2008

Imorgon är det första december och bara en liten månad kvar av året. Det är ju då man ska tänka tillbaka på höjdpunkterna...Kanada perioden var definitivt jätterolig, underbara människor. Min 25-års dag i NYC, min 25 års fest i juni var den absoluta höjdpunkten, den roligaste och härligaste kvällen på hela året. Att jag fick praktiken här i San Diego, en hilarious room-mate, sett A-list kändisar i LA och att jag fått höra det jag viljat höra de senaste åren. Ett bra år skulle jag nog summera det som och jag har höga förväntningar på 2009. Jag hoppas det kommer innehålla ett nytt jobb, kärlek, massa resor och härliga stunder med mina kära vänner!

En person sa nyligen till mig(IGEN) att jag måste sluta vara så snäll och vara mer hård mot folk som kräver min positiva energi. IGEN ska jag försöka vara mindre snäll, men vad händer om jag aldrig blir mindre snäll, kommer folk fortsätta köra över en då? Oh well, de människor som "kört" över mig ligger ju långt bakom mig i utbildning, intelligens, charm  och lycka so man kan ju säga att jag redan vunnit, right=)

Ciao

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är skillnad på att vara snäll och glömma bort sig själv. Låt godheten segra och var snäll, men glöm inte att öva på att säga nej. nej nej nej.... nej... nix, nope, näpp... nej.



:)



Kram

2008-12-01 @ 07:56:12
URL: http://jnews.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0