Galna veckor

Ok, söndagkväll kl halv nio och jag är tröttare än tröttast. Torsdagen var som tidigare nämnt Beyonce Konsert och det var underbara två timmar av underhållning. Snabbt hem dagen efter till handledning för uppsats som ser ut att gå mycket bra! Fredagkväll var det mys med flickorna inför stundande helg i Götet. Halv sex slog jag upp ögonen på lördagen och for iväg te västkusten. Me love that city! Efter varsin stärkande latte tog jag o L och F oss an shopping och fika i den mysiga staden. Japp det blir nog Gbg i framtiden!
Middag och drinkar på avenyn och sen off to konserthuset. Kl nio stod det på schemat att det skulle starta. Och visst starta gjorde det, ramlade in snygga människor till höger och vänster och danstävlingar i ass shaking, dåliga göteborgska rappare och en dansgrupp stod på tur, men inget Magic system
De kommer, två minuter- sa en man hela tiden, under tre hela timmar!!!
Klockan tolv kom de upp på scen och det var askalas kul att vara där, stämningen folket yeah everything rocked!!!
Men trött redan då. Så vid två bar det hem te L och sju kvart i timme sov vi.
Ända sedan föllsedagen förra torsdagen och fram tills idag har det varit galet mycket men imorn lugnar det ner sig.
Nu är det "bara" uppsats och jobbletande som gäller. Fyra veckor till slut på termin, sjukt snabbt har det gått.
Nu är det nya tag på gång, nya löften och nya galna upptåg.

By the way- gubben på Pressbyrån vid Uni, han e ju urOTREVLIG! Han smilar in sig i början och sen slår han till och e redigt nasty, nää jag ska minsann inte gynna han mer än jag måste, surgubbe!!!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Jenny

Är det "korv" gubben på pressbyrån som du menar? Vad har han sagt/gjort? Vi som var så trevliga och väntade så lugnt på våra, sammanlagt, 6 (!) korvar! :)

2007-05-06 @ 23:12:23
Postat av: Sanna

Yes he is tha unpleasant man, han e evil inside men smilar upp sig ibland, im telling u, no more mr pressis for me! EVER!

2007-05-08 @ 01:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0