Två weeks to go..

27718-66
SUCK! Om man ändå hade budgeten att kunna shoppa loss hur mycket som helst??? Hade ju varit Lövely!!! Exakt två veckor kvar av terminen innan tåget tuffar hem till Båstad och starten för sommaren! Sjukt snabbt och sjukt bra har uppsatsen gått och helgerna flyter in i varandra då det varit livat varje helg sedan i början av april. Har varit trött och hängig länge och börjar blir trött på tröttheten. Tränar nästan inget längre(kan ju vara därför) och sover inte vidare mycket men nu råder det bot mot d! Imorgon blir det minsann promenad(ifall regnet blåst bort) och dags för sunshine sanna att skina!
Bara på några veckor har min glamourfaktor ökat, Im feelin it, varför ska man inte vara sitt glamorösa self al the freaking time. Well Im getting there, u´ll see:)
Min lilla crush är fortfarande min lilla crush, han fortsätter vara sådär gullig och rolig och så ickegangster som jag nu har bestämt mig att jag vill ha en kille! No more mr badboy, but only niceguys. Meeeeeeeeeen som den fega person jag är så kommer nog aldrig Mr crush få veta detta och efter sommaren är han nog borta...Jaja den som lever får se!
Nu är det tillbaka till uppsats!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anna

Bara 2 veckor.. jag har 4.. SUCK!
Längtar hem nu!
Saknar dig!!! Vi får planera för sommarens date i Paris! Längtar!!!
Saknar dig! Puss å kram

2007-05-18 @ 02:49:26
URL: http://annka.blogg.se
Postat av: Anna

Men du... en sak till.. ser inte den tunikan/klänningen ut som en gardin??? som hon har på sig?? Å till å med de runt halsen ser ju ut som sånna där gardinsnören! MOAHAHAHA! PUUUSSSS

2007-05-18 @ 02:50:44
URL: http://annka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0