FilmMaraton

I brist på ork, lust och känsla för annat än att lata mig så körde jag filmmaraton. Började med Disaster movie som var just en DISASTER. Jag vrider mig inte av skratt men av pinsamhet. Trötta fis och rap-skämt och samma trötta parodi på andra filmer. Tröttsamt som fan faktiskt. Fortsatte med Seven pounds, den nya med Will Smith. Rörande,sorglig,mysig,tankeställande och med fina skådisar om Will, min favvis Michael Ealy och Rosario Dawson. Helt klart sevärd.

Den tredje blev The Women. Med Meg Ryan, Eva Mendes, Jada Pinkett-Smith bland annat. Det är bara kvinnor i filmen. Inte en enda man. Den ger en också en tankeställare, speciellt eftersom huvudrollen är en people-pleaser och får några väl valda ord jagh tog till mig. Starka kvinnor handlar la filmen om meeeeen amerikanska klyshor som att hemmafruar har det minsann bra också, starka kvinnor kan inte ha män i sitt liv förstör filmen, plus att den påminner och SATC. Sådär skulle jag vilja säga.MEN feministen i mig heja ju på WOMEN EMPOWERMENT=) Fjärde och sista filmen kollade jag endast på för att Michael Ealy spelar huvudrollen. Never die alone (2004) En film jag inser att jag sett innan då DMX visar sin nuna i filmen. Nåväl är det filmkväll så är det.

Sådärja fyra filmer lite snabbt reviserade för er, bara att välja vilken ni vill se. Seven Pounds är helt klart kvällens höjdare.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0