hållt fast vid idioter ända sen jag var 19. Nu äntligen är jag FRI FRI FRI och jag vill njuta av det lite grann.
5 Ni som konstant frågar(alltid folk från hemmatrakterna),jag kommer ändå inte berätta för er om jag träffat ngn tillfälligt, det är none of ur got damn buisness!

Så LÅT mig vara singel.Sluta fråga. Så mår vi alla mycket bättre.

Dagens mest lyssnade låtar:
Beyonce-Irreplacable
Corneille-Laissez nous vivre
Frankie J-Dont wanna try
Justin Timberlake- What goes around comes around

Just nu: Laddar ner Ice age 2 te mina grannhomies, Dreamgirls, Trust the man och Volver är på väg. Här ska det ses film!!!

Kussen kommer på torsdag! För första gången! Oj vad jag e glad!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

puss sötnos!!! /celis
ska vi dricka te i kväll?

2007-02-12 @ 10:31:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0