Grymt!

Tänk vad dum man är ändå. Här gick man en hel sommar och trånade efter en person.  EN liten ynka och mesig person som visade sig vara ännu mer ynklig.Och när sommaren var över hade man mer hemska minnen än underbara. Ett år senare, samma stad, nästan samma homies med mig och allt är bara så jävla underbart! Vi festar, promenerar och beundrar Paris, träffar supergulliga killar som tar oss ut på drinkar, bio och pokerkvällar. Andra som fixar gratisdrinkar hela kvällen lång och andra som blir helt tagna av de vackra flickor vi är. För som min ena roomie sa på väg te klubben i fredags, JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG. Och jag kunde inte mer än hålla med till 100% , det finns ingen bättre plats för en självförtroende och ens självkänsla OM man träffar rätt. Och jag tror nig minsann att man har höjt sina krav och sina vyer från förra året för helt plötsligt drar jag bara till mig trevliga och mysiga pojkar som vill mig väl...än så länge. Men jag tänker leva med den tron för det kan inte bli bättre än så här, Im loving life more than ever right now, och jag kommer gå te jobbet med ett leende på läpparna imorgon!
På torsdag får vi besök av en väninna till S, så då blir det festa av det i helgen, annars är det mest att bli van vid jobbet och ha roligt på kvällarna. Bara värmen som saknas, sen är allt än mer perfa!
Som min goda vän L sa en gång, det är så svårt att skriva blogg när man e glad, mycket lättare om man e lessen. Det är sant.. för jag kan inte skriva mer nu, då blir det för CHEESY!

Ciao

Kommentarer
Postat av: emelie

trist att inte jobbet va kirrat, men du får d säkert=) annars e d bara å fortsätta leta. Vad bra att ni har det bra där borta i paris. jag jobbar å jobbar å jobbar å cyklar å jobbar . blääääääääää

2007-06-25 @ 21:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0